ja har köpt nya böppler


Igår köpte jag nya fina stövlar, eller "böppler" som jag sa när jag var 3 år. Jag har lånat mammas nu ett tag när vi varit och fiskat och så. Men jag har hela tiden blivit förvånad över att jag blivit blöt i fötterna trots att jag haft stövlar. Sen upptäckte jag ju att det var ett stort hål under ena stöveln... Men nu kan jag vara ute i regnväder!

All tvätt är klar, en rätt lång promenad med Emilia är avklarad och nu sitter jag här och väntar på bättre tider. Jag gjorde nyss gröt, har inte ätit det på 1OO år. Och nu dricker jag lite kaffe för att piggna till. Jag är sjukt trött, och saknar Mattias närvaro. Han jobbar fast han är ledig, hur dum kan man vara? Hahaha. Kanske jag ska åka upp till mamma en sväng då? Titta igenom alla tv-program jag missat nu i veckan :)

grattis pappa 45 åååår

Fan vad filmen var bra! Jag brukar inte skratta högt när jag är på bio, men igår var det omöjligt att hålla sig. Vissa gånger var det så hemskt/roligt/äckligt/sjukt att man vred sig i stolen och nästan ville dö. Gå och titta på Baksmällan 2 om ni vill skratta!

Efter bion åkte vi och fiskade strömming med Mattias pappa. Den här gången var det lite bättre, och jag vann då jag drog upp 9 strömmingar på samma gång. Hehe.

Imorse försov vi oss en aning. Mattias skulle iväg och jobba med Micke, medan jag har tvättid mellan 1O och 13. Vi vaknade O9:57 och fick stressa en aning. Men vad gör det, vi hann ju faktiskt. Så snart ska jag springa ner och skifta maskiner innan det blir en promenad med Emilia. Ikväll ska vi äta tacos, det var sjukt längesedan vi åt det här hemma. Och sen ska vi fira pappa som fyller 45 hela år idag! GRATTIS.

mysig måndag i bilder !





Äntligen har Mattias kommit hem, det var så härligt igår att få somna tillsammans. Idag har vi varit i stan nästan hela dagen, började med frukost på Selga faktiskt. Sen har vi handlat presenter, lite kläder, varit på systembolaget, storhandlat mat, herrn har köpt en bärbar dator och sedan avslutade vi med att välja ut lite blommor.

Pysslade med blommorna när vi kom hem, sådde även mina frön uppe hos mamma och pappa. Men krassen fick följa med hem. Ute blev bättre än förra året, men det är lite krångligt att hitta rätt blommor som tål mycket skugga. Men nu så är det gjort.

Lagade sedan mat. Kassler, champinjoner, sparris, creme fraiche och matvete. Det är dags för Mattias att få lite husmanskost. Hamburgare och pizza i en vecka.... Ya!

Ikväll ska jag och hjärtat gå på bio, baksmällan 2 som alla sagt är såå rolig. Så det blir kult. Mindre kult blir det att diska ett stort berg nu. Vill hellre lägga mig en sväng.

klart bästa mamman :)

Godmorgon hörreni, här sitter jag helt pigg (eller?) och på G att åka och göra ett arbetspass. Egentligen så har vi ju stängt på Söndagar, men eftersom det är våra underbara mammors dag  ska jag Sussa och Jenny hålla öppet. Jag är glad över att jag jobbar idag faktiskt. OB all day long, dagen kommer gå fortare och därmed kommer det inte att bli många väntande timmar tills det är dags att hämta Mattias i stan. När jag har slutat åker jag raka vägen hem till mamma med paket och fikar morsdagstårta som hon fick av mig igår. Åh, tänk att jag har klart bästa mamman :*

ett bra slut på kvällen !

När jag låg som skönast och tittade på fotbollen hör Elin och Johan av sig. Min fd. arbetskompis och en gammal Forsakompanjon, jag visste inte ens att dom kände varandra. Även fast jag låg så skönt var det ingen tvekan om att hoppa i kläder och åka in till stan! Vi satt hemma i Elins lägenhet, pratade, skrattade och såg de sista minutrarna av CL-finalen. Väldigt trevligt, sen åkte vi något varv på stan innan jag släppte av dom utan för Hogges. Fan vad jag borde umgås mer med Johan och resten av Forsagrabbarna. Det går fasen inte att ha tråkigt en sekund med dom ju. 

Nu har jag pratat med Marlene ett tag, skönt att höra hennes röst när vi hörs så sällan. Men våra liv har förändrats så otroligt mycket motför i somras. Dock ska vi planera in en helg hos henne i sommar, och en kväll på Allsång på Skansen! Mys.

Snart somnar jag... Men först ska jag göra som mamma brukar göra. Och som min kära Mattias också har börjat göra: ladda kaffebryggaren så det bara är att trycka på knappen imorgonbitti innan jobbet. Hahaha. Imorgon kommer han hem. Finally.

"det är okej att va själv"


Varje ord du säger kan driva oss isär. Jag vill förtvivlat gärna att det inte ska sluta här. Ord är som napalmbomber, de ödelägger land. Jag vill inte höra vad du har att säga, bara hålla din hand. Kan du inte vara tyst nu? Kan jag inte vara tyst nu?

Jag och mina tankar, mina trötta ben, mitt kaosaktiga huvud stannar hemma framför teven ikväll. Dock krockar två svårslagna händelser med varandra. På 1:an visas underbara Håkan Hellström live på Cirkus, och på 3:an så visas ju den klockrena CL-finalen mellan Barcelona och Manchester United... Det känns som ett av dom svåraste valen faktiskt. Jag får helt enkelt dra lott. Eller skynda att köpa en till teve.

the first day of my life...

När vi städade idag på jobbet spelades First day of my life med Bright eyes. Den låten hade jag totalt glömt bort, men gud vad jag dansade lätt med skurmoppen då, drömmandes och leendes. Annars har det varit en bra jobbdag, rätt körigt men det får bara tiden att gå fortare. Fick med mig en fiiiin morsdagstårta till mamma också.

Nu borde jag fortsätta att städa, min golv är förjävla skitiga. Vad som händer ikväll är ännu en gåta. Lite vin? Fotboll? Utgång? Pirates-marathon? Vi får se helt enkelt.

show me, don't tell me

  

en helt vanlig lördag...

Godmorgon. Lördag igen, och som vanligt innebär det jobb. Jag bara längtar till sommaren då jag faktiskt får vara ledig varannan helg. Idag jobbar jag 11:OO till 15:3O, så det känns ju skönt iallafall. Även om jag tror att det kan bli kaos idag...

Ikväll vet jag inte om jag håller mig hemma eller inte. Jag vet iallafall att jag måste dammsuga, och jag vet att jag jobbar imorgon på morsdag. Men däremellan kan det hända att något trevligt och kul inträffar! Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och prova min nya arbetströja. Sponsrad av Gevalia or what? Ha en trevlig Lördag allehopa :*

skön seger & skönt folk

Hemma igen! Blev bjuden på mat hemma på norrvägen, sedan hjälpte jag lillebror med en projektrapport. Tänk att jag fortfarande tycker sånt är så roligt, att skriva skolarbeten. Jag saknar skolan mer än vad jag tror. Kanske är dags att plugga då?

Det blev bara pappa och jag som åkte på fotbollen, och där var det många härliga Forsabor. Dessutom blev det en seger, till och med solen började lysa på slutet. Då mår jag bra, när jag är på fotboll i solen med härliga människor... + fotbollskillarna ;) När jag kom till Forsa kramade jag brorsan och Frida hejdå, det skulle inte kännas helt fel att följa med till värmen direkt. Fast till hösten ska nog jag och Mattias iväg.

Nu ska jag vika tvätt och dricka lite té tror jag. Det var så gott med chaité idag när jag och mamma fikade, jag som drack så mycket té förut, har liksom kommit av mig. Väntar på samtal från hjärtat också, sen så ska jag bara krypa ner och ladda inför morgondagens arbetspass. Det känns ju som att det kan bli körigt imorgon faktiskt.

vilken himla familjedag

När jag precis skulle hoppa in i duschen ringer mamma och drar med mig till stan. Jag behövde ändå lämna ett papper till FK så det passade ju bra. Dessutom blev det en ny lampfot, paraply, ett par tights och en mysigan fika. Sen kom resten av familjen också, pappa och lillbror. Det är inte ofta hela familjen är samlad, men när det väl inträffar är det så mysigt så! Letade lite kläder åt pappa idag. Hittade en bild på pappa, mig och Mattias från Smögen. Där hjärtat är just nu och jobbar för fullt ♥

Nu ska jag skynda mig och duscha, sen ska jag upp till familjen igen. Har lovat att hjälpa min bror med hans sista skoluppgift. Tänk att lillen har gått sin sista skoldag på gymnasiet idag, och imorgon åker dom till Bulgarien. Längtar så till studenten nu, jag är ledig hela helgen! Lovar att en och annan tår kommer trilla på storasyster då!

Sen åker jag på fotboll med pappa och Mattias i regnet, mysigt det med. Speciellt med ett nytt paraply, haha. Men nu måste jag sätta lite fart här. Vilken familjedag va!

en berg och dalbana ...

Allt går som en berg och dalbana just nu. Ena dagen känner jag mig pigg, frisk och glad. Och rätt som det är vaknar jag med huvudvärk, täppt näsa och ett humör som är i botten. Det är bara att kämpa sig uppåt. Tänkte börja med kaffe framför teven, sen ska jag ta en varm dusch för att komma igång. Därefter ska jag vika tvätt och dammsuga. Passar bra när det mysregnar utanför... Ikväll hoppas jag däremot på finfint väder, så pappa och jag kan åka iväg på fotboll. Minns inte vart det var, men iväg vill jag! Annars då? Inte mycket nytt. Hoppas på att jag blir något klokare snart.

inte rik på strömming...


Nu har jag kokat kräm, fast jag tror inte att det blev någon succé. Vi får se när den har svalnat. När jag var inne i stan och fiskade strömming med Mattias pappa blev vi inte direkt rika... Det enda som jag fick på kroken var en karl. Men han var way to gammal, haha. Fast den här gången var det inte jag som orsakade trassel på linan, utan det var han. Joho! Roligt var det iallafall, trots att det var dåligt med strömming. Vilka roliga gubbat det finns! Nu ska jag lägga mig och titta på tv. Hittade två goa bilder från veckan med; en trött Elias och vårt nyttiga Fredagsmys. Så har vi jämt!!??


pust och stön och pust

Istället för att tvätta båda bilarna (insåg att volvon krävde ett par timmar) så tvättade jag istället volvon invändigt och utvändigt. Farfar hörde talas om biltvätt, och vips så stog högtryckstvätten framställd och denna gången fungerade den till och med. Ya!

Passade på att plocka med mig mycket rabarber hem också, så ikväll ska jag koka rabarberkräm. Men allra först så ska jag åka in till stan en sväng och träffa svärfar. Tror minsann att jag ska bli lärd att fiska strömming! Fan vad roligt, har aldrig ens kollat på någon som fiskar strömming heller. Så det blir spännande. Men frågan är om jag ska ta volvon eller saaben, hehehe, skönt med två bilar för sig själv. Fast jag spar nog på den rena volvon, även fast det var omöjligt att få bort den ingrodda skiten så ser den 1OO gånger bättre ut. Nu ska jag leta fram varma kläder och fara.

kursen är avslutad; VG

Nu på morgonen så har jag varit på skolan några timmar med Fia och arbetat med inlämningsuppgiften. Det allra sista i kursen. Och det var så jävla skönt att lämna in den, se Gunilla godkänna den och höra henne säga att jag klarat kursen med ett klart VG. Jag är så stolt över mig själv. Känslan av att klara något man aldrig trodde man skulle göra är helt obeskrivlig! Nu vill jag ju ha fler utmaningar, wohohohohoho!

Medan jag är på bra humör ska jag städa Mattias otroligt skitiga och stökiga Volvo. Om det går bra kör jag på med Saaben också. Fast det här gången städar jag bara invändigt, för utan högtryckstvätt blev ikke bra. Men först ska jag fira... med en frukt.

för här kan du våga tro

Nu är jag hemma efter en mysig kväll med moster och mormor. Först gick vi 6 sköna kilometer i slingan, sen blev det té hemma hos mormor. Så mysigt så. En kall vichy och lite hemmagjort vin slank också ner. Men nu tänkte jag ta en varm dusch innan jag kryper ner under täcket. Trivs väldigt bra där just nu, tillsammans med bra musik och alla mina funderingar... Imorgon är det min sista mattelektion och bilstädning x2.

nytvättat + liljekonvaljer

Satan vad gott det luktar inne i lägenheten nu, nytvättat blandar med liljekonvaljer. Jag har precis kommit hem från mamma och pappa där jag bjöds på god middag. Fast mitt i maten hände något och vips så hade jag spytt upp någon blandning av vatten och gegga på golvet, samtidigt som jag fick en härlig kallsup. Hmm? Fräsht.

Nu ska jag försöka hitta på något så att jag slipper tänka. Om en timme åker jag till stan och promenerar med moster och mormor. Det ska bli härligt! Hörs mera ikväll.

vill veta vart, när & hur

Ja, det är bara att konstatera att jag inte mår som jag brukar. Jag sover länge, men är tröttare än någonsin då jag vaknar. Jag mår illa, jag har huvudvärk och det känns som att något oroligt flyger fram och tillbaka genom kroppen. Hur som helst har jag iallafall fått disken och tvätten ur världen nu på förmiddagen. Så det känns ju skönt.

Nu ska jag försöka klämma in en promenad, hoppas att Emilia är ledig och villig. Sen ska jag handla lite smått åt mamma innan jag åker upp dit och försöker få i mig lite middag. Mitt egna kylskåp är näst intill tomt märkte jag idag då jag städade där inne. Men jag orkar inte bry mig. Senare ikväll blir det nog en runda inne på östers slinga med min underbara moster och mormor. Mm, jag försöker verkligen att fokusera på saker som får mig att må bra. Men när jag har tid att tänka så är det svårt att stöta allt ifrån sig... Och när jag ser allt, känner jag mig så himla naiv och dum. Jagvillveta.

myser under täcket nu

Nu har jag krypit ner under täcket, ligger och lyssnar på blåsten utanför. Och på grannen som duschar. Samtidigt så ligger jag och funderar på en massa saker. Dåtiden, nuet och framtiden. Det är mycket som snurrar, så många människor inblandade, och kanske framför allt jag. Det är mitt liv, så det borde väl kanske handla om mig. Som jag sagt förr så känns det som att jag bara står och trampar just nu. Men det är inte precis lätt att veta vart man ska gå heller,    1OOO vägar.

Jag får ligga och fundera ett tag till innan jag somnar... Imorgon ska det städas!

skjuter upp allt, ja fyfan

Ja fyfan, nu tänker jag skjuta upp alla måsten tills imorgon. Huvudvärken har suttit i hela långa dagen, och än är den inte borta. Två tabletter, två koppar kaffe, frukost, god lunch på stan med mormor och frisk luft - men ingenting har hjälpt. Blir ju gälen.

Jag har massor av disk på diskbänken nu, en full tvättkorg och skitiga golv. Men vad händer om jag låter det vara så tills imorgon? Vad händer om jag istället åker upp till mamma och vilar upp mig, får mat och laddar inför fotbollskvällen? Ingenting alls va? Jag är ju helt ledig imorgon och kan ägna hela dagen åt att få ordning här. Jag har lärt mig att man behöver inte alltid vara superwoman och hinna allt, det funkar ändå!

Dags att klä på sig och åka till mamsen, hoppas på lite lugn i huvudet också snart :)

jag skulle ju vara glad ?

Jag som skulle vakna upp utvilad och glad, vaknar istället med huvudvärk. Men efter en tablett, morgonsnus och morgonkaffe så ska det väl gå över tycker jag. Jag tror inte att "sängen" vi sover i är speciellt bra för kroppen. Trots att vi köpte en rätt tjock bäddmadrass är det ju ändå en soffa i grund och botten. Jag undrar hur länge vi blir kvar i denna lilla ettan jag! Planerna har blivit många, så det gäller att spara pengar.

Nu ska jag klä på mig, boka tvätttid och göra mig redo för ett besök i stan. Ett möte är inplanerat, och sedan tänkte jag leta något fint åt min underbara mamma tills på söndag. Ikväll är det fotboll nere på planen igen, då kommer Niklas och sällskapar :)

Just ja, jag hade stegräknaren på mig på jobbet igår. Även fast vi hade en grymt lugn dag med mycket stå-och-prata-och-dricka-kaffe, så kom jag upp i drygt 8OOO steg den eftermiddagen. Det är ju mycket! Tänk en körig dag när vi springer som tokar. Blodomloppet blev sedan lite mer än 7OOO steg, och promenaden till bilen blev 2OOO steg. Så gårdagens summa blev allt som allt nästan 18OOO steg! Bra!

nöjdare än nöjdast nu

Oj vad jag är nöjd nu! Har varit borta hela dagen; skola, jobb och ett underbart Blodomlopp nu på kvällen. Det var så otroligt mycket folk, jättefint väder och bra sällskap. På jobbet var det jag och Karin, love it, och vi hade det sååå himla lugnt.

Och nu när jag kom hem fick jag ett toppenmeddelande, jag skrev nämligen VG på provet imorse. Mitt sista matteprov! Jag är chockad över min matteresa, ja nästintill stolt. VG, VG, G och VG har jag skrivit på proven vilket är sensation. Matte C nästa? Det vore ju en kul utmaning, det kanske går vägen nu när jag vågar tro att jag kan.

Nu ska jag ta en skön lång dusch och krypa ner under täcket. Jag är jättetrött och avslappnad så det blir mysigt. Väntar på att min älskling nere på västkusten ska ringa också. Imorgon ska jag sova ut, och fortsätta vara glad hela långa tisdagen :)

en fullspäckad måndag

Godmorgon höreni, här är man uppe med tuppen minsann. Är jättesugen på att hoppa ner under täcket igen och sova, perfekt väder för det. Men nej, här laddas det för matteprov. När jag är klar har jag däremot planer på att åka hem och vila upp mig inför eftermiddagen som innebär jobb och Blodomloppet. Synd att vädret inte ser ut att bli det bästa, men det är inget att göra åt. Det blir nog trevligt ändåre.

Faaaaast ja, jag kan väl hoppa ner under täcket med en kopp kaffe och en macka kanske. Jag fryser nå jävulskt, och har faktiskt rätt mycket tid på mig. Låter helt OK!

sådant man blir glad av

Kom på en lite rolig sak såhär på söndagskvällen. Jag har ju aldrig i hela mitt liv ätit p-piller eller något sånt. Och jag hade väl fått för mig att inte göra det någon gång heller, haha? Men för en månad sen ungefär så började jag. Man har väl varit rädd för allt som det pratas om. Blodproppar, viktökning, finnar, big boobs osv... Hur som helst hade jag bra blodtryck och "perfekt" bmi. Inte för att jag bryr mig om sånt, och jag kan nog räkna gångerna jag vägt mig på två händer. Men i fredags så vägde jag mig bara för att Mattias gjorde det, och då hade jag faktiskt gått ner 2.5 kg sedan invägningen på ungdomsmottagning. Sånt är ju kul :-) Ja, så länge jag väger 3O kg mindre än Mattias är jag nöjd, hahah. Ska lägga mig och vänta på hans samtal nu ♥

trevlig kväll i bobygda !

Åkte som sagt till bobygda runt fyra-tiden idag, blev bjuden på god mat och trevligt sällskap! Fast lite lillgammal kände jag mig bland alla vuxna människor, speciellt när vi spelade bingolotto. Hahaha. Men det är skönt att vara där, speciellt när Mattias är bortrest. Så får jag min lilla dos av Wahlberg :-) Hoppas på strömmingsfiske någon kväll i veckan också, ännu mera Wahlbergs-dos! Men låt veckan gå fort ändå, tack.

Svängde in hos mamma och pappa på vägen hem och kvällsfikade lite. Rostade mackor, sånt lyx existerar inte i denna lägenheten ännu. Det blir nog nästa inköpet.

Nej nu ska jag plocka undan lite här, plugga matte och packa inför morgondagen. O8:3O är det matteprov som gäller. 13:OO börjar jag jobba och 19:OO står jag på startlinjen till Blodomloppet. Men jag ska såklart inte springa, hehehe. Fast nog behöver jag bra sömn inför den fullspäckade dagen. Men innan jag somnar väntar jag på ett samtal från älsklingen när dom kommit fram till Smögen. Om 1 h kanske!

en fin - men jobbig dag

Jag vill bli frisk! Imorse mådde jag hur dåligt som helst, det var kanske inte så smart att åka och fiska igårkväll. Men trevligt hade vi, även fast vi inte fick en enda fisk. Så imorse låg vi i sängen länge länge länge, enda tills det ramlade in en okänd (!) och icke nykter kille i lägenheten. Hahah, det var ju också ett trevligt sätt att bli väckt på.

Då gick vi ut och köpte en glass och satt i solen ett tag. Nyss har jag skjutsat hjärtat till stan, dom har påbörjat resan ner mot Smögen nu. Så om sju dagar ses vi igen. Lite jobbigt känns det, men det kommer att gå bra. Sen får vi en vecka tillsammans!

Nu sitter jag här i min ensamhet, har precis duschat. Och snart ska jag åka iväg till Mattias mamma och pappa. Äta goan fisk, hämta några grejer och kanske spela lite bingolotto. Dom hade några trevliga stockholmare på besök också som jag träffade i fredags, så det blir nog trevligt. Hinna plugga inför mitt sista matteprov som inträffar imorgon måste jag också göra. Jajaja... Nu ska jag skynda bort från ensamheten :P

yeah, the edge of glory

Pust och stön. Vad längesedan det var jag jobbade! Men idag har jag avverkat ett O7:OO till 16:OO-pass, och det var nå jääävulskt med folk i farten idag. Mycket att göra, men tiden gick snabbt och vi har ju rätt kul emellanåt. Fast frågan är ju om det är bra att varken hinna äta eller dricka under dagen. Lunch? Nejfan, det är för lyxigt.

Åkte ner till fotbollsplanen och mamma i kisoken när jag slutat, och fick i mig en korv iallafall. Nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska komma hem, han har också jobbat idag. Sen ska vi åka och fiska med lillebror och Frida. Jao, det bestämde vi igårkväll (natt???) när Mattias -the brother- kom och spelade lite wii med oss. Jag tror fasen att alla i mitt liv heter Mattias. Lillebror, pojkvän, expojkvän, chefen... Hehehe, det finns en liten risk för felskickade sms och sånt. Men än så länge har jag klarat mig! Tror att jag ska döpa mitt framtida barn till Mattias också :) Oavsett kön!

Men nu ska jag fortsätta vänta, hoppas han kommer snart. För nu kan man räkna ner timmarna till avresan mot Göteborg. Sju nätter ifrån varandra, hur ska detta gå?

legat under täcket bara

Fasen vad jag inte mår bra nu. Jag åkte till skolan imorse, men var tvungen att åka hem efter drygt en timme. Sedan dess har jag legat under täcket. Men om knappt två timmar kommer äntligen Mattias hem och kryper ner med mig. Har planer på att pussa extremt mycket på honom så att han också blir sjuk och inte kan åka ner till Göteborg nästa vecka. Nej då, men det ska bli härligt att träffas. Sova tillsammans♥

hoppa in i en ny värld .

Trots att jag knappt kan andas och trots att mitt huvud är blytungt, så får jag väl tacka denna förkylning för att jag fått upp intresset för böckerna igen. Det var så längesedan jag läste. Och hur kunde jag glömma bort hur mycket jag tycker om det? Hur skönt det är? Och hur bra det får mig att må? Jag tror nog att böcker är den bästa terapin för mig, att få lämna mitt eget liv med mina egna problem, och istället få hoppa in i en helt ny värld. Just nu läser jag min andra Denise Rudberg.

Jag har som sagt legat nerbäddat några timmar och läst nu. Men snart ska jag klä på mig och träffa min finfina kusin Frida för en tripp till Delsbo. Längesedan sist :)

vanessajames-summer

Klockan är snart 15:OO, och allt har gått enligt planerna idag. Nästan iallafall. Allt förutom att lunchen blev med mina två fina kusiner istället för moster, men det var lika trevligt och gott för det. Gräset har jag klippt åt pappa också, jäklar vad jobbigt det var. Att vara dunderförkyld och anstränga sig är inte skönt på en fläck. Men det resulterade i att min stegräknare nu står på 35.260 steg. Mission completed! Och då har jag även nästa dag på mig, hähähähäh, vad grym och motiverad jag känner mig nu du alltså. *SuPeRwOmAn* Jag borde kanske aldrig ta av mig denna räknare?

Men blandat med min nöjdhet gör sig förkylningen allt mer påmind. Huvudet är så tungt, halsen är så tjöck, snoret rinner och jag är trött trött trött. Regnet ser ut att komma snart, och eftersom jag har fixat stegen för idag så tänkte jag byta om till varma myskläder och vara inne så länge jag känner för det. Det är dags att laga något till middag snart också. Hmm, det var länge sen jag slog wii-dosan i soffan av ilska. Min pro-golfare Sarra ska allt få träna med drivern idag. Och kanske lite putt.

solen lyser & jag nyser

Godmorgon! Solen lyser medan jag bara nyser och nyser. Men lika glad för det är jag, för detta blir en finan dag. Om man kliver upp O7.3O, struntar i morgonkaffet, nöjer sig med morgonsnusen och dessutom drar av ett jättefyndigt (?) rim det första man gör så betyder det att man är pigg! Lite yoghurt, sen så, och en Kan Jang-sup.

På tal om sup... Mattias äckliga päronkonjak/or whatever it is, har runnit ut i halva kylen. Blä, det är jätteäckligt. Minns för någon helg sedan när han hällde upp ett vanligt dricksglas som han promt skulle ha i mig. Tack men nej tack. Det resulterade i att han fick måtta tillbaka allt, och det blev kletigt lite här och där. Men allt var så gulligt så jag brydde mig inte. Även om jag såklart torkade bort allting så fort som möjligt. Men sånt gör jag per automatik tror jag. Jag har ett genetiskt fel, tackar mor och mormor för det. Man kan inte lägga sig om något ligger där det inte ska!??!?!?

Dagens planer lyder: en solig morgonpromenad med Emilia om någon minut, skön morgondusch, frukost, träffa Tom, luncha med moster i stan, försöka hinna klippa gräset åt pappa och såklart skrapa ihop 10.000 steg. Dags att morgonkissa, hejdå!

already gone, and halo

Jag kom på två till låtar med otroliga Nick Pitera som alltid gör en på bra humör. Och samtidigt så kan jag ju berätta att jag ligger perfekt till i stegräkningen. Idag har jag skrapat ihop 13.653 steg så snart är jag uppe i 21.000, vilket betyder att jag ligger 1000 steg plus i beräkningen. Bra! Nu somnar jag gott. Och morgondagen blir kul :)
 

härlig feel-good-music!

Bjussar på lite skön feel-good-music som gör en glad. Skuttar mest runt till "hair" just nu, men de andra brukar också göra mig på bra humör när det behövs. Men just nu känns det rätt bra, har precis pratat med hjärtat som är nere i uppsala i en timme. Snart kommer han hem. Men sen blir det Göteborg i sju dagar, hipp hurra. Eller? Men det klarar vi. Nu blir det en sen kvällspromenad med Emilia! Sen godnatt.

BEWHOIWANTTOBE !


Skönaste tröjan är på. (I'm free-boobin' it!!!) Ljusen är tända. Och jag skuttar runt med världens bästa må-bra-musik i lägenheten. Sjunger med, viker lite tvätt, tänker på bra saker och inbillar mig att jag är på rätt väg. Why can't I be who I want to be. I've had enough. This is my prayer, that I'll die living just as free as my hair. Skuttar!

något måste ske, nyss

Något måste ske, och det skulle helst ha skett... nyss. Att stå och stampa i samma takt, samma tankar, samma känslor och samma mönster hela tiden funkar inte. Inte för mig iallafall. Eftersom tiden går, måste man följa efter. Även om det hadlar om att göra något som känns jobbigt, fel, spännande, konstigt eller hur det nu kan kännas.

För tillfället känner jag mig otroligt utråkad. Och det finns tankar som snart kommer äta upp mig inifrån, känslor som trycker ner mig och saker jag varit med om som jag blir påmind om. Det är därför jag måste framåt. Sikta på nått. Dras med upp. Uppåt.

Vad vill jag? Vad mår jag bra av? Tänk om man visste allt, att man kunde lita på alla.

mys med tom & mormor

Innan min och Millans promenad ringde min gulliga lilla kusin, eller lilla och lilla, han blir ju förfasen 13 år snart (!) Han ville bjuda mig på kaffe, så efter långprommisen svängde jag in dit där mormor också var. Så där satt vi ute på altanen och fikade medan regnet öste ner, himla mysigt faktiskt. Sen tog vi en tripp till RK och efter det bjöd gullhjärtat på lunch. Trevlig dag, mindre trevligt att jag blir mer och mer förkyld.

Nu är jag hemma igen, det är bara jag och P3 i lägenheten. Snart ska jag stryka lite tvätt och diska. Sen kanske promenera upp till mamma och mysa? Herregud, hur många gånger använder jag ordet mysa/mys/mysigt per dag egentligen? Men det är ett fint ord. Ett mysigt ord. Och att mysa är ju faktiskt det allra mysigaste som finns :)

efter lite kaffe kanske...

Uscha, jag vaknade imorse med halsont och huvudvärk. Men nu har jag suttit och hällt i mig lite kaffe och vaknat till liv så det kanske går. Jag ska alldeles strax klä på mig och ta en promenad med Millan. Just nu är vartenda steg värt massor! Kämpa!

Om jag kommer upp i 35.000 steg så kanske Mattias tycker att jag är så duktig att han inte kommer tvinga med mig till badhuset på söndag. SkRäCkEn... Sist jag var på badhuset tappade jag ju bikiniöverdelen. När jag endast simmade! (Simmade på mitt sätt då alltså, kan ju inte simma riktigt heller) Och som att inte det var nog satt det två killar på trampolinen och såg allting. Naej fan, badhus giller jag int' så värst.

Till något helt annat: jag älskar ju verkligen P3. Lyssnar så ofta jag kan. Men imorse gjorde jag tabben och kollade upp hur alla i redaktionen ser ut. NEEEEEJJE!!! Alla låter så fina, härliga, mysgoa och overkliga. Ja, jag kände på mig redan innan jag började att det skulle bli fel. Jag ska försöka förtränga det jag sett. Låta radio vara radio. Sköna röster utan ansikten. Alltså ja, jag hoppas inte detta förstör något nu...

Nu glömmer vi det, det är dags att klä på sig och göra något av denna lediga tisdag.

en riktigt blöt promenad

Är det inte så jäkla typiskt? Mitt under vår promenad så börjar regent att vräka ner, och självklart hade jag ingen huva på tröjan att dra över huvudet. Det blev en liten springtur där ett tag, haha. Men skönt var det, och fina liljekonvaljer fick jag med mig hem. Men nu skiner solen igen, kul. Fast det var ju skönt att gå. Och jag har lånat mammas stegräknare och slagit vad med Mattias att jag ska komma upp i 35.000 steg till på torsdag. Men jag glömde att sätta på mig den imorse, så 7000 steg är jag uppe i nu. Får springa lite här hemma ikväll så det blir 10000 ;) Bara att kämpa på!

Nu ska jag mysa ner mig framför Mamma byter bo, och bara slappa resten av kvälla!

lite bilder från veckan !





Lite söta bilder på dom sötaste killarna! Mattias är verkligen världens finaste och duktigaste pappa. Det är så fint att bara titta på dom. På torsdag får jag träffa dom!

Just nu ligger jag i soffan och vilar. Jag är klar med tvättningen nu. Har tvättat allt som går att tvätta tror jag, haha. Kläder, underkläder, två jackor och mössor som luktade eld, mattor, täcke, kuddar och "bänkgardinerna" i köket. Så jäkla skönt att ha det gjort. Jag har även hunnit med disken och en snabbstädning. Jag tror att jag dammsuger ikväll för alldeles strax är det dags för en liten promenad med Carolin!

diska, tvätta och städa

Tillbaka till den ensamma vardagen igen! Det känns ju sådär, men efter en trevlig helg är det bara att stå ut och längta tills det blir torsdag och Mattias kommer hem.

Nu på förmiddagen så har jag varit på skolan, det känns helt galet att det bara är någon ynka vecka kvar nu. Det har gått så fårt, så bra och det har tillochmed varit roligt. Jag har faktiskt funderingar på att läsa Matte C till hösten, men vi får se hur det blir. Vill jag jobba med det jag drömmer om så kanske jag måste. Det visar sig!

Sitter och dricker en kopp kaffe nu, ska snart sätta igång med diskning, städning och tvättning. Två maskiner med täcken och kuddar är redan i full gång så snart är det nog dags att gå ner och skifta/hänga. Man får ju faktiskt otroligt mycket gjort när karln är ute på resjobb, men det är så förbannat ensamt och jättetomt samtidigt. Uh.

en hel natt i bilen, hihi

Igår hade jag och hjärtat en helmysig dag, och natt. Från början var det tänkt att vi skulle åka på kryssning eller bo på hotell någonstans. Men vi har bokat stuga till midsommar, hela den helgen, så vi väntar tills dess. Men däremot drog vi på en fisketripp. Fiskade, grillade korv, grillade nyfångad fisk, kissade i skogen, kokade kaffe på sjövatten och var sådär grymt äckliga... Hahaha, men vi hade det hur bra som helst. Och efter att vi dragit upp 15 fiskar så åkte vi långt långt långt ut i skogen till ingenstans. Jag var skiträdd, men hade vi bestämt oss för att sova i bilen så ;-)

Så där låg vi i backluckan med täcke och hade det mysigt, dock lite kallt och hårt. Men det ska kännas att man lever också! Lyssnade på melodifestivalen på radion, hahaha. Jag älskar verkligen oss! Men en till natt i en kall och fuktig bil dröjer nog.

Nu har jag precis duschat, och känslan efter en dusch när man varit ute och eldat är ju helt obeskrivligt underbar! Mmm. Resten av kvällen går i hockeyns och fotbollens tecken, känns grymt skönt. Och imorgon inleds ännu en vecka utan Mattias... Tråk.

en helledig helg väntar

Så var det fredag igen! Vad fort veckorna går. Idag har vi varit inne i stan en sväng och fixat lite. Sen bjöd Mattias på lunch innan vi åkte hemåt igen, med Elias med oss. Så ikväll och inatt är det myspys som gäller. Jag tänkte bjuda in oss på middag hos mamma och pappa, haha. Sen är det ju även hockey, och det missar vi ju ikke. Fast det bästa utav allt är nog att en heeelt ledig helg väntar, den första på väldigt länge. Vi får se vad jag och hjärtat hittar på för kul imorgon. Sova borta någonstans funderar vi på :) Men nu börjar fredagsmyset hänne, härligt. Trevlig helg alla fina...

såhääääär glad just nu


Just nu är jag såhär glad. Och trött. Och ful. Men jätteglad, och myssugen. Mattias kommer hem om ett tag! Dessutom så fick jag veta mitt provresultat idag. Det blev "bara" ett G+ den här gången. Det vore ju otroligt dumt att vara missnöjd. Men jag hade alla rätt, och hade jag gjort en till VG-uppgift så hade jag fått det betyget. Så lite surt kanske det känns. Men jag är nöjd, och jag vet att jag kommer att klara den här mattekursen som jag aldrig trodde att jag ens skulle läsa. Otroligt!

Sen jag kom hem från skolan har jag hunnit diska, dammsuga och duscha. Eftersom jag somnade på spikmattan igår och sov betydligt längre än en halvtimma så tog jag städningen idag. Och se så bra det gick. Nu ska jag mysa vidare,        väntar ivrigt

yeah yeah yeah yeah !

Godmorgon kära ni, hoppas ni har sovit lika bra som jag har gjort. Gårkvällen var hur avslappnande och mysig som helst. Jag kände mig lite som en ny människa när jag vaknade imorse, och det är ju aldrig fel. Fler mysiga spakvällar blir det verkligen!

Nu så sitter jag och dricker rivigt kaffe och äter världens godaste (och starkaste?) kesomacka. Men det borde jag ju förstått när jag köpte hot chili keso, hahaha. Gött.

Om ett tag ska jag göra mig redo för att åka till skolan, ett dubbelpass i matte med monstergenomgångar väntar. Skönt att jag känner mig väldigt pigg och laddad, tror det beror på att hjärtat kommer hem senare på dagen. Som jag längtar! Hare bra :)

världens finaste bild ?!


Hahaha jag kan inte sluta skratta! Men jag saknar min älskling så otroligt mycket nu så jag måste påminna mig själv om att han fortfarande finns och snart kommer hem. Jag saknar oss. Det kommer bli underbart med en helt ledig helg tillsammans! Mm.

I förmiddags blev det en långprommis med Emilia i solen, både skönt och jobbigt. Sen bjöd hon på god lunch innan vi lade oss på en brygga och solade. Verkligen mysigt, men nu drog det in lite moln och blev kallt. Jag hoppas på ett jäkla oväder lagom till min ensamma spakväll. Vore ultimat ju. Men innan ska jag dammsuga av här och diska så jag kan slappna av ordentligt. Först en halvtimma på spikmattan!

så hopplöst svår ibland

Klockan O9:32 vaknade jag imorse, en riktig sovmorgon med andra ord. Fast ja, jag gillar inte att sova så länge engentligen. Inte när jag är ledig iallafall, men när man ska iväg på jobb/skola så känns det ju som att man gärna hade sovit heeela dagen.

Sitter och dricker kaffe nu, och funderar på vad jag ska göra med den här dagen? Jag vet inte vad det blir för väder riktigt heller, men ja det visar sig väl. Tänkte ta en långpromenad nu på förmiddagen iallafall och ikväll blir det lite minispa här hemma. Hårinpackning, bodyscrub, fotvård, vaxa benen osv... Välbehövligt, hehehehe. Blir mysigt framför hockeyn ikväll det, längtas. Nä, dags och klä på sig och skutta ut nu!

a place to hide away...

Nu är jag hemma igen efter en hel dag ute på. Efter skolan åkte jag som sagt till mamma. Tvättade bilen både utvändigt och invändigt. Herregud vilket bestyr jag hade med högtryckstvätten... Den funkade inte, så det fick bli tvättning med vanlig vattenslang och då blev ju resultatet långt ifrån bra. Men invändigt blev det bättre, så det får duga. Sen myste jag i solen bara, innan jag skutsade mamma in till stan.

Ikväll har jag varit nere på planen och kollat på grabbarnas match, så himla mysigt. Men det var skönt att komma hem, för så fort solen gick ner blev det iskallt. Så nu har jag tänt lite ljus och försöker mysa i min ensamhet. Jag är helt ledig imorgon så det känns lite som back in the days när jag levde ensam. Sena mysiga kvällar med datorn och teven, och sovmornar utan väckarklocka. Men jag föredrar att ha min älskade här, såklart. Tur att det finns telefoner och att det snart redan är Torsdag.

Nej, man kanske skulle förflytta sig till soffan med datorn och hämta täcket? Ja så gör vi Sara! Imorgon hoppas vi på sol och ännu en bra dag. Godnatt hörreni nu :)

världens finaste väder

Men dåså, då var det nästsista matteprovet i kursen avklarat. Och jag ska väl inte säga att det gick bra, men jag gjorde alla G-uppgifter och en VG-uppgift. Så ett G borde jag klara, annars blir det komplettering och inget mer med det. Så nu känns det bra att det är gjort. Nu kan man slappna av och bara njuta av vädret, schönttt.

Sitter och äter lite yoghurt nu, men alldeles strax ska jag bege mig upp till norrvägen där jag ska spendera dagen ute i solen. Jah har köpt lite fröer som jag ska så. Sen kanske jag ska tvätta bilen både invändigt och utvändigt åt hjärtat? Det är ganska behövligt, haha. Senare ikväll är det fotboll nere på planen som gäller, längtas. Som jag har saknat alla fotbollskvällar där med allt härligt folk. Nu så är det igång igen :)

Men nu ska jag leta fram bikinin och bege mig upp till min kära moder, ha en fin dag.

nytvättat & fina fönster

Min ensamma plugg/sol/tvättmåndag blev inte riktigt som planerat. Istället har jag varit och handlat till kiosken som öppnar till veckan. Sen var vi där nere vid planen och gjorde iordning och åt korv. Så mysigt så. Och medan jag varit både i stan och i kiosken så har jag tvättat. Hur jag pusslade ihop att tvätta 4 maskiner tvätt samtidigt som jag inte var hemma är ännu en gåta för mig, hahaha. Vill så kan man, så är det.

Men nu har jag massor av nytvättade kläder som doftar nå jävulsk gott i lägenheten, och rena fönster eftersom världens bästa mormor kom och putsade dom. Underbart.

Nu på kvällen har jag varit och fiskat med lillebror och Frida. Superhärligt väder och massor av napp i början, men sen blev det nästintill stendött. Inte en enda fisk vi fick med oss hem. Men ja ja, det är bara att försöka en annan dag igen. Nu så har jag precis duschat och ska krypa ner med matteboken. Det blev inte så mycket pluggat idag precis, men som jag alltid säger; det får gå som det går. Yes! För övrigt är det jättetomt och tyst här hemma. Saknar min älskling, speciellt nu när det är sovdags...

lite bilder från veckan !






tvätt- och pluggmåndag

Jag säger då det, vilken tur att jag åkte till skolan. Det var två uppgifter i testet som jag fastnade totalt på, men med lite hjälp så löste det sig. Hä blirå pluggkväll ikväll...

Nu sitter jag och äter en sallad som jag köpte på maxi, jätte jätte jätteäcklig. Men jag blir mätt iallafall och det är huvudsaken, för om några minuter ska jag springa ner i tvättstugan och börja arbetttttttttta. Och mellan varven tror jag att jag ska sätta mig ute och bara njuta i solen. Sen kommer som sagt mormor, undra om jag ska bjuda på mat? Det visar sig, jag får väl sno ihop nåt medan hon gör fönsterna rena då :-)

ja gomorrn morrn morrn

Morrn morrn! Här sitter jag i min ensamhet och äter frukost, det är lika bra att jag vänjer mig eftersom jag den kommande veckan kommer att bo all alone. Mattias åkte imorse och kommer hem på torsdag. Snart ska jag äta frukost och göra mig redo för skolan. Egentligen behöver jag inte alls åka in idag, men det är lika bra jag gört. Tänkte handla på maxi efteråt. Och det är prov imorgon så plugga måste jag!

Ska boka en tvättid idag med, har grymt mycket tvätt. Men jag tycker ju om det, så det blir härligt att dona med sen idag. Mormor kommer och putsar fönsterna med mig på eftermiddagen också. Så lite nytta ska det väl bli av idag alltid. Hörs senare.

en härlig och solig dag

Vilken härlig helg jag har haft, men ack så slut jag känner mig nu. Lördagen var det jobb som gällde as usual. Det var ovanligt körigt faktiskt, jättemycket mat. Men tillslut så var dagen över och jag kunde åka till bobygda med en prinsesstårta och gratta Mattias pappa. Vi blev bjudna på god mat innan vi åkte därifrån. Älska att grilla, mm!

På kvällen blev det en sen golfrunda med Niklas medan Mattias lämna Elias hos sin mormor och morfar. Haha, att spela golf efter något glas vin i jeans och vit blus var ingen höjdare. Men roligt var det. När Mattias kom tillbaka fick jag iallafall visa vad jag går för som golfspelare på wii. Sen tog jag och hjärtat en mysigan nattprommis :)

Idag har vi varit i Långtjärn hela dagen och fiskat. Eller vi har kanske mest solat och fikat? För fisket var verkligen inge bra idag. En regnbåge fick vi med oss. Lalalayee.

Nu ska jag duscha innan myskläderna åker på, för resten av kvällen blir nämligen bara mysig. Mattias åker till Uppsala imorgon och jobbar, så veckan kommer att bli sjukt ensam. Men det blir vad man gör det till så det ska nog gå bra. Har ju tjejerna!

fredag fredag fredag ...

Så var det fredag igen, och dom flesta går på helg medan jag laddar för jobb som vanligt. Det är ju ganska så tugnt att jobba varje helg faktiskt, tur att det bara är monsterpass varannan vecka. Imorgon... Men det ska nog gå brare. Och när jag slutat blir det raka vägen till Bobygda för lite mat och kalas! Sen blir det ledigt igen.

Idag har vi varit inne i stan. Mattias har klippt sig så jag och Elias tog ett varv runt lillfjärden och inne på Åhlens. Det småregnade hela tiden men det gick bra endå. När vi skulle åka hemåt började det regna på riktigt, så mysigt. Så resten av dagen blir innemys för oss! Tända ljus, myskläder och hockey ikväll. Det låter så skönt så!

Just det ja, igårkväll åkte jag och fiskade med Tom och Mattias i Sorgbosjön igen. Den här gången fick vi inte lika mycket fisk. Men jag fick den största igen, så det blir öring till middag idag :) Riktigt roligt var det, så blir nog fiske på söndag igen. Yihaa!

det allra närmaste svart


Blä, det gick inte alls bra att färga håret idag. Färg lite här och där inne på toaletten som jag inte får bort. Och när jag skulle tvätta ur håret råkar jag rikta duschen rätt in i näsa och fick världens kallsup... Det gjorde så ont så jag var tvungen att grina ett tag, sen gick det över. Hahahehehihi. Nu är jag tack och lov färdig, och håret är det närmaste svart man kan komma utan att färga det svart. Håller mitt löfte fortfarande!

Nu så ska jag mysa vidare innan jag tar tag i diskberget. Älskar att spela wii med mig själv! Tragiskt men sant. Förresten borde jag vika tvätt och dammsuga istället. Åhh!

en mysig innedag här

Sådärja, då var jag hemma från skolan. Har även hunnit handla lite smått och gjort lunch som jag nu sitter och äter. Jag är glad att jag åkte till skolan trots att jag kunde ha varit hemma och plugga. Men jag körde fast på en uppgift så det var skönt att ha fröööken i närheten. Men efter det åkte jag hem, resten kan jag lika gärna göra här.
¨
Snart ska jag färga håret, utväxten. Sen blir det en mysigan innedag. Hoppa runt halvnaken med blött hår och diska, plocka och bara vara. Låter otroligt skönt, för det är det minsann inte ute... Vart tog dden underbara sommarvärmen vägen, va?

Tänker på blondinerna nere i Stockholm också. Bondjäntorna som fått jobb. Vad duktiga dom är! Men jag förstår hur jobbigt det måste kännas när man egentligen bara vill hem. Hem till allt det gamla vanliga. Och som jag har saknat min bästa vän under det här året. Också blir hon kvar. Det är blandade känslor. Men som vi sagt, det är nu det är dags att stänga av alla känslor. Det är nu livet börjar! Tänk på er själva, vi här finns kvar hemma. Sen kan ni komma hem när ni är kändisfrisörer  ♥

sitter här med en kaffe

Godmorgon. Här sitter jag med en kopp kaffe och försöker att bli pigg. Om några minuter ska jag åka till skolan och ha ett dubbelpass i matte. Inte för att jag tror att jag blir kvar hela lektionen, eftersom jag nästan är klar med allt, men jag känner mig hyffsat otaggad ändå. Jag hade mycket hellre legat kvar under täcket ett bra tag till.

Men det får jag göra när jag kommer hem, intalar jag mig. Även fast jag vet att det aldrig blir så, men jag kan låtsas. Ha en bra dag fina människor, hörs mer senare!

newinnewinnewinnewin



Hemma från stan igen, med denna fina höga kjolen och lite annat bra. Vilka trevliga människor det finns förresten. Man blir ju så himla glad när man får sitta och prata med någon som verkligen gör en på bra humör. Därför borde man lägga mer energi på dessa glada och trevliga människor istället för på dom som är allt annat än, jaaa.

Nu har jag unnat mig en kopp kaffe och lite glass med frusna bär. Jag börjar få lite huvudvärk, och kaffe brukar hjälpa. Sen har jag för mig att glass brukade hjälpa mot huvudet när jag var mindre. Eller det kanske bara var något smart påhitt av mig? Mycket möjligt faktiskt, hahahah. Snart kommer Emilia också hit, det blir trevligt det.

fick mina finaste fiskar

Godmorgon. Här sitter jag och är nöjd, nöjd över gårdagen som blev hur bra som helst. Från morgon till sovdags. När Mattias kom hem från jobbet skyndade vi oss att äta. Och gott blev det. För när han säger "det gick ju att äta det här, det var faktiskt gott" då menar han "gud vad gott gumman, vad duktig du är" egentligen. Jag inbillar mig det iallafall, hahahah. Det blev över tills idag också, tummen upp!

Sedan åkte vi till Sorgbosjön och fiskade. Jag minns inte sist jag fick en ädelfisk... Men igår drog jag upp en finfin röding på näääästan 1 kg och en lite mindre öring. Viktigt att notera; jag fick största fisken. Det var supermysigt att vara där, och tack vare Mattias fick vi med oss sammanlagt 9 fiskar. Blir så gott när dom är rökta.

Sedan blev det en hockeyrysare här. Vi båda hoppade, bet oss själv och skrek i soffan. Och det slutade som det skulle. Ryssland vann vilket innebar att Mattias och hans pappa vann 63OO kronor. Vad roligt för dom! Att få vinna någon gång menar jag, hehehe. Nej nu blir det frukost innan jag har ett möte i stan! Vad hände sedan?

det känns så himla bra

Idag har jag nästan varit sådär omänskligt effektiv. Jag har nästan inte suttit still en sekund ju. Jag vet inte hur många gånger jag sprungit upp och ner för trapporna i källaren. Men nu är här rensat och fint. Inte en enda onödig pryl ligger och skräpar i garderober osv. I förrådet är det ordning och reda. Bilen har fått spolarvätska. Jag har hunnit tvätta två maskiner tvätt. Jag har plockat mask. Jag har handlat. Och varit och kastat all skit. Så himla skönt att bli av med massa onödigt. Nu håller jag på med maten; kyckling, pasta, champinjoner, bambuskott och vitlökssås. Mmm... Och för att fortsätta vara duktig ska jag dona med fotoalbum samtidigt. Jäklars vilken skön dag. Om en timme kommer hjärtat hem, sen hoppas vi på fiske ikväll :-) Och mycket fisk.

vart kom energin ifrån?

Men nu jävlar har jag energi så det räcker och blir över. Har precis rensat ur alla mina garderober och fyllt två kassar som ska skänkas bort och en kasse med bara skit som ska slängas. Har börjat gå igenom alla andra skrymslen där saker "som kanske ska användas sen" har samlats. Vad mycket skit... Antingen ska det slängas eller så ska det ner i förrådet. Och när jag ändå är där nere ska jag plocka iordning och göra det fint där nere också. Får mardrömmar när jag kikar in i vissa förråd där nere där det knappt går att ta sig in. Tänk den dagen man flyttar! Vilken ångest :P

Nej nu ska det bli ordning. Men just nu har jag en behövlig kaffepaus. Sen kör vi på!

en jättegullig förändring



Jösses vad svårt det var att hitta ramar! På alla ställen var de rätta storlekarna slut, men att dom är lite större gör ju heller inget. Blev så sött så. Fast jag stör mig av allt ljus som reflekteras i glaset. Men så blir det när man köper billigare ramar kanske? Hur som helst så är det värt varenda krona med korten och allt. En fiiin förändring :)

Köpte lite annat behövligt med, så ska dona lite här nu, innan jag åker på maskjakt.

det är tråkigt, men sant

Tredje sovmorgonen i rad för mig, väldigt skönt men samtidigt ganska tråkigt. Jag blir liksom rastlös och tycker att tiden går olidligt sakta när jag inte har några tider att passa. Men vilken dag som helst kan allt ändras, så jag tar vara på ledigheten!

Om ett tag ska jag åka in till stan och fixa lite. Är på jakt efter fyra stora vita ramar eftersom förstoringarna kom igår. Det kommer bli så fint så. Mattias blev då glad :)

När jag kommer hem ska jag plocka mask, för om vädret tillåter blir det äntligen fiske ikväll. Vi kollade på hockey med mamma och pappa igår istället, funkade det med ju. Sen när jag är lagomt jordig och asäcklig om händerna så är det dags att börja med maten tills hjärtat kommer hem. Det blir kyckling och vitlök idag tror jag. Ja så bliräh.

Jag har 1OO saker jag vill säga om en sak, men det är nog bäst att jag inte säger något. Vissa betenden, personer och känslor får man bara acceptera... That's life.

secondhand yesyesyes

Nu är jag hemma från skolan igen. Det gick jättebra idag, trots att min mattem8 inte var där. Jag är i princip klar med hela kapitlet redan, och provet är inte för ens nästa vecka. Skönt. Så nu kan jag lugnt och sakta göra testerna bara. Om jag fixar ett VG på något av dom två kvarvarande proven får jag VG i kursen, det sa fröööken idag!

På vägen hem så svängde jag in på RK och hittade lite smått och gott... Bland annat denna fina vas med en "ljuskopp" inuti. Och då blev jag ju glad eftersom min stora fiiiiina vas som jag hade ett ljus i innan gick i tusen bitar för ett tag sedan. Men jag fick ju en finan spegel som kompensation, hahapuss. Tummen upp för secondhand.

Nu ska jag äta något och vika ren tvätt, älskart! Sen ska jag ringa mamma och få lite uppgifter så vi kan beställa nytt kanlapaket när Mattias kommer hem. Äntligen får vi Canal + sportkanalerna vilket innebär fotboll och hockey hur mycket som helst. Yaa!

Att det småsnöar lite ute nu försöker jag ignorera. Vi som ville fiska ikväll ju. Hoppas.

mysprom med tjejerna!

Godmorgon. Här var vi vaken redan klockan O5 imorse, men efter att Mattias åkt och jobbat somnade jag om så himla skönt och sov till strax efter O8. Sedan dess har jag ätit frukost och småplockat lite bara. Jag ska snart till skolan! Längesedan.

Gårdagen blev en jättebra dag. Jag städade som sagt lägenheten, dessutom hade jag tur och fick en tvättid medan jag var i full gång. Allt flöt på jättebra och när jag var klar kom Carolin hit. Så vi gick och hämtade Emilia för att bege oss ute på en långpromenad. Så himla härligt och behövligt. Kvällssol och massvis med skratt ♥ Senare när Mattias kom hem åkte vi till Nansta-rangen och slog några bollar med Niklas. Tror Mattias börjar bli nervös inför nästa golfrunda, hehehe kan han vara!

Men nu ska jag klä på mig och göra mig ready för skolan. Om jag ska vara ärlig har jag inte ens tittat på matteboken under detta "påsklov" som hon bad oss göra. Det löser sig nog. Ikväll kanske jag och hjärtat ska åka och fiska, längtar! Haenbradag.

i love u i love u i love u


precis ett år sedan nu...

Just precis i dessa dagar är det exakt ett år sedan våra liv höll på att vändas upp och ner totalt. Det var den värsta tiden i mitt liv, det jobbigaste jag någonsin gått igenom. Läste nyss inlägg från 2 maj -1O http://sarasaharan.blogg.se/2010/may/, och minns precis hur allt stog stilla. Men nu har ett helt år gått och vi klarade det tillsammans allehopa. Allt som händer med oss har nog en mening. Jag älskar er!

Men nu ska jag inte tänka mer på det, utan fortsätta med städningen här. Go go.

välkommen maj månad

Goddagens! Och välkommen säger vi till maj månad, det ser ju så otroligt bra ut med 2O11 O5 O1. Här har vi haft en seg, lugn och skön förmiddag. Sängen, kaffe, macka och sedan sängen igen. Men eftersom det är söndag har jag inte alls dåligt samvete. Det var längesedan som vi båda kunde ligga och mysa länge en morgon, det var vi värda. Och som jag alltid säger; på söndagarna får man göra vad man vill.

Nu har mannen åkt och jobbat en sväng, sen ska han och Elias hälsa på släktingar. Så jag ska snart sätta igång och söndagsstäda lite här. Diska, plocka, dammsuga och dona lite. Tvätta skulle jag ju också vilja göra, vi får se hur det ligger till nere i tvättstugan. Annars kanske det blir ett besök hos mamma och hennes tvättmaskin!

Men nu ska jag och Sara Bareilles sätta igång och göra lite nytta. Blir så glad av hennes King Of Anything... Så det blir bra att städa till. Ha en skönan dag allehopa!
RSS 2.0