I always hear this voice inside

Herre gud vad jag känner mig taggad nu! Allt har gått som en dans idag, så nu slipper man oroa sig inför onsdagen. Jag, Johanna, Carro, Evelina och Sara träffade "hällan-gubben" idag, och han visade oss runt i lokalen. Sen åkte vi och köpte allt möjligt som vi behövde. Konfetti (stavning), muggar, dukar, maschaller (stavning), chirre, skålar, dricka och lite annat. Och servetter! Det viktigaste av allt, haha. Bara 2 dagar kvar nu!

Jag fick även tag i en nyårsklänning, så nu är jag ännu 500 :- fattigare. Men det ska jag inte hänga läpp för nu inte, studiebidraget rullar in nu det också. Och hade jag ens förväntat mig att jag skulle spara pengarna? Nehejdu. Det krävs lite träning det :P

Nu ska jag upp och lira lite med GH, men jag är lite arg på min bror som har tagit med sig minneskortet och world tour till Frida. Det betyder ju att jag bara har en gitarr kvar här, och inte kan spara. Vilket i sin tur betyder att jag bara kan spela typ 6 olika låtar.

Nej nu kliar det i gh-fingrarna, måste öva så jag kan pissa på Hansen när han kommer!
<3

Fråga bara, jag berättar vad som helst

Mysiga dagara med god mat, utebad hos kusinerna och en tripp till Gävle för att se Brynäs. Det blev dock förslust mot HV71, men det var ju roligt endå. Roliga fyllegubbar.

För övrigt känner jag mig depp. Jag har inte alls någon aning varför, allt är egentligen bäst nu. För jag är ju kär och allt. Men det är något som gör att jag känner mig orolig och tycker att allt är åt helvete. Eller så är det bara för att nyår närmar sig med stormsteg och jag inte har en aning om vad jag ska ha på mig! Vilket jävla problem.

Nu blir det sängen, jag ska sova ensam för första gången på väldigt länge. Förr tyckte jag om att sova själv, för man kunde ju vräka ut sig hur som helst då. Men fan, nu föredrar jag nog sällskap. Även om du snarkar lite ibland, hihihihihi.

Saknar dig!

I don't wanna be without you

"Är det Jessica som inte ha nå liv? Jeeeeeapp" Jag pratar fan alltid i sömnen med Carolin, och det är konstigt eftersom jag adrig annars pratar då jag sover. Men det är säkert roligt att lyssna på all skit jag får ur mig. Men en av mina drömmar jag drömde inatt var verkligen en hemsk mardröm. Jag hoppas att jag aldrig behöver uppleva det.

På stan köpte jag lite nödvändigheter bara, vilket är mycket olikt mig när jag har mycket pengar. Och resten av dagen har bara varit fett chill med lite mys och sådär.

Snart ska vi gå ner till min moster och bada utebadkar och käka mat. Kan nog bli riktigt mysigt det. Sen ska jag gå till Carro och hoppas att vår bäste killkompis dyker upp. Om inte irl så får han komma i våra drömmar och planer, höhö. Fyfan vad rolig jag är alltså.

Och imorgon blir det en dag i gävle, sen ska vi se Brynäs.

Miss you.

It's taken me so long to do this

Nu är allt julstök över och det blir inget mer julbord på ett bra tag. Inte för ens om ett år närmare bestämt. Jag har haft en mysig jul med bra människor och fina julklappar. Fast på nått sätt kändes det lite annorlunda, allt gick så fort och jag kände aldrig riktigt att julstämningen infann sig som det brukar. Men som sagt, det har väl med åldern att göra. Tack för allt fint och alla som var på fett bra humör hela dagen/kvällen. Skratt är bäst!

Dom senaste dagarna har det blivit mys med babybaby och guitar hero world tour med brorsan. Satan alltså, jag börjar ju lära mig att lira både gura och trummor på expert, haha eller not. Men en vacker dag pissar jag sönt på båda Mattiasarna kan jag lova :)

Nu sitter jag hos min underbara vän Carolin (hon tvingar mig inte att skriva detta). Jag våldgästar hennes säng inatt och imorgon blir det mellandagsrea som fan. Vilken mysig natt hon kommer att få uppleva, hon längtar redan. Men först ska vi göra någe keuwligt.

Du är fan den finaste jag vet.

Såhär på natten innan julafton

Vilken mysig dan före dan-kväll jag har haft med Carolin. Chips och mys uppe på köpmanberget, sen hem till ett glas vin och två omgångar yatzy med farsan. Tråkigt att han sopade banan med oss bara. Men vad gör det? Jag vann ju stort mot Hansen och Mattias imorse, fick in både bonus och yatzy, det lever man ju länge på. Yeah baby!

Under kvällen har jag och Carolin tänkt på Mc Donalds rätt mycket. Inte för att vi har varit sugna på det (eller det låter jag vara oskrivet), men vi har tänkt ut bra kombinationer vi måste beställa innan vi dör. Och vi måste nog köra igång med det ganska snart om vi ska hinna, för det var ju några förslag att gå igenom.

Bara några av alla;
1. Hej, en mellan cola och en cheddardipp tack.
2. Tja, jag vill ha en cheesburgare utan ost.
3. Öhm, två bröd med ost tack.
4. Hej, en daim mcflurry utan glass.
5. Tjenis, ett hhc mål. Eller nej förresten, ta 13.
6. Jag skulle vilja ha en cola med bara is, tack!
7. Har ni vesuvio med bea?
8. Heeeeej, en liten stor meny.
9. Ett strips med ketchup tack (Carros dumma)

Och listan bara fortsätter... Tror jag ska inleda nästa vecka. Vilken bra anledning för att _måsta_ käka på donken nån gång ibland sådär. Synd att jag har ett nytt liv som väntar på mig efter nyår, hähä. Svårt val det blir. Men alla vet ju hur nyårslöften brukar funka.

Nej nu är jag så trött så jag vet inte vad. Ska bli skönt att krypa ner och somna och sedan vakna av att Kalle anka börjar på tv. Hahahaha om jag sover så länge imorgon så skjuter jag mig själv, imorgon ska jag såklart gå upp klockan 07:00 och mysa. Eller 8:00 kanske... Fast jag tror det blir nog runt 10:30 endå om jag känner mig själv rätt.

Ha en trevlig jul.

And you are my heaven on earth


Imorgon är det dags igen. Känns aningen overkliget och konstigt, inte samma pirr som för några år sedan. Men jag antar att även jag växer upp och blir mognare, tro det eller ej. Fast det där med att skaka, klämma och ruska alla paketen har jag inte vuxit ifrån än, men det kommer väl med åren det med. Vi blir väl runt 13 pers här imorgon och visst längtar jag, men det är liksom inte samma sak längre. Och julstämningen den bara försvinner mer och mer för varje år som går. Jalla skit bajz fan pöppa, orka att man ska behöva bli så jävla mogen daah lixom... Hähähä, vad rolig jag är alltså.

Undra om det blir en tripp till kyrkan inatt för att hitta den där sista julkänslan inför imorgon, tror så. Nu ska jag springa ner till våran smala fula gran och klämma mer paket, sen ska jag nog sova eller äta nått jävligt gött. Och ha en bra jul alla :)

Everything I thought you never were


You're everything I thought you never were
And nothing like I thought you could have been
But still you live inside of me
So tell me how is that

You're the only one I wish I could forget
The only one I love to not forgive
And now you break my heart
You're the only one

And though there are times when I hate you
Cause I can't erase the times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you its pains me to say
I know I'll be there at the end of the day

I don't wanna be without you babe
I don't want a broken heart
Don't wanna to take a breath without you babe
I don't want to play that part
I know that I love you but let me just say
I don't wanna love you in no kinda way, no no
I don't want a broken heart
And I don't want to play the broken-hearted girl no no
No broken-hearted girl
I'm no broken-hearted girl

There's something that I feel I need to say
But up 'til now I've always been afraid
That you would never come around
And still I wanna put this out
You say you got the most respect for me
But sometimes I feel you're not deserving of me
And still you're in my heart
But you're the only one

And yes there are times when I hate you
But I don't complain
Cause I've been afraid that you would walk away
Oh but now I don't hate you I'm happy to say
That I will be there at the end of the day

I don't wanna be without you babe
I don't want a broken heart
Don't wanna to take a breath without you baby
I don't want to play that part
I know that I love you but let me just say
I don't wanna love you in no kinda way, no no
I don't want a broken heart
I don't want to play the broken-hearted girl
No, no, no broken-hearted girl

Now I'm at a place I thought I'd never be, ooh
I'm living in a world that's all about you and me, mmm yeah
Ain't gotta be afraid, my broken heart is free
To spread my wings and fly away, away with you,
Yeah yeah yeah, oh ohh...

Alltid så gör hon det igen. Och igen och igen och igen. Kanske den snyggaste bruden i världen, och kanske det bästa rösten har hon. Och nu såhär i juletiderna så är ju allt bara perfekt när hon sjunger Ave Maria också... You are my heaven on earth, lalala :D

Jag vill nog bara ändra sanningen

Jag har nyss vart ute och gått med mig själv. Hela tiden lyssnade jag på en låt. Endast en jävla låt som går rakt in igenom mig och bara rör om och trasslar till och reder ut och får mig att leva i en annan värld. Jag vet inte om det är bra eller dåligt, men det är så jävla skitsamma. Det är ju skönt att bara komma bort ibland. Speciellt med Winnerbäck.

Julklappar = CHECK
Julstädningen = CHECK
Julgodisbaket = CHECK
Julgranen klädd = CHECK
Fjärde ljuset tänt = CHECK
Julskivor spelas = CHECK


Men vart fan är min julstämning? Herrejösses, det närmar sig ju. Hoppas den finns!
Så nu ska jag leta fram nejlikor och appelsiner i hopp om att finna den. Sen mysa phett.

Let us pretend we are just two people and you are not better than me

Igår blev en bra dag med god mat, härligt folk, mycket skratt och inte sådär på tok för mycket dricka. Jag skippade själva utgången och hängde med Jon-Eric och Evelina istället, värt som fan! Det blev några vändor fram och tillbaka till stan, men så blir det ibland, haha. Och vi hann ju med ett kärt besök på donken innan dom stängde. Tack för en grymt mysig och rolig kväll alla, och vad duktig du var i köket Marlene! Helt craze.

Vaknade tidigt imorse, inte så jävla bakis faktiskt. Mamma har klätt granen, men det känns så... fel. Vet ni hur liten den var eller!? Värsta smal och ful, så nu är jag sur. Men om en dusch och lite frukost så är det surpuppiga nog över. Har inte tid att sura idag.

Känner även en liten press eftersom jag måste välja tyg och modell till balklänningen nu, fan alltså. Jag har ingen aning alls, och inte vet jag vilken hårfärg jag kommer ha heller. I detta läge hade det varit bra att vara svarthårig, det blir liksom lättare att hitta en bra färg då. Men jaja, vi får se hur det blir. Känner att jag borde städa litta också.

Gonna be okay, da da doo-doo-mmm

Gårdagen blev räddad som tur var. Jag och min kära kusin Frida intog mormors lilla lägenhet och hade så där mysigt med henne som bara vi kan. Sen trängde vi ihop oss alla tre i hennes säng (som inte ens är en dubbelsäng). Trångt och mysigt. Sen idag har vi bara sprungit på stan och fixat julklappar och mormor bjussade på goan lunch. Grrrrrrrym dag med massor av skratt! Tänk julen med er, kan int bli annat är bra're.

Nu har jag precis duschat. Om en timme är det fullt ös medvetslös som gäller! Inte precis kanske, men fest som fan blir det. Och tro det eller ej, men jag är taggad.
Det blir mat och förfest hemma hos den numera 18-åriga Marlene med alla mina underbaraste. Kan det bli bättre? Sen drar vi till stan och shakar loss till Linda Bengtzing, höhö.

Nej nu ska jag börja supa hörrni, kom så fort du kan Carro!

Don’t look back, got a new direction

Efter en natt hos Hansen, en onödig skolavslutning och skönaste skjutsen hem med min bästa moster är det äntligen jullov. Tänk att det är mitt allra sista. Och tänk för att jag tog bilen in till stan och köpe ett gäng julklappar idag när jag kom hem. Jag fick 600 :- tack vare pysslet på guldsmeden, och det kom mer lägligt än lägligt kan jag lova... Tro det eller ej, men nu har jag bara 3 stycken julklappar kvar. Jippy, jag kan andas igen!

Nu känner jag mig utelämnad att dö nästan. Pappa jobbar, mamma ska snart iväg och jobba och min käre lillebror (som jag för övrigt inte sett på 100 år känns det som) är såklart hos sin flickvän. Och alla andra människor har också viktiga saker för sig ikväll. Vad fan ska jag göra?

Nu ska jag ut en sväng, och fundera på vad jag ska välja.
1. Jag festar och dricker glatt bort mina bekymmer.
2. Jag stannar hemma i min ensamhet och gör knäck.

Nej jag har inte tid med all din skit


Tänk vad nice det vore om man hela tiden var värsta sugen på att promenera, träna, göra läxor och laga nyttig mat. Nu sitter jag vid datorn som vanligt liksom, gör inget vettigt alls. Men jag borde träna lite (mycket), borde plugga historia och jag borde laga någon nyttig mat så att jag slutar springa runt och småäta kakor och skit hela tiden. Jag ska fanimej lova mig själv att inte sitta vid datorn mer idag. Och inte ägna en tanke åt dig och all din skit. Sista dagen imorgon, och inatt slipper jag ju iallafall sova ensam <3

För allting går igen, kommer tillbaks. Och en dag ska alla skulderna betalas.
 

Vi visste ingenting om verkligheten


Jobbig natt, som fan. Det kan ju i och för sig bero på att jag envisas med att sova i Mattias rum när han sover hos tjejen sin, och samtidigt ska lyssna på P3 Svea hela natten. Men jag får väl vara trött idag då, jag slutar liksom 12:00 och kan då åka hem och sova vidare. Och imorgon är det sista dagen i skolan! Forever! Nej riktigt så bra är det inte, men jul är det snart. Hoppas att julklappshybben löser sig. Time for school nu.

Vem som helst kan avge tomma löften, och göra hål där de lovar och svär...

När ingen anar vad som sker

                          
Det är då man inte ska tycka att alla är störd i huvudet som inte förstår, jag vet. Men det är inte lätt att bära hundra kilo ångest och besvikelser själv heller. Och ännu jävla värre blir det då mamma och dom på allvar börjar tro att jag lider av adhd eller damp. Jag vet att det är töntigt att skriva om någonting som bara ett fåtal runt omkring mig vet om, men vad ska jag göra? Vem fan mår bra av att stänga in sig i sig själv? Ja, ni får tro att jag har damp, adhd, mens och allt vad det är. Men det är något mycket simpelt. Och något så sjukt och jävligt som jag egentligen inte borde gå runt och bära på ens. Dagens bästa var väl att Bonde-söker-fru-Hanna tillslut valde Elias. And I miss you.

Have you ever felt this way before?


     And have you ever closed your eyes and trusted, just trusted?

Som dom som aldrig får bli

Dryg dag som fan, med buss till och från skolan samt huvudvärk. Också kommer man hem och får torsk till middag. Liksom, vad i helvete. Torsken är faktiskt en mycket utrotningshotad art, och det har jag berättat för mamma 138 gånger... Men som en typisk ge-upp-are som jag är så käkade jag och var tyst endå. Och nu ska jag invänta Bonde söker fru, troligen blir det lite behövlig sovning innan det. Varför är jag så trött?

Har inte så mycket mer på hjärtat nu. Lite jullov, julkänsla och färdiga julklappar skulle sitta fint. Annars har jag det bra tror jag, man ska väl inte kräva så mycket helt enkelt.

Tänk om jag inte brydde mig ett skit


Men du psykar mig som fan. Jag vet inte om det är medvetet eller om du är helt vrickad på riktigt? Hur som helst så önskar, hoppas och ber jag att jag aldrig blir ett svin som dig. Och jag svär på min egna grav att jag aldrig mer någonsin ska blanda mig med dig och dina fuckade handlingar. Vet inte varför jag spelar snäll och förstående heller. Jag skäms över mig själv. Men skitsamma, nu vill jag bara sova. Men jag antar att det blir svårt, jag vill ju somna bredvid en Mattias och vakna av att det är julafton eller något.

You don't know what I'm going through

Du är drömmarna jag drömmer inatt


Marlenes födelsedag idag, grattis gumman. Som vi har väntat till du också blir 18 och stor. Och en vecka kvar till självaste julafton ungefär. Det går inge vidare med mina julklappar. Fanårå. Jag och BabyBaby drog en skön hemma-dag today. Eller vi åkte in till stan med mamma. MenzpuppaN^ Alltså mest jag, lite hon. Men ja, jag erkänner väl då :p Sen blev jag bjödden på fika på dackås, snällt och gött! Nu är jag hemma och känner mig fett down. Less liksom. Orkar inte lägga mer energi på det där nu. Inte jag som lider. Undra vad man ska hitt på nu då. Det märker vi. P3 och sängen kanske? <3

Hur var det nu det var?

Åååh, ibland älskar jag verkligen mig själv :D :D
Inte riktigt kanske. Men jag blir helt _stöss_ ibland.
När jag är som söndags-tröttast så chockar jag sönt.

Städar, tvättar och pluggar som ett as. Plötsligt händer det.
Ingen vet hur skönt det är att ha 2 Solwind-uppgifter helt ready.

Puss på mig själv Sara, bra jobbat. Jö sedäj litte åftaje åh.

Men nu ser jag att klockan snart är 23:30. Alltså om ett tag.
Det är fan inte bra. Där bröt jag mitt löfte om att somna tidigt...
Skitsamma. Ska endå bara vara hemma och skolka imorgon!
JAG BARA SKOOOOOOJA!
Klart som fan att jag inte ska.

Nej nu ska jag gå och sova. Blir ju jobbigt att somna ensam inatt :(

Gud vilken skön helg

Efter skolan på fredagen köpte jag och Hansen glass innan vi åkte hem.
Sen blev det lite käk och chill med Jimmy till idol. Sen somnade vi som stockar.

På lördagen var det underbart fint väder så vi tog en liten promenix. Sen åkte Hansen, men kom tillbaka på kvällen igen. Under den tiden han var bort låg jag på soffan exakt hela tiden, höhö man får jö dä ibland såru vet. Eller visst ja, jag gjorde ju luciafika till mamma och brorsan. Snäll jag är. På kvällen blev det film och mys bah, somdäskava.

Imorse vaknade jag av ett jävla snarkande, knäppande och smaskande från Hansen. Nu förstår jag hur Carolin känner när hon sover bredvid mig... Hur som helst skulle jag iväg till guldsmeden och jobba igen. Roligt att det typ inte kom några barn och pysslade alls. Men jajajaja. Lättförtjänta päningar iallafall. Sen drog jag och Jimmy en god donkisch, jävlar vad jag är mätt nu.

<3

Du får inte vandra på min väg utan att visa mig ditt mål

Nyss åkte jag och Carolin ut med lite inbjudingskort till nyårsfesten på hällan, tror det blir bra jag! Nyår är ju alltid nyår liksom, och det brukar bli perfekt. Men först skjutsade jag min bror till Bjuråker, hur snäll är jag inte på en skala? Okej, världens pms-syrra...

Även att jag gjorde bort mig 2 gånger under denna kväll. En rolig grej som gjorde att jag sprang skrattandes ner för 7 trappor. Den andra grejen var dum. Eller bra-dum. Jag är inte skyldig dig ett skit längre, och varför ska jag passa upp på dig och vilja hjälpa dig och dina otroligt dumma handlingar? Hoppas du får en trevlig natt. 10 poäng till mig!

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Jag är så trött.
Äta två apelsiner, kolla brynäs och duscha kanske!

Det gör ont att veta

Jävlar vilken jobbig dag det har varit, naat.
Åkte till skolan runt 09:00 i Jimmys finfina bil.
På lektionen fick vi springa runt på stan bara.
Och kolla lite framkomlighet för rullstolsbunda.
Även köpa en och annan julklapp, sen åka hem.
Mmh mmh mmh!
Mmh mmh mmh!
Mmh mmh mmh mmh!


Nu sitter jag här bara. Funderar på en liten promenix.
Sen borde jag fan dra en städning med dammsugning.

Det bästa vore om du bara höll käften och skötte ditt "bra" liv.

When you realize

Ingen vet hur jävla menspuppig jag har varit idag.
Men ja, allt har ju självklart sina anledningar också.
Usch, jag blir bara så less. Varför? Varför? VARFÖR?
Jag trodde äntligen att den fuckade jävla tiden var över.
Men ett _löfte_ är inte något man håller enligt alla, eller?

Jag skulle bara vilja skrika rakt ut om allt. Få visa ditt rätta jag.
Men då kommer ju mitt, och andras liv, bli ett rent jävla helvete.
Fast jag är inte så sugen på att passa upp på dig längre heller!

Men jag antar att det är såhär det blir när man inte tänker...

Well, jag borde ta tag i allt jävla skitplugg nu.
Jag är inte glad, det kanske märks. Behöver dig.

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen för du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen

 

You take away the old, show me the new

Äntligen är tisdagen över, den jobbigaste dagen av alla.
Och jag minns inte sist jag stod ut en hel tisdag i skolan.
Men idag var jag duktigt, på många saker också. Det du!

Jag kammade hem ett MVG+ på ett prov, viktigt med plus?
Sen så höll jag mig vaken till en lång svart-vit film till 16:00.
Och jag tog en promenad med Emilia nu på eftermiddagen.
Men nu borde jag ta tag i allt vad plugg och ständning heter!

Nu skulle det sitta fint med litta jullov och färdigköpta julklappar.
Och sömn. Det är ju någon som håller mig vaken om nätterna :p
Men inte gör det mig något inte. Nej tvärtom, det är så mysigt så.

Fast det skrämmer mig hur vissa beter sig...
Vart står ni? Hur tänker ni? Jag trodde jag visste.

Den vackraste stunden i livet

Jag har inget viktigt att skriva idag, allt flyter på som vanligt liksom. Skolan går trögt, dagarna flyger förbi, julen närmar sig och allt det där you know. Men allt bli så mycket lättare när man hela tiden drömmer, tänker och längtar efter någon. Alltså inte vem som helst, utan någon speciell som får dig att le och må lite bättre. Vilken tur jag har, tack :)

-

It's all about give and take.

Jag vet vad som måste göras

Gårkvällen spenderades i näsviken, sen skjutsade jag och Hansen in litta folk till stan. Emilia och Jimmy skulle se Lasse Lindh, det hade jag också velat om det inte vore för att jag då måsta dra till med en utgång som kostar pengar. Och jag är ju inte den som är pepp på utgångar dårå precis. Visst är det kul nångång kanske, men fan så överskattat också enligt mig.

Strax efter 02:00 hämtade jag dom i stan. Jag fick åka ensam eftersom det var en lat jävel som låg kvar i sängen och tydligen inte orkade, haha. Dåligt jobbigt att jag hade så sjukt ont i magen bara. Jag vet inte vad det är med mig, men det borde ju gå över.

Idag jobbade jag, Petra och Jimmy på guldsmeden och pysslade med barnen. Rätt roligt var det. Eller mer okej kanske. Vi hade inte en lugn stund, och nu har jag glitter och färg över hela mig känns det som. Men det är väl så det ska vara, och det verkade invandrarflickorna som hängde med mig hela tiden också tycka. Fan vad dom pysslade!

Nyss åt jag julbord på Hillsta. Men eftersom jag har så ont i magen blev det inte mycket ätet för min del. Värdelöst. Tur att jag har en najz moster som läste mina tankar och bjöd mig på litta Fernet-supar. Sjukt gott och så jävla skönt när man har ont i magen. Fast jag borde ha tänkt lite längre. Jag vill ju ha bilen ikväll och kunna åka och köpa något gott. Men dä går junte nu dä äh...

Saknardignujag.

Det enda jag riktigt hör nuförtiden

Emilia och Jimmy kom och hämtade mig och Hansen imorse, och vi styrde mot sundsvall. Jag tror att det var meningen att jag skulle köpa julklappar, men gjorde
jag det? Nej jag hittade inte ett skit, bara två stycken doftljus, av alla saker liksom.

Men roligt hade jag, och vi åkte hem till Jon-Erics lägenhet och hälsade på också. Där kikade vi på en dvd från en konsert vi hade i slutet av 9:an, det är sjukt hur man kan skämmas så mycket för något man gjort. Haha, men det var trevligt. Synd att jag hade så sjukt ont i magen bara, och fortfarande. Och less för att jag inte hittar några julklappar är jag, och ännu lessnare för att jag inte har några pengar att köpa dom för.

Känns lite tungt att jobba imorgon med, jag känner mig fett lost.
Men tur att det kommer en bra person med film och glass snart <3

Är du framme nu?

Fan vad lotto att det är helg nu. Och jävlar i helvete vad jag hoppas att den blir undebart bra. Fast det tvivlar jag inte på... Snart kommer Carolin och då ska vi åka och hämta Mattias (måste sluta säga Hansen, det skulle vara fult om han började kalla mig för Persson). Då blir det idolmys, även fast det suger att Johan har åkt ut. Imorgon blir det troligen en tripp till sundsvall med Mattias, Emilia och Jimmy vad jag vet än så länge. Trevlig helg babes!

<3

Och så märker du hur fort det går

Jag har failat på nationella proven i svenska.
Jag har haft utvcklingssamtal, lite hög frånvaro.
Jag har varit hos tandläkaren, fortfarande 0 hål på 18 år.
Jag har försovit mig, men hann i tid till ett prov endå.
Jag har ätit hamburgare, pizza, hamburgare and so on.
Gud vilken fin vecka det har varit känner jag, verkligen ett najz liv.

Men jag har haft mina lyckliga stunder också, och det är tur.
Och jag lyckades köpa tre julklappar idag. Det var då på tiden.
Men det tråkiga är bara att jag har 300 :- kvar nu. Åh sug kuk.

Fast jag vet att det löser sig. Så tänker jag jämt, och det är fan sant.
Nu vill jag helst bara lägga mig ner och vakna vid jul typ. Jag är slut.

From heads unworthy

Jag vet inte
men det är nånting
som gör att
jag verkligen inte
orkar bry mig ett skit.

Det är som att jag hela tiden tänkar att... att det löser sig.
Fast jag vet nog innerst inne att man måste anstränga sig.
Fan vad det känns som att jag är i en jävligt down-period nu.

Ja det är rätt mycket nu, och det jävliga är att jag inte orkar alls.

One year and one step back

Det är ett år sedan nu. Det kanske är bäst att göra något igen?

When I look into your eyes

Varför är jag så jävla trött hela tiden? Ingen ork alls.
Skulle jag bara blunda lite nu så skulle jag somna dirr.
Jag varken pluggar, rör på mig eller något annat bra. Fan.
Det är jag som ska köpa fett mycke vitaminer tror jag.

Ingen julkänsla har jag heller. Ingen vet varför, jag brukar ha det.
Jag fick ju förfan öppna första paketet i kalendern idag! Fina tights.
1:a december och jag har inte köpt en enda julklapp. Vad är det här?

Nu vill jag sova och ställa klockan på 19:00 då Vänner börjar.
Men jag borde ju fan ta en promenad och bli lite pigg på plugg.
RSS 2.0