viktiga, viktiga & oviktig

"Det finns saker som är viktiga och så finns det saker som är viktiga" Sen finns det gånger man känner sig totalt oviktig. Och gånger man börjar tvivla på rätt eller fel .

jag låter bilden tala =D


Så jäkla lycklig är jag just nu. Massor med planer i huvudet. Så många fina tankar!

L - Y - C - K - L - I - G !

Hela förmiddagen har jag sprungit ner i omklädningsrummet för att kolla telefonen, om hb ringt om lägenheten. Jag var helt inne på att någon annan fått den eftersom dom inte ringt på hela förmiddagen. Men fem minuter innan jag slutde hade dom ringt och lämnat ett meddelande. Sussa var så nyfiken och tvingade mig att stanna kvar och ringa. Och vi fick lägenheten! Dessutom var hon så himla snäll när jag förklarade att vi inte vågat säga upp vår lägenhet än, och sa att vi skulle strunta i uppsägningstiden. Annars hade vi fått betala dubbla hyror i två månader. Vilken jäkla tur... Nu väntar vi bara på kontraktet, sen är det dags att tapetsera och så :-)

Lycklig tjej. Hela eftermiddagen har varit så bra. Åkte upp till mamma efter jobbet. Slängde in en tvätt, fikade med Flodin-familjen som kom på besök, solade, grillade och spenderade den där sällsynta tiden då hela lilla familjen är samlad. Underbart.

Nu ikväll har jag varit hos mormor och gjort slingor på henne, blev superfint. Och trots att jag mer än gärna gjort det gratis tvingade hon på mig 3OO:- och en flaska rosévin. Jo man tackar! Nu är jag hemma och är glad bara. Tvätten är redan torr och vikt eftersom jag hängde den ute. Så nu blir det en stillsam kväll, med skön sovmorgon imorgon. Kan det bli bättre? Jo lite förståss. Endast tre dagar kvar nu.

klockan är bara O4:3O


Klockan är bara O4:3O och jag sitter här helt redo att åka och jobba. Eller helt redo är jag väl kanske inte, jag är nå jävulskt trött. Men det går över när jag kommer till jobbet och kokar kaffe, brukar vara så. Jag ska snart gå ut till bilen, sen hoppas jag på en fin dag med mycket sol. Ser fram emot att åka hem klockan 13:OO idag. Ya!

resorb, och en ny fläkt

Det kändes ju lagomt "roligt" att åka till jobbet idag, mitt på dagen när det är som varmast. MEN efter två stycken resorb och en nyinköpt fläkt kändes det bättre... Dagen gick även hur fort som helst, trots att vi hade folktomt nästintill hela dagen.

Jag hann springa på Åhléns efter jobbet med. Så nu har jag fixat mina presenter till hjärtat som fyller åt nästa Lördag. Ett sjuuuuukt stort paket blev det, och ett mindre. Hehehehe! Den Lördagen är det dop för Elias också. Men jag är inte bjuden så jag får väl hitta på något annat tills Mattias kommer hem. Det känns väl lite tråkigt, jag har ju varit med Elias så mycket - och kommer att vara. Dopet är ju för hans skull. Men det är bara att acceptera! Jag förstår på ett sätt att hon inte vill att jag kommer.

Nu ska jag vika tvätt som har hängt i evigheter. Sen ska jag ta en dusch och försöka somna så fort som möjligt. Jag ska nämligen börja redan kl O5:OO imorgon. ZzZzZz.

håller på smälta bort...

Jag skojar inte om jag säger att jag håller på att smälta bort nu. Svetten rinner, jag mår illa och är lite yr. Resultatet efter en powerwalk med moster, i 29 grader bara.

Trots allt detta var det skönt. Och eftersom jag ska åka och jobba snart känns det bra att jag har hunnit vara ute en timme iallafall i detta fina väder. Men gissa om det känns motigt att åka och jobba snart...Ingen luftkonditionering eller fläkt. En härlig arbetsplats med disk och spring i denna värme. Tur man kan springa ner i bageriet och kylrummet lite titt som tätt. Gud vad jag längtar till 18:3O ikväll. Hem hem hem.

Appropå hem, idag bör vi få veta om vi fått lägenheten eller inte. Håller tummarna! Men nu blir det en kall dusch innan jag sätter mig i bilen och hoppas den startar.

fotboll denna fin kväll

Nu har jag hämtat hem saaben. Och visst var det något fel på den, men lampan har slutat lysa och vi skulle köra den tills felkoden kom upp igen. "Visst" tänkte jag och gick ute till bilen och skulle köra hem. Då startar den inte... Det vara bara att gå in och vara jobbig igen, haha. Men tillsut startade den och han tyckte att jag skulle ta hem den och köra. Så vi får väl se hur det går. Bilar är ju sånt som bara ska funka!

Nu ska jag ta en dusch och göra mig redo för en kväll i Ljusdal, det vankas fotboll :)

nu ska det solas hänne

Även om man inte tror det, gör det en enorm skillnad att kliva upp O5:OO istället för O4:OO, jag var nästan inte alls trött imorse på jobbet. Och lugnt hade vi det, crazy skillnad från gårdagens förmiddag. Efter jobbet var jag tvungen att lämna in saaben på felsökning. Fick inte hämta den förens efter 15:OO någongång, tur jag har en snäll pappa som åkte från Forsa för att sen skjutsa mig till Forsa igen! Tackarrrr :-)

Nu är det fint väder, så det ska solas! Man får ta dom chanser man får när man jobbar alla dagar. Verkligen skönt att sluta 13:OOen sånhär dag. Hör senare ikväll.

ingen bra golfkeps ju...


Trots min nyinköpta golfkeps gick det åt skogen idag. Ingen bra golfdag alls. Men det är bara att ta nya tag! För jag ska bara vinna över både Mattias och Niklas en vacker dag. Det var Niklas som vann idag, lillebror kom tvåa och jag gjorde nog min sämsta runda ever. Man blir så jävla förbannad ibland, riktigt riktigt ilsken, hahaha.

På jobbet var det lugnt på eftermiddagen. När jag kom var det fullt med folk och Linn hade haft världens körigaste förmiddag. Sen vart det folktomt, och jag hade typ tre beställningar. Konstigt det kan vara, men det var rätt skönt i denna värme. Kokhett.

Nu ska jag ta en dusch, äta något (man glömmer ju bort att äta när man jobbar så konstiga tider) och sen ska jag krypa ner under täcket. Jag kommer börja O6:OO varje förmiddagspass istället för O5:OO i sommar. Det tackar jag för! Det gör så mycket att få sova en timme extra, och slippa starta upp allt från början. Känns bra!

strålande sol just idag

Just när man ska inleda denna arbetssommaren så är det strålande sol ute. Det underlättar ju. Eller? Men det är inget att göra åt, får vara glad med dom som har semester! Klockan O7:OO var jag nere i tvättstugan och satte igång, sen har jag småsovit lite mellan alla tre maskinerna jag tvättat. Lovely! Nu väntar jag bara på några jackor som ska torka. Medan blir det frukost och kaffe. Är bra nog hungrig!!

Tänkte åka in lite tidigare till stan och kika lite innan jag börjar jobba. Saaben står parkerad uppe hos mamma och pappa eftersom motorlampan började lysa igår, så jag får så snällt ta den röda volvon. Jippi... När jag slutat blir det golf med Niklas :-)

det är bara att va glad!

Gud vad skönt jag ligger just nu, har inte ens brytt mig i att bädda ihop soffan som jag alltid brukar göra då jag sover själv. Så nu ligger jag i "sängen" och bara myser. Dock önskar jag att hjärtat låg bredvid, det finns inget mysigare än att somna med min nakna kropp emot hans varma kropp som luktar... Mattias. Om en vecka så.

Jag gruvar mig lite för morgondagen, men det är bara att göra det som ska göras och vara glad. Jag vill ha pengarna mer än någonsin nu utifall det vaknas flytt. Då ska det köpas säng och en massa annat. Tapeterna var gräsliga där, men det bör finnas pengar på lägenhetskontot eftersom han som bott där i 5 år inte hade rört en krona! Håller verkligen alla tummar för att vi får den. Det vore ju helt underbaaaart.

Blir skönt att somna nu, känner mig glad. Det plingade på dörren tidigare ikväll och där stod hon, min efterlängtade Marlene. Skönt att träffa henne, även om det bara var en snabbis. Längtar till sommaren då det blir en helg i stockholm med henne. Och kanske vår nyblivne stockholmsbrutta Millan? Nej nu ska jag in i drömmarna :)

och så har jag syndat...


Nyduschad, osminkad och nyfärgad. Jag hade ju lovat mig själv att inte färga svart igen. Men? Så blev det, mamma blir nog glad. Hon är den enda som tycker att jag ska vara svarthårig tror jag, haha. Men alla andra färger bleknar så fort på mig, det ljusa kommer fram. Om man kollar på bilden i det förra inlägget ser man hur ljust mitt mörkbrunfärgade hår blivit på jättekort tid. Nu får vi se hur länge jag förblir svart ;-) 

Nu ska jag göra klart alla måsten, sen ska jag faktiskt krypa ner i sängen. Är sjukt trött, det har inte blivit mycket sömn i helgen. Dessutom har jag ett ton tvätt att köra igång O7:OO imorgonbitti innan jag sticker iväg på eftermiddagsjobbä! Sov gott ni.

47 fina rödingar rikare


Hemma efter en skön och mysig helg i Duved och Landön! Vädret var ju inte det bästa, men vi överlevde och vi fick bra med fisk. Hela 47 rödingar hade vi med oss hem. Dessutom var det jättetrevligt att vara ute på sjön i evigheter och prata med alla sköna människor. Vi åt sill, pärer, grillade, drack mängder med god öl, gjorde kransar och hade det så mysigt så. En äkta svensk midsommar med regn! Fint'de.

Även om jag jag var dyngsur där regnkläderna inte täckte, hade skit under alla naglarna, luktade fisk, hade blod på kläderna och grät av hur äcklig jag var - så skulle jag inte tveka på att åka upp dit igen! Fast bara med min Mattias. Såklart.

Nu har han åkte ner till Smögen igen och allvaret börjar imorgon för min del, heltid hela sommaren. Klockan kommer vara ställd på 03:50 varannan morgon (ELLER JA, NATT). Men jag har gjort det en hel sommar förut och jag vet att det går bra. Jobbigt att veta att Mattias har semester bara, när man vill umgås så mycket som möjligt ...

Lite tungt känns det nu alltså. Men strax så ska jag ta en lång dusch, färga håret, sortera skittvätt och längta till veckan. Då får vi beskedet om vi får lägenheten. Den var jättehärlig, men vad har jag att jämföra med? En liten etta på punduråsa. Detta är en 2:a lite längre bort, ner mot sjön här i Forsa. En marklägenhet med egen ingång och uteplats både fram och bak! Och ett litet sovrum, ett sovrum! :D

Jag vet att jag ligger först i kön iallafall, om ingen med mer poäng söker nu dom senaste dagarna. Så nu är det bara att hoppaspå flytt lite senare i sommar. Wiie.

tre lägenhetsvisningar!

Nu är väskorna packade och snart är disken diskad. Precis innan jag skulle börja diska fick jag en känsla i magen och var bara tvungen att kolla Hudiksvallsbostäders hemsida. Och där stod det att vi hade blivit erbjuden tre lägenhetsvisningar i Forsa. Så då var jag ju tvungen att ringa några samtal, disken fick vänta! Innan vi åker upp till Duved så fick vi komma och kolla på en av lägenheterna. Så får vi se hur det blir.

Vi tar inte med oss någon dator upp så vi hörs efter helgen, med en massa bilder och så får ni veta hur lägenheten var. HA EN TREVLIG MIDSOMMAR HÖRRENI :-)

det gjorde ingenting då

Godmorgon... Jag är jättetrött, men jag måste hålla mig vaken eftersom jag har en del att fixa idag. Senare i eftermiddag åker vi nämligen upp till Duved och sover hos mormor's gubbe innan vi på fredag får stugan i Landön. Det ska bli skönt att komma iväg, synd på vädret bara. Får hoppas på god fiskelycka istället då! Och annat bra.

Igår var vi och spelade golf, och jag slog mitt livs första par på ett par3-hål. Jag gick runt på 66 slag och slog till och med Mattias med 6 slag! Så jäkla roligt var det. *NöJdA tJeJeN* Nu vill jag ju skaffa årskort, grönt kort och bli ett proffs - hahahahah.

Innan golfen var vi ute med båten också, supermysigt. Synd att vädret blev sämre och sämre bara, men det gjorde faktiskt inte så mycket just då. Sommaren kommer.

det har varit krig i mig .

Tvätten är klar, har även hunnit en runda på RK med min kära moster och kusin samt handlat en massa gott på ica. Nu ska jag nämligen hoppa in i duschen innan jag ska packa ner alla godsaker i kylväskan. Ingen är ute med båten idag så den är ledig till oss. Så det blir en båttur till hällorna när Mattias kommer. Låt det vara sol.

allt för ofta blir det så...

Vaknar av att solen lyser, en fin kille ligger bakom tätt intill och håller om mig. Men ändå känner jag mig så himla... liten. Jag vet vad det beror på, jag vet och du vet, men det spelar ingen roll? Jag får "köpa" det, som det så fint heter. Jag får leva med att det blir svart innuti i mig, att jag skakar och är nära till gråt. Det är tydligen inget konstigt? Det är jag, jag, bara jag. Mitt problem. Önskar att du faktiskt förstod mig...

Tur att jag håller på att tvätta nu iallafall, hoppas kunna lägga tankarna åt sidan. Har även börjat packa lite smått, i huvudet iallafall. Vi kanske åker upp till fjällen en dag tidigare och sover hos mormor's gubbe i Duved en natt. Dags att hämta tvätt.

ännu en grå & trist dag

Tisdag... Grått och trist även idag. Vilken fantastisk enda-lediga-sommar-vecka jag får. Idag har vi varit i Bobygda sedan O7:59. Gubbarna skulle gräva för jordvärme, och jag... ja jag städade bilen lite, löste korsord med svärmor, låg i soffan, gjorde ingenting, satt ute en sväng och diskade. Egentligen borde jag ha stannat hemma och donat, men jag får ta det nu istället. Vädret tråkar bara ut mig anyway, bläääh.

Det känns som att jag skulle behöva lite sol och värme nu för att komma uppåt igen.
Eller något litet tecken på att jag är rätt, att jag är på rätt väg och gör något... bra?

midsommar i lillköket ...



Har gjort midsommar i lillköket, hehehe. Två ny fina burkar har också fått flytta in. Men nu så ska vi vila lite innan det är dags att börja med dagens middag som blir nyfiskade strömmingsflundror med potatismos. Längesedan jag åt det, om jag ens har ätit det förr? Senare ikväll blir det golf med grabbarna om vädret tillåter oss :-)

från helgen med Elias





hoppas på så mycket...

Goodmorning. Har en fridfull morgon på egen hand, hjärtat åkte iväg på en eller två timmars jobb så jag tänkte ta en lång och skön lyxmorgondusch alldeles snart.

Gårdagen var så otroligt härlig! Grillningen på maln med Mattias, Niklas, Micke och Åsa satt som en smäck. Supergott och jättetrevligt. Men när elden slocknade kom knotten så vi gav upp till slut. Men inte fick man åka hem och värma sig för det inte. Nej då skulle vi såklart fiska strömming. Herr'n hade bestämt sig för att vi skulle äta strömmingsflundror till middag idag, och så blir det. Nappade bra där ett tag. Müsigt.

Åkte hem och tog en varm dusch innan vi kröp ner och kollade på en film på 3:an. Dock failade dom rejält och startade en ny film innan den vi tittade på hade slutat. Bra gjort, hahahah. Nu ska jag sätta igång så jag blir klar. Och ikväll blir det golf :-)

Senaste fyndet, en ljuslykta från Cult design för 10 :- Gäller att vara på rätt plats!

en slö men bra söndag

Så var det söndag igen. Men den här söndagen tycker jag om, för den innebär inte att jag behöver pussa Mattias hejdå. Han åker tillbaka ner till Smögen först om en vecka. Och innan dess så har vi lite ledighet tillsammans. Dessutom åker vi upp till Östersund på torsdag eller fredag för att fira midsommar där uppe. Bara vi två, en stuga, fiske och massa annat mys ♥ En behövlig semester innan jag börjar jobba ...

Nu har Elias åkt hem, och jag har hunnit dammsuga och diska. Så nu ser det iallafall OK ut här. Det är så himla trångt och blir så fort skitigt. Håller tummarna för större :-)

Ikväll blir det grillning på maln med Mattias, Niklas, Micke och Åsa. Hoppas att det inte börjar regna. Men med rätt kläder går det nog bra. Ska iväg och handla kött nu.

årets "matigaste" dag ?

Jag är dödstrött efter dagens jobb. Hade beställningslappar under hela dagen, så jag har inte gjort annat än mat idag. Skapligt tjatigt. Men nu har jag vilat upp mig lite. Duschat, druckit kaffe med mamma och pappa som kom hit, tagit två alvedoner och snurrat runt i stan med Mattias och Elias. Älskar känslan av att veta att man är ledig ett bra tag framöver. Och känslan av att hjärtat är hemma! Allt blir så mycket bättre.

Nu ska vi snart krypa ner under täcken och bara Lördagsmysa. Trevlig helg på er!

har inte tid med datorn

Just nu så spenderas tiden på alla ställen förutom vid datorn, som det väl ska vara egentligen... Fast gårdages uteblivna facebook:ande resulterade i att jag missade några födelsedagar, och att Johan tagit körkort. Ni ser ju (MATTIAS!) att det behövs facebook:as varje dag. Men nu när karln äntligen är hemma ett tag har vi så mycket annat att göra. Man vill ju utnyttja varenda timme och minut tillsammans på dagarna!

Igår blev det mycket golf. Fast allra först var jag på Dackås mellan O6:OO - 1O:OO och lärde mig mer i kassan. Jag ska upgraderas lite i sommar, haha. Sen blev det minigolf på köpmanberget med älsklingen, jag tänker inte skriva hur det gick för jag vet hur arg och förnedrad han skulle bli. När jag hade vunnit (ooops hehehe) åkte vi och provade ett nytt matställe där vi åt go-lunch. Åkte till Dackås vid stängning igen.

På kvällen blev det riktig golf på nansta med Niklas och Mattias. Och innan vi sen somnade körde vi golf på wii:et här också. Det gick mycket bättre än irl... Hmmmm.

Idag inledde vi med en frukost på Dackås. Sen blev det lite shopping för mig innan vi tog vårt pick och pack och åkte till Kaked där vi låg på bryggan "i solen". Det slutade med att vi låg och försökte fånga abborrar istället, men lika kul var ju det.

Nu så ska jag vika tvätt innan vi ska börja med maten. Älgstek, potatisgratäng och sallad. Senare kommer även Elias och myser hela helgen! Och jag jobbar imorgon...

äntligen är han hemma

Vad skönt det är att ha karln hemma! Idag har vi varit i stan hela dagen med Millan. Fikade och fixade lite grejer innan vi delade upp oss. Vi tjejer storshoppade medan Mattias fiskade strömming. Satan vad lätt det är att bränna hundralappar då?!?!?! 11 stycken gick det åt idag... Men bara till väääldigt viktiga saker ju, intalar jag mig.

Nu ska vi vila upp oss och och göra oss fina. Jag och hjärtat ska på Texas ikväll och äta gott. Har raggat skjuts så det blir lite gott att dricka också. Njuter av att vara 2 :)

" innan jag kände dig "

Nu räknar jag ner timmarna, jag längtar så otroligt mycket efter min älskade Mattias. Det ska bli härligt att få träffas igen efter 9 dagar ifrån varandra. Äntligen så får jag somna med min nakna kropp emot din igen... Äntligen får jag se dig och känna dig!

Idag har jag hängt med Millan. Hon ringde på dörren precis när jag hade vaknat, och jag suckar "men neeej vafan" när jag öppnar. Hehehe, snäll kompis. Vi tog en promenad innan vi bestämde oss för att åka på en secondhand-runda. Hittade lite smått och gott. Men nu ska jag diska lite och plocka ihop innan jag ska hoppa in i duschen. Hinner kanske se fotboll, sen ska jag hämta Mattias. *pIrRaR i MaGeN...*

såhäääär glad just nu !


Såhär glad är jag just nu! Mattias ringer snart, dessutom är det bara 2O timmar tills han kommer hem från Smögen igen. Som jag längtat efter detta... Att någon så nära är så långt borta är otroligt jobbigt. Skulle något hända är man 6O mil ifrån den man älskar, det är ingen liten bit direkt.                          Längtar efter kramar & pussar .

fiskar med fina lillebror

Efter att ha hällt ut skurvattnet kan jag konstatera att det verkligen var på tiden att skura golven! Men nu är det gjort och det doftar fräscht hänne. Tänkte ta det lugtn nu, men när lillebror vill fiska är det ju klart man ställer upp! På mä stövlarna bara.

kebab & styrketräning !

Fasen vad denna dagen har gått fort, hurra! Gick en regnig men mysig promenad med Emilia, sen lurade hon mig att köra ett styrkepass med pilatesbollen. Jag tänkte inte, meeen hon övertalade mig, och nu känner jag mig söndertränad. Jag kan inte styrketräna ju... Men vi firade det hela med att åka till Babylon och käka kebab med Carro och Hannes sen. JÄTTEBRA kombination. Gott och trevligt var det iallafall :-)

Nu så jag vika lite tvätt, hänga ut mattorna på vädring och sen ska golvet få sig en omgång. (Om man får skriva så för Carro och Emilia, dom hotar med att göra en parodi på min blogg snart. WHY?! Fast ja, jag skulle nog få mig ett rejält skratt då.) Sen ska jag bara ta det lugnt och vänta in morgondagen. Nomore gräsänka ett tag!

nu är alla små stjärnor

Godmorgon. Vilket förbannat tråkigt väder vi har! Det är ju nästan så man inte vill gå ut något idag. Men jag har en a4-lång inköpslista så jag är tvungen att gå på ica. Tur att vi snackar om ca 5O meter! Det enda som finns i mitt kylskåp (och har funnits hela veckan typ) är smör, ketchup, senap, majs, bearnaissås, sylt, snus och någon pastasås... Tur jag haft så fullt upp och inte behövt göra någon mat, hahaha.

Men vad ska man göra resten av dagen då tro? Dammsuga och torka av golven är ett måste, och det passar ju perfekt i detta väder. Men sen? Jag avskyr att vara inne och titta på film och sånt på dagarna, men vad gör man? I och försig vet jag ju att Emilia gillar regn-promenader, dessutom har jag ju mina nya finstövlar och paraply!

Men nu hör jag att kaffet är klart, tur jag har mycket bröd i frysen så jag får ihop till en macka-med-smör-frukost iallafall. Hoppas dagen går fort, jag vill ha imorgon nu!

det bränner och svider


Satan vad det bränner och svider. Men vill man vara fin får man lida pin sägs det...

rensat, kastat och hittat


Sånt här roligt har jag sysslat med nu ikväll... Rensat ur både badrumsskåpet och städskåpet. Vad mycket skit man sparar på, men som jag har kastat grejer nu! Och även hittat en massa saker som jag så fint hade gömt undan. Skönt att få det gjort.

Jag har spelat bingolotto i min ensamhet nu, ingen bingo. Men det är Lotta's sista program så det är jätteroligt att titta på. Men jag blir himla förvånad över mig själv. Jösses. Då och då blir jag tårögd, när en gubbe blev miljonär och när dom spelar fin musik och visar härliga filmsnuttar på Lotta. Hahaha. Jag skyller min blödighet på att jag saknar Mattias så att jag håller på att dö. Två dagar kvar nu till minisemester -♥-

hittat ett par skönshorts


Härlig Söndag hittills. Jag började som sagt dagen med en promenad med Emilia, jösses vad varmt och kvavt det var. Men det var trevligt, och vi tog oss runt utan att svimma! Hittade ett par sköna och helt OK snygga shorts imorse som jag inte visste att jag hade. Dom har varit perfekt sköna i denna värme... Fast hellre naken, haha.

Efter promenad skyndade jag mig att slänga in två maskiner tvätt, sen åkte jag upp till norrvägen och la mig i solen någon timme. Löste lite korsord och var noga att ha något för axlarna och boobsen där jag är sönderbränd. *äNtLigEn Är DeT SoMmAr*

Nu har jag precis hängt tvätt och ska bara springa ner och hämta handdukarna i torktumlaren innan det är dags att sätta lite fart här inne med. Diska, plocka, rensa, slänga osv osv osv. Sen blir det bingolotto i min ensamhet, hahahaha lillgammalt :P

en riktigan sovmorgon

Godmorgon! Yes, jag har sovit enda till kl. 11:OO idag. Hade det varit en "vanlig" dag så hade allt kännts värdelöst och förstört. Men dom senaste dagarna har varit så hektiska och jag har inte sovit ut på hur länge som helst. Jag känner mig sjukt utvilad nu, utan huvudvärk dessutom! Fast ja, den kvava och varma luften kills me!

Trots det så ska jag snart bege mig ut på en promenad med Emilia, snacka om att utmana ödet. Kommer vi överleva? Kommer vi kunna andas? Sen tänkte jag försöka få tag på en tvättid medan jag ska dona lite här hemma. Har knappt varit hemma i lägenheten denna vecka känns det som, så det finns en hel del att ta tag i. Hoppas på ett jävla oväder så det blir extra mysigt, och så att den kvava luften blir friskare!

en fin dag på stranden





Gudars vilken underbar dag jag haft idag på stranden. Och att åka båt dit gjorde allting bara bättre! Första doppet för iår är avklarat, det var otroligt varmt i vattnet faktiskt. Jag och Frida rodde ut med Tom's lillbåt, vi fikade, badade och hade det allmänt somrigt bara. Janne, Tom, Anette, mormor, Ellen, Klara, Frida och Karin :)

Jag har bränt mig nå jävulskt på axlarna och brösten, men vad gör det om 1OO år! När jag kom hem blev det en snabbdusch innan jag och Fridis åkte in till balen. Så himla vackra dom var, Frida och Mattias. Och vädret har ju varit det bästa möjliga hela helgen. Superfint alltihopa, klockren helg! En bild på vackra Frida och lillebror:

världens finaste dag...


Vilken fantastisk morgon, dag, kväll och natt fredagen bjöd på. Vädret, stämningen, människorna och världens finaste lillebror som student. Allt var så lyckat. God mat, många trevliga gäster, god dricka, kubb, badminton, gitarrspelande (och försök till sång? haha) och bara så otroligt roligt. Bilderna finns på facebook. Några iallafall.

Nu ska jag åka båt med min moster med familj. Åka och bada och fiska, mormor kanske också dyker upp. Och ikväll är det dags för balen. En bra dag idag med :)

mot fränö & studenten !


Nu är det två år sedan jag tog studenten, vad fort tiden går, idag är det lillebrors tur. Snart ska jag promenera till min moster och åka med dom till Fränö, där forsaskolan har examen. Lilla Tom går ju ut sexan han också. Sen åker jag upp till mamma och pappa innan det blir raka vägen in till stan och studenten. Det blir en himla fin dag:)

popcorn & jönssonligan

Nu myser jag ner mig i soffan framför Jönssonligan med dagens exklusiva middag: popcorn och kallt vatten. Det blir lätt så när herrn inte är hemma och vill ha riktig mat serverad efter jobbet. Men vad gör det? Gott serru. Nu ere jag och Harry, hej.

så jäkla trött, men glad

Det är inte direkt svalt att jobba på dackås på somrarna, man känner sig ju som världens äckel varje gång man avslutar ett arbetspass. Samma känsla idag! Men det gick bra att jobba, fick mycket gjort, och beröm av flera kunder som beställt sallader. Sånt är alltid kul. Dessutom gick dagen mycket fort, äntligen är det kväll.

Åkte hem till mamma och pappa efter jobbet, dom hade gjort så fint så med björkar, partytält, nysnickrade möbler och annat studentfint. Vilket himla ståhej det är med studenten, det tänkte jag inte så mycket på då jag gick ut gymnasiet. Men nu när man följt hela proceduren och hjälpt till med grejer så märker man vilket bestyr det är! Fast det är ju en once in a lifetime-grej så klart det ska firas! Som vi ska fira!

Nu tänkte jag duscha, tvätta håret, pröva kläder och ladda inför den fullspäckade morgondagen. Tänk att min lilla lilla bror tar studenten. Kan bara tänka mig hur fint allt blir. En bild på Frida & Mattias från min student, och imorgon är det deras tur ♥

dagen innan studenten


Godmorgon, här sitter jag och äter frukost. Tog herrn's kopp till kaffet. Jag tycker dom där kopparna är så fula, speciellt min Sara-mugg som är röd. Men när Mattias kom fram till mig och vagnen i affären (med söta hundögon) och absolut tyckte att vi skulle ha en varsin sådan kunde jag ju inte säga nej... Lite gulligt var det, hahahah.

När jag har ätit upp ska jag packa ihop alla studentgrejer, presenter & sånt, för att sedan bege mig upp till norrvägen. Tar med mig arbetskläderna också så jag kan åka till jobbet direkt därifrån. Hoppas på lite sol nu innan det är dags att spendera eftermiddagen inomhus. Imorgon är det dags, längtar! Hoppas på solsken även då.

nål, tråd & winnerbäck

En härlig match i kvällsolen borta i Trönö, vinst blev det också. Nu väntar en riktig myskväll här. Jag tänkte ta en varm dusch (fryser nå jävulskt), tända lite ljus, lyssna på gamla Winnerbäck-låtar och sy sy sy. Jag vet inte vad som hänt? Jag kan inte sy och jag har aldrig tyckt det varit roligt heller. Men jag har en klänning som är lite för stor upptill som jag tänkte ha på Fredag. Brukar alltid skicka sånt till mormor, men eftersom jag lyckades med bikinin idag så ger jag mig på detta också då. Heja heja!

Imorgon tänkte jag kliva upp i tid och göra något och förmiddagen, för sedan blir det jobb mellan 13:OO och 18:3O. Men sen är jag långledig igen, är så himla glad att jag fick ledigt hela studenthelgen. Att missa min älskade bror's student kommer inte fråga! Synd att inte Mattias är hemma bara. Men snart har vi ledighet tillsammans :-)

solsolsolsolsolsolsolsol



Idag har jag bott i denna (fyra år gamla?) bikinin. Och inte nog med det, jag har sytt i den också. Ni läste rätt... jag har använt nål och tråd, för första gången sedan syslöjden i femman eller något. Men nu sitter den som den ska igen. Antingen har bikinin blivit uttöjd eller så har mina tuttar krympt nå jävluskt! Vad vore bäst då tro?

En härligan dag har jag iallafall haft uppe på norrvägen. Donat med den ena och andra, solat, löst lite korsord och trots att jag satt och sydde stack jag bara nålen i fingret fyra gånger. Nu är jag hemma i lägenheten igen. Var härligt att komma hem nu faktiskt, städade imorse. Dammsög och plockade undan en massa. BRA SARA.

Nu ska jag byta om och göra mig klar för att åka till Trönö med mamma och pappa. Fotboll denna härliga sommarkväll låter underbart. PS, om du läser detta innan vi rings ikväll Mattias så har jag vare på banken och satt in pengar och fört över, puss!

ligger helt utslagen ....

Ligger helt utslagen i "sängen" och kikar på fotbollen nu, det ser ju bra ut hörreni. Och Zlatan är Zlatan! Det känns skönt att jag valde att diska och duscha innan matchen, för nu orkar jag nog inte gå upp någe mer. Imorgon ska jag kliva upp i någorlunda bra tid och dammsuga, sen verkar det bli bra väder så dagen kommer jag att spendera uppe på Norrvägen i solen! Det är såå skönt att vara ledig nu :-)

elias hos farmor/farfar

Lite bilder från förra veckan, även från när vi hälsade på hans farmor & farfar:




allt klart inför fredagen




Satan vad skönt det var att sova i sin egen gamla säng inatt. Och lika mysigt var det att äta frukost på altanen med mamma. Efter det så gjorde vi oss klara och åkte till stan. Där uträttade vi sjukt mycket, slängde hundralapp efter hundralapp, lunchade med mormor, promenerade vid hamnen, åt mjukglass och hade det sååå himla bra!

Så nu är allt inför studenten avklarat, utom rosor som fixas senare. Köpte även en varsin liten studentpresent till Mattias och Frida. Lite nya sommarkläder och annat behövligt fick också följa med. *NeEd MoRe MoNeY* Får till veckan tack och lov.

Nu är jag hemma i lägenheten, har fått låna internet av mamma eftersom herrn tog med sig mitt till Smögen. Det är någon utomhuskonsert på skolan nu, himla mysigt. Så jag funderar på att göra lite mat och sätta mig ute och äta, innan det är dags att vika ett ton tvätt. Och ikväll är det fotboll. Lever ett härligt semesterliv i hela juni ;p

njuter som bara den nu

Måndag, nationaldag och dagen då Mattias åkt ner till Smögen igen... Men det har trots det sistnämda varit en kanondag. Vi började dagen med fika på Dackås, det är ju så avslappnade att för en gångs skull bara få sitta ner och njuta av fikat där. Gick en sväng på stan och fixade lite grejer innan det var dags för herrn att åka ner mot västkusten. Det blir enormt tomt och ensamt, jag saknar ihjäl mig, men vi fixar det :)

När jag kom hem igen åkte jag upp till mamma och pappa. Slängde in en maskin med tvätt och la mig ute i solstolen ett tag. Klippte sedan gräset i värmen. Sen blev det grillning här, hur gott som helst. Och lite rabarberpaj på det, mmm-mmh. Love it.

Nu sitter jag här ute på altanen med ett glas rött, fyfan vad jag njuter. Jag ska sova uppe i mitt gamla rum inatt. I MIN SÄNG. Jag minns inte sist det hände? Mysigt ska det bli, och ännu mysigare att äta frukost på altanen med mamma imorgon innan vi åker till staden. Imorgon ska det nämligen handlas inför Mattias student på Fredag!

är tillbaka efter helgen

Men nu är det någon som är trött här. Jag har "bara" jobbat 11 timmar i streck idag, utan varken lunch eller rast. Världens körigaste dag, utan något att dricka eller äta, det höll ju på att sluta i kaos. Men jag stod på mig och lyckades ta kontroll över allt... Och på slutet lugnade det ner sig, plus att min kära Mattias kom och hjälpte till lite.

Nu är det bara att ladda om. Duscha, tvätta håret och mysa framför fotbollen med älsklingen. Imorgon väntar 9 timmars jobb igen. Och sen är jag typ tvingad att åka till Sundsvall på Casino med grabbarna. Kommer vara lagomt död på söndag! Puh.

i'm my hair, i'm my hair



Just nu sitter jag här nyduschad med ett glas rosé och mår förträffligt bra. Det ska bli så himla roligt att träffa allt folk ikväll som jag träffar alldeles för sällan. Jag bara går och väntar tills kvällen nu, har inte gjort just någonting alls idag. Ja det enda vettiga jag gjort är att vika tvätt och diska. Riktigt skön dag med bra musik, hehehe.

Våra tv-kanaler gick ut idag också. Men igår ringde vi och fixade med boxer så vi har samma kanaler fortfarande, även canal+ ÄNTLIGEN. Dessutom har vi beställt bredband och fast telefoni. Allt detta blev så mycket billigare då vi ska skriva över pappas föredetta abonemang på oss. Hamnade hos en trevlig tjej som var jättebra på att förklara, vilket behövs då jag absolut inte är teknisk. Och bredbandsbiten fick Mattias ta hand om, haha. Skönt att det är fixat iallafall. Så snart slipper jag mitt lilla sketna mobila bredband, det får Mattias ta med på sina jobbresor. Sippar vidare nu!

and then there is you...

Jösses vad jag sov länge imorse. Minns att Mattias pussade mig hejdå och åkte på ännu några jobb, trots att han är ledig (!) Sen somnade jag och drömde världens konstigaste drömmar. Men trots att jag sov så pass länge vaknade jag INTE med huvudvärk, det hör inte till vanligheterna. Gud så skönt, känner mig taggad för idag!

Snart ska jag plocka och dona lite här hemma, bland annat diska och vika tvätt. Sen ska jag äta gårdagens middag till lunch; tacos. Och därefter blir det en lång dusch, håret ska få en behövlig inpackning. Ikväll är det fest som gäller, tillsammans med mina underbara gamla klasskompisar, mina gamla goda boys. Jag hoppas att Petra också kommer, var sjukt längesedan jag träffade henne! Så det blir roligt, sen får vi se om det blir bockarna eller hur det blir. Nu ska jag sätta igång så det blir ikväll :-)
RSS 2.0