Brown hair.


Några fula cambilder på mitt numera bruna hår. Det är så jävla svårt att fånga hårfärger på bild men ungefär like this är det nog. Nu ber jag bara till Gud att jag inte färgar svart igen. Snälla mig själv, gör inte det.

Ska bli spännande att se min naturliga hårfärg växa ut igen, allvarligt talat så har jag noll koll på vilken hårfärg jag egentligen har. Något åt det ljusbruna hållet?

Hur som helst så väntar en promenad med my dear granne Carolin nu. Efter det ska jag fortsätta att packa inför morgondagens resa till fjälls. Det ska bli så härligt.

Hard work work igen.

Hard work work är nog bara förnamnet.

7 långa jäkla timmar ägnade jag åt att jobba med veden igår. Och björk, jag hatar björk. Det är så sjukt tungt så att man går av nästan. Varför är gran och asp så himla lätta? Och varför varför varför är just björk bäst att elda?

Ja som ni ser har jag blivit lite av en träexpert.

Idag är min kropp bara halvfungerande. Armarna går knappt att lyfta och axlarna känns jävligt tunga, men jag klagar inte. Det är rätt mysigt att vara ute och jobba hårt med Hansen-familjen. Mycket bättre än att inte göra någonting alls, och hjälps man åt så går det undan minsann. Men tacka vet jag bergvärme...

Klockan är nu 08:09 och det är dags att börja än ny dag, är nu hemma i Forsa.

Dags för söndagsmys efter en slitig dag.

Jag och Karin drog på oss arbetskläderna och gick ut och hjälpte karlarna med veden. Och det skulle då behövas två kvinnor för att få lite fart på arbetet, jäklar vad vi har slitit. Det kommer nog kännas i armarna och i ryggen imorgon.

Nyss gick jag och älsklingen in och tog en dusch och snart är nog maten klar där nere. Fan vad gott det ska bli och fan vad jag är hungrig. Och gott luktar det.

Sen blir det söndagsmys.

Jag hörde att man fick äta lite cashewnötter om man varit ute och slitit med ved en hel dag. Till det blir det lite Sagan om ringen-tittning, att man aldrig kan tröttna...

Bye bye mama.

Inatt tog jag farväl av mamma som åkte till Kreta och jag inser redan nu att jag kommer sakna henne. Tur att jag också ska åka bort så blir det kanske lättare.

Annars har det inte hänt mycket denna helg, vi har mest bara varit liksom.

Just nu sitter jag i Via medan älsklingen är ute och kapar ved. Vad som händer ikväll återstår att se, men jag kan tänka mig att det blir en film och lite mys bara.

Men nu ska jag kolla på sista minuten-resor. Det vore så jäkla skönt att åka iväg.

Lars Winnerbäcks nya album.

Varför har de sköna akustiska gitarrerna tillsammans med det oskyldiga
piano-klinkandet bytts ut mot distade elgitarrer och typ... 80-tals synth?

VARFÖR VARFÖR VARFÖR

Förut kunde jag ligga i timmar, stirrandes upp i taket och lyssna på honom. Pianospelandet gjorde att det pirrade till i magen ibland och de akustiska gitarrerna fick mig verkligen att slappna av. Det var så fint, alla texter
berörde och allt var så självklart. Han var fan som en Gud i vissa lägen.

Jag har dock inte lyssnat tillräckligt länge för att säga om jag tycker att hans nya album är bra eller dåligt. Men nu måste jag anstränga mig för att höra vad han sjunger bakom elgitarrerna och allt synthspelande. Kanske måste jag ge det tid.

Men det känns liksom inte som förr.

Ovanligt glad.

Sitter hemma hos älsklingen nu, han är ute och hjälper pappa sin och jag har nyss ätit frukost. Och vet ni, på något sätt känner jag mig ovanligt glad idag.

Det kanske beror på att Brynäs har match ikväll och att jag snart åker till fjälls.

Men, det finns faktiskt ett men här också. Mamma åker till Kreta inatt med sina vänner och jag borde inte vara glad? Visst unnar jag henne att åka och det är så roligt att se hur lycklig och pirrig hon är, men jag kommer ju att sakna henne. Och jag är inte ens hemma när hon kommer hem. Hur inte-kul som helst.

SOL. VÄRME. HAV. DRINKAR...PÅ...BALKONGEN...

Varför beställer jag bara inte en resa själv?

Pengarna, tiden och viljan finns. Men även en pojkvän som inte är lika sugen på att resa, haha. Och den dagen jag reser bort själv... ja dit är det bra nog långt.

Ändrade planer.

Mattias åkte iväg och spelade innebandy så fredagsmyset får vänta lite. Nu sitter jag själv här ute i Viaskogen och fryser. Men, jag har sökt ett jobb iallafall och det är ju bra. Förövrigt längtar jag tills jag och mormor drar till fjällen, ska hämta ut min jacka och mina 3 böcker jag beställde imorgon så nu är jag taggad till 1000.

Glad och brunett.

Nyss gick jag och älsklingen en lång promenad på 8 kilometer, visst är det helt otroligt? Jag menar, det brukar vara mycket om och men innan jag får med mig honom ut. Men skönt var det att gå gå och gå, även om det känns i benen nu...

Det firade vi med hamburgare hemma här hos honom sen.

Och nu är jag riktigt happy.
För tre dagar sedan hade jag svart hår med utväxt, men idag är jag brunett. Håret har blonderats fyra gånger (i olika blonda färger) och idag efter att jag färgat det mörkblondt blev det riktigt jävla brunt. Precis som jag ville, ibland ska man ha flyt alltså. Hoppas inte att jag färgar svart igen.

Strax inleds fredagsmyset här i Via med en dusch, sen film och popcorn! Mumma.

Megan Fox


Om det är någon jag tycker är sjukt snygg så är det Megan Fox. Bara så ni vet.

Nyss lagade jag mat till the family. Pasta och köttfärssås med vitlök, chilisås, lök, kantareller, grädde och lite annat gott. Det är fan roligt att laga mat, undra om man ska ta och göra det lite oftare? Ska fundera.

Snart är det dags för Brynäsmys! Längtar tills jag får se dom live, it's underbart.

Tryck F5 om den gamla designen är kvar.

Nej jag har inte hunnit duscha ännu för jag har suttit här. Men nu så, nu ska jag ta en lång och varm dusch innan jag fixar till mig. Fast vad jag ska göra mig i ordning till vet jag inte. Men, det är ju kul att dona på och fixa lite med sig själv.

You go girl.

Klockan är inte ens tio ännu men ni ska bara veta vad jag hunnit med. Jag har tagit en lång promenad, sen kikade jag förbi hos morfar och torkade av ovansidan på hans köksskåp, kastade sen över en hög med ved till gården åt pappa, efter det har jag tvättat och vikt tvätt åt lillebror.

Här ligger man i minsann.

Strax ska jag hoppa in i duschen, slänga in en ny tvätt och fundera vad jag ska ägna resten av dagen till. Dett kommer bli en lång dag har jag en känsla av, men ikväll är det Brynäs på teven som gäller. Äntligen drar mys-hockey-tiderna igång.

Stieg Larsson


När mamma och jag var ute och gick kikade vi in på Röda Korset en sväng. Där fyndade jag en väska för 10:- och fem braiga pocket böcker för 1:- tillsammans.

Nu har jag även klickat hem Stieg Larssons tre böcker om Lisbeth Salander. Om böckerna är bättre än filmerna så kommer jag att dö. Inte på ett negativt sätt alltså. Hur det nu skulle gå till. Men om några dagar få jag väl veta, spännande på alla sätt och vis. Men bra läsning i fjällen får jag iallafall.

När jag ändå var i köpar-tagen beställde jag hem en jacka. Ja jag vet att jag har 10 jackor mamma. Men det här en än regnjacka, vindjacka, fleecejacka och en snyggjacka i ett liksom. HÄR KAN VI SNACKA KAP VA!

Sovmorgon eller what

Idag sov jag till 09:00 vilket är som världens sovmorgon för mig just nu. Jag är ju inne i en period då jag inte kan sova på morgonen. Fast jag klagar inte, tvärtom, det är bara bra och mysigt.

Nu ska jag iallafall äta frukost med mamsen innan vi ska ta en skön promenad.

Vad dagen har att erbjuda återstår att se. Men jag antar att den blir vad jag gör den till, det brukar vara så har jag faen upptäckt. Jag hoppas på att få se my sweetheart en sväng iallafall. Och tvätta håret och volumemastra det ska jag...

Kvällsmys med mamma

Efter en promenad i skogen ska vi nu mysa ner oss i soffan med lite té, men innan dess ska jag bara ta en snabbdusch.

Och jag känner mig extra glad just nu efter ett samtal med gullmormor!

Nästa onsdag ska hon och jag bila upp till Åre/Duved där hennes särbo har hus och några stugor. Bara chilla, vara ute och få komma bort lite. Precis vad jag behöver. Även att min kära moster med familj kanske kommer upp dit över helgen då en av kusinerna eventuellt har fotbollscup i Östersund. Men det blir roligt och skönt vilket som. ÄNTLIGEN NÅGOT KUL ATT LÄNGTA TILL LIKSOM.

Och världens mest förstående, fina, underbara och stöttande pojkvän har jag.

Från svart till rost

Jag är inte längre svarthårig. Inte heller blond, rödtott, brunett eller någon annan vanlig färg. Efter två blonderingar och en färgning trodde jag dock att jag skulle uppnå min önskan om ganska brunt hår, men nehejdu.

Jag blev en rostfärgad jävel istället.

Jag har inte bestämt mig om jag ska ha det såhär eller inte, för det kan bli värre om jag färgar ännu en gång liksom. Men det svarta är iallafall borta och jag tror inte det kommer tillbaka på ett tag. Men rostfärgad känns så... rostigt?

Idag har mormor och jag varit ute i skogen i tre timmar och plockat svamp.

"PLOCKAT SVAMP"

Vi hittade faktiskt inte en jävla kantarelljävel alls. Så man kan säga att vi tog en tre timmars promenad i skogen. För det var så det var, vi bara gick och gick och gick och fikade och gick. Ska nog inte hitta mer svamp i år verkar det som.

Nu har jag kommit hem och vet inte hur kvällen ser ut. En promenad med mamma och mys framför teven efteråt kanske. Tända ljus och... ja så får det fasiken bli.

Måndag eller Fredag whatever

Måndag igen hörde jag, och en ny vecka drar igång. Men det spelar inte längre någon roll för mig, jag har Fredag hela veckan känns det som.

Och nej, det är inte underbart.

Det är extremt påfrestande att sitta här hemma och klurar ut hur man ska få dagen att passera. Speciellt när jag och älsklingen har olika viljor. Jag vill ut ut ut och hitta på något medan han vill dra igång någon bra film, poppa popcorn och växa fast i soffan typ. Här snackar vi promblematiska, olösliga problem alltså.

Men i morse fick jag med mig honom ut i skogen för att leta lite svamp. Fast det enda jag fick med mig hem var tre kantareller.

3 KANTARELLER LIKSOM

Det är inte okej. Funderar på om jag ska ta med mig mamma eller mormor och leta reda på mer svamp imorgon. Men först ska jag försöka få denna dag att gå.

Grattis i efterskott mitt körkort

Mitt körkort fyllde faktiskt ett år i fredags. Verkligen dålig stil av mig att bara glömma bort det sådär och komma på det i efterhand. Men jag lovar älskade körkort, du betyder verkligen mycket för mig. Nästa år lovar jag att komma ihåg din födelsedag för då firar vi tillsammans att prövotiden är över, hurra hurra...

Marknadsnougat och kantareller

Jag och Mattias bakade marknadsnougat igår. Det var hur enkelt som helst och jag vet inte ens om man kan kalla det för att baka? Men gissa om det blev gott.

Idag tog vi en sväng till skogen för att leta kantareller, men jäklar vilken snål utdelning. Funderar på att kolla imorgon om skogarna i Forsa har lite mer svamp. Allvarligt talat så är svamp bland det godaste som finns. Och lök, i alla tänkbara former, färger och smaker. Hur kan man inte tycka om lök?

I LOVE LÖK

Har varit och sett hockey med mamma och pappa nyss, som tur var vann HHC.

För tre sekunder sedan kom min älskling hit med popcorn och en Sagan om ringen film, chillmode on eller what? Sedan blir det säng säng säng sova sova sova säng säng säng. PS, om bakgrunden ej är svart så tryck på F1 knappen.

Ledigt från ledigheten

Jag har tagit några dagars break.

Det är så jobbigt att vara arbetslös.

Så jag behövde komma bort och vila upp mig.

Jag har varit sjuk också, därför var det extra mysigt att flytta in hos mormor ett tag. Men jag har varit effiktiv ändå må jag säga. Eller ja, nu vet jag inte vad jag syftade på direkt men... det har iallafall varit skönt.

Helgen går i sportens tecken. Fotbollsderby mellan Näsviken och Forsa i eftermiddag och HHC spelar premiärmacth mot Njurunda imorgon. Extra plus är att jag går i gratis och får en varmkorv. Det är la bra gött att hockeyn drar igång.

BBB..... BBBB.B.B.B.B.B

RRRRRRRRRYYYY-Y-Y-Y-Y

NNNNÄÄÄÄÄHÄHÄHÄHÄÄSSSS


Men nu ska jag se till att gubben min får i sig en rejälan frukost och sen ska jag försöka släpa ut honom på en promenad. Det blir nog dagens största utmaning.

Soffposition intages


Min dag kommer att spenderas i soffan snorandes, frysandes och sovandes. Men tillsammans med Twilight, The notebook, halstabletter, nässpray, näsdukar och massor av té med honung kan det nog fungera rätt bra liggandes under täcket...

Fast jag måste erkänna. Det är inte längre lika mysigt och härligt att vara sjuk när det inte handlar om att man får stanna hemma från skolan. Nej nu blir de arbetslösa dagarna bara dubbelt så långa och jävliga, vill inte vara sjuk nu ju.

I don't like to sleep

Visst låter det helt sjukt att man inte tycker om att sova?
Är jag knäpp, helt vrickad eller bara jävligt onormalt tantig?


För det jag menar är att jag inte gillar att sova länge på morgonen. Nu under mina arbetslösa dagar har jag fan inte sovit längre än till 08:00 någon dag. Jo det är faktiskt sant. Piiiiiinsamt... Men idag blev det ett undantag då jag sov till 10:30 och vips - så är huvudvärken här.

En ny hm-katalog kom med posten igår så den har kollats igenom nu lite snabbt.

And I really like inredningen.

Bara sådär jäkligt snyggt, mysigt och enkelt. Nu vill jag ännumer flytta hemifrån.

Snart kommer min kära granne Carolin och kollar på Twilight med mig. Det var inte igår jag såg den så jag har nästan glömt bort om den är bra eller mindre bra.

Några hundringar rikare och på glatt humör

Frida och jag har gjort så himla fint i morfars lägenhet. Vi tvingade honom till och med att åka in till stan med oss och köpa nya örngott, ny lampskärm och matta.

Tillsammans med blomman och ljuslyktan han fick av oss ser det fan nästintill suveränt ut där nu. Och lunch i stan fick vi också, sjukt jävla gott.

500 kronor rikare blev jag tack vare min godhet, tror jag ska gå dit lite oftare.

Nu håller jag på att tvätta några secondhand-fynd, ska strax hänga upp dem på torkning. Älsklingen kommer snart hit också, min lilla postgubbe som jobbar och står i hela dagarna trots att han hatar att vara brevbärare.

Men mot kvällningen beger jag mig till vallvägen där mormor bor. Hon jobbar kväll, men jag ska åka dit och baka och dona tills hon kommer hem. Har även köpt nya fina "fikafat" till henne som vi kan fika på när hon kommer från jobbet.

Gud vad jag tycker om att jag tycker om att överraska folk, en liten kluring va!

Baka baka liten kaka

Igår åkte jag till mormor och bakade äppelpaj. Sen kom även min kära kusin Frida och fikade med oss innan vi alla tre somnade. Och klockan 07:10 imorse åkte vi tillbaka till Forsa med mamma som hade jobbat natt.

Om två timmar ska jag till morfar igen och städa. Jag tror jag ska gå till Frida innan och försöka få med henne, men det blir säkerligen inga problems.

En blomma på ica ska vi köpa först, karln har ju förtusan ingen blomma i köket...

Det ser ut att bli en finan dag, ska koka mig lite té nu innan jag gör mig iordning.

Upptagen och arbetslös

Först ska jag berätta att bea-chipsen var helt OK, men inget mer liksom.
Dom smakade bara pyttesvagt av bearnaise och var ganska jävla vanliga.

Nu har jag fått det sagt också, phew.

Annars är jag rätt "upptagen" om dagarna nu. I helgen har jag varit hos mormor och donat och bara myst med henne. Så himla skönt att komma bort och umgås med den underbara människan som lyckligtvis råkar vara min lilla mormor.

Söndagskvällen tog sedan en oväntad vänding:

Jag, mamma och pappa fick följa med forsa if's sponsorer och se Gävle möta
IFK Göteborg i kvällssolen. Bussresan var underhållande och det blev en mysig kväll trots dålig fotboll.

Klockan 21:00 såg jag fram emot att se Komissarien och havet, och vad får jag se? En dåligt dubbad film med poliser som uppträdde som några jävla töntar...

TACKA VET JAG BÖCKERNA AV MARI JUNGSTEDT.

Idag har jag städat hos morfar, torkat ur alla hans köksskåp. Duktig flicka jag är. När vi var klara bjöd han på lunch i stan, och imorgon fortsätter jag med resten av hans lägenhet och hoppas på mer lunch. I'm a very busy girl, okay?

BEA-CHIPS


Bea-chips, kan det vara gott det tro? Mamma har köpt en påse så jag får väl vara frivillig testare. Gud vad jobbigt alltså... Eller inte, eftersom jag är chipsälskaren no.1 i hela världen. Spännande, jag hoppas (och tror lite) på en storslagen succé.

Hoppas på fredagsmys i kaoset

Min morgon började 05:30 hemma hos mormor med lite té och frukost. Tog ett långt bad och satt sen ute på balkongen ett bra tag, förjävla mysigt faktiskt.

Klockan 10:00 kom min kära moster och hämtade mig, resten av dagen spenderade vi på Glysis där min kusin hade friidrottsdag. Och vad duktig han var gulleplutten min, vann både höjdhopp och längdhopp. Sen bjöds det på Donken.

Mmmm, aaaaj, faaan.

Jag brände sönder halsen av en sweet chili chicken wrap. Inte att rekomendera om man är känslig. Tur att jag fick marängswiss till efterrätt. Mysig dag med mostra min. Dock kommer jag hem till ett helvete: Min bror ska flytta till Hudik.

MIN LILLEBROR... FLYTTAR... FÖRE MIG!

Fattar ni? Min största dröm är att flytta till min egna lägenhet och nu flyttar han före mig. Anledningen? Jo, jag har inte råd sägs det i min omgivning. Men har han det? Jag är så jävla förbannad nu för jag vet att mamma och pappa kommer att hjälpa honom med hyra och all skit. Det finns inga ord just nu, jag är så ledsen.

Hoppas fredagsmyset smyger sig på ändå.

Jag erkänner

Nu packar jag min väska och åker till mormor över natten. Där ska jag mysa, bada, ta en promenad med henne och fortsätta pyssla. Man blir liksom galen av att vara hemma och arbetslös. Fasen jag trodde aldrig att jag skulle uttrycka mig så vulgärt, men så är läget och det är fult och ljuga. Imorgon är det fredagsmys!

Sunshine baby

Vaknade runt 06:00 imorse av att solen lyste mig i ögonen, mysigt du. Bredvid låg en trött pojkvän som skulle upp och jobba klockan 07:45, och duktig som jag är (eller har blivit) klev jag också upp då.

En kopp té senare tog jag en långpromenad i 1.5 timme, verkligen skönt.

När jag kom hem plockade jag ur diskmaskinen och donade lite, nu ska jag strax sätta mig och pyssla. Vad gör man när man är arbetslös liksom? Klippa och klistra blir nog roligt det, lite back-in-the-days-känsla ju från när man var 7 år...

Undra om man blir lika nöjd nu?

Vi går mot ljusare (mörkare) tider

Vi går mot mörkare tider nu vilket jag verkligen älskar. Det innebär alltså att dessa mörka och kalla hösttider = ljusare och varmare tider för mig.

Hoppas det inte låter allt för psyko.

Just nu är vi hemma hos älsklingen. Vi blev ju som sagt bjudna på middag igår av hans mamma och pappa, på Medelhavskällarn. Och herre min gud vad gott det var, banne mig bland det godaste jag ätit under mina 19 år. Ja jävlar!

Fläskfilé med bea och klyftisar...mmmmm...


Nyss kom vi hem från stan. Jag har köpt massa pyssliga saker som jag ska sysselsätta mig med nu i arbetslöshetens tider. Lite lim, klistermärken, fotoalbum, silverpennor osv. Fick även hem 86 foton som jag beställt igår, bara att köra på.

Nu ska här pysslas!

En dag fylld med matlyx

Jag har varit hos mormor i två dagar och nätter nu, så mysigt.

Det kan bero på att jag har världens bästa mormor som alltid får en att
känna sig värdefull och bra. Dock kan vi ryka ihop och skrika alla möjliga
könsord till varandra, men med våran humor och kärlek så skrattas det bort.

Fan vad lyckligt lottad jag är.

Nu kom jag hem med ny energi och nya krukor och ljuslyktor. Jag är i städaratgen just nu och då jävlar köps det nya grejer hit och dit. Mycket ska det vara, jo jo.

Ikväll är jag och älsklingen utbjudna på mat utav hans föräldrar. Otroligt snällt och gulligt. Och ingen behöver veta att jag blev bjuden på lunch på Bangkok kajen av mormor idag också.

Värsta lyx-ätar-dagen or what?

Uppe med tuppen

Vem var uppe klockan 05:30 imorse och drack té framför tända ljus? JAG.

Vem planterade en vacker Aloe Vera blomma klockan 06:10 imorse? JAG.

Vem tog en uppfriskande morgonpromenad klockan 07:15 imorse? JAG.

Vem sitter här nu klockan 09:05 och är nöjdast i världen? GISSA 3 GÅNGER.

Vem som helst kan lista ut att jag har varit uppe med tuppen idag, och som jag älskar't alltså. Allt blir så mycket mysigare liksom, än då man vaknar klockan 11:32 med huvudvärk för att man sovit för länge. Kan hända att detta låter mycket mammigt och vuxet, men att vara morgonmänniska är fan the shit alltså.

Nu ska jag dricka lite té igen och göra en macka, sedan ska jag ta tag i städning och tvättning. Sedan får vi se vad denna dagen, kvällen och natten bjussar på...

Höstmys hoppas jag på.

En meter ifrån en av mina gudar


Igår när jag och Mattias var på väg till marknaden stötte jag på en riktig favorit. Någon jag växt upp med, lyssnat till och både skrattat och gråtit med.

MIN IDOL ALLTSÅ.

Jag var knappt en meter ifrån Per Persson, från Perssons Pack alltså
(för en stackrare som missat dem). Men jag varken hejade, kastade mig i hans famn eller bad honom skriva autografen på min arm. Förjävligt va?

Idag har jag köpt barnpresenter. Min lilla tremänning fyller år så jag, mamma och mormor ska dit lite senare. Resten av dagen får förbli oplanerad. Älsklingen fixar med bilen så jag ska bara chilla och ta dagen som den kommer.

Ehm... gör jag något annat förresten?

Marknad blev till marathon

Jag, Mattias och två av hans kompisar drog en runda på marknaden igår. Jag köpte en bok. Mycket mer blev det inte, vi fick bättre idéer...

Mitt hjärta skrek efter Aragorn son of Arathorn.

Så vi åkte hem till Mattias, självklart med ett halvt kilo marknadsnougat,
och drog igång ett Sagan om ringen-marathon.

Och som jag älskar älskar älskar denna underbara, helt otroliga triologi.

ÄLSKAR!

Runt 05:00 imorse somnade vi, men några timmar senare vaknade vi och fortsatte. Nyss blev vi bjudna på tacos och nu laddar vi för marknaden igen.

Denna gång ska jag mysa runt där lite längre.

Aragorn får vänta, faktiskt.

Ibland undrar man


Jag hittade en mindre charmig bild på mig nu när jag sitter vid Mattias bärbara dator. Förutom fuck you-fingret ser det ut som att jag har ett grått linne ovanpå den svarta tröjan? Det ser verkligen inte bra ut.

Vad tänkte jag då, undrar jag nu.


Nog om detta. Mötet på arbetsförmedlingen var verkligen ointressant, men det gick bra. Efter det ville svärmor bjuda oss på Medelhavskällarn, men vad händer?

STÄNGT...

Det blev en hederlig tripp till en pizzeria. Nu är vi hemma hos älsklingen och laddar inför marknan! Vad förbannat bra det vore om det inte regnade.

Jag har väldigt sjuka humörsvängningar

Från att igår ha kännt att allt var värdelöst och jävligt, sitter jag nu här med en kopp té och tycker att det känns ganska bra ändå. Det är nog som mamma, pappa och min käre pojkvän säger.  Jag kan inte vara helt frisk.

ADHD?
Tourettes?
Kanske damp?
Personlighetsklyvning?
Eller helt enkelt sjuka humörsvängningar?

Frågorna är många...

Men skämt o sido, ibland funderar jag faktiskt på om jag fungerar normalt. Igår ville jag typ dö för att jag inte bodde i en egen lägenhet. Jag grät som ett barn faktiskt. Idag vill jag städa och göra höstigt i mitt rum och börja fundera på vilka julklappar jag ska köpa.

Äsch jag blir inte klok på mig själv. Över till dagens planer:
möte på arbetsförmedlingen, kanske drar en runda på stan,
åker till viaskogarna och sedan myser vi på marknaden.


Det är så mysigt denna helg när marknan är i Glada Hudik.

För det blir officiellt höst när den är över.

Less på everything

Idag är jag fruktansvärt, otroligt och förskräckligt less.

LESS LESS LESS LESS LESS PÅ ALLT.

e.v.e.r.y.t.h.i.n.g.

Dock har min dag varit bra ute i viaskogarna. Vi har spelat kort och plockat äpplen, hösten är banne mig på väg nu. Men så fort vi åkte hem till detta hus så brakade helvetet lös.

Jag trivs inte här. Det är inget fel på mina föräldrar eller något sånt, men jag känner mig instängd. Allt känns hopplöst, ja jag kan inte beskriva det på ett bättre sätt än att jag känner mig instängd. Jag vill flytta till my own place.

Nu ska jag grina lite till innan jag och älsklingen ska kolla på Sagan om ringen. Undra hur många gånger jag har kollat på den triologin? Men jag tröttnar aldrig.

Tur att jag har världens bästa pojkvän.

Med bra tålamod.

Jag har köpt mig en fleecejacka

Idag har jag varit i stan och shoppat loss, så nu är jag luspank igen.

Nej, allvarligt talat så har jag hållt i mina pengar mycket duktigt today. Jag har bara köpt nödvändiga saker som ett par skor och en väldigt vacker spargris.

Vackra spargrisar finns det ont om!

Och en fleecejacka från McKINLEY köpte jag. Fleecejacka? Jo det är faktiskt helt sant. Jag har för egna pengar har köpt mig en sådan. Väldigt nödvändigt.

HALLELUJAH.

Nu ska jag äta palt och fläsk till middag, det är äkta mat det kan jag lova. Inatt sover jag och älsklingen ute i viaskogarna, och imorgon är... en annan dag.

Let's hurry hurry hurry curry

Fan vad pinsamt att jag inte har börjat städa än, herregud alltså. Men jag har faktiskt trott att klockan varit mindre än vad den faktiskt är.

Och då menar jag inte i storleken.

Men om någon timme ska jag ta bilen och åka och hämta älsklingen i Via, sen ska vi åka vidare till hans korpmatch. Så jag tror minsann att jag måste skynda mig om jag ska slippa få ångest över denna dag. Kom igen, jag vill slippa det.

SKYNDAAAAAAA!

Kvällen blir nog en vanlig myskväll. Oftast har jag faktiskt mys alla dagar, typ som fredagsmys fast ikväll blir det tisdagsmys. Och ja, det funkar lika bra.

The plans of today

Godmorgon. Jag stängde självklart av alarmet imorse. Men jag hade inte ens räknat med att kliva upp då, så det gjorde inget. Är man ledig så ska man väl fan få sova som man vill. Ellerhur?

Vafaaaan liksom... Alarm what?

Fast morgonstund har guld i mund sägs det.

Det tycker jag också. Jo jag tycker faktiskt det.
Speciellt när det är så mörkt att man kan tända ljus. MyyyZzzigt....

Dagens planer är ännu oklara. Eller jag vet att jag ska försöka tvinga mig själv att städa på mitt rum lite senare, men efter jag har gjort det är jag öppen för förslag. Antar att jag kommer lata mig som vanligt, hehehe.

Men dags att plocka fram städar-djävulen i sig då, you go girl.
RSS 2.0