2020 utmanar rejält...

(null)

Här inne ekar det tomt. Men livet kom emellan kan man säga. Det nya året utmanar oss gång på gång på gång... Det har varit så mycket att det är sjukt att livet ändå går vidare, att det finns nånting som gör att man ändå orkar kämpa lite till. Tack för det.

Begravning, sjukskrivning för Mattias, bilolycka där jag nästan förlorade morfar, magsjuka tusen gånger om, farfar hamnade på hjärtintensiven och utan att gå in på det för mycket har jag nästan förlorat ytterligare  en person som står oss otroligt nära och betyder massor för mig och barnen. Vi har rest oss gång på gång, och jag är tacksam över att vi har alla tre kvar i livet ❤️

Annars då, förutom allt elände? Vi kämpar på med jobb, dagis och skola. När vi inte är sjuka såklart... Lyckades ändå ta mig igenom vabruari med endast tre vab-dagar. Det är väl ändå helt otroligt?! Fast när jag tänker efter så har nog barnen varit mer sjuka ändå, men Mattias har ju jobbat mindre pga sjukskrivning så han har varit hemma vissa dagar.

Tur att jag har jobbet iallafall. Det är min plats för återhämtning. Där fyller jag på med skratt och glada känslor. En ynnest att få känna så! 

Här hemma kämpar vi fortfarande med renoveringen av Elias rum. Det blev ju större än vad vi tänkt, och fördröjt pga alla hemska saker som inträffat. Men snart så. Längtar! 

Och just ja! På palindromdagen 20200202, fick jag en ring på mitt finger. Det trodde man ju aldrig. Nu har vi beställt våra ringar och jag valde en enkel fin i palladium. Guld är inte riktigt min grej, trots att Mattias tyckte vi skulle köra på det. Men nej, där var jag minsann bestämd. 

Annat trevligt som jag ändå hunnit uppleva under denna tuffa perioden är kalasmiddag för mormor på medelhavskällarn, mor och dotter frisörbesök, aw med härliga kollegor, kalas och kompishäng för barnen, mysiga hemmakvällar och semlor, semlor, semlor.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

I helgen åkte vi till Ofärne för att angla. Underbart väder, gott fika, korvgrillning och en massa utelek i friskluften för barnen. Resten av lördagen var magisk och jag tyckte att jag hann med så himla mycket. När jag la mig, nyduschad i en renbäddad säng i vårt nystädade hus - så kände jag "äntligen en riktigt härlig dag". Men en timme senare vaknade Elsa med magsjuka IGEN. Då var jag nära på att bryta ihop. Men vi tog oss igenom det med. Man gör ju alltid det, på ett eller annat vis...

Hittills var det bara Elsa som blev drabbad. Jag hade tagit f-ledigt denna måndag eftersom sportlovet börjar nu. Men det fick ändras till en vab-dag. Elsa har dock varit pigg hela söndagen och idag. Så ikväll skjutsade jag barnen, enligt planen, till mamma och pappa för en sleepover. Dom ska vara lite sportlovslediga där. Myspys. 

Mattias och jag har njutit av en lugn kväll på tu man hand. En kvällspromenad, lite hårklippning och kvällsfika. Nu ska jag krypa ner i sängen och ladda för jobb imorgon. Ska bli SÅ skönt att få sova djupt och ostört för första gången på evigheter! 

(null)

(null)




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0