I apologize if it makes you feel bad

Dagen har spenderats mestadels utomhus i finvädret, dock har det varit jävligt kallt. Jag och älsklingen tog en cykeltur, sen plockade jag en fin bukett natt-och-dag till svärmora. Vilket himla snällt barn jag är, ibland iallafall. Myste med fika i solen ett bra tag också.

Sen åkte vi hem till mig och grillade med mamma och pappa, mumma. Efter maten åkte jag, mamma och älsklingen till stan och kollade på fotboll. Det var min 10-åriga kusin Tom som spelade, och dom lyckades spöa abk med typ 10-0 eller något. Det finns ju inget roligare än att kolla på dessa fotbollsälskande småpojkar med målgester och allt.

Snart ska jag hjälpa Hansen med reklamutdelning. Det blev ju inte att vi gjorde det igår då vi valde att åka in på cruisingen. Det var rätt okej, men poliserna är ju bara i vägen.

Imorgon är det studentfotografering. Jag vill inte, jag är så blek och jävlig just nu. Tur att jag kunde ha klänningen jag skickade efter iallafall och att den hann komma, annars hade jag haft ett litet problem. Fast det har jag nu också, jag vet inte om jag ska ha hästsvans under studentmössan eller inte? Jag trivs ju verkligen inte i mitt korta hår då det är utsläppt. Whatever, det visar sig i morgon antar jag. Fan läre raka benen åh.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0