ja det var den lönen det

Yes, lönen har kommit. Men den försvann lika fort igen. Jag har suttit ett tag nu på morgonen och betalat räkning och fyllt i lite papper. Alltid lika roligt. Speciellt när alla dyra räkningar kommer samtidigt. Men jag får skylla mig själv också eftersom jag tog ledigt en helg denna månad, det hade jag verkligen inte råd med egentligen. Men...

Kvällen i Gävle igår var hur som helst trevlig, skönt med en vinst! Klockan är snart 9 denna fredag, och jag ska göra mig iordning för ett jobbigt arbetspass. Det kommer bli tungt att jobba 12:OO till 19:OO denna löningsdag. Men som sagt, i need money.

Innan jag åker och jobbar ska jag diska och sortera tvätt, för när jag slutar är det nämligen raka vägen hem som gäller eftersom jag har tvättid ikväll. Men jag hinner inte tvätta något i helgen annars eftersom jag har en heldag imorgon. Tur att jag gillar att tvätta, annars hade det kännts tungt. Men nu är det dags att sätta igång med arbettttttet innan det är dags för det andra arbettttttet. Åh gud, ge mig söndag.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0