9-årskalas 🎈

(null)

Helgen kom och helgen gick, ungefär. Men vi har haft det bra, och förra veckans skol/dagispremiär gick fint. Lite trötta barn (och vuxna) mot slutet bara... Så man kan säga att vi jublade när fredagen var här! Sedan har helgen mest bara inneburit mys och trevligt umgänge. Hälsat på barnens farmor och farfar, tittat på hockey, ätit thaimat och varit ute en hel del. Lite av varje. Och så avslutades helgen med att vi fick hem en nybliven 9-åring! 

Elias fyllde alltså hela 9 år igår. Hur galet är inte det? Stora fina killen... Så idag när han kom till oss var vi kalasredo! Vi gjorde godistårtor tillsammans och hann äta lite mat innan gästerna dök upp.

(null)

(null)

Ett mysigt och trevligt kalas blev det. Höjdpunkten var "ja må han leva" tyckte Elsa. Edwin tyckte fikat var bäst. Och huvudpersonen himself tyckte att presenterna var det allra bästa. En supernöjd kille som fick så mycket fint och bra! 

Från oss fick han en stor Ninjago-legorobot som han önskat sig, gaming-hörlurar till datorn, Fortnite-bok, Fortnite-pennor och en pistol som man kopplar ihop med iphonen och spelar med. Av bonusmormor/morfar fick han Fortnite påslakan, youtube-bok, 500 kronor i tjugolappar (haha) och ett traditionsenligt restaurangbesök. Anny hade köpt fotbollskort och album. Av Britt och Olle fick han 200 kronor. 300 kronor av farmor och farfar. Och av familjen Hellberg fick han en ny laddare till telefonen och ett Fortnite Monopol. Himla nöjd och glad 9-åring som tackade så hjärtligt för allt. 

Det var full fart här hela eftermiddagen. Alltid lika trevligt med kalas! Men när fikat var slut och gästerna började droppa av kom tröttheten över oss... Varvade ner och gjorde kväll, lite senare än planerat. Hoppas vi inte är allt för trötta imorgon, dags för vardag igen! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0