L - Y - C - K - L - I - G !

Hela förmiddagen har jag sprungit ner i omklädningsrummet för att kolla telefonen, om hb ringt om lägenheten. Jag var helt inne på att någon annan fått den eftersom dom inte ringt på hela förmiddagen. Men fem minuter innan jag slutde hade dom ringt och lämnat ett meddelande. Sussa var så nyfiken och tvingade mig att stanna kvar och ringa. Och vi fick lägenheten! Dessutom var hon så himla snäll när jag förklarade att vi inte vågat säga upp vår lägenhet än, och sa att vi skulle strunta i uppsägningstiden. Annars hade vi fått betala dubbla hyror i två månader. Vilken jäkla tur... Nu väntar vi bara på kontraktet, sen är det dags att tapetsera och så :-)

Lycklig tjej. Hela eftermiddagen har varit så bra. Åkte upp till mamma efter jobbet. Slängde in en tvätt, fikade med Flodin-familjen som kom på besök, solade, grillade och spenderade den där sällsynta tiden då hela lilla familjen är samlad. Underbart.

Nu ikväll har jag varit hos mormor och gjort slingor på henne, blev superfint. Och trots att jag mer än gärna gjort det gratis tvingade hon på mig 3OO:- och en flaska rosévin. Jo man tackar! Nu är jag hemma och är glad bara. Tvätten är redan torr och vikt eftersom jag hängde den ute. Så nu blir det en stillsam kväll, med skön sovmorgon imorgon. Kan det bli bättre? Jo lite förståss. Endast tre dagar kvar nu.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0