2019 i bilder đŸ“·



Ett helt Ă„r har passerat, och det har varit en blandad kompott med alltifrĂ„n lycka till sorg. En jĂ€kla massa sjukdomar och skador, framför allt för Edwin och Elsa som kan bocka av en hel del pĂ„ sin lista... En varsin lunginflammation, magsjukor, lĂ„ngdragna förkylningar, feber, feber, feber, stygn i tummen och spricka i stortĂ„n. Bland annat. 

Men Ă€ven mycket trevligheter har vi varit med om. En resa till Samos för mig och Mattias! En otroligt hĂ€rlig vecka. Mycket fotboll, bad och glass under sommaren! LĂ„nga lediga dagar. Ett trivsamt jobb. Och bĂ„da grabbarna gĂ„r numera i skolan. Helt galet... Ja, det hĂ€r Ă„ret har barnen fyllt 8, 6 och 2 Ă„r. Mattias fyllde 30 i somras, sĂ„ det blev en hĂ€rlig fest! 

Årets investering mĂ„ste helt klart vara min nya Ă€lskade tatuering med barnens födelsedatum. Att alltid bĂ€ra med sig barnen! 

Hösteh har varit intensiv pĂ„ jobbet, med en massa utbildningar, plus alla sjukor pĂ„ det. Men vi fixade det! Belöningen blev en lugn och fridfull jul. Det behövdes! TrĂ„kigt nog avslutades Ă„ret med att barnens farbror gick bort. SĂ„ nu tar vi hand om varandra och blickar framĂ„t... Tack 2019 och vĂ€lkommen 2020! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



Kommentarer


Kommentera inlÀgget hÀr:


Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0