28 maj en torsdag

Denna dag blev inte som jag riktigt tänkt mig. Jag sov nästan ingenting inatt och vaknade därför med huvudvärk. Skippade skolan och mina allra sista lektion på min allra sista skoldag. Känns kanske lite förjävligt. Men skitsamma, nu är det över. Nästan så att jag gråter, nejrå så ledsen är jag inte för att det över. Kanske glädjetårar? :D

JABBADABBADOOOOOOOHOHOOOOOOOOOOOOSHALALALAWÄWÄWÄWÄWÄ!

Istället ringde min telefon strax efter 09:00 imore, det var älsklingen som hade slutat sin lektion. Några minuter senare kom han upp för trappan i mitt rum och kröp ner i sängen och myste lite. Det var inte ett helt fel uppvaknande måste jag säga.

Sedan åkte vi till stan i varsin bil, haha. Men han skulle hem sen och jag hem till mig. Vi gick till Bruno så jag kunde sola innan resan. Efter det skildes våra vägar.

Nu sitter jag nere vid min brors dator, helt naken hihihhi!!! Han är dock inte hemma. Jag duschade nyss och nu ska jag fixa till mig. Sedan ska jag springa över till farmor och farfar, efter det ska jag åka till Via och hämta älsklingen och hans packning. Det är riktigt nära nuru, typ bara 9,5 timmar tills det är dags för minibussen att rulla mot arlanda. Sen Bulgaria for the whole slant.

Säger hejdå nu och önskar mig själv och de andra en riktigt bra resa! Rätt taggad nu.

28 maj en torsdag

Resväskan är packad, bikinilinjen m.m har avnjutit en smärtsam vaxning och den där klumpen i magen börjar göra sig påmind. Hallå, om nästan exakt 24 timmar rullar vår lilla minibuss ner mot arlanda. Klockan är nu lite drygt 00:00 och torsdagen har just börjat, när denna dag avslutas är vi på väg. Jises. Hur hade jag tänkt att klara mig i ett annat land utan mamma och pappa?

Kvällen har som sagt ägnats åt att packa väskan och förbereda sig inför morgondagen. Jag har inte sprungit runt och kvittrat av lycka och dansat ner grejerna i väskan. Nej, jag har i min ensamhet lunkat omkring här hemma och på en snörkvart fyllt väskan.

Det har känts så sjukt wierd. Jag har inte ens öppnat käften medan jag packat allt och så. Det kan i och för sig bero på att jag varit den enda människan i huset, men ändå.

Alla känslor kring allt nu är så starka, jag har inte fattat vad som varit på gång för ens nu. Ingen mer skola, inga fler läxor, inga fler låt-skolan-brinna-tankar, inga überbra klasskompisar, ingen trygghet...

Nu ska jag lägga mig och lyssna på musik och fundera på allt. Älsklingen sover hemma hos sig inatt, känns det tomt? Ja som fan. Morgondagen blir tuff, jag måste vara effektiv som bara den. Ska gå till farmor och farfar och säga hejdå = tjäna lite fickpengar. Mormor ville också träffa mig (ehehehe) och idag fick jag 1000 kronor av min morfar. Egentligen är att han inte är min riktiga morfar biologiskt sett, jag har en annan sån i Delsbo. Men för mig så har  "morfar" alltid varit morfar, och den riktiga morfarn har varit bajs. Så kan det vara tråkigt nog.

Men nu ser sängen lockande ut trots att ingen Mattias Östergård-Hansen ligger där.


27 maj en onsdag

Och jag är klar med exakt allt skolarbete. Jag känner mig hur lätt som helst och bara går runt och ler. Men jag tror att en sorglig känsla av förvirring också tränger sig på ibland. Ja ibland stannar liksom allt upp och jag funderar på om det verklighet, om jag ska skratta eller gråta och på vad som ska hända till hösten.

Klurigt och mycket slit för det här med studenten du. Men så jäkla spännande.

Imorgonnatt åker jag och mina kära klasskamrater till Bulgarien.
Sara Persson har inte ens börjat tvätta och packat sin resväska ännu. Hon har heller inte solat solarium två gåner som hon tänkte och hon har inte avnjutit sin vaxning heller.

Något säger mig att jag borde sätta lite fart. Denna gången ska jag inte ta med mig 8 par skor och 30 trosor (så som det råkade bli i höstas när jag åkte till Tunisien), det betyder att jag nu måste välja ut och tänka efter när jag packar. Det känns som att det kan ta lite tid.

Men nu ska jag gå upp och vila lite innan maten, sedan är det bara att köra på. Hansen har åkt hem för att titta på fotboll ikväll, självklart Manchester United som jag "gillar". Men smart som jag är insåg jag att jag inte skulle ha tid att pina mig igenom den matchen, vad synd.

Tralalalalalala vad jag är glad nu.

26 maj en tisdag

Fan vad tiden rinner iväg alltså. Jag hinner kanppt med mig själv. Och jag kan ju inte påstå att den här veckan blir/är något undantag...

En projektrapport ska göras klar, en praktikrapport ska göras klar, många utvärderingar ska skrivas, tre redovisningar är kvar och som lite cheese på mackan ska jag även hinna sola solarium, packa resväska och kolla på många fotbollsmatcher.

Tack och lov är jag ganska pluggig av mig och har skrivit klart ALLA rapporter, den sista skrev jag klart för 7 minuter sedan. Ni vet den där rapporten jag egentligen gjorde klart förra veckan men som raderades. Hur som helst så är jag en ordbajsare enligt min käre pojkvän, och visst kan jag hålla med lite... Rapporten blev fan 21 sidor lång.

Tack och lov har jag även skrivit klart min projektrapport och alla utvärderingar. Det innebär att det bara återstår tre redovisningar av min gymnasietid, hur härligt känns inte det då? Jag är så happy happy happy att jag har fixat klart allting i tid. Nu ska jag bara hjälpa älsklingen med hans praktikrapport så blir allt perfekt.

Igår var det fotboll och solning som gällde.
Idag blir det skola sen packning och fotboll.
Onsdag blir skola, solning och packning.
Torsdag blir skola, vaxning aj aj, och fotboll.
Sen på natten blir det Hudik ---> Arlanda.

Allt känns verkligen gött nu, bara lite småfix kvar men det fixar sig. Måste även in och fixa ett litet problem med biljetterna idag. På biljetterna står det "Mattias Hansen" och på hans pass står det "Mattias Östergård-Hansen". Det måste akut fixas, vi vill ju inte gärna att han blir kvar i Bulgarien. Hehehehehehe.

Nu ska jag klä på mig och åka till skolan. Sedan blir det full rulle all day long!

20 maj en onsdag

Onsdag, sista dagen denna vardag om man nu kan uttrycka sig så. Den sista skoldagen kanske lät bättre. Hur som helst så innebär Torsdagen ingen ledighet för min del, NO SHIT. Här ska det jobbas och slitas och tjänas päningar. Tur att någon offrar sig för familjen... Ta inte det där på allvar, jag hör nog till min familjs dyraste utgifter tror jag.

Nyss dammsög jag Hansens rum medan han är ute och avverkar skog, eller drar ris iallafall. Senare ska jag som ett troget fan kolla på hans korpmatch och heja fram dom till första vinsten. Har laddat upp med pompoms och grejer! Nej, jag ska ta med en stol.

Ska jag berätta något hemskt? Ojojojoj. Igår satt jag hemma och pluggade och skrev klart hela min apu-rapport. Sen när jag skulle spara och skicka iväg den så tröck jag på det där röda krysset uppe i högra hörnet innan jag hade sparat. Och rapporten var som bortblåst, fanns inte någonstans. Men det tog ett bra tag innan jag fattade läget.

Jag grinade i en timme minst och frågade Gud rakt ut varför detta hände mig. Tröstlös.

Alltså ha ha ha ha, det var så patetiskt när jag kom på mig själv där jag satt och stortjöt och utbrast "varför" i min ensamhet. Tur att jag lämnade detta bakom mig och gick vidare. Fast fan, det känns tungt än. Tänk inte på det, gå vidare! Åh nu gråter jag igen.

Färdig balklänning, plugg och jobb

Herregud vad jag sover mycket nu för tiden. Igår när jag kom hem till älsklingen efter skolan gick jag raka vägen till hans säng och somnade. Klockan 19:30 vaknade jag och fikade lite, sen somnade vi runt 22-tiden igen och vaknade 08:30 imorse. Jag som inte brukar kunna sova annars, antar att det är slutspurten i skolan som tar död på mig.

Idag vad jag och älsklingen även till min balsömerska och provade klänningen. Jag har haft på känn att den inte alls kommer bli bra, men den var bättre än jag hade tänkt mig. Inte bättre som i att den är finast, men den duger helt klart. Imorgon eller på fredag får jag hem den, då kommer den nog provas varje dag skulle jag tro. Skönt att det mesta inför studenten är klart nu, igår knäppte vi studentkort. Kändes både bra och konstigt.

På torsdag ska jag jobba. De ringde från stället jag ska jobba på i sommar och undrade om jag kunde jobba på torsdag också, självklart. Så idag var jag på stan en sväng och köpte en vit tröja som jag ska ha, vi ska ha svart eller vitt på oss när vi serverar och sådär. Men det blir nog bra, här behövs extrapengar kan jag då fetlöva!

Nu tänkte jag råplugga som fan, är hemma från skolan då jag inte är riktigt frisk än. Har inte haft tid att vara hemma något tidigare, men dagens lektion är inte döviktig så nu tänkte jag vara hemma och bli ordentlig frisk någongång. Och få alla rapporter gjorda.

OCH OM 9 DAGAR ÅKER VI TILL BULGARIEN OCH HAR DEN UNDERBART BÄST.

I apologize if it makes you feel bad

Dagen har spenderats mestadels utomhus i finvädret, dock har det varit jävligt kallt. Jag och älsklingen tog en cykeltur, sen plockade jag en fin bukett natt-och-dag till svärmora. Vilket himla snällt barn jag är, ibland iallafall. Myste med fika i solen ett bra tag också.

Sen åkte vi hem till mig och grillade med mamma och pappa, mumma. Efter maten åkte jag, mamma och älsklingen till stan och kollade på fotboll. Det var min 10-åriga kusin Tom som spelade, och dom lyckades spöa abk med typ 10-0 eller något. Det finns ju inget roligare än att kolla på dessa fotbollsälskande småpojkar med målgester och allt.

Snart ska jag hjälpa Hansen med reklamutdelning. Det blev ju inte att vi gjorde det igår då vi valde att åka in på cruisingen. Det var rätt okej, men poliserna är ju bara i vägen.

Imorgon är det studentfotografering. Jag vill inte, jag är så blek och jävlig just nu. Tur att jag kunde ha klänningen jag skickade efter iallafall och att den hann komma, annars hade jag haft ett litet problem. Fast det har jag nu också, jag vet inte om jag ska ha hästsvans under studentmössan eller inte? Jag trivs ju verkligen inte i mitt korta hår då det är utsläppt. Whatever, det visar sig i morgon antar jag. Fan läre raka benen åh.

Jag har aldrig sovit så mycket förut




Inget kan beskriva den underbara känslan av att få sova i en säng efter en natt i ett tält. Vistelsen i gäddviken med klassen var trevlig, men natten i tältet för 25 personer blev ett helvete då vi bara var 9 stycken som sov kvar. Jag har aldrig frysit så mycket i hela mitt liv. Och jag som redan var hur sjuk som helst blev bara värre. Skyller mig själv.

När jag kom hem från gäddviken köpte jag biljett till balen sen åkte jag och älsklingen hem. Tog en dusch, sen sov jag i en timme. Hansen väckte mig och vi åkte hem till honom, väl där gick jag raka vägen och la mig i sängen och sov några timmar. Väcktes senare av att det var middag. Efter middagen somnade jag ett tag igen. Kvällen spenderades i sängen framför teven. Och efter klockan 22:00 somnade vi båda som stockar och sov till 08:30 morgonen efter. Jag tror inte att jag har sovit så mycket i hela mitt liv, lillskönt var det. En natt i ett kallt tält är inte att leka med.

Nu sitter jag här bara, älsklingen och hans pappa kollar på fotboll på tv. Kvällen blir chill, är fortfarande dunderförkyld. Det beställs nog pizza/sallad och sedan ska jag i vanlig ordning hjälpa älsklingen med reklamutdelning. Det är rent ideellt arbete från min sida, jag tycker det är hur kul och mysigt som helst. Ingen vet varför, jag är nog lite knäpp.

7 skoldagar kvar, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Vad ska jag göra i höst när alla andra börjar i skolan? Snälla gud ge mig en bra framtid.

Everything that you always dreamed of

Hejåhå, egentligen har jag inte alls tid att skriva. Allt omkring mig går i 120 medan
jag själv går på halvfart med en jävla förkylning plus feber. Dock är jag fortfarande förvånad över att jag dessa två dagar då jag haft feber ändå tagit mig till skolan och gjort det som skulle göras, plus mycket mer. Jag har gjort klart och lämnat in 3 rester jag hade i en kurs, samt gjort ett prov jag skulle gjort i höstas. Lyckades på något könstigt vis skriva hem ett mvg, det känns riktigt skönt att det allra mesta är gjort nu.

Nu håller jag på packar för fullt. Imorgon drar klassen iväg till Gäddviken för övernattning. Och ikväll ska vi vara i borgarparken och ha en aktivitetskväll för människor med olika funktionshinder. Allt hade kännts så himla mycket roligare
om jag inte haft feber, men nu får det bli som det blir. Hoppas det inte regnar bara!

Nej nu ska jag fortsätta att packa samt förbereda kvällen. Längtar till sängen redan.

Feber, hosta och verkligen fullt upp

Såg "män som hatar kvinnor" på bio igår med älsklingen och moster. Vi trodde att det bara var vi tre som inte sett den ännu, men det var faktiskt ungefär tio pers till där. En riktigt bra film, en av de bästa jag sett faktiskt. Då är väl inte jag någon filmälsklare precis, men den var verkligen värd att se - så mycket kan jag lova. Men alla vet nog ;p

Väl hemma kom febern som ett brev på posten. Hansen har haft feber till och från i någon vecka nu. Läkarna trodde att det var något virus, så varför ska jag slippa undan? Värken i kroppen är inte att leka med, och hostan river snart sönder halsen och lungorna och gud vet vad i mig! Men med några tabletter så går det, jag har inte råd att missa en enda dag i skolan nu. Men min plugghög är inte direkt någon bra medicin känner jag, huuua bara att bita ihop. Det är ju bara 9 skoldagar kvar för mig nu.

Idag gick jag en sväng på stan med mormor. Var in på manuffen och kikade på lite band som eventuellt ska finnas på min balklänning. Sen bjöd mormor på vita tygskor, sallad och mjukglass. Världens bästaste mormor har jag. Alla studentgrejor är kirrade.

Men nu ska jag fortsätta att plugga. Även att det är Tonårsliv ikväll, sen bara chillchill.

But it’s too late to make it right

Fredagen bjöd på tacos, godis och hockey. Dock somnade jag klockan 21:00 i soffan och sov till matchens slut. Släpade mig upp till sängen sedan och somnade ganska direkt. Tur att my boyfriend också är en trött människa, iallafall när jag är trött. Haha.

Den tidiga kvällen visade resultat klockan 08:00 imorse, kunde dock ligga kvar i sängen till strax innan 10:00 vilket var gött. Sedan bar det av ner till a-planen där det var ett äkta derby. Forsa mot Näsviken. Matchen kunde inte ha börjat bättre än med ett rött kort till Forsas målvakt. Trots detta var Forsa det bästa laget på planen, med en utespelare i målet och en mindre ute på planen. Så jävla orättvist att Näsviken lyckades få i en boll på slutet, jäklaskit. Efter matchen så fick vi skjuts hem av Carro och Hannes.

Nu är vi hos älsklingen i Via, ska snart grilla sedan blir det reklamutdelning för hela slanten. Turligt nog i bil, annars hade jag tvekat på att följa med. Att springa upp och ner i trapporna är inte min grej. Däremot att sitta bredvid i bilen och underhålla är kul.

Imorgon blir det bio med min kära moster och kanske med älsklingen. Det är nog bara vi tre som inte sett "män som hatar kvinnor" ännu. Och på måndag drar nästnästsista skolveckan igång. Det är mycket att göra, men jag känner mig inte depp. Än iallafall.

Yes my life would suck without you

Det var hur när som helst att jag låg kvar i älsklingens säng imorse. Men jag trotsade huvudvärken och lyckades ta mig till skolan. Kan dock inte påstå att jag hade missat så mycket, fast närvaro är alltid bra. Minns när min frånvaro var högre än Martin Larssons.

Efter skolan hängde jag lite med älsklingen och svärmora. Vi kirrade studentkostym och skor, sen skulle Hansen till någon som skulle fixa ryggen på honom. Efter det tog vi bussen hem till honom och somnade innan maten. Vi tog sedan en uppiggande solig promenad innan tv-kvällen körde igång med underbara Rent hus och sen CL-semifinal.

Hansen har åter igen feber, och jag känner mig heller inge vidare pigg. Snart blir det en dusch sedan går vi och lägger oss. Imorgon har jag en känsla av att vi blir hemma och kurerar oss. Klockan 16:30 ska Hansen klippa av sig "tjejlooken" som det så vackert har kallats, och sen åker vi hem till Forsa. Skulle kunna tänka mig lite helg nu kanske, jao.

Well, you said you'd never come back

Idag började vi klockan 13:00 med klassråd, massor av prat kring studenten nu. Och visst börjar det lösa sig, längtar lite smått. Klockan 15:00 slutade vi, då gick jag och älsklingen ner på stan och hämtade deras bil. Åkte och käkade pizza och sallad, sen lämnade vi bilen till Hansens mamma i stan och tog bussen hem hit till honom i Via.

Och sedan dess har vi bara legat, ingen av oss mår sådär 100 precis. Huvudvärk och fryser, ska man bli sjuk som ungefär restrerande av hudiks invånare är tro? Hoppas ej.

Men nu tänkte jag kolla på några avsnitt av Tonårsliv, har fastnat som fan för det. Jag älskar nog alla sånna där verklighetsserier tror jag. Annars är jag ingen tv-människa, det enda förutom dessa verklighetsserier som duger åt mig är väl Vänner och Scrubs.

Kvällen blir chill känner jag, borde plugga och somna tidigt. Och lite mys på det också.

Ja endast fjorton skoldagar återstår

Hur sjukt låter inte det egentligen? Fjorton skoldagar kvar utav tre års slit i gymnasiet, jag blir nästan rädd. Tiden går så sjukt fort och man hinner knappt tänka eller känna.

Men om jag ska vara ärligt så njuter jag. Jag har ett grymt skönt schema, högst två lektioner/dag. Jag har massor av saker att se fram emot; utomlandsresa, student, bal och allt sådant kul. Men efter det börjar en sommar fullspäckad med jobb, jag kommer inte att vara ledig en endaste dag. Jag får tänka pengar pengar pengar för att överleva sommaren utan en dag på stranden. Man får hoppas på en resa till hösten :)

Men nu vill mamma att jag ska följa med på fotboll i det "fina" vädret. Sen åker jag nog till min sjukling och sover där, vi har sovmorgon till 13:00 imorgon vilket känns underbart gött. De återstående dagarna innan studenten ska jag bara tänka positivt, det finns ingen tid till att deppa ihop och kommer efter nu. Go go go Sara, orkar sista skiten!

Dreaming you left me for someone new

Sista april och första maj var härligt. Bulgarien-gänget minus Peder samlades hemma hos Mårten i Bergsjö. Vi grillade kött, drack öl och chillade bara. Dock höll mitt huvud på att sprängas runt 23:00 så jag lånade en säng och somnade, liiiiite tidigare än de andra.

Det kanske var därför jag kände mig piggast på morgonen dagen efter. Och vilket
väder vi bjussades på, riktigt sommarvärme. Vi drog fram solstolar och filtar och låg
där i Bergsjö och chillsolade. Och innan vi packade och åkte hem blev det glass, tummen upp! Hemma vart det ännu mer chill. Bara vara ute och mysa sen chipsa framför teven innan vi slocknade, jag och min älskling. Förstår inte hur jag var så trött.

Idag vaknade jag av att jag brände mig, på Hansen. Stackarn ligger i feber denna underbara dag. Nog för att han säkert njuter av att slippa sola med mig nu,
men ändå. Han ligger nu i sängen och jag har just solat nån timme på deras balkong.

Kvällen blir lugn med en (feber)het pojke. Och imorgon hoppas jag på mer mer mer sol.
RSS 2.0