Kanske socionomprogrammet hösten 2009?

Nej jag tror inte det, men jag är jävligt sugen på att utbilda mig till socionom faktiskt. 3½ års högskoleutbildning, jag har läst det kurser som krävs och jag känner mig faktiskt inspirerad... då borde man ju passa på. Men jag tror det blir bäst med ett viloår nu efter gymnasiet, hoppas hitta ett extra jobb eller åka till norge och tjäna ihop lite päningar. Tänk att flytta dit över sommaren och jobba och leva jäkligt enkelt, vore bra!

Jag har ju varit helt lost angående vad jag ska göra nu efter studenten, men nu känner jag fan att jag skulle vilja statsa på norge och tjäna mycket pengar så att jag kan plugga till socionom hösten 2010. Det känns väl ändå rätt realistiskt? För att vara mig ;p

Nu sitter jag och Hansen här i köket, vi har nyss varit i stan. Han köpte lite nya kläder, sen blev det en fika med mormor, Frida, Anette och bror Mattias. Senare ikväll ska vi åka hem till Hansen och sova, det blir mysigt det. Jag är fan redan trött och sovsöggen.

Igår fick jag veta att även om jag inte gör mitt muntliga nationella prov i svb, får jag VG i kursen om det arbete vi håller på med nu blir bra. Det var ju skönt att höra. Även att det bara är 3 lektioner kvar av engelska B kursen, jag som inte tänkte välja det för att jag hatar engelska. Och fan vad härligt att min praktikplats är fixad, allt känns bra nu!

Vad fin du är älskling :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0