You are my angel and you light up


Vaknade upp hemma hos baby imorse, och jävlar i helvete vad jag nästan kunde betalat 1000 :- för att fått ligga kvar och mysa. Men duktig school-girl som man är så drog jag mig upp. Men jag borde kanske sovit kvar? Jag tänkte ju ställa oboyglaset i tvättmaskinen till exempel... Duktigt sagt av mig tycker jag, det var trots allt tidigt.

Vi fick skjuts till skolan, en dryg dag väntade. Men tack och lov är den dagen nu över. Träffade min balklänninssömmerska efter skolan. Men inte är jag så mycket smartare nu inte, jag fick ytterligare hundra saker att fundera över. Har iallafall skrivit ett brev och skickat efter tygprover nu, sen försöker vi med nya förhoppningar igen!

Jag tror Gud hörde min önskan igår, helt ärligt. Idag tittade jag in hos farmor en snabbis, och precis innan jag skulle gå hem igen frågade hon om jag inte ville ha lite bär med mig hem. Liksom, hur stora är oddsen? Nu ska jag bli pigg och nyttig tänkte jag.

Kvällen är ännu oklar, eller kanske halvklar. Jag har skrivit lite på engelska texterna (tillräckligt för att jag ska vara nöjd ett tag) och har både bär och GH WT hemma för mig själv. Sounds pretty good. Kanske att baby vill mysa lite med? Ja vi märker väl.

Världens finaste finaste finaste!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0