mellandagsrea... 💰

MĂ„ndag den 28/12, vad sĂ€gs om lite mellandagsshopping? Det var jag sugen pĂ„ idag, och hade turligt nog en dejt inbokad med Carro. Mot Sundsvall. 

Vi började dagen med kaffe och frukost. BĂ€sta upplĂ€gget för en shoppingdag! Sedan strosade vi runt inne pĂ„ Ikea. Gjorde en del fynd. En fin stjĂ€rnlampa som var nedsatt frĂ„n 299 kr till 49 kr, ett reafynd helt i min smak! Det Ă€r nog meningen som en adventsstjĂ€rna tror jag, men jag tĂ€nker ha den hĂ€ngades i barnens sovrumsfönster Ă„ret runt, för sĂ„ himla "julig" var den inte... Ellerhur? (Bild lĂ€ngst ner) 

PĂ„ Ikea blev det Ă€ven en ny papperskorg till toaletten, kruka + blomma, en stor vas, en mjuk pojkdocka till barnen och de obligatoriska doftljusen. 

Vidare in pĂ„ Birsta! DĂ€r blev det en hel del shopping till mig sjĂ€lv. Bh:ar, pyjamas, lyx till hĂ„ret, tvĂ„ kuddfodral pĂ„ H&M home, mystofflor, vantar och sĂ€kert nĂ„tt mer... SĂ„klart lite klĂ€der till barnen med. Efter ett tag var vi tvungna att ta en lunchpaus - tacobar! đŸ‘ŒđŸŒ
Sedan tog vi "ytterrundan". PĂ„ Rusta hittade jag tvĂ„ nya lampor till fönstren i vardagsrummet, en bra olja till hĂ„ret och sĂ„ntdĂ€r nödvĂ€ndigt som sköljmedel och sĂ„nt. Åkte Ă€ven till leksaksaffĂ€ren i hopp om att kunna komplettera med lite Paw patrol-grejer som Elias ville ha, men dĂ€r var det soprent... Kanske fĂ„r klicka hem frĂ„n nĂ€tet. Han fick ju lite pengar i julklapp faktiskt. 

Sista stoppet blev Lager 157. Var lite besviken att jag inte lyckats fynda nĂ„ klĂ€der tidigare, men dĂ€r inne hade jag tur. Ett par fina jeans, ett linne, en svart lurvig tröja och tvĂ„ par mjukisbyxor till Edwin. Allt för 280 kronor. Fynd som man blir glad av! đŸ™ŒđŸŒ

Runt 16-tiden rullade vi hemĂ„t. Nöjda och trötta. Var riktigt roligt att komma hem och packa upp. Edwin blev glad för sina nya klĂ€der, "titta jag har miniontröja!" sprang han runt och skrek helt överlycklig. Mammas goplupp! 

Men lilleman var trött och ville sova tidigt, sĂ„ vi gick upp occ myste i sĂ€ngen tidigt. Minns inte senast han somnade 19:30?!?! 

Nu Ă€r det myskvĂ€ll i soffan, i ny pyjamas bland nya kuddar i soffan. Fint! Lite götta och bra pĂ„ teven. Sedan checkar jag ut efter en genombra dag! đŸ‘đŸŒ







Kommentarer


Kommentera inlÀgget hÀr:


Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0