jag älskar h-h-h-håkan

Vad fort dagen går! Mattelektionen gick faktiskt bra även idag, jag tror att om jag bara ger det mycket tid och tålamod så kommer det gå vägen. Jag är så glad att jag kom igång, jag trodde aldrig aldrig aldrig att jag skulle öppna en mattebok när matte A-kursen i ettan på gymnasiet var över... Man kan aldrig se in i framtiden :)

Efter lektionen åkte jag på ica maxi och storhandlade. Tack och lov blev jag inte kontrollerad vid självscanningen, då hade det blivit jobbigt. Svängde upp på dollar och köpte billiga dricksglas med. Jag hatar alla glas jag har nu, bara olika. Och av mina 8 fina Boda Nova glas finns bara 1 kvar. Så snart ska det rensas glas! Hurra.

För övrigt är jag inne i en Håkan Hellström-period igen. Allt jag lyssnar på just nu är Håkan. Han som verkligen sätter ord på ens känslor. Så nu tänkte jag höja volymen och diska undan rätt mycket disk. Sen är jag värd att spela sims 3 innan det är dags att börja med middagen. Idag ska jag göra hasselbackspotatis, som ska ätas med älgkött, sallad och smörstekta champinjoner. Måndagsmat? Heheheh mmmh-mmmh.

bästaste mia skäringer


Jag tror tamigfan inte att det finns någon roligare kvinna än Mia Skäringer. Kanske Sissela Kyle. Men nej, fan vad jag älskar Mia. Allt hon gör är bara ren perfektion!

himlen är gjord av sten

Godmorgon! Upp och ner. Ner och upp. Idag känner jag mig glad, och jag vet precis varför. Tänk vad mycket nyttigt som kommer upp till ytan bara genom att vi använder munnen. Pratar. Förklarar. Frågar. Det har jag insett nu några gånger.

Om en timme ungefär ska jag hoppa på bussen in till stan. Hämta Mattias bil, dricka kaffe hos mormor, åka på skolan för 1 1/2 timmes lektion, handla på maxi och sedan åka hem för att städa. Det känns som en bra dag, och jag längtar faktiskt lite efter matteboken. Jag hoppas att det går lika bra idag. Men jag räknar med lite motgång.

Dags att bädda ihop, plocka lite och göra mig klar att åka. Ha en bra dag, alla ni :)

måste dö några gånger


Gårdagens höjdpunkt var när jag hade slutat jobbet, och fick ligga hemma i sängen med Emilia och Mattias, dricka vin och spela yatzy. Dagens höjdpunkt var Marlene. Även om vi inte sågs så länge var det skönt att bara få komma bort lite. Inte tänka så mycket, och bara må bra av din närvaro. Snart så rullar tåget till stockholm igen...

Annars orkar jag inte skriva så mycket mer idag. Det gå upp och ner. Allt. Fram och tillbaka. Tänkte ta en dusch nu, och sen ladda så mycket det går till morgondagens mattelektion! För att se något positivt har jag en skön vecka framför mig, passande.

I could've done much better for you. But you could've done much better for me, I'm sure. What if we got it all wrong? What if we got it all, what if we got it all wrong? So we tried our best, but it wasn't enough. And we tried so hard that we fucked it up. And I understand, yeah, I understand it love. It's gotta be hard what you're going through. And i get what you say, but it's what we do, that got us here, and i guess what's done is done. What if we got it all wrong?

inget annat än ovisshet

Men herre jävlar vilken lång och seg dag jag haft på jobbet. Jag trodde aldrig att klockan skulle bli 18:OO så man får börja dansa runt och städa tillsammans med Lasse. Men även denna dag tog slut, tack och lov. När jag kom hem sprang jag raka vägen ner i tvättstugan och började tvätta, sen upp och duscha, sen ner och skifta maskiner, sen upp och hänga lite tvätt osv osv osv. Jag är helt slut nu! Tur att Emilia har kommit och livat upp stämningen lite. Ckoklad och gosnus, hon känner mig hon!

Snart kommer även Mattias, så jag antar att det blir några omgångar yatzy och sånt mys innan jag slocknar. Klockan är ställd på O6:OO eftersom ännu ett monsterpass väntar imorgon. Önskar jag kunde spola fram tiden lite. Det är inte bara för att jag ska jobba, det är mycket man vill ha överstökat, få reda på och lära sig leva med... Ovisshet är inget annat än ovisshet. Men jag antar att det kommer, med tiden. Sen.

för jag kräver ingenting

"Jag är rädd att bli besviken, jag är rädd för min gråt. Jag är rädd att du en dag ska säga farväl. Och förlåt. Så kräv ingenting, för jag kräver ingenting"

ja det var den lönen det

Yes, lönen har kommit. Men den försvann lika fort igen. Jag har suttit ett tag nu på morgonen och betalat räkning och fyllt i lite papper. Alltid lika roligt. Speciellt när alla dyra räkningar kommer samtidigt. Men jag får skylla mig själv också eftersom jag tog ledigt en helg denna månad, det hade jag verkligen inte råd med egentligen. Men...

Kvällen i Gävle igår var hur som helst trevlig, skönt med en vinst! Klockan är snart 9 denna fredag, och jag ska göra mig iordning för ett jobbigt arbetspass. Det kommer bli tungt att jobba 12:OO till 19:OO denna löningsdag. Men som sagt, i need money.

Innan jag åker och jobbar ska jag diska och sortera tvätt, för när jag slutar är det nämligen raka vägen hem som gäller eftersom jag har tvättid ikväll. Men jag hinner inte tvätta något i helgen annars eftersom jag har en heldag imorgon. Tur att jag gillar att tvätta, annars hade det kännts tungt. Men nu är det dags att sätta igång med arbettttttet innan det är dags för det andra arbettttttet. Åh gud, ge mig söndag.

jag kan räkna matte (!)

Efter dagens två lektioner har jag insett att jag faktiskt kan det här med matte, om jag bara vill... Det gick så otroligt bra idag så jag är nästan lite chockad. Jag hann göra klart allt som ska vara klart till måndag, utan att ens behöva be om hjälp. Och det sjuka är, att jag tycker det känns superkul och motiverande! You go girl, hahah.

Just nu är jag hemma hos mamma, vilar upp mig lite och äter plättar. För snart är det full fart i något dygn framöver. Om ett tag ska jag in på ungdomsmottagning, och efter det åker vi ner till Gävle för att kika på Brynäs mot Timrå. Wiho! Morgondagen innebär jobb 12:OO-19:OO, lördagen blir det jobb mellan O7:OO-16:OO och då blir det ju inte nådigt kan jag lova. Löningshelg och vi är endast tre personal... Men på Söndagen känns nog allt jättehärligt, och då kommer jag nog att längta litegrann till mattelektionen på måndagen! Men nu börjar VM, så dags för kaffe och skidor på tv!

lite nytt känns alltid bra



Ja det är ju väldigt sant, att lite nytt alltid känns bra. Även om det bara gäller en ny matta i hallen, någon ny blomma eller att byta plats på en lampa. Jag skulle vilja bo så himla mycket större och bara donat och donat och bytt och grejat. Skulle va kult.

Imorse var jag på skolan i en timme ungefär, lite datorinformation osv. Sedan blev det fikamys med Emilia på kaffebaren. Chailatte och skitprat tillsammans med Håkan Hellström i bakgrunden. Fyndade en fin tröja också innan jag hämtade mormor. Vi åkte hem till mamma och drack kaffe och babblade lite. Jag har ju som sagt också köpt en ny matta idag, till hallen. Har länge velat ha en vit matta där som täcker det fula golvet... Men nu så ska jag duscha innan Emilia kommer hit, och innan Mattias kommer hem från jobbet. Hoppas han har med sig god mat hem, hihihi, annaaars!

this is my side of song

Gooodmorgon! Här har vi redan ätit frukost och herrn har åkt på jobbet. Jag ska alldeles strax bege mig ut i kylan jag med och skrapa rutor... Jag har nämligen en lektion idag. Och jag är så tacksam att jag får låna Mattias bil så himla mycket. Men ja, något ska man väl ha för att man har en inneboende hos sig, hahahah. När jag slutat blir det en fikadejt med Emilia. Sen är resten av dagen ledig. Skönt det också.

Ikväll kanske det vankas bio eller film eller något? Vi får se vad han hittat på! Jag vet iallafall att jag slipper laga mat idag, och det känns väldigt gött. Men nu: skolan!

så fin murgrönan blivit !



Ja titta vad fin min lilla murgröna har blivit. På bara en vecka. Eller är det så att jag köpte en i plast för 2OO kronor på Ombonat kanske? Jag vet inte?! Fina tulpaner köpte jag iallafall när jag var på icamaxi och handlade. Jag blev för första gången kontrollerad vid självscanningen också. Det var verkligen lägligt eftersom jag bara handlade lite. Och som tur var stämde allt. Annars hade jag nog dött lite av skam.

Jag har alltså varit i stan idag. Emilia kom hit mitt på dagen och spelade lite yatzy med mig, sen tog jag bussen till stan för att hämta hem Mattias saab. Var in en sväng på Dackås och fixade lite på lönepappret också innan jag handlade. Brabra.

Svängde in hos farmor och farfar på vägen hem. Mamma var där och pratade lite. Fyjävlahelvete vad allt inte är lätt nu... Men vi klarar det tillsammans, allting. Nu är det som det är med allting, och vi kan inte göra något. Visst känns det konstigt, och lite pinsamt, men en vuxen männsika gör sina egna val och det ska inte vi anda behöva stå för. Det kommer förhoppningsvis något bra ur allt detta, det låter dumt men det kanske var detta som behövdes, och alla är värd en andra chans. Faktiskt.

Nu ska jag åka upp till mamma. Kanske tvätta lite, äta mat och ligga framför teven...

jag ville inte tro på det

Godmorgon. Jag har sovit riktigt länge, eller jag har legat i sängen och vridit och vänt på mig. Men jag mådde så otroligt dåligt igårkväll så det var nog behövligt. Jag har fortfarande lite huvudvärk men jag ska snart koka kaffe, ta en tablett och dricka c-vitamin så blir det kanske nåt bra av den här dagen också... Har lite things to do.

Men jag tänker börja lite lugnt. Vika lite tvätt, bädda rent i sängen och sätta mig med matteboken och försöka förstå vad jag har gett mig in på. Sen kan det hända att jag måste åka in till stan och hämta saaben. Och då ska jag passa på att handla lite på Ombonat. Jag behöver någon ny doftpåse och lite annat. Och ikväll är det hockey!

Nyss ringde chefen och gav mig lite mer jobbdagar framöver. Brare. Jösses vad jag kommer få fullt upp nu! Matte på Måndagar och Torsdagar, praktik på Björkberg med invandrarbarn på de övriga veckordagarna, jag jobbar varje Lördag och vissa veckodagar så då får ju praktiken ryka. Men det blir kul att göra något. Och pengar behövar jag verkligen. Och matte-kvällar med Emilia måste jag trycka in! Hejohååå.

Men nu ska jag kliva ur sängen och svälja min dåliga magkänsla. Något känns... ja?

en bildpaus i städandet

Jäklar vad mycket det är att dona med nu. Och mitt i allt kommer Mattias hem och vill ha lunch, så det var bara att ställa sig och laga mat, och dra ner äääännu mer disk, hahaha. Men sedan han åkte har jag hunnit diska allt, tvättat, både hängt och vikt lite tvätt, dammat och bäddat. Det är så sjukt varmt här inne nu så herrgud. Så jag måste ta en liten paus innan jag dammsuger och lagar mat. Kan bjussa på lite bilder från i förrgår och från gårdagen! Mattias fick två fiskar, en av dom fick jag dra upp!







Avslutar med en fin bild på oss. Hahah jag dör. Mattias blick, mitt ben och lilla Emilia!

allt det där jag aldrig...

Tänk för att jag har varit i skolan idag! Vi var väldigt många i klassen och jag känner inte en endaste. Men det känns roligt ändå. Eller det kändes roligt enda tills jag köpte en mattebok för 26O kronor som jag knappt kan tyda. Står det på svenska i den ens? Fyfarao vad detta kommer bli kämpigt. Men jag ska klara det. JAG SKA!

Vi hade iallafall ingen lektion idag, så jag slutade tidigt, och då var redan Mattias och hämtde bilen där jag hade parkerat den. Så han skjutsade hem mig och så fikade vi lite och spelade yatzy. Nu har han åkt till tandläkaren så jag ska sätta igång med allt som ska göras här hemma. För klockan 16:OO när han slutar jobba ska kotletter och potatisgratäng vara klart, tvätten ska vara tvättad, disken ska vara diskad, det ska bäddas, dammas och dammsugas. Annars får jag smisk... Nej men det är skönt att ha det klart tills han kommer så vi bara kan äta och ligga framför min älsklings-måndagsprogram sen! Mys. Men nu ska jag skynda mig ner i tvättsugan.

hej hej hemskt mkt hej

Söndagsmorgon, härliga morgon. Jag vaknar klockan åtta av att Mattias kommer med frukost på sängen. Till och med kaffe hade han kokat! En underbaran start.

Gårdagens jobb gick fantastiskt. Älskar lördagarna då jag börjar 11:OO och jobbar med Linnsan. Efter jobbet åkte jag till mormor där Mattias, mamma, pappa, Frida, Tom, Janne och Anette var. Alla hade nästan ätit så jag slängde i mig mat och gav mormor ett litet paket innan jag fick slappna av med ett glas rödvin. Trevligt värre!

Sen åkte jag och Mattisa till bobygda en sväng innan det blev hockey hemma hos mamma och pappa. Väl hemma i lägenheten igen blev det en ytterst speciell kväll. Vi satt vid bordet med tända ljus, fixade pimpelspön och drack öl/vin med endast radion på. Hahahah, det kändes ju en aning weird, men lite mysigt var det faktiskt.

Nu ska vi göra oss redo för en dag på isen! Mycket ska kläs på och mycket ska packas. Jag vet inte om jag ser mest fram emot själva fisket eller att grilla korv? ;)

som om det inte fanns

Uppropet gick fint, jag kommer nu plugga matte på CUL måndagar och torsdagar mellan O8:OO och 11:3O. Det känns bra, men jag antar att jag kommer behöva ägna varenda lediga sekund till att försöka förstå någonting över huvudtaget. Jag känner mig som ett hopplöst fall. Men, nu är det kämpa kämpa kämpa som gäller.

Efter mötet köpte jag äntligen bäddmadrassen på Jysk. Hela kalaset, med två nya kuddar, gick på 869 kronor. Perfekt för min tjocka plånbok... Ja, så perfekt att jag inte kunde betala alla tacosingredienser på maxi ens. Mattias brukar kalla mig mrs fail, och det stämmer tamigfan. Tur att Emilia fanns, och att mamma hjälper sin lilla ynkliga dotter. Nu blir det ett hårt liv tills lönen kommer. Fast ja, räkningarna-na-na.

Snart ska Emilia och jag börja med tacosen så det är klart tills Mattias kommer hem. Sen rullar vi som vanligt till Ljusdal för innebandy. Längtar till jag ska bädda ikväll :)

men gud vad jag är bra

Men vad bra att jag är så himla duktig på att kolla bussar. Det går självklart ingen buss O8:52 som jag tänkte. Och den nästa som går kan vi inte ta, för man vill ju inte komma inspringandes för sent till mattemötet direkt. Men då är det en sjujäkla tur att jag och Emilia är så bra på att lösa alla problem i världen! Så nu måste jag kila, en kopp kaffe på donken väntar. Och jag behöver den så fort som möjligt. Mmmmmhm.

oj vilken nice k(c)ock ;)

lite musslor och vin bah






Gårdagen var en bra dag, från början till slut. Efter att ha varit på skolan med Tom åkte jag in till stan och väntade tills Mattias slutade. Vi åkte på maxi och handlade, och då blev någon tydligen sugen på musslor? Hahahaha, så efter att vi varit på systemet en sväng åkte vi till mamma och pappa för att göra den väldiga middagen. Vi hann inte äta hemma eftersom vi skulle se på hockey där. Det blev någon form av mackor med vitlök av alla slag, svamp, sallad och musslor. Det blev ju gott faktiskt. Fast jag tycker mest att det ser ut som små söta vulvor, så efter en tre-fyra stycken räcker det med vulva för min del. Hehehehe. Men vinet var gott, och kaffet.

Efter hockey åkte vi hem, och jag byggde ett hus. Hoppas verkligen inte att jag blir beroende av Sims 3 nu, för det kommer jag ikke ha tid med nu nör mitt fullspäckade liv börjar ta form ju. Ringde nyss och väckte Emilia, för snart ska vi ta bussen till Sörens. Där ska vi hämta saaben, åka och dricka kaffe på donken, åka på möte, åka på jysk och köpa en bäddmadrass och fixa lite innan vi åker hem. Då ska jag handla så det är tacos kl 16. För ikväll är det som vanligt innebandy, fredagsnöje!

en 12-åring vs 20-åring

Har som sagt spenderat förmiddagen på Lundsskola, oj vad längesedan jag gick där. En mattant frågade hur längesedan det var jag gick ut, och jag kunde inte ens räkna ut det. Då är det längesedan! Först hade vi svenska, rast, engelska och sedan lunch. Jag fick sitta med en gammla "kär" lärare. Han som sträcker ut tungan så långt det går innan han tar en tugga från gaffeln. Trevligt. Eller tyckte vi det? ;p

Efter lunchen, som var goda fiskburgare med klyftpotatis, var det dags för lite matte. HERREGUD. Hur ska jag veta hur man omvandlar bråk till decimalform? Men det tyckte tydligen alla 12-åringar var busenkelt. Jag förstår fortfarande inte, trots att min 12-åringa lilla kusin försökte förklara för mig - och tog dit en fröken som fick förklara. Det känns superbra inför matteb-kursen som börjar på måndag. Go Sara...

Men det var hur som helst roligt att vara där. Ja man kanske skulle praktisera där? Fast det var inte så kul när barnen frågade vad jag jobbade med, och Tom utbrsiter högt i hela klassrummet : "på dackås, det ser ni väl på magen!?" Jag skrattade lite nervöst. Det gjorde fröken också. Jäkla skitunge, hahahah. Naej dags att diska nu!

ska till skolan en sväng

Ja, nu tänkte jag springa över vägen till skolan och hälsa på. Tompen har blivit stor och går ju i sexan nu, han ville ha hjälp med något i klassrummet så jag ska se vad jag kan göra. Hoppas det inte är mattelektion bara! Hehehe, då är jag skapligt körd.

jag och blommor, hmmf


Jag har en förmåga att döda alla blommor i min närhet. Ja, jag vet inte hur många murgrönor jag haft död på under tiden jag bott här. 10 stycken kanske? Nu gör jag ett nytt försök. Planterade om en liten murgröna jag fick av mamma igår. Så nu ska jag fan få den stooooor och häääängig. Om jag lyckas bjuder jag på ett stort kalas.

fan i helvete, det snöar

Godmorgon! Här sitter jag och dricker kaffe och fryser i min ensamhet... Klev upp tidigt och gjorde frukost till Maett, passade på att äta jag med. Nu har han åkt och jobbat och jag sitter här och överväger att krypa ner under täcket igen. Men nej, jag ska inte, inte inte inte. Inte för att jag har något viktigt på mitt annars så fullspäckade (ha ha ha) schema, men det känns bra att vara uppe tidigt ändå. Jag ger mig själv omedvetet pluspoäng. Och det lugnar mitt sinne. Jag blir fridfull. Glad. HAHAhahaH!!

Jag ska vika tvätt snart, diska, sätta tillbaka fläkten och städa toaletten som inte blev av igår. Jag ska även ta en lång dusch, träffa Emilia och ta mig in till stan till 16:OO för att hämta hem en bil och handla på maxi. Yabado va, låter som en skön torsdag som avslutas med hockey. Det blir på tv, funkar det med. Iallafall med bästa mammi.

trött pigg trött pigg trött


Ojs vilken trött kille jag fick hem idag då. Fast jag erkänner att det är lite skönt att få ligga och titta på inredningsprogram i det tysta, hehehe hihi. Själv är jag otroligt pigg eftersom jag drack en hel del kaffe nyss. Blir perfekt eftersom det är Efterlyst snart...

Imorgon är det torsdag, en dag närmare fredag som innebär ett möte på CUL och bäddmadrassköp. Gud så jag längtas! Haha. Min underbara mamma beställde nytt resårlakan till den idag också, super. Och morgondagen går säkert fort, kan hända att vi rullar ner till Gävle på eftermiddagen för att titta på Brynäs. Uppehållet är över!

new in new in new in !!!


Men kolla vilken fin uggla jag köpte på Gina igår! Fast om den inte hade kostat 20 kronor så kanske jag inte hade lagt ut pengar på den, ellerrrr? Kanske jag hade :p

Hur som helst har jag haft en bra dag. Började dagen med att diska, dammsuga och dona lite. Sen kom mamma på besök, och sen promenrade jag upp till norrvägen med henne och en tvättkasse. Så medan jag har legat där i soffan och plöjt igenom massor av bra Bygglovsprogram så har jag emellanåt ränt upp och ner i tvättstugan.

Så nu är jag hemma och har precis hängt tvätt och släppt in Emilia. Det blir väl ett par omgångar yatzy tills Mattias kommer hem och tar över henne en stund så jag får göra mer nytta, haha. Fläkten ska rengöras, toaletten ska städas och en blomma ska omplanteras! Emilia och Mattias tror att dom är nå slags proffs på yatzy... Öhhh.

and it's the reason why


Gårdagen blev väl inte riktigt som jag tänkt mig. För det första så gick mötet inte så bra. Jag har under nästan ett helt år fått pengar från AF utan att ens behöva göra något. Men nu bad han mig, med en ursäktande ton (haha), att börja fundera på en praktikplats. Jag förstår mycket väl att det är klart man ska göra något för att få pengar, men kunde han inte komma på det lite tidigare? Nu när jag får jobba extra mycket mer och ska börja plugga? Vi får se hur det blir, hittar jag något kul så, visst.

Emilia och jag tog sedan en fika på Kaffebaren, och sen åkte vi upp till mormor för ännu en fika, hehe oj. Mattias kom också upp och drack kaffe innan vi åkte till Jysk. Bäddmadrasserna är det 3O-5O% på den 18:e så jag väntar med det till på fredag. Istället kom vi hem med en garderob! Skönt, eftersom mina fem andra garderober är överfulla. Och nu slipper jag se massor av kläder på golvet, yiyihohohaha high five!

Idag sov jag länge, men det blev rätt sent igår med poker och så. Men nu ska jag äte frukost, diska efter gårdagens fläsk-och löksåsmatlagning, gå på jakt efter en murgröna och dona lite. Och om jag får lust sen går jag upp till mamma och tvättar.

du är det finaste jag vet


Jag visste inte att det var så himla kul att få blommor! Här är de fina som jag fick av hjärtat igår. Alla tjejer borde få blommor oftare, för det är ju faktiskt kul att få pryda hemmet med något fint när man städar och donar så ofta som vi tjejer gör. Visst då? Mer blommor till tjejerna! Hahaha, nej men skämt och sido, blommor är underskattat.

Nu har jag precis diskat och bäddat klart, väntar på Emilia nu så ska vi åka till stan. Och jag har gett mig fan på att komma hem med en bäddmadrass innan dagen är slut. Hur det ska gå till är spännande eftersom jag inte vet hur jag ska få med mig den hem. Men Sara fixar allt, Sara fixar allt! Sen ska jag hem och steka fläääskkk-k.

klart godaste mackan-n


Om man får börja dagen med den absoluta favoritmackan, i alla kategorier, kan det väl inte bli annat än en bra dag va? Ellerhur då! Dackås goda soltorkade tomater-och fetaostbröd. Och eftersom inte jag kan få nog av soltorkade tomater och fetaost så blir påläggningen enkelt med sån mjukost, sallad, vanlig ost och gurschka. Mmm.

HahahahahHAHA ahaha HAHA fan. Har jag precis gjort ett inlägg om en macka????

for the first time, oh oh

Just nu ligger jag i sängen och myser med datorn, en kopp kaffe och mycket kläder. Det är så jävla kallt här. Det som brukar vara runt 25 grader här annars! Hujedamä.

Gårdagen var mysig! Mamma kom med godishjärtan mitt på dagen och när Mattias slutade kom han med fina blommor. Inte för att jag tycker att man alltid måste köpa något på alla hjärtans dag, det har ju blivit en enda köpa-köpa-köpa-dag, men visst kan man väl få visa uppskattning på något vis till den man tycker mycket om? Sen är det upp till var och en hur man vill visa det. Och ingen kan ju säga vad som är rätt...

Efter maten låg vi i soffan och kollade på alla mina bra'a måndagsprogram. Mattias spelade poker också, men jag säger då det, han borde lyssna lite mer på mig och min taktik. Hahaha. Nej men det är sjukt roligt att kolla när han spelar, om vi vinner!

Men nu ska jag ta mig upp och äta frukost, duscha, bädda ihop och göra mig klar för att åka in till stan. Jag har ett möte med AF. Sen blir det antingen en lunchdejt eller något varv runt Lillfjärden. Fast hey, har för mig att det var -20 imorse vaaaa?

flyttade för ett år sedan

Oj, jag insåg precis att jag har bott i min lägenhet i ett helt år nu. Dessa dagar för precs ett år sedan var det alltså flytt som gällde. Lite roligt är det att titta tillbaka och läsa alla gamla inlägg också, http://sarasaharan.blogg.se/2010/february/nu-har-vi-flyttat.html#comment och http://sarasaharan.blogg.se/2010/march/. Tänk hur livet kan förändras på sådan kort tid, det är lite skrämmande egentligen. Man vet aldrig.

Men det är roligt att se hur saker och ting har förändrats till det bättre, både när det gäller lägenheten och världens finaste människa som spenderar så mycket tid här ♥

Nu kommer det lite (eller väldigt många) före och efter bilder ifall ni orkar, hahaha.


Mina 2 gula fula "hallar" förr.




Mina 2 gula fula "hallar" nu.



Vardagsrumsfönstret före och efter, svart blev äntligen vitt.



Vardagsrummet då och nu, ny soffa och vitare finare inredning. Phew...



Datornhörnan som då var min värsta fiende... Nu funkar det väl.



Tv-sida med bord då och nu, fast det där var i somras med en fin bror på besök!




Det lilla köket förut...




Mitt lilla kök nuförtiden.



Och eftersom soffan är ny blir ju sängen ny, så mycket bättre än på första bilden.

Ja tänk hur det kan bli. Undra hur länge jag ska sitta fast här i forsa då? Höhöhö. Spännande. Men hittills har ju allt fungerat bra och tiden har gått fort. Så vi får se!

alla hjärtans dag today


Godmorgon! Och glad alla hjärtans dag på er, eller hur man nu brukar säga. Imorse klev jag upp extra tidigt och fixade en brakfrukost med tända ljus, godishjärtan och en liten present till not-as-the-others-killen. Myspysigt. Nu sitter jag och dricker kaffe och halvtittar på vakna med the voice. Jag tänkte ta en morgonpromenad, men när jag gick ut imorse och slängde sopor så... naej tack. 18 minus är way to kallt för mig!

Så jag är väldigt glad att det blev storhandling på ica maxi igår (tack mamma) med lillebror och Fridis, så jag slipper gå och handla i kylan idag. Det får helt enkelt bli en innedag, har en hel del att göra faktiskt. Diska, vika tvätt, laga middag and so on.

Men om solen kikar fram och det blir lite varmare så blir det en liten prommis också.

goding goding goding

man får ändra sig med

Ja, på söndagar får man ändra sig hur mycket man vill också. Lämnade precis lägenheten i ett överjävligt skick. Pizzakartonger på bordet, slisk, slask och disk. Just nu är jag uppe hos mamma och pappa. Det blir mat och välbehövligt mys bara. Fast jag har precis slängt in en maskin tvätt, så lite nytta gör jag ju trots allt. OoOoj.

Jag får se hur länge jag blir här uppe, förmodligen tills Mattias kommer hem efter pappabesöket. Så jag hoppas att jag blir här ett tag. Har många tv-program att plöja igenom! Sen är det ju skönt att vila upp sig från not-as-the-others-killen med, haha.

på söndagar får man...

Ja, på söndagar får man vara hur seg och äcklig man vill nästan! Jag är fortfarande helt slut efter gårdagen, det var en djävulskt jobbig dag på dackås. Men till slut blev klockan 16:OO och jag fick åka hemåt. Och jag kom hem till ett dukat bord med tända ljus, tänka sig! Gött, sen blev det inte sämre av att jag hade med mig semlor!

Den här morgonen har varit sjukt seg. Mattias kompis kom nyss och snart ska vi äta pizza. Men efter det får det vara nog. Då ska det städas och tvättas och diskas. Yiia!

cola och en 75'a godis

Vilken jävla dag, en jobbig en. Klockan har gått hur sakta som helst, som vanligt när man jobbar eftermiddag. Annars har det varit en rätt lugn arbetsdag, jobbigast var väl att göra iordning en fet tacotallrik till en hungrig pojkvän. Tur vissa har, hehehe.

Tog bussen hem, köpte en 75-kronors godispåse och cola också. SARA!!! Men är det fredag så är det! Synd att jag måste sova rätt tidigt efter som en hel dags arbete väntar imorgon. Men nu tv, snart kommer Mattias hem från innebandy, fredagsmys!

en "fin" fredagsmorgon

En fin fredagsmorgon har det då verkligen inte varit. För det första mådde jag sjukt dåligt imorse när jag vaknade, jag var alldeles yr och kallsvettig. Så jag var tvungen att sova mer och strunta i disken och dammsugningen som skulle blitt av. Int' nå kul.

Nu har jag varit ute ett bra tag och skottat fram Mattias bil, med fötterna. Jisses. Han fick inte ut den imorse när han skulle åka på jobbet så han fick bli hämtad. Men det ska då vara kvinnor till allt. Efter ett antal djupa andetag och många försök att få bort bilen från en isfläck så funkade det. Och vaktmästaren kom förbi precis så då bad jag han skotta parkeringsplatsen så jag kunde gå in igen. I hopp om att jag får ut bilen när jag ska åka och jobba... Hoho, vilket bra humör jag är på nu känner jag.

Dags att duscha innan jag åker och jobbar. Känns också sådär jättekul att komma hem 19:3O ikväll och veta att jag måste upp O5:3O imorgon. Men jag klagar inte :p

vad jobbigt att jobba då

Jäklar vad jag är trött nu! Det var inte igår klockan var ställd på O3:55 om man säger så. Men efter lite snooze kom jag upp och iväg i tid. Även på jobbet gick det väl bra, lite ovant och jobbigt, men helt okej. Väldigt skönt att sluta tidigt iallafall ju.

Det blev en runda på stan med Emilia efter. Inhandlade lite grejer inför matten och annat smått och gott som jag inte borde ha köpt. Men är det rea så är det, hehehe.

Efter att ha ätit en bit av Mattias monsterfisk är det nu hockey som gäller. Sen söva!

nu ska det läsas matte

Efter en härlig promenad i solen, och några omgångar yatzy hos Emilia kom jag hem till en fin surprise. Jag hade fått ett intagningsbrev till mattekursen som jag sökt. Så nu ska det börja pluggas matte om två veckor! Tur för mig att Emilia också kom in på sin kurs så att vi kan plugga tillsammans. Kommer behöva all hjälp jag kan få!

Och imorgon väntar ett O5:OO till 13:OO-pass, dagen därpå ett 13:OO till 19:OO-pass och på lördagen ett O7:OO till 16:OO-pass. Jo det går bra nu. Gud så härligt.

Nu ska jag ut och fixa lite ärenden med Tompa. Leta upp en postlåda eftersom vi hittade ett paket som postbilen tappat, hämta ut några stockar snus, gå en sväng på RK och mata en katt. Blir härligt i detta väder! Sen ska vi laga Mattias jättefisk!

för jag ser allting ändå

Äntligen börjar det frisknas till här. Nyss var vi till och med ute på en liten promenix i solen med Emilia. Hon vill åka skidor imorgon. Men det vill inte jag. Mattias och jag åkte 3 kilometer för någon dag sen och ALDRIG IGEN. För det första var det jobbigt, och för det andra så var det ju jävligt roligt att han ramlade i alla backar. Hahahaha.

Nu ska jag passa på att städa ihop här medan Mattias är och klipper sig. Vika tvätt, diska, byta sängkläder och duscha lääänge lääänge. Sen laga mat innan tv-kvällen!

kommer han att dö nu ?


Men nu är det uselt här hemma! En kille med feber och förkylning. Herregud. Jag undrar om han kommer att dö nu? Hahaha nejdå, det är synd om lillbubben. Så jag gör mitt bästa med att mata honom med glass, alvedon, pussar och dryck. Naaaw.

Annars håller jag på att tvätta lite nu. Råkade tömma ut allt grus och skit ur Mattias arbetsbyxor på golvet också när jag skulle tömma fickorna. Hurra! Men nu ska jag göra iordning gårdagens tacos och förbereda mig för matning av pojken. Längtar tills ikväll när det är bra på teven. Och tills jag får städa upp hänne! Bit ihop Sara :p

rolig dag med 3 poäng

Vilken fantastisk dag jag har haft nere i Gävle! Välkomnsdrink framför killarnas uppvärmning (mmh mmh mmh), god middag, en grym trubadur, bra värdar i Ove Molin och Daniel Casselståhl, en bra match med 3 sköna poäng, avklädning av hockeyspelare, god dricka och slutligen pinsamma frågor till några ur laget. Nu vet man till exempel att Jonathan Granström föredrar doggystyle... Bra att veta liksom.

Nu är jag hemma igen och ska packa upp en liten "goodiebag" som man fick. Jag hatar det ordet. Men den innehöll riktigt bra grejer så låt gå. Dödstrött är jag också.

vilka fina bilder (killar)






på ladies hockey night

Imorse tog jag en sovmorgon till O9:OO, verkligen skönt. Mattias åkte redan O5:3O imorse för att fiska, men eftersom jag ska åka till Gävle idag kunde jag sova längre. Jag och mamma ska nämligen på Ladies Hockey night idag. Först tre rättersmiddag med Ove Molin som värd, sedan matchen mellan Brynäs och Djurgården med bra platser, trubadurunderhållning och mingel med alla spelare! Det ska bli sjukt roligt.

Mattias sa att jag fick ta med mig Simon Bertilsson hem om det skulle bli så, jiiiiippy! Men nu ska jag duscha, plocka ihop och göra mig ready för en heldag med mamma.

diska eller kolla på tv ?

Att det ska vara så jävla svårt att komma igång med disken? Det blir bara värre och värre ju längre jag väntar. Men just nu tittar jag på Vänner, så då går det ju inte ju!

För övrigt känns det som att detta blir en bra dag... Den har då börjat otroligt bra iallafall. Väckning av Emilia, träning, lång varm dusch och ett samtal som kändes väldigt skönt för mig. Det är inte lätt, men jag tror det är viktigt att kunna prata med varandra och lära sig att acceptera verkligheten. Det är som sagt mycket kvar, men det är en början iallafall, som jag hoppas ska fortsätta utvecklas. Jag är bara glad att du har velat prata med mig nu... Men nu är det dags för mig att diska, så kul då.

då jag ångrar sidecuten


När jag känner att jag ångrar att jag klippte en sidecut är det så bra att jag kan ha håret som jag hade det förut, ungefär. Det syns knappt att jag klippt mig då. Härligt. Nu är det bara att vänta tills håret växer ut, för långt hår, ska jag minsann ha igen!!

det är långt så nu går vi

Hur många gånger har jag sagt att vägen är lång att vandra? Men nu går vi iallafall, i rätt riktning tror jag. Jag hoppas och vill tro det, http://attvarasahara.blogg.se/ .

med ena foten utanför !




Men imorse var det trögt att komma ur sängen kan jag lova! Åt frukost med Mattias, men kröp sedan ner under täcket igen. Det dummaste man kan göra kanske. Emilia ringde och väckte mig klockan O7:24 och knackade på dörren O7:5O ungefär. Men jag kom inte upp ur sängen för ens O8:2O då Emilia min underbariga kamrat hade kokat kaffe till mig. Vad bra jag har det... Riktiga ljusglimtar i livet. Kaffe och yatzy!

Sen körde vi ett pass aerolates. Satan i gatan vad jobbigt och svårt. Vi såg förjävla roliga ut kan jag tänka mig, hihi, men det blir kanske bättre om vi ger det några till gånger. Svettigt och skönt var det iallafall. Så nu ska jag väl duscha, diska, plocka undan och invänta Emilia lite senare. Ikväll blir det lugnt, kolla på innebandy kanske.

musiken slutade, aldrig


Oj. Som jag saknar Marlene redan. Även om det är jättehärligt att vara hemma med människorna jag älskar här, så är det något speciellt med att vara med Marlene dagarna in och ut. Man tror att man ska få nog, med det får man inte. Jag är lycklig!

Aerolates kör vi imorgon istället. Det kan nog vara skönt att köra det istället för en springtur, kan tänka mig att min träningsvärk är snäppet värre imorgon. Hujedamig.

Nu ska jag göra lite lunch, föna håret och invänta Niklas. Och senare Mattias. Jag ska väl laga ihop nå mat som vi kan käka med. Innan det är hockey på norrvägen!

hope there is someone

Jag... Ska... Aldrig... Mer... Springa... Runt... Tövsätter... Emilia har verkligen rätt, det är världens tråkigaste runda. Och inte blev det bättre av att jag hade sjuk träningsvärk, eller att grusvägen var overkligt ishal. Så efter en fetingvurpa i en uppförsbacke (!) gav jag upp och gick en kilometer tills grusvägen tog slut. Fyfan.
Nu ska jag stretcha och ringa och väcka Emilia. Vi ska köra lite aerolates! Hehehe.

number one ah-ah-aah

Godmorgon! Det börjar fasen att bli en vana att skriva det nu. Skönt att de gamla sova-till-jag-vaknar-mitt-på-dagen-tiderna är som bortblåsta. Hipp hurra vad braaa.

Idag klev jag upp extra tidigt och kokade ägg och gjorde frukost. Så nu när Mattias har åkt och jobbat ska jag väl duka av bordet, bädda sängen och plocka snusar lite här och där. Hahahahah. Billighetssnusar till och med. Som jag är tvungen att köra med jag också, tills jag får pengar till veckan. Men det ska nog gå. Lite god är dom.

Nu ska jag ut och jogga. Emilia ligger förmodligen och sover så jag får springa själv. Men det gör inget för då kan jag springa runt Tövsätter som hon fetvägrar, hihihihi. När jag kommer hem igen så ska jag diska och invänta Emilia för lite annan träning. Och i eftermiddag får jag besök av Niklas kanske? Det blir nog en härlig dag! Tjing!

semla semla semla-a-a






Just nu är Tom, Emilia och mormor här. Vi har precis tryckt i oss en semla och mår förträffligt bra! Jag och Tompa har även stekt lite leverbiffar, dom blev verkligen supergoda så det blir dagens middag. Men nu är det dags att göra sig klar att åka.

"men skratta då för fan"

Tänka sig, jag orkade springa hela vägen imorse! Utan ett enda promenadsteg. Det gick otroligt bra, och det sjuka är att jag inte ens tycker att det är tråkigt. Nu jävlarrr.

Efter några omgångar yatzy fick jag besök av världens gulligaste kusin också. Han är här nu och kollar på film. Jag ska förbereda lite mat och vika tvätt innan mormor och Emilia kommer. Mormor har med sig semlor! Det kan man väl unna sig när man är så hurtig som mig och Emilia, hehehehe. Sen åker vi som sagt till stan en sväng.

shine shine shine, you

Även denna morgon var jag uppe ur sängen innan O6:3O för att göra frukost. Men det är lika bra att sluta förvånas (även om jag förstår att det är svårt, haha) för detta ska bli en vana, det är bara så. Nu har jag tänt lite ljus och ska dricka kaffe, mmmh!

Om en timme ska jag möta upp Emilia igen för en joggingtur. När vi kommer tillbaka ska vi träna yatzy, hehehe. Sedan blir det full rulle resten av dagen. Mycket tvätt ska vikas, biffar ska stekas och jag ska lura med mig Emilia till stan för att fixa lite grejor. Men nu är kaffet klart, och jag håller på att frysa ihjäl. Dags att göra sig klar, hejohå!

ohyeah, something new

Vad pigg man blir när man kliver upp tidigt och gör något av dagen! Joggingrundan imorse har gjort att jag har haft superkrafter hela dagen. Eller ja... Jag har diskat, dammsugit, dammat, städat toaletten, sorterat tvätt och handlat. Men inte är jag slut för det inte. Nu du Sara hoppas jag att du gör dessa morgonrundor till en god vana.

Nu ska jag promenera upp till mamma med en tung jäkla tvättkasse. Jag hade tänkt tvätta där innan hockeyn ikväll. Egentligen hade vi tänkt åka ner, men vi har ingen bil. Så vi får allt nöja oss med mat, mammas sällskap och att se matchen på tv där!

it's haunted without you

Men jäklar... Nu har jag verkligen överträffat mig själv. Springturen med Emilia gick förvånansvärt bra, för att vara första gången på säkert 4 år jag är ute och springer iallafall. Vi sprang faktiskt nästan hela biten med, och när vi kom hem plågade Emilia mig med styrketräning. Kommer jag ens kunna gå imorgon? Ja, vi ska springa igen!

Nu har vi varvat ner med lite yatzy, och även det gick bra. Är det karma tro? 314 och 334, det är fan ovärderliga poäng i vårt yatzygäng. Hahahah. Det blir svårslaget det.

Nej dags att duscha, diska och städa innan det blir storhandling på ica. Braaaa dag!

jag glömmer det dåliga

Nu är jag på hemmaplan med alla tankarna igen, http://attvarasahara.blogg.se/.

uppe med tuppen eller

Godmorgon! Redan klockan O6:3O var jag uppe och gjorde frukost. Käkade, löste lite korsord och hejdå:ade Mattias som åkte och jobbade. Känner mig pensionärig.

Nu sitter jag här och dricker kaffe. Om ett tag ska jag dra på mig träningskläderna (vilket inte händer allt för ofta) och möta upp Emilia för en joggingtur. Ska jag vara ärlig tror jag det blir en promenera/jogga/krypa/promenera/jogga///gå-runda.

Sedan ska jag ägna dagen åt att hålla Emilia vaken. Yatzy känns som ett klockrent tidsfördriv. Men jag skulle också behöva städa, så varför inte sätta henne i arbete!?
RSS 2.0