pĂ„skhelg... 🐣

Tiden gĂ„r, och nu i dagarna har vi firat pĂ„sk för fullt. PĂ„skmat, godis i mĂ€ngder och hĂ€rligt umgĂ€nge med nĂ€ra och kĂ€ra... Även om jag har jobbat tvĂ„ dagar sĂ„ kĂ€nns det som att vi fĂ„tt mycket tid till att bara vara och ha det mysigt tillsammans! 

Barnen har fĂ„tt pĂ„skĂ€gg, presenter och Ă€ven pengar. Men Edwin blev nog allra gladast för tvĂ„ nya nappar som bland annat lĂ„g i ett av hans Ă€gg. Elias blev helt till sig för ett megastort kinderĂ€gg. Ja, ibland Ă€r det lilla mer uppskattat Ă€n det stora! 

Nu Ă€r det söndag och vi pustar ut i soffan. Dags att ladda batterierna för en ny vecka, Ă€ven om vi mjukstartar med en extra ledig dag imorgon. Sedan Ă€r det fullt upp... Jobb och plugg hela veckan för min del, lilleman har dagis och Mattias jobbar sĂ„klart ocksĂ„. Jag förstĂ„r inte hur jag hann blogga förut? Visst saknar jag det, men samtidigt Ă€r det sĂ„ skönt att inte kĂ€nna nĂ„gon press... 

Hur Ă€r det annars dĂ„? Livet tuffar pĂ„. Förutom att jag vantrivs i lĂ€genheten. Jag vill bo i hus... Jag vill Ă€ven bli klar med min utbildning och skaffa mig ett nytt jobb. Vill göra nĂ„nting bĂ€ttre för familjen. Men ja, saker och ting tar tid. Jag kĂ€nner att jag Ă€r i en liten "downperiod" just nu. Vill Ă€ndra pĂ„ sĂ„ mycket, och helst samtidigt. OcksĂ„ stĂ„r allt bara stilla. Mitt i allt sĂ„ kĂ€nner jag Ă€ven en stor lĂ€ngtan att umgĂ„s med mĂ€nniskor, kompisar. Jag var hemma hos Carro en kvĂ€ll förra veckan, bara hon och jag. Det var sĂ„ hĂ€rligt att bara vara Sara för en kvĂ€ll. Och det gav energi till tusen! Men sĂ„ kommer jag pĂ„ att resten av mina kĂ€ra vĂ€nner bor sĂ„ lĂ„ngt bort, vi lever sĂ„ olika liv. Saknad! Men jag Ă€r sĂ„ glad att jag har min kĂ€ra Carro kvar hĂ€r hemma. Och sĂ„klart fler fina mĂ€nniskor runt omkring mig. Önskar dock att min "blyga spĂ€rr" kunde slĂ€ppa och öppna upp fler dörrar. Det finns mĂ€nniskor som jag kĂ€nner mig sĂ„Ă„ lika, som jag blir inspirerad av och drömmer om att bli nĂ€ra vĂ€n med. För det har jag insett - att Ă€ven om jag Ă€r en familjemĂ€nniska ut i fingerspetsarna som Ă€lskar att vara hemma med mina Ă€lskade grabbar, sĂ„ behöver jag Ă€ven ett umgĂ€nge dĂ€r utanför. En balans mellan bĂ„da vĂ€rldarna! 

Oj vilket pladder det blev. Är vĂ€l helt ut blogg-balans nu, haha. BĂ€st att gĂ„ och lĂ€gga sig kanske, för den hĂ€r vĂ„r-tröttheten Ă€r inte att leka med. Jag som aldrig brukar somna i soffan gör det nĂ€stan varje kvĂ€ll nu... Kanske Ă€r trĂ€ningen som saknas? Jaja, det Ă€r en ny vecka imorgon. Hoppas kunna komma igĂ„ng och jobba mot nya mĂ„l. Heja! 



RSS 2.0