som ett riktigt monster imorse...

Men imorse var Sara trött, oj oj oj. Och arg var jag. Elias och Mattias låg och jäklades med mig... Killas, skratta, hoppa på mig osv. Sånt som jag skulle tyckt vara mysigt i vanliga fall, liksom morgonmys. Men imorse var jag ett monster. Nästan så att jag grinade för att få somna om. Haha, ja jösses. Men det blev sent för mig och Mattias inatt. En riktig myskväll hade vi. Och det, tillsammans med två tidiga förmiddagspass, satte väl sina spår ;-)
 
Killarna lät mig sova vidare ett tag. Och efter en morgondusch blev jag som en ny människa! Härligt. Nu är det killarna som sover. Jag har precis varit på RK och Ica en sväng.
 
Bunkrat upp med väldoftande sköljmedel och tvättmedel. På RK fyndade jag två korgar och en stand-in-hårtork. Min gick sönder imorse, och jag bara mååååste blåsa håret när jag tvättat det. Nu hittade jag en för 20 kronor, som faktiskt var riktigt fräsch, så den får duga tills jag köper en ny :-)
 
Alldeles strax ska jag åka iväg och jobba ett em-pass med Mia. Känns helt OK i detta väder måste jag säga. Längtar efter en kopp kaffe!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0