Såhär på natten innan julafton

Vilken mysig dan före dan-kväll jag har haft med Carolin. Chips och mys uppe på köpmanberget, sen hem till ett glas vin och två omgångar yatzy med farsan. Tråkigt att han sopade banan med oss bara. Men vad gör det? Jag vann ju stort mot Hansen och Mattias imorse, fick in både bonus och yatzy, det lever man ju länge på. Yeah baby!

Under kvällen har jag och Carolin tänkt på Mc Donalds rätt mycket. Inte för att vi har varit sugna på det (eller det låter jag vara oskrivet), men vi har tänkt ut bra kombinationer vi måste beställa innan vi dör. Och vi måste nog köra igång med det ganska snart om vi ska hinna, för det var ju några förslag att gå igenom.

Bara några av alla;
1. Hej, en mellan cola och en cheddardipp tack.
2. Tja, jag vill ha en cheesburgare utan ost.
3. Öhm, två bröd med ost tack.
4. Hej, en daim mcflurry utan glass.
5. Tjenis, ett hhc mål. Eller nej förresten, ta 13.
6. Jag skulle vilja ha en cola med bara is, tack!
7. Har ni vesuvio med bea?
8. Heeeeej, en liten stor meny.
9. Ett strips med ketchup tack (Carros dumma)

Och listan bara fortsätter... Tror jag ska inleda nästa vecka. Vilken bra anledning för att _måsta_ käka på donken nån gång ibland sådär. Synd att jag har ett nytt liv som väntar på mig efter nyår, hähä. Svårt val det blir. Men alla vet ju hur nyårslöften brukar funka.

Nej nu är jag så trött så jag vet inte vad. Ska bli skönt att krypa ner och somna och sedan vakna av att Kalle anka börjar på tv. Hahahaha om jag sover så länge imorgon så skjuter jag mig själv, imorgon ska jag såklart gå upp klockan 07:00 och mysa. Eller 8:00 kanske... Fast jag tror det blir nog runt 10:30 endå om jag känner mig själv rätt.

Ha en trevlig jul.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0