happy new year på er !


Hahaha jag kanske borde sola lite? Hur som helst, efter en helvetesdags på jobbet drar vi nu till Ljusdal och skålar in det nya året. Hoppas ni alla får en trevligan kväll.

lite hockey och hockey

Gårdagen var rolig trots att vi inte kom in på bockarna. Sen blev det en mysig natt med fyra personer i en liten soffa, men det funkade ju det med. Idag har vi lirat lite hockey, men när alla puckar försvann åkte vi istället till Gävle för att kolla på riktig jävla hockey. Trots förlusten så var det en rolig kväll. Och nu ska det sovas innan det är dags för jobb imorgon. Sen blir det såklart Ljusdal på kvällen med bästaste!

i have just seen a face

Vad skönt det är när dagarna fylls med så mycket annat än datortid. Jag har hunnit med mycket de senaste dagarna. För det första har jag klippt av mig allt hår. Eller min egna fina och bästa frisör har gjort det. Vi vet sedan tidigare att det brukar sluta i panik/ångest/depressioner/löshår när Marlene klipper mig, men nu är hon ju faktiskt frisör på riktigt. Och hon klippte så himla bra, bara det att jag avskyr att ha kort hår. Men det var mer än behövligt. Sen kommer det ju förhoppningsvis att växa!

Jag har även hunnit med lite mellandagsrea. Vissa fyndade nödvändiga smink- och hårprodukter medan andra slog på stort och köpte en mobil och en gitarr, hahahah.

Nu ska jag skynda mig att färga håret och plocka undan lite hänne. För ikväll är det fäzzzth. Mina underbara tjejer och grabbarna grus. Sedan blir det nog bockarna-na.

den vackraste stunden

Vad roligt det är att betala räkningar! Speciellt när man får se att hyran är höjd. Och telefonräkningen var ju lika mysig som alltid. Men det ska jag glömma nu ett tag, och istället åka till min bästaste bästa vän. Det gäller att passa på nu när hon är hemma!

hade nästan gett upp

Jag har visst inte tid att sitta vid datorn längre! Det är jobb, underbara människor, yatzy och sömn som tar upp all min tid nu. Och jag kan verkligen inte klaga. Fint...

Nu har jag nyss kommit hem från jobbet, det var verkligen mycket folk på Dackås idag, men satan vad vi lyckades lösa allting bra. Full fart hela tiden, och massor med mat. Men så fort vi stängt och ska städa blir allt så himla bra. Musik på högsta volym, en efterlängtad snus och mycket skratt. Fast det var väl inte såå bra att jag "kastade" stearin på hela golvet som inte gick bort. Hahaha. Äsch det löser sig nog.

Imorgon så är jag ledig, och då ska det hinns med lite mellandagsrea hade vi tänkt.

hahahahahahahahaha


Jösses. Jag har skjorta, är det verkligen jag? Kommer den spricka när jag äter?

the froosh fruit: bottled


Oj vad skönt det var att få sova ut. Emilia kom och väckte mig så nu har vi varit och storshoppat, snus och en fruktsmoothie. Jag känner mig fan som en människa igen!

Nu ska jag göra mig iordning för att promenera upp till farmor och farfar. Det vankas julbord igen! När jag är proppmätt ska jag hem och städa. Det ser verkligen inte bra ut här just nu. Och eftersom jag inte ska ut ikväll kan jag lika gärna göra något sånt. Men nu ska jag sätta lite fart, jag är ju så sjukt sugen på min favoritgrej på julbordet: bjällom-bjällom som jag sa när jag var 2 år. Tror ingen kan gissa vad det är, hihihih.

2 av 135 julaftonsbilder



Så var ännu en fin julafton över. Trots att mina traditioner bröts rejält mycket detta år blev det superbra. Att sitta uppe med fina vänner och spela bingolottot, kort och barngeni enda in på julaftonsmorgonen var kanske inte så tokigt ändå va? Och att klockan hann passera 12:OO innan man vaknade gjorde ju inte så mycket när allt bara var varmt och mysigt och fint. Okej lite panik fick jag väl, men inte mer än så...

Väl hemma hos mamma och pappa blev som vanligt en rolig och fin eftermiddag och kväll. Massor av mat, kortspel, mys i soffan, allsång, Kalle, skratt och fina julklappar!

Jag tänkte sätta mig och gå igenom alla fina saker jag fått nu. Men den allra finaste julklappen har jag runt halsen! Jisses, jag är så fylld av kärlek och tacksamhet just nu, så herregud, jag hoppas att det inte känns allt för jobbigt att somna ensam inatt.

lite julfeeling dan innan






Lite julkänsla såhär dagen innan julafton från tidigare år. Längtar tills vi är samlade!
Men nu är det dags för mig att gå och sopsortera lite innan jag sticker in och jobbar.

dan före dopparedan !

Klockan är strax efter O8 och jag är vaken. Men det kändes lika bra att gå upp när man fick en töran macka i handen och ett glas juice. Dessutom är jag rätt pigg!??!

Sen tycker jag ju att det är lite mysigt att vara uppe när det är mörkt med tända ljus, en julgran som lyser och en kopp kaffe. Det är bara det att jag jämt brukar glömma bort det när klockan ringer på morgonen ju. För jag är en mycket erfaren snoozare.

Om några timmar ska jag åka och jobba. Jag förväntar mig kaos. Värsta sortens. Men vad gör det, när jag får komma hem till min lägenhet med fina vänner och njuta framför bingolottos uppesittarkväll? Dan före dopparedan brukar vara en finan dag!

värme, kärlek, omtanke

Jag vet inte vart jag ska börja, men vilka fina människor det finns runt omkring mig! Jag blir alldeles varm. En mysig eftermiddag hemma med mamma, pappa, lillebror och Frida var precis vad jag behövde. Middag, allsång med gitarr, mysfika, film och massa prat. Det känns så skönt att veta att alla står bakom mig och följer med i allt som händer. Jag trodde aldrig att jag skulle säga detta, men det känns så bra att mamma läser min blogg och allt som händer här. Jag vet precis vart jag har henne, och resten av familjen. Och det känns bra att alla är inblandade i allt som händer...

Och alla fina vänner, nya som gamla, ni betyder verkligen mycket. Snart kommer två väldigt viktiga personer i mitt liv, och bara att dom är här gör ju allt så mycket lättare.

so if the sky falls down

Nu så ska jag åka upp till Norrvägen och umgås lite med familjen. Mat och kärlek... Jag behöver slappna av, jag behöver äta och jag behöver alla goda råd jag kan få.

fika med farmor & farfar



Nu har farmor och farfar varit hit på lite julmysigt fika. Det är så mysigt när det är folk här, med tända ljus och massor av behövligt prat. Och jag har då verkligen turen att nästan aldrig behöva vara ensam. En fin julstjärna fick jag av dem också. Tacksam!

Nu har jag slut på snus, och jag känner mig astaggad på att gå ut i detta väder. Men det kan det vara värt, för när jag kommer in ska jag slänga mig i soffan och kolla på en julig film. Vem vet, jag kanske ska avancera och laga mat idag? Eller kanske inte.

Hur som helst ska jag iallafall göra det enda rätta, det känns som att det är dags nu.

bara att kämpa vidare

Efter en natt som kändes väldigt bra sitter jag här och gråter. Nej, jag tycker inte synd om mig själv. Jag är bara så ledsen, trött, orkeslös och allt tar så jävla hårt. Jag är inte mer än människa, en känslig människa, som känner lika som alla andra.

Men det är bara att bita ihop och kämpa vidare. Nog för att det gör väldigt ont när människor jag inte ens känner skriver dumma saker om mig, men huvudsaken är att jag vet hur allt ligger till. Och jag delar gärna med mig av det om någon skulle fråga mig, prata med mig och kanske till och med förstå mig. Men ja, kommentarer utan grund och någon rättvisa är inte något som precis kommer förbättra saker och ting.

mamma mormor & frida



Nu har Frida, mormor och mamma varit här och fikat med mig. Myspys! Längtar så himla mycket till julafton då hela grymma släkten är samlad hemma hos oss. Extra roligt är att Lovisa firar jul med oss även iår fastän det brukar vara varannan gång!

Snart kommer mina två ljus i livet till mig, känns som att jag verkligen behöver det...

i want to have control

I want to have control. I want a perfect body. I want a perfect soul. I want you to notice when I'm not around. You're so very special. I wish I was special. T.R O8

Vad skönt det känns att vakna med lite julkänsla mitt i allt ståhej. Julgranen lyser, partylite-ljusen luktar godare än godast, en brakfrukost med skinkmacks och min egengjorda senap framför teven och snart kommer mina favoriter hit och fikar lite.

med dig med dig... dig

Jag kan ha förlorat min heder. Jag kan ha förlorat allt. Men när solen går upp är vi långt härifrån, så jag håller huvudet kallt. Du och jag är inget vidare bra, men jag kan inte säga nej. Jag kanske rent av behöver dig. Det är bara strimmor, ett litet kliv ut i världen, vartän vi kom ifrån, vartän vi ska nånstans. Håll min hand i vimlet, människor som tror har en chans. Det är bara strimmor. Ett litet kliv ut i världen...

Hur svårt får det egentligen bli? Hur fel får det bli? Hur ont får det göra för vissa? Hur mycket ska allt kosta? Allt bara snurrar i mitt huvud och jag känner mig världens sämsta människa. Hur jag än gör nu kommer det att bli fel för någon. Det kommer att göra ont... Och jag hatar känslan av att vara långt nere. Jag hatar hur jag ser på mig själv. Vad har jag att ge någon som är ovanför mig? Vad har jag som mäter sig med allt som var? Jag blir nog tokig snart. Vad är allt det här? Hur ska det bli? Och varför hände allt detta? Varför jag? Och varför just nu? Det gör ont att tänka på allt.

ernst kirchsteiger-dags


Idag har jag haft en mysig dag. Fint morgonmys med blåbärssoppa och yatzy med Emilia, innan jag tog bussen till stan och träffade min lille(?)bror och fina svägerska.

Jag och Frida har nu fixat klart alla julklapparna, gudars så skönt. När jag kom hem blev jag tvungen att använda min fula ljusslinga ändå. Jag hade tänkt låna mormors, men den funkade inte. Och mitt i allt så råkade jag ju välta hela julgranen, så nu är hälften av alla barr borta. Men detta får duga för iår,      lite mysigt är det ju trots allt.

Nej nu ska jag slänga mig på soffan och fortsätta mysa framför Jul med Ernst, min älskade gubbe. Sen ska jag slå in den allra sistaste julklappen och bara njuuuuuuta.

fjärde adadadadadvent

Världens snöoväder och fjärde advent. Det känns skönt att man bara kan vara inne idag! Efter en seg morgon med skidor på teven och nyköpt frukost ska jag nu ta en dusch och invänta lite fikafrämmande. Det händer inte allt för ofta att familyn hälsar på. Trots att vi bor knappt en kilometer ifrån varandra, hahahah. Så, det blir trevligt.

Ikväll ska vi försöka spela bingolotto utan Emilia. Ja jag vet inte hur det kommer att gå? Jag vet bara att jag skulle vilja vara där hon är nu. På en storan båt med Petter!

Men nu ska jag skynda mig att duscha så jag hinner mysa framför herrarnas stafett.

hade mycket att säga

Dagens stora händelse blev inställd. Vi skulle nämligen ha åkt skridskor och försökt spela hockey idag, men helvetesvädret förstör ju mer än bara bilar. Jag som har fått en fin klubba av Niklas och allt. Men istället åkte vi in till stan och bowlade lite. Eller åkte och åkte. Att köra på ettan med gasen i botten känns ju inte helt okej va. Och bowlade vi ens? Tolkningsfråga. Hur som helst, det får gärna gärna sluta snöa nu.

Nyss blev jag lämnade med ett enormt diskberg. Och eftersom jag inte vill verka mer ynklig än vad jag redan är måste jag se till att få undan det tills grabbarna kommer tillbaka. Pizza och hockey sen låter ju inte helt fel en Lördag som denna. Ellerrrrrrr?

based on a true story ?

Nu är jag nyduschad och nyäten, fläskfilén från igår satt ju som en smäck. Jag har precis hämtat bilen uppe hos mamma och pappa, det var visst många som ville ha skjuts av mig ikväll. Och det är väl klart att man ställer upp för laget,     hahahahah.

Medan jag väntar på att min första passagerare ska komma hit tänkte jag spela lite gitarr. Och kanske ta en liten powernap? Dagens största upptäckt är utan tvekan att powernaps verkligen är något för mig... Fast det innebär inte att jag ska powernapa direkt på morgonen när klockan ringer och sedan kliva upp på dagen. Okej Sara?!?

...det finns så mycket jag skulle vilja säga till dig, men du vill förmodligen inte lyssna.

mysdagen med millan







Emilia har gjort god frukost, bakat, diskat, vunnit på yatzy och gjort lunch idag.
Sara har slickat, smakat, sovit, druckit kaffe, ätit och stor-förlorat på yatzy idag.

ja nu är det fredagsmys

Gissa vem som vaknade klockan O5:4O helt av sig själv imorse? Det var inte igår om man säger så. Och klockan O6:58, för att vara extremt jätteexakt, tog jag en promenad till Emilia. Där bjöds jag på gröt, varm oboy, mackor och juice framför julkalendern. Ja ibland är hon ju helt underbar den tjejen. Med betoning på ibland.

Hela morgonen har vi ägnat åt julgodisbakning. Emilia kommer att protestera när hon läser detta. Så det är nog lika bra att jag erkänner att jag mest satt, åt och sov.
Men jösses vad en powernap kan göra underverk. Nu har Emilia tröttnat på mig och lagt ett enormt ansvar på mina axlar, jag håller nämligen på att koka pasta till henne medans jag sitter här. Så det är bäst att jag sköter mig. Visar lite bilder senare ikväll.

the loneliest city of all

Nu har jag slagit in min nästsista julklapp, diskat, varit på ica två gånger, sorterat tvätt och kollat på skidskytte. Om några minuter så ska jag springa ner i tvättstugan och jobba jobba jobba. Sen ska jag försöka hinna med lite annat viktigt. Går bra nu!

Ikväll kan det hända att jag ska få äta mat! Jag minns helt ärligt inte när jag åt mat sist. Alltså riktigt jävla mat. Ja tänk hur det har blivit... När jag var sambo var det roligaste jag visste att handla, förbereda och laga mat. Men när man är själv känns det verkligen helt värdelöst. Fast det kan ju bero på mitt way too lilla kök med, haha.

en gra-aa-a-aa-n yeah


Titta vilken fin gran vi var ute och högg igår! Jag, Frida, Emilia och Mattias åkte upp till mamma och laddade upp med storstövlar för att sedan bege oss ut i mörkret och tjuvhugga en gran. Jag vill egentligen säga att det var jag som högg ner den. MEN, jag fick iallafall hålla i en yxa och lysa med lampan. Ja, nu är det bara lite ljus som saknas. Det gjorde vi bra gänget. Sen att jag råkade slänga granen i ansiktet på Frida för att gömma den för en bil som kom förbi, är ju sånt man från räkna med va!

Idag måste jag verkligen få tag på en tvättid. Fast det brukar inte vara så svårt här, det svåra är att man måste klä på sig och gå ut i kylan. Men det fixar vi,   kom igen!

we just go blind when we needed to see' D.R

  

it is one of those days

Hujeda mig, vad jag inte sitter vid datorn ofta längre. Men det är skönt, det är så himla mycket annat nu. Gårdagen var underbar med mina fina i stan. Massor med skitsköna kap, fika, skratt och gamla minnen. Och att allt avslutades med att jag ramlade i bussen och slog huvudet gjorde ju inte dagen sämre precis, hahahahah.

Dagen fortsatte att vara bra med en biltur och "hard work work", sen när vi kom hem på kvällen hade jag fått blommor. Världens finaste. Och jag som aldrig har fått så mycket som en maskros i hela mitt liv! Förutom när jag fyller år då såklart, men åh, vad glad jag blev. Firade med pizza, en skön film och lite gitarrlir. Rätt perfect dag...

Snart kommer min fina kusin på besök och vi ska sen vandra vidare till "morfar" och julstäda lite. Känner mig trevlig som går dit istället för hem till mamma där min riktiga morfar är på besök. Men sånt är livet, allt är inte lätt. Och när det väl passar... så ja.

these times are so hard


Sådärja, nu har jag bakat klart mina grisar och bockar. Så nu kan jag lägga mig och sova några välbehövda timmar. Men fasen alltså, det känns otroligt as-tomt här nu. Detta är första kvällen och natten på evigheter som jag är ensam! Jag har blivit van att ha mina vapendragare vid min sida ju... Men imorgon blir det en mysig dag med Carolin och Emilia på stan, så jag får hålla ut. Lalalalalala-öh-öh. MEN, sov nu Sara.

never gonna be alone




Jäklar vad jag har varit huslig idag. Köpt lite nya blommor, handlat ätbara(!) saker, dammsugit och strykit alla mina dukar. Jag brukar få för mig att göra det ibland. Ja, bara när jag tycker det är kul förstås, och det verkade jag tycka idag. Hahahahaha.

Dessutom så har jag skrivit klart alla julkort. Så nu ska jag ut och gå en liten sväng. Posta, slänga sopor och bara gå en sväng för att rensa huvudet en aning. För när jag kommer in måste jag vara fit for fight again, då är det pepparkaksbakning. All in.

allting går ju att leva för

Efter en dag inne i hudik känns allt helt plötsligt rätt okej. Mötet gick bra, ja jag tror faktiskt att den där gubben älskar mig lite. Dessutom tyckte han att jag var smart. Och det är man inte direkt bortskämd med att få höra. Men nu har jag åtminstånde några planer för framtiden. Fast det hade jag ju förra året med, och taadaa - se nu!

Nej, dags att gå och handla. Lite nötter, någon amaryllis och snus. Kanske lite mat också. Mina gäster börjar klaga mer och mer på att dom alltid får vara hungriga här.

Sen ska jag städa, lyssna på julmusik, slå in julklappar, baka pepparkakor och posta några julkort. Det känns lite som att det är ett måste, den första julen man bor själv!

jag vill inte göra illa dig

Satan vad tiden går fort! Jag har inte suttit vid en dator på två dagar nu, och det är något som inte brukar funka för mig. Men i helgen har vi haft så sjukt fullt upp att vi knappt hunnit sova nått ens. Det har varit jobb, utgång, hockey, gitarr, bingolotto, kortspel och mycket mer. Väldigt trevligt och spännande! Men det sätter sina spår...

Och jag börjar bli lite less på bingolotto. Igår var vi sex personer här hemma hos mig och spelade men inte en enda jäkel vann. Hur sjukt är inte det? Så jääävla uppgjort.

Nu så ska jag göra mig klar och åka in till stan på ett möte. Sen ville mormor få lite slingor gjorda. Och när jag kommer hem vet jag en som behöver sova igen några timmar. Och någon som behöver städa, tvätta och    få ordning på en hel del saker.

jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte göra illa dig, hur gööör jag?

ensamheten och tvivlet

Godmorgon! Lördagen är här, det är jävligt kallt och jag är jävligt trött. Men om en timme börjar jag att jobba så det är ju bara att bita ihop. Men har vi tur så får vi en perfektan dag, vilket innebär att varken för några eller för många människor får för sig att komma till Dackås. Det är som allra bäst när det är fullsatt utan beställningar. Nej nu drömmer jag, det är bäst att bereda sig på det värsta. Tredje adventhelgen...

När jag kommer hem så ska jag kasta mig i duschen, äta något och se vart kvällen slutar. Jag önskar mig en bra helg. Det känns som att det behövs. Och går att fixa!

.....................................

Wohoooohohow fyfan vad bra allt känns, nu ska jag lägga mig i min ensamhet och vänta in en jävlig arbetsdag. Allt känns ju verkligen på topp, om man sägerrrrrrrrrrr.
Men jag tror, och hoppas att jag kommer somna rätt fort. Efter en dag med mycket skratt, musik och innebandy blir man slut som människa. Slut som artist, helt enkelt.

vad tänker du på-å-å-å

Idag var det jag som fick ringa och väcka Emilia, det händer inte everyday om man säger så. Dagens planer är att bara... mysa. Spela gitarr och fixa lite viktiga saker. Dildopartyt vi skulle på ikväll är tråkigt nog inställt, vi får helt enkelt stå ut ett tag till.

Nej, om jag kanske skulle ta och försöka få ihop en kopp kaffe nu av det lilla grus jag har kvar? Annars vet jag att Emilia säkert är villig att komma hit med en termos!

jag hatar... hur allt blev

Everywhere I'm looking now, I'm surrounded by your embrace. Baby I can see your halo, you know you are my saving grace. You're everything I need and more, it's written all over your face. Baby I can feel your halo. Halo. Pray it won't fade away.

Jag behöver dig. Jag vill ha dig här. Jag saknar dig, även fast jag inte tänker klart ...
Det vrider sig i hela mig när jag tänker på allt vi gjorde. Och allt vi ville skulle hända.

don't turn around now

Trots att vi kom 25 sekunder sent till matchen och missade Brynäs första mål, var det en trevlig kväll med vinst och allt. Fick även kika på ett tight litet hockey-ass ju.

Nu är jag hemma och ska snart lägga mig. Det är mycket som snurrar i huvudet och det bästa är att bara få komma bort från allt i några timmar. Nog för att det finns där när jag vaknar igen, men det finns inte mycket annat att göra åt saken.     Så är det.

Och eftersom min statistik har skjutit i höjden dom senaste dagarna funderar jag på att lösenordsskydda bloggen. Det känns inge vidare kul med arga anonyma läsare som egentligen inte alls vet något om mig och hur allt ligger till. Jag lyssnar hellre till människorna som står mig nära, som är inblandade i verkligheten och vet hur allt är.

tills du sprutade... skum



Ehehehe, hur kan man tycka att det är så kul att sitta framför en cam och skratta åt sig själv? Jag är verkligen lättroad. Nu har jag iallafall precis duschat och snusat min sista snus. För ett tag framöver iallafall. Jag orkar ju inte gå 50 meter i snön just nu.

Dags att klä på sig, göra något åt håret och äta lite. Jag ska få åka ner till Gävle och se mitt älskade Brynäs ikväll. Jag har ett enormt ansvar, att komma ihåg biljetterna!!

har ingen jävla kontroll

Efter en trevlig natt känns inte allt så jävla trevligt längre. Jag fick helt plötsligt lust att bara lägga mig igen och sova bort hela dagen. Förresten så tycker jag inte om när folk tycker, tänker och säger massa saker om mig utan att dom vet vem jag är.

Och jag tycker inte om överraskningar. Och absolut inte att jag sitter  där jag sitter.

nästa mål : pingisproffs


Emilia har kommit med sin gitarr och lite vin, kan bli mysigt denna Onsdagskväll det!

effektiva days med E.L




Dom senaste dagarna har jag verkligen imponerat på mig själv! Och allt tack vare Emilia. Jag tror nästan att vi börjar bli vuxna på riktigt nu. Något händer verkligen!

Idag har vi varit på CUL och anmält oss till en varsin mattekurs (jag är stum) som vi förhoppningsvis får börja läsa i Februari. Tack och lov hade dom en matteverkstad där man kan få extra hjälp. När vi var klara där träffade vi Frida och Mattias för en fika, och efter blev det julklappsshopping. En himla skön och rolig dag har vi då haft.

Speciellt roligt var när jag och Emilia bjöd på pingisuppvisning inne på Clas Ohlson. Jag tror jag vet vårt nästa mål Emilia! Att börja spela pingis på fritiden och bli proffs.

don't want to see end

Jag sov nog lite längre än planerat imorse, men ingen skada skedd för det inte. Nu ska jag dricka lite kaffe (det allra sista jag har kvar) och sedan göra mig klar för att åka in till stan. Det kan hända att jag och Emilia åker in på CUL ganska snart, om inte, så hämtar min lillebror mig när han slutat skolan. Om jag vågar åka med han...

Så det blir alltså en syskondag, vilket inte händer allt för ofta nu när han bor i Hudik. KusinFridan verkar också vilja mysa med oss, så det verkar bli     en bra dag today!

men djuuuupt där inne

Emilia och jag har verkligen haft en värdefull dag tillsammans. Vi har p-walkat, blivit bjudna på fika, planerat studier, sjungit, ätit korv med bröd, spelat kort, skrattat och sjungit ännu mer. Vi ska nog starta en trio snart. Jag har paxat basen, sen får dom andra slåss om övriga instrument! Men det är givet att vi kör Winnerbäck-covers.

Nu ska jag lägga mig och hoppas att allt löser sig. Jag hoppas att allt har en mening.

jag vill plugga matte nu


Godmorgon! Jag har varit vaken sedan O9:OO och det är ett stort framsteg för att vara Sara. Morgonsnusen och kaffet har gjort sitt och nu känner jag mig riktigt glad och redo för en dag med min fina Emilie(a). En redigan p-walk är överst på schemat.

Emilia ska läsa matte C snart, och eftersom jag är världens sämsta människa när det gäller matte ser jag min chans här. En pluggkompis som kan... hjälpa mig. Jag hade stödmatte i högstadiet och var väldigt nära ett IG. Och på gymnasiet klarade jag knappt matte A. Jag minns inte varför jag blev godkänd ens? Hur som helst har jag kommit på att det är värt att ge matte B en chans eftersom jag vet att det är ett krav på de flesta utbildningarna. Jag blir impad av mig själv. Helt tagen. You go girl.

black black black black

Jag har haft varenda hårfärg man kan ha. Fast jag har nog mestadels varit totally black, och har trivts bäst som det med. Men jag har verkligen lovat mig själv nu att aldrig mer bli svarthårig. Så det är lika bra att lägga ner drömmarna. Även fast jag saknar det långa, svarta och jobbiga håret nu när mitt hår är tråkigare än tråkigast.
 

we can not be forgiven

Promenad, pepptalk med Emilia, snusköp, diskning, dammsugning och lite annat småplock är nu avklarat. Jag skulle ju egentligen ha behövt tvättat lite mattor och bakat pepparkakor också, men jag blev nyss erbjuden att käka och julmysa lite med favoriterna. Bästa Frida och Anny. Och det är ju en dag imorgon med, har jag hört.

Så nu ska jag bara städa lite inne på toaletten och sen drar jag in till stan. So long!

när du solar i glansen

Fan! Jag har glömt plånboken uppe på norrvägen och jag har helt slut på snus. Vad ska jag göra? Vad ska jag ta mig till? Egentligen är det rätt enkelt. Så ja Sara, ta en långpromenad, gå förbi huset och köp snus på vägen hem. Hur svårt kan det vara?!

Sen har jag lovat mig själv att diska, städa och kanske tvätta lite mattor. Och ikväll när allt känns bra ska jag baka pepparkakor. Det låter som en ganska bra måndag.

Förutom att jag inte kan få mina sovvanor att bli normala. Vad är det som händer?

april maj juni juli 2010

Nu är jag nästan mållös... Jag har suttit och läst igenom en massa gamla inlägg, http://sarasaharan.blogg.se/2010/june/, och jag kan inte förstår hur allt har kunna blivit som det faktiskt är nu. Även fast jag hade det grymt jobbigt emellanåt var jag glad, jag mådde verkligen bra och gjorde massor av saker. Jag får panik när jag ser hur allt har blivit nu. Något måste verkligen hända. Och det är jag som ska göra det.

sing us a song tonight

Klockan är mycket och jag har precis kommit hem efter en väldigt trevlig kväll. Julbordet i Hillsta var som vanligt gott och sällskapet av högsta klass. Tacksam!

Klockan 19:OO var det som vanligt bingolotto med Emilia och Nicklas. Vår egna lilla kock hade med sig vitglögg och nybakade saffransskorpor! Men as usual blev det ingen vinst. Fast det glömde vi bort rätt fort med Beck, yatzy och en massa kortspel.

Nu ska jag försöka sova lite så jag orkar städa, diska och baka imorgon. Behövligt.

Ibland vet jag inte vad jag ska tro. Och jag vet inte vad jag vill tro heller. Jag vet inte ens vad jag hoppas på. Det enda jag vet är att jag inte vill att någon ska må dåligt...

i will not let you... down


I sista stund så valde jag att klä på mig. Jag hade tänkt åka till julbordet i nattlinne eftersom jag är sjukt jävla trött och orkeslös. Men för andras trevnad så, okej. Inte för att jag tror att någon skulle bli förvånad om jag dök upp i något annat än kläder, det känns som att dom känner mig. Men nu ska jag leta en bil som ska stå parkerad på OK någonstans och åka upp till min kära lilla familj. Fan vad hungrig jag ääääär!

no one wants forever

Andra ljuset är tänt, kaffet har snart kokat klart, det är skidskytte på teven och jag är på världens julmyshumör. Om någon timme ska jag träffa världens bästa familj och lite finfinan släkt för att äta julbord (tills vi dör) på Ystegårn i Hillsta. Det känns som att den traditionen har hållt i sig några år? Men det är ju inte så att jag klagar direkt!

För övrigt är jag nu rätt tom på... ord, trots att jag är proppjävlafull med tankar och funderingar. Ibland undrar man verkligen varför vissa grejer här i livet inträffar. Och även om jag tror att allt har en mening känns det nu som att han där uppe gjort ett rejält misstag och sabbat livet för många. Jag önskar att allt ordnar upp sig. För alla!

Men nu ska jag stänga av mig själv och omvärlden ett tag, det gör så otroligt ont att veta hur dåligt vissa mår utan att kunna göra något åt det. Eller kan jag kanske det?

där svaret är ... frågan


Några av julklappar är inslagna, julmusiken har snart spelats sönder och imorgon vankas det julbord i Hillsta. Det känns som att jag börjar komma lite i stämning nu!

Kvällen har varit trevlig med lite kortspel och mycket skratt, min lilla Emilia är den roligaste och klokaste som finns. Åter igen, vad fan skulle jag göra utan henne? Men det får vi ta en annan gång. För nu tänkte jag lägga mig och lyssna på musik tills jag somnar. Klockan är ju trots allt snart morgon. Jag är inte van detta. HOST.

Tråkigt att jag förmodligen kommer sprängas i luften av alla tankar snart. Men jaja.

i am lost and insecure

Trots att det knappt gick att titta på hockey hemma med sex fulla och skrikandes människor som även ville ha skjuts mitt i matchen, hann jag iallafall se när Brynäs vann. Och vem tippade på resultatet 2-3 om inte jag?! Jösses, jag är ju en expert.

Annars är det inte bra alls. Jag mår verkligen inte bra. Jag har sådan fruktansvärd ångest över allt. Även fast jag inte borde, egentligen. Men jag kan inte hjälpa det, jag kan inte hjälpa att jag känner mig delaktig och dum i huvudet. Jag vill inte att någon ska må dåligt. Jag vill inte att någon ska hata mig. Och jag vill inte hata mig själv. Men det är svårt, så fruktansvärt svårt. Absolut inget i detta är rätt eller lätt...

it's anything but simple

Vilken mysigan Lördagsmorgon jag haft, med kaffe i "sängen" framför sprinten i Düsseldorf. Och nu är det herrarnas skidskytte. Det klart bästa med vintern är ju verkligen skidåkning. Givetvis i soffan. Eller på Marlenes skidträning med Erica?

Nu ska jag snart gå upp till Norrvägen där det är någon slags förfest. Men jag ska försöka smyga undan och kolla på hockey. När jag kommer hem ikväll ska jag nog baka pepparkakor, lyssna på julmusik och slå in julklappar. Jag har verkligen ingen julkänsla så det är väl på tiden att göra något. Och jag ska tänka så lite som möjligt.

if we ... got it all wrong

It's gotta be hard what you're going through. And i get what you say, but it's what we do, that got us here. And i guess what's done is done. What if we got it all wrong? What if we got it all, what if we got it all wrong? And it's all fucked up but we carry on.

för sent för edelweiss

Efter en bra (och otroligt effektiv) dag med mormor, ett trevligt biobesök med M och gott kvällskaffe hos Emilia är jag nu hemma. I mörkret, i ensamheten med tankarna.

Allt i mig fungerar så bra när jag får vara inne i andra världar. Harry Pottervärlden. Yatzyvärlden. Hockeyvärlden. Julvärlden. Alla jävla världar utom min egen. Men så fort jag blir ensam kommer allt över mig... Jag tror ingen kan sätta sig in i allt som sker just nu. Jag har aldrig upplevt något såhär svårt. Jag har aldrig upplevt något så fel som kännts så rätt. Jag har heller aldrig tyckt så illa om mig själv någon gång.

Men det är bara att kämpa på, och förr eller senare blir det kanske lite  ...   medvind.

you can't count on me

Jag tror knappt mina ögon! Men klockan O8:OO slängde jag av mig täcket och klev upp. Och efter en kopp kaffe tillsammans med Counting Crows känns allt    på topp!

Jag har en hel del att göra idag, rätt skönt för en gångs skull. Ta hand om tvätten, julklappar ska fixas, en lunchdate och så blir det kanske bio med M ikväll? Hur som helst så blir det nog en härlig fredag. En härlig helg till och med skulle jag tro, det vankas julbord på mitt förra jobb på söndag. Kul och mysigt, och gott om inte annat.

Nej du jävel [som jag skulle sagt till Marlene] nu är det dags för dusch ý tvättvikning.

wanna now your name

Snart drar Brynäs vs. Färjestad igång. Och mina två hockeykompisar kommer hit och tittar med mig. Jag känner verkligen att Brynäs vinner. Ska vi säga 3-1 kanske?

noen snill menneske ?


Nå skal jeg drikke rent norsk vann uten kullsyre og spise sjokolade. Virkelig en fin frokost det. Men jag fattar inte vart min andra chokladkalender kommer ifrån? Den finaste fick jag av Emilia ju, men den andra? Den låg längst inne i en garderob och jag har verkligen inget minne av vilken snäll person som givit mig den. Och det kan omöjligt vara så att jag själv unnat mig. För det skulle ha resulterat i ekonomisk kris.

Sovit ut ordentligt har jag iallafall gjort, skönt. Nu tänkte jag sortera lite tvätt, plocka lite och sedan ta en promenad. Ikväll är det hockeykväll som gäller,      spännande!

världens längsta dag ?

Vilken jävla natt. Det blev inte många timmars sömn precis. Var det för att jag hade ont i magen och ryggen, eller var det för något annat? Hahaha, jag har ingen aning.

Emilia bjöd iallafall på godaste frukosten, rivigaste kaffet och skönaste skjutsen till jobbet sen. Men jag vet inte om det var bra eller dåligt att jobbdagen var sjukt lugn?

Det var iallafall riktigt jävla skönt att stå nere i bageriet och steka tusen kilo köttfärs. Där slapp jag åtminstånde le och spärra upp ögonen. Men om det var kul vet jag väl inte. Och det var fan inte kul när jag måsta skynda mig att slänga ihop 43 blandade mackor till en ersättningsbuss. Helst på typ 5 minuter inklusive utkörning tyckte dom. Fuck you, sa jag. Men nu är jag hemma och är nöjdare än nöjdast. Somnar snart...

Men innan ska jag äta riktig mat för första gången på sjukt länge. Kanska låter gott?
RSS 2.0