if we if we if we .

if we if we if we if we if we if we if we if we if we if we ever meet again .

ganska nöjd tjej .



Trots att jag låg vaken mellan sex och åtta med overkliga magplågor imorse har dagen varit kanon. Marlene kom och drack morgonkaffe med mig, och sen åkte vi till stan. Massor med behövlig shopping blev det och god lunch med favvohjärtat mitt.

Jag är supernyfiken på Aussie shampoo och balsam som jag lyxade till det med. Men min egna lilla frisör säger att det var grymt, så jag tror henne. Jag ska prova ikväll. Fast om det blir en besvikelse har jag ju alltid fyra Harry Potter filmer till tröst.

Och som beställning började regnet nyss att ösa ner. Mys med ljus och Harry alltså!

ändrade planer .

Eftersom både jag och my friend var helt slut (fortfarande bakis?) imorse bestämde vi oss för att inte åka till stan. Istället har vi haft det mysigt på hemmaplan. Och en liten tripp till näsviken blev det, pizza med M och K. På en måndag liksom, lugnaoss!

Nu är jag på städhumör, så jag är nog smart om jag tar vara på det. Ikväll känns det som om jag kommer att dö i soffan igen. Skönt serru. Och imorgon blir det stan.

lite lätt sliten .


Ja, efter en helg med mina favoritblondiner är man lite lätt sliten. Men gårdagen var verkligen galet rolig. Och på tal om galet, vad hände med Marlene Persson? Jag hade min roligaste natt på länge, hennes karatesparkar och gud vet allt gjorde hela kvällen och långa natten! Sen att vi fick sova på köksgolvet skiter man väl i.

Nu är jag hemma och har precis tänt en massa ljus. Jag är fortfarande helt slut, så jag ska snart slänga mig på soffan. Tråkigt att vara ensam bara, men man klarersä.

Imorgon blir det en dag med vännen min, långpromenix och sväng på stan inkl. fika!

books books books .


Förutom att äta wienerbröd har jag en annan passion här i livet. Jo det är faktiskt sant. Nämligen att köpa pocketböcker. Det roliga är att jag inte läser dem. Jag kanske har läst tolv st böcker av alla jag har. Och idag köpte jag tolv till. High five!

Men någon gång i livet kan det komma en dag då alla datorer och tevesar slutar fungera. Och då har jag en jävla massa bra böcker jag kan läsa. Det gäller att vara förutseende. Och tänk vad smart och allmänbildad jag blir. Men, snälla dator funka.

Nu ska jag äta lite söppe, och överväga om jag ska gå en promenad. Och kvällen?

here we go again .


Resultatet efter att jag spenderat tre timmar hos frisören. Blondt, friskt och långt hår. Ja jag önskar nästan att det var helt sant, men okej friends, så är inte fallet.

Fallet är som så att jag har förlorat det mesta av mitt hår. Efter en permanent (av mildaste grad) blev mina toppar knallgula och alldeles mossig i konsistensen. Det var bara att kapa skiten. Så nu har jag sådär kort hår så jag vill dö, IGEN. Jag är tillbaka på ruta ett. Med världens krull dessutom. Det är fan ett under om det lilla hår som återstår sitter kvar imorgon när jag vaknar. Men jag antar att detta är priset jag får betala för hur jag har hållt på. Blekningar och färgningar hit och dit. Flere gånger i veckan ibland. Balsam, hårinpackningar och hårborste, vad är det? Men nu har jag lärt mig en läxa. Jobbigt att jag alltid ska lära den svåra vägen bara.

Livet går vidare och det är bara att acceptera. Men jag älskar inte mig själv direkt...

dags för förändring .

Om en halvtimme sitter jag hos min frisör och donar med håret. Vad som ska göras håller jag för mig själv tills det är klart, men jag kan ju säga som så att det är en förändring på g. It's so cosy att gå till frisören! Och snart har jag min egna Marlene.

I eftermiddag är det fotboll för hela slanten som gäller. Och roligt ska det bli. Sen måste jag hem och städa upp efter min jättehåriga blonda hund Marlene. Hihihihi...

jag begriper inte .


Spenderar finan tid med vännen min. Hon som har kommit på att hon ska flytta till Stockholm och bli frisör. Hur kan man komma på något dylikt? Jag begriper inte. Jag tror jag tar och flyttar till Afrika och studerar djurvård då, har ju en passande outfit.

Nu ska vi mysa vidare. Imorgon ska jag till en annan frisör och göra en förändring!

news news news news .




Efter en mysdag på stan med bästa mamma kom jag hem med lite nytt och roligt. Kaffebönor till exempel. Luktar förbannat gott och ser inte så tokigt ut heller ju... Skinnleggings, en skinnkjol, stickad oversize och en snygg kofta är andra nyheter.

Nu tänkte jag äta något och sedan invänta min Mar-Mar-Mar-Mar-Mar-Marlene!

vad jag bryr mig om .

Men titta, nu är äntligen "imorgon" här. Perfekt. Jag och mamma ska gå en sväng på stan och mysa, måste göra ett och annat klädbyte. Och i eftermiddag kommer min kära vän hem från stockholm, så vi får se hur resten av dagen ser ut. Det är inte driekt åka-ut-till-stugan-och-mysa-av-sommarens-allra-sista-dagar-väder va?

Det kan också hända att det blir bockarna en sväng ikväll, beror alldeles på om jag har fått lön och hur jag känner mig i huvudet. Jag vaknade med huvudvärk två gånger imorse, tog två tabletter båda gångerna men jag är fortfarande inte helt hundra. Men det är jag väl egentligen aldrig i huvudet, hehehahöhöh. Vad gör det!

Nu ska jag äta lite innan mamma kommer och hämtar mig. BRARE... HÖRS... HAJ...

it goes on and on .

Vad jobbigt allt blir när det inte går som man tänkt sig. Men tiden verkar iallafall gå framåt. Det enda jag vill nu är att det ska bli imorgon ju. Jag fungerar fan inte bra ensam, jag går runt som i ett jävla vakuum. Vi är inte riktigt överens, jag och jag.

way too rastlös .


Diskning och ihopplockning, check. Nu ska jag bara dammsuga av golven och hämta upp några mattor från tvättstugan som snart är färdigtvättade. Duktig ska man va.

Men sen? Jag försökte nyss ta det lugnt i soffan med en smoothie (upptäckte att jag hade en ouppackad stavmixer) men jag är way too rastlös för sånt. Vad gör man på dagarna egentligen? Idag tror jag dock att jag klarar mig eftersom det är mys-regn-ruskväder ute, jag tänkte ta en varm dusch nu och sen bädda ner mig i soffan framför några nya bra filmer. Men jag har ju ett antal fler dagar framför mig...

finmiddag och vin .


Det ska kännas att man är ledig! Lagade god mat igår och bjöd min fina vän på några glas vin. Vi hade det nästan förbjudet mysigt på en måndag. Men vi har som sagt inte mycket tid kvar för ens hon flyttar till storstan, så det gäller att ge järnet.

Senare på kvällen fick vi besök av forsaboys som verkligen kunde sjunga, så vi körde lite gitarrlir med skönsång. Fram mot natten somnade vi som två utslagna hjältar, och nu har Marlene lämnat mig för ett helt dygn! Hur kan hon göra så vaaa?

Nu ska jag ta reda på kaoset i lägenheten. Var det fest här igår ellerrrr? Städning och chill i soffan blir dagens göra. Hösten verkar vara här så det blir tända ljus med.

uppfyllning på g .


Finns det något vackrare än ett uppfyllt kylskåp? Okej, det skulle vara en rejälan spritsamling då. Och det är faktiskt något jag ska fixa nu. Emilia kommer och hämtar mig så drar vi till stan. Systemdebut för att fylla upp vinförrådet. Kan tänka mig att det blir ett och annat klädesplagg också. Och nya högtalare ska jag fan köpa! Jiha.

godmorgon godmorgon .

Men idag kokade jag då gott kaffe iallafall. Och jag vaknade av att det plingade på dörren, ingen där, men världens finaste tavla låg på hallgolvet. Har jag världens bästa vän eller har jag världens bästa vän? Snart kommer hon hit och gör min dag.

Nu ska jag vika all tvätt och sen försöka fixa så jag ser ut som en människa idag iallafall. Jag känner mig ovanligt glad idag. Är det för att jag är ledig och har en bra vecka och helg framför mig måntro? Och kanske för att jag får spendera massor av timmar med Marlene? Ja jo så kan det ju vara, heheheh. Men vika tvätt var det ja!

ge mig helg nu .

Det jag önskar mig mest av allt just nu är att det ska bli helg. Visst, jag är ledig i veckan och har lite roliga saker inplanerade. Men det är förtusan en helg i Ljusdal som väntar mig! Och vi har skakat hand på att det är all in som gäller hela helgen. 

Nej du jävel, att sitta här gör inget bättre. Imorgon ska jag ställa klockan på 04:00 bara för att få stänga av och somna om. Endast för att få känna mig så jävla ledig!

Fan vad jag svär mycket då. Men allt blir så uttryckslöst och klent annars, ellerhur?

ett jävla liv .

Nu är jag sådär otrevligt rastlös igen. Jag springer mellan teven och datorn hela tiden. Och det är inte ens långt. Om det kunde vara i två olika rum då iallafall? NÄJ, instängd ska man känna sig. Jag börjar bli lite orolig över hur mina dagar kommer att se ut nu när jag inte jobbar heltid. Ska man skaffa sig ett liv tro? En liten hobby?

Nu har jag suttit i fem minuter vid datorn, dags att se fem minuter på tv alltså. Jag brukar köra intervaller liksom, det bränner mer då om man säger! Det tar jävla bra.

ja det duger väl .

Jag får nog vara ganska glad över att jag ägnade min lördagskväll åt diskning och tidig sömn. För imorse upptäckte jag hur överfull min tvättkorg verkligen var. Men eftersom jag var så jävla pigg och ickebakis när jag vaknade så gick jag raka vägen ner i tvättstugan och började arbettttta. Visst är det väl lite lite mysigt att tvätta!?

Kaffet blev för starkt. Vad har hänt med mig? Kan jag inte ens koka kaffe nu heller? Jag måste öva upp mig på ett par saker inser jag. Sicken tur att jag har mycket tid.

Idag ska jag ta en efterlängtad promenad iallafall. Lite handling och städning ska jag också hinna med. Men lugn, jag får belöning för allt slit. Marlene kommer hem från storstan och har lovat att mysa med mig. Så det blir utan tvek en fin söndag!

diska mitt i natta .

När man står och diskar mitt i natta, en lördag dessutom, är det något allvarligt som är på tok. Nog för att jag säkert uppskattar det imorgon, men fyfan vad fel det känns just nu. Lägger mig på soffan och väntar på bättre tider istället. Typ imorgon!

give me a break .


Nyvaxad, nyduschad, nyskrubbad och nyinsmörjd. Nattlinnet är på och jag är så jävla sovsugen. Men nu är det ju så att Sagan om de två tornen börjar snart så inte kan jag ju sova inte. Det blir soffan med ett wienerbröd eller två, något annat gott har jag faktiskt inte hemma. Och nånting måste man ju fan mysa till det med.

Jag önskar att Marlene kunde vara hemma nu. Att vi var i ljusdal. Och körde all in!

så jävla ledig .

Nu är det slut på heltidsschemat, vilket innebär att jag är ledig ledig och ledig. Det ska bli så skönt, så otroligt jävla skönt efter att ha jobbat hela sommaren. Men jag kommer fortfarande att jobba lite då och då, så helt slut är det ju tack och lov inte.

Ja, jag ser nog lite ljus i tunneln nu tror jag. Att jag kommer vara ledig så mycket innebär att jag kan bosätta mig ofta i stockholm med dom där snygga blondinerna!

Nu ska jag fira med mig själv att jag varit så duktigt och jobbat hela sommaren. Jag börjar med att vaxa benen (vilken belöning) och sen blir det en lång dusch och mys i soffan med tända ljus. Ehm, är det sånt man gör på helgerna när man inte festar? Kommer verkligen inte ihåg hur en helg utan partyparty ser ut, hahaha kuuuuuung.

tusentals frågor .

Fredagkväll, klockan är tio och allt bara kommer över mig. Tusen frågor. En tredjedel som ingen kan svara på, en tredjedel där bara jag vet det enda rätta svaret och en sista tredjedel där endast andra människor kan svara. Men man kan ju inte veta allt... Och jag får nog lära mig att leva med ett och annat om det jag nu inlett ska fungera.

wienerbröd och cola .

Jag har gått och blivit beroende av wienerbröd och coca cola. Det är hemskt. När jag vaknar klockan 04:00 på mornarna kan jag äta wienerbröd till frukost innan jag åker och jobbar. Hur sjukt!?!? Jag måste verkligen hejda mig. Men nu är det fredag!

Har nyss duschat bort jobbsvetten, tänkte slänga mig på soffan nu ett tag innan det är dags att sova. 08:00 till 17:00 imorgon. Hur fan ska jag överleva en lugn helg, utan Marlene dessutom? Just nu är mitt liv inte värt mycket. Eller ja, TUNGT...

vilket fin dag .

Nu har jag levt i 20 långa år. Och jag kunde inte upplevt ett bättre firande eller en bättre dag. Vilka otroliga människor jag har runt omkring mig. Åh, jag är så lycklig.

Att jag började jobba klockan 05:00 gjorde verkligen ingenting alls. Lätt bästa passet. Och innan jag gick hem blev jag glatt överaskade av världens gulligaste arbetskamrater med sång, blommor och en underbar present. Sedan har det bara fortsatt. Med fina vänner, familjen och släkten. Mycket tårta också såklart, hehehe.

Jag är nu alltså ett år rikare, en dator rikare, nästan femtusen kronor rikare, tre småstadsliv dvd:er rikare, mycket alkohol rikare, massor av fina saker till hemmet rikare och mycket mycket mer saker rikare. Men framför allt är jag väldigt rik på kärlek och tacksamhet. Så jag ska nog passa på att lägga mig nu innan det spårar!

PS, jag har världens bästa vän, och världens finaste tavlor som betyder sjukt mycket.

sista dagen som 19 .

Idag lever jag min sista dag som nitton år, sista dagen som tonåring. Och det har jag firat kan jag lova. Baguetter, glass, cola, tacoschips, oboy, grädde, kaffe och givetvis några wienerbröd har jag tryckt i mig på jobbet idag. Hejdå tonåren och hej ångest. Haha, men nu får det vara nog. Tills imorgon såklart. Mumma mumma.

Sitter hos mormor nu och ska snart duscha. Fridisen kommer också hit om ett tag. Imorgon ringer klockan 04:00 igen och det är bara att ge järnet. Men klockan 13:00 går jag hem och har tårtkalas! Det är öppet hus hela kvällen så kom och fika vetja.

kan inte skilja på .

Just nu snurrar det väldigt mycket i mitt huvud. Framtiden. Men kanske ännu mer saker som jag skulle vilja gå tillbaka och ändra på. Jag vet att det är lönlöst att tänka så, att man bara kör ner sig i skiten, men jag kan inte låta bli. Det växer en panik inom mig och jag känner att det finns så mycket att förlora, något att vinna...

Jag säger då det, jag har det alldeles för enkelt egentligen. Inga problem eller svårigheter i livet. All tid i världen till att fundera över små saker, som blir stora.

Det kanske dags att krypa ner nu och drömma samma drömmar som jag brukar?

just talk to me .


Det är inte mänskligt att kliva upp klockan 04:00 på "morgonen". Otroligt att jag bara sovit över en gång egentligen. Men så fort jag kommer till jobbet och får kaffe blir dagen så jäkla bra. Jag älskar att gå hem mitt på dagen. Friiiiii som en fååågel.

Emilia fyller vuxen idag, hipp hipp hurra, så när jag hade slutat åkte vi alla tjejor till henne och fikade en massa götta. Skamligt att vi inte ses oftare än vad vi gör. Men en brakfest snarast möjligt skulle som sagt sitta på sin plats! Skulle inte bli nådigt.

Nu ska jag värma en äcklig paj till middag. Tur att jag har ett gäng wienerbröd i frysen. Känns som att det blir dem + jag framför teven ikväll. Promenad vore bäst.

klart bästa mormorn .


Måndageftermiddag på jobbet, lite ångestladdat. Men det har gått bra, och nu är man igång igen. Och med en kasse wienerbröd hem till frysen blir det en god vecka. Direkt efter jobbet åkte jag på fotboll en snabbis, sen hem och diska och duscha.

Nu är jag hos min bästaste mormor. Och jag vet precis vad hon ska få i julklapp, en webcamera. Men nu ska jag torka håret och krypa ner bredvid mormor och skratta vidare. Klockan ringer 04:00 så jag behöver nog lite sömn. Jag vill vara där du är, nu.

don't think twice .

Morning! Satan vilket starkt kaffe jag har kokat. Ooouuhff. Men det är lika bra det så att jag vaknar till liv någongång, skare va så skare om man säger. Rrrrrrrrrrriv.

Annars då? Jag fyller 20 år om tre dagar, men jag längtar nästan inte ens. För det enda som finns i mitt huvud är tanken på att... allt snart är över. Jag är så jävla medveten om att tiden rinner iväg och att mitt hjärta flyttar om några veckor. Men visst finns det ljus i tunneln. Det är bara lite svårt att fokusera på det just nu. Jag kommer att hälsa på favoritblondinerna så ofta jag kan, och dom kommer ju faktiskt att komma hem inom ett år. För annars jävlar! Men nu är det nu Sara, så tyst märe.

Nej usch, det var inget gott kaffe jag kokade idag. Häller ut'et och viker lite tvätt istället, innan det är dags att åka och jobba. Ikväll är det iallafall fotboll, mysigt.

blonda snygga brudar .

Ännu en fin helg i Ljusdal, med blondinerna. Det är faktiskt ganska fult om man tänker på det, alla av brudarna är blonda utom jag. Men vad gör det, helgen har som sagt varit bra på alla sätt och vis ändå. Utom på ett. Självklart går jag och blir sjuk och förstör allt. Okej, inte allt kanske. Men en hel del. Haha. All in next time!

Nu är jag hemma och ska bli helt frisk. Sova otroligt länge imorgon så att jag orkar jobba eftermiddag. Jag jobbar förövrigt min sista vecka nu på heltidsschemat. Både bra och dåligt. Jag kommer att falla ur tempo när jag kommer att jobba så sällan. Det kommer att ta emot de dagar jag måste iväg liksom. Men i början är det nog skönt att få vara lite ledig. Tills friheten blir fööör stor. Men jävlar vad jag jägler...

Tvätt - check. Dusch - check. Disk - inte check. Marlene - inte check. Men jag får fan ta och försöka somna ändå. Livet kan inte vara på topp jämt. Hä gupper på i mittn!

fredag den trettonde .

Vilket fin dag jag har haft känner jag. Sov en timme för länge och kom för sent till jobbet. Tacka vet jag alla underbara kvinnor jag jobbar med, annars hade jag kolappsat. Mitt i allt stressande rev jag upp sex små sår på lillfingret också. Man får tydligen betala för sina synder... Nej fy jävla fan vad det är hemskt att sova över!

Otroligt skönt att göra helg klockan 13:00 iallafall. Lyckan försvann dock när jag kom hem och ser att jag fått en fet jävla räkning från ingenstans? Jag blir gälen.

Jag borde kanske dra täcket över huvudet och sova, för jag är ju faktiskt sjukt jävla förkyld som pricken över i:et också. Men det känns inte lockande. Det lockar mer att träffa alla härliga brudar och ha en kanonhelg. Jag får fan hålla ut. Sova kan jag göra sen, som jag alltid säger. Och jag har hört att whiskey är bra mot halsen jag!

genom eld och allt .

Jag har en vän som jag skulle kunna gå genom eld för. Jag skulle kunna strunta i allt annat och bara sitta mitt emot henne. Bara vi, vart som helst. Vi skulle till och med kunna sitta helt tysta och bara utbyta blickar och endå ha hur roligt som helst. Och precis nu så skulle jag vilja vara där hon är. Och krama om henne i flera timmar! Livet är inte rättvist, så är det bara. Men nu har han det bra, slipper ha ont och slipper leva ett liv fyllt av smärta som ingen är värd att leva. Jag ska göra allt jag kan för min bästa vän. Finnas där, trösta, gråta, skratta och gå vidare med henne. Men det är svårt, en väldigt jobbig grej. Men jag finns här hjärtat, och jag älskar dig mer än du någonsin vet!

Livet är som sagt inte alltid rättvist. Och nu när jag skulle behöva all energi i hela världen har jag gått och blivit sjuk igen. Så jävla opassande som det kan bli. Men om en vecka är jag 20, heltidsschemat går ut och jag har hur mycket tid som helst. Vad jag vet nu iallafall. Tid för mig själv och för andra. Tid för min bästa vän. Så fint.

hosta snora nysa .

Ska jag bli sjuk igen? Hela långa dagen har jag hostat, snorat och nyst några hundra gånger. Inte trevligt, inte på en fläck heller! Därför ska jag göra något jag inte gjort på allt för länge, dricka en kopp té. Jag har bytt passion här i livet, från té till winerbröd. Inte det bästa kanske. Men det är svårt att jobba på bageri okej?

Lugn dag på jobbet, sen umgicks jag med min fina vän. Nu sitter jag här nyduschad och trött. För mitt eget bästa borde jag bädda ner mig, men? Jag är ju inte så klok.

ingen bra känsla .

Jag har ingen bra känsla i magen nu. Och lite halvsur är jag också. Är det roligt när Sigge Hill himself vi ge en fribiljetter till sista showen och man måste kliva upp 04:00 på morgonen för att åka och jobba? NÄJ. Är det roligt när det regnar hela tiden? NÄJ. Är det roligt att bästa vännen snart flyttar? NÄJ. Är nånting ens roligt? Jag fyller 20 om nio dagar och längter inte ens... Och hemska aningar inför helgen.

Fan vad negativ jag är. Nu får jag ge mig. Åker till stan nu och sover, kära gode gud gör så att jag vaknar upp med ett glatt humör imorgon. Solen får gärna lysa också.

en regning fin dag .



Trots allt regn har jag haft en väldigt fin dag. Att vakna upp bredvid min vän var en bra start på dagen (eller natten eftersom jag klev upp klockan fyra). På jobbet var det lugnt och mysigt bara. Åkte hem och umgicks med Marlene en sväng efter det.

Och sen hände det, DET. Jag drog fram dammsugaren, skurmoppen och allt som behövdes för en grundlig städning. Jag minns inte sist det hände, jävligt pinsamt. Men nu är det rent och trivsamt här igen. Och som en fin belöning kom min käre lillebror och ville umgås. Sjukt längesen vi träffades! Är det Olle? Hahaha vad kul.

Så nu är jag nöjd jag. Hoppas bara att blondinen dyker upp ikväll, annars blir det soffan och en skön film. Nu vill jag den här veckan och helgen blir som vi tänkt oss.

nu gick det undan .

Helgen har gått på tok för fort. Lördagspasset med Linn och Karin var grymt på alla sätt och vis, förutom att dagen var olidligt lång. Jag var overkligt trött. Åkte fortare än fortast hem, duschade och drog på mig nattlinnet. Men nej, inte fan fick jag gå och lägga mig för det inte! Sova kan man banne mig göra någon annan gång i livet.

Personalfest hemma hos Trine, vi grillade och hade det trevligt med nattkläderna på. Sköna människor! Linn och jag bröt dock upp tidigt, går dåligt med bussar du!

Vi skjutsade Linn till en fest långt ute i skogen, och självklart lägger bilfan av. Hjälp. Sen hämtade vi upp Marlene och drog till vårt andra hem, Ljusdal. Och även fast Marlene inte var i sin bästa form blev det en trevlig natt. Det underbara var att vi inte var överdrivet slitna imorse heller. Det blev vår obligatoriska tripp till Coop för att sedan hamna på en av alla våra bänkar i Ljusdal. Erica kom också och chillade!

Nu är vi hemma i min lägenhet. Marre och jag. Vi har ätit het mat och svettats ihjäl. Men nu har vi båda duschat, skrubbat och ska snart göra fötterna fina. Sen myser vi ner oss i "sängen" och sover. Tack för helgen alla gulliga inblandade! Snart igen!

tofflor såklart .

Ljuvlig dag på jobbet. Det är tack vare Linn och Karin. Och imorgon har vi en hel dag tillsammans, tänka sig! Efter jobbet åkte jag på fotboll en sväng. Det betyder att det är höst. JOHO! För nu har sommaruppehållet tagit slut och det har börjat blåsa frön från träden. Helt klart höst. Skit att jag missade sommaren i år också.

Nu ska jag ta bilen till min vän en sväng. Känns surt att vi inte är i ljusdal drar i oss braköl efter braköl... Men det kan bli bra ändå. Grannarna har förresten fest, jag har inte en chans att höra min egna spotify, tur för dom att dom spelar Engmans!

så jävla duktig .

Klockan är strax efter nio och jag har redan hunnit med att tvätta tre maskiner tvätt och diskat ett stor berg med disk. Hur jävla duktig får man vara egentligen? But a woman's gotta do what a woman's gotta do! Och inte kan jag gå och lägga mig heller, nej tok, för om några timmar ska jag iväg och jobba ett sånt där skitroligt eftermiddagspass EN FREDAG. Men alla helger kan inte vara king heller. Vore körigt.

Men nu ska jag springa ner och kolla till tvätten innan jag tar en liten promenad. Lördag = 08:00 till 16:30-pass och personalfest på det. Vilken dag! Men det ska fasen bli skönt att dra på sig nattlinnet/pyjamasen direkt efter jobbet och köra all in med Linnsan! Hahaha spännande. Men hur matchar man skor bäst med sovkläder?!

nu är det illa .

Klockan 03:33 inatt fick jag ett sms av min vän, tror du jag blev glad då klockan skulle ringa 03:45? NEJ. Men så fort jag hade läst klart smset rann allt det arga av och jag bara fylldes av värme. Väldigt jobbigt att puppiluran gått och blivit sjuk nu!

Dagen på jobbet har varit hur skön som helst. När jag slutade åkte jag till lilla sjuklingen för att hämta lite Mary Kay grejer som jag beställt. Det var mysigt så länge det varade... Sen träffade jag min fina kusin en snabbis också. Fyndade lite.

Nu sitter jag hemma, nyduschad, och är så jävla down. Allt börjar nog komma ifatt mig nu. Det är inte långt kvar, vad ska hända? Jag blir alldeles yr när jag tänker på allt. Därför ska jag strunta i att laga middag idag, lägga mig på soffan med en chipspåse och titta på massa filmer. Man får faktiskt göra så ibland. Nu är det illa...

the one and only .

Vilken tur jag har som har en vän som hämtar mig på nätterna, får mig att må bra, skrattar med mig, gråter med mig och allt sånt. Och jag vill inte tänka på hösten...

Idag har jag haft en rätt bra dag på jobbet. Det bästa var att få servera min idol, the one and only Per Persson i Perssons pack, en varm smörgås. Då var jag bra nog stollig. Mindre stollig var vi när en fågel bestämde sig för att vara med oss några timmar inne på Dackås. Men med lite bullar ordnar sig det mesta! Goa bulls.

Nu ska jag bädda ner mig i fem timmar innan det är dags att åka och jobba igen. Och när jag slutar imorgon kan det hända att vi drar till Ljusdal för lite party. Men jag får nog hålla mig i skinnet eftersom jag jobbar på fredag, hihi. Hä blir brareru.

någon sorts distans .

Klockan är strax efter arton och jag vill inget hellre än bara sova. Jag orkar inte vara vaken, orkar inte gå igenom allt som snurrar i huvudet nu. Jag får bara inte tappa den lilla kontroll jag fortfarande har kvar. Inte känna efter. Men att stöta bort det som gör mig glad och stark är mer än svårt... Jag får hoppas att jag är i ett skede i livet då jag bara är otroligt lättpåverkad och ömtålig. Och att det går över lika fort igen. Nu ska jag lägga mig, det kanske är sömn som saknas? stannatiden.

på egna ben .

Idag har jag hunnit med att jobba, slickat glass och träffat min bästa vän en snabbis. Och mer än så verkar det inte bli. Jag känner mig helt slut. När sov jag längre än fem timmar i sträck senast? Dessutom börjar jag bli lite deprimerad. Eller nej, orolig är nog rätt ord. Jag vill stanna tiden ett tag. Stanna den exakt nu nu nu.

Men om jag tappar kontrollen är jag så jävla körd. Keep the distance, don't feel at all...

just like a tattoo .


Idag har jag haft en overklig dag på alla sätt och vis. Vaknade upp i ljusdal. Yrade runt i arbrå med Marlene. Vi tatuerade oss verkligen. Pirrig och obehaglig känsla, men vi överlevde. Åkte fort hem, skulle med all säkerhet ha tappat körkortet om någon polis såg mig. Och med min tur hamnade jag bakom alla traktorer, lastbilar, övningskörningsbilar och gud vet vad. Jag har nog aldrig haft så mycket panik, eller gjort så många omkörningar... Men jag hann till jobbet. Jaja, en minut sen kanske!

Skönt för mig att det har varit en gudomligt skön jobbdag. Inget stressande alls. Däremot har jag tänkt lite för mycket. Men så blir det ibland, inget att göra åt. Nu ska jag duscha och hoppa direkt i säng, jag har ju ett roligt 05:00 till 13:00-pass imorgon. Egentligen är det grymt, men det det tycker man inte när klockan ringer.

vi gnäller too much .

Jag har en kompis, och vi gnäller lite för mycket tillsammans ibland. Hur kan vi sitta och tycka synd om oss själva när livet leker världens roligaste lek med oss? Jag säger då det, vi får sluta upp med gnällandet älskling. Och hur bra hade vi det i helgen? Just det. Det flyter. Speciellt runt femtiden på mornarna. Då är vi ju kung.

Att köra en tvådagars har blivit vardagsmat för mig känns det som. Nu har jag varit i Ljusdal fem helger i rad, inte en lugn stund alls. Och det är ju så sjukt roligt allting.

Nu är jag hemma i min lägenhet. Jag har både ny tv och nyan dator här nu. Så jag stortrivs verkligen. Men snart låser jag dörren och beger mig till sveriges mitt. Vi ska ju tatuera arslet imorgon, hehe. Men efter morgondagen är det roliga över för ett tag, en jobbvecka inklusive jobbhelg väntar. Oj nu blev det lite gnäll igen, sorry.

RSS 2.0