Du lever för stunden, precis som jag

Ännu en fin dag. För mig och älsklingen började den runt 11:00 med frukost och skidor på tv. Senare åkte vi till glysis och kollade lite fotboll, forsa mot strand. Men attans vad kallt det var, vi åkte hem efter första halvleken. Snacka om isiga fossingar just nu du!

Snart kommer my family och hämtar mig här hos Hansen, han ska jobba och jag ska hem och träffa Marlene. Lutar åt en promenad och pizza? En bra sak och en dålig, blir ganska perfekt det. Annars har jag inget vettigt att skriva om, trvis med lediga dagar och med min älskade älskling. Allt är liksom bra, varken wiho eller buhä. Mycket beror på att jag fortfarande äter penicillin och dessutom har fått svamp utav det, också har jag världens munsår. Men när allt detta är över så kommer livet att vara lillgrymt.

Så blev det äntligen sportlov också

Idag var jag och älsklingen hemma från skolan, men vi åkte in till stan en sväng. Det var strålande sol och vi träffade Mårten. Och efter ett tag åkte vi hem hit till Hansen,
vi klädde på oss och tog en sväng för att leta en pulkapacke. Dock failade vi, så vi tog sparken och åkte en sväng. Mysigt det också såhär när lovet precis börjat, underbart.

Annars har vi gjort lite allt möjligt idag. Ätit tacos, spelat yatzy, spelat piano, spelat guitar hero och sovit en stund. Senare ikväll ska vi till våra kära klasskamrater som ska festa hos Algot, blir nog trevligt. Fast det blir alkoholfritt för min och älsklingens del, vi käkar ju penicillin fortfarande. Men jag är glad ändå, längtar inte efter alkohol precis...

Och igen, äntligen äntligen äntligen är sportlovet här. Ingen skola för ens i maj för min del, hur underbart låter inte det? Jag ska njuta varenda sekund av lovet och praktiken, sen ska jag orka ge järnet de fyra sista veckorna. Sen är man fri, gud vad läskigt.

Ja vissa saker tycker jag är jobbiga

Speciellt när man ingenting kan göra. Speciellt när man vet hur allt ligger till och vad som borde sägas till vem and so on. Men jag orkar inte tänka så mycket nu, orkar inte gräva djupare i den grop som jag lärt mig leva i faktiskt. Alla borde veta sina gränser?

Hela kvällen har jag legat framför tv:n med mamma och Frida, brorsans flickvän. Vi passade på att baka en äppelpaj medan alla män i huset var borta, precis som det ska vara. Men nu ramlar dom in en efter en, min käre man är alldeles strax på ingång han också. Som jag längtat, men nu säger jag godnatt och hoppas att allt blir bra för alla.

And I'll always keep you here inside

Idag har jag varit i skolan utan att ha gjort en enda vettig grej, snacka om att man bara vill hem och söva. Men på morgonen fick vi lite information om studentbalen som blir på folkan iår, och det tror jag blir kanon jag. Det är ju som sagt kul när alla är tillsammans. Sen jag kom hem från skolan har jag känt mig allmänt äcklig, ful, less, nära till gråt och allt annat negativt man kan komma på. Det roliga är att jag inte ens har något att deppa över... Mina värsta kurser är avslutade, det är snart lov, snart praktik i sex långa veckor och snart snart snart vår. Jag borde vara hur lättad och superglad som helst, men icke.

Det är egentligen sjukt, jag har bara fyra skolveckor kvar. För när vi kommer tillbaka efter praktiken är vi inne i maj månad redan, och den månaden blir fullspäckad.

Bland annat karneval, tältning med klassen, tävlingskväll med funktionshindrade i borgarparken, gymnasietiden blir historia och vi drar iväg till Bulgarien, not too bad :D

Det kommer att gå grymt fort. Men nu ska jag lägga mig i soffan med mamma och bara slöa. Önskar att min älskling var här med mig nu också, för då känns fan det mesta bra.

Fettisdag och en så grymt skön dag

Idag gick jag min sista jobbiga tisdag med i-val (bild och engelska) i hela mitt liv. Liksom i hela mitt liv, känn på den du. Hade muntliga nationellt prov i engelska idag med, lyckades babbla hem ett VG på något konstigt vis. Och sen fick jag mitt livs skönaste besked: jag har klarat hela engelskakursen, trots allt jag inte hunnit.
Jag tror knappt det är sant, så jävla glad nu! Jag som inte tänkte läsa den kursen ens.

Sen fick vi semlor på skolan eftersom det är fettisdagen, dom var riktigt goa. När jag stod och väntade på bussen hem hostade jag så himla mycket att en tant gav mig en halstablett, haha vad gulligt. Synd att min lilla Carro-plupp var så sur, vill ju se dig le.

Nu sitter jag i köket med mamma och Hansen, vi ska snart äta. Sen beger vi oss hem till honom och kikar på hockey och fotboll. Både Brynäs och Inter spelar ju idag, blir bra nog najz det. Sen sover vi där, längesedan jag sov med älsklingen nu men äntligen så.

Jag känner mig grymt lättad, denna helvetes vecka är snart över. Bara sköna dagar kvar nu, känner att det mesta är positivt nu. Förutom att jag fortfarande är sjuk och börjar få en äcklig hosta mitt i all halsont. Men jag överlever, det är ju snart sportlov.

Veckans mål

Förra veckans mål gick riktigt åt helvete, efter att ha legat på spikmattan 3 gånger blev jag ju riktigt sjuk med feber och halsont. Eftersom blodcirkulationen ökar någor enormt när man ligger på den så tror jag att det var det som utbröt sjukan. Precis lika som att man inte ska bli masserad när man börjar bli sjuk... Dock har det gått ganska bra med maten, äter så att jag håller mig pigg trots att jag är sjuk. Så jag failade fan inte helt.

Veckans mål blir först och främst att sköta pencillinen och absolut inte glömma/hoppa över. Jag måste bli frisk den här veckan. Ska äta frukt varje dag så jag får i mig vitaminer. Det behöver jag verkligen denna helvetesvecka, det blir fan ett mål att klara sig igenom den också. Längtar till lovet, det ska bli så skönt. Sen praktik i sex veckor!

Yes I want you, but I need you too


Fick äcklig lax till middag idag, jag som alltid annars älskar lax. Men mätt vart jag ändå.

Gudars vilken bra dag trots att jag legat i feber hela natten! Jag klev upp klockan 07:00 och gjorde mig klar, sen kom jag på en viktig sak jag höll på att glömma. Vi ska besöka våra praktikplatser denna vecka, men det är ju inte så bra att åka dit då jag käkar pencillin och kanske smittar barnen. Skulle ju vara lite småtaskigt mot dom kanske :P

Så jag ringde till Näckrosen, som är en autistisk skola, i hopp om att få tag på min handledare (som jag inte ens visste namnet på). Men jag hade tur och det var hon som svarade. Känns skönt, nu vet jag iallafall när jag ska börja efter lovet och sånt viktigt.

Åkte till skolan, tog tabletter och febern la sig ganska fort. Dags för de 45 minuter långa redovisningarna på svenskan. Var riktigt orolig att min hals inte skulle palla, men ack så bra det gick. Vi kammade till och med hem ett MVG på redovisningen/lektionen. Sen redovisade även jag och Hansen vår historiaintervju, skönt att ha det gjort innan lovet.

Nyss kom jag hem, och jag är helt slut. Det är jobbigt att "vara" frisk när man är sjuk, haha. Ska skala en apelsin nu sen måste jag verkligen skriva mitt engelska tal. Bara två engelska lektioner kvar nu, då blir det party... Okej kanske inte dårå eftersom jag äter pencillin, men det kanske blir chill hos Algot. Då hoppar Hansen på kryckor, spännande!

Saknar min baby, det är fan omöjligt att sova utan honom! Var vaken sjukt länge inatt.

Update

Pappa skjutsade mig till akuten nyss, febern hade kommit tillbaka och halsen gjorde olidligt ont. Och mycket riktigt, när jag kom dit hade jag 39 graders feber och blodetvärdet (nåntingt) var sänkt. Sen upptäckte vi en röd svälld körtel i halsen, så jag fick pencillin direkt och så skulle vi hoppas att det hjälpte och inte var körtelfeber...

Jag ber till dig gud att det inte är det, riktigt ber på mina bara knän! Men det blir skola imorgon, jag bara måste och det finns ingen utväg. Men mest av allt saknar jag min älsklings armar runt om mig inatt, vi har varit tillsammans i tre månader och det suger att sakna dig såhär mycket nu. Och jag älskar dig på riktigt riktigt riktigt riktigt.

För du är samma nu som då, sammalika


Fläskkotletter med sås och lök tillsammans med rårivna morötter och kokad vitkål, det var gött och bra. Säkert också det enda som kommer att vara bra med dagen. Ingen älskling här som värmer mig, ingen ork att plugga, en feber som stiger och en hosta som så jävla gärna vill vara med nu när jag har så ont i halsen. Just nu är inget på topp, det får bli täcket till soffan framför en film. Och fan vad jobbigt att man kan sakna någon som man är nära varje dag och någon som nyss var här. Men han är ju så underbar <3

Och nu wajnar jag på som fan, sorry

Jag blir så jävla less. Nu har jag haft ont i halsen i fyra dagar, och då är det inte det "vanliga" halsontet jag har. Det är något så sjukt ont, och jag som inte ens har nå halsmandlar! Feber har jag haft i två dagar fast de två sista dagarna har jag varit piggare. Men vad händer? Jag bara känner hur febern smygande kryper fram...
Ni vet smärtan i hela kroppen, benen som inte orkar bära, man fryser så man skakar och man vill fan bara sova. Och som grädde på fittmoset hostar jag fram huvudvärken.

Gud vad jag klagar och tycker synd om mig själv, men det är ett helvete att var sjuk när man måste måste måste vara i skolan. Den här veckan blir grymt jobbigt med muntligt prov i engelska b, svenskaredovisningen, historiaredosvisning, 5 minuters tal i engelska och två redovisningar i psykosocialt arbete. Tajming med sex redovisningar på en vecka när min hals snart växer igen. Kämpa, men sen blir det äntligen ledigt i ett tag.

Nu blir det sängen, saknar min baby redan också! Han får absolut inte bli sjuk(are) eftersom han ska operera sig på torsdag. Det lär ju betyda att jag inte ska vara i närheten av honom, och den tanken får mig ju absolut inte på bättre humör precis.

Tätt intill mig genom regn och blåst

Men det var ju kul att man fick kolla på melodifestivalen... När man sitter helt ensam uppkurad i soffan med lite nötter kommer tre jävla fyllegubbar inramlandes och bara invarderar soffan. Då vill man ju gärna sitta kvar menar jag. Så jag gav så snällt bort
mina nötter till pappa och hans vänner och smög mig in till köket. Jag får väl sitta här och vänta på bättre tider = när min älskling kommer. Fan vad tråkigt jag har utan dig.

And your voice is all I hear somehow


Imorse vaknade jag av mig själv väldigt tidigt, och kunde såklart inte sova mer. Så jag gick upp och donade lite, sen kämpade jag i en timme med att få upp min käre Mattias. Det är inte så lätt alla gånger, det blir ju några brottningsmatcher om man säger så va.

Jag hade velat gått ut på isen idag, men det blåste så mycket och sen försvann solen. Det var ju typiskt, men vi tog en liten promenad istället. Sen har vi bara degat och skjutsat/hämtat lillebror hit och dit. Nyss åkte Hansen hem. Han ringde alldeles precis och fick mig att låta som en lat jävla unge. "Vad ska du göra då? Jaha, själv ska jag jobba så jag kan försörja dig". Äh, jag ska nog se till att skaffa ett bra jobb jag också.

Nu blir det en dusch, sen ska jag sova framför melodifestivalen medan jag väntar på att älsklingen ska komma tillbaka. Finns inte så mycket annat att göra när de flesta av mina vänner är ute på stadt och dom andra gör något annat... Men jag har ju köpt en påse nötter och choklad, det blir fint det. Hoppas jag sover länge imorgon! Örsker inte plugga.

I do believe in all the things you say


En något bränd omelett (gjord på ägg och grädde) tillsammans en goan sallad på vitkål, rårivna morötter och paprika = mat som håller en mätt sjukt länge och som nästan inte innehåller några kolhydrater alls. Det här är det enda jag ätit idag, helt crazy bra mat.

Så nu är jag mätt och belåten, eller iallafall mätt. Min hals gör så sjukt ont så ingenting känns positivt idag. Tror nog jag ska lägga mig i soffan strax och kolla på back in the days-filmer. Ibland önskar man ju att man var 3 år igen, och idag känner jag att jag vill åka tillbaka till barndomen en sväng. Känns rätt läskigt endå att kolla på sig själv som 3-åring. Då börjar jag med mitt "tänk att jag blev som jag blev, tänk om bla bla bla hänt" Men idag känner jag för att tänka så. Dags att inta soffpositionen med alla filtarna.

Senare kommer min älskling hit, men innan dess ska jag se till att jag får hit iskall glass som kan kyla ner min hals. Helgen kommer att bli grymt lugn... Men det behövs just nu.

Och jag känner mig så trygg hos dig


"för när du säger det så tror jag dig, jag känner mig så trygg hos dig"  Gör mig frisk nu.
 

Was looking for a place to hide away

Nu har jag varit väldigt offline i några dagar, men det har inte funnits tid eller ork för att skriva. Jag har haft feber i två dagar men varit på skolan trots det. Allt för att kunna göra klart svenskaredovisningen... Nu jäklar måste den bli bra, annars avlider jag nog.

Idag är jag dock hemma, fast jag borde verkligen vara i skolan. Jag har ingen feber längre, men efter två dagar känner man ju sig som en slö pensionär i kroppen och som en hög psykounge i huvudet. Och min hals vill jag döda nu. Jag har ju inte ens några halsmandlar så det kan inte vara halsfluss. Men "väggarna" i halsen sitter ihop och jag får knappt någon luft nu. Kanske bäst att höra av sig till hälsocentralen. Gör mig frisk!

Nu ska jag sluta wajna, jag borde istället fräscha till mig lite och göra någon nytta om jag orkar. Fast jag behöver kroppsvärmen från min älskling känner jag. Det gör mig lugn, glad, varm och får mig att glömma allt som är dåligt. Älskade Mattias Hansen.

Med dig, ja det är allt jag behöver nu


Hjälp vilken dryg skoldag jag haft även fast den bara innehöll två lektioner, det känns att huvudet börjar smyg-ställa in sig på sportlov. När jag äntligen kom hem från skolan hade jag en sprängande huvudvärk, försökte bota den nyss med en promenad. Trodde fan att den fina solen som var på väg ned och lite friskluft skulle göra susen, men interå.

Ska prova med en varm dusch nu och lite blodpudding sen. Hualigen vad jag verkligen hatade blodpudding förut, men nu tycker jag att det är rätt gott faktiskt. Har kanske med åldern att göra... För även jag är ju inne på mitt 19:e levnadsår ifall ni inte märkt något på mitt mogna beteende ännu. Hehehe. Nej uscha, nu ska jag sluta prata åldrar.

Men dags att duscha, sen inväntas min efterlängtade älskling och massor av skitplugg. Blandade känslor där alltså. Fast allt det dåliga vägs upp när baby kommer, förjäkla bra.

You've got a smile that could light up


Om ni är sugen att spendera lite pengar och samtidigt vill få ut något riktigt bra för dem, så tycker jag att ni ska köpa en spikmatta. Och vad är det som är så jäkla bra med en spikmatta då? Jag tvivlade grymt mycket på att den skulle vara värd sina 600 :- och att det skulle vara skönt. Och jag kunde inte fatta att det kunde vara nyttigt på en fläck alls.

"Med Shaktimattan frisätts mängder av endorfiner. Även må-bra och lyckohormoner som ger kroppen vila och återhämtning. Ditt välbefinnande kommer att öka vid regelbunden användning, både fysiskt och mentalt. Spikmattan ökar blodcirkulationen och din syreupptagning. Man kan använda den vid stress, sömnbesvär, spänningar, ryggskott, ischias, migrän, depression, låg energi, träningsvärk och mycket mera."

Från början när man ligger på den tycker jag att det är sjukt obehagligt, det sticks i hela kroppen och man tänker att det aldrig kommer att kunna bli skönt. Men om du ger det 3 minuter så händer något. Det sprids en värme i hela kroppen om man känner hur blodet pulserar. Man känner knappt att man ligger på 6000 piggar. Det är rätt sjukt det.

Det är sjukt många människor som använder denna matta och som är hur nöjda som helst. Det är till och med folk som går ner i vikt av denna matta, för den ökar all din cirkulation och välbefinnande så mycket. KÖP DEN! Men nu ska jag gå till skolan snart.

Och fan det värker, det ilar då och då


Nyss kom jag in från en skön promenad och nu ska jag sätta mig framför tv:n med en kopp te. Egentligen borde jag plugga känner jag, men problemet är att jag inte vet vad jag ska plugga på. Senare blir det spikmattan och lite läsning. Jag kommer att somna tidigt nu när inte älsklingen sover här, det är så tomt. Nu ska jag skala en apelsin, haej.

Veckans mål

Jag härmar Petra med den smarta ideén om att sätta upp veckolöften istället för årslöften. Det är ju så grymt mycket smartare att sätta upp kortsiktiga mål som man faktiskt kan klara av att uppnå. Då blir man förhoppningsvis mer motiverad att kämpa.

Den här veckan har jag börjat lägga om mina matvanor efter en metod som jag gick efter förut, lchf. Jag ska köra stenhårt den här vecka och försöka ligga på spikmattan minst 10 minuter varje dag. Det blir denna veckas mål, go go Sara det här ska du klara!

And may god's love be with you always


Ge mig det där vädret igen? Jag ska strax gå ut på en promenad och det vore aningen härligare med sol än det gråa jävla snöväder som är nu. Ja det snöar faktiskt... Jag som inte vill ha mer snö, det får gärna bli vår fort som attan! Grönt, varmt och studenthybbe.

Idag var en bra dag i skolan, mycket har blivit gjort. Först hade vi vår nästsista lektion inför vår långa svenskaredovisning på 45 minuter. Jag, Mårten och Hansen ligger nog rätt bra till i tiden så nu blir det bara övning och övning. På eftermiddagen hade vi även vår projektredovisning. Det känns grymt skönt att ha den gjord nu, och rätt bra blev det. Nu är det bara själva projektet (klassresan) kvar, och det sker ju i mitten av maj.

Efter min promenad nu så ska jag lägga mig 20 minuter på spikmattan, det är underbart skönt och megabra. Hoppas att jag kan göra det till en vana. Sen får vi se vad kvällen bjuder på, jag borde verkligen köra igång med mitt engelska tal eller projektrapporten. Den som lever får se. Imorgon blir det iallafall sovmorgon till 10:00, jippiyo som fan!

I need to jump in the cold water now


Marlene din jäkla puppunge, nu kanske det blir en klassisk catfight nästa gång vi ses...

Give me reason, don't give me choice



Nyss har jag och mamma varit ute på en promenix. Mitt i allt kom vi på att vi skulle ta en sväng ut på sjön och jäklar vad härligt det var. Man blev sådär sjukt sugen på att bara vara ute en hel dag på sjön med grillning och massa sol. Ja, jag ska fan se till att mitt sportlov blir någorlunda likt dom sportloven man hade som liten. Ute is fan the shit.

Nu sitter jag här och dricker kaffe, har lite ont i huvudet. Jag har köpt ett nummer av topp hälsa som jag ska läsa och börja prenumenera på. Senare idag blir det även hårfägning och pluggning/städning. Jag blir svarthårig igen, den enda färgen jag riktig trivs i faktiskt, undra när jag ska lära mig det? Innan mitt hår ramlar av hoppas jag...

Intar soffpostionen nu, och om ni vill mig något är det lika bra att ringa. Jag har som sagt 0 kronor på mobilen och lär ha det ett bra tag till. Blir spännande att vara med om!

Cause I love you I love you I love you





Hittade en gullig lapp och några hjärtan i brevlådan, hon är bra nog söt den där Emilia.
Bilderna är från alla hjärtans dag. Tack älskade Mattias för igår och för att du finns
<3
Inga fina sms från min sida igår, jag har 0 :- kvar. Men tjejer, ni vet att jag älskar er!

alla hjärtans dag

Hoppas att alla får en underbar alla hjärtans dag. Min dag blir perfekt, vi har just varit hos mormor och ätit semlor och nu sitter jag här hos min älskling. Senare ska vi äta något och bada bubbelbad, mysigt va. Och finaste mirandanallen har jag fått också :)
Jag älskar dig!

Och du lyser som en fyr i natten

Det var längesedan jag vaknade med migrän, men imorse var det min tur. Eller otur kanske man säger. Jag låg kvar hemma hos älsklingen och sov sov sov, han kom hem strax före 13:00 och då hade jag nästan just klivit upp. Men med all denna sömn så var migränen tack och lov borta. Bara lite "vanlig" huvudvärk kvar nu, men det blir bättre.

Han skjutsade hem mig och jag tog en promenad med Carolin, fan vad härligt det är att vara ute nu när det bara är några få minusgrader. Det känns lite som vår, jag längtar.

Nu ska jag göra lite nytta innan min älskling kommer igen, sen får vi se vad vi hittar på ikväll. Imorgon blir det iallafall semlor hemma hos mormor som fyller år snart, sen ska jag och min baby laga mat och bada bubbelbad hemma hos honom. Åh, det blir myspys!

Fredag den trettonde idag också, hoppas vi alla överlever!

Your name is the splinter inside me

Bra dag, sådär lagomt lugn men fortfarande inte händelselös. Efter skolan blev det en sväng på stan, sen tog jag bussen hem. Efter ett tag kom min efterlängtade älskling hit också. Jag är glad att jag stannar hemma från fjällen med dig hjärtat, även om det säkert vore kul att åka. Men nu är det slut på fjällstjatet, längtar till alla hjärtans dag nu.

Nu sitter jag nere i vardagsrummet. Hansen, mamma och pappa sitter och kollar på hockey medan jag tröttnade lite och sitter här. Om några minuter ska jag och baby åka hem till honom och sova. Imorgon blir en jobbig dag, jag hatar fredagar. Låt det gå fort.

Men nu måste vi nog åka, haej haej.

The dreams really come true, they do


Klockan ringde 06:00 och jag klev upp i tron om att jag skulle åka till skolan 08:00 och plugga lite innan vi börjar, men tji fick jag. Min käre skjuts till skolan ville ta sovmorgon till 09:30 då vi egentligen börjar, så här sitter jag helt ready och bara väntar. Borde kanske plugga hemma? Ja men det är ju såklart att jag borde, men det orkar jag inte.

Kort skoldag, klockan 12:00 ska jag nog ner på stan en sväng och kika runt innan jag åker hem. Sen får vi se vad resten av dagen bjössar på. My love är sjuk och jag saknar honom redan efter en dag, inte nå kul det inte. Jag får väl be till gud att han är frisk och orkar vara med mig på lördagen. Annars tror jag att jag _springer_ gråtande till fjälls!

Fan det dröjer fortfarande tills Jimmy hämtar upp mig, ska jag plugga lite ändå kanske?

Bara för att jag vill vara med dig

Jag har bestämt mig, jag stannar hemma från fjällen. Nog för att det säkert hade blivit ett roligt minne för livet, men jag vill vara med den personen som jag älskar mest på alla hjärtans dag. Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka komma igång med pluggandet.

When you are too in love to let it go

Gudars vilken härlig massage jag bjöds på igår av mammas kompis. Det var behöligt och skönt som fan, hoppas det blir fler gånger. Senare på kvällen åkte jag och min älskling hem i kylan till honom och duschade varmt och somnade. När vi gick till bussen imorse var det 21 minusgrader, lite för kallt faktiskt enligt mig. Men snart är det över!

Nu ska jag ta en dusch och försöka plugga lite. Men jag kommer antagligen inte kunna koncentrera mig, jag tänker hela tiden på hur jag ska göra i helgen. Ska jag vara hemma eller åka till fjällen med mina kompisar? Jag blir galen. Men jag hoppas att jag väljer det bästa, vill inte göra någon ledsen precis. Men samtidigt borde man kanske lyssna mer på sig själv ibland? Göra sådant som man verkligen vill och som får en att må bra? Tänk om man kunde vara på two places at once. Det här blir inte ett roligt val...

jävlaskit

Kanske socionomprogrammet hösten 2009?

Nej jag tror inte det, men jag är jävligt sugen på att utbilda mig till socionom faktiskt. 3½ års högskoleutbildning, jag har läst det kurser som krävs och jag känner mig faktiskt inspirerad... då borde man ju passa på. Men jag tror det blir bäst med ett viloår nu efter gymnasiet, hoppas hitta ett extra jobb eller åka till norge och tjäna ihop lite päningar. Tänk att flytta dit över sommaren och jobba och leva jäkligt enkelt, vore bra!

Jag har ju varit helt lost angående vad jag ska göra nu efter studenten, men nu känner jag fan att jag skulle vilja statsa på norge och tjäna mycket pengar så att jag kan plugga till socionom hösten 2010. Det känns väl ändå rätt realistiskt? För att vara mig ;p

Nu sitter jag och Hansen här i köket, vi har nyss varit i stan. Han köpte lite nya kläder, sen blev det en fika med mormor, Frida, Anette och bror Mattias. Senare ikväll ska vi åka hem till Hansen och sova, det blir mysigt det. Jag är fan redan trött och sovsöggen.

Igår fick jag veta att även om jag inte gör mitt muntliga nationella prov i svb, får jag VG i kursen om det arbete vi håller på med nu blir bra. Det var ju skönt att höra. Även att det bara är 3 lektioner kvar av engelska B kursen, jag som inte tänkte välja det för att jag hatar engelska. Och fan vad härligt att min praktikplats är fixad, allt känns bra nu!

Vad fin du är älskling :)

And you are the reason love has a name


Nu sitter jag här med darrande axlar och armar, det är ju seriöst skitjobbigt att skötta snö. Men nu är det gjort och pappa är väl glad. Nyss åkte min älskade hem för att jobba men man kan ju hoppas att han kommer tillbaka sen, jag vill ha värme och min baby ju.

Nu tänkte jag lägga mig och läsa. Jag har fått låna den nyaste Mari Jungstedt boken "den mörka ängeln" av svärmora, men jag har en bok kvar i samlingen innan jag kan börja med den. Så nu vill jag komma igång. Hon är verkligen en av mina absoluta favoritförfattare när det gäller kriminalromaner. Jag är ju inte direkt en bokmal, men ni kan ju föreställa er hur bra hon måste vara när jag streckläste ut en av hennes bäcker på några timmar... Så om ni har lite att göra och sugen på att läsa har ni ett najsigt tips.

Två andra böcker jag verkligen velat läsa i ungefär hundra år men såklart inte läst är "innan jag dör" och "i taket lyser stjärnorna". Dom ska jag se till att läsa så fort jag kan, det lovar jag mig själv. Fast vill man se filmen innan man läser? Fan klurigt det dära du.

Nej nu intar jag soffposition innan det vankas tacos samt Mia och Klara på tv. Det blir en jävligt lugn söndag. Precis som de flesta söndagarna i mitt liv, men man orkar bara slöa.

You are a part of everything I do

Gårkvällen blev förbannat lugn och skön. Tidigare på kvällen lånade jag farmor och farfars bil och åkte till Delsbo med hjärtat mitt. Vi åkte till brorsan och Frida som bjöd på kaffe i hennes mysiga lägenhet, jag vill också flytta! Sen åkte vi hem i det läskiga vädret. Tycker synd om Hansen som var rädd hela vägen hem då han tyckte att jag körde som ett as, hahaha. Ni skulle hört vilken lättnadssuck han drog när vi kom hem...

Imorse vaknade vi pigga och utvilade klockan 10:00, då blev det en dusch och lite frukost. Sen har vi varit inne i stan en sväng och kikat, och sen åkte vi och handlade
lite mat hem hit. Chirre och dipp också, dock inget godis. Men jag får försöka överleva.

Även att vi har spelat tusen omgångar yatzy. Hansen tycker det känns mindre hemsk att förlora mot mig då eftersom det bara är ett turspel säger han. Gullig kille. Men nu har han åkt och jobbat en sväng och jag har bett honom tagit med TP hit sen, då blir det match kan jag löva. Fast känner jag honom rätt så "glömmer" han det. Men jag hoppas!

Längtar redan tills han kommer igen, men inte bara för att jag ska spöa honom i TP :)

Nothing you could do to me no more

Igår åkte jag och baby hem till honom på kvällen. Vi kikade lite tv och spelade TP. Gissa vem av oss som vann och vem som losade och sprang upp och surade i sängen? Åter igen, jag har aldrig mött en sådan dålig förlorare i hela mitt liv förut. Men det är jävligt kul att spela mot honom, han är så himla göllig när han är lite lagomt surpuppig sådär!

Vi somnade innan 22:00 och vaknade idag 08:00, så man var ju skapligt utvilad. Vi blev serverade gröt och sen åkte vi till skolan. Jag trodde att gröten skulle göra mig smart...

Dags för nationellt prov i engelska B, både listening och reading. Förra året trodde jag att jag failade på engelska A proven men lyckades få VG på alla prov. Detta år tror jag att jag failar på engelska B proven och jag menar det. Jag förstod verkligen inte ett dugg av vad dom babblade om på bandet (dessutom hörde jag inte heller) och jag vet inte vad jag läste eller vilka svar jag fick till. Jag blir helt ärligt förvånad om jag får G.

Tack och lov är det helg nu, ska se till att den blir mysig och lång med mycket sömn och godsaker. Nu funderar jag på att sova en sväng eller spela lite GH tills Hansen kommer!

The same old moves for a new romance

Imorse var det en såndär dag då jag lätt kunnat betalat sjukt mycket pengar för att bara få ligga kvar och mysa med baby utan konsekvenser. Fast undra när jag inte har sånna dagar? Men hur som helst så tog vi oss båda upp ur sängen. Jag hade lektion mellan 09:30 och 12:00 så jag är redan hemma. Hansen har badutbildning och kommer hit runt 16:30. Det är najz att han har sin dator här, den är ju aningen bättre än min ;)

Under tiden jag väntar ska jag in en sväng till stan med Marlene, sen tänkte jag försöka göra lite historiauppgifter åt Hansen. Sen får vi se hur kvällen blir, jag hoppas att baby vill följa med ut och springa. Eller åtminstånde ta en promenad då. Imorgon är det nationellt prov i engelska B igen, jag är verkligen grymt laddad och peppad och allt...

HJÄRTA HJÄRTA HJÄRTA HJÄRTA HJÄRTA




Jag vet vad som måste göras

Nu sitter jag nere i köket mitt emot min hårt pluggande baby. Gud vad duktig han är. Och jag sitter här på hans bärbara och chillar fast än jag har lovat honom att hjälpa till med lite historiauppgifter. Mamma gjorde nyss lite te så jag väntar bara på att jag ska spilla ut allt över datorn, hahaha. Då vet jag någon som skulle bli smått less kanske ja.

Snart blir det duschning och efter det lite film. Men först ska jag se till så Hansen nu verkligen gör klart sin läxor, ibland är jag som en mamma för honom! Fast nog är det han som för det mesta agerar pappi till mig, det är jag tacksam för. Han är bara bäst.

Nej nu ska jag hjälpa gubben med historian. Fan, jag längtar till skolhelvetet är över.

Låt tankarna styra vad hjärtat känner


Idag vaknade jag och älsklingen tidigt och satte oss på bussen, men snabbt insåg vi några saker. Varken han eller jag hade hunnit klart med engelskauppgiften och båda var jävligt slut. Vi tog en promenad till mormor och kröp ner under täcket och somnade om. Ångest, javisst. Men å andra sidan är det sånna här dagar som får mig att orka med skolan, så är det bara. Men jag måste orka kämpa lite nu, snart tar jag ju fan studenten.

Hansens mamma kom och hämtade oss sen med en varsin jambomacka. Nu skulle dom åka och simma lite, själv sitter jag här och tog precis pencillinet jag glömde igår och idag. Börjar lessna på urinvägsinfektionen nu. Man ska ju förfasen njuta när man pissar!

Snart ska jag gå ut i solen på en promenad, men först ska jag dricka lite kaffe med mamma som vaknade nyss. Sen får vi se vad dagen bjuder på, jag borde plugga och städa som fan men jag hoppas att älsklingen kommer så vi kan gå ut och springa igen. Jag måste ju jobba upp konditionen nu lite så jag orkar hänga på honom på slutspörten!

Du är bäst älskling.

You’re on my heart just like a tattoo

Bara för att jag och baby har varit ute och sprungit idag och för att vi ska plugga nu. Vi är fan bäst, men jag erkänner hur kass kondition jag har mot för Hansen. Snart blir det mysning/sovning här ute i Viaskogen, kanske en bra film? Hehe, jag vet vad jag vill se.

Och det verkar som att allting är okej


Trots att jag hatar söndagar har den här dagen varit helt okej. Det blev en sväng in på glysiscupen, och resten av dagen har jag varit hemma hos Marlene med henne och Erica. Jag har inte rört en fena i onödan... Pappa fick till och med åka de 800 metrarna med bil och hämta mig, inte så bra det Sara. Men på helgerna får man vila har jag hört.

Jag hade förbrett mig på en ensam och kall natt utan Hansen, men nyss ringde han och gjorde mig happy. Nu blir det inte lika jobbigt att somna vetandes att det är skola imorgon eftersom han kommer hit snart. Det finns inget bättre än att somna med dig.

Fan vad det finns människor som är något så grymt patetiska. Hoppas ni hittar en väg...

Början till att allting tog slut


Gårdagen blev rätt mysig. Först umgicks jag med Emilia och Marlene, vi åt en godan finmiddag. På kvällen kom det folk till Marlene, vissa av oss förfestade lite smått medan vissa av oss bara var där endå. På kvällen när dom andra skulle på stadt åkte jag och älsklingen en sväng till stan, sen hem och duscha/sov. Jag älskar att somna med dig.

Nu ser jag att det är världens finaste väder ute! Jag vill gå ut och gå en sväng. Ska försöka få lite liv i Hansen sen kanske vi går ner till Marlene, Johanna, Tobbe och Peder. Kanske åker en sväng till stan och kikar på glysiscupen? Ja vi får se, det allra första uppdraget blir att väcka mannen i min säng. Sen ska jag fan ta mig ut, det ska jag bara.

Jag hatar söndagar...
MARKUS KRUNEGÅRD =musik.
RSS 2.0