grattis till alla fina studenter

Vilken dag! Allt har gått i ett. Förmiddagen på jobbet var otroligt körig. Alla skulle hämta tårta, alla skulle fika, alla skulle äta.

Men när vi hörde studenttåget komma förbi på vägen ovanför jobbet sprang jag ner och bytte om. Elias och Mattias väntade på mig, så vi gick upp till studenterna tillsammans.

Vi gick till borgarparken och träffade den nyblivna studenten Tove! (Mattias systerdotter, och Elias kusin.) Vi hann inte med att hänga champagne-flaskan runt halsen så hon fick den där :-)

Soligt och fint väder, så det var härligt att vara där. Något som däremot inte var härligt var att ta sig ut från stan med bilen... Stod i bilkö i en halvtimme innan man kunde börja köra riktigt! Och varmt som tusan var det.

Hem och andas litegranna. Sen åkte vi på student-middag till Tove. Av oss fick hon en fin ros i kruka och ett kuvert med massa pengar. Det bjöds på Grekisk buffé, så otroligt gott. Elias trivdes också med all mat och med alla barn som sprang omkring ute. Väldigt trevligt :-)

Nu är vi hemma. Lillpluppen sover, jag har slängt in en tvätt och intagit soffposition. Längtar till Sverige-matchen börjat. Hoppas på vinst!

Sen blir det hopp i säng, jobb imorgon mellan 08:00 och 16:00.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0