att börja använda kjol...

Visst är det väl fint med kjolar?! Det har jag alltid tyckt, så därför har jag köpt på mig en del faktiskt, men dom har tyvärr legat i byrålådan den mesta tiden...

För när använder man kjol liksom? Eller framför allt, när använder JAG kjol? Till fest kanske, men hur ofta sker det?

Men jag har ändrat uppfattning! Tack vare Hannah & Amanda (mina pod-gudar). Dom använder nästan alltid kjol. Till vardags, till fest, jämt. Och det ser så himla classy ut, sjukt snyggt. En kjol och en kofta till vardags. En kjol och en tröja en annan dag. En kjol och finare skjorta eller blus till fest. En kjol och ett linne på sommaren. Enkelt!

Så jag ska ge mina kjolar en chans. Det är ju faktiskt himla skönt att ha kjol och strumpbyxor också! Ja, vi får se hur det går... Idag har jag iallafall en mjuk skön kjol från Åhléns, tillsammans med ett linne och en mysig kofta. Vardagskjolen! Inte för fult och inte för fint.

Just nu sitter jag i soffan, vilar lite framför en repris av Äntligen Hemma. Har precis ätit middag: lax, sallad och god sås. Ska väl snaaaart ta tag i disken, sen slänga in en maskin tvätt.

Ikväll är det hockeymys här hemma som gäller :-)

en "peppande" morgon...

Vilken bra start på dagen jag har haft. Trots att jag ställde klockan och gick upp tidigt i tron på att mötet började 10:00, sen insåg jag att det började först 13:00...

Men då fick jag ju lite extra morgontid. Åt frukost, tittade på teve och sedan smörade jag på mig springskorna!

Jag joggade en runda på 3,2 kilometer. Verkligen skönt! Fast det gick lite trögt... Det var så halt så jag var tvungen att jogga med spända ben under hela rundan. Tiden är jag inte nöjd med, men jag får se det som att jag fick 19 minuters joggträning istället för att stirra mig blind på hur snabbt jag sprang!

När jag kom in körde jag lite styrka och hoppade sedan in i duschen. Nu känner jag mig såå härlig i kroppen! Jag hade lite träningsvärk imorse, i axlarna/armarna efter bungy-promenaden och styrkan igår, men den är som bortblåst nu!

Efter duschen ställde jag mig på vågen. Den visade minus 1 kg ungefär, sedan sist jag vägde mig. Jag vet att det kan pendla från dag till dag, morgon och kväll. Men jag är glad att vikten håller i sig och att jag inte går upp.

Under de senaste veckorna har min vikt legat stabilt på mellan 64-65 kilo och det är en stor förändring för mig... I höstas och julas var min normalvikt (alltså den vikt jag enkelt kunde hålla stabil) mellan 71-72 kilo, så det känns riktigt bra att jag kan hålla den nya vikten! Och/eller sakta men säkert gå neråt.

Idag stod vågen på 63,2 kilo och det känns nästan overkligt. Inte för att det är en "extremt lätt vikt" eller så, utan mest för att det ÄR JAG som står på vågen. För att JAG har lyckats förändra min livsstil och gått ner i vikt. Det är det som känns overkligt...

Räknade ut mitt BMI också och det ligger "den nedre delen" av idealvikt. Sist låg det på den övre delen av idealvikt, alltså betydligt närmare övervikt än vad det ligger på nu. Så det känns ju också bra!

Nog pratat om vikt nu... Det är ju egentligen bara en siffra. Mitt i allt viktprat måste jag ju säga att jag mår underbart också. Pigg med massor av ork! Och det är det som är huvudsaken.

Nu ska jag göra mig redo, diska, plocka lite och sedan åka in på mötet :-)

ett mysig marykay-party...

En mysig Onsdag börjar lida mot sitt slut. Dagen har varit bra med fina fynd, städning, skidor och solskenspromenad. Kvällen avrundades fint med ett MaryKay-party.

Marlenes mamma Karin kom hit och hade "klass" med oss. Mamma, Monica, mormor, Carro, Frida och hennes syster Anna var här! Så trevligt!

Ansiktsrengöring, skratt och fika. Mys! Jag köpte inget den här gången, men jag fick ju välja en produkt för att jag varit värd för partyt. Valde en ny fuktkräm till Timewise-serien, perfekt då min börjar ta slut...

När alla gäster hade gått hem sjönk jag ner i soffan och tittade på Mia på Grötö.

Men nu är det snart dags att krypa ner i sängen. Mattias kom nyss hem från kvällsfisket han också. Imorgon ska jag in på ett möte på förmiddagen, sedan ska jag träna (längtar efter crosstrainern!) och pyssla lite här hemma bara. Njuta av ledigveckan :-)

en lyckad secondhand-dag...

Onsdag! Solen skiner och det droppar från taken, lovely. Humöret är på topp!

Imorse tog jag en liten sovmorgon till 9 ungefär. Klev upp, åt frukost, tittade på teve och sedan tog jag tag i dagen på allvar.

Körde ett varv med dammsugaren, torkade golven och dammade lite. Så nu är det fräscht och fint här hemma igen! Och det är väl tur, för när det är såhär soligt väder så brukar ju dammtussarna synas lite extra ;-)

Sedan var jag och Frida till Röda Korset. Oj vad vi fyndade! Jag köpte blandat annat en stor fin lampa, blåa fina glasprydnader och en cool hemtelefon. Vi har ju haft ett hemnummer i evigheter, men ingen telefon... Nu kan man äntligen nå oss på 0650-553828 om man känner för det.

Är supernöjd med dagens fynd. En riktigt lyckad secondhand-dag! Vi avrundade sedan RK-besöket med att dricka en varsin kopp kaffe. Mysigt att sitta där med alla gulliga tanter, hihi.

Nu är jag hemma igen, har kollat på den spännande skidåkningen och pysslat med fynden.

Ska alldeles strax ta med mig stavarna på en promenad. Fylla kroppen med motion, friskluft och solsken :-)

älskar att vara på rätt väg...

Ja, jag är faktiskt på rätt väg nu. Jag mår så himla bra av att äta nyttigt och röra på mig! Det är inte klokt hur jag har misshandlat min kropp innan... För ja, det känns som att jag verkligen misshandlade mig själv ett tag.

Jag proppade min kropp full med onyttigheter, jag var "för trött" för att träna, jag hade ständigt ont i axlarna, huvudvärk, mina fötter värkte varje morgon och jag hade en hemsk syn på mig själv. Dessutom satt jag hela tiden inne med vetskapen om VARFÖR jag mådde så dåligt. Men jag gjorde ingenting åt det. Bara det är ju psykisk misshandel...

Men nu är jag som sagt på rätt väg. Jag VET vad jag mår bra av, och jag LEVER efter det konceptet.

Visst är det "peppande nog" att må bra, men det som peppar en lite extra ändå är ju när det syns resultat. Jag har minskat i jeansstorlek, kläder som satt tight förut sitter lite lösare, vågen visar minus och idag gjorde jag ännu en upptäck som nästan fick mig till glädjetårar...

...Mina armar!!! Jag har alltid haft komplex för mina överarmar. Har så länge jag kan minnas tyckt att det varit enormt stora. Har knäppt lite kort med iphonen för kuls skull den senaste tiden, och gjorde en liten jämförelse nu ikväll. Och faktiskt så syns det lite resultat. För första gången i mitt liv upplever jag att mina armar blir smalare! Även fast jag känner mig starkare i dem på samma gång. Ytligt och fjantigt kan tyckas, men det betyder såå himla mycket för mig!

Bilden högst upp är en månad gammal, och bilden längst ner är från ikväll. Blir så lycklig av att se att det lönar sig... Nu är det bara att fortsätta kämpa med träning och nyttig mat :-)

en trevlig kväll med besök...

Tisdagen börjar lida mot sitt slut. Det har varit en bra, ledig dag! Nöjd med kylskåpsstädningen imorse, det kommer jag leva länge på - haha.

Efter promenaden med Carro tog jag en varm skön dusch. Mattias gjorde middag som vi åt framför teven, inbland får man göra så. När vi hade ätit upp slöade vi ett tag i sofforna innan jag tog tag i diskberget.

Placerade Mattias i soffan framför tevespelet, lugnast så, sen kunde jag dona bäst jag ville här hemma hehe.

Vek tvätt, slängde in en ny maskin (wiho, har en tom tvättkorg nu!), städade badrummet och pysslade med lite annat. Skönt eftermiddags-göra.

När hockeyn började kom Frida och Mattias hit för att kolla med oss. Kaffe, skratt och 1 poäng till Brynäs. Hade dock suttit fint med en 3:a ikväll... Nåväl. Innan dom gick hem spelade vi lite sällskapsspel också. Cluedo! En riktig rysare vart det ;-)

Nu är det hopp i säng som gäller. Imorgon väntar en rolig dag! Det är bland annat Mary Kay-party här hemma på kvällen!

....Pallen jag köpte får vara som den är, struntar i att måla den vit. Vilken hög-oddsare va?!

rensat ut och handlat nytt...

Skön förmiddag! Mattias är hemma han med, han var krasslig imorse. Kan vi inte bara säga tack och adjö till denna sjukdoms-månad snart?!

Vi klev upp, åt frukost, kokade kaffe och sedan satte jag igång med ett av dagens projekt. Operation rensa-ut-och-städa-kylskåpet.

Blää vad längesedan jag gjorde det... Gamla burkar med typ chilisåser osv. från 2012 och 2011. Herregud. Dessutom var det extremt kletigt och klibbigt och bara sååå äckligt i hela kylen.

Men nu är det urrensat, organiserat och kliniskt rent. Skön känsla!

Sedan åkte vi till maxi och storhandlade. Självklart blev vi kontrollerade, men vi hade tack och lov scannat in allt. Phew!

Det kändes superhärligt att komma hem och fylla upp det nystädade kylskåpet. Operation slutförd ;-)

Åt lunch och sedan gick jag och Carro på Röda Korset. Fyndade en pall som jag är i valet och kvalet om jag ska måla vit eller inte... Men det var ett bra köp, den kan fungera som extra sittplats vid köksbordet om det behövs, eller bara som ett "sidebord" någonstans.

Vi tog en promenad sen på 4 km ungefär. Fast den sista kilometern joggade vi. Det får bli dagens träning. Hade tänkt köra på crossen i periodpausen i hockey ikväll, men jag tror vi ska titta här hemma istället. Fast 4 km promenad/jogg är bättre än ingenting!

Nu ska jag dona lite här hemma. Ta hand om ren tvätt, börja med maten och lite annat pyssel. Sambon har fastat framför tv-spelat så det är lugnt och stillsamt här ;-)

1 mil och 8,3 kilometer idag...

Oj vad seg i benen jag var efter dagens bungy-promenad. Men jag hade intalat mig själv att åtminstone orka 7 kilometer på crosstrainern. Jag lyckades puscha mig själv till 8,3 kilometer, sen vek sig nästan benen. Haha... Men jag är nöjd med sammanlagt 1,8 mils motion idag!

Duschade och åkte hem lagom till klockan var 19:00. Slängde in en maskin tvätt och kletade in färg i håret.

Sedan har jag tittat på Familjen Annorlunda, sköljt ur färgen i pausen, tittat igen, fönat håret i pausen, tittat igen och sedan hängt tvätt. Vips så var programmet slut och det är snart sena kvällen...

Myser i soffan nu, har ätit lite yoghurt och funderar på att koka en kopp grönt té. Är det nångång jag drabbas av sötsug så är det på kvällen. Då brukar det hjälpa med en kopp té och en skiva FinnCrisp med något gott pålägg!

Imorgon väntar ännu en ledig dag. Lite städning, lite handling, lite träning och lite annat. Ja, det visar sig helt enkelt :-)

Jag är även på jakt efter kaffeburkar! Fina men inte allt för dyra... Tips någon? Köpte dessa två i panik idag på Dollar. Fula men behövliga! Trött på att ha kaffet i förpackningen bara. Hoppas springa på ett par fina burkar nån dag!

härlig förmiddag i hudik...

Ny vecka och nya tag! Efter lite morgonmys här hemma fick jag äntligen tummen ur och ringde Hudiksvalls bostäder. Vårt fläktskydd ovanför spisen har varit trasigt hur länge som helst. Dessutom så slutade en av spisplattorna att fungera igår, och en lampa i ugnen gick. Ringde och rabblade upp felen, husvärden kom under dagen och fixade det. En ny spishäll beställde han också!

I och med att husvärden skulle komma så gjorde jag ett litet städryck i köket. Man vill ju att det ska vara någorlunda fräscht... Gjorde rent ugnen, torkade av köksskåpen, skurade spisen, gjorde rent diskhon och putsade kaklet m.m. Bra att jag var "tvungen" att göra det, annars är det sånt jag gärna skjuter upp ;-)

Sedan har jag haft en underbar förmiddag inne i stan med mormor. Först åkte vi till Dollar och shoppade loss. Rengöringsmedel, wc-rent, våtservetter och en massa annat att fylla skåpen med. Blev en sväng nere på stan också, köpte bland annat hårfärg.

Sedan åkte vi till mormor och drack kaffe. Ladda energi inför en långpromenad. Vi snörade på oss skorna och tog en härlig runda. En hel mil med bungy-stavarna! Riktigt skönt...

På vägen hem gick vi in på en loppis också. Fyndade bland annat oanvända galonvantar till Elias för 5 kronor! Har tänkt köpa såna till vårens blaskväder, så det var ju kanon! Även en fin pläd till kökssoffan och en tröja till lilleman.

När jag kom hem till lägenheten igen började jag med maten. Spagetti och köttfärssås blev det. Jag skippar ju kolhydraterna så gott jag kan under veckorna, så jag nöjde mig med köttfärssås och grönsaker.

Nu har jag precis diskat undan och tagit reda på ren tvätt. Vilar lite i soffan nu...

Mattias åkte nyss på innebandy, och jag ska väl inte vara sämre. Jag tänkte åka upp till Norrvägen och träna. Även fast jag redan har motionerat en mil idag. Men jag känner mig träningssugen, så varför inte liksom? Kanske inte kör en hel mil på crossen, men 7-8 km kanske. Vi får se vad benen orkar med.

Sedan ska jag åka hem och mysa. Färga håret, tvätta en maskin och bara ta det lugnt :-)

ja nu längtar vi till helgen...

slut på hemska månaden...

Ja, den här hemska månaden börjar äntligen lida mot sitt slut. Bara några ynka dagar kvar!

Februari... Grått, snöigt, blaskigt, sjukdomar som tätt byter av varandra och det känns förbannat långt till våren. En riktigt skitmånad egentligen. Den fyller säkert någon funktion (och den innehåller ju faktiskt fettisdagen och alla hjärtans dag) men den är himla trist och tråkig ändå! Tur att det är en kort månad.

Snart kliver vi över tröskeln och går mot ljusare tider! Längtar så efter solsken, takdropp och grusiga vägar.

Imorgon ska månadens räkningar betalas, en stor summa dessutom... Men sen så. Sen kan vi lämna Februari bakom oss!

Och vad passar inte bättre än att fira in Mars månad med en liten tripp till Sundsvall?! Både jag och älsklingen är ledig till helgen. Så imorgon ska han boka ett hotellrum från Fredag till Lördag, och jag ska skriva en liten handlingslista till Ikea-besöket. Det blir alltså en liten mysig tripp med Casionbesök, restaurangmat, hotellnatt och Ikea. Mysigt och alldeles lagomt. Något att se fram emot :-)

Åter till denna Söndag då... Vi har nyss kommit hem från Norrvägen. Åkte dit efter att Elias åkt hem till sin mamma. Jag körde 1,3 mil på crossen + styrka. Så himla skönt! 45 minuters träning med Hannah och Amandas underbara Pod i öronen! Snacka om att man känner sig stark, både psykiskt och fysiskt, efter att man har tränat med deras kloka tankar i hörlurarna!

Duschade och myste ner mig i soffan mellan mamma, pappa och Mattias innan vi åkte hemåt igen.

Nu är det kvällsmys med tända ljus. Imorgon är jag ledig och ser fram emot en mysig dag! Jag ska kliva upp tidigt och koka kaffe i kaffepannan jag fått av mamma - hennes första som hon fick av morfar till första lägenheten! Det är ju såå gott med riktigt kok-kaffe. Tycker nästan att våran bryggare gör äckligt kaffe... Sen ska jag och mormor åka till Dollar/ÖB osv. Nödvändighetsshopping på schemat! Efteråt ska vi ta en lång stav-promenad innan jag åker hemåt igen. Det blir nog en alldeles ypperlig start på nya veckan :-)

en seg seg seg söndag...

Sovmorgon. Lång mysig frukost. Skidor på teven. En glad Elias. Ja, så har förmiddagen sett ut för oss denna Söndag. Men nu börjar det bli segt... Hade hoppats på sol och fint väder så vi kunde gå ut och leka efter lunchen. Men det här gråa blasket känns inte så roligt. Man blir bara trött och seg!

Mina föräldrar kom iallafall hit nu på eftermiddagen och livade upp stämningen lite. Kaffe, fika och en sprallig Elias!

Just nu står middagen i ugnen, kycklingfiléer med sweetchili-cremefraiche. Sen blir det väl fortsatt lugnt... Elias ska även hem till mamman i eftermiddag. En vecka går himla fort!

Själv ska jag försöka peppa mig själv till ett träningspass efter två dagars uppehåll. Behöver verkligen energin som träningen ger, NU.

Sen får vi se hur kvällen blir :-)

mello-mys med tända ljus...

Äntligen är Lördagkvällen här! Det är den man ser fram emot när man har jobbhelg, hihi. Man är ledig dagen efter, också vet man att man är ledig nästa helg!

Efter hockeyn på Norrvägen åkte vi hem. Jag och Elias tog ett bad tillsammans. Tvättade håret på varandra, hade massor av skum och lekte "ett skepp kommer lastat". Himla mysigt! Sedan klev vi upp och hoppade i myskläderna...

Det var en tecknad film på 5:an som vi satt och tittade på. Poppade popcorn och hade det gött. Elias mumsade som bara den! Sen fick han popcorn mellan tänderna, så då ville han borsta tänderna och efter det ville han inte äta mer, haha.

Nu är det Mello-mys för oss vuxna. Tända ljus överallt och riktig helgfeeling!

Det blir nog soffan hela kvällen! Imorgon väntar en ledig, skön Söndag med skidor på teven. Lång frukost och mys bara :-)

en fartfylld arbetslördag...

Idag trodde jag att det skulle bli lugnt på jobbet... Helgen före lön, hyffsat väder ute och massa skidåkning på teven. Der brukar innebära lite folk hos oss, men ack så fel jag hade. Det var full rulle. Fast det är skönt, för då går tiden fort.

När vi hade stängt kollade vi på skidor samtidigt som vi städade, mys!

Grabbarna har varit i Bobygda medan jag har jobbat. Jag är uppe på Norrvägen och väntar på dom nu. Vi ska titta på hockey och äta semlor. Mmm!

Sedan ska vi hem och bara Lördagsmysa. Har lovat Elias att poppa popcorn, igår när vi skulle göra det så fick vi strömavbrott sen glömde vi bort det. Men ikväll blir det popcorn-mys framför teven!

Känner mig sjukt trött... Så det ska bli gott med kaffe och semla nu. Bara grabbarna kommer hit snart så jag inte somnar :-)

helgblommor till städat hem...

härliga, härliga fredag...

Fredag! Vi har haft en bra dag, jag och lilleman... Direkt efter frukosten stökade vi undan alla måsten. Eller det var väl jag som gjorde det, men Elias tillät mig att dona på bäst jag ville, medan han lekte själv. Tack för det gubben!

Jag dammsög, tvättade, städade badrummet, torkade av alla köksskåp och skrev handlingslista.

Sedan klädde vi på oss och tog en promenad till Ica med vagnen. Skönt med luft. Vi handlade lite till helgen, sedan gick vi hem igen. Åt lunch av gårdagens rester, sedan kokade jag kaffe eftersom Elias farmor kom besök lagom till lunchen.

Elias blev överlycklig för de två Kinderäggen han fick. Gott och roligt!

När vi kramat farmor hejdå så började jag och Elias möblera om lite. Han skrattade hysteriskt hela tiden och tyckte att jag var helknasig som sköt runt sofforna i rummet. Han sprang runt och "möblerade" med sina leksaker han också. Vi bytte plats på sofforna (en 2-sits och en 3-sits) och lite annat. Får se om vi blir nöjd och har det såhär. Elias tyckte iallafall att det blev fult. "Näj, duuult"....

Fridis kom och hälsade på en sväng på eftermiddagen. Roligt tyckte Elias! Då passade jag på att börja med middagen. Hemmagjord pizza, Fredagen till ära.

Nu och resten av kvällen är det soffmys som gäller. Har precis diskat undan och plockat lite.

Men innan godiset åker fram så ska jag åka och köpa mig en bukett blommor. Tulpaner eller något annat fint såhär till helgen :-)

ooops, jag glömde bilden...

stor blomma i liten kruka...

Usch och fy, det är inte roligt att vara Brynäsare just nu... Det går riktigt tungt. Nya tag nästa match.

Jag har även hunnit köra lite på crosstrainern. Jag körde bara 20 minuter ikväll, i periodpausen, men ökade på motståndet istället. Slutkörd och härlig i kroppen efter en dusch...

Imorgon har vi Fredag igen! Jag och Elias har inget speciellt planerat. Funderar på om vi ska hälsa på hans farmor och farfar en sväng på förmiddagen? Annars får vi se vad vi hittar på. Det blir nog en bra dag!

Visar en halvdålig insta-bild på blomman jag köpte idag. STOR och fin! Den ser nästan ut som en riktig faktiskt. Dock måste jag köpa en ny kruka, den vi har nu är på tok för liten :-)

en riktig pannkaksdag...

Imorse väckte Elias mig klockan 07:45 ungefär. Han är så himla gullig... Han vet att jag brukar ta en snus det första jag gör, så då brukar han alltid gå och hämta min snusdosa. "Doschaaan" säger han och klappar mig på huvudet. Älskling!

Vi klev upp, åt frukost och åkte till stan. Vi träffade min mormor och gick runt och kikade lite. Mysigt...

Sedan gick vi till mitt jobb. Där fick Elias goda pannkakor av Sussa. Han åt upp två stycken med sylt/grädde och orkade inte ens en kaka till efterrätt. Själv unnade jag mig en mörk tryffelpralin till kaffet... Mmm!

Efter lunchen/fikat åkte vi till A&H där jag skulle köpa snus. Köpte även strumpor till Elias, en plastblomma och lite annat nödvändigt.

Sen åkte vi till mormor. Tittade på skidor, lekte med dockor och åt lite mer lunch. Elias ville ha mer pannkaka! Den här gången gick det ner en och en halv med äppelmos, oj vilken pannkaksdag!

När vi kom hem donade vi lite. Elias tycker om att vara med och bestämma vart saker och ting ska stå, haha. "Näää" säger han om han tycker det blir fult. Vi letade plats till nya blomman, och en passande kruka. Efter mycket om och men så hamnade den i köket.

Medan Elias vilade på soffan lagade jag middag, kasslergryta, och ringde två samtal. Håller tummarna för nytt jobb i sommar!

Eftermiddagen har varit lugn och mysig. Vi har ätit, badat, klippt naglarna, tittat på Bollibompa och haft det myspys.

Nyss kom Mattias hem från jobb och innebandy. Vi ska snart åka upp till Norrvägen och titta på hockey. Jag ska även hinna med ett träningspass.

Det blir en lite senare kväll ikväll då, men Elias är så pass snorig och hostig så han blir hemma från dagis imorgon också...

Visar bild på nya, stora blomman senare :-)

en liten "hälso-update"...

Nu var det längesedan jag uppdaterade kring min vikt osv. Men jag har släppt detdära litegrann... Jag kör inte efter någon diet, utan äter mer "vanligt" nu. Tänket har jag väl kvar, och jag äter absolut mer nyttigt än vad jag gjorde innan jag började med allt. Men jag är inte lika strikt.

Jag äter "vanlig" mat, försöker att hålla igen på godsaker och mycket kolhydrater under veckorna och tränar/rör på mig helst varje dag.

Jag tror att det är den sundaste vägen till viktkontroll och bra hälsa!

Och vågen verkar hålla med. Den stod på drygt 64 kilo ikväll. Så "lite" har jag inte vägt på evigheter... Lycka! Nu gäller det bara att försöka hitta sin egen balans mellan kost och träning. Jag kan tänka mig att gå ner något kilo till, men nu vill jag först och främst träna kroppen. Skaffa kondition och bygga lite muskler av fett, hehe.

Många gånger så känner man ju ingen motivation alls till att träna. Man känner bara "varför??!!". Man orkar inte, vill lägga ner, känner sig trött osv osv osv.

Men så läste jag en väldigt motivationshöjade text på Hannah Widell's blogg. Svaret på VARFÖR man ska träna:

"Vi hade Kristine Kaspersen på programmiddag häromdagen (kommer snart) och hon pratade så klokt om varför man ska träna. Att se till att man blir stark, för att om man råkar ut för en sjukdom eller en olycka så klarar man det så mycket bättre om man har en stark kropp. Det kan ju låta självklart men jag har inte tänkt på det på det viset. Det kändes som om hon gav mig en träningspresent. Ett fantastiskt VARFÖR. Så nu ger jag det vidare till er."

nu är vi mitt i veckan...

Bra Onsdag! Jag och Elias var bara hemma på förmiddagen. Sen åkte vi in till mitt jobb och fikade. Elias sprang mest runt och charmade mina kollegor. En bagarmössa åkte på, han lekte bil i en stor kartong och sprang runt och skrek "bye-bye" till allihopa. Goding! Fast sen när min föredetta svärfar kom och hängde med oss så blev han blyg och tyst. Haha, vad har han emot killar och äldre män tro? Han blir alltid så chalur!

Klockan 13 när jag började jobba kom Mattias dit och tog med sig Elias hem. Dom skulle på 2-årskontroll på eftermiddagen. Storkillen väger nu 13,8 kilo till sina 92 cm!

På jobbet gick det bra. Lagomt mycket... Gjorde en god räksallad till middag, drack kaffe och pladdrade på bara. Självklart fick vi en del gjort också, haha.

Efter jobbet åkte jag till Norrvägen och körde 1 mil på crossen + lite styrka. Var alldeles skakig i magen efteråt, hääärligt. Duschade, tvättade håret och åkte hemåt.

Kom hem till ett ihopplockat hem utan disk. Blir alltid lika förvånad och glad varje gång herrn har ansträngt sig. Även fast det faktiskt händer väldigt ofta! Nu tänkte jag skriva att "han är så duktig så", men jag ångrade mig precis. Det är ju egentligen lika självklart att HAN diskar som att JAG diskar. Vi är ju två som har ansvar för hemmet liksom. Men ja, jag kommer nog alltid bli lite glatt överraskad varje gång det händer. Bara han ger fan i tvätten ;-)

Kommer ihåg en gång för ca 2 år sedan... Mattias skulle vara gullig och tvätta medan jag var på jobbet. Han hade tvättat ALLA våra kläder och underkläder, mixat och blandat, på 90 grader. Sedan hade han "hängt" det på ett extremt underligt vis. Det låg som högar på tvättställningen. Haha, kan tillägga att jag med glädje skött tvätten HELT ENSAM de senaste 2 åren!

Nu är det soffmys som gäller. En kopp té, tända ljus och Mia på Grötö. Men snart blir det hopp i säng. Elias somnade tidigt ikväll, så imorgon kan jag nog glömma sovmorgonen! Han blir hemma från dagis imorgon också. Massor av gult snor... Så det blir ännu en hemmadag för oss två.

en förmiddag på hemmaplan...

Vilka mysiga mornar jag och Elias har haft nu, tre dagar i rad. Vi sover länge tills vi är helt utvilade, mellan 8 och 9 ungefär. Lyx... Äter frukost, tittar på barnprogram, gör oss redo för dagen och busar lite!

Denna morgon har sett likadan ut. Vi bara myser! Jag har även hunnit vika ren tvätt och donat lite medan Elias leker kök i sitt rum. Vilka soppor han bjuder på! Den senaste jag fick smaka innehöll sallad, kött, katt och kamera. Mmmm!

Mitt på dagen ska vi åka till stan. Jag ska jobba ett em-pass, börjar 13:00. Så vi ska möta upp Mattias på parkeringen och byta bilar. Han får jobba halvdag idag bara. För sedan ska Mattias och Elias åka på 2-årskontroll. Spännande!

När jag har slutat jobba ska jag träna på Norrvägen. Sedan blir det dusch, hårtvätt och hem och mysa bara. Hoppas på en bra dag :-)

linnevatten, lilla bruket...

Tisdag! På förmiddagen var jag och Elias bara hemma. Morgonmys, frukost disk, lek och påklädning.

Sedan hälsade vi på min farmor och farfar. Det förgyllde nog deras dag, att få påhälsning av Elias. Dom blir så glada när vi kommer! Plockar fram våra gamla leksaker till Elias, dukar fram fika och busar med lilleman.

Mitt på dagen lämnade jag Elias hos min mamma. Jag skulle in på lite branschinfo på AF.

När jag kom hem till mamma igen bytte jag om för att träna. Körde på crossen, duschade och när jag kom upp igen hittade jag Elias och mamma på soffan. Sovandes! Så sött så.

Jag lämnade dom sovandes på soffan och åkte hemåt. Lagade middag och donade.

Jag köpte nämligen ett linnevatten från Lilla bruket på Ombonat idag. Med lavendeldoft. Det luktar ljuvligt... Så efter att jag lagat middag så rev jag ut hela "linneskåpet". Sängkläder, handdukar, kökshanddukar, örngott och dukar. Rensade, skänkte till RK, strök om allting, sprayade med linnevatten och vek in i prydliga högar. Så nu är det ordning och reda. Plus att det luktar riktigt fräscht!

Runt 18-tiden hämtade jag hem Elias. Han hade haft det så bra! Nu är vi hemma hela trion. Pojkarna leker kurragömma, jag har precis diskat undan middagen och slängt in en maskin tvätt.

Resten av kvällen blir det bara mys! Teven och en kopp té framför Bygglov nu :-)

galet skönt att få träna igen...

Bra Måndag! Elias och jag har ju som sagt bara varit hemma. Vi har mest bara donat på och haft det mysigt. Under tiden Elias sov hann jag hänga tvätten, städa badrummet och göra rent tvättmaskinen. Visst är det väl skönt att få sånt "tråkgöra" gjort?! Man blir så nöjd... Nu är alla fack och filter rengjorda, och den fick stå och snurra tom på 90 grader.

Medan jag donade med maten så lekte Elias vid diskhon. När Mattias kom hem åt vi, diskade undan och sedan gick hela familjen ut. Våran ena bil startade inte igår så vi skulle gå ut och försöka få igång den med startkablar. Elias blev överlycklig när han hörde att vi skulle gå ut och "laga bilen" så han sprang in i sitt rum och hämtade skruvmejseln. Gofis! Han måste ha gjort ett strålande jobb med mejseln, för bilen hoppade ju igång ;-)

När vi kom in hoppade Elias ner i badet. Själv åkte jag till Norrvägen och tränade. En mil på crossen och lite styrka. Såå skönt! När jag hade duschat var jag piggare än vad jag varit under hela dagen. Träning gör underverk!

Längtar så till våren... Grusiga vägar, ljusa kvällar och en joggingrunda!

Nu är det soffmys här hemma. Bra teve-program ikväll. Har kokat en kopp grönt té och ätit apelsinklyftor. Måste vitamin-boosta kroppen i dessa sjukdomstider!

Yes, veckan är igång... Den har börjat bra och vi hoppas den fortsätter så :-)

medan lilleman sussar sött...

en riktig hemmadag här...

Gårdagens firande av mormor var så mysigt. Hon bjöd på en underbar soppa, bröd, kaffe och godaste semlorna! Elias var lite hängig i början, men sen blev det bus och glada miner.

Idag det "min tur" att vara hemma och vabba. Inget dagis för en snorig, hostig, trött och hängig kille! Jag skulle ha jobbat eftermiddag vilket innebär 5,5 timmar och Mattias jobbar ju 8 timmar med bättre betalt. Ganska självklart att jag är hemma med Elias då. Imorgon är dagis stängt, men på Onsdag hoppas vi att lilleman är frisk och kan leka med kompisarna där igen!

Imorse bjöd Elias på en lång sovmorgon, sedan klädde vi på oss och åt frukost. Efter lite lek och bus kom vi på att vi skulle ta pulkan till affären. Kylskåpet ekade nästan! Mattias har bilen med barnstolen så vi hade vagnen och pulkan att välja mellan...

Hur tänkte jag egentligen?! Det blev ju rena rama storhandlingen. Hur skulle jag ta mig hem med fyra kassar och en Elias i pulkan? Tur jag har bästa lillebror som kom och hjälpte oss hem med allt. När vi kom hem bjöd jag på kaffe, sen tittade vi på gamla barnprogram på youtube alla tre. Mys!

Efter att Elias petat i sig lite lunch tog vi vagnen till Röda Korset för att fördriva tiden. Nu är vi hemma igen och lilleman somnade direkt. Jobbigt att inte vara helt kry...

Själv väntar jag på att tvättmaskinen ska snurra klart. Ska väl försöka hinna göra lite nytta medan Elias sover.

Sen ska vi börja med maten. Längtar till ikväll när jag ska få träna! Känner mig så otroligt trött och deppig när jag inte har tränat på ett tag... Behöver verkligen energin som man får efter ett träningspass! Köra helt slut på sig, sedan duscha och känna hur pigg och fräsch man känner sig efteråt :-)

så var det söndag igen då...

Gårdagen var trevlig och mysig! Efter hockeyn stannade Frida och Mattias kvar här. Vi spelade spel, skrattade, tittade på tv, dom gjorde kvällsmat, jag tog en lång skön dusch och sedan spelade vi lite mer spel. Kul! Dessutom lärde Frida mig massor av nya trix på The Sims. Så gissa om det hann bli natt innan jag kröp till kojs?! Hihi.

Imorse sov vi ut igen, sedan blev det frukost framför skidorna på teven. Äkskar såna mornar!

Sedan gick jag och herrn till Carro och Hannes. Drack toblerone-cappuccino och tittade på skidor även där. Trevligt! Var meningen att jag och Carro skulle anmäla oss till en utbildning, men den hade inte öppnat än.

Resten av den här dagen har varit sååå himla slapp. Massor av skidåkning på teven, spelat the sims och inte gjort någon nytta alls.... Skönt ibland.

Snart ska vi åka och hämta upp min bror, sen åker vi och hämtar Elias för att sedan åka till mormor och fira henne! 65-åringen bjuder på mat och hemmagjorda semlor - mmm. Hoppas på en trevlig kväll. Men kan det bli annat när man får umgås med släkten, äta godaste semlorna och pussa på Elias igen?! Knappast :-)

en härlig, ledig lördag...

Här blev det en sovmorgon till klockan 11:15 ungefär. Jag råkade visst fasta framför The sims inatt. Tyckte att jag började bli extremt trött. Tittade på klockan som visst hade hunnit bli 03:30... Oops!

Förmiddagen var lugn. Vi åt frukost, tittade på skidor och gjorde oss redo för dagen. Sedan drog jag av sängkläderna, hängde ut täckena på vädring och stoppade in alla innerkuddar i tvättmaskinen. Allt för längesedan jag tvättade dem...

Mitt på dagen åkte vi till stan. Fixade present till mormor, köpte lite annat nödvändigt och tog en mysig Lördagsfika på Tewes. Myspysdag!

När vi kom hem började jag med maten. Vi åt stekt lax, klyftpotatis, vitlökscremefraiche och sallad idag. Mums!

Nu är det hockey som gäller. Frida och Mattias är här, skulle ha varit nere i Gävle och tittat idag också ju... Menmen. Mysigt här hemma med. Kaffet är klart, och till det bjuds det på nougat-kaka. Kanske blir lite sällskapsspel sen också!

Härlig Lördag som avslutas med att krypa ner i en renbäddad säng :-)

en fredagkväll hos F & M...

En Fredagkväll hos Frida och Mattias blev det för oss! Även Peter/Skåne/Rögle är här. Kaffe, sällskapsspel, bus med hunden Freja som dom är hundvakt till och lite annat mys. En helt lagom kväll.

Trots att jag är lite sisådär i magen. Får jävulska kramper ibland och yrsel-attacker... Vet inte vad det är med mig?! Jobbigt är det iallafall.

Kan det vara så att jag är känslig mot sånt jag inte ätit nu på en månad? Tog två vanliga mackor till frukost imorse. Och har ätit chips och lite annat som innehåller socker. Kanske kroppen blir chockat eftersom magen är ovan? Hoppas det, så det inte är nå annat tok.

Nyss var jag och Frida ute med Freja på en skön kvällspromenad, härligt. Sen kanske vi ska titta på en skräckis och spela ett nytt Buzz-spel.

Imorgon är jag ledig, wiho! Vi sks till stan och köpa present till mormor. Sen är det hockey!

Skön ledig helg. Dessutom upptäckte vi att vi har The sims installerat på dator. Det hade jag totalt glömt?! Så får jag tråkigt så vet jag vad jag ska göra, hehe.

Men nu ska jag vara lite social här :-)

kastat och köpt "nya" jeans...

Jag mår bättre! Hallelujah. Febertoppen igår måste ha varit en kombination av trötthet, utmattning, dåligt matintag och att jag slappnade av totalt efter 7 ganska intensiva arbetsdagar varav 5 av dem var tidiga morgonpass. Skönt att jag mår bättre. Fredagen till ära!

Jag har tagit mig i kragen och rensat ur min garderob idag. Tycker inte det var längesedan jag gjorde det? Ändå fyllde jag en hel ikea-kasse som jag skänkte till Röda Korset.

Det absolut bästa med utrensningen var att jag fick göra mig av med 5 par jeans för DOM VAR FÖR STORA!!!

Wihoo vilken rolig känsla! Och jeanslegginsarna som legat längst in i garderoben "utifall jag nångång skulle lyckas klämma ner röven i dom" passade perfekt, hihi. Dock har jag bara 4 par jeans kvar nu... Men jag gick ju som sagt på RK nyss och lämnade klädkassen, då passade jag på att ta en runda där inne också. Hittade ett par jeans, exakt lika som ett av paren jag var tvungen att rata, fast dessa var två storlekar mindre. Kunde jag ha dom? JA! Köpte jag dom för 10 kronor? JA! Löjligt lycklig!

Nu är jag hemma igen, har slängt in en maskin tvätt och gått igenom lite räkningar.

Snart är det dags att börja med maten, det blir nånting med kyckling idag. Sen får vi se hur resten av dagen/kvällen blir. Skulle vilja träna, trots att jag var dålig inatt, men vi får se. Annars blir det väl bara en myspyskväll med Mattias! Härliga lediga Fredag :-)

och vart kom den ifrån?!

Igår när vi skulle gå och lägga oss var det nånting som hände med mig... Kramp i magen, ont i kroppen, frossa, ledvärk, huvudvärk osv osv osv. Jag fick en febertopp helt enkelt. Vart fasen kom den ifrån?! Har känt mig frisk hela veckan och även hela dagen igår. Men ja, hela kvällen och natten hade jag feber.

Idag känner jag mig alldeles svag, och huvudet dunkar fortfarande. Tur att jag är ledig och att helgen börjar = vila från träning.

Har legat här i sängen hela morgonen och ligger fortfarande. Funderar på hur jag ska orka kliva upp... Skulle behöva åka och köpa en present till mormor som fyller 65 i helgen. Skulle även behöva rensa ur min garderob som ser ut som ett bombnedslag. Vi får se vad det blir av den här dagen helt enkelt. Hoppas jag blir piggare och fri från huvud/nackvärken...

Trevlig helg :-)

blommor till nystädat hem...

Mattias hade visst inte glömt bort den här dagen han heller, hade faktiskt trott det, hehehe. Han kom hem med en bukett vita tulpaner! Utan att jag ens påmint honom, wow hihi.

Efter att vi hade ätit, och haft kaffefrämmande i form av Mattias kompis Johan, tog jag tag i diskberget. Mattias åkte ut på isen. I mörkret. Med pannlampa. Herregud, haha. Men det gjorde inte mig så mycket eftersom jag hade planerat att dammsuga. Och det gör jag helst när jag är ensam hemma!

Så nu är disken diskad, golven är rena och dammtrasan har gjort sitt. Nu är det bara tvätten kvar, tvivlar på att den viker sig själv...

Extra roligt med fina krispiga tulpaner i ett nystädat hem!

Nu är jag dödstrött. Det tär på krafterna att kliva upp mitt i natta och jobba. Så jag tänker tända ljus, lägga mig i soffan och kanske till och med blunda en sväng så jag orkar vara lite social ikväll när herrn kommer hem.

Kan slappna av nu när både träning, städning och disken är avklarad :-)

14 feb, alla hjärtans dag...

Ja, idag har vi ju alla hjärtans dag här! Ingen speciell dag i mitt tycke, mest köphysteri och jippo, men eftersom jag älskar att överraska och göra andra glada så tycker jag att det är lite roligt ändå. Dock inte överdrivet. Två "hjärtbakelser" till mamma och pappa. En hjärtcupcake, ett litet paket och en "kärleksfull" kupong (hahaha) till sambon. Och en stor puss till alla mina fina människor som finns runt omkring mig <3

Idag var det lugnt på jobbet. Rätt många som var in och köpte kärleksbakelser, men inte så många fikagäster. Skönt att sluta kl. 13:00 ändå.

Åkte direkt till Norrvägen och tränade. Med endast frukost i magen orkade jag bara 8 kilometer... Men det är bättre än inget alls! Duschade, ställde fram bakelser på bordet och skrev en lapp som mamma och pappa får se när dom kommer hem. Sen åkte jag hemåt.

Snart kommer Mattias med hämtmat, goda sallader! Sen ska han iväg och fiska. Själv ska jag dammsuga. Ni hör väl vilken fantastiskt romantisk dag vi ska ha ;-)

Får se hur resten av kvällen blir. Dona och vila omvartannat. Känner mig otroligt trött efter denna arbetsvecka med många tidiga mornar... Välkomnar den långhelgen med öppna armar!

trött efter en fartfylld dag...

Idag har det varit en bra dag på jobbet, lagomt mycket av allt. Mot slutet var det så lugnt så vi kunde sitta ner och äta mat. Hade ju soppan som jag kokade ihop imorse med mig, den var faktiskt helt OK god.

Efter jobbet åkte jag till mamma och pappa. Var jättetrött och inte alls sugen på att träna... Men jag tog mig i kragen och körde 1 mil på crossen + lite styrka. Härligt! Sedan duschade jag och tvättade håret där innan jag åkte hem. Lovely... Man ångrar sällan att man tränat :-)

När jag kom hem slängde jag in en maskin tvätt, donade lite, beställde nytt ica-kort, gjorde kvällsfika och sjönk ner i soffan.

Nu ligger vi i sängen. Trött trött... Hoppas jag somnar fort. Klockan ringer nämligen 04:20, ett förmiddagspass med Karin väntar! Sen borde jag verkligen åka hem och dammsuga denna dammiga lägenhet ;-)

en riktig hitte-på-soppa...

Oj vad skönt det var att sova ut imorse. Jag måste har sovit som en stock, vaknade inte ens när Mattias åkte till jobbet. Men jag var väl trött helt enkelt, behövde den där sömnen!

Vi kom hem sent inatt... Matchen gick till straffar, Brynäs förlorade och det var hemskt snöoväder på hemvägen. Så det var en lång bilresa hem. Men det var kul att få komma ner till Gävle och se Brynäs igen!

Låg och halvsov på spikkudden imorse ett bra tag innan jag klev upp och bestämde mig för att koka ihop en soppa av något slag. Det blev en riktig hitte-på-soppa som just nu står och puttrar på spisen.

Då kan jag äta lunch, ta med till jobbet och äta innan jag slutar (så jag orkar träna direkt när jag kommer hem) dessutom så slipper Mattias ställa sig och laga middag till sig själv när han kommer hem från jobbet. Win-win! Hoppas den blir god bara...

Nu ska jag ställa mig och diska, göra mig iordning och småplocka lite innan det är dags att bege sig till jobbet :-)

semlor hit och semlor dit...

Phew! Hemma efter en av årets körigaste dagar på jobbet. Tusentals semlor hit och dit...

Men det har gått superbra! Jag och Karin var ett bra säljteam där uppe medan tjejerna bakade som tokar där nere i bageriet. Mathias, en av mina chefer, gjorde även sin årliga arbetsdag, haha.

Egentligen skulle jag ha jobbat eftermiddag idag, men jag hade fått fel schema och var totalt inställd på att jobba förmiddag (som det stod). Turligt nog kom vi på att det hade strulat till sig, och jag fick jobba förmiddagen som jag var inställd på. TUR! Vi ska ju nämligen på hockey ikväll.

Ligger och försöker vila lite på soffan nu... Har lagat mat, skottat och diskat sedan jag kom hem. Väntar på herrn nu bara, sen hämtar mamma & pappa upp oss när han ätit klart. Så rullar vi till Gävle! Hoppas på Brynäsvinst...

Imorgon jobbar jag eftermiddag. Så då kan jag unna mig sovmorgon efter ett gäng tidiga mornar. Härligt :-)

har bakat nyttigt bröd...

Efter att jag hade ätit kom Carro hit en sväng! Drack té och tjattrade, längesedan vi sågs! Trots att vi bor ca 100 meter ifrån varandra.

När hon hade gått diskade jag undan och satte igång med brödbaket. Improviserade som bara den! Men det blev helt okej. Fast jag vet inte riktigt vad det blev? Ostfrallor? Tekakor? Nåväl, det smakade gott iallafall. Och nyttigt med mandelmjöl.

Det blir perfekt kvällsfika till Familjen Annorlunda! Sen får det bli tack och godnatt för mig. En tidig morgon, jobb och sedan en tripp till Gävle för att titta på Brynäs! Hoppas på en bra morgondag :-)

försöka göra ingenting...

Imorse var jag trött. Det är inte så lovely att stå ute och sopa av bilen klockan 04:50 när de flesta andra ligger i en varm, mysig säng och sover. Men så fort man kommer till jobbet går det bra! Vi hade en ganska lugn dag. Ingen stress, men tiden går förjäkla sakta...

Efter jobbet åkte jag till Albert & Herbert. En stock snus och lite annat behövligt. Hade tänkt handla lite på maxi, men jag orkade verkligen inte. Dessutom kan det vänta någon dag.

Åkte istället hem till mamma och tränade. Körde bara 8 km på crossen idag. Men med betydligt mer "motstånd" så det kändes bra jobbigt. Skön och härlig i kroppen efter en dusch! Hann även dricka kaffe.

När jag kom hem var klockan mycket mer än vad jag hade hoppats den skulle vara. Hade ingen aning om vad jag skulle göra till middag. Slängde in en fisk i ugnen med grädde, fiskbuljong och lite kryddor. Som tur var skulle Mattias spela innebandy efter jobbet, så det gjorde inget att middagen dröjer lite idag. Fast nu är det snart klart så jag tror jag ska äta, tror inte jag står ut tills han kommer hem! Hungrig!

Efter middagen ska jag baka bröd på mandelmjöl, diska undan och sedan försöka att göra ingenting. Är så himla trött, och imorgon väntar en hektisk förmiddag på jobbet... SEMLORNAS DAG! Förra året sålde vi väl runt 2000 stycken, så vi har att göra imorgon!

Kanske donar lite här hemma. Gör det mest hela tiden. Har bytt tillbaka till den förra mattan, haha. Wellwell, det blir nog en lugn och skön kväll. En del bra program på teven också! Skönt att dagens träning är avklarad :-)

veckan lider mot sitt slut...

Ja, nu är det snart slut på denna händelserika vecka. Både bra och dåliga saker har hänt...

I eftermiddags åkte Elias hem till Anders. Han längtade efter lillasyster som han förhoppningsvis ska få träffa imorgon för första gången! Han har ett litet paket med sig till henne och har visat oss hur han ska "klappa" henne på huvudet. Sötnos!

När dom hade åkt, så tog vi bilen till Norrvägen. Där kollades det på hockey, Sverige-Finland. Fast jag lyssnade på podcast och körde en mil på crosstrainern istället. Därefter blev det en skön dusch med hårtvättning.

Kändes skönt att träna efter denna onyttiga helg. Fy vad jag har ätit. Den ena godsaken efter den andra! Men det är bara att vänja sig. På helgerna SKA man unna sig lite extra! Får ladda om nu och köra en nyttig vecka.

På vägen hem svängde vi in hos Mattias och Frida. Fikade och skrattade åt roliga filmer! Sedan fastnade killarna framför tv-spelet. Jag kom precis hem, men Mattias är kvar. Han får gå i snöovädret, hehehe.

Imorgon drar en ny vecka igång. Jag inleder på två arbetsdagar, båda dagarna 05:00-13:00. Bra det, så man kickas igång ordentligt. Dags att sova snart med andra ord.

Lånade hem en matta av mamma. Provar mig fram extremt mycket nu. Vi får se vart det leder. Det slutar väl med att allt blir svart och vitt igen här hemma ;-)

en förmiddag på busis...

Imorse tog vi sovmorgon till 08:30 ungefär. Sedan blev det go-frukost med tända ljus. Riktigt Söndagsmys!

Sedan var Elias lite gnällig. Men han hade ingen feber och han har blivit mycket bättre i hostan, så vi frågade om han ville åka och busa på Buspalatset. Och det tackade han ju inte nej till.

När vi kom dit blev han riktigt glad. Det var nog det som behövdes efter några sjuka och tråkiga dagar hemma... Han sprang runt som en vilde och hade riktigt roligt. Förra gången vi var där var han lite "feg", ville gärna att vi var med överallt. Då var han rädd för rutchkanorna också. Men idag var han inte det minsta tillbakadragen! "Bort" sa han till oss, och sprang iväg och ville leka själv. Han åkte till och med baklänges, liggandes och åt alla möjliga håll i rutchkanorna! Stora killen!

Vi vuxna kunde sitta med en varsin kaffekopp och kika medan han lekte för fullt. Fast lite bus hann vi också med såklart.

På vägen hem köpte vi med oss mat från Mcdonalds som vi åt här hemma. Sen somnade båda killarna. Jobbigt att busa!

Just nu är Fridis här. Vi dricker té, kikar på tv och väntar på att killarna ska vakna så vi kan leka lite!

Sen får vi se om Elias ska hem till Anders. Vi har sagt att vi kan ha Elias ett tag till eftersom mamman och lillbebisen är kvar på BB. Men vi får se hur det blir :-)

en långan arbetsdag...

Vilken lång dag! Killarna åkte till Bobygda runt 7-tiden och jag rullade mot jobbet.

Morgonen flöt på himla bra, det var lugnare än vad det brukar vara. Först klockan 13:30 ungefär började det bli fullsatt. Så vi skickade hem Trine innan städningen. Då tar det ju längre tid eftersom vi bara är två, men det ger bara lite extra klirr i kassan så det gör inget.

Jag kom hem ungefär samtidigt som grabbarna kom hem från Bobygda. Då åt vi tunnbrödrullar, sedan blev det en varsin semla till efterrätt. Är det Lördag så är det! Till och med jag åt! Men det är min nya regel: nyttig mat + träning på vardagarna, och på helgerna får jag unna mig god mat + vila från träning. Det tror jag blir bäst i längden :-)

Efter maten/fikat tog jag och Elias ett skumbad tillsammans, mys! Sen gjorde vi fruktsallad och kollade på barnprogrammen allihopa.

Jag råkade även slumra till i någon ynka minut på soffan, men det var nog precis vad jag behövde! Fick ett städryck efter det. Slängde in en tvätt, städade badrummet, rensa avloppet, torkade av fingeravtryck och smuts på alla dörrar och köksluckor samt vek tvätt. Och medans så hjälptes killarna åt att diska. Vilket team!

Nu är det soffmys med tända ljus som gäller. Ska snart hänga tvätten, men sen blir det inte så mycket mer. Lite tv om ögonlocken vi hålla sig uppe, är så otroligt trött.

Imorgon har vi planerat att besöka Buspalatset om lilleman är lika pigg som han varit idag! Men först hoppas vi på lite sovmorgon :-)

det blev en bra fredag ändå...

Inatt fick jag hämta hem killarna från akuten! Elias var piggare och hade fått både glass och ett gosedjur, så han var helnöjd. Skönt att dom fick åka hem och att lilla älsklingen mådde bättre... Men det blev inte speciellt mycket sömn för oss.

Så imorse när Elias ville kliva upp 8:30 var vi vääääldigt trötta. Jag fick sova vidare ett tag eftersom jag skulle iväg och jobba, så killarna gick upp och åt frukost. Sen när jag vaknade igen fick Mattias sova ett tag.

Vid 11-tiden åkte jag och handlade. Kylskåpet ekade nästan... Jag gillar inte att storhandla på Ica i Forsa, det blir så dyrt, men tack vare tidsbrist idag så var jag tvungen. Skönt iallafall med fulla skåp, kyl och frys!

Brorsan kom och drack kaffe mitt på dagen, sen åkte jag till jobbet och Mattias och Elias tog en tupplur.

På jobbet gick det bra. Det var ganska mycket, men det tackar jag för, annars hade jag nog somnat... Tur vi alltid har 10 liter kaffe laddat.

När jag hade slutat åkte jag till mina föräldrar. Elias och Mattias har varit här i eftermiddag, blivit bjuden på mat, så vi är fortfarande här. Men snart är det dags att åka hem. Jag vill köra en maskin tvätt och dona lite innan vi lägger oss.

Det blir en tidig morgon för oss alla. Jag jobbar mellan 07:45-16:00 och grabbarna ska till Bobygda. Sen ska det bara slappas och mysas. Det har varit en hektiskt vecka! En intervju, jag blev sjuk, jobb, jobb, jobb, Elias blev storebror, ambulansbesök, akuten, väldigt lite sömn också mer jobb på det. Så en ledig söndag är mer än välkommet :-)

hemska, hemska natt...

När vi precis hade somnat hör vi hur Elias kommer skrikandes och grinandes till våran säng. Ögonen var fylld av panik och han fick verkligen kämpa för att få luft. Lillgubben...

Vi förstod ju direkt att det var ett kruppanfall, så vi hämtade hans inhalator och gick ut med honom så han fick andas kall luft.

Men det hjälpte inte, och han fick mer och mer panik. Då blev vi ju jätterädd att det var något annat. Så Mattias ringde efter ambulansen och dom skulle komma direkt. Så efter 10 minuter stormade det in fyra ambulansförare i vardagsrummet. Och då fick ju Elias ännu mer panik. Men dom konstaterade att det var ett typiskt kruppanfall, fast dom ville att han skulle följa med i ambulansen till sjukhuset.

Så nu ligger jag här helt ensam och kommer absolut inte att kunna sova. Övervägde att åka jag också, dom frågade om vi ville följa med båda två, men det är bättre att jag kan hämta dom inatt eller imorgon när det behövs. Fast nu känns det himla dumt och jobbigt att ligga här och veta att Elias är på sjukhuset :-(

Fick tack och lov ett sms från Mattias nu att han mådde bättre. Älskade lilla Elias!

himla skönt med spinning...

Jäklar vad jobbigt det var med ett pass spinning på F&S. Men det var hur kul som helst, och känslan i kroppen efter en timme var riktigt härlig! Jag kan absolut tänka mig att gå fler gånger. Jag får väl motvilligt erkänna att mamma har haft rätt alla gånger hon berättar för mig hur hiiiiiimla roligt det är med spinning, och jag bara skakat på huvudet och vägrar... Hihi.

När jag kom hem möttes jag av en kram av lilleman. Mys! Fast han nekade till att han blivit storebror, haha. "Näääää!" skrek han när jag frågade om han hade fått en lillasyster. Det blir väl annat när han får träffa lillbebisen :-)

Kvällen har gått undan, och snart är det dags att hoppa i säng. En annan har ju varit vaken sedan 04:30 imorse. Men jag har hunnit med en del iallafall. Diskat ett stort berg och tvättat en maskin tvätt. Skönt att jag dammsög och torkade golven tidigare idag, det hade jag aldrig orkat nu... Är även tacksam att nattningen av Elias tog 5 minuter! Det innebär skönt och behövligt ensam-mys för mig. Mattias är hos min bror, så det är jag + soffan + teven + tända ljus!

Imorgon väntar ett em-pass för mig. Ingen klocka som ringer mitt i natta med andra ord :-)

en bra dag på jobbet...

Imorse mådde jag betydligt bättre när jag åkte till jobbet än vad jag gjorde i Tisdags... Allt flöt på bra, och tiden gick fort. Dessutom slutade jag redan kl. 11:00 så det var ju skönt.

Efter jobbet blev det en liten loppisrund, hittade lite ljuslyktor, sen drack jag kaffe hos mormor.

När jag kom hem tog jag ett varv med dammsugaren och skurmoppen. Behövligt kan man säga! Men nu är det rent och fräscht här hemma. Hade även fått mitt tvättmedel som jag beställt. Så nu har vi så vi klara oss i 1,5 år. Bra!!

Nu ska jag få i mig lite yoghurt, sedan ska träningsväskan packas! Jag ska nämligen på spinning med mamma. Jag vet inte huuuur länge hon har tjatat på att jag ska följa med?! Så nu är det dags. Kan mamma så kan jag!

Avslutar med ett stort GRATTIS till Elias, Johanna och Anders som har fått en gullig lillasyster till familjen! Tänk att Elias är storebror nu :-)

lite inredningsinspiration...

Ja, jag är ju sugen på att få in lite färger här hemma. Jag har ju varit inne i en period nu när ALLT ska vara vitt, svart, enkelt och minimalistiskt. Det där "lull-lullet" och det romantiska som ChabbyChick innebär har aldrig riktigt varit något för mig. Pastellfärger är inte heller "jag".

Men en stil som jag alltid tyckt mycket om är den varma, mustiga och persiska stilen. Inte indiskt med paljetter och sådär, men just dom där varma färgerna som kan kompensera mitt svarta, vita och träfärgade hem.

Fast jag vill nog ha en liten blandning av allt när jag tänker efter... Vitt, svart, slitna möbler, persiskt, industriellt, varmt, fjällstuga och... ja - en egen stil helt enkelt.

Det kommer nog ta ett tag innan jag blir helt nöjd. Många loppis-turer! Sen är det ju inte omöjligt att jag ångrar mig och gör allt svart/vitt igen. Jag känner mig själv vid det här laget ;-)

en väldigt bra eftermiddag...

En bra eftermiddag har vi haft. När grabbarna kom hem åt vi mat. Elias åt en "riktig" portion mat för första gången på länge. Han är inte precis matglad... Antar att han är inne i en sådan period nu. Han äter inte så mycket på dagis heller säger dom. Så det var roligt att han åt bra idag!

Jag smakade och någon tugga av lasagnen, åh så gott... Blir mer och mer sugen på att börja äta som vanligt igen. Men då skulle nog allt kännas som ett misslyckande? Jag antar att jag håller på att tappa motivationen... Vågen står stilla på samma siffra och jag tycker att ingenting händer. Ska försöka göra upp en vettig "matplan". Tänker nog lämna dieten lite, och köra mer eget. Äta lite striktare på vardagar, sedan på helgen får jag unna mig vad jag vill. Jag menar... det ska ju vara gött å leva! Får väl jobba mer på det psykiska också, att lära mig att vara nöjd med den jag faktiskt är. Vi får se hur det går!

Efter maten hoppade pojkarna ner i badet. Badkritorna är en favorit hos Elias! Medan dom busade i badet så diskade jag undan i köket.

När jag diskat klart tog jag upp Elias ur badet. Vi smörjde in oss, klippte naglarna och sedan fick han välja sovtröja. Därefter fick han kvällsfika framför Bolibompa; fruktsallad och nyponsoppa.

Killarna fortsatte att myspysa i soffan medan jag packade träningsväskan och åkte till Norrvägen.

Körde 1 mil och sedan lite "styrka" innan jag duschade och hann prata lite med mamma i soffan. Kände mig nöjd och härlig i kroppen när jag åkte därifrån!

Nu är det fotboll som gäller här hemma! Jag ska koka mig en kopp té och äta lite yoghurt. Men kvällen blir inte allt för sen... Imorgon ringer klockan 04:30 igen, dags att göra ett nytt försök att jobba förmiddag! Nu jäklar ska inget stoppa mig.

Visar en bild på mattan som vi har i vardagsrummet nu. Gillar verkligen färgerna i den :-)

en ledig, snöig onsdag...

Inatt har jag verkligen sovit som en stock, jag vaknade bara till en sväng när Elias kom till våran säng. Skönt med många timmars bra sömn!

När killarna åkt på jobb/dagis slumrade jag till på spikkudden en sväng innan jag gick upp och åt frukost.

Sedan hade jag en lugn och skön förmiddag. Tog reda på lite tvätt, skottade snö och donade lite inne... Mitt på dagen gick jag en sväng på RK. Fyndade inget märkvärdigt, tror jag anstränger mig för hårt nu när jag vill ha in lite mer färg i hemmet. Känner att jag måste måste måste hitta något fint med FÄRG, och då gör jag självklart inte det... Det får duga med min färgglada matta och ljuslyktorna på bordet så länge. Den blåa Marimekko skålen från Iittala är en present, de två genomskinliga har jag köpt på Fassett, och den gröna lyktan från Dansk Design är det senaste tillskottet för ynka 10 kronor på loppis. Jag får utöka med färg här hemma i små steg och känna mig för lite helt enkelt :-)

Sedan var jag en sväng till stan. Tankade bilen och var upp till mormor en snabbis.

När jag kom hem började jag med maten. Till mig blir det en kycklingfilé kryddad med chili och soja-stekta champinjoner. Har en lasagne i ugnen nu som grabbarna får äta.

Resten av eftermiddagen/kvällen blir nog lugn. Jag ska försöka hinna med att träna hemma hos mamma och pappa (om jag orkar nånting efter gårdagen) sen är det ju fotboll på teven. Så det blir nog en lugn kväll för oss :-)

lite bättre blev det kanske...

En hel dag i soffan, det var väl inte riktigt så jag hade planerat denna Tisdag imorse när jag var påväg till jobbet. Men det är som det är med det nu... Jag är på bättringsvägen iallafall. Inte ett enda toalettbesök på sena eftermiddagen! Men en jävulskt tråkig dag har jag haft.

Tillvaron lystes upp när grabbarna kom hem från jobb/dagis. Älsklingar! Dock kom dom hem till ett o-dukat bord, utan någon mat på spisen. Det har nog inte hänt förut, men nångång måste ju bli den första? Fast jag tror att grabbarna tyckte det var ganska kul att få dona helt själva i köket. Elias stod på en stol och diskade medan Mattias gjorde pannkakssmet och kastade upp pannkakor från stekpannan. Elias blev imponerad, hihi. Själv satt jag i kökssoffan och bara kikade, mysigt ja!

Resten av eftermiddagen innehöll lugna lekar för mig och Elias medan Mattias var och handlade. Pussel, bygga torn och busa/mysa i sängen. Försökte lära Elias att göra kullerbyttor, ojoj som han skrattade!

Nattningen gick väldigt smidigt till. Först skulle vi smyga med hostmedicinen för pappa, vet inte varför?! Haha. "Schyy schyy" sa han och tittade så att pappa inte såg. Han skyndade sig att ta den sen var han så nöjd, jag med för den delen! Sedan kröp han ner i sin säng, han la märke till att han hade fått ett nytt lakan och det vart han överlycklig för! Gohjärta... Sen satte jag på cd-spelaren och han somnade väldigt fort till barnlåtarna som spelades. Skönt! Nästa steg blir att köpa en cd-skiva med godnattsagor som han såsmåning om kan somna själv till. För nu vill han gärna att man sitter med honom tills han sover och ibland är han himla bökig! Men ikväll var han himla duktig.

Medan ja la Elias så diskade Mattias undan i köket. Så nu råder lugnt kvällsmys med tända ljus för oss vuxna.

Jag kanske ska vika lite tvätt om jag orkar... Men det får vi allt se. Man mår ju som man mår efter en hel dag i soffan, utan att ha fått behålla någon näring. Vi hoppas på en bra natt och att jag är frisk imorgon :-)

bara 2 timmar på jobbet...

Imorse ringde klockan 04:30, efter en ganska orolig natt. Jag vaknade flera gånger och visste knappt vart jag var...

Klev upp och gjorde mig ordning, samtidigt som jag försökte förtränga att jag hade ont i magen och mådde illa.

Jag åkte till jobbet och körde igång. Sen var vi tvungna att ringa in förstärkning vid 7-tiden. Jag var alldeles yr, frusen, skakig, illamående och fick hemska kramper i magen. Så jag fick helt enkelt åka hem...

Somnade på soffan med frossa. Dessutom har ALLT jag ätit igår/idag runnit igenom mig som vatten. Jag har inte spytt än, men nånting är på tok. Mår riktigt...konstigt?! Hoppas att det blir bättre under dagen. Har verkligen inte tid att ligga här och vara sjuk.

bra start på nya veckan...

Måndag kom och gick. Det blev en bra dag, trots att vi var såhääär nära på att sova över.

Efter att killarna åkt på jobb/dagis gjorde jag mig redo för dagen, åt frukost, diskade och kokade kaffe. Jag hade nämligen en kaffe-dejt inplanerad med en efterlängtad Marlene!

Det var härligt att träffa henne. Tråkigt nog sprang klockan iväg alldeles för fort... Hoppas det inte dröjer allt för länge till nästa gång!

Klockan 10:30 hade jag min lilla "intervju" med rekryteringen. Det gick himla bra, och jag kan förmodligen bereda mig på jobb snart. Kul och väldigt behövligt. Hur mycket jag än älskar Dackås och kollegorna där, så måste jag gå vidare... För det känns ju extra motiverande att jobba när jag vet att det kan leda till anställning, så är tyvärr inte fallet på Dackås. Så vi får se hur dethär utvecklar sig!

Efter mötet blev det en loppistur. Hade lovat mig själv att bara köpa saker med färg. Och jag höll mitt ord.

Nu är det inte bara svart/vitt här hemma. Tog in en röd/blå matta. Köpte röda, blåa och gröna ljuslyktor/prydnader. Så nu blir nästa uppdrag att fylla på med annat (kuddar?) och prova sig fram. Blir iallafall superglad när jag tittar på min nya gröna kruka/skål med en murgröna i, så vacker?! För en sak vet jag; jag är ingen pastell-tjej. Tycker det är himla fräscht hos andra, men inte här hemma...

När pojkarna kom hem från dagis blev det middag, sen åkte Mattias på innebandy. Då gjorde jag och Elias en liten utflykt. Tog med oss en bullpåse och åkte till hans farbror Stefan! Vi spelade trummor, fikade och hade det mysigt framför en brasa som Stefan och Elias gjorde tillsammans.

När vi kom hem igen blev det ett bad för lilleman. Sedan fick far och son lite egentid med sagostund och nattning medan jag tog en promenad med Carro.

Drygt 30 minuter bungy-promenad i härliga luften. Skönt att prata av sig!

När jag kom in tog jag en dusch, tvättade håret och hängde en tvätt. Ska snart krypa ner i sängen. Trött trött... Dessutom ringer klockan 04:30 för ett fm-pass på Dackås. Hoppas på en bra morgondag :-)

favorit, amanda schulman...

Jag vill vara som Amanda Schulman! Nästan. Hon är sjukt vacker, klok, rolig och allt det där... Men jag tänker mest på hennes hem nu. Hon har allt som inte jag har! Som flera olika färger på kuddarna i soffan till exempel. Det vill jag också (kunna) ha?!

Jag måste jobba på det här. Jag måste slappna av mer när det gäller inredning, färg och form här hemma... Jag vill byta allt stramt och stelt mot avslappnat och mysigt. Färg. Mera mera! Jag älskar ju färg annars, men har aldrig vågat inreda med det...

Operation: fixa och färga hemma!

Jag tror det blir en loppisrunda imorgon efter min lilla "jobbintervju", hoppas på en lyckad dag x2.

7 kilometer skidåkning...

Härliga Söndag! Man blir ju så lycklig av det underbara Februarivädret så oj oj oj. Imorse tog vi en skön sovmorgon tillsammans, jag och herrn.

Sedan gick jag upp och bakade en sats med mitt "specialbröd" innan vi åt frukost. Mys!

Efter frukosten rev jag av alla sängkläder och hängde ut täcken och kuddar på vädring. Ville låta dom hänga där riktigt länge, så dom blir alldeles kalla och fräscha! Lovely...

Mitt på dagen fick vi en snilleblixt. Vi ville åka skidor! Så vi packade in oss i bilen och åkte till en sjö där dom dragit 7 kilometers skidspår. Eller skidspår var väl att ta i kanske... Det var bara en skejtbana, det var nästan omöjligt att åka klassiskt där. Men vi tog oss runt på en kombinerad skejt/gång/stak-stil iallafall. Otroligt jobbigt, men samtidigt helt underbart. Solen sken från en klarblå himmel och det var lagomt kallt. Dessutom var Mattias bättre på att åka än mig (viktigt för han!) så det var frid och fröjd efteråt ;-)

På vägen hem handlade vi på ica och drack sedan kaffe på Norrvägen.

Nu har jag precis klivit upp ur ett varmt härligt skumbad. Känner mig alldeles skön i kroppen! Strax ska vi börja med maten som blir tacos.

Sedan ska jag ta in täckena/kuddarna och bädda med fräscha sängkläder. Mmm! Längtar till sängdags redan!

Vi ska även hämta hem äksklings-Elias i eftermiddag. Så den här Söndagen tillhör helt klart en av de bättre :-)

fin dag m. mamma & pappa...

Imorse vaknade jag och trodde det var Söndag. Blev lycklig när jag insåg att jag låg en dag före verkligheten. Älskar lediga Lördagar! Dessutom mådde jag mycket bättre än när jag la mig igår. Yrseln var borta, men lite av ångesten är kvar. Måste verkligen jobba bort det, och sluta tänka så knäppt...

Började morgonen med att titta på skidor. Urtråkigt... Grått, trist och nästan inga svenskor med på damernas runda.

Gick och diskade undan från gårdagen istället. Sedan frågade mamma och pappa om jag ville följa med till Trogsta och kolla på skidtävling där. Ja tack! Strålande sol och betydligt roligare att titta på skidor live, än på den tråkiga tävlingen på tv. Frisk luft och rosiga kinder!

Sedan följde jag med mamma och pappa hem. Hade nämligen träningsväskan med mig... Drack en kopp kaffe och sedan körde jag en mil på crosstrainer'n och lite styrka efter det. Skönt skönt efter gårdagens fusk...

Jag är fortfarande här. Mattias åkte och pimplade tidigt imorse, så han ska hämta upp mig här på hemvägen. Har blivit bjuden på mat, och nu myser vi med tända ljus. Så det går ingen nöd på mig inte!

Ikväll är det hockey + filmmys hemma hos oss. Frida och brorsan kommer! Sen har jag sagt att Carro och Hannes också får komma, så vi får se vilka som dyker upp! Trevligt ska det bli iallafall. Och kanske aningens läskigt. Vi ska nämligen se nya Paranormal Activity! ;-)

en trevlig fredagskväll...

Fredagskvällen börjar lida mot sitt slut... Vi har haft det riktigt trevligt här hemma, även om sista sällskapsspelet framkallade jävulska tävlingsinstinkter hos vissa ;-)

Maten var god! Men såhär i efterhand ångrar jag mig... Helt sjukt, jag vet. Men jag åt upp all mat, och tog till och med effterrätten jag bakade. Vilken sockerchock! Jag som varit utan socker så länge nu... Sitter i soffan med världens yrsel och tryck över bröstet nu. Det riktigt snurrar i huvudet. Obehagligt! Kan det vara för sockret och en uns av ångest tro? Inte bra...

Ska krypa ner i sängen och försöka sova bort det. Hoppas att den här natten ger mig mer sömn än natten som var.

Vi tar nya tag imorgon! Ledig lördag.

Visar en bild på dom ljuvliga tulpanerna som Åsa och Micke hade med sig. Såå fina! Älskar att ha färska blommor på bordet till helgen :-)

ja, ikväll blir det lyxmat...

Bra Fredag! Mötet gick fint som vanligt, får sånna galna idéer för framtiden när jag är där! Får spinna vidare...

På vägen hem skulle det handlas. Valde Ica Håsta för en gångsskull, har fortfarande mardrömmar från förra Fredagen vi handlade på Maxi - haha.

När jag kom hem slängde jag in en tvätt och började baka. Eftersom jag aldrig brukar lyckas med mina bakverk så skulle jag självklart inte lyckas idag heller... Vad trodde jag?! Det blev inte alls som jag tänkte, men vi får se om det går äta ändå, trots ett gräsligt utseende.

Snart är det dags att njuta av riktig lyxmat. Vi har beställt från Route 84, så om drygt en halvtimme ska vi möta upp Micke och Åsa där. Sen åker vi hem hit och mumsar. Jag ska unna mig "riktig" mat för första gången på 3 veckor. Jag njuta till 100% av allt onyttigt ikväll, och hoppas på att jag inte får ångest...

Trevlig Fredag på er! Det ska vi ha här hemma med god mat, godis, mys, skratt och sällskapsspel :-)

härliga fredag är här...

Fredagen är här - med lovely väder! Tråkigt nog har jag sovit väldigt taskigt inatt, så jag var helt enkelt tvungen att sova länge imorse... Jag har legat på soffan och bara vridit på mig halva natten. Inte alls roligt.

Klev upp 09:45, var på väg att tänka "fan, nu är dagen förstörd", men jag lyckades skjuta undan dom ångest-tankarna. Det är ju Fredag! Pepp pepp.

Åt frukost och diskade undan gårdagens middag (ooops...). Nu ska jag strax göra mig ordning och sedan städa badrummet.

Klockan 13:00 ska jag vara inne i stan och ha ett möte med min coach Anna. Det ser jag fram emot.

Efter mötet ska jag handla ingredienser på Maxi, jag ska nämligen hem och baka sen. Har ni hört??! Sara ska baka. Det som ligger extremt långt ner på min lista över saker jag gillar, haha. Spännande...

Men vi får främmande ikväll. Vi ska beställa mat från Route 84 och sedan äta här hemma med Micke och Åsa. Så det vore ju artigt att bjuda på efterrätt, hehe. Tur att dom vet att bakning inte är mitt vassaste kort... Men det är väl tanken som räknas!

Det blir nog en härlig dag/kväll, trots att jag inte kommer hinna med något träningspass. Men vadfan, det är ju Fredag! Dessutom visar vågen en ny härlig siffra idag. Jösses! Tänk om det kunde synas lika mycket skillnad på kroppen som på vågen?! Enligt den nya vågen jag köpte, vägde jag 70.1 kg när jag startade. Nu (BARA 3 VECKOR EFTER) står den på 65.8 kg. Vet inte om jag gått ner så många kilo på så kort tid förut?

Med siffran på vågen känner jag mig nöjd faktiskt. Jag är ju ändå ca 172-3 cm lång... Det är värre med själva kroppen. Har så svårt att känna mig nöjd med utseendet... Hoppas det kommer. Det är väl något psykiskt jag måste ta tag i kanske. Nåväl, jag gör framsteg iallafall :-)

RSS 2.0