prinsessan 2 år 🎀

(null)

Tiden rusar iväg och hela sommaren har passerat. Vi är nu inne i september månad ocg vår lilla busiga lillasyster har precis fyllt 2 år. Är det inte galet? Det känns som det var nyss jag fick upp den där lilla mörka trollungen på bröstet... 

Elsas kalasdag blev fantastiskt fin och mysig! Vi firade henne en dag i förskott eftersom hon egentligen fyllde på en måndag. Ingen vidare kalasdag det inte. 

Så på söndagen fick hon skönsång och morgonpaket av oss här hemma. Vilken lycka! Hon hade länge gått och övat sig inför sitt "kalasch" genom att sjunga ja må hon leva för sig själv. Varje gång jag har tänt ljus här hemma så har hon sjungit en trudelutt på den sången. Men nu var det äntligen vår tur att sjunga för henne! 

(null)

(null)

(null)

Av oss fick hon en Skrållan docka, en Skrålla dockvagn, en bok och en målarbok med favoriten Pippi. Hipp hurra vilken succé med dockvagnen! Så roligt att se hennes lycka i ögonen när hon såg den.

Mitt på dagen började alla gäster att droppa in. Och vilken tur att morfar kom, den enda som hon pratat om som skulle komma på hennes "kalasch". 

Som vanligt blev det fullt hus och barnen älskar dessa tillfällen då alla är samlade. Vi sjöng för Elsa (det bästa på hela dagen enligt henne) och mumsade i oss 2-årstårtan som bästa mormorn gjort till Elsa. Sedan var det dags att hugga in på presenthögen! 

(null)

(null)

(null)

Hon fick så mycket fint och bra! Fina kläder, en egen stol med sitt namn lika som bröderna har, docksäng, lego, massor av böcker som hon älskar, pengar och mycket mer. En helnöjd tjej som hade fullt upp med allt nytt resten av dagen! 

Efter att gästerna åkt hem pustade vi ut en snabbis innan nästa gäng kom. Peter, Elin, Linnea och även Johanna kom med presenter! Greta Gris tröja, Greta-böcker, en fin tröja och målabok/pennor som gick hem hos 2-åringen. Vilken dag! Tänk att hon är så stor nu, vår älskade lilla Elsa. 

(null)

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0