ett fint 2015... đŸ™ŒđŸŒ

Årets allra sista dag. Imorgon kickar vi igĂ„ng Ă„r 2016 - Ă€r det inte galet hur fort tiden gĂ„r?! 

Vi har verkligen haft ett fint Ă„r, sĂ„ mĂ„nga hĂ€rliga minnen och lyckliga stunder. Jag minns fortfarande den dĂ€r försommarkvĂ€llen nĂ€r jag och Mattias lĂ„g i sĂ€ngen och pratade om husvisningen vi just varit pĂ„. Det dĂ€r gula huset som vi bĂ„da "sĂ„g nĂ„got" i och kĂ€nde starkt för. Mellan klockan  21-22 samma kvĂ€ll skrev Mattias ett sms till mĂ€klaren och sa att vi ville köpa huset, samt en summa. Jag tyckte han var dum i huvudet som sms:ade mĂ€klaren sĂ„ sent. En stund senare vĂ€cker Mattias mig och sĂ€ger att husĂ€garna gĂ„r med pĂ„ att vi fĂ„r köpa huset, fast dom ville höja vĂ„rt skambud lite. Jag trodde sĂ„klart att Mattias ljög. Inte trodde vĂ€l  jag att man gjorde husaffĂ€rer klockan 22 genom en sms-kedja. Men jorĂ„. SĂ„ gĂ„r det tydligen till. Vi fick köpa huset, men det var Ă€ndĂ„ en olidlig vĂ€ntan tills allt med besiktningar och kontrakt var fixat. Dagen dĂ„ allt var klart kunde vi Ă€ntligen pusta ut. Tjoho vilken lycka! 😄

Ja, husköpet mĂ„ste nog vara det största som hĂ€nt dethĂ€r Ă„ret. Men det finns Ă€ven fler fina minnen och hĂ€ndelser vi tar mer oss... 

Som alltid sĂ„ börjar de nya Ă„ren med att Elias firar sin födelsedag den 11 Januari. Det hĂ€r Ă„ret var det fyra ljus pĂ„ tĂ„rtan, och lillvĂ€nnen fick fira en fin födelsedag med nĂ€ra och kĂ€ra! 

Jag tog Ă€ven tag i mina studier. Jag började lĂ€sa till Integrationspedagog efter att ha funderat pĂ„ det fram och tillbaka ett bra tag. Äntligen slog jag slag i saken! 

Sedan följde en trĂ„kig och jobbig sjukdomsperiod. Det var förkylningar och magsjukor som löste av varandra. Och sĂ„klart drabbas hela familjen av allt. Edwin började ju Ă€ven pĂ„ dagis dĂ€r i början pĂ„ Mars, och dĂ„ fĂ„r man vĂ€l rĂ€kna med lite nya baciller. Men fy farao vad sjuk lillhjĂ€rtat blev dĂ€r i slutet pĂ„ April. Magsjuka i en evighet och tvĂ„ akutenbesök pĂ„ en vecka. Ja, jag tror vi besökte akuten fyra gĂ„nger med Edwin dethĂ€r Ă„ret. Han Ă„t ju en diskmaskinstablett (gaah) en gĂ„ng. Sedan fick han feberkramper och fick Ă„ka ambulans. OcksĂ„ tvĂ„ gĂ„nger med den hemska magsjuka dĂ„. Hoppas att vi klarar av den biten för ett tag framöver nu... 

Tillslut kom Ă€ntligen sommaren med ljusa tider. Vi köpte huset och det kĂ€ndes som att alla vĂ€rldens problem försvann. Dessutom gjorde vi oss Ă€ven av med vĂ„ran Peugeot och blev med Volvo. (Villa, Volvo och Vildabarn) 😜

Jag jobbade rĂ€tt mycket i sommar, men det gjorde inte sĂ„ mycket. Solen och vĂ€rmen lyste med sin frĂ„nvaro mestadels. Tack och lov sĂ„ fick vi med oss nĂ„gra fina och soliga minnen Ă€ndĂ„. Badstranden, poolbad, bĂ„tĂ„kning, grillkvĂ€llar, glass i stora lass, en heldag pĂ„ Furuvik och en liten minisemester till Dalarna. Dessutom var jag ledig större delar av Augusti och kunde njuta av det hĂ€rliga sensommarvĂ€dret. Ja, mellan all flyttpackning sĂ„klart. 

Jag fyllde Ă€ven 25 Ă„r och blev rejĂ€lt firad av mina nĂ€ra och kĂ€ra. Passade perfekt att fylla Ă„r sĂ„dĂ€r innan den planerade Ullaredsresan! Ja, den resan Ă€r verkligen ett minne för livet. Och jag hoppas vi kommer dit igen! 

Till slut kom Ă€ntligem dagen vi hade vĂ€ntat pĂ„ hela sommare. Vi fick nycklarna till huset. Fy tusan vad det var slitsamt att flytta. Men jag tycker Ă€ndĂ„ det gick rĂ€tt smidigt, tusen tack till alla barnvakter och flytthjĂ€lp! 

Den fina hösten spenderade vi bĂ„de inne och ute. SĂ„ skönt att ha en egen trĂ€dgĂ„rd att leka i och kunna gĂ„ ut nĂ€r man vill. Hela familjen har mĂ„tt sĂ„ bra hela hösten och vi har verkligen kĂ€nt oss hemma pĂ„ en gĂ„ng. Det Ă€r det som kĂ€nns viktigast. Att vi trivs pĂ„ den hĂ€r platsen, i det hĂ€r huset. Sen om jag inte gillar golven eller tapeterna kĂ€nns oviktigt just nu. Det kan jag ta tag i sen.. 

Edwin fyllde Ă€ven 2 Ă„r och fick en fin födelsedag. Mammas storkille! Vi firade med paket, tĂ„rta, nĂ€ra och kĂ€ra hĂ€r hemma. Fullt hus och full fart. Fint! 

Vintern kom krypandes, dock utan snö. Med med adventsljusstakar, hyacinter, pepparkaksbak och julmusik sĂ„ fick vi Ă€ndĂ„ julfeeling. SjĂ€lva julafton firade vi för första gĂ„ngen hĂ€r hemma, med nĂ€ra och kĂ€ra sĂ„klart. Helt klart det skönaste beslutet vi tagit. Annars har vi brukat dela upp och Ă„ka runt, men nu slapp vi den biten. Kravet var dock att det skulle bli knytkalas, det hade nog bara blivit pannkaka om jag skulle gjort all julmat sjĂ€lv. Mamma och pappa drog största lasset, men vi alla bidrog med nĂ„nting. Det blev en fantastiskt lugn och fin julafton, trots att Elias inte var med oss iĂ„r. Turligt nog kom han redan dagen efter och vi fick fira med honom dĂ„! 

Mellandagarna har varit lugna och sköna. Shopping, umgĂ€nge, tv-kvĂ€llar och lite jobb. Jobbade en svĂ€ng idag pĂ„ sjĂ€lvaste nyĂ„rsafton med, men det var rĂ€tt lugnt och gick bra. Skönt att sluta tidigt! 

Eftermiddagen och kvĂ€llen har vi spenderat hĂ€r hemma med mamma och pappa. Ätit god middag (tack mamma och pappa för god meny och all mat!) och risalamalta till efterrĂ€tt. Sedan har vi busat med Edwin, skrattat, tittat pĂ„ hockey och Ă€tit godis. Skönt soffhĂ€ng bara, och vi skĂ„lade endast med Pommac. 

Galet skönt att fira ett lugnt nyĂ„r med de nĂ€rmaste. Synd att brorsan och Frida inte kunde komma bara, men det blir fler kvĂ€llar! Nu försöker jag hĂ„lla mig vaken till tolvslaget (haha) och sedan stupar jag nog i sĂ€ng. Vaknar förhoppningsvis pigg och taggad för ett nytt Ă„r imorgon! 

Det kĂ€nns alltid sĂ„ nytt och frĂ€scht med Ă„rsbyte. Lite nyĂ„rslöften och förvĂ€ntningar. Jag och Mattias pĂ„börjar vĂ€rt 6:e Ă„r tillsammans, Elias fyller 5 Ă„r, vi ska Ă„ka utomlands hela familjen, jag ska plugga klart och söka jobb, vi ska fĂ„ uppleva första sommaren i huset och Edwin kommer att fylla 3 Ă„r. Det Ă€r vĂ€l det som Ă€r planerna hittills. Resten Ă€r oskrivna sidor som ska bli sĂ„ spĂ€nnande att fĂ„ vara med om! 

GOTT NYTT ÅR! ✹


tack och hejdĂ„ julen... ✹

Jag Ă€r en julĂ€lskare utan dess like. Skulle kunna dra fram ljusstakarna redan i Oktober typ... För det Ă€r ju innan sjĂ€lvaste julafton allt Ă€r som mysigast. LĂ€ngtan och förvĂ€ntan. Men sĂ„ fort julen Ă€r över (pĂ„ annandagen enligt mig!) sĂ„ förvandlas jag till Grinchen. DĂ„ Ă€r jag sĂ„ less pĂ„ alla julsaker sĂ„ jag nĂ€stan kan spy. Varför ska man ha julsaker framme nĂ€r det Ă€r ett helt Ă„r till julafton?! 

SĂ„ idag fick det ske. Ut med julen. Jag hade inte planerat det faktiskt, men Mattias och Edwin började pynta av granen imorse. DĂ„ fick jag feeling. Ut med det barrande helvetet genom fönstret i vardagsrummet. Tror alla barr ramlade av... Edwin förstod nog vad som var pĂ„ G, för han gick runt och plockade ner varenda tomte han sĂ„g och frĂ„gade "slĂ€nga den Ă„hĂ„?" 🙊

Sedan blev det fart pĂ„ morsan. Sopade och dammsög av vardagsrummet. Samlade ihop alla julsaker och ljusstakar pĂ„ köksbordet. Packar ner i kartonger. Fram med alla lampor och "vanligt krimskrams". Torka ur fönstren och damma. Byta gardiner i köket. Sedan dammsög jag resten av huset. Åh vilken skön kĂ€nsla! Rent, fint och vanligt. Nu lĂ€ngtar man ju efter ljusa tider och ett nytt Ă„r! 💎
Mattias gjorde lunch medan jag stĂ€dade övervĂ„ningen. SĂ„ skönt att ha honom hemma pĂ„ jullov! NĂ€r vi sedan var mĂ€tta och belĂ„tna kom Tompa hit, vi hade planerat att Ă„ka till stan en svĂ€ng allihopa. 

Mycket folk i farten trots att klockan var efter 15-tiden dĂ„ vi kom in. Vi strosade runt och tittade pĂ„ ditten och datten. Vi fyndade en pyjamas till Edwin och en skjorta till Mattias. Jag kan inte riktigt fokusera nĂ€r jag har barn med mig pĂ„ stan. Är vĂ€l för bortskĂ€md med barnvakter, hehe! Nog för att Edwin Ă€r jĂ€tteduktig att ha med sig. Sitter snĂ€llt i vagnen och har inte kommit pĂ„ dethĂ€r med att tjata Ă€nnu. Men jag vet inte, jag fyndar som allra bĂ€st nĂ€r jag Ă€r helt sjĂ€lv! 

Vi tog Ă€ven en mysig fika pĂ„ Fyren. Det behövde vi. Sedan tog vi ett varv nere pĂ„ leksaksaffĂ€ren. Vi har ju en 4-Ă„ring som snart blir hela 5 Ă„r. Galet! 

Vi lyckades fynda en present till honom. Nog för att man kan tycka att det Ă€r svĂ„rt att köpa presenter till Elias sĂ„hĂ€r direkt efter julafton. Men det positiva Ă€r ju att man faktiskt kan komma billigt undan pĂ„ Mellandagsreorna. Nu köpte vi tex en grej som hade kostat 500 kronor, men som var nedsatt till 199 kronor nu. Älskar rea! DĂ„ kanske man liksom kan köpa detdĂ€r som man kanske tyckt varit för dyrt annars... Nu saknas det bara nĂ„n present, men det kan jag fixa efter nyĂ„r. 

VĂ€l hemma igen var det middagsdags. Mattias tog fram fisk imorse, sĂ„ han fick i uppdrag att göra nĂ„got gott. Edwin ville sĂ„klart hjĂ€lpa till. 

SjĂ€lv smög jag upp pĂ„ övervĂ„ningen och vek en massa ren tvĂ€tt. Sedan skyndade jag mig att duscha innan middagen var klar. Grabbarna hade lyckats bra i köket idag! đŸ‘ŒđŸŒ

KvĂ€llen kom... Vi alla myste i soffan framför en ToyStory film. Edwin var helt inne i den! Sedan blev det en dusch och hopp i sĂ€ng för honom. 

SjĂ€lv har jag legat i soffan hela kvĂ€llen. Bara njutit av att julen Ă€r bortplockad. Men nu sitter jag i favoritfĂ„töljen i köket, framför en sprakande brasa. Ska snart gĂ„ och lĂ€gga mig, behöver sova ikapp lite och ladda inför tvĂ„ arbetsdagar. Ett em-pass imorgon och ett kort dagspass pĂ„ nyĂ„rsafton. Sedan ska vi Ă€ta lite gott hĂ€r hemma, hoppas att urfamiljen min dyker upp och myser in det nya Ă„ret med oss! 🎉




mellandagsrea... 💰

MĂ„ndag den 28/12, vad sĂ€gs om lite mellandagsshopping? Det var jag sugen pĂ„ idag, och hade turligt nog en dejt inbokad med Carro. Mot Sundsvall. 

Vi började dagen med kaffe och frukost. BĂ€sta upplĂ€gget för en shoppingdag! Sedan strosade vi runt inne pĂ„ Ikea. Gjorde en del fynd. En fin stjĂ€rnlampa som var nedsatt frĂ„n 299 kr till 49 kr, ett reafynd helt i min smak! Det Ă€r nog meningen som en adventsstjĂ€rna tror jag, men jag tĂ€nker ha den hĂ€ngades i barnens sovrumsfönster Ă„ret runt, för sĂ„ himla "julig" var den inte... Ellerhur? (Bild lĂ€ngst ner) 

PĂ„ Ikea blev det Ă€ven en ny papperskorg till toaletten, kruka + blomma, en stor vas, en mjuk pojkdocka till barnen och de obligatoriska doftljusen. 

Vidare in pĂ„ Birsta! DĂ€r blev det en hel del shopping till mig sjĂ€lv. Bh:ar, pyjamas, lyx till hĂ„ret, tvĂ„ kuddfodral pĂ„ H&M home, mystofflor, vantar och sĂ€kert nĂ„tt mer... SĂ„klart lite klĂ€der till barnen med. Efter ett tag var vi tvungna att ta en lunchpaus - tacobar! đŸ‘ŒđŸŒ
Sedan tog vi "ytterrundan". PĂ„ Rusta hittade jag tvĂ„ nya lampor till fönstren i vardagsrummet, en bra olja till hĂ„ret och sĂ„ntdĂ€r nödvĂ€ndigt som sköljmedel och sĂ„nt. Åkte Ă€ven till leksaksaffĂ€ren i hopp om att kunna komplettera med lite Paw patrol-grejer som Elias ville ha, men dĂ€r var det soprent... Kanske fĂ„r klicka hem frĂ„n nĂ€tet. Han fick ju lite pengar i julklapp faktiskt. 

Sista stoppet blev Lager 157. Var lite besviken att jag inte lyckats fynda nĂ„ klĂ€der tidigare, men dĂ€r inne hade jag tur. Ett par fina jeans, ett linne, en svart lurvig tröja och tvĂ„ par mjukisbyxor till Edwin. Allt för 280 kronor. Fynd som man blir glad av! đŸ™ŒđŸŒ

Runt 16-tiden rullade vi hemĂ„t. Nöjda och trötta. Var riktigt roligt att komma hem och packa upp. Edwin blev glad för sina nya klĂ€der, "titta jag har miniontröja!" sprang han runt och skrek helt överlycklig. Mammas goplupp! 

Men lilleman var trött och ville sova tidigt, sĂ„ vi gick upp occ myste i sĂ€ngen tidigt. Minns inte senast han somnade 19:30?!?! 

Nu Ă€r det myskvĂ€ll i soffan, i ny pyjamas bland nya kuddar i soffan. Fint! Lite götta och bra pĂ„ teven. Sedan checkar jag ut efter en genombra dag! đŸ‘đŸŒ





juldag & annandag... 🎄

God fortsĂ€ttning pĂ„ er! HĂ€r hemma myser vi inomhus med alla nya fina grejer, och lyssnar pĂ„ stormvindarna utanför fönstren. Det blĂ„ser sĂ„ att huser skakar... 

IgĂ„r hade vi en lugn och skön juldagsmorgon. Edwin var ivrig och ville gĂ„ ner till lekrummet sĂ„ fort han vaknade. Vi vuxna var trötta, sĂ„ lilleman gick ner sjĂ€lv. Vi hörde hur han lekte med alla nya grejer, gullunge! 

Mitt pĂ„ dagen kom Elias hit. Han hade mycket att visa, julklappar frĂ„n hans firande hos sin mormor och morfar. Nöjd kille! Vi Ă„t lite lunch, sedan gjorde vi oss redo för lite julfirande hos barnens farmor och farfar i Bobygda. Deras storkusiner frĂ„n Dalarna var ocksĂ„ dĂ€r, sĂ„ det var tvĂ„ taggade ungar jag hade med mig i bilen! Mattias har varit sjuk hela julen sĂ„ han orkade inte följa med, tycker sĂ„ synd om honom... Tur att han var hyffsat pigg pĂ„ julafton iallafall. Men nĂ„gon julmat fick han inte i sig. Tror det Ă€r magkatarr eller nĂ„got som spökar. SĂ„ jag och barnen Ă„kte helt enkelt sjĂ€lva till Bobygda. 

NĂ€r vi kom fram blev det en massa lek och bus för barnen. Sedan högg vi in pĂ„ julmaten, gott gott... NĂ€r alla var mĂ€tta och nöjda blev det en lugn stund. Edwin la beslag pĂ„ kusin Rasmus och Elias följde efter kusin Frida vart hon Ă€n gick. Dom Ă€r 12 respektive 9 Ă„r, och Ă€r sĂ„ himla fina mot Elias och Edwin. Lyckan i Elias ögon nĂ€r Frida frĂ„gade om dom tvĂ„ skulle gĂ„ ut sjĂ€jva till deras husvagn pĂ„ gĂ„rden och leka var obeskrivlig. Åh vad han myste! Under tiden busade Edwin och Rasmus inomhus sĂ„ att dom blev alldeles svettiga. DĂ„ Ă€r det mysigt att krypa upp i storkusinens knĂ€ i soffan och lyssna pĂ„ musik pĂ„ mobilen. Ja, jag fick verkligen en lugn stund. Dricka kaffe och umgĂ„s med de vuxna. 

Fram mot tidiga kvĂ€llen kom tomten pĂ„ besök. FörvĂ€ntansfulla barn! Elias fick ett helt berg med julklappar eftersom han fick alla vĂ„ra + min slĂ€kt + sin farmor och farfar. Men vi hade sparat nĂ„tt extra till Edwin med sĂ„ att han inte skulle fĂ„ jĂ€ttemycket mindre. Det funkade bra. Elias hann slita upp sina innan Edwin ens var klar, haha. Elias favoriter blev Paw patrol-bilar, brandstationslego, radiostyrd lyftkran, Minion gosedjur, Minion-tröja, plusplus, kassaapparat. Sedan fick han bla. ett bĂ€ddset med Minionerna, legobok, spiderman-dator, duschcreme och pussel. Och sĂ„klart samma ledtrĂ„dar som Edwin fick: en Olaf-ryggsĂ€ck och ett leksaksflygplan. Men han skulle dĂ„ inte med pĂ„ nĂ„n resa om inte hans mamma fick följa med, hahaha! Han trodde vi skulle Ă„ka bort föralltid. Men sen nĂ€r jag förklarade hur det gick till sĂ„ ville han följa med. Edwins favoritklappar blev en Byggare Bob-lastbil med Bob och en massa tillbehör, en stor lastbil med smĂ„bilar pĂ„, ett bilgarage, pussel och lite annat. Nöjda ungar! 

Men Ă€ven vi vuxna hade varit snĂ€lla... Vi fick pengar och en Bosch köksassistent. Precis som jag hade önskat mig! Av Frida och Rasmus fick vi fina tavlor pĂ„ dom, och en jĂ€ttesnygg ljusstake som Rasmus hade svarvat sjĂ€lv. SĂ„ fin! 

Efter julklappsöppningen blev barnen supertrött. Grin och brĂ„k... Dags att Ă„ka hem! BĂ„da tvĂ„ tvĂ€rslocknade i bilen sĂ„klart, dĂ„lig tid sĂ„dĂ€r efter 18-tiden, men Ă€r det jul sĂ„ gör det inget. DĂ„ Ă€r det ju liksom okej med sena kvĂ€llar för barnen! 

Vi fick en mysig kvĂ€ll. Donade med allt nytt, lekte och tittade pĂ„ tv. Barnen somnade inte förens vid 23-tiden (ooops) sedan spelade vi vuxna lite sĂ€llskapsspel innan sĂ€ngdags. 

Men precis nĂ€r vi skulle lĂ€gga oss sĂ„ vaknar Edwin och grinar. Sedan blev det krĂ€kkalas... Lillgubben krĂ€ktes i sin sĂ€ng och sedan vidare i toaletten. Efter tvĂ€tt och ombyte tvĂ€rslocknade han i vĂ„ran sĂ€ng. Jahapp, blir en vaken natt tĂ€nkte jag. Men lilleman sov hela natten och var pigg nĂ€r han vaknade imorse. Åt frukost, lekte, busade, Ă„t mycket lunch och Ă€r nu precis som vanligt. Vi var ute en svĂ€ng och lekte hela familjen med, och Edwin visar inga tecken pĂ„ att mĂ„ dĂ„ligt eller vara magsjuk. Kan det ha berott pĂ„ att han Ă€tit en massa julmat, druckit alldeles för mycket julmust och plockat i sig sĂ„ mycket godis han kommit Ă„t? Hoppas verkligen det, men det fĂ„r tiden utvisa. Vi hĂ„ller oss isolerade i nĂ„tt dygn till innan vi vistas blabd folk. Utifallatt... 

Nu ska vi fortsĂ€tta mysa hĂ€r hemma. Jag hĂ„ller pĂ„ att tvĂ€tta ikapp lite. Det Ă€r mycket kvar i tvĂ€ttkorgarna, men jag Ă€r pĂ„ god vĂ€g! 




julafton... đŸŽ…đŸŒ

Julafton! Jo man kan ju sĂ€ga att hela December bara har rusat ivĂ€g... Men vi har verkligen haft en mysig mĂ„nad, trots bristen pĂ„ snö. Livet i hus har liksom bidragit till extra myskĂ€nsla! ✹
Idag har vi alltsĂ„ firat julafton, hĂ€r hemma. Hela gĂ„rdagen gick Ă„t till att stĂ€da och förbereda, men sedan kunde vi med gott samvete sjunka ner i soffan framför Bingolottos uppesittarkvĂ€ll. Dessutom fick vi sĂ€llskap av fina vĂ€nner! Godis, prat, skratt, bingo (för vissa) och sĂ€llskapsspel till sena natta. Fint! 

Imorse vaknade vi, rĂ€tt trötta, vid 07:30-tiden. Vi startade en film och myste kvar en stund i sĂ€ngen innan det var dags att gĂ„ ner och kicka igĂ„ng dagen... Kaffe, frukost och griljera julskinkan. Sedan rullade förmiddagen pĂ„, fixa och dona. 

Mitt pĂ„ dagen kom mamma, pappa och lillebror Mattias hit. En glad Edwin! Stort tack till mamma och pappa som fixade det mesta pĂ„ julbordet, puss! 

Runt 14-tiden kom farmor, farfar och min farbror hit. Glögg, chill i soffan och sedan Kalle Anka! Edwin lyckades faktiskt sova en timme och var nyvaken nĂ€r Kalle drog igĂ„ng. Lite segstartad var han, men vaknade till liv lagom tills det var dags att hugga in pĂ„ julmaten. Mums! 

Mamma hjĂ€lpte mig att röja undan i köket medan alla andra lĂ„g i matkoma. Mormor kom hit hon ocksĂ„ för att spendera kvĂ€llen med oss. Mys! Runt 18-tiden kom Ă€ntligen tomten hit. Det var min kĂ€re mor som fick rycka in och vikariera nu nĂ€r den ordinarie tomten har brytit armen. Edwin blev glad nĂ€r tomten stod och vinkade utanför fönstret, men lite skeptisk var han Ă€ndĂ„. Han bjöd inte pĂ„ nĂ„gon kram, men att fĂ„  paket var ju kul. Han fick tvĂ„ stycken frĂ„n tomten som han öppnade och började leka direkt med. DĂ„ passade vi vuxna pĂ„ att dricka kaffe och Ă€ta risalamalta. Lite energi innan julklappsutdelningen! 

Alla hade varit vĂ€ldigt snĂ€lla iĂ„r tydligen. Edwin fick mycket fina och bra leksaker. Han tackade för vartenda paket och la dom i en hög. "Det Ă€r mina ket" berĂ€ttade han för alla. Sedan öppnade han och uppskattade vartenda ett, sĂ„ himla roligt! Han fick bland annat Blixten-lego, en stor affĂ€r, miniongubbe, Bamse bĂ€ddset, borrmaskin, plusplus, Frostgrejer, pussel, mikrofon osv. 

Även vi vuxna blev bortskĂ€mda... SĂ„ fina saker! Jag fick bla pengar, presentkort, LCC-schampo/balsam/dusch, örhĂ€ngen, smink och en fin Ernst-ljusstake i koppar. Sedan hade vi en del mystiska paket frĂ„n mamma och pappa. Edwin fick till exempel en rycksĂ€ck med snögubben Olof som lĂ„g pĂ„ en strand och solade, och ett leksaksflygplan frĂ„n Planes. (Elias fĂ„r lika imorgon). Vi vuxna fick ett rim och en stor resvĂ€ska innehĂ„llandes resekataloger. DĂ„ trillade poletten ner! Vi har alltsĂ„ fĂ„tt en resa. SĂ„n himla fin julklapp. En utlandsresa med min kĂ€ra mor och far, Mattias, Edwin, Elias, lillebror Mattias och Frida. Helt underbart! Tusen tusen miljoner tack! ❀
NĂ€r kvĂ€llen började bli sen tackade vi alla gĂ€ster för en fantastisk dag. Nu Ă€r allt undanplockat och vi har myst ner oss i soffan. Edwin var vaken till 22:00 innan han dĂ€ckade i soffan. Jag och Mattias har plöjt igenom klassiska julfilmer, men snart blir det sĂ€ngen. Imorgon kör vi en till julafton hos barnens farmor och farfar. Deras kusiner Ă€r ocksĂ„ dĂ€r, sĂ„ jag gissar att det blir full fart. 

GOD JUL ALLIHOPA! ❀





RSS 2.0