en mysig innedag här

Sådärja, då var jag hemma från skolan. Har även hunnit handla lite smått och gjort lunch som jag nu sitter och äter. Jag är glad att jag åkte till skolan trots att jag kunde ha varit hemma och plugga. Men jag körde fast på en uppgift så det var skönt att ha fröööken i närheten. Men efter det åkte jag hem, resten kan jag lika gärna göra här.
¨
Snart ska jag färga håret, utväxten. Sen blir det en mysigan innedag. Hoppa runt halvnaken med blött hår och diska, plocka och bara vara. Låter otroligt skönt, för det är det minsann inte ute... Vart tog dden underbara sommarvärmen vägen, va?

Tänker på blondinerna nere i Stockholm också. Bondjäntorna som fått jobb. Vad duktiga dom är! Men jag förstår hur jobbigt det måste kännas när man egentligen bara vill hem. Hem till allt det gamla vanliga. Och som jag har saknat min bästa vän under det här året. Också blir hon kvar. Det är blandade känslor. Men som vi sagt, det är nu det är dags att stänga av alla känslor. Det är nu livet börjar! Tänk på er själva, vi här finns kvar hemma. Sen kan ni komma hem när ni är kändisfrisörer  ♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0