måndag i bilder .


1 Jag började dagen med bodyscrub och massage på Hudcirkeln, hur underbart och skönt som helst. 2 Mamma bjöd på take away-sallad, jag tog en med goda kräftor. 3 Jag låg uppe hos mamma och pappa och sooolade medan jag väntade på maten. 4 Grillat med vin, hur gott kan det bli liksom? 5 Jag och Carro spelade ett parti kubb mot Emilia och Helen (kommer ej ihåg vem som vann, hah) Men vilken bra måndag!

Nu ska jag ta en dusch och lägga mig, imorgon blir det stan en sväng med Carolin. Sen ska jag vara uppe hos mamma hela dagen och sola och mysa bara. NattiNatti.

klart bästa mamman .

Idag har jag haft en bra dag, förutom lite huvudvärk. Mormor och jag var i Matnäs (där jag ska bo någon gång i livet) och fikade, sen kollade vi på fotboll nere på ip.

På eftermiddagen firade vi världens bästa mamma på morsdag och även pappas födelsedag i förskott. Jag stannade även och åt tacos. När jag var proppmätt knöt jag på mig promenadskorna och tog en härlig runda med Anette. Men efter det ville jag absolut inte gå in, så jag lurade med min b-friend på en till runda. Störtskönt...

Nu ska jag krypa till kojs, imorgon ska jag på body scrub i en timme. Hur härligt!!??!

helt jäkla slut .

Jag tror att alla var på dackås och fikade idag. Ja, och alla ville ha mat samtidigt. Jösses vad skönt det var att äntligen få börja städa toaletterna och torka golven!

Lördagskvällen är redan självklar. Det blir soffan med iskall cola. Och innan kvällen är slut är det bye bye för Harry Potter. Jag har 200 sidor kvar att läsa i den sista boken. Men jag vill inte skynda på, jag vill inte att det ska ta slut. Men vem vet, så otroligt slut och görtrött som jag är nu kanske jag somnar efter bara några sidor...

sista boken nu . . .

Gårdagen spenderades med näsan i den sista Harry Potter boken, jag har inte läst ut den ännu och jag vill inte göra det heller... Vad ska jag sedan göra om dagarna?

Klockan 0900 imorse satt jag bänkad på teatern i hudik med Flodinfridisen, lillebror spelade trummor i treornas teater. Vad duktiga alla var! Efteråt så åkte jag på maxi och handlade och nu ska jag strax springa ner till tvättstugan. Full fart hela dagen.

Middagen idag blir lövbiff med potatisgratäng och bea, sen ikväll är det fotboll. Yaa!

mamma och pappa .

Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa. Jag har legat framför teven och kollat igenom alla inredningsprogram som jag missat de senaste veckorna! Hipp hurra för TV4 anytime. Och medan inspirationen var på topp tog jag mig en runda i källaren och hittade lite saker som jag tar med mig hem, hihi. Vilken himla snäll dotter jag är.

Snart ska jag rulla hem på Mattias cykel som stått här i garaget över vintern, så vi äntligen har båda våra cyklar hemma i förrådet. I sommar ska det minsann cyklas... Har man en cykel som är dyrare än pojkvännens bil, läre man ju nästan bo på den!

Kvällen då? Jo, jag ser mig själv liggandes i soffan med tända ljus och Harry Potter.

etttusenett sidor .

Dagen har bestått av ett rätt snabbt besök inne i stan, fikade och köpte presenter bara. När vi kom hem drog Mattias utan förvarning fram dammsugaren och började dammasuga. Chockad men glad hakade jag på, så nu är det ganska rent här. Gött.

Nyss kom jag in från en skön promenadrunda med moster och mormor, underbart skönt. Det som saknas nu är kvällsfika framför Simpsons, och sen ska jag börja på den näst sista Harry Potter boken. Ja jag läste nämligen ut den 1001 sidor tjocka boken tidigare idag, och det var inte ens det minsta jobbigt. Helt sinnessjukt ju...

full fart hela dan .

Jag började jobba klockan 13:00 idag och klockan 18:55 stod jag på startlinjen till Blodomloppet. Jag har tur som har så gulliga svärföräldrar som lät mig sluta tidigare så jag skulle hinna. Jädrans vad med folk som var anmälda, och jädrans vad trevligt det var. Picknickkassen efter var inte heller så pjåkig. En härlig dag med andra ord.

Nu är jag lagomt trött, perfekt att kasta sig in i Harry Potter världen i några timmar. Allvarligt så tror jag att jag blivit besatt. Det är inte mycket annat som snurrar i mitt huvud just nu iallafall. Och ärligt talat så är det rätt skönt... Dagarna blir roligare ;-)

regniga söndag .

Idag har vi bara myst på här hemma. När det är grått och regnigt ute så får man faktiskt vara inne hela dagen och man behöver inte ens klä på sig. Så det så. Och när jag är helt inne i Harry Potter världen får jag inte ens såligt samvete. Skööönt.

Men snart kommer svärföräldrarna på fika så jag måste väl åtminstånde ta på mig ett par byxor! Imorgon blir det annat, för jag är nämligen anmäld på Blodomloppet.

i andra hand .


Pallen som jag fyndade har blivit vit och en riktigt favorit. Vad duktig jag är på att rimma! Jag har även plockat hem lite saker från huset, en gammal kryddhylla som mamma tydligen haft mycket roligt med och en fin kaffepanna som hon hade i sin första lägenhet. Saker som går i arv är ju bara för charmigt och betydelsefullt. Bra.

Nyss såg jag Inter vinna CL och nu ska jag dona på lite här hemma. Älskar när mina nymålade saker har torkat så jag kan få prova mig fram, and it's all in som gäller ;-)

lily of the valley .

Lördagen började med en lång promenad med kära moster. Det var otroligt varmt och på vägen hem plockade vi stora buketter med liljekonvaljer. Såå jävla sommar.

Nu sitter jag och väntar på att det ska bli soligt igen. Medan jag väntar kan jag ju kolla på hockeyn, och hoppas på att sverige vinner över tjeckien den här gången. Mattias är i Via och kommer inte hem för ens ikväll, så jag får lördagsmysa on my own. Men det gör mig inget eftersom jag har Harry! Och gårdagens tacos. Full pott.

från topp till tå .


Idag har jag jobbat igen, och jag blir så himla glad varje gång tillfrågas utöver dom dagrar som är "mina" redan. Men det är nästan olidligt hett inne vid disken, heheh.

Innan jag började hann jag även köpa dessa gudomligt sköna, och billiga, skorna!

Ikväll har jag varit helt slut från topp till tå, även om dagen inte varit särskilt jobbig så tar krafterna slut ändå. Jag har suttit i den nya fåtöljen (eller fotölj, som jag igår trodde att det stavades...) och läst ut den fjärde Harry Potter boken. Efter ett litet avbrott på någon vecka är jag på G igen, dags för den femte och tjockaste boken!

Men nu ska jag krypa ner bredvid my sweet boyfriend och sova gött. Och lääänge.

nu ska det läsas .


Min nyinköpta läshörna. Efterlängtat. Men eftersom att jag är jag, så funderar jag på att måla fotöljen vit. Men det får bli ett framtida projekt isåfall. För nu ska det läsas!

en dag på ikea .


Vilken härlig dag jag har haft med mamma och pappa i sundsvall. Men börjar man dagen med en kopp kaffe och seden äter god mat så blir det oftast kanon. Jag fick med mig massor av nya saker hem, bland annat en fotölj och en golvlampa som jag så länge velat ha. Tur att vi skippade birsta, det hade ej varit bra för min ekonomi...

Men ja, nu får det vara nog med shopping från min sida ett bra tag. Förutom ett par sandaler som jag skulle köpt idag också, men som inte hade kommit in än, så det får kanske bli tomorrow. Efter det måste jag fan skärpa mig om jag inte ska gå i kk.

Nu ska jag fota fotöljen SOM JAG SATTE IHOP SJÄLV UTAN ATT ENS HA IHJÄL NÅGON.

kläder på väggen .


Carolin bara skrattar. Mattias avskyr det. Men fan, jag tycker att det är skitsnyggt med kläder på väggen. Det är så klädsamt (fyndig jag är) och det blir ju personligt. Fast jag vill få tag i en gammal ful galge så blir det nog bättre. Vilken tur att Mattias trots sin avsky låter mig hålla på som jag vill här. Han tycker nog det blir lugnast :-)

ändrade planer .

Mamma och pappa ringde och ville ha med mig på fotboll, och vem tackar nej till fotboll och en kopp kaffe? Sedan föreslog dom en tripp till ikea imorgon, men jag tackade nej. Jag hatar ju att gå runt där inne... HAHA HA vad rolig jag är. Klart som fan att jag ska med till ikea! Ja, jävlar vad det börjar klia i shoppingfingrarna nu du.

lite sommarnytt .


Lite sommarnytt som inhandlades idag. Och duschcremen som jag blivit totalt kär i den senaste tiden. Så nuru ska jag hoppa in i duschen och måla naglarna efter det. Sen tror jag banne mig att jag ska steka på lite nudlar/räkor/champinoner/curry och slänga mig på soffan med Harry Potter. Jag känner mig så jävla trött och myssugen.

börja åska dååå .

Imorse ställde jag ingen klockan eftersom "jag alltid vaknar så tidigt". Bara därför sov jag utan problem till 10:00 och fick stressa ihjäl mig. Jag hade ett möte klockan 12:00 och ville ju gå en sväng på stan innan. Och tänk för att jag hann. Mötet gick kanon och jag fick med mig lite nytt hem. Bara två par nya pjucks som fattas nu ju!

Nyss var jag ute på promenad med Emilia, jäklar vad kvavt det är ute. Helt sinnes. Vi avslutade med en kaffe at my place. Nu så önskar jag nästan att det börjar åska. Dels för att det är rätt så mysigt och dels för att jag vill bli av med den kvava luften.

Till dagens stora fråga: vad fan ska jag gör till middag åt endast mig själv? Nudlar?

bra och dålig dag .

Idag har jag varit uppe hos mom and dad. Jag har suttit i min übersköna solstol, kikat i tidningar och ätit god mat som pappsen lagade. Det var den bra halvan av dagen. Nu på kvällen har jag varit nere på planen där forsa mötte enånger. Men jag hade huvudvärk och var olidligt pissnödig så jag blev på dåligt humör, och vips så känns kvällen jättetråkig. Too bad. Men nu är jag nyduschad och ska lägga mig och läsa Harry Potter, så förhoppningsvis blir det bättre. Imorgon vill jag vara pigg!

tokig i munspel .

Mazzy Star – Flowers In December, lyssna bara på munspelet i början. Hur kan man inte tycka att det är så sjukt jävla asfint? Det borde finnas minst en munspelssnutt i varje låt. Eller så borde det finnas en munspelsverision av alla låtar. Ok? Snäääälla.

Idag är det inte lika fint väder som det var igår, tror jag. Jag har inte varit ute ännu, och inte hunnit äta frukost heller. Men däremot har jag hunnit nysa 9 gånger sedan jag vaknade. Heey, det är inte likt mig. Och det här rinnadet i ögonen all the time... Pollenallergiker är jag inte, men de senaste 2 åren har jag fan blivit känslig av mig.

Nu ska jag äta frukost (juice ofc) och sen göra något av dagen. Fotboll ikväll igen!

that 70's show .

Idag har det varit olidligt hett på jobbet, jag dog nästan. Men för övrigt var det lugnt och skönt, det kändes som om jag mest stod och drack kaffe och kollade på that 70's show. Hur gött som helst ju, på något vis blir jag alltid så glad av Fez...

Pappa hämtade mig på jobbet och lillebrorsan hemma hos han, sen åkte vi alla ner på fotbollsplanen. Fan vad jag älskar att sommaren och fotbollen är här. Ohlalalala.

Nu är jag hemma, all alone. Jag ska vika lite nytvättade underkläder och sen söva.

godare med juice .

Självklart vaknar jag med huvudvärk när jag absolut inte får ha huvudvärk. Att ha huvudvärk när man jobbar på Dackås bli ingen bra kombination. Så jag har tagit två tabletter nu och sitter och dricker kaffe. Jag har en timme på mig att bli av med den.

Bredvid mig har jag också två mackor och ett glas juice. För jä-hä-klar vad mycket roligare/godare/bättre det känns att äta frukost om man har juice hemma. Det ska jag se till att vi alltid har hänne... Men nu ska jag hoppa i jobbarkläderna, hejochhå!

jävligt rena golv .

Golven är så rena som det bara går, och allt annat här i lägenheten har också fått sig en rejäl omgång. Nu ligger jag nerbäddad i soffan med datorn i knät och kollar på teve. Mamma och pappa var så gulliga och skänkte oss en boxer så nu kan 6:an slänga sig i väggen (förutom när det är Simpsons, Family Guy och Scrubs) SÅKLART.

Imorgon ska jag jobba ett eftermiddagspass igen och klockan 19 när jag slutar är det fotboll som gäller. Lite finväder skulle kanske sitta fint? Ahmen bra vi säg' så du.

lilla blå kiosken .


Igår var det ju premiär för den lilla blå kiosken, som mamma och moster sköter på Forsas hemmamatcher. Och det är tamigfan alltid lika härligt när fotbollen börjar! Underbara sommarkvällar. Dock är kortet ett år gammalt, men det skiter man väl i.

Idag har jag en typisk söndag. Jag håller på att tvätta just nu och ska strax gå ner och skifta maskiner. Mattias är hos sina föräldrar i ett par dagar så jag ska även passa på att storstäda. Damma, dammsuga, torka av alla golven och... you name it.

Jag håller till och med på att tvätta köksmattan, vilket jävla skönt flow jag har idag!

vilken jäkla dag .

What a day! Nu kan man nog säga att sommaren är här. I och för sig har jag jobbat hela dagen, men det var så lugnt och skönt så vi överlevde ju. Nu på kvällen har vi grillat uppe hos mamma och pappa, så supergott. Sedan tog vi en skön promenad i solen och bara myste på. Och om jag inte hade varit totalt slut nu så hade jag velat fortsätta kvällen utomhus med några glas vin och bra sällskap, men nu somnar jag!

ett eftermiddagspass .

Nu är jag totalt slut efter att ha jobbat ett eftermiddagspass! Jo jäklar vad mycket fikafolk det var i farten idag. Nu har jag precis duschat och lagt en stor coca cola på kylning. Jag ska strax slänga mig på soffan och bara ligga där hela kvällen. Imorgon är det nya tag som gäller, jobb tio-fyra och efter det vill jag hinna med att se sista halvleken av forsas match. Nej nu ni ska jag tända lite ljus här inne och börja mysa!

kaffe med brudarna .

Idag har brudarna varit här på kafferep, mysigt värre. Timmarna bara flög iväg och klockan 15:00 åkte jag och Mattias till hans föräldrar och åt. Där bjöds vi på grillade kycklingfileér och fläskfileér med klyftpotatis, och det var hur jäkla asgott som helst.

Nu är vi hemma igen och myser bara. Jag jobbar ett eftermiddagspass imorgon så jag behöver ladda lite. Lördagen innebär också jobb och jag känner på mig att det kommer bli rätt körigt. Nu ska jag ta tag i disken sen är det tetajm framför hockeyn!

målar världen vit .


Jag fick faktiskt med mig Mattias på en liten secondhandrunda. Otroligt va. Carolin följde också med. Men det enda som jag fick med mig hem var en gammal pall, som jag redan hunnit målat vit. Vad är det med mig och vitt egentligen? Fortsätter det så här är nog hela världen snart vit. Nej men allvarligt, fan vad jävla skitfint det är.

När jag kom hem bjöd jag mig själv på en underbar middag. Mattias tröck i sig två jambomackor så jag behövde inte ens tänka på vad han tycker om. Jag stekte lök, bambuskott, champinjoner, nudlar och räckor med lite chili och curry. Hur gott? ÅH.

Nu ska jag dona lite här hemma och sen läsa lite Harry Potter, tända ljus och mysa.

sol kaffe promenad .

Solen skiner, jag har precis druckit upp mitt kaffe och snart ska jag ta en promenad med Carolin. Vilken förträfflig start på dagen. Och senare i eftermiddag så ska jag locka/lura/tvinga med mig min kära pojkvän på en liten secondhandrunda. Hehehe.

Om jag lyckas med det gör jag det otroligt bra, men jag hoppas lite iallafall. Nu ska jag dra på mig kläder och sminka det enda sminket jag använder just nu, mascara.

PS, jag vill inte höra en massa skitsnack. Allt som har hänt nu kommer såklart att ta tid, och vi inblandade löser det tillsammans på bästa sätt. Och det tråkigaste för alla andra, ingen bråkar med någon. Ingen hatar någon. Det finns inget att skvallra om. Ds.

en lägesrapport .

Jag har varit hos mormor i ett dygn, det är fantastiskt hur bra jag kan må bara av att få vara där. Vi behöver inte ens göra något speciellt, bara promenera eller sitta på balkongen med en kaffe. Och när jag kom hem var jag hos farmor och farfar i några timmar, lagade mat där åt mig själv och satt ute på altanen och pratade lite.

Nu är jag hemma i lägenheten igen, ska strax krypa ner bredvid Mattias. Men först ska jag öppna en iskall vichy, fick en hel back av bästaste mormor idag! Godnatt...

puttifnuttigulligt .


Idag fick jag med mig massor av gulliga småsaker hem från stan. Tänk vad små små saker kan göra underverk. Eller ja, inte underverk kanske, men nästan. Fina things!

Nu ska jag äta något och sen åka till stan igen, till min soulmate/bäztiz/mormor. Det finns nog ingen som spenderar så mycket tid med sin mormor som jag gör. Vad tusan skulle vi göra utan varandra? Nej nu börjar huvudvärken komma, time to eat.

dumma jävla mobil .

Jag är så arg på min mobil. Den fungerar kanon på dagarna, batteriet håller länge och det är inga problem så. Men på natten när mobilen liksom bara ligger helt orörd laddas den ur. Det spelar ingen roll om batteriet var fulladdat när jag la mig, för på morgonen är den helt död. Vad fan är problemet? Mobiler är sånt som SKA fungera!

Om femton minuter vill jag åka till stan och kika lite. Jag ska försöka få med mig min ännu sovande sambo, om jag lockar med en frukost på jambo så hakar han nog på.

allt på samma gång .


Gårdagens grillning hemma med mamma och pappa satt verkligen som en smäck. Hur jäkla gott får det bli egentligen? Efter maten bjöds vi på efterrätt och sen åkte vi hem till lägenheten och myste bara. En perfekt dag, eftersom jag fick spendera härligt och efterlängtad kvalitétstid med Carolin och Emilia. Kaffe på ballen klår allt.

Idag har det varit en typisk... ja söndag. Efter min morgonpromenad har jag hunnit med att tvätta, diska, baka en morotskaka, diskat igen och storhandlat. Morotskaka har jag aldrig bakat, så det ska bli spännande att se om jag lyckats. Nu - matdags.

det vita skrinet .


Mitt älskade nygamla brödskrin som förvandlats till en vit skönhet. Jag vågar nästan säga att jag älskar kontrasten mellan dom moderna kokböckerna på hyllorna, dom fula gardinerna, murgrönan och allt vitt i fönstret, gamla burkar och det omoderna brödskrinet. Vågar nästan. Men fan vad jag skulle vilja ha en större kök. Mer space.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och göra mig klar. Dagen ska spendras med vänner och på kvällen ska det grillas hemma hos mamma och pappa. Låter som en fin dag!

nytt men gammalt .


Efter en vecka hos mormor avslutade vi med en runda på stan och en god lunch. Ett par byxor, en snygg t-shirt, gardiner och ett gammalt brödskrin inhandlades bland annat. Ett brödskrin tänker ni, what the fuck!? Men jag är hopplöst kär i gamla och omoderna saker, som blandas med nytt och fräscht. Och självklart har skrinet redan blivit vitt. Det här med att måla vitt börjar snart gå till överdrift. Eller det går ju inte.

När jag kom hem från mormor åkte vi upp till mamma och pappa och käkade tacos. Riktigt gott och mysigt. Jag, Frida och båda Mattiasarna åkte även ut på björnjakt, men nej, ingen björn i siktet. Och väl hemma igen blev det traditionellt fredagsmys!

hemma hos mormor .

Jag har sovit hemma hos mormor hela veckan och stannar här tills imorgon. Det är så skönt att få prata med någon enda tills man somnar, att bara få älta samma sak tusen gånger om med någon som verkligen förstår. Att min älskade pojkvän lyssnar på mig och finns där betyder ju såklart också otroligt mycket, men att få prata med någon som gått igenom samma sak känns så nyttigt. Och orden från pappa är guld.

Det kanske är dumt att hoppas och tro, men det hjälper en att hålla sig uppe. Och som pappa säger, hur det än slutar kommer vi att lösa det här på det allra bästa sättet. Det kan bara bli bättre nu. Men det är så mycket jag fortfarande inte förstår.

in ut in ut in ut in .

Det gäller att andas lugnt, lugnt och inte få psykbryt. Men hur jäkla lätt är det då? Det är läskigt att inte känna igen personer som man känner. Inte kunna påverka...

att kämpa together .

Vi kämpar på. Kämpar, kämpar, kämpar. Och det kommer att bli bättre, vad än som händer. Men gudarna ska veta att detta är det värsta jag har varit med om i hela mitt liv. Alla runt omkring är så otroligt viktiga och jag är evigt tacksam till alla som stöttar och verkligen finns. Snart ska jag ta en promenad och förmodligen gråta en och annan tår med min kära moster. Visst blir det alltid bra även om man inte ser något ljus alls för stunden? Visst blir det bättre? Visst kommer allt att bli bra igen?

på en liten sekund .

De senaste dagarna har jag jobbat, varit på ett 50-årskalas och läst mycket Harry Potter. Idag har det varit en väldigt omtumlande dag... Oj vad saker och ting kan förändras på en enda liten sekund. Jag kommer förmodligen inte att ork eller lust att sitta något vid datorn på ett tag tror jag. Saker måste omprioriteras nu och en enorm omställning kräver all fokus. Med noll erfarenhet hoppas jag att allt går bra.
RSS 2.0