<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

en liten bildbomb kommer...

Eftersom blogg.se inte funkar på iphonen så la jag över lite bilder på datorn. Så nu kommer en bildbomb från dagen, gårdagen, tidigare i veckan och förra veckan!
 

ett mysigt dygn i bobygda...

Igår eftermiddag åkte vi till Bobygda. Först svängde vi in till Elias farbror Stefan och hälsade på en snabbis. Sedan fortsatte vi till hans farmor och farfar. Där lekte vi ute ett tag, busade och delade på en familjepizza. Det blev faktiskt ett glas avkopplande vin också, härligt :-)
 
På natten hände det mindre roliga saker. Ambulansen kom runt 5-tiden... Elias farfar åkte in till sjukhuset. Hugaligen! Men han fick komma hem idag, så det var ju tur.
 
Jag och Elias har haft en mysdag utomhus. Det blev riktigt soligt och fint mitt på dagen. Vi tog två promenader, cyklade trehjuling, klippte gräset, satt i den stoooora traktorn, myste på en filt på gräset och spelade fotboll. Mattias har hållt på med veden för fullt!
 
Nu på kvällen innan vi åkte hem grillade vi, mmm vad det var gott. När vi hade ätit klart packade vi in oss i bilen och rullade hemåt. Skönt att vara borta, och skönt att komma hem :-)
 
Har packat upp och slängt in en tvätt nu. Strax blir det en dusch innan vi ska sova. Imorgon väntar en rolig dag - vi ska på Furuvik med lilleman. Mina föräldrar ska också följa med, så det blir nog en himla mysig dag!

en riktigt fin förmiddag, ute

Tack Elias, för att du gav oss sovmorgon till klockan 09:00 imorse! Och tack vädergudarna för att ni gav oss en riktigt solig, varm och skön förmiddag! Mina önskningar gick i uppfyllelse :-)
 
Efter frukosten åkte Mattias på ett möte i stan. Jag och Elias packade in oss i vagnen och gav oss ut på en promenad, utan något mål. Först hamnade vi på en 10-kronors loppis. Fyndade lite fint faktiskt. Men jag kan ju inte visa er eftersom blogg-appen inte fungerar... Sedan traskade vi vidare till kiosken där vi tog en fika-paus. Vi delade på en mjukglass och drack festis i solen. Somrigt och mysigt.
 
Efter ett tag mötte vi min moster, vi hakade på henne och gick en sväng. Följde sen med hem till dem och hade en riktig ute-dag. Fotboll på gräsmattan, fika i skugga, leka med stenar, mysa på en filt och bara vara!
 
Nyss drog molnen in över Forsa, så då traskade vi hemåt. Vi åt lunch, och nu sover en mycket slutkörd lilleman.  Själv ska jag ta en dusch, tvätta håret (använda silverschampo!) och sedan ska vi åka till Bobygda. Vi ska grilla och sova där inatt. MYS!
 
Och en fågel viskade i mitt öra att Elias ska få en trehjuling av sin farmor :-)

hoppas på en långan natt...

Trött, trött, trött. Ikväll är vi trötta allihopa. Men ingen av oss har velat gå och lägga sig, det har ju varit en underbar sommarkväll. Först var vi på fotboll. Elias trivdes bland barnen, bollarna och i kiosken. Glass och festis hade han fikat med mina föräldrar innan jag kom dit - mmm!
 
Sen promenerade vi hem i den fina kvällen. När vi kom hem stannade vi ute. Vi ropade ut pappa och hade det mysigt. Jag vattnade blommorna medan Elias "klippte gräset" och krattade. Men sen sprang Elias ifrån oss, ut mot vägen, utan att lyssna på oss. När jag sedan sprang efter och hämtade honom så började han slåss. Så då fick han minsann gå in. Klockan började bli mycket också. Men då var man inte poppis, det riktigt syntes hur dum han tyckte att jag var. Haha uscha. Han skrek och grinade så han ramlade baklänges och satte sig på rumpan. Grinade ännu mer. Sen när han inser att han inte kommer få som han vill så slutar efter ett tag.
 
Han börjar allt mer visa tydligt vad han vill, och får han inte det, så blir det massor av grin och skrik. Så vi får stå ut ett tag här hemma, för vi vuxna börjar också bli tydligare med vad som gäller. Just nu är vi i projektet "det-hjälper-inte-att-du-grinar-och skriker", hoppas att inlärningen går fort ;-)
 
Nu är det soffmys som gäller. Mattias går på semester nu, så nu har vi 10 dagars ledighet tillsammans. Behövligt och härligt.
 
Snart ska jag hoppa in i duschen, sen blir det hopp i säng. Hoppas lilleman bjuder oss på sovmorgon imorgon! Och att vädergudarna bjuder på sol...

trött på många olika sätt...

Nu är jag så trött på att blogg-appen inte fungerar! Hur roligt är det att blogga utan att visa bilder?
 
Idag har jag haft en bra dag. Tidig morgon. Men två koppar kaffe och en rejäl rivstart gjorde susen. Utflykten med mamma och farmor var mysig! Jag köpte en ny blomlåda och nya fina blommor. Det var underbart att komma hem til ett städat hem och kunna plantera i lugn och ro :-)
 
Snart kommer killarna hem, då blir det annat än lugn och ro - härligt det också! Midddagen är på G, och sedan ville min mamma och pappa låna Elias. Och det kan dom väl få göra! En promenad till fotbollsplanen, lilleman ska få se på fotboll. Får se om jag också promenerar dit sen!
 
Nu ska jag fortsätta med maten :-)

inte lätt att heta elias ibland

Mina planer om att vakna pigg och utvilad imorse blev det inget av. Elias var vaken mellan ca 01 och 04 inatt, och kunde verkligen inte sova. Vi hämtade in honom till våran säng. Han vred och vände på sig, och lät som en stucken gris. Stackarn! Han måste ha haft otroligt ont i magen. Vi provade med allting... Alvedon, vatten, massage, värma ryggen osv osv osv. När det började ljusna ordentligt så lyckades han somna. Inte lätt att ha ont och inte kunna berätta hur man vill ha det... Lillplupp.
 
Den oroliga natten resulterade i en lite sovmorgon. Klockan 07:45 först åkte pojkarna på jobb och dagis. Elias var mycket piggare och gladare nu på morgonen, lite trött i ögonen kanske, men dagis vill han till såklart :-)
 
Jag är också supertrött idag. Men jag vet att jag förstör dagen om jag kryper ner i sängen och "ska vila lite"... Istället slängde jag in en tvätt när pojkarna hade åkt iväg. Gjorde go-frukost och åt framför friidrotten på tv. Mysigt! Har även hunnit diska undan ett berg med disk och fått låset till ytterdörren bytt av Lås&Larm. Nu är tvätten strax klar, och sedan ska jag dammsuga. Det är på tiden kan jag säga!
 
När jag är klar ska jag åka upp till Norrvägen, en mysdag med mamma och farmor väntar! Hoppas vi får soligt och fint. Att besöka Gröna Systrar i solsken är ju helt underbart.

en vääääldigt behövlig dag...

Vilket fantastiskt väder vi bjudits på idag! Lite väl mycket blåst kanske, men annars kan man inte klaga. Okej, det kanske inte varit det ultimata vädret fär mina sönderbrända/flagnande axlar... Men är det sommar så är det :-)
 
Jag har haft en mysig och välbehövlig dag med mamma. Vi åkte till stan och unnade oss lite fint. Jag köpte bland annat en kiwilykta från Iittala till min samling. Även en otroligt fin/skön jeanskjol och ett svart linne med spets. Ibland är man faktiskt värd att unna sig lite fint.
 
Vi fikade på en uteservering och hade det allmänt mysigt, och skrattigt. Solen och min älskade mammi gjorde under med humöret.
 
Mitt på dagen åkte vi hemåt. Jag klippte gräsmattan åt mamma och pappa. Älskar det! 3 bra saker i 1 liksom. Motion, sol och välgörenhet. Sen somnade jag skönt i solen, tills Niklas och Emilia ringde och väckte mig. Dom kom upp till Norrvägen en sväng, vi spelade boule och hade det roligt, Pensionärsvarning ;-)
 
Sen hem och laga middag. Gjorde en baconsås med timjan och BBQ-sås, himla gott faktiskt. Efter maten kom Elias farfar och hälsade på. Vi fikade, lekte ute, "klippte gräset" och spelade fotboll.
 
Fram mot kvällen tog vi en promenad, lilla familjen. Vi plockade blommor och hälsade på fåren. Elias blev skiträdd och började grina, vi som ska till Furuvik på Söndag, undra hur det ska gå? Haha, gohjärta. Vi fortsatte upp till min mamma och pappa. Blåste såpbubblor, lekte i lekstugan och i lekparken. Carro kom och gjorde oss sällskap! En himla mysig kväll. Sedan vandrade vi hemåt, myste i soffan och nattade lilleman.
 
Nu är jag otroligt trött. Ser fram emot att somna skönt till en bra podcast och vakna utvilad imorgon. Det blir nog en bra dag även då. Jag, mamma och farmor ska åka till Gröna Systrar och mysa, samt kika till några loppisar. Vad underbart det är med semester :-)
 

lite knasigt på olika sätt...

Lilla familjen knas! Vad jag är glad som har er i mitt liv. Ingen dag är den andra lik...
 
Fast knasigt kan det ju vara på många olika sätt. Igårkväll blev det icke-bra-knasigt. Då är det skönt att ta en tur själv med bilen, rensa tankarna och slå en pling till svärföräldrarna (vilken underbar känsla det är att kunna ringa både sina egna föräldrar OCH sina svärföräldrar när man behöver hjälp och råd). Mattias pappa avslutade samtalet med "vi fixar det här, hejdå lilla gumman, vi ses imorgon". Och genast där kändes allt mycket bättre!
 
Nu vet jag vad som legat och gnagt i mig alltså. Gårdagens depphumör var befogat. Alldeles som att jag känt det på mig. Nu låter det väl som att världen har gått under, men så är det absolut inte.
 
Jag vet inte hur man kan beskriva det utan att bli för privat? Det är inget som har att göra med vår relation, våra känslor eller något sånt. Det är väl mer en slags.... mini-kris? Ett skede i livet då vi måste arbeta tillsammans, hjälpas åt och komma på rätt väg. Och det ska vi göra, för vi vet vad och vart vi vill :-)
 
Idag lyser faktiskt solen litegranna, dock blåser det ganska friskt men det kan ju förhoppningsvis ge med sig! Pojkarna har åkt på dagis och jobb. Själv har jag myst i soffan sedan dom åkte. Jag har inte velat gå och lägga mig igen eftersom Lås&Larm kommer hit idag och byter vårat lås. Däremot kanske jag åker på en liten loppis-tripp eller något annat roligt, för vi har redan fått de nya nycklarna. Då kan dom byta bästa dom vill, bara jag kommer ihåg att ta med de nya nycklarna när jag åker ;-)

ännumera tråkigt väder...

Solen?! Ännu en dag med tråkigt väder. Vi vill ju vara ute och leka i finvädret... Istället tog vi oss en tur till Ica maxi, bara för att ha något att göra. Handlade lite smått och gott också. Elias ställde till en jäkla scen då han promt skulle köra med en leksaksgräsklippare som lät sådääääär genom hela affären. Vi skulle köpa den, men den skulle ligga i vagnen tills vi betalat den sa vi. Så efter en hel del skrik och protester gav han med sig. Det är dom vuxna som bestämmer ;-)
 
När vi kom hem åt vi lunch, en jäkla blandning blev det. Mattias åt lax från igår, jag åt gulaschsoppa och Elias åt gulaschsoppa och potatis. Mätta och nöjda kröp pojkarna ner i sängen för en tupplur.
 
Själv har jag hängt en tvätt och tagit en skön dusch. Känner mig lite down. Oftast finns det inga självklara anledningar till dess depp-perioder, och det gör det bara ännu värre! Dessutom gör väl inte vädret det hela bättre heller... Men efter en dag eller så, brukar det vända tvärt :-)
 
Nu ska jag betala räkningarna och sedan titta till pojkarna!
 
I väntan på att blogg-appen ska börja fungera bjussar jag på någon bild som finns på datorn.

en livlig och härlig måndag

Vilken lång och härlig måndag! Här tog vi en skön sovmorgon innan vi gjorde oss klar för att åka till stan. Kylskåpet ekade tomt efter helgen!
 
På maxi mötte vi även upp Elias och Johanna, dags för pappa-vecka. Vi åkte hem och tog med oss mamma och lillebror på vägen. Fika, leka och busa hemma hos oss. Dessutom gjorde mamma slingor på mig. Mattias lagade go-middag, lax och pärer, mmm.
 
Vi har även hunnit med en promenad ner till båtbryggorna och haft besök av Micke :-)
 
Som tack för att mamma gjorde slingor på mig lovade jag att följa med henne på ett friskis-pass. Utegympa i Borgarparken, riktigt roligt och skönt! 
 
Nu på kvällen har vi haft soffmys, men nu blir det hopp i säng!
 
Blogg-appen strular fortfarande... Vill ju visa bilder men ja, hä går'junte.
 

en underbar midsommar...

Hemma efter en underbar midsommar i Landön! Vi har haft det riktigt mysigt och härligt. Fint väder nästan hela tiden (lovely om man jämför med förra året då det regnade non-stop), mysiga båtturer, en och annan fisk, god mat och allmänt härligt.
 
Det är ju alltid skönt att komma hemifrån ett tag! Och den här gången var det extra härligt. Vi bodde i en mysig timmerstuga i skogen. Utan vatten, utan toalett och utan folk i närheten. Det var så himla mysigt. En av kvällarna värmde vi upp vatten på eldspisen och fixade ett litet fotbad. Det kändes som att vi levde för 100 år sedan!
 
självaste midsommar hade vi strålande sol. Vi spenderade nästan hela dagen i båten, så gissa om vi brände sönder oss... Mitt på dagen åkte vi hem och åt sill och färskpotatis, gjorde midsommarkrans och drack midsommaröl innan vi begav oss ut på sjön igen.
 
På midsommardagen åkte vi ut med båten på morgonen. Sedan åkte vi till en lite mysig by där vi åt mat på en uteservering. Passade även på att handla och äta en glass. Åkte hem och sov en skuss (vad härligt det är utan tid och måsten!) sen begav vi oss till sjöss igen. Fram mot kvällen styrde vi båten till land där vi grillade fläskfile och myste. Efter det var det fiske igen!
 
Så det har ju blivit mest fiske på våran lilla semester. Vi fick ett gäng fina rödingar! Idag innan vi åkte hem fiskade vi också en stund, men nja, det var bättre fiske förra året...
 
På vägen hem tog vi det lugnt. Stannade och fika och besökte världens största loppis. Har aldrig sett någon större! Jösses... Det fanns hur mycket som helst. Så om ni har vägarna förbi Brunflo, ta en titt där!
 
Nu är vi hemma, och det är ju alltid såå härligt att komma hem! Jag har packat upp, tvättat och duschat. Nu ska vi krypa ner i våra sköna sängar och ta igen förlorad sömn :-)
 
 
Blogg.se krånglar på min iphone (någon som vet varför?!) så bilder kommer förhoppningsvis upp snart.
 
 

en riktigt härlig dag här...

Bra Torsdag! Imorse klev jag upp när karln åkte på jobbet. Innan han åkte sa han med en allvarlig ton "Sara, idag måste du faktiskt tvätta underkläder och strumpor"... Ja, jag erkänner att jag legat på latsidan med tvättningen! Så jag slängde in en proppfull maskin med 60-gradig tvätt. Bäst att göra som han säger, hehe.

Medan maskinen snurrade för fullt låg jag och halvsov på soffan. Himla mysigt!

När jag vaknade kom Carro hit. Vi åt frukost, hängde tvätt och städade Mattias volvo invändigt. FYFARAO vad skitig den var! Vi ska åka den bilen till Landön inatt, så att städa den var ett måste.

När vi ändå var igång åkte vi till stan och lyxade till det med en biltvätt på OK. Vi var även på Dollar en sväng, åt glass och handlade på ica.

Resten av dagen har jag spenderat hemma. Donat med lite saker, legat i solstolen och bara njutit.

Nu på kvällen åkte jag och Mattias till Micke och Åsa med en försenad present. Vi satt ute i solen och fikade, riktigt härligt och somrigt :-)

Kvällen blir lugn. Ska packa klart, vila och göra oss redo. Vi åker inatt, och det ska bli så mysigt. Ta det lugnt, stanna, fika, dricka kaffe, göra kransar och kanske sova i bilen om vi blir trötta. Men jag jäspar duktigt nu så jag läre nog blunda en sväng innan ;-)

dagens second-hand-fynd

Glömde berätta att jag var inne på RK och fyllde en kasse med kläder idag efter jobbet. 20 kronor för flera plagg är ju ingenting!

Då hittade jag till min stora glädje ett par chinos som satt bra. Har provat hur många som helst som bara sitter feeel, men dessa som kostade 1 krona var perfekta!

Det blev även ett par beiga "prasselbyxor" till mig, en tunika, två t-shirtar till M, en skjorta till honom och massa tröjor/byxor till lilleman.

Alltsammans för två guldtior. Inte klokt vad billigt :-)

Nu på kvällen blev det lite fotbolls-kik för min del. Hängde mest i kiosken med mamma & pappa. Och njöt i solen!

När jag kom hem gick vi över till Carro och Hannes. Plockade en bukett midsommar-blommor och tog med en varsin öl. Fira in sommaren! Trevligt serru :-)

Nu faller ögonen ihop snart. En bra podcast och sen somnar jag ovaggat... Imorgon har jag en hel del att dona med innan vi åker! Skönt att jag städade idag :-)

det blev en bra eftermiddag

Det blev en bra eftermiddag trots att jag verkligen är dödstrött...

Jag började lite smått med att hänga ut sängkläderna på vädring. Gick in med inställningen att "jag gör det jag orkar, resten tar jag en annan dag" och så satte jag igång. Vips så hade jag dammsugit, tvättat en maskin, torkat golven och bytt till nya fräscha påslakan!

Med den inställningen ska jag köra oftare ;-)

Himla skönt känns det nu. Allt som jag tänkt göra imorgon innan vi åker är gjort! Så då kan jag koncentrera mig på att packa inför Landö-resan istället.

När jag var klar med allt firade vi in min semester med hämtmat ute på uteplatsen. Mmm!

Nu sitter jag här ute igen. Solen värmer och livet känns fin-fint :-)

Vad som händer resten av kvällen vet vi inte. Fiska? Innemys? Promenad? Det märks! Nu ska jag fortsätta njuta!

min livs första semester...

Nu kära vänner, går jag på min livs första semester! Och det ska bli så underbart härligt. Den 9 juli börjar jag jobba igen, men dit är det ju faktiskt 18 dagar. 18 långa, sköna dagar :-)

Elias har fått åka hem från sjukhuset. Gohjärtat... Hoppas innerligt att han blir bättre!

Nu ska jag hitta på något att göra. Det finns massor, men orken finns inte... 3,5 timmes sömn inatt sätter sina spår. Så vi får se vad vi hittar på, Mattias är hemma han också. Städa kan man ju göra en annan dag, det är ju seeeeemester ;-)

en jäkla god räksallad...

Men jösses vad det blåser?! Det är ju nästan storm! Hugaligen...

I förmiddags åkte jag till stan. Skulle handla lite inför midsommar. Sen blev det raka vägen till jobbet för att avverka ett em-pass med Sarah. Gick bra!

På vägen hem svängde jag förbi mamma och pappa. Tanken var sedan att åka hem, hoppa i myskläder och halvdö på soffan.

Men så vart det inte...

Istället hakade jag på pappa som skulle springa slingan. Så det blev 50 minuters intervaller! Vi gick där det var platt, sprang i alla uppförsbackar och joggade nedför. Satan vad trött jag blev! Men himla skönt var det :-)

Nu har jag precis ätit en räksallad som jag tog med från jobbet, mmm! Ska strax hoppa in i duschen, sen blir det sova.

Sista arbetspasset imorgon, klockan 13:00 går jag på semester ;-)

för första gången x 2

Nu i eftermiddag har jag gjort två saker för första gången, i mitt snart 22-åriga liv.

1. Kört en automatbil. Mamma tvingade mig att prova köra deras - läskigt. Ville koppla och växla hela tiden... Men roligt var det!

2. Hälsat på hos min morfar. Alltså min biologiska morfar i Delsbo. Har aldrig någonsin varit där! Även fast han bott på samma ställe i 46 år. Konstigt hur det kan vara egentligen. Drack kaffe och fick se hur han bor. Så det var väl också roligt.

Nu är jag hemma och är trött. Borde diska ett berg med disk... Men ja. Det är en dag imorgon också ;-)

aaalldeles för lite sömn...

Trött trött trött! Men håll ut Sara, två arbetsdagar kvar, sen är det semester :-)

Inatt kunde jag verkligen inte sova. Vred och vände på mig. Tittade på klockan. Jaha, fyra timmar kvar tills klockan ringer... Så gissa om jag var trött kl. 03:45 när det var dags att kliva upp!

Men som vanligt när man kommer till jobbet går det bra (kaffe!)

När jag slutat åkte jag på maxi och handlade med mig lite grejer för att sedan åka till sjukhuset. Elias åkte in till akuten inatt, och skulle bli kvar även inatt. Köpte lite bananer, dryck, en traktor, och lite gott/roande till hans mamma. Usch, inge roligt att se honom i sjukhusmiljö... Lilla hjärtat.

Stannade där ett bra tag med honom och Johanna. Jag och Elias kollade på film så fick hon gå ut och gå/ta lite luft. Hoppas de får åka hem imorgon!

På vägen hem stannade jag på RK. Man fick fylla en kasse med kläder för 20 kronor!

Det blev en Fjällräven-jacka (mega-fynd!!!), en kofta, två tunikor, tröja till Mattias och en hel del till Elias. Snacka om billigt :-)

Nu har jag slängt in alla köpta kläder i tvättmaskinen, ligger på soffan och andas lite. Snart ska jag börja med maten, Mattias skulle hälsa på Elias efter jobbet så vi äter sen middag idag.

en mycket härlig ledig dag

Sovmorgonen imorse var guld värd. Vaknade så sent som 09:50 och var riktigt utvilad. Hoppade direkt in i duschen och sedan kom Carro.

Vi hämtade upp hennes syster för att sedan fortsätta till loppisen i Bricka. Fyndade mycket fint, skrattade och fikade.

Vi fortsatte sedan till Strömbacka. Mysigt ställe! Även där hittade vi en loppis.

Riktigt trevlig dag med systrarna Broberg!

När jag kom hem hade Elias rivit ur hela min neccesär på badrumsgolvet. Haha! Vi städade upp lite snabbt och åkte till stan. Elias mamma väntade på ica maxi, så nu dröjer det en vecka tills godingen kommer till oss igen...

Jag och Mattias fortsatte till Hagmyren, bilbingo! Första gången för mig. Super-roligt var det. Och bingo fick jag, två gånger till och med.

1000 kronor första gången och 150 kronor andra gången. Tutan fungerade inte, men vi lyckades ändå ;-)

Nu ska jag tvätta håret och hoppa i säng. Klockan är ställd på 03:50.

Fynden idag blev en bok, en doft-ljuslykta, doftljus, kratta till Elias, iittala-lykta, griffeltavla, gamla burkar, ljuskrona, ljuslykta m.m #NÖJD

hem till en överraskning...

Hemma efter en trevlig kväll hos paret Broberg och Björklund. Blev bjuden på sjukt god mat bestående av fläskfilé med vitlökssmör i ugn, potatisskivor med timjan, fetaost-sallad, BBQ-sås, pepparsås och vin. Underbart.

Sedan myste vi i soffan med go-dricka, godis och Småstadsliv live. Lite senare sjöng vi även Singstar (jag var sämst...haha) och spelade Wii. Även det var jag sämst på.

Kom fram till att allt jag gjorde ikväll var dåligt, haha!

Men kul och trevligt hade vi.

Nu när jag kom hem blev jag glatt överraskad. En fin vit kruka med mitt namn på, med en blomma i, stod utanför dörren.

Har ingen aning om vem som gett mig denna? Nyfiken. Men tack snälla, snälla du :-)

Tiden som är kvar av denna Lördag spenderar jag i soffan. Sedan kryper jag ner i sängen, lyssnar på någon podcast och somnat - helt själv. Tomt utan killarna!

Imorgon blir det sovmorgon. Sen har jag lyckats få med mig Carro och hennes storasyster Helen till loppisen i Bricka ;-)

På eftermiddagen ska jag och Mattias prova något nytt. Prova lyckan på bilbingo, spännande!

en mycket bra dag, ändå...

Imorse var det jobbigt att kliva upp och åka till jobbet. Jag var trött, Sverige förlorade, Elias var gosig och det var fult väder...

Men så fort jag kom till jobbet kändes allt OK! En bra arbetsdag hade vi, lagomt mycket folk.

Nu är jag hemma. Mattias & Elias är i Bobygda och ska sova där. Så dom träffar jag först imorgon igen, älskade pojkar!

Själv har jag en lugn stund. Men snart ska jag till Carro och Hannes. Dom godingarna bjöd mig på middag, bara sådär! Vad bra man har det :-)

Imorgon ska det bli skönt med en ledig dag efter 6 arbetsdagar. Trött & slut. Men jag är sugen på att åka till Bricka-loppisen (får aldrig nog, haha) om jag hittar någon som örskar haka på ;-)

Sedan jobbar jag Mån-Ons. Efter det blir det 18 dagars "semester". LOVELY! Redan på Torsdag åker jag och hjärtat till Landön bortanför Östersund. Blir där över midsommar. Gud så härligt. Mycket att se fram emot nu!

Dags att byta om och gå till Broberg/Björklund.

unnade mig en kruk-ros...

Idag fick jag en liten peng av min käre svärfar. Har ingen aning om varför, och jag ville inte ta emot den, men han är envis och ger sig inte! Jag vet inte hur många "små-presenter" jag fått av honom bara ändå. Förra veckan fick jag en liten kaffe-termos som man dricker ur. Så gulligt! Också säger han alltid: "bara för att du är världens bästa bonusmamma till Elias"

Glad man blir :')

Iallafall, för pengen unnade jag mig en vit ros i kruka. Måste ju ha lite nya blommor inne när jag köpt så mycket nytt ut :-)

Nu har jag precis duschat och hängt tvätt. Fotbollen har också börjat - KÄMPA SVERIGE!

grattis till alla fina studenter

Vilken dag! Allt har gått i ett. Förmiddagen på jobbet var otroligt körig. Alla skulle hämta tårta, alla skulle fika, alla skulle äta.

Men när vi hörde studenttåget komma förbi på vägen ovanför jobbet sprang jag ner och bytte om. Elias och Mattias väntade på mig, så vi gick upp till studenterna tillsammans.

Vi gick till borgarparken och träffade den nyblivna studenten Tove! (Mattias systerdotter, och Elias kusin.) Vi hann inte med att hänga champagne-flaskan runt halsen så hon fick den där :-)

Soligt och fint väder, så det var härligt att vara där. Något som däremot inte var härligt var att ta sig ut från stan med bilen... Stod i bilkö i en halvtimme innan man kunde börja köra riktigt! Och varmt som tusan var det.

Hem och andas litegranna. Sen åkte vi på student-middag till Tove. Av oss fick hon en fin ros i kruka och ett kuvert med massa pengar. Det bjöds på Grekisk buffé, så otroligt gott. Elias trivdes också med all mat och med alla barn som sprang omkring ute. Väldigt trevligt :-)

Nu är vi hemma. Lillpluppen sover, jag har slängt in en tvätt och intagit soffposition. Längtar till Sverige-matchen börjat. Hoppas på vinst!

Sen blir det hopp i säng, jobb imorgon mellan 08:00 och 16:00.

det är fler som planterat...

Gohjärtat har planterat en solros på dagis! Den ska vi vårda ömt med vatten och kärlek och se hur det växer :-)

en bra dag, rakt igenom...

Hejhopp! Idag har jag haft en bra dag, från början till slut. Imorse hade jag en mysig stund för mig själv. Hårtvättning, tv-mys, dona med ren tvätt osv. Sen ringde Carro & Emilia och drog med mig på en prommis i solen.

Lovely!

Efter det handlade jag lite på ica, postade brev och kikade på RK. Hittade en så fin Adidaströja till lilleman, 10 kronor! Ett par blå shorts med, även dem för 10 kronor. Kap!

Vid 11:20 åkte jag och Emilia till stan. En sväng på Dollar för att fylla på med sånt som man alltid köper där, haha.

Sedan lyxade vi till det med lunch på Donken, mmm! När vi skiljdes åt åkte jag till jobbet och tog en fika med Trine. Proppmätt var jag efter det, hua!

Vi hann även köpa blommor av Göteborgar'n på torget. Jag köpte tre stycken idag, bland annat en superfin engelsk pelargon :-)

Em-jobbet gick finfint. Jag var i butiken, lagomt mycket folk och tiden rullade på bra. Det är optimala jobbdagar!

Nu på kvällen har jag hunnit leka med Elias, som vi har skrattat. Han fick tre par strumpor också som han blev överlycklig för och ville ta på sig direkt. Helst alla tre par samtidigt... Gofis!

Sedan planterade jag mina nya blommor. Börjar bli riktigt grönt på uteplatserna nu!

Imorgon väntar en körig dag. Maaaassor med studenttårtor som ska ut, och folk som ska examens-fika! Men det blir nog bra, jobbar 06-13 sen ska vi fira Mattias systerdotter som tar studenten :-)

skönt, ensamt morgonmys

Idag klev vi upp innan tuppen! Skickade iväg grabbarna på jobb/dagis, sedan slog jag igång teven och åt frukost i soffan.

Jag var rätt sugen på att krypa ner under täcket en liten stund till, men jag vet hur himla mycket tröttare jag blir när jag sover länge... Så jag höll mig ifrån det.

Nu börjar solen att lysa. Har precis tagit en dusch och tvättat håret, så jag börjar bli riktigt pigg :-)

Ska dona på här nu innan det bär av till staden för lite shopping.

Eftermiddagen bjuder på jobb med Trine. Brukar inte jobba med henne så mycket då vi går olika pass, men nu har vi bytt hejsvejs med varandra allihopa. Ska bli kul :-)

det två nya blommorna...

Åh, nu vill jag ha fler blommor! Känns som att jag aldrig får nog? Jag som inte är någon blommänniska ens...

Men det är så roligt nu när vi har egen ingång och uteplats. Så härligt att vara ute och dona! Skulle aldrig aldrig aldrig vilja flytta tillbaka till 1:an med endast en gemensam loftgång. Däremot skulle jag inte ha något emot att flytta till hus ;-)

Jag får se om jag kikar förbi hos Göteborgar'n imorgon innan jobbet och köper fler blommor.

En sväng på Dollar ska jag iallafall, har en liten lista att bocka av. Dessutom ska jag hinna med lite hemma, så någon sovmorgon blir då icke!

Nu blir det hopp i säng :-)

tvättbräda & matta m. färg

Idag har jag skaffat mig en tvättbräda, hehe. Innan jobbet idag gick jag och Carro på Röda Korset, där hittade jag den fina gamla tvättbrädan och en matta SOM INTE ÄR GRÅ ELLER VIT!

Jag är ju faktiskt ganska rädd för färg i hemmet. Men jag tycker det är fint när andra har färg hemma hos sig! Så nu ligger en matta med FÄRG i vår hall, vågat... Men jag gillar det :-)

70 kronor fick jag ge för mattan och tvättbrädan tillsammans!

På jobbet var det rätt mycket. Många stora sällskap. Ett pensionär-gäng på 60 pers bland annat. Men det har gått bra!

Nu när jag kom hem har jag donat med lite blommor. Vattnat, flyttat runt och även planterat två nya. Göteborgar'n står ju på torget nu och säljer. Och första rundan han är här brukar han faktiskt ha fina blommor. Så jag köpte två stycken fina idag. En vit hängblomma och en liten rosa, minns inte namnet på dem...

Nu blir det chill i soffan innan sängen!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/618957/images/2012/pic_206532402.jpg" class="image">

nöjd med hyllan i hallen...

Nu tror jag att jag är nöjd med hyllan i hallen! En svart "ljuslykta", den vita ljushållaren från CultDesign och en plättblomma i en fin glasskål.

Elias når inte dit upp på ett bra tag ;-)

Så äntligen kan jag tända ljus i hallen. Hyllan fyller både funktion och estetik, tack kära broder för att jag fick ta hem den!

Nu har tvättmaskinen snurrat klart, och när jag har hängt tvätten blir det sängen BUMS.

Bjuder även på en bild från soffan just nu :-)

en hiiiiimla lång tisdag...

Sedan kl. 03:45 har jag hållit igång, så gissa om jag är trött nu?!

En lång förmiddag på jobbet, det var rätt lugnt och då blir dagarna verkligen långa. Jag var trött när jag slutade, men jag kunde inte åka hem...

Skulle lämna in bilen på verkstad för en liten koll. Dom hade sjukt mycket att göra, så det skulle ta hela eftermiddagen.

Tog en runda på stan med mormor medans. Jag handlade faktiskt inte nånting, eller jo, en liten rostfri hink och tillhörande "panna" på loppis. 25 kronor för båda! Nu har de hamnat på nya "hyllan" i köket. Och i hinken satte jag en plätt-blomma :-)

Mormor bjöd på mat på Hot Chili också, jag åt så oj oj oj - mums!

Mattias och Elias kom till mormor sedan. Mattias skulle handla lite grejer så medan var jag, Elias och mormor i en lekpark och lekte. Roligt!

Sen var det bara att köra hem, med båda bilarna tack och lov.

Mattias åkte och fiskade direkt när vi kom hem. Det var soligt och fint, så jag och lilleman tog en promenad med vagnen.

Vi träffade Emilia och Carro, som gick en sväng med oss, sedan gick vi hem hit alla fyra och fikade. Elias lekte som bara den. Han är så himla duktig på att spela innebandy, och som han älskar det! Han och Carro hade riktigt roligt ett tag.

Sen mannekängade han med sina kalsonger för oss. Gick med armarna i sidan och visade stolt upp sina små blå boxerkallingar, haha. Han gillar verkligen att gå i bara blöja och kalsonger, han blir alldeles lyrisk när man tar fram dom! En liten mode-kung!

Nu på kvällen blev han riktigt trött och somnade på två röda. Gofis!

Själv ligger jag i soffan, totalt slut, och kollar lite på fotbollen. Undra hur länge jag orkar vara vaken? Ett tag till måste jag hålla ut iallafall, en maskin tvätt snurrar för fullt...

Skönt med ett em-pass imorgon!

men kämpa nu sverige...

Ajaj, det ser inte bra ut för Sverige just nu. Men än är det inte slut!

För att stilla nerverna gjorde jag nyss en matlåda till herrn. Strömmingsflundror, potatis, dillsås och sallad. Vilken husmor jag är...

Längtar till sängen nu. Ser verkligen fram emot 5 timmars sömn. Fast det hade gärna fått vara fler timmar ;-)

Nåja, att jobba förmiddag har sin charm det också!

Visar en bild på polka-petuniorna och en gammal låda som fick lite blommor planterade i sig:

snaaaart drar det igång...

En lugn eftermiddag hade vi på jobbet, skön start på långa arbetsveckan må jag säga!

Solen lyste när jag slutade, och när jag kom hem möttes jag av två glada killar. Humörhöjare x 2! Dessutom hade min käre sambo diskat och plockat.

Så efter att ha vikt lite tvätt är det nu bara att inta soffläge resten av kvällen! Sverige gör premiär i EM ikväll så det kan ju inte bli så mycket bättre :-)

Imorgon väntar ett 05:00 till 13:00-pass, så jag hoppas på sol när jag slutat.

Elias var så söt ikväll. Efter att han badat la han sig i soffan med dockan (som alltid ska ligga bredvid!) och matade honom med välling. Gounge :-)

så var det vardag igen...

Ja, nu är vardagen tillbaka. Känns helt OK! Sitter på jobbet just nu och laddar för veckans första pass.

På förmiddagen hann jag med en del, trots att jag snoozade på tok för länge. Jag tog mig upp till sist och åt frukost, tvättade håret, satte upp hyllan i hallen, tog en prommis till trägårn med Carro, planterade blommorna jag köpte och diskade undan innan jag åkte till stan.

Jag vet inte riktigt vad jag ska ha på hyllan ännu. Men jag har saknat att kunna tända ljus i hallen, det är så mörkt där, men lilleman når upp till byrån så där har vi inte kunnat tända några...

Men nu så :-)

Nu ser det lite bättre ut med blommorna ute också. I rabatt och krukor. Både på fram och baksidan. Idag köpte jag bla. hänglobelia i olika färger, polkagris-petunia, vit nejlika, fjärilskrasse, luktärt och säkert något mer jag inte minns. Nu vill jag bara har någon till kruka att hänga på väggen på framsidan, och kanske en stor kruka till "altanen". Sen får nog jag och mina icke gröna fingrar nöja oss ;-)

Nej dags att byta om och köra igång!

trodde jag hade tröttnat...

Heter man Sara Persson är det inte alls onormalt att börja måla efter kl. 23 på kvällen! Det är precis vad jag gjort nu nämligen ;-)

Jag trodde att jag hade tröttnat på att måla efter att jag och Carro (en hel dag!) målat om alla väggar på överrasknings-uteplatasen. Och inte bara en gång heller. Då var jag bra nog le på att måla... Trodde aldrig det skulle ske! Men turligt nog så kom lusten tillbaka ikväll.

Jag tog hem en träbrun hylla från Norrvägen för ett tag sedan. Det är faktiskt min lillebror som snickrar ihop den :-)

Nu blev den vit, och jag vet precis vart jag ska sätta upp den. Det kommer med all säkerhet att ske så fort jag vaknar imorgon! Tjejen som inte kan vänta...

Men nu ska jag krypa ner bredvid älsklings-killarna och sussa sött.

en bild på "förra rabatten"

Ja jag hittade en bild på hur rabatten på framsidan såg ut innan. Eller, rabatt och rabatt...

Lite skillnad blev det iallafall om man jämför med bilden i ett tidigare inlägg! Får se om jag och Carolin promenerar till trädgårn här i Forsa och köper lite blommor imorgon innan jobbet :-)

lillpluppen har anlänt...

Så var pappa-veckan igång! Mysigt, även om vi alla jobbar/går på dagis hela långa veckan.

Det blev riktigt fint nu på kvällen, så vi tog en promenad med vagnen upp till Norrvägen. Fikade, lekte och hade det bra. Elias gillade vagnen, han ville inte hoppa ur den - protesterade med ett stortjuuuuut. Vi gillade den också, himla mycket smidigare än den stora liggvagnen. Den blir perfekt till Furuvik i sommar :-)

Inte vann vi något på Bingolotto heller... Minns inte sist vi vann?! Nästa säsong är vi nog inte prenumeranter, vill inte veta hur mycket vi gått back under det här året.

Nu blir det mys med tända ljus, iallafall i köket där solen inte lyser in på kvällarna. Riktigt mörkt därinne!

Imorgon väntar ett em-pass för min del.

ett lagomt söndagsryck...

Regnvädret satte lite fart på mig! Gjorde ett litet ryck här hemma, sådär lagomt en söndag.

Rensade/städade min garderob, städade badrummet och dammsög lägenheten. Jag hade egentligen inte planerat att göra något här hemma idag, så jag känner mig nöjd att iallafall lite blev gjort :-)

När Elias kommer (och om vädret tillåter) ska vi nog ta en premiäreunda i nya sittvagnen.

Ikväll är det ju även säsongsavslutning på Bingolotto! Hoppas på storvinst ;-)

slappa, sköna söndag...

Idag tog jag och hjärtat en sovmorgon. Herregud vad jag har sovit bra i helgen! Behövligt inför kommande arbetsvecka...

Mitt på dagen åkte vi och kollade på fotboll, min kusin spelade. Då lyste solen och det var riktigt varmt.

Sen åkte vi och handlade på ica.

Tänkte att jag skulle hem och gräva upp alla "blommor" i rabatten på framsidan. Om man nu kan kalla dem blommor? En hög med gröna blad ungefär.

När jag satte igång började åskan mullra. Och precis när jag var klar kom regnet. Tajming!

Jag satte lite små blommor i rabatten så länge, och la stenar runt om. Det ser lite fjuttigt ut, ska köpa mer växter så småningom! Men så länge får det duga. Bättre än den gröna högen med blad :-)

Idag blir det rökt fisk till middag. Han kan ibland, karln min! Sen kommer även Elias. Så det blir en riktig myssöndag!

dagens fina loppisfynd...

Hemkommen med alla loppisfynd, älskar när allt kommit på plats! För allting jag köpte, utom Elias vagn som hans farmor köpte, betalade jag ca 280 kronor. Det var iittala-lyktorna som var dyrast, 45 kronor styck. Så resten var ju billigt :-)

Rekommenderar verkligen loppisen i Bricka!

Ikväll blir det en myskväll här hemma med sambon. Längesedan vi bara var hemma en Lördag! Jag har precis slängt in en tvätt, och ändå är tvättkorgen full. Tror jag legat på latsidan när det gäller tvättning ;-)

Ska dona lite, kika på fotbollen på tv, bädda rent i Elias säng och bara mysa.

Imorgon väntar sista lediga dagen, sen är det 6 atbetsdagar! Det är även pappa-vecka, saknar gofisen nu!

dagen har bara försvunnit

Imorse tog jag en skön sovmorgon och var riktigt pigg när jag vaknade! Trots att ett x antal glas vin slank ner igår ;-)

Tog bilen till Bobygda mitt på dagen. Härligt väder! Lyckades lura med mig svärmor till loppisen i Bricka. Oh my vad mycket grejer det finns där. Strosade runt, fikade i solen och fyndade.

Bla. en sittvagn till Elias, en hylla, två iittala-lyktor (hurra!), böcker, en fin skål, ljuslyktor, fina "korgar", uteblommor, fina vita emalj-prylar osv osv osv.

Man hittar alltid något där! Ska visa lite bilder sedan. Knäppte bara ett snabbt kort på ena sidan av lokalen, det är så stort så man omöjligt får med allt på en och samma bild.

Nu är vi i Bobygda och ska snart äta mat. Mattias har rökt fisk hela dagen, men när vi har ätit ska vi åka hemåt :-)

Den här dagen har bara försvunnit. Men det har varit en skön och ledig Lördag :-)

en helt underbar dag/kväll

Åh. Den här dagen har bara varit så himla... Fin. Vi är ett gäng tjejer som har hållit på med ett litet projekt nu ett tag. Vår bästa vän (med familj) förlorade sin fina mamma i cancer för ett tag sedan. Helt ofattbart. Dom hade precis köpt ett radhus, mamman & barnen, och börjat renovera.

Så medan vår vän bott på annat ställe och studerat (likaså syskonen), tog vi tag i uteplatsen som verkligen behövde ett lyft. Vårt gamla fotbollslag hjälpte till, våra familjer, grannarna, ja alla har hjälpts åt på sitt sätt. Vi samlade in pengar, röjde i den förfallna trädgården, målade om, köpte möbler och gjorde iordning en mysig uteplats.

Ikväll kom hon hem för att ha sommarlov. Hon hade absolut ingen aning om nånting. Hon visste att en av oss skulle hämta henne på stationen, och att dom två sedan skulle till radhuset för att dricka lite vin och ta det lugnt.

Istället väntar vi, en "ny" uteplats och en grillfest på henne. Så himla lyckat. Hon blev så glad, rörd och överraskad :-)

Så där har kvällen spenderats. Med grillat, vin, lekar, musik och en massa prat.

Kan bjuda på någon bild. Har dock bara en före-bild. Men fint blev det :-)

en ny kategori på bloggen...

Ja, nu har jag skapat en ny kategori här på bloggen. En loppis-kategori där jag visar alla mina fynd. Eftersom jag älskar loppis och secondhand så är det är en stor del av mitt liv, en hobby nästan! Nu hoppas jag att jag fyndar något mer snart, har en fundering på loppisen i Bricka på Lördag. Någon som vill följa? :-)

Mattias ville ha hämtning rätt tidigt, skönt. Så nu ska vi lägga oss med en varsin hörlur i örat och somna till en bra podcast. Det har vi gjort hela veckan, himla mysigt.

En ny provisorisk header har jag också, ska göra en lite finare när jag har mer tid. Men nu är jag gör-trött...

en riktigt härlig dag...

En bra dag börjar lida mot sitt slut... På jobbet hade vi det lugnt, blev klar snabbt och kunde åka till nästa jobb. Kiosken på fotbollsplanen.

Forsas b-lag förlorade mot Strömsbruk. Och till råga på allt så gjorde Elias bonuspappa mål på oss, haha :-)

Nu är jag hemma och slappnar av. Mattias är ute med jobbet och äter mat. Vi får väl se hur sent det blir, jag är väl så illa tvungen att hämta!

Skattepengarna rullade in idag, hurra! Dessutom så går jag på helg nu, så himmelens skönt. Har jobbat väldigt mycket och hur många helger som helst i rad, så jag känner mig värd lite ledighet. Lovely :-)

Imorgon blir förhoppningsvis en toppendag! Längtar enormt mycket.

en riktigt hektisk dag...

Gårdagen blev sjukt körig! Det hade jag inte riktigt räknat med... KAOS på jobbet, massor av folk! Tur vi behöll lugnet och blev klar tillslut.

Hem, byta om, åka och fiska. Jag följde med Mattias till Sarvtjärn där brorsan och hans arbetskamrat redan var. Himla mysigt med sol, vindstilla, korvgrillning och massa skratt. Tyvärr nappade det inte. Men det var kul ändå. Tror vi kom hem runt 23:30 ungefär. Somnade bums!

Idag tog jag en sovmorgon. Skönt. Nu har jag precis duschat och tvättat håret, som jag inte orkade inatt när vi kom hem.

Får se vad jag hittar på innan jobbet. 13:00-18:30, sedan väntar ledighet Fredag Lördag Söndag :-)

Tror det blir en riktigt bra helg!

det blev fiske istället...

Istället för en golfrunda blev det en tur med båten istället. Minst lika mysigt. Och jag fick en gädda även idag. Skräckblandad förtjusning. Tycker det är såå spännande med gäddor, även fast jag avskyr dem!

Nu är jag hemma. Har precis hängt tvätten som fick ligga i maskinen någon timme extra.

Det är rätt sent så det blir sängen ganska snart. Mattias åkte upp till brorsan, vissa är ju lediga imorgon! Fast jag ska inte klaga... Att jobba mellan 12 och 16 imorgon känns inte så jobbigt direkt. Röddag och allt :-)

Ska leta fram någon bra podcast (beroendeframkallande!) och somna skönt. Imorgon tar vi en skön sovmorgon!

en bra dag, trots allt...

Dagen har varit bra, trots en förkylning i kroppen. Efter att jag tvättat håret och donat lite imorse åkte jag med två kassar tvätt till stan. Lyx att alltid få sängkläderna tvättade och manglade av världens bästa mormor :-)

Sedan blev det en runda på stan. Det är galet många födelsedagar dessa tider! Men nu är det fixat och klart - för den här månaden iallafall. Tror jag. Hehe, vi märker väl.

På jobbet hade vi en bra eftermiddag, jag och Sarah. Inte för lugnt och inte för stressigt.

När jag kom hem lyste solen, så jag satte mig på uteplatsen och åt en sallad som jag tog med hem från jobbet. Himla gott. Skönt att få se solen också, det har varit allt för grått nu ett tag...

Ikväll har jag inga måsten. Lägenheten är städad, disken är diskad osv. En tvätt har jag slängt in, men jag älskar ju allt som har med tvätt att göra så det känns inte som något måste ;-)

Fast nu hörde Niklas av sig så nu blir det en premiär-runda på golfbanan för i år. Det ska bli sjukt kul.

det har jag inte tid med...

Nej! Min hals! Redan i Söndags kände jag att något var på G, men inatt slog det ut ordentligt. Jag vaknade och hade så fruuuuuktansvärt ont. Jag får så "konstigt ont" eftersom jag inte har några halsmandlar kvar, så det är svårt att beskriva...

Typiskt att händer nu, det har jag inte tid med. Men så länge jag inte är sängliggande med feber så kan jag jobba :-)

Nu har jag precis duschat och tvättat håret. Ska göra mig iordning strax och åka till stan innan em-passet kör igång.

Kvällen blir nog lugn, ligga under täcket, dricka te med honung och kurera mig!

riktigt kall och frusen nu...

Mysig, men kall, fisketur med pojkarna mina! Jag lånade faktiskt Tompas spö och kastade några kast. Tro på fan att jag fick en gädda... Det finns nog inge fulare och äckligare än just gäddor. Det är något jag har fobi för. Hugaligen.

Nu är jag kall och frusen. Trött också. En annan klev ju upp mitt i natta. Så gissa om det ska bli skönt att krypa ner i en renbäddad säng :-)

Imorgon väntar ett em-pass. Men först ska jag på stan och uträtta lite saker! En sak är dock säker. Klockan ringer inte 03:20, lovely to know!

mycket, mycket behövligt

Sådärja. Nu har jag gjort ett litet ryck här hemma. Bytt sängkläder, dammsugit, skurat golven med en ny god såpa, tvättat en maskin tvätt och lagat middag.

Så nu doftar det nybäddat, nyskurat och nytvättat här hemma - lovely!

När Mattias kommer hem ska han, jag, broder och kusinen ut med båten. Dom ska fiska, men jag tänkte väl mest bara sitta och njuta :-)

Jag har bara sköna arbetspass kvar denna vecka. Imorgon 13:00-18:30. Onsdag 12:00-16:00. Torsdag 13:00-18:30. Fredag, Lördag, Söndag = ledigt. Riktigt härligt!

Jag börjar även se fram emot en liten semester. Nu när jag så gott som jobbar heltid uppskattar man ledigheten så himla mycket mer! Jag har faktiskt min första "semester" i sommar. Jag har aldrig någonsin haft det förut, jag har jobbat vareviga sommar så länge jag kan minnas! Men nu har jag semester från den 22 juni till den 9 juli. Ingen långsemester direkt, det vill jag inte ha heller. Med det är iallafall 17 dagars ledighet. Vi ska bland annat till Landön en helg, till Furuvik och Järvzoo. Längtar :-)

Nu: äta middag och hoppa i varma kläder innan båtturen!

bra shopping = lycka...

Hej och hå! Idag är jag pigg och glad, även fast jag var på jobbet tok-tidigt idag. Före alla andra, bagare och allting. Tror jag kom dit vid 04:05, så ni kan ju tänka er vilken tid jag klev upp... Men jag hade en hel del från i Lördags att fixa till, så det var skönt att få det gjort.

Efter jobbet åkte jag till A&H och unnade mig en svart korg + plus en liten plätt-blomma från Kjelles.

Stannade till vid RK också. Oh my vilka fynd jag gjorde. Lycka!

Ett linne från TopShop, oanvända svara skor från Vagabond (toksköna), en svart kofta med "skinn" på armbågarna, en somrig blus, solhatt till Elias, 6 snapsglas, 4 whiskyglas och en likadan silvrig "korg" som jag redan har. Allting fick jag för 130 kronor! Helt sjukt vad billigt. Så nu är jag lycklig. Bra shopping gör en glad, ellerhur :-)

Mattias jobbar över ikväll så maten behöver inte vara klar på ett tag. Istället ska jag försöka göra lite nytta.

Men nu kom Carro en sväng, så det får vänta ett litet tag :-)

velar fram och tillbaka...

Vilken härligt slö Söndag jag har haft. Jag somnade såå skönt, nedbäddad i soffan, med altandörren öppen och Gina Dirawis livsberättelse ljudande i hörlurarna. Ett tips om ni vill somna skönt - podcast!

Jag vaknade lagom till att tvättmaskinen hade snurrat klart. Åt lite lunch, hängde tvätt, tog en dusch och åkte på ica för att handla.

Nu är jag tillbaka i soffan, med Berg & Strömstedt i öronen. Frågan är om jag ska ligga kvar här och bara mysa, ELLER om jag ska göra ett ryck?! Typ byta sängkläder, dammsuga, torka golven and so on...

Svårt när man är trött och myssugen, men ändå har lite dåligt samvete för att man ser allt som borde göras. Lite Söndags-ångest :-)

Jag får ta och fundera vidare, haha.

trevlig lördag, trött söndag

Oh my, vad jag känner mig trött och sliten! På jobbet igår var det full fart och vi kom inte därifrån förens en timme efter stängning...

När jag kom hem var det också full fart. Plocka, dona, göra mig iordning och förbereda mat. Carro och Hannes kom och grillade med oss på kvällen. Verkligen gott och trevligt! Vi spelade spel hela kvällen, drack lite gott och skrattade som bara den :-)

Otroligt att inte Elias vaknade av våra skrattattacker!

Efter den trevliga kvällen igår har jag sussat som en ängel inatt. Längesedan jag sov så djupt. Så imorse var jag ändå rätt pigg när Elias ville kliva upp.

Vi myste i soffan med täcke, välling och barnprogram. Jag var klok och diskade undan allt innan jag gick och la mig igår, så himla skönt! För nu börjar tröttheten att slå till... Pojkarna har åkt till Bobygda en sväng, men jag ligger i soffan och bara myser.

Tänker ligga här ett tag och ladda batterierna. Lyssna på lite härliga podcasts och kanske slumra till :-)

Sen gör jag nog ett ryck här i hemmet!

det fina lysande skåpet...

Vad glad jag blev idag när hjärtat helt plötsligt drog fram verktygslådan och satte igång med skåpet! Fint blev det, supermysigt nu på kvällen...

Men det var svårt att få ett bra kort med iphonen. Man ser ju inte vinglasen och de andra fina glasen.

Jag var på RK idag och köpte en liten "korg" av ståltråd. Inge fin egentligen, men jag föll för den. Så den fick följa med hem! Även en till korg som står längst ner i vitrinskåpet nu :-)

Det märks att Elias börjar bli frisk nu. Vilken energi... Vaknade för ett tag sedan. Hörde hur han satt och pratade med pojken (som vi kallar hans lilla kill-docka). Gick in, och då höll han på att bädda om dockan med sin snuttis. Skulle natta honom han då, gohjärta! Sedan dess har han haft myror i brallan. Pigg och glad. Vilket inte jag är, vi går nog och lägger oss så fort Mattias kommer hem :-)

Imorgon väntar jobb mella 11-16, sen blir det grillmys med Carro och Hannes här hemma!

fredagkväll, trött trött...

Full fart hela dagen! *Hemligheter*... Lilleman är mycket piggare, otroligt skönt att se honom springa omkring och skratta igen! Vi var en sväng till h-centralen idag med för att kolla sänkan. Den låg på 64 igår när dom tog blodprov, men idag hade den iallafall sjunkit till 36.

Vi var även till stan en snabbis till stan. På vägen hem stannade vi till och köpte med oss lite blommor hem. Jag brukar alltid fuska och sätta ut lite blommor innan den "officiella" dagen. Kan liksom inte vänta ;-)

Så på eftermiddagen fyllde jag iallafall några krukor med blommor. Väntar med några, kul att köpa lite då & då och förnya med.

Till middag blev det tacos, mums! Efter maten blev jag tvär-slut. Tog en dusch och tvättade håret, så nu känns det väl lite bättre.

Medan Mattias la Elias så diskade jag undan ett b.e.r.g med disk. Mattias och Tom åkte och fiskade sen. För mig blir det soffan all night long!

Just det ja! Min älskade sambo har äntligen satt ut tre spotlights i vitrinskåpet. Åh, det blev så fint. Lamporna kostade 7 gånger så mycket som skåpet, så det var bäst att det blev bra ;-)

Visar bild senare! Nu: fredagsmys.

RSS 2.0