nu gick det undan .

Helgen har gått på tok för fort. Lördagspasset med Linn och Karin var grymt på alla sätt och vis, förutom att dagen var olidligt lång. Jag var overkligt trött. Åkte fortare än fortast hem, duschade och drog på mig nattlinnet. Men nej, inte fan fick jag gå och lägga mig för det inte! Sova kan man banne mig göra någon annan gång i livet.

Personalfest hemma hos Trine, vi grillade och hade det trevligt med nattkläderna på. Sköna människor! Linn och jag bröt dock upp tidigt, går dåligt med bussar du!

Vi skjutsade Linn till en fest långt ute i skogen, och självklart lägger bilfan av. Hjälp. Sen hämtade vi upp Marlene och drog till vårt andra hem, Ljusdal. Och även fast Marlene inte var i sin bästa form blev det en trevlig natt. Det underbara var att vi inte var överdrivet slitna imorse heller. Det blev vår obligatoriska tripp till Coop för att sedan hamna på en av alla våra bänkar i Ljusdal. Erica kom också och chillade!

Nu är vi hemma i min lägenhet. Marre och jag. Vi har ätit het mat och svettats ihjäl. Men nu har vi båda duschat, skrubbat och ska snart göra fötterna fina. Sen myser vi ner oss i "sängen" och sover. Tack för helgen alla gulliga inblandade! Snart igen!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0