en bra dag, rakt igenom...

Idag hann jag med en hel del på förmiddagen, trots att jag tog en rejälan sovmorgon på soffan. Jag bytte sängkläder, diskade undan ett berg och dammsög lägenhetens extremt skitiga golv. Jag hann även åka på ica och handla, samt hänga med moster & kusin på RK. Där fyndade jag en svart fin skål för en tia. Och lite kläder, fast dom skulle promt mostra' min betala. På jobbet hade vi en lagom dag. Rätt mycket folk, men det vara nästan bara fikagäster. Jag hade nästan inga matbeställningar, så jag låg bra till med disken hela tiden, skönt. Nu är jag hemma och pustar ut. Ska strax tvätta håret, sen blir det nog hopp i säng. Kanske läsa en stund, en liten liten stund. Klockan ringer ju 03:45 imorgon så en tidig kväll blir det :-)

från glassmys till ljusmys...

När Mattias kom hem från jobbet tog vi det lugnt ett tag. Mattias med datorn och jag med en bok. Sen tog vi en prommis till kiosken där vi köpte glass och cappuccino. Mysig sommarkväll. Sen traskade vi hemåt. Vi har intagit sofforna och tänt ljus. Tvära kast, hehe. Den nya lyktan från Åhléns lyser så fantastiskt fint, i love it! Snart ska vi sätta igång en film och sen blir det höpp i säng!

att något kan göra en så glad

Jag går bara och är lycklig över det billiga bordet jag hittade. Det är nästan farligt vad materiella saker kan framkalla för känslor. Jag får glädja mig åt att jag inte är en shopaholic i den dyrare klassen, haha. För jag tror faktiskt att det är priserna som gör mig glad, mer än själva sakerna. Ju billigare, desto skönare känsla ;-)

dagens fina fynd, 160 kronor

På Åhléns hade dom super-rea på vissa saker. Handlade på mig ljus som kostade ca 5 kronor styck. En ljuslykta i glas/svart tråd och en bodylotion fick också följa med hem. På RK fyllde jag en kasse med kläder till mig och Elias för 20 kronor, köpte även ett litet bord för 20 kronor och två gamla flaskor för 20 kronor styck. Massa fina grejer, för så lite pengar. Nu ska jag dona lite här hemma... Tvätta och laga middag. Vardagen är tillbaka på riktigt nu, Mattias semester är slut vilket innebär riktiga middagar och matlådor. Minns inte sist jag lagade en "riktig" middag ;-)

och så tar vi nya tag då...

Ny vecka, nya tag! Gårdagen var trevlig i Bobygda. Sol, mat och lek. Mattias systers ungar är mer vild än tam, haha. Hade jag en i famnen så hängde den andra runt benen. Men roligt hade vi med alla våra utelekar. När Mattias kom dit gav jag dock över lekansvaret till han, puuuuh. På kvällen åkte vi och spelade golf med Tom och Niklas. Mysig kväll. Imorse var jag tiiiiiidigt på jobbet. Klockan var nog bara strax efter fyra, och jag börjar fem. Men jag hade hur mycket som helst att dona med, så det var skönt att vara där helt själv och ha tid på sig. Resten av dagen var lugn. När jag hade slutat träffade jag mina kusiner, vi handlade lite på Åhléns och sen lunchade på vi Hot Chili, mmm. Har även varit på RK. Visar fynden snart :-)

en solig dag i bobygda...

Efter lite hemmastök på morgonen åkte jag upp till Norrvägen och drack kaffe med papps, på deras nybyggda altan. Därefter åkte jag vidare till Bobygda. Mattias syster m. familj är här och hälsar på! Men just nu är det bara jag och svärmor hemma. De andra är på badstranden. Själv ligger jag ute på en filt i solen med en bra bok, gudaskönt... Tror jag stannar här tills Mattias kommer hem! Möjligtvis att jag och svärmor tar oss en tripp in till Delsbo, men annars blir det inte många knop idag. Härligt, precis så som en Söndag ska se ut :-)

en lugn morgon helt ensam

Gårkvällen var så mysig! Vi köpte kaffe och tog sedan en promenad runt hudikkalaset. När Loreen började sjunga stod vi utanför och lyssnade. Sedan tog vi bilen och körde till andra sidan, och där både hörde och såg vi henne på scenen! Innan vi åkte hem tog vi en varsin wrap på McDonalds. Väl hemma igen blev det mys, bok, film, sova. Idag vaknade jag utvilad och pigg kl. 08:00. Mattias har åkt iväg med lite köttfärs, så jag har en ensamn lugn morgon. Har ätit frukost, slängt in en tvätt och småplockat lite. Funderar på att dammsuga, det är behövligt. Hoppas att solen håller sig framme, för sen tänkte jag vara ute och njuta :-)

vi stannar utanför istället...

Hua vilket regnväder vi fick... Men det gjorde mig faktiskt ingenting. Mattias kom hem med en varsin god sallad som fick bli dagens middag. Sedan dess har jag legat på soffan och läst. Har läst ut boken jag började på i förrgår. Jag hatar när bra böcker tar slut, haha. Men jag har en enorm pocket-samling, så det blir nog inga problem att hitta en ny! Snart ska vi åka till stan, jag och hjärtat. Det blir inget Hudikkalas. Känns så onödigt att betala in sig om det ska regna... Vi ska åka och köpa varsin stoooor kaffe och lyssna på Loreen utifrån istället. Det blir nog minst lika bra. En mysig kväll på tu man hand :-)

skönaste duschningen ever...

Min Lördagsmorgon började med lugn och ro. Tycker det är mysigt att gå upp föra killarna och vara själv en stund. När jag hade klätt på mig och gjort mig iordning låg Elias vaken i sängen och flinade & stirrade upp i taket, så vi gick upp och åt frukost tillsammans. Men Elias tyckte minsann att pappa också skulle sitta vid bordet. Så han ropade och ropade på honom, tillslut så tog han sig upp han med. Sen var det dags för mig att åka och handla lite till jobbet innan jag började. Vi har lite "flextid" på Lördagar, vi börjar mellan 08:30 och 9:00, men idag blev det lite senare. Tur vi är snabb på å' jöbba ;-)
 
Det var galet varmt på jobbet. Så efter en ganska så körig dag var man ju inte direkt fräsch... Jag åkte raka vägen hem och kastade mig i duschen. Så nu sitter jag i soffan och känner mig aningens bättre. Nytvättat hår och insmord kropp, det är fint det.
 
Det är alldeles tomt och tyst i lägenheten. Elias har åkte till sin mamma redan eftersom han skulle fira sin morfar, och Mattias jobbar (arbetsnarkomanen nr.1) Så jag har en liten lugn stund för mig själv. Ska betala räkningar snart och sedan ska jag göra mig iordning.
 
Det kan hända att det blir Hudikkalaset ikväll med Micke och Åsa, tyckte herr'n sa någonting om det. Det vore ju trevligt!
 
Känns skönt att det äntligen blev helg för mig med. Även om den är kort så är det skönt att veta att nästa vecka är en "förmiddagsvecka" med 3 förmiddagar och 2 eftermiddagar, sedan helg från Fredag 13:00 till Måndag 13:00. Nu hoppas vi bara att det varma fina vädret visar sig :-)

lugnt och stilla fredagsmys...

Nu är det tyst och lugnt i lägenheten kan jag lova. Bustrollet sover så nu andas vi vuxna ut. Lek och bus till 100% enda till läggdags är det som gäller! Nu ser jag fram emot en skön dusch, och sedan ska jag dyka ner i boken... Ljusen är redan tända. Bland annat en ny liten lykta från ÖB som kostade ynka 9 kronor. Ska nog köpa flera #lykt-tokig. Nej nu blir det dusch, bok, kall öl och sedan sängen. Så ser fredagamyset ut ikväll, en annan ska ju jobba imorgon!

en kort-helg för min del...

Hemma efter en körig eftermiddag på jobbet. När jag kom hem möttes jag av grabbarna som var ute och höll på att grilla. Det var himla gott att äta! Fläskfilé, klyftpotatis, sallad och BBQ-sås. Elias är jättebusig. Ena sekunden glad, sen gnällig och tokförbannad. Inte lätt att vara liten och inte får bestämma själv, haha. Nu ska jag diska undan medan Mattias lägger Elias. Sen ska jag duscha och lägga mig i soffan med en bok, tända ljus och bara slappna av! Imorgon jobbar jag 08:45 till 16:00 och efter det tar jag helg. En kort helg... Men nästa blir en lång ledig helg :-)

så går det när det krånglar...

Oooops... Såg just att det krånglat lite på bloggen. Det gick nämligen inte att publicera något igår, så jag försökte och försökte men inget hände. Tydligen så hade alla inlägg blivit publicerade ändå, haha. Så kan det gå :-)

en mysig förmiddag har vi...

Idag är det em-jobb som gäller för min del. Vi tog en sovmorgon alla tre och åt sedan frukost tillsammans. Nu är vi uppe på fotbollsplanen. Mattias och min pappa håller på med nå jobb här, så jag och lilleman följde med. Sol, en filt, fika, leksaker, spring och fotboll. Underbart härligt. Det gäller att ta vara på de lediga stunderna tillsammans! Om ett tag måste jag dock åka och jobba. Men ikväll när jag slutar blir det mys igen, då vi ska grilla :-)

gårdagen var fantastiskt fin

Gårdagen var fin, på alla sätt och vis. Förmiddagsjobb och solsken! När jag hade slutat ringde min käre sambo och bjöd ut mig på lunch. Mat i solen, sådär på tu man hand, tackar man ju inte nej till. Elias var hos min pappa, så efter att vi ätit och handlat tog vi med oss poolen och åkte dit. Sol, bad, lek, vattenmelon och mys! Jag och Elias tog en promenad hem eftersom Mattias skulle jobba en sväng. Lilleman somnade i vagnen och sov ute ett tag. Medan hann jag tvätta, laga middag och slumra till lite jag med. När vi båda vaknade åt vi middag och sedan tog vi ett bad tillsammans. Bort med solsvett & solskyddsfaktor! Kvällen var också mysig. Tända ljus och soffhäng :-)

just nu; att bara vara sara...

Jag älskar kvällar! Mörker, mys, brinnande ljus, dofter och stunden för mig själv. Just den stunden är guld värd. Jag stannar gärna uppe en stund längre än Mattias. Bara för att få vara heeeelt ensam. Nyss tog jag en het dusch, tvättade håret, skrubbade och smörjde. Sitter i soffan och bara ääär nu. Det brukar räcka med en kvart/halvtimme ensam om kvällarna. Då hinner jag rensa huvudet, tänka, inte tänka alls, vara nöjd, fundera, varva ner osv. osv. osv. Jag skippar hellre en halvtimmes sömn, bara jag får ha den här ensamma kvällsstunden! Det ger mig lika mycket, om inte mer, energi. Men nu är det dags att krypa ner bredvid killarna. Elias sover med oss inatt. Då brukar jag och Mattias få dela på ena sidan av sängen, och på ena täcket ;-)

ett glädjebesked, hipphurra...

Körig eftermiddag på jobbet, vi jobbade arslet av oss. Men det märktes i kassan sen också, så vid stängning var vi nöjda. Ett glädjebesked har jag också fått - jag är gravid. Nääääärå... Men jag har fått löneförhöjning! För andra gången den här månaden faktiskt. Först en kollektiv höjning, och sedan en individuell. Nöjd över att jag vågade ifrågasätta. Gick in till chefen, slog näven i bordet och sa nu får det fan vá nog!!! Okej, inte riktigt kanske. Men det lönade sig att fråga och påpeka en hel del saker iallafall. Bra! När jag kom hem från jobbet blev det lek och bus med pojkarna. Elias var tokig! Nu sover han och vi vuxna ligger i varsin soffa. Snart ska jag hoppa in i duschen och tvätta håret. Imorgon får jag sovmorgon, börjar 06:00 istället för 05:00 ;-)

en grå, men varm morgon...

Imorse lät grabbarna mig sova en timme längre än dom, himla skönt. Vid 8-tiden kom dom in och väckte mig. Frukosten stod på bordet och kaffet var klart, gópluppar! Jag tog en snabbdusch och vaknade till ordentligt. Mattias åkte och jobbade sen. Elias ville vara själv och leka, så fort jag försökte komma in i vårt sovrum blev han förbannad och stängde dörren, haha. Så han fick vara där inne och dona bäst han ville, medan passade jag på att diska undan. När jag tillslut äntligen fick komma in så hade han rivit ur alla skrivbordslådor... Och stolt var han, skitungen! Nyss var vi ute på en promenad, vi gick ner och kikade på båtarna. Nu är vi ute på framsidan och leker lite! Senare idag när jag ska jobba ska Elias få vara hos min kusin och moster i några timmar tills Mattias kommer hem. Det blir nog roligt :-)

samma lika varje kväll, hihi

Ja, vareviga kväll, året runt, tänder jag ljus på kvällarna. Vanliga stearinljus och något gott doftljus ibland. Vardagslyx! Och ikväll är inget undantag... Nu ser det så mysigt ut i köket med allt mysljus. Murgrönan fick flytta till den vita "hyllan" bredvid fönstret :-)

en trött sara i soffan här nu...

Trött Sara i soffan! Men vi har haft en bra eftermiddag tillsammans. När vi träffades alla tre hemma igen tog vi en lite kvällspromenad ner till sjön. När vi kom in fick en mycket skitig kille hoppa ner i plurret. Så efter ett långt skumbad, tandborstning, nagelklippning och insmörjning var det en fräsch Elias som somnade gott med vällingflaskan! Själv ligger jag som sagt i soffan... Ska snart hänga en tvätt - äntligen är tvättkorgen tom! Skönt att vara på banan igen, hehe. Grabbarna är och spelar golf, så det blir nog inte så mycket mer än soffhäng för min del. Men det passar bra denna trötta kväll :-)

den nya skålen för 50 kronor...

Den nya fina skålen har tagit plats i vitrinskåpet! Jag och Elias har även varit på ica och inhandlat en murgröna. Hoppas jag klarar av att hålla den vid liv för en gångs skull ;-)

en bra dag, helt hemifrån...

Nu har jag varit hemifrån i drygt tolv timmar. Ett bra fm-pass är avklarat, vi hade det lugnt och hann med mycket. Efter jobbet träffade jag mamma för en fika på stan, myspys! Vi fyndade även lite i affärerna. Bland annat en fin skål från indiska som var nedsatt från 149 :- till en femtiolapp. Efter det åkte jag till Bobygda för att hämta lilleman som sovit hos sin farmor & farfar. Vi käkade middag där innan vi åkte hem mot Forsa. Men än är vi inte hemma, vi stannade till hos min mamma och leker/busar litegranna! Mattias kommer nog snart hem från sitt jobb, då åker vi hem och tar oss ett hejdundrande skumbad. Behövligt efter en hel del utelek :-)

sommarkväll med tända ljus

Veckans första arbetsdag avklarad. Det var körigt i början, men sen blev det lugnt och jag hann med rätt mycket. När jag slutat åkte jag hem och donade lite i min ensamhet. Mattias mfl. är och spelar golf. Men jag skippade det och stannade hemma för att ta reda på en hel del tvätt samt tvätta en maskin till - ligger fortfarande efter! Mamma var gullig och kom ner med mat till mig och gjorde mig sällskap en stund. Puss! Nu ligger jag i soffan. Tända ljus och TV. Har precis hängt en tvätt, och vore det inte för att jag ska upp 03:45 imorgon så skulle jag ha tvättat en till maskin ;-)

måndag och en ny vecka...

Godförmiddag! Nu har vi måndag igen, det är fasligt vad veckorna rusar iväg! På jobbet har vi semesterbyte nu, vilket innebär att det bara är fyra veckor kvar av mitt 100%schema... Sen får vi se hur det blir. Hur som helst, idag bjöd Elias oss på sovmorgon. Sen hade vi morgonmys i sängen enda till 09:00 ungefär, ljuvligt. Mattias har åkt och jobbat hos en bekant nu, och Elias är hos sin farmor/farfar och myser. Själv har jag tvättat håret och haft en lugn och skön förmiddag. Snart ska jag åka på RK innan jobbpasset. Ska bli kul att träffa dom som haft semester :-)

tända ljud & torkel i knipa...

Ligger i soffan och kikar på Torkel i knipa, haha. 100 år sedan jag såg det, och visst skrattar man till då och då. #still13! Skön känsla att ligga i soffan när det är städat hemma! Jag hann med att dammsuga, torka golven, städa toaletten, tvätta, damma och städa Mattias garderob medan han diskade och städade Elias rum. Det märktes att det var ett tag sedan något blev gjort ;-)

nu tar vi nya krafter igen...

Ingen vinst på bilbingon. Dessutom dog våran bil, batteriet blev tvärslut. Turligt nog kom pappa & brorsan med startkablar. Petra och hennes pojkvän tyckte nog också att det var tur att dom kom, hehehe! Tillslut kom alla tre bilar därifrån. Vi åkte och hämtade lilleman sen. Alltid lika kul att träffa honom efter en vecka. Nu är pappaveckan i full gång! Ikväll har vi myskväll. Söndagstradition: tända ljus, film/tv och varma mackor! Imorgon blir det vardag igen, em-jobb för min del. Skönt med sovmorgon, längtar redan till sängen :-)

och så blev det söndag...

Ja, nu har vi veckans sista dag här. Jag och herrn sov ut i morse, ställde ingen klocka alls. Härligt! Och jag kände inte ens av att jag hade druckit en hel del igår, himla skönt... Vi kokade kaffe och åt frukost ute på en filt i gräset. Sen låg vi där och bara vá i solen! Men nu är det dags att göra ett ryck. Det märks att jag inte varit hemma i helgen om man sägerrrrrrr. Dammsugaren ska fram, kläder ska tvättas, badrummet ska fräschas upp och dammet ska bort. Allt ska ske innan kl. 14:30, för sen åker vi på stor-bilbingon med förhoppning att vinna 100.000 kr! Och sen kommer gopluppen Elias :-)

summering av helgen, lördag

På lördagen vaknade jag upp i Marlenes stuga efter en natt med mycket prat och skratt! Älskar att vara där. Så himla mysigt, alldeles vid havet. Vi låg på bryggan en sväng och solade, sen började det tokblåsa, då åkte vi till stan. Kollade in bilträffen, handlade på systemet och käkade mat. Efter det åkte vi hem och gjorde oss iordning för papaparty! Lite förfest i Näsviken, sen tog vi oss till stan och träffade gamla vänner. På natten kollade vi en sväng på cruisingen också. En himla trevlig sommarkväll med bra människor :-)

summering av helgen, fredag

Allt blev som jag ville, vilket innebär att jag får vara ledig varannan helg! Lovely. Så denna helg har jag varit ledig! I fredags efter att jag slutat jobba åkte jag, Mattias och Tompa ut med båten. Himla mysigt! Fiska, fika och bara njuta. Sen somnade jag så himla skönt på bryggan. På kvällen åkte jag till Marlenes stuga och sov där :-)

håller mina tummar hårt...

Bra arbetsdag! Alldeles lagomt med folk och mat. När jag slutade åkte jag hem och slängde in en tvätt. Ohmy, vad jag har legat efter på tvättfronten nu ett tag... Sedan kom Tom hit. Vi tog en promenad till pizzerian och käkade vår middag där, mys! Nu sitter vi på uteplatsen och njuter av den fantastiska kvällssolen. Han ska sova här hos oss inatt! Imorgon hoppas jag på ett glädjebesked. Om det blir som jag vill, så kommer det att lösa sig med våra "jour-helger". Varannan Lördag har jag jour, vilket innebär att jag är låst och inte kan göra något, eller att jag är tvungen att jobba då... Och varannan Lördag har jag schemalagd tid. Så jag har bara Söndagarna ledigt. Men imorgon får vi veta om vår "nya kollega" Jasmi får ta helgerna så jag blir ledig varannan Lördag, håller tummarna! Hårt :-)

sovmorgon och solstolar...

Imorse tog vi en skön sovmorgon tillsammans. Drack sedan kaffe och åt frukost ute på framsidan. Underbart väder! Sedan dess har vi legat i varsin solstol på våran lilla gräsplätt och haft det gött. Känns lite motigt att åka och jobba snart. Men jag säger det igen: det är en ynnest att ha dessa arbetstider, istället för att jobba 7-16 varje dag! Varannan dag uppskattar jag att börja 13:00, sovmorgon och allt vad det innebär. Och varannan dag älskar jag att gå upp tiiiiiidigt för att sedan sluta jobba 13:00. Tacksam :-)

#kvällsmys #mörker #candles

en liten kvällstur med båten...

Vi tog oss en liten kvällstur med båten medan solen höll på att gå ner. Himla mysigt. Så avkopplande med sjön!

från blond till råttfärgad, hehe

Nu är det ljusljusljusa håret ett minne blott. Istället är jag råttfärgad, hehe. En jäkla mix mellan blond, grå och brun. Men jag trivs redan bättre i denna färg, och det är ju huvudsaken :-)

dagens härliga shopping...

Vi köpte världens enklaste lampor till fönstren. Men jag tycker dom är fina! Stilrena. På RK köpte jag Bondelid-tunikan, en jeanskjol, och en korg (hade två precis likadana sen innan). Nu ska jag färga håret till en lite mörkare blond färg. Efter någon vecka i detta überblonda hår känner jag fortfarande inte igen mig själv... Resten av kvällen blir en myskväll bara :-)

jobb, fika, sol, minigolf, shopping

Lugn arbetsdag! När jag slutade åkte jag på RK och fyndade lite. Bland annat en såå fin tunika från Bondelid. Nu på eftermiddagen åkte jag och Mattias till stan. Fikade på Dackås, mmm. Sen spelade vi minigolf på Köpmanberget. Soligt & roligt. Innan vi åkte hem tog vi en megasnabb runda på stan. Köpte nya lampor till vardagsrumsfönstren. Kan visa bilder på köpen snart :-)

svarta krukor och sallad...

Jag hittade bara svarta krukor på Maxi som hade rätt storlek. Och eftersom vardagsrummet har förvandlats till ett svart/vitt/brunt rum så passade det bra! Vi gjorde även en varsin sallad där i salladsbaren. På vägen hem åkte vi över Hög och stannade vid vägen och åt, himla mysigt faktiskt. Gott också! Nu är vi hemma. Har fyllt det tomma kylskåpet, nu återstår bara en dusch och sedan hoppa ner i en nybäddad säng - lovely :-)

solig, fin och bra eftermiddag

Solen har lyst hela dagen, lovely! Det brukar medföra att vi får fasligt lugnt på jobbet. Så var fallet idag. Kan tänka mig att alla skyndade iväg till stranden! Innan jag började var jag på A&H och Kjelles. Handlade bland annat soltåliga växter till fönstret. Fina! Men krukorna jag hade var för små... Tur att jag och hjärtat ska åka in till stan och handla snart, maxi borde ha några fina. Det blir nog att vi äter i stan också, jag är för lat för att ställa mig och laga middag halv åtta på kvällen ;-)

en lugn och stilla morgon...

Imorse vaknade jag runt 7-tiden. Mattias skulle iväg till en han känner och göra ett jobb. Själv somnade jag om på spikmattan och sov två sköna timmar till. När jag vaknade åt jag frukost och snörade på mig skorna för en powerwalk i solen. Wow vilken energiboost. Äntligen lite sol och värme! Nu sitter jag ute och andas, snart ska jag åka till stan och handla lite smått och gott innan em-jobbet :-)

en myskväll på egen hand...

Åh vilken mysig kväll jag har haft helt själv. Herrn har varit och fiskat. Medan har jag donat med det ena och det andra. Bland annat har jag gjort allt jag tänkte göra imorgon innan jobbet. Diska ett berg, tvätta en maskin tvätt och duscha håret. Mer ledig tid imorgon alltså! Samtidigt som jag donat har jag gått runt i nattlinne, med tända ljus och halvtittat på Wallander. Mys! Snart ska vi krypa ner och somna till en podcast, jag och hjärtat. Imorgon ska jag även försöka hitta nya växter till fönstret i vardagsrummet. Murgrönorna i plast har hittat nytt fönster (i sovrummet) och jag vill ha äkta blommor här nu :-)

några små fynd blev det...

Ja, några fynd blev det. Två ljuslyktor, doftvax, träfigurer (har helt snöat in på den lite maskulina mixen mellan vitt, svart och brunt nu), en plåtburk med rosor och lite kläder till lilleman. Har donat och gjort om lite bland alla saker här hemma. Upptäckte att alla rum har olika teman nu, haha... I köket är det vitt och lantligt, i hallen är det färgglatt, i sovrummet är det blandat, i vardagsrummet är det lite mer "grovt" med tex. älghorn, fårfäll, trädjur, brunt, svart, maskulint, ja, lite fjällstuga ;-)

en mycket härlig måndag...

Idag har jag haft en bra dag! Det började redan imorse när Mia hade med sig en lapp till mig. "Till Sara från Calle Järnkrok". Då blev jag som 14 igen... Resten av dagen var också bra. Tog modet till mig och frågade hon som håller i det administrativa några frågor. Sånnadär jobbiga frågor om ens lön, hehe. När jag slutat åkte jag hem och pussade Elias hejdå, dags för mamma-vecka. Sen åkte jag, mamma och mormor till Bricka på loppis. Härlig dag! Vi stannade och fikade efter vägen, både dit och hem, fyndade lite, skrattade och hade det bra. Visar fynden snart :-)

mysigt avslut på helgen...

Idag har vi varit uppe på Norrvägen större delen av dagen. Lekt, myst och ätit nybakade bullar! Sen var det dags för bilbingo, medans var Elias med sin farmor. Tyvärr fick vi ingen bingo idag, men det var mysigt ändå att sitta i bilen när det regnade! Nu i kväll har vi bara myst hemma. Jag håller på att göra varma mackor som vi ska äta framför teven snart. Helgen är ju inte slut riktigt än! Imorgon väntar fm-jobb, sedan bär det av till loppisen i Bricka :-)

tant susanne är snäll hon...

Ja, tänk vad tant Susanne är snäll. Hon rotade fram min brors gamla el-bil och städade rent den till lilleman. Trots att Elias lite tidigare gjorde glassplitter av hennes dyra ljuslykta från Orrefors... ;-)

en ledig dag med... regn...

Solen behöver inte lysa från en klarblå himmel, men vi kan väl få slippa regnet och det blöta gräset? Vi vill ju vara ute och leka idag! Istället är vi uppe på Norrvägen och leker, myser, busar. På eftermiddagen kommer lillemans farmor och är barnvakt medan jag och Mattias spelar bilbingo :-)

sommarlov blir sommarstraff

Läste ett bra citat hos Underbaraclara. "Sommarlov blir sommarstraff om man ska stressa runt i jakt på solbränna". Så himla sant? Vädret är som väder är mest liksom, vad kan vi göra? Passa på och njut av ledigheten med älskade människor, ni som har semester! Vad ger den "viktiga" solbrännan er egentligen? En bränd hy i ett par veckor, sedan en massa rynkor några år senare och kanske hemsk hudcancer... Vi fokuserar på så oviktiga saker nowadays!

ett fint fredags-mms fick jag

Vilket fint Fredags-mms jag fick! Mia, en som jag jobbar skrev att hon var på fest med Calle Järnkrok (Brynäs, för er som inte vet) sen skickade hon en bild och hälsade kram till mig. En autograf fixade hon också, hehe. Lite avis nu bara... #Brynästokig

jobb, mat, skratt, bus, spel

Lugn arbetsdag! Ovanligt för att vara Lördag. Det var så lugnt så vi skickade hem en personal, det fick vi igen vid städningen... 1 timme och 15 minuter blev vi kvar! Åkte hem, lekte med Elias, förberedde mat och fick sedan främmande av Kalle och Johanna (Mattias systerson med flickvän). Vi åt grillat, tårta, spelade kort och TP. En himla trevlig kväll med mycket skratt :-) Nu blir det Lördagsmys i soffan innan jag ska ta tag i diskberget. Skönt att slippa det imorgon, på veckans enda lediga dag ;-)

en mysig tidig morgon här...

Imorse skulle min klocka ringa 07:00, men Elias tyckte att det var morgon ungefär vid 06:30... Vi låg kvar och myste ett tag, sen gick vi upp alla tre. Barnprogram-mys, påklädning och ägg-frukost. Nu visas PIPPI på teven, snacka om nostalgi. Men alldeles strax är det dags att bege sig till jobbet. Ikväll ska vi grilla med Kalle och Johanna :-)

den där underbara känslan...

Just nu ligger jag i soffan och mår bra! Tvättmaskinen snurrar, diskberget är borta, blommorna är vattnade, håret är nytvättat och ljusen brinner #LIVSKVALITET

lite fredagsmys ändå här...

Fredagkväll och solen började skina lagom till jag avslutade mitt arbetspass! När jag kom hem år vi en sen middag tillsammans. Efter det snörade vi på oss skorna och tog en joggingrunda. Nää... Okej, vi tog en promenad upp till Norrvägen och spenderade lite av kvällen utomhus med mina föräldrar. Mysig tyckte Elias! Johanna, Emilia och Carro kikade också förbi en sväng. Nu är vi hemma igen. Har tänt ljus och fredagsmyser bara. Snart ska jag hoppa in i duschen och tvätta håret, välbehövligt... Imorgon börjar jag 08:45, helt OK tid :-)

arbetsveckan snart över...

Ja, då har en arbetsvecka snart passerat. Ett em-pass idag, och ett 7-timmarspass imorgon. Sedan en dag ledigt, också kör man vidare igen! Idag tog vi sovmorgon, hela familjen. Frukost och lite bus/mys, sedan gick vi ut på en promenix. Först gick vi ner till strömmen och kollade på vattnet, spännande tyckte lilleman! Därefter gick vi till kiosken och åt glass och drack cappuccino :-)

kärlek är det allra finaste...

en bra dag, kort och gott...

Bra förmiddag på jobbet, tiden gick fort och vi hade lagomt med folk. När jag slutar kom Elias, Mattias och Tom dit. Tacos och fika! Därefter gick vi en runda på stan tillsammans. Handlade lite smått och gott... Hem, äta fisk-middag, ut på promenad, leka på en skolgård (Elias var lyrisk), fika hos Carro/Hannes, hem igen och mysa med välling. Våran dag, kort och gott. Nu sover lillen och den stora killen är ute och fiskar. Jag ska ta en dusch och mysa framför teven. Imorgon blir det ett em-pass! Jobbigt att det inte blir några mellanrum i texten när jag bloggar från iphonen...

typiskt mig att bli rastlös...

Jag har en förmåga att bli rastlös när det är läggdags... Även fast jag har längtat efter sängen hela dagen så går jag liksom inte och lägger mig. Det kryper i mig och jag hittar alltid på något att göra. Som nu... Istället för att sova ligger jag nu i soffan och väntar på tvättmaskinen. Tog en het dusch, och efter det kom jag på att jag skulle tvätta precis just ikväll. Hade lika gärna kunnat vänta till imorgon känner jag nu, haha. Typiskt mig! Tur det är en snabbtvätt som körs ;-)

trött hela dagen lång idag...

Imorse var jag trött. På jobbet var jag trött. Och just nu är jag dödstrött. Jävla trött dag, alltså. Vi hade rätt mycket på jobbet också, det märks att folk har semester! På förmiddagarna är det hur lugnt som helst, efter klockan 12 är det folk fram till stängning nästan. Det brukar vara tvärtom...
 
Efter jobbet åkte jag hem, hann pussa lite på Elias innan han somnade. Killarna hade varit hemma hos mina föräldrar nästan hela dagen idag, så mamma hade skickat med en matlåda hem till mig. Gött serru!
 
Nu har jag diskat och vikt tvätt, mer än så orkar jag inte. Tror banne mig att jag ska krypa ner under täcket och få någon timmes extra sömn. Har längtat efter sängen hela dagen! Imorgon väntar ett fm-pass så klockan är ställd på 03:45, kan vara smart att hoppa i säng då snart...
 
Imorgon klockan 13 när jag slutar ska jag och favvo-killarna hitta på något. Tror dom kommer till mitt jobb så kan vi fika tillsammans innan vi hittar på något annat :-)

som ett riktigt monster imorse...

Men imorse var Sara trött, oj oj oj. Och arg var jag. Elias och Mattias låg och jäklades med mig... Killas, skratta, hoppa på mig osv. Sånt som jag skulle tyckt vara mysigt i vanliga fall, liksom morgonmys. Men imorse var jag ett monster. Nästan så att jag grinade för att få somna om. Haha, ja jösses. Men det blev sent för mig och Mattias inatt. En riktig myskväll hade vi. Och det, tillsammans med två tidiga förmiddagspass, satte väl sina spår ;-)
 
Killarna lät mig sova vidare ett tag. Och efter en morgondusch blev jag som en ny människa! Härligt. Nu är det killarna som sover. Jag har precis varit på RK och Ica en sväng.
 
Bunkrat upp med väldoftande sköljmedel och tvättmedel. På RK fyndade jag två korgar och en stand-in-hårtork. Min gick sönder imorse, och jag bara mååååste blåsa håret när jag tvättat det. Nu hittade jag en för 20 kronor, som faktiskt var riktigt fräsch, så den får duga tills jag köper en ny :-)
 
Alldeles strax ska jag åka iväg och jobba ett em-pass med Mia. Känns helt OK i detta väder måste jag säga. Längtar efter en kopp kaffe!

nya ljuslyktor på sommaren

Ja, när det är sånthär ruskigt väder får man faktiskt mysa med tända ljus på kvällarna!

 

Jag har införskaffat mig några nya faktiskt :-) Ljusturkos kiwi från Iittala (129 kronor Fassett), ett "betong-par" med silverhuvud (20 kronor Röda Korset), en vit lykta för doftvax (60 kronor på loppis i Bricka) och en gammeldags ljusstake med handtag (10 kronor på loppis i Bricka)

 

Ljuvligt med doftljus! Fick ett gäng PartyLite av mamma häromdagen. Votiv-ljus som jag faktiskt hade slut på nästan :-) Nu är det dags att hänga tvätt. Sen dusch och hopp i säng!

bajs bajs bajs och regn...

Skön eftermiddag hos mina föräldrar! God middag och främmande av fam. Hellberg och min morfar. Elias fick bajsa rejält. Hela han var nerskiten, men vi blev bara glad. Han har nämligen haft svårt att bajsa de senaste dagarna. Två dagar tror jag han höll sig. Hua! Till och med så han kräktes 2 gånger igår... Men efter en burk plommon kom detta efterlängtade lass. Hopp in i duschen bara :-) Sen tog jag och lilleplupp en prommis hem i regnet. Nya ratten till vagnen är så rolig! Nu sover han och vi vuxna myser i soffan. Ska tända lite ljus, det är ju så burrrrrrrigt... Tvättmaskinen snurrar, men förövrigt är det alldeles tyst :-) Imorgon ska det faktiskt bli skönt med ett em-pass. Lite sovmorgon!

regn... jobb... städdag... mat...

Tänka sig. Ännu en dag med regn! Men om jag ska tänka lite egoistiskt så gör det mig ingenting, för det är ett rätt skönt väder att börja jobba i såhär direkt efter semestern. Men nu är jag inne i vardagen igen, så nu skulle inte lite sol sitta helt fel.
 
Idag hade vi en bra förmiddag på jobbet. Det är otroligt skönt att ha en praktikant med sig. En duktig sådan dessutom! Vi hade en rätt lugn förmiddag, men på morgonen var jag trött. Sjukt trött. Det var först efter en dubbel espresso som jag vaknade till liv! När klockan blev 13:00 begav jag mig ut i regnet och åkte hemåt.
 
Sedan jag kom hem har jag röjt och städat. Igårkväll längtade jag tills idag, då jag skulle få städa. Idag kände jag visst inte alls likadant?! Att kliva upp 03:45 är bra tröttsamt... Men jag röjde lite i de flesta köksskåpen, kastade onödiga saker, putsade skåpsluckor, dammade och tog ett välbehövligt varv med dammsugaren. Det får duga! Jag har kanske mer energi imorgon innan jobbet.
 
Mattias har också kommit hem nu, så snart ska vi åka upp till mina föräldrar där Elias är. Dom har bjudit oss på middag. Eller jag bjöd in oss på middag, rättare sagt ;-)
 
Sen tar nog jag och lilleman en promenad hem. Känner att jag vill röra på mig. Egentligen vill/borde jag ta en löprunda, men jag vet inte. Vi får se hur kvällen blir helt enkelt.
 
Dagens svart-och-vit-randiga sara med fett hår och finne på hakan, hehe bra charmigt.
 

första dagen - allt som vanligt

Ja, då har man jobbat första dagen efter semestern. En lugn men händelserik dag. Fullgubbar, fåglar inomhus och en ny praktikant. En ganska rolig dag med andra ord :-)
 
Nu känns allt som vanligt igen, det går fort att komma in i vardagen...
 
Idag efter jobbet åkte vi till Bobygda. Mattias fyller ju år idag! Där firade vi med paket och tårta. Elias var i sitt esse. Oj vad han testar oss nu och alla gränser som finns! Men efter idag står det nog ändå 1-0 till de vuxna, det gäller dock att ha tålamod med allt grin och skrik. Innan läggning ikväll låg han raklång på golvet i köket och låtsas-grinade. Haha, det går ju inte att hålla sig för skratt alla gånger heller, goding!
 
När vi kom hem från Bobygda blev det bad för lilleman. Jag slängde in en tvätt och födelsedagsbarnet fick den fina äran att diska ;-)
 
Nu är det soffmys som gäller, tvättmaskinen har snart gått klart och sedan blir det hopp i säng. Imorgon väntar ett 05.00-13.00 pass, sen ska jag hem och städa. Och jag längtar faktiskt. Mattias ska iväg och jobba, Elias ska vara med mina föräldrar och jag ska få dona här hemma helt själv. Det ser verkligen ut som skit här nu... Så jag längtar verkligen efter att få röja, ordna upp, putsa, skura och känna såpa-doften!
 
 

äntligen funkar bloggappen...

Åh vad skönt, nu fungerar blogg.sepå min iphone! Har saknat att kunna skriva lite när jag vill, det är så bökigt att dra fram den sega datorn, speciellt när man har bilder att visa... Men nu så!

 

Idag har jag haft min sista lediga dag, imorgon är jag tillbaka efter en skön semester. Men det känns helt OK. Jag har haft en underbar ledighet och hunnit med massor! Midsommar i Landön, Furuvik, Östersund, Åre, Duved, sol, regn, bad, fiske, båtturer, vandring, grillning, fotboll, sovmorgon, loppisar, café, shopping, vin, kvällssol, skratt, kärlek, korsord, promenader, fina människor och mycket mer. Dessutom känns det bra att ha dom arbetstider jag har. Sluta 13:00/börja 13:00 varannan dag. Det innebär att man har halva dagen ledig! Skulle kännas jobbigare med ett 7-16 jobb.

 

De senaste dagarna på semestern har varit bra, trots vädret... Igår hade vi en mysig eftermiddag med min bror och hans flickvän. Vi satt på altanen på norrvägen hela kvällen och spelade spel, sjöng, drack vin, öl och whisky. Otroligt roligt hade vi :-) Idag mådde jag som jag förtjänade! Längesedan jag var bakis... Det botade vi med en fisketur. Skönt med friskluft.

 

Sen kom Elias. Saknade gohjärta! Vi gjorde oss iordning och åkte till Mattias syster Eva m. familj. Blev bjuden på sjukt god mat och efterrätt! Elias fick även en tjejkompis där på drygt 2,5 år. Men om jag ska vara ärlig så bråkade dom mest, haha. Båda skulle ha ALLA leksaker för sig själv. En gång blev Elias till och med så arg att han kastade en docka i huvudet på henne... Ungar :-)

 

Nu har jag tagit en skön dusch och ska snart hoppa i säng. Sarah ville byta pass med mig imorgon, så jag inleder med två förmiddagar irad. Skönt att få en rivstart ;-) Lite bilder från igår & idag:

födelsedagar och grillmys...

Idag har vi firat min mamma och Mattias (kusinerna, hehe...) med tårta och paket. Mattias fick det dyraste paketet, en HTC utav mig och Elias. Men det var då på tiden att han fick en ny mobil eftersom man knappt kan prata i den han har nu. Och glad blev han! Av oss fick han även en spargris som man inte kan öppna (behövligt!) och pengarna han fick av min farmor och farfar tvingade vi honom att stoppa ner där ;-)
 
Mer fint fick dom, och tårtan var god! Mamma och jag var ju även en sväng på loppis och fyndade. Men sen kom regnet så då skyndade vi oss hem!
 
Nu sitter jag med "silverfärg" i håret. Vi är uppe på Norrvägen och ska grilla med min bror och Frida. Dricka lite gott och bara må :-)
 

en hel, lång dag utomhus...

Underbart väder har vi bjudits på idag! På förmiddagen var jag uppe på Norrvägen och tog det lugnt. Låg lite i solen (men jag haaaatar att ligga still och sola...) och sedan cyklade jag en sväng med mamma. Vi gick även till farmor och farfar och fikade. Mattias och pappa var i stan, samt jobbade med någon vattenpump. Men när dom kom hem igen spelade vi lite badminton :-)
 
På eftermiddagen åkte jag och Mattias till Delsbo, först åt vi mat på Käringgrillen, sen åkte vi till Örvallen. Vi parkerade bilen hos Mattias morbror, sen började vi gå med sikte på Örvallstornet.
 
Mattias tjatade och ville gå enda därifrån, annars hade vi kunnat ta bilen en bra bit till. Men okej tänkte jag, så jobbigt kan det väl ändå inte vara?! Men att gå 5 kilometer i uppförsbacke, med en kilometers super-brant backe på slutet var rätt så jobbigt... Vi stannade dock vid min morfars stuga och badade (inte jag, hehe) och när vi väl kom upp i utsiktstornet på toppen var det en fantastisk utsikt :-)
 
Vi fikade där uppe, och sen var det bara att vandra de där 5 kilometrarna tillbaka igen. Det var rätt jobbigt att gå i nedförsbacke också... Så nu känns det bra nog i benen att man gått 1 mil. Att gå en mil på plan mark är väl kanske inte så jobbigt, men att gå i uppförsbacke hela tiden var tamigfan bland det jobbigaste jag gjort. Men härligt var det :-)
 
Vi blev bjudna på middag i Bobygda innan vi åkte hemåt. Nu på kvällen har jag tagit reda på lite tvätt och tagit en varm skön dusch. Jag ska hoppa ner i sängen nu, har en känsla av att jag somnar ovaggad ;-)
 
Imorgon väntar en rolig dag. Jag och mamma ska på en byaloppis här i Forsa på morgonen. Sen ska vi fira hennes och Mattias födelsedag! Hon fyller år imorgon och Mattias på måndag :-)

östersund, åre och duved...

Hemma igen efter våran lilla mini-semester! Östersund, Åre och Duved. Så härligt att få andas lite fjällsluft igen... Vi åkte upp med mamma och pappa, första stoppet blev i Östersund där min kusin spelade cup. Dök upp och överraskade dem, så det var ju roligt.
 
Sedan fortsatte vi till Duved, där min mormors gubbe bor. Det är så fint där, alldeles vid sjön. Första kvällen hade vi fint väder så killarna passade på att fiska, sen grillade vi och hade det trevligt. Andra dagen regnade det hela dagen, men det hindrade inte dem från att fiska... Mamma och jag däremot tog bilen till Åre och bara myste. Shoppade lite, fikade, skrattade (mest åt mamma som ramlade mitt i Åre med sina vita kläder...) och hade det semestrigt bara. Härligt!
 
På eftermiddagen trotsade vi också regnet och for ut med en annan båt. Mattias och pappa fick 16 fiskar den kvällen, medan vi fick en... Så vi gav upp, åkte hem och duschade och åt varmkorv istället.
 
Imorse packade vi in oss i bilen och kramade mormor och Hans hejdå. Vi skulle ha en heldag i Åre. Först gick vi upp en bit i skidbacken. Hugaligen vad jobbigt! Men fin utsikt iallafall. När vi kommit ner igen gick vi till Holidayclub och badade. Simma, leka, vara ute i utepoolen och basta i bastuvärlden som dom har. Otroligt skönt och mysigt. Där inne åt vi även lunch och fikade.
 
Sen rullade bilen till Östersund igen där vi kollade på ytterligare en match i cupen som min kusin spelade. Spännande, och tillslut vann dom! När den var slut åkte vi till Åsarna och åt middag, var även in på en outlet-butik och fyndade lite kläder. Hemresan gick fort, och vips så var vi hemma hos Mattias föräldrar i Bobygda och drack kaffe.
 
Men sen var det skönt att komma hem! Packa upp allt, slänga in en maskin med tvätt, vattna blommorna och känna sig hemma igen :-)
 
Ja, det var väl en LITEN sammanfattning av vår mini-semester i fjällen. Bilderna finns på Facebook. Vi har haft sjukt kul, och får återigen tacka mina föräldrar för allting! Snacka om billig semester för mig och Mattias... Ni är bäst ♥
 
Men nu ser jag fram emot ett par dagar här hemma, förhoppningsvis med mer sol än vad det var där uppe, med lugn och ro innan min semester tar slut.
 
Nu ska jag hänga tvätten innan det blir hopp i säng!

"ja du speglar ju din insida nu"

Men nu är jag blond... En liten nyans av gult visar sig väl, men jag är inte helt klar med silver-behandlingen än. Får se i sommar om jag trivs, för såhär blond har jag nog aldrig varit. Möjligtvis när jag var liten, men det är ju över 20 år sedan ;-)
 
Mattias tycker att min insida speglas i hårfärgen. Vad menar han med det tro!?
 
Nu ska jag hänga en tvätt och sedan packa klart inför morgondagen! Kanske fiska ikväll.
 

en trevlig förmiddag i stan...

Solen lyser idag! Emilia och jag hade en viktig diskussion imorse om hur pass viktig solen är och hur mycket den påverkar oss psykiskt. Vi blir alltid så djupa när vi sätter igång... Haha!
 
Jag har alltså haft en trevlig förmiddag i stan med Emilia och Carro. Solen sken, jag hittade bra presenter till mamma och Mattias, vi fikade och hade det semestrigt helt enkelt. Himla skönt att få presenterna ur världen också, för resten av veckan har jag inte tid att kuta på stan inte :-)
 
Nu är jag hemma igen, ensam. Mattias hugger ved och jag sitter med silver i håret. Presenterna är inslagna och snart ska jag sätta igång och packa. Jösses vad vi är ute och flänger!
 
Imorgon kl. 06:00 åker vi på en mini-semester igen. Först Landön över midsommar, sedan Furuvik och imorgon bär det av till annan ort. Alldeles lagomt och mysigt ska det bli. Det är första gången på flera år som jag kan vara ute och "resa" på sommaren. Och jag älskar det! Det behöver inte vara en solresa med flyg, det räcker att komma bort en sväng med den/dem man älskar. Och är inte Sverige underbart fint på sommaren så säg!? :-)
 
Om ett tag kommer solen till vår uteplats, så då kan jag sätta mig där ett tag och bara vara! Vad härligt det är med semester, jag njuter varenda sekund ♥
 
 

en underbar dag på furuvik...

Vilken otroligt lyckad dag vi har haft på Furuvik! Och en annan blev ju nästan nostalgisk av att vara där, sist man var där var väl runt 10-15 år sedan... Satan vad gammalt det lät.
 
Vi hade verkligen vädret på vår sida. Sol och värme nästintill hela dagen. När vi var på väg hemåt kom regnet, så vi får vara glada för det. Och det första jag vill göra är att tacka mina fina föräldrar som bjöd oss på skjuts, inträde, åkhäfte, mat, ja - allting. Ni är bäst, puss puss puss.
 

Vi började med att titta på aporna. Det gillade Elias! Dom klättrade hejvilt och Elias kan ju faktiskt säga "apa" så då blev det ännu roligare att titta och peka. Vi fortsatte att gå runt och titta på de olika djuren. Jag tror nog att Mattias också tyckte det var himla roligt, han hade aldrig varit där innan! Elias var inte rädd för något djur som vi befarade. Eller jo, kamelerna blev han livrädd för, men det blev jag och mamma också. Hehehehe.

 

Vi tog ganska snabbt en lunchpaus. Hamburgare, mmm! Sedan hade vi ny energi för att kolla på mer djur och åka karuseller. Elias fick åka två stycken, vi visste inte alls hur han skulle reagera, men det gick hur bra som helst. Han gillade verkligen "babyflyget", häftig att flyga!!!

 

Sedan åkte vi en liten djurkarusell som bara gick runt, runt. Men den var också rolig! Hade Elias fått bestämma hade han åkt alla karuseller som fanns där ;-)

 

Vi tog en fikapaus vid vattnet. En salig blandning av kaffe, dricka, bulle och rökta räkor. Mattias kastade bollar och vann en gosig fisk till Elias. En ballong (eller "baah") fick han också som han var supernöjd med. Köpte även två till "souvernier" som minne :-)

 

Faktiskt så åkte jag och Mattias en karusell själva också. Usch, jag har en hat-kärlek till karuseller, och framförallt berg-och-dalbanor... Det var självklart en sådan vi åkte. Den var inte så stor, men fyfarao vad det pirrade ändå!

Sammanfattningsvis har vi haft en toppendag! Elias var på ett strålande humör hela dagen, trots att han inte kunde slappna av och sova när vi var där inne. Men när vi var påväg hem, alldeles vid bilen, släppte han allt och somnade som en stock! Gohjärtat.

Han sov enda till Tönnebro där vi åt middag. Sedan sjöng vi ap-sånger och vips så var vi hemma i Forsa igen.

Men bara en snabbis, för sedan åkte vi till Strömsbruk. Det är dags för mamma-vecka nu. Där blev vi ett tag och lekte med lilleman. Undra om han somnade som en stock ikväll eller om han var uppe i varv? Pluppunge... ♥

 

Nu blir det sängen, och jag är säker på att man somnar skönt efter en dag som denna! Imorgon väntar en dag i stan med Emilia och Carro. Jag måste nämligen köpa presenter till två hjärtan som fyller år snart.

 

 

 

RSS 2.0