Och jag har lärt mig vad som är bättre

och vad som är sämre

Lördag, klockan är snart 12:30 och jag sitter här helt icke påklädd hemma hos älsklingen. Det är ingen annan än jag hemma i det här jättehuset och det ligger ju inte dåligt långt inne i skogen precis... Men om man lyssnar på Krunegård så går det kanon.

Var innen en sväng på glysiscupen igår, vi får se om jag och Hansen åker in och kikar en sväng idag med. Måsta åka till mormor igår för att pissa, jag ville inte så gärna sitta där och trycka med min urinvägsinfektion ju. Annars blir det bara chillning som gäller idag. Måste även in på apoteket och hämta annan pencillin, jag hatar fan puppor ibland.

Men nu ska jag kanske leta lite frukost, sen låsa om mig och åka hem en sväng. Sen kommer han, världens underbaraste. Jag är så jävla lycklig för vissa val jag gjort i livet.

Om du är rädd

Och jag var kär och du var kär.
Och jag stod här och du stod här.
Hissnande tankar som vi båda tänkte.
Jag tänker dom nu men vad tycker du?
Vad hoppas du? Vad önskar du, vad vill du?
Är du rädd? Är det så?
Du är rädd? Du är rädd?
Om du är rädd, sluta med det.
Om du är bränd och rädd, lägg av med det.
Lita på mig, börja med det.
Lita på mig, sen får vi se.
Om du är rädd, sluta med det.
Om du är bränd och rädd, lägg av med det.
Lita på mig, börja med det.
Lita på mig... Testa det...

Yes you are the sunshine of my life


Vad skönt, nu har jag fått pencillin mot urinvägsinfektionen. Och jag överlevde även åkturen med Marlene trots vår fina fastkörning. Det tog oss cirka 20 minuter att gräva fram och knuffa igång bilen, sen fick vi backa ner för hela backen. Men loss kom vi allt, utan grabbhjälp. Allt tack vare Marlenes starka muskler och mina backningsskills!

Idag fick jag träffa min lillebror också. Jag ser ju honom inte allt för ofta nuförtiden eftersom han bokstavligt talat bor i Delsbo med Frida, så det var lite trevligt. Jag, Frida och båda Mattiasarna tog en omgång yatzy. Sen blev det en promenad och lite hockeymys med fika. Nyss har jag duschat och ska snart krypa ner och sleepa soett.

Imorgon vankas psykosocialt prov och en äckligt dryg skoldag. Men sen är det äntligen helg, hoppas på mycket fotboll och mys med min älskling. Och jävligt mycket sömn...

Och egentligen så är det okej med mig


Klockan är nu lite efter 11:00 och jag sitter här med världens godaste frukost nästan, vaniljyoghurt med äpple och kanel. Egentligen borde jag även dricka tranbärsjuice till mot min förbannade urinvägsinfektion, men det är inte så lätt när det inte finns hemma.

Jag har fått tid på hälsocentralen klockan 13:15 så om ett tag ska jag dra mig in mot stan, är hemma från skolan idag. Det känns inte fräscht att springa på toaletten hundra gånger och pissa blod, dessutom känner jag mig skapligt yr och down. Men i detta nu fick jag ett glatt besked: Marlene har tagit körkort typ exakt nu. Fan vad härligt, så nu vet jag vem som ska få hämta mig i stan! Grattis underbaraste du, you are the best.

Annars blir det till att plugga idag tror jag, tänkte även hinna med en promenix. Vi får väl se vad kvällen bjussar på och om jag ens överlever efter åkturen med Marlene ;) 
Nu ska jag hälsa på farmor och farfar innan jag ska lämna in mitt pissprov till läkarna...

Och så märker du hur fort det går

Varför inte bara ta tag i skiten när man vet exakt hur man ska gå till väga? Det fungerar inte att skjuta upp problemen, det vet fan alla. Jag också. Tiden rusar verkligen iväg och det spelar ingen roll hur många gånger jag tröstar mig själv med "efter helgen" och liknande. Nu ska jag försöka sova med min urinvägsinfektionshelvete och utan my love.

Det var skönt med ett dåligt val

På min lediga dag har jag hunnit göra rätt mycket. Jag vaknade klockan 07:00 och konstaterade en mysig urinvägsinfektion. Det är inte chill och det känns förjävligt att pissa blod samtidigt med all denna pain. Senare på morgonen klev jag och hjärtat upp och åt frukost, sen kände jag hur shoppingfingrarna kliade mer än pluggfingrarna.
 
Klockan 11:50 träffade vi kusin Fridis och åkte till stan. Där gick vi bara runt och kikade på den urplockade rean innan vi käkade lunch på Hot Chili. Fätt mätt man blev då alltså.

Sen tog vi bussen hem till mormor och degade bara. Sen bestämde jag och Hansen oss för att åka tillbaka till stan runt 17:00 medan Frida skulle träna. Lyckades hitta en kofta för 49 kronor, sen åkte vi hem till forsa igen med mostra min. Just ja, nu höll jag på att smussla med viktig information hörrni... jag köpte en adressbok idag också. Rätt vuxet.

Nu på kvällen har jag och baby lirat yatzy och sen fotboll ute på gatan. Olé, jag gjorde några eleganta tunnlar på honom! Efter det tog vi en mycket skön och bra promenad :)

Ska väl också berätta för världen att min älskade baby lyckades slå yatzy på första kastet igår, grattis på honom. Jag är verkligen sååå glad för hans skull, utan ironi också.

Nej nu ska jag förska sova ensam, jag tycker fan inte om det. Inte urinvägsinfektion heller. Hoppas jag lyckas få en tid hos hälsocentralen imorgon. Det brukar vara lönlöst!

I'm standing in the light of your halo


What a day! Det känns fan nästan naturligt att dra till med några engelska ord såhär efter att jag pinat mig igenom nationella writing, engelska b. Jag må vara sämst i världen, men fan vad jag tyckte att det var svårt. Det förvånar mig inte om jag förtjänar ett IG efter vad jag knåpade ihop, men jag hoppas såklart på godkänt. Då blir jak klad.

Dagen var drygare än drygast, dom smarta i klassen som valde fritidsinriktningen slutade 10:00 medan vi andra kämpade vidare. Dock fick jag ju jävligt mycket gjort, speciellt på bildlektionen där jag blev klar med akvarellbilden och påbörjade det vit/svarta porträttet. Bara jag fixar det så har jag ett godkänt i kursen, that's all i need.
Observera min övertygande engelska som dyker upp lite då och då och här och där ;)

Sen degade jag mig igenom sista lektionen och mötte upp Carolin efteråt. Vi tog en sväng på stan och käkade pizza, aj aj aj. Sen drog vi en sväng till manuffen och kollade lite klänningsmönster. Äntligen tror jag att jag börjar få en okej bild uppe i huvudet. Men hur det blir irl återstår att se. Men nu ska jag stänga av alla tankar och koppla på lite chillmode, och snart kommer my love. Och det bästa av allt: vi är ju lediga imorgon!

I'm still too tired to care about it


Sitter nu och funderar på massor av olika saker jag verkligen måste bättra mig på. Själklart det gamla vanliga att "jag ska äta nyttigare och röra mig mer". Men det finns fler saker, tro mig. Jag måste lära mig att inte tvätta svart och vitt tilsammans på 60 grader, lära mig att skriva mitt namn snyggt, försöka förstå att jag blir gladare av friskluft och inse att det inte är mer än rätt att jag plockar undan det jag har använt.

Men mest av allt borde jag förbättra mitt humör och mitt beteende här hemma. Det är egentligen sjukt hur mina familjemedlemmar orkar står ut med mig och mina touretts-anfall. Jag måste helt enkelt bli snällare... Eller iallafall försöka att med 3 djupa andetag acceptera att mamma undrar om jag kan hjälpa henne med någonting. Utan att bli helt crazy och skrika till henne vilken jävla kärring hon är. Det känns lite omoget faktiskt eftersom jag är 18 år och har passerat fjortistiden, och inte är det speciellt snällt heller. Nu får jag fan jobba och andas många gånger om det ska bli någon förbättring!

Det var någonting som har blivit jag


Mamma provade sushi i helgen och trodde att jag skulle gilla det, jag vill våga testa.

När man har körkort, förmågan att kunna tjata till sig familjens enda bil då och då samt en vän som oftast kör bil till skolan blir man jävligt bekväm. Och efter en dag som denna då jag varit tvungen att åka buss både till och från skolan kan jag utan tvekan berätta för er att jag hatar att åka buss, det är så besvärligt motför att åka bil. Massa störande människor som bara snackar skit och luktar puppa. Man får ju fan huvudvärk!

Men en bra sak är att jag ha hittat mitt busskort. Jag kom på idag att jag la det på ett ställe där jag skulle komma ihåg att jag la det, men gjorde jag det sen? Nähähähädu.

Nu ska jag äta, sen fixa och dona lite. Men som det känns nu så kan det bli en tupplur också, måste samla alla tänkbara krafter till nationella provet i engelska B imorgon. Skulle inte vara skönt att faila på det inte, men så kan det mycket väl bli... Mina engelska skills är inte de bästa precis och inte motivationen till att förbreda mig heller.

Det löser sig. Det är fan det bästa uttrycket som finns egentligen. Saknar my love nu.

Something that I feel I need to say


Nog för att veckorna går fort, men att helgerna också ska göra det är väl onödigt? Som en flitig student kan jag löva att man behöver mycket mer vila (ta det där med flitig med en nypa salt, men jag går iallafall i skolan alla dagar. Eller ja, dom flesta iallafall). Men faktiskt så är man ju tröttare på måndagarna än fredagarna, ska det vara så va va va?

Fredagen blev mys med my love, vi kollade film och somnade rätt tidigt. På lördagen blev det mest deg, men även yatzy och en promenad. Sen sov vi hemma hos Hansen.

Jobbigt att jag drömde mardrömmar om studenten, precis vad jag inte behöver i denna leta-tyg-till-klänningen-stress. Nu lutar det helt plötsligt mot en marinblå färg istället för olivgrön. Jag undrar bara vad jag kommer ha för finurlig hårfärg till våren!

Idag vaknade jag rätt tidigt, och efter ett tag var även göbben villig att gå upp. Innan jag åkte hem hann vi spela en omgång TP som jag förlorade. Och mamma Karin berättade hur dålig förlorare Mattias var när han var liten, och jag fick äntligen berätta för någon hur jävla kass förlorare han är även nu! Det var bäst att han vann så jag kunde åka hem helskinnad med livet i behåll :P Hade kännts värdelöst att vinna annars.

Väl hemma tog jag en dusch, åkte och handlade oboy och andra viktiga saker, gjorde fruktsallad och läste dom där jävla sidorna om upplysningen och romantiken. Nu funderar jag på att sova, saknar baby som fan också. Världens finaste kan jag lova.

And there is something that I feel I need to say.
Perssons pack är musik.

Som om ingenting har hänt

Tänkte bara berätta hur jävla skönt det är med helg och hur jävla less jag är på skolan. Sen kan jag ju säga att det finns vissa människor som man vill spy på och vissa som man vill vara med hela tiden. Är man nå lyckligt lottad om världens bästa orkar dras med en typ jämt? Som fan. Och ikväll blir en bra kväll med bra folk förhoppningsvis ;)

You must not know about me

Jag har egentligen varken tid eller lust att skriva nu, men tydligen gör jag det endå. Det mesta är väldans bra nu, förutom skolan och allt vad läxor innebär. Det suger så hårt.

Jag har färgat håret idag, fan vad rött och fult det blev. Och nu efter en varm dusch ligger min fina i sängen och myser, jag ska snart krypa ner jag med innan vi ska åka hem till honom för att sova. Imorgon blir en bra dag, även fast jag måste kliva upp tidigt. Nej, men nu vill jag mysa lite och pussa på världens finaste Mattias Hansen <3

Would you cry if you saw me cryin'?

Idag är en jobbig dag då jag tänker alldeles för mycket. Bäst att jag springer över till Carolin och fikar lite. Sen får vi se vad denna kväll bjuder på, imorse kändes det som att det skulle behöva bjudas på jävligt mycket sömn! Skolan säger att jag borde plugga.

Jag måste få lätta mitt hjärta på iallafall EN sak. Fan vad jag ogillar fjortisar. Det måste seriöst vara jättejobbit att vara mellan 13 och 15 år idag och "försöka passa in" och vara den som alla vill ha. Älskar dig hit och älskar dig dit. Ena dagen är någon en fittig slamphora som kan dra åt helvete, andra dagen min kompis/syster/fru/whatever. Det måste ju vara jobbigt att hålla reda på alla sina systrar och fruar där ute? Jag lider med alla som får lida på grund av en 14-åring, och jag blir jävligt less på coola tjejer som uppför sig som skitungar och sårar andra. Speciellt när det är någon jag älskar...

Nej nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, jag känner mig onödigt tankespridd. Blää.

Du är resan som jag velat ska ta fart


Om du frågar mig vad klockan är då den är runt 11-tiden får du nog inget svar, hehehe.

Måndag och en ny skolvecka, jag känner mig mindre pepp än vanligt. Det är förstås aldrig bra, men på något sätt så kan jag se ljuset (helgen) lite svagt långt där borta,
och nog ska jag orka leva dessa fyra dagar. Annars är det bra nog illa ute med mig va.

Innan jag skriver något annat vill jag ge en puss till mina klasskompisar. Hoppas ni känner ironin... När jag och Hansen var borta från skolan satte dom gulliga änglarna in oss i mvg-gruppen i svenska arbetet, som så vackert ska handla om upplysningen och romantiken. Och det innebär att vi ska hålla en 45-60 minuters lektion om detta, på mvg-nivå. Jag hoppas ni förstår hur taggad jag är inför detta. Men med tur så går det.

Slut på skolprat.
Hmm, nyss åt jag. Okeeej... Nyss spelade jag guitar hero med lillebror. Jahaaa... Snart ska jag och mamma skjutsa honom till Delsbo innan vi ska baka. Nej men guuuuud... Vilket intressant liv, jag tror jag måste hitta en lagomt bra hobby som ger mig livslust.

Men sen kommer hjärtat iallafall hit, hoppas han ger mig lite annan slags lust.
Att plugga :D

Som att låta drömmarna ta fart

Gårdagen bjöd på en oväntad festhybbe. Efter att ha varit i stan med Marlene, Emilia och Hansen var det bara att stressa järnet. Matkällaren länsades på det lilla utbud av alkohol som fanns, och alla kläder slängdes på golvet. Herregud vad jag och Marlene stressade medan Hansen bara tog det coollugnt. Ibland önskar jag att jag var en pojke.

Men vi hann in till stan i tid, Hansen skjutsade oss till Trepp medan han själv skulle bowla lite. Jag hade det mycket trevligt med Marlene och Anna. Och vi hade rätt heta samtalsämnen ett tag, haha. Senare kom Hansen tillbaka för att också festa. Var najz!
 
Jag var verkligen taggad att gå ut, men efter en sväng hos Thony och påväg ner mot stadt fick jag sjukt ont i magen och kunde knappt gå. Hansen föreslog att vi skulle åka hem, och som på beställning var skjutsen där dirr. Det hade säkert vare kul ute, men det var mysigt att krypa ner med baby och må lite bättre med. Han är så himla bra :)

Och idag har det varit en grymt degig dag med pizza med en ganska så sliten Marlene.

Nu ska jag vara lite duktig och ta tag i lite tvätt, plugg och städning hade jag tänkt. Alltid lika roligt en söndagseftermiddag, men måste man så måste man. Även att jag inte känner mig direkt pepp på skolan... Det får bli en tidig kväll om jag ska orka.

<3

When you just let your heart win


Vilken värdelös skoldag. Jag sjukanmälde mig trots att jag var på skolan, bara för att jag inte orkade gå på de två första lektionerna. Men engelska B mellan 14:00 och 16:00 orkade jag gå på även fast jag var sjukamäld? Jag känner nog fortfarande inte mig själv riktigt, jag jobbar på't ett tag till. Haha, en vacker dag kanske det händer! Jag hoppas :p

Efter skolan fick jag mat hos mormor och nyss har jag skjutsat mamma och pappa m.fl till en 40-årsfest. Lillebror och Frida är i delsbo hos henne, så ni kan ju gissa om jag är ensam eller ensam...

Men vilken jädrans tur att jag ska åka och hämta världens bästa Mattias Östergård-Hansen strax! Och då jävlar blir det tårtbakning som aldrig förr (om vi inte är lata och köper en färdig förstås). Sen blir det mys bara, hoppas att brorsan inte tog med sig GH.

Du är världens finaste baby!

You don't know what you mean to me


Denna torsdag har varit en bra dag, en väldans bra dag. Åkte tidigare till skolan och gjorde _klart_ några uppgifter som tyngde mig. Sen gjorde vi ett studiebesök på ett korttidshem (för handikappade) och efter det tillbaka till skolan för att jobba till 12:00.

Tog en promenad med lite musik när jag kom hem, fan vilken najz väder! Jag tog även med mig 50 :- för jag tänkte gå och sola lite solarium, men istället skänkte jag den femtiolappen till rödakorset. Ibland vet jag inte om jag känner mig själv riktigt, men det var ju iallfall sjysst gjort... Erkänn! Haha, nästa gång kanske det blir 100 :- vem vet?

Och när jag tänker efter är det bara onödigt att sola solarium. En fejkad röd bränna som gör att huden blir ful om några år, och dessutom är det farligt med all strålning. Nää ni, det enda rätta var fan att ge min sista sedel till behövande barn! Dom behöver den mer.

Nyss var min mormor, moster och kusin här och fikade. Trevligt var det, och nu sitter jag här bara. Ska äta lite mat, duscha och chilla lite sen bara. Någon var ju duktig och gjorde alla läxor imorse, lalalala det lönar sig. Sen kommer my love och sover här :)

När jag känner så då tänker jag på dig

Det värsta är att jag vet exakt vad som blir så fel och varför det blir så, och jag vet precis vad som måste göras. Att kunna se hur allt egentligen borde se ut och veta vad som krävs, är så sjukt irriterande då man verkligen inte gör något åt det alls. Det är nog därför hela mitt liv kan rasa samman om någon oskyldig stackare råkar säga fel ord vid fel tillfälle... Jag måste verkligen bättra mig. Och då hjälper det inte att bara babbla på.

Nu är det Lasse på tv, och jag känner för att bara ligga och lyssna och tänka. Önskar att min älskling var här också, och jag önskar att skolan snart tar slut. Jag vill ha ett liiiiiiiv.

För du är det allra finaste jag vet


Blev hemma från skolan imorse, känner hur ångesten kryper fram i kroppen nu. Precis som det är med det mesta. Jag måste verkligen ta tag i saker nu, för det här går inte.

Har myst film med baby idag bara, nyss åkte han hem och jag tänkte ta en promenad nu. Men först öppnade jag ett paket, de finaste örhängena. Tack världens bästa, du är verkligen underbar. Kan inte beskriva hur glad jag är över att du vill vara med mig!

Dags att klä på sig kanske, med lite musik och varma kläder så kan jag nog gå ut. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, jag känner mig som ett hopplöst fall. Men plugga borde jag kanske göra... Eller lite allmänt städ/fix/plock bara, sånt som är både roligt och jobbigt samtidigt som det får en på bättre humör. Så får det nog bli, sen sova tidigt.

Det känns sjukt att du vill vara med mig, du som är bäst på alla sätt och vis <3

You are my angel and you light up


Vaknade upp hemma hos baby imorse, och jävlar i helvete vad jag nästan kunde betalat 1000 :- för att fått ligga kvar och mysa. Men duktig school-girl som man är så drog jag mig upp. Men jag borde kanske sovit kvar? Jag tänkte ju ställa oboyglaset i tvättmaskinen till exempel... Duktigt sagt av mig tycker jag, det var trots allt tidigt.

Vi fick skjuts till skolan, en dryg dag väntade. Men tack och lov är den dagen nu över. Träffade min balklänninssömmerska efter skolan. Men inte är jag så mycket smartare nu inte, jag fick ytterligare hundra saker att fundera över. Har iallafall skrivit ett brev och skickat efter tygprover nu, sen försöker vi med nya förhoppningar igen!

Jag tror Gud hörde min önskan igår, helt ärligt. Idag tittade jag in hos farmor en snabbis, och precis innan jag skulle gå hem igen frågade hon om jag inte ville ha lite bär med mig hem. Liksom, hur stora är oddsen? Nu ska jag bli pigg och nyttig tänkte jag.

Kvällen är ännu oklar, eller kanske halvklar. Jag har skrivit lite på engelska texterna (tillräckligt för att jag ska vara nöjd ett tag) och har både bär och GH WT hemma för mig själv. Sounds pretty good. Kanske att baby vill mysa lite med? Ja vi märker väl.

Världens finaste finaste finaste!

That's exactly what I need right now


Nu har skolan kört igång på riktigt, det känns. Idag slutade vi inte för ens klockan 17:30, fast visserligen fick vi se en bra film och beställa en varsin pizza. Det var äckligt... Ja verkligen inte gott alls. Kan det hända att man tröttnar på att äta något man kanske ätit lite för mycket av i sina dagar? Hoppas. Tänk vad jävla bra det vore alltså!

Däremot allt på bilden, det skulle ju inte sitta helt fel nu precis. Jag måste be mamma köpa hem alla möjliga frukter och bär. Det är ju så jävla gott... och nyttigt... och dessutom får man en massa energi. Och det är precis vad jag behöver just nu.

Hur gick det med pluggningen Sara? Tyckte fan att jag satt uppe i köket nyss och skrev lite engelska, och nu sitter jag här helt plötsligt. Så himla typiskt mig så det är inte klokt.

Och du är världens finaste!

It is easy to say but harder to feel


Nyss kollade jag på en film jag egentligen alltid velat se men aldrig tagit mig tid att kolla på, solstorm. Jag har läst lite ur boken, men heller aldrig tagit mig tiden att läsa ut den.

Mamma bakade sockerkaka medan jag och Frida låg i soffan med filtar och kikade. Det är lite smått jobbigt med två Fridor i familjen nu, den här gången var det inte min kusin jag kollade med utan det var brorsans tjej. Vi båda hade blivit lämnade av våra gräbbs. Hennes Mattias var på träning och min Mattias jobbar. Tur att filmen var helt OK.

Ett tips: Dra inga skämt med mig nu, jag har ett pms-humör som aldrig förr...

And I never want to see you unhappy


Efter en degig dag som denna (jag har bara legat i sängen och myst med baby, ätit och druckit typ 100 L vatten) så kan jag lova att jag längtar tillbaka just till stället på bilden. Åretoppen... Och förhoppningsvis ska vi åka dit på nästa lov, om det nu inte blir så att mamma får för sig att vilja åka till Idre på påsklovet istället. Ja hon kan ju få sina infall.
 
Hur som helst så känns det som att det måste hända något snart. Jag blir tokig av att jag aldrig kommer ut och typ... kanske... liksom... ja... rör på mig. Mitt nya liv skulle ju ha börjat för längesen, men än har jag inte sett skymten av det ens. Knepigt det där.

Nej nu känner jag mig törstig igen, ska släpa mig ner och dricka lite water sen lägga mig i soffan och välja en bra film. Kan inte hjälpa att jag är så trött, det bara blir så när man under hela lovet bara degade sönt. Kanske att det vore läge för en förändring imorgon?

Om det är fel att älska dig så vill jag inte ha rätt.

Jag skyndar mig långsamt iväg


Jag skulle aldrig ha nämn något om magsjuka i förra inlägget... Det blir som en slags förbannelse eller vad man ska säga. Inatt har jag inte sovit många timmar, och min stackars älskling låg också vaken och lyssnade till mitt jag-mår-illa-gnäll. Men mycket riktigt, vem var det som låg i toaletten klockan 05:00 och spydde imorse då? Jag som verkligen hatar att spy. Fast jag är väl inte mer värd att slippa än nån annan :P

Jag mår fortfarande rätt illa, men jag har inte fått upp någe mer. Tur är väl det, för ikväll vankas det en favorit i repris hemma hos Mårten som på bilden. Hoppas att jag orkar dra på mig några kläder och pallra mig iväg, för jag älskar verkligen att umgås med dom människorna. Och tänk bara hur bra veckan i Bulgarien kommer bli, craze!

Innan jag glömmer dig


Jag trodde aldrig att den här dagen skulle ta slut. Fredagarna är galet jobbiga, speciellt dom 4 sista timmarna när jag plågas med bild och engelska b. Men på något konstigt vis så var klockan tillslut strax före 16:00 och jag fick skjuts hem av Johanna och tjejerna.

Nyss åt jag tre små räkmackor och bet mig i läppen, det betyder ännu ett sår i käften. Jag måste ha något fel, jag har nog seriöst 7 sår i munnen just nu. Bara det inte är ett tecken på magsjuka, jag fick aldrig något bra svar på om mamma var seriös när hon sa att magsjuka kan börja med sårig mun...

Skulle dock inte förvåna mig eftersom mamma haft magsjuka för någon dag sen, och igår blev pappa sjuk som ett as och spydde som en gris han med. Nåja, det var faktiskt längesedan jag spydde utan att det var alkohol med i bilden. Men please låt mig slippa.

Ikväll blir det nog mys med baby, kanske drar en sväng till Jimmy och Algot och lirar GH. Och imorgon drar vårt lilla härliga klass-gäng + lite tillökning till Mårten i bergsjö och har det askalas! Kan bara bli en bra helg, skulle sitta skönt med lite sömn också!

Du är den finaste jag vet.

Back in the days


Helt plötsligt insåg jag hur skönt det egentligen skulle vara med lite sommar. Gud vad konstigt att jag insåg det. Ja jag menar, det som är så kallt och jävligt ute nu liksom...

Nej men seriöst, hoppas att det går fort som fan tills vi får lite sol och värme. Men då funkar det inte att springa mellan sodastreamen och kylskåpet (i hopp om att hitta dackås-tårta kanske typ) och sedan tro att man kan bada och sola som vilket fetto som helst hela sommaren. Så nu längtar jag efter lite motivation dårå, och efter sommaren!

Dock är jag nervös inför allt som ska hända, eller ja, jag antar att det är studenten och balen mest. På tisdag ska jag iallafall fixa balklänningen. Jag tror att den blir olivfärgad.

Dags att sova nu, jag ska sova utan min baby inatt och det kommer nog att kännas ensamt. Men hård som man är så går det nog bra. Tur för mig att jag är trött alltså.

PS, fan vad trist att skolan börjat igen. DS.

Dagen före den roliga dagen

Tillbaka till verkligenheten imorgon...

Sitter hemma hos Hansen nu, han är på badhuset tror jag. Dom som har badverksamhet började redan idag, så lite skönt var det väl att kunna ligga kvar här i sängen när han åkte imorse, hähä. Så skönt att jag sov till klockan 13:12 till och med.

Fast nu när jag sitter här och inser att det är två timmar tills han kommer hem så vet jag väl inte om det var värt det... Jag börjar få lite tråkigt, undra om jag ska lira litta GH eller försöka somna om. Fast nej fan heller, då kommer jag ju inte kunna somna ikväll.

Men förutom att skolan börjar imorgon känns det mesta grymt. Och idag ska jag plocka ner julsakerna vilket också känns förjävla bra. Ingen vet, men jag verkligen älskar när man har tagit bort julsakerna och allt det vanliga kommer upp i fönstren osv. Det blir grymmaste känslan ever. Fast jag har då aldrig sagt att jag är speciellt normal heller ;p

Nej men GH tills baby kommer hem var det ja!

He puts the color inside of my world


Jag har inte tid att sitta vid datorn längre. Och det gör mig inte ett skit. Däremot så känns det förjävla tungt att skolan börjar snart, jag undrar hur fan jag ska orka ge järnet den här sista terminen. För det läre jag verkligen! Men det går nog bra det.

Nej nu ska jag gibba lite piano innan jag ska duscha. Sen ska jag åka till Hansen och smeka lite GH och kolla på hockeyfinalen som går inatt. Blir nog mysigt som satan skulle jag tro, och även fast jag säger att jag hatar dig så vet du att det är tvärt jävla om va ;)

Everything

Helt plötsligt känns allt bättre. Jag hatar att bära på saker själv, och det är så skönt att prata om saker. Om allt... Jag hoppas du vet att allt jag sa är sant, och du är det bästa stödet som finns. När man har legat nere på botten och inte sett någon utväg, när man gång på gång ramlat ner i skiten igen bara för att man är så naiv och sen aldrig trott att man skulle kunna bli kär igen... då är det sjukt underbart att bara få känna hur den känslan kommer tillbaka. Bara få känna hur det finns någon där som gör en glad genom att bara titta på en och le lite. Jag förstår inte att just du vill vara med mig, helt craze :)

Och dig skulle jag kunna knäcka dig så jävla hårt med endast ett ord, och jag skulle kunna rasa hela ditt "liv" på en minut. Det känns så skönt. Jag vet att jag har sagt det förut, men nu är det på riktgit. En enda mer gång, och jag tror att du är skapligt körd...

This is the first day of my life

Jo men visst du. Jag och Hansen drog till stan, köpte godis och chillade till Sagan om de två tornen. Precis så som mitt nyårslöfte inte lyder... Men precis som min smarta baby sa, "man kan ju inte börja sådär direkt dagen efter!"

Idag efter det att jag smekte sönder baby på GH (jag kommer att leva länge på detdär) så åkte jag till stan med Emilia och Marlene. Längesedan nu det tycker jag.

Köpte den där adidas-tröjan jag velat ha för 699 :- så nu är jag glad. Och även lite fattigare. Köpte också en klocka, en adidas-parfym och litta troser. Precis vad jag behöver säger vi. Men nu ska jag nog ta och spara lite päningar, tills vidare bara.

Nu blir det lite mys till Sagan om konungens återkomst, jag tror visst en liten lätt hybbe infunnit sig. Sen hoppas jag att baby kommer inatt. Synd att brorsan tagit med sig GH.

Jag orkar inte dig...

Happy new year, happy new year


Jag måste säga att jag tycker att vår nyårsfest blev lyckad. Inget gick sönder och jag tror och hoppas att de flesta hade roligt. Dock finns det idioter, det vet vi alla. Men om man bortser från dem så blev allt bra! Och jag missade inte 12-slaget i år, det var bra.

Jag tror att vi var runt 150 pers då vi var som flest. Och städningen dagen efter var inte att leka med. Champagne och gud vet vad på golvet... Vi lekte Askungen och låg på knäna och skrubbade. Tack och lov blev vi klara. Tack tjejer för att vi gjorde det här, och tack alla som kom och var på bra humör! Och tack min baby för du bara finns <3

Hoppas att Johanna skickar lite fler bilder snart.
RSS 2.0