in the minikitchen .


Ganska typiskt att jag som inte så himla överförtjust i massor av färg, fick världens skrikigaste turkosa minikök. Men med tiden har jag upptäckt att man blir ganska så glad av lite färg ibland. Och 5000 kronor vill jag faktiskt inte betala för att fixa en ny färg på väggar och skåp. Så med egna små trix känns det helt okej "mig" trots allt.

städa med johnossi .

Klockan 10:30 vaknade vi av att det bankade på dörren. För det första så hatar jag att sova så länge, och för det andra är det jäkligt läskigt att vakna av att någon vill komma in genom döra. I samma ögonblick som jag vaknade låg humöret på botten.

Det vara dock bara pappa som stod där utanför, och mitt humör blev genast till det bättre då han skruvade upp ett av inköpen från ikea inne i köket. Och efter en kopp kaffe och några sidor ur Fången från Azkaban är jag till och med på ett ja, strålande humör. Så medans det håller i sig ska jag passa på att städa och gnussa järnet till Johnossi – No Last Call, och samtidigt grubbla över mina sjukt konstiga drömmar. De senaste två veckorna har jag drömt att... Äscha, jag hoppas att de slår in snart.

harry harry harry .

Jag och min Harry. Nu är jag inne i tredje boken och jag kan banne mig inte sluta läsa, jösses vad jag imponerar på mig själv. Fast Harry Potter och Fenixorden ser ohyggligt tjock och tung ut... Lite annat mot för små pocketböcker, som jag älskar.

Idag har jag hunnit med en promenad, en titt på röda korset och så har jag bjudit mamma och pappa på fika. Om någon timme har vi tvättid, så innan dess ska jag koka potatis. Kvällen kommer förmodligen att spenderas på soffan med min Harry.

en lägesrapport .

Mattias har åkt och kollat på fotboll. Jag har tänt ljus i hela lägenheten. Allt är ljudlöst. Och jag ligger på soffan som förtrollad i den andra Harry Potter boken.
Vad har hänt med mig? Det är nog lite magi över det hela, annars vet jag då inte.

dagens fina fynd .


Jag dog lite när jag såg dom här tre sprillans nya godingarna på secondhand, sen dog jag lite mer när jag såg att man fick alla tre delarna för endast 30 kronor. Jag blev så glad att jag även unnade mig en fin blomma, favvoväxten såklart. Fyra fina murgrönor pryder nu lägenheten. Mitt i allt shoppande klämde jag in en promenad.

Så lite nytta har det allt blivit idag, men nu får det vara nog. Jag tänkte göra lite carbonara och sedan slänga mig på soffan och läsa Harry Potter, och kolla fotboll.

heldag i sundsvall .


Bilderna visar min underbara mormor, lite av dagens inköp och den fina utemöbeln som mormor köpte till mig. Åh, den blir perfekt utanför köksfönstret. Det blev inte så mycket inhandlat faktiskt, men det känns fasen bara bra. För pengar gick det ändå, till de underbara vita easytone skorna från Reebok. Investering på hög nivå! Nu är jag dödtrött, dags för Harry Potter. Och ps, jag älskar mamma och mormor so much.

i'm done i'm done .

Vilken effektiv dag det blev till slut. Jag har diskat, dammsugit slash dammat, lagat middag och läst ut den första Harry Potter boken. Det sistnämnda känns overkligt. Jag har äntligen, efter x antal försök under mina snart 20 år, lyckats läsa ut första boken. Vad lycklig jag är, nästan lite stolt. Fan vad stort att jag läser Harry Potter.

Dags att damma av den andra boken som står i bokhyllan och slänga sig på soffan. Perfekt uppladdnig inför morgondagens långa dag i sundsvall med mor och mormor.

dra mig baklänges .

Jag har börjat läsa Harry Potter. Det är helt sinnes! Jag trodde aldrig att det skulle hända. Men nu är jag halvvägs in i den första boken och det mesta talar faktiskt för att jag ska klara av detta. Eller ja, det finns två saker som sätter stor press på mig.

1. Alla böcker står här hemma i bokhyllan och väntar, så jag kan inte skylla på det.
2. Mattias vägrar att berätta hur allt slutar, och jag vill ju veta... Så, jag måste läsa.

Hur som haver. Gårdagens firande av Mattias var roligt. Mycket götta, skratt och musik. Vad jag ska göra idag är en annan sak. Det får bli lite vad det blir, tror jag. Men imorgon vet jag iallafall att jag ska åka till Birsta och njuta. Det blir perfekt.

fira artonåringen .

Nu sitter jag här nyduschad och pigg. Jag ska snart göra mig iordning och sen ska vi bege oss upp till norrvägen där vi ska fira min käre lillebror hela dagen. Tänk att lillen blir hela 18 år imorgon. Mamma har gjort lite olika sallader med dressingar och mormor har bakat bröd, och självfallet blir det tårtor. Det känns som att vi kommer att vara ganska mätta ikväll. Hipp hurra. Men nu ska jag fixa håret och klä på mig...

med mina mattiasar .

Dagen har spenderats uppe hos mamma, självklart ute i solen. Senare åkte vi till stan och köpte tårta inför morgondagen och sen vidare till Kyrkbyn för att hämta hem Mattias. Lillebrodern Mattias. Den andra Mattiasen har suttit fastklistrad vid datorn hela halva dagen. Hur man nu kan göra det en dag som denna? Hahahah.

Nu sitter vi här hemma hos oss, jag och mina Mattiasar. Vi har beställt pizza som vi snart ska promenera och hämta. Kvällen bjuder på myselipys, morgodagen likaså...

coca cola = fredag .

Det blev inget hard work work ute i Via. Istället åt vi Karins goda tacossoppa och spela några omgångar uno. Har man det bra så har man... Nu är vi hemma i våran sjukt varma lägenhet, tur att vi har coca cola på kylning. Ja för då vet jag att det är fredag, när colan och chipsen gör mig sälle i soffan. Och nu är det dags! Älska helg.

friday i'm in love .

Enda sedan vi flyttade har Mattias vaknat tidigare än mig. Och det är inte vanligt. Killen som mer än gärna sov till mitt i dagen väcker mig runt åtta eller nio nu. And i love it. För, finns det något värre än att sova bort hela dagen? Naej nästan inte va.

Idag ska vi åka till via, det är dags att blada och byta däck på bilen. Ikväll blir det coca cola och fredagsmys. En mysig helg väntar... Vi ska fira lillebror som blir 18 år. Också hoppas vi på finväder! Nej nu ska jag göra något åt håret mitt, OCH DISKEN.

ett och ett halvt år .


Idag säljer vi toast för 10:- så ni vet. Hehehe vad roligt jag är. Nej men det var det första och bästa bilden jag hittade på mig och Mattias, vi har ju varit tillsammans i ett och ett halvt år idag. Tänka sig! Det går rätt fort när man har roligt. Och mysigt.

Mormor och jag har varit i stan hela dagen. Ätit en kanongod lunch och handlat lite nödvändigheter, bland annat ännu en till perfekt murgröna. Shit, jag älskar dem!

Nu ska jag dammsuga och dona lite, ikväll ska jag läsa ut min underbara bok som jag håller på att läsa. Morgondagen spenderas nog ute i viaskogarna. Work work.

paketet har kommit .

Vad gott det var med köttbullar och potatis, jo men faktiskt. Nu ska jag diska och sen ska jag gå och hämta mitt paket från h&m. Senare ikväll åker jag till mormor och hälsar på, och om hon INTE snarkar så sover jag nog där. Vi ska spendera morgondagen på stan, lunch och allmänt myspys. Men nu kallar plikten. Disktime.

mitt i veckan .

Klockan är snart elva och jag sitter här med en kopp kaffe. Snart blir det frukost och en promenad. Vädret ser inte ut att vara det bästa, men så länge det inte regnar så funkar det väl. Senare idag ska jag prova på något nytt, hemliiizzzz. Jag hoppas även att mitt paket från hm kommer, lite sommarfeeling skulle inte precis skada va.

Annars då? Det är som vanligt. Men. För ovanlighetens skull ska vi inte äta pasta till middag idag. Öh what!!? Nej idag blir det köttbullar, potatis, en riktigt jävla gräddig sås och lingonsylt. Man måste förnya sig ibland, men detta blir en stor omställning...

en bra dag .

Idag har jag och min favvo hunnit med en fika på Dackås, ett snabbt besök på arbetsförmedlingen och gått ett varv på stan och köpt en liten present till my brother. När vi kom hem sprang jag direkt ner till tvättstugan för att kolla när vi kunde tvätta. Och jag tror allvarligt att ingen annan än vi tvättar i det här huset... Det finns alltd tider, vilken tid på dygnet man än känner för att tvätta. Hipp hurra.

Så tre maskiner är precis tvättade och klara, sweet. Nu ska jag bara låta middagen sjunka lite innan jag ska ta en långpromenad. Det finns ingen mer oskönt än att gå då man är proppmätt. Ikväll blir det tvmys med Martin Timell och kanske lite gött té.

den röda volvon .

Klockan har passerat halv elva, och vi håller på att göra oss klara. Mattias har precis duschat klart så vi ska snart ta den röda volvon till stan för några ärenden. När vi kommer hem i eftermiddag är det tvätt och promenad som står på schemat. Och härligt väder verkar det vara! Hoppas att mitt paket från h&m dyker upp idag.

min raggebagge .


Idag har jag suttit uppe hos mamma och pappa och solat, med min Ragge. Ungefär mitt på dagen gick jag hem för att träffa min favvo som kommit hem från lan. Sedan dess har vi handlat, duschat, lagat mat och städat. Ja, haft fullt upp med andra ord.

Imorgon har jag ett möte med AF klockan 13:00, sämsta tiden ever. Jag får klura på om långpromenaden och tvättningen ska hinnas med före eller efter. Men nu tvmys.

god morgon .

Det låter som att det blåser rejält ute, fast jag ska såklart trotsa vindarna och ta en promenad. Men först måste jag bara få i mig lite kaffe så jag vaknar till, det blev lite sent igår. Hehehe nu låter det som att jag var ute och festade eller något igår, men i själva verket var det en bok jag inte kunde lägga ifrån mig som är orsaken. Sweet.

nya färger .

Allt det svarta och gråa gjorde mig allvarligt deprimerad, så jag tog mig tid att byta alla färger och ändra lite smått här. Tryck på F5 om allt fortfarande är sig likt. Det blev nog lite väl mycket rosa, jag som inte ens gillar det egentligen. Så ja, det finns risk att jag tröttnar redan imorgon. Men det blir isåfall ett busenkelt problem att fixa till. Nu ska jag kissa och hoppa i säng framför en film, imorgon kommer Mattias hem!

vitsippor .

Dagen började med en promenad, sen hamnade jag hos farmor och farfar där jag fikade och solade i nästa två timmar med dem. Mysigt, gott och skönt kan jag lova.

Nyss så var jag ute på en till promenad/joggingrunda. Men mina skor är på tok för dåliga och trasiga för att springas i, det kändes i både knän och fötter. Jag måste skriva upp nya joggingskor på shoppinglistan, trippen till sundsvall närmar sig nu.

Också har jag plockat vitsippor. Och jag blev så glad och sommarsugen av dem att jag nyss beställde hem en bikini, en klänning, några linnen, en kjol och solglasisar!

lite lite rädd .

Jag är lite rädd nu, faktiskt. Men med alla persienner nere, tända lampor och bra musik tar jag mig igenom kvällen minut för minut. Mest av allt önskar jag att min fina pojkvän var hemma. Men tack och lov börjar jag känna mig riktigt trött, så jag hoppas att jag somnar så fort jag kryper ner i sängen. Fast det vore väl för bra...

Och nästa gång jag träffar Marlene ska jag slicka på hennes fingrar, som har klämt på Petter Northugs ass. Jag tror att jag ska bita lite lätt i dom också. Småsuga typ.

en skön lördag .

Jösses vilken bra jobb-lördag det har varit. Lungt, skönt och massor med prat. Jag tycker så mycket om att jobba med Linn, Karin och Trine! Och nu är frysen proppad med nya ostfrallor och en massa annat gott. Hä kante bli myshe bättre än så du eh.

Nu har myskläderna åkt på, jag ska värma lite tacos och slänga mig i soffan sedan. Min tv-kväll är planerad. Simpsons x2 Family Guy x2 och Milleniumfilmen. SUVERÄNT.

new news .




Lite nytt. Bland annat den nya hyllan i köket, tavlorna och världens finaste blomma.

rackarns .

Ja fy jäkla fan vad synd jag tycker och mina stackars svärföräldrar som skulle till Tunisien imorgon. För som det ser ut nu kommer alla flyg att stå på marken hela helgen. Det riktigt svider i mig. Och jag tänker på alla som kanske har sparat och sparat jättelänge för en utomlandsresa, också blir det inställt. Jag skulle nog dött.

Mattias har just åkt på lan och jag ska lägga mig i soffan framför Simpsons och Så ska det låta. Imorgon är det jobb som gäller, sen hem och mysa. Bra nog skönt...

underbara fredag .

Jag har börjat morgonen med obligatorikst kaffe, mys famför barnprogrammen och en härlig promenad i solen. Och jäklar vad det blåste. Men det var skönt anyway...

Nu ska jag städa, passa upp på sjuklingen och sen ta en dusch. Mattias åker iväg och lanar hela helgen så jag blir alldeles ensam, därför är det ju skönt att jag ska jobba imorgon. Något mer som blir skönt är att jag får veta sommarens schema, det börjar ju bli dags att planera in sommarens aktiviteter/semestrar/allt möjligt.

shopping och akuten .


Dagen har spenderats på stan med mamma och kvällen har spenderats på akuten.

Om vi börjar med shoppingen så har jag fyndat, eller ja köpt, massor av bra saker. Dom bästa grejerna fick vara med på en bild, förutom en ny vit tavellist som redan sitter uppe på väggen (nej jag kan inte lugna mä) och massa måste-ha-saker som fönsterputs. En present till lillbror hittade jag också. Vad stor han blir lilleplutten...

Kvällen har som sagt spenderats på akuten med min sjuka pojkvän. Hans fot var alldeles svullen och öm utan att han hade gjort något. Så efter två timmar kom de fram till att det nog kanske är rosfeber. Ikväll ska jag pyssla om min stackars lilla prins! Och några fler det är synd om är hans mamma och pappa som ska flyga till Tunisien på Lördag. Ja, jag ber till allt och alla där uppe att flygen ska få börja gå igen och att vulkanen ska ge med sig. Jävlar vad surt om det skulle bli inställt, fy.

spread a little love .


När jag ändå är igång slänger jag in en sjukt trallvänlig låt. Lite synd att jag tänker på philadelphia så fort jag hör den, men äh, det är väl gott så det gör ju ingenting.

snyggggggggggggggggo .

Snyggare brud finns typ inte. Cheryl Cole – Fight For This Love - Cahill Radio Edit.

med min mamma .

Jag har precis druckit kaffe och börjar piggna till nu. Om någon timme kommer mamma och hämtar upp mig, det är dags att göra stan. Min lillebror fyller 18 om några dagar så jag önskar verkligen att jag hittar något superbraigt till honom.

Och eftersom min inspiration ligger på topp när det gäller inredning (i botten när det gäller vårmode, ännu) så hoppas jag att några fina grejer får följa med hem.

Men nu ska jag bädda ihop, diska lite och göra mig ready. Eftermiddagen ägnas åt att blada reklam och vinka av svärföräldrarna som drar till Tunisien i helgen. Åååh.

tidningstavlor .


När jag precis hade flyttat köpte jag efter ett tag en ELLE interiörtidning. Och jag vet inte hur många gånger jag har bläddrat igenom just den tidningen (även fast jag köpt många andra tidninger efteråt) och inspirerats. Vitt, vitt vitt. Gammalt och nytt. Mycket och lite. Igår fick jag den brillianta ideén att rama in alla bilder från den tidningen, dels för att jag nu slipper sitta och bläddra och dels för att bilderna är så sjukt snygga. Och om ett par år blir det nostalgi, "åh min första flytt och min första elle interiörtidning" HAHA SWEET. Nej nu ska jag fortsätta att pyssla och dona lite.

storshopping .


För ynka 50 kronor fick jag tag i massor av gamla ramar som snart ska målas vita och 12 nya pocketböcker till bokhyllan. Hur billgt? Jag tror jag dör. Nu ska jag plocka fram saxen och penseln och börja pyssla. Solen har gått i moln så det passar bra...

små detaljer .



Med lite vit färg, en elletidning med massor av inspirerande bilder och en sax kan man komma långt. Eller åtminstånde skapa fina tavlor. Därför ska jag bege mig ut på jakt efter secondhand-ramar idag. Spännande. "Träljuslyktan" fick jag av mami.

Kaffet framför barnprogrammen är sedan länge drucket. Jag var lite tidig imorse och missade därför fåret Shaun, men äh, det är sånt som händer. Nu är det påklädning.

lillebror och frida .





Sitter och lyssnar på lillebror och Frida just nu. Mattias spelar gitarr, bas, trummor och sjunger medan Frida också sjunger och spelar piano. Jajo det märks vad dom sysslar med i skolan och på fritiden iallafall, duktiga är dom. Låtarna här ovanför är två Lordi-covers. Men jag väntar fortfarande på att jag ska få vara med i studion och spela in en egen skiva, hahahaha ohlala. Nej så roligt ska vi nog inte ha det...

kaffe och shaun .

Att börja morgonen med kaffe framför barnprogram har blivit en vana. En mysig vana faktiskt. Jag kan exakt alla barnprogram, och jag vet i vilken ordning dom kommer. Min favorit är fåret Shaun, lätt. Och tecknade pippi när det visas såklart.

Nu ska jag möta mamma för en långpromenad i kalasvädret. Sen tänkte jag bjuda henne på lunch här hemma hos mig innan jag går upp till farmor och farfar för lite solning på deras altan. Senare idag kanske Jimmy kommer och hälsar på. Så jag får med andra ord inte tråkigt den här dagen heller. Men nu måste jag fan skynda mig!

menoy money money .

Just ja, jag fick redan på att jag ska få jobba några extra dagar framöver. Kanon. Jag ser verkligen fram emot löningsdagen denna månad. Yihaa. Dels för att det har blivit många extradagar och dels för att jag och mamma ska åka på ikea då. På tal om pengar så deklarerade jag nyss, och det känns inte helt fel att få tillbaka 4228 kronor måste jag säga. Perfekt till sommaren och den planerade swe-semestern!

brownie .

Idag har jag hunnit med massor! Disken och tvätten är fixad. Jag har promenerat. Färgat håret brunt. Och jag har fyndat ett tunika på secondhand som var sprillans ny, snacka om suveränt. Petra och Kristoffer kom på fika sen också, trevligt värre.

Nu ska jag och Mattias klura på dagens middag, sen bär det av till Via en sväng. En mjukglass på vägen skulle kanske inte sitta fel? Ja jäklar vad härligt det är med sol.

sol sol sol .

Klockan är bara 08:30 men det ser ju ut som att det kan bli en solig dag. Men innan jag kan bege mig ut i solen måste jag vika tvätt, diska, vattna alla blommorna och dammsuga. Så det var nog ganska smart att inte ligga kvar i sängen allt för länge...

björn borg & sallad .


När jag hängde tvätten igår började jag fundera på om jag bodde ihop med Björn Borg. Han fanns överallt. På varenda kalsong. Jag frågade Mattias en gång om han tyckte om honom eftersom han har högst 3 kalsonger med ett annat märke, men han sa att det är hans mamma som köpt utan att han bett om det. Haha, so cute!

Idag har jag hälsat på lillebror och Frida. Alltid lika trevligt, och gott kaffe kokar han lillebror min. Sen åkte han, jag och mamma på maxi och handlade. Så nu har jag gjort iordning favvo-salladen som får bli lunch i veckan. Nu hoppas jag bara på sol.

sunshine .

Jag har panik. Det kliar i kroppen och jag känner mig missnöjd. Solen skiner för fullt och det börjar våras. Fast det är ju inte det jag får panik av. MEN... VI HAR INGEN BALKONG. Jag vill ju sitta på en balkong och sola med en tidning och en kopp kaffe.

Visst, vi har en egen ingång och vi kan ha bord och stolar utanför. Men vem fan vill sitta halvnaken i en loftgång liksom? Nej fyfan, nu är det dags att flytta! Hahahaha.

Snart ska vi bege oss mot stan för vårt lilla extraknäck. Reklamutdelning, som är så jobbigt men så värt det. Ungefär sex timmar i månaden och nästan två lax för det. Bra timlön. Så man får väl bita ihop. Jag vill hälsa på lillebror och Fridis idag också.

tvätt och kalas .

Fredagsmyset var som vanligt mysigt med tacos och lättsaltade chips. Men innan midnatt sov vi som stockar vilket resulterade i att vi var vakna och pigga klockan 08:00 imorse. Och det var tur, eftersom vi har haft tvättid nu på morgonen. Det var också tur att jag nämnde det, för nu det är dags att springa ner i tvättstugan igen!

När tvätten är hängd åker vi till Via för ännu ett kalas för Mattias. God mat, fika och gött sällskap slår ju aldrig fel. Men reklamen ska bladas den också... Och delas ut...

orkideén .


Här är den fina orkideén som Karin hade med sig. Den passar så bra med rosorna på duken, hahaha. Nej men faktiskt så finns det bara två sorters blommor/växter som jag riktigt riktigt tycker om. Och det är just orkideér och murgröna. Så vackert.

Men nu ska jag duscha innan Mattias kommer hem. Kanske kommer han i nybilen?

very hot .

11 personer + 1 liten lägenhet = sjukt hett. Men vi hade mysigt och roligt så det gjorde inget att svetten (nästan) rann. Tårtan smakade inte så pjåkigt den heller.

Mattias fick mycket fint och bra. Men jag blev mest glad för stekpannan och den fina orkideén, hehehehe. För alla pengar han fick är det planerat att han ska köpa en bil idag, hipp hipp hurra. Men nu ska jag titta på barnprogram, sortera all tvätt och äta Dackås goda ostfrallor. Ikväll blir det tacos och sjukt mycket mys! Lättsaltade chips.

favvotårtan .


Nu är tårtan klar. Den blev bara LITE ful, men förhoppningsvis är den god iallafall. Men jag är rädd att Mattias kommer att märka att det är pyttelite sylt på ena lagret. Det är egentligen förbjudet på hans favvotårta som enbart ska innehålla mosad banan och vaniljkräm. Dessutom var jag vågad som lade till maränger och röd gelé, för egentligen ska det bara vara geléhallon där. Så det kan hända att jag får stryk!

Nu håller jag på att städa och sen ska jag spela tv-spel. I ett av paketen han fick av mig var det ett golfspel som jag ska inviga nu! För han bad mig faktiskt att lista ut hur det fungerade, gärna för mig. Även fast det ät ett Tiger Woods spel, hehe.

boyfriend 20 .


Mattias fyller 20 år idag och jag väckte honom med skön sång, paket och en fanta eftersom han inte är vuxen nog att dricka kaffe. Och kommer säkert aldrig att bli...

Nu har han åkt på jobbet, så jag ska sätta igång att storstäda och baka en tårta. Okej, jag ska faktiskt köpa en tårtbotten. Senare ikväll kommer svärmor, svärfar, mamma, pappa, mormor, moster och min kusin hit och fikar. Och förhoppningsvis kommer även lillebror och Frida. Det blir med andra ord proppfullt i vårat lilla hem.

nytt i hemmet .


Vita korgar till tv-bänken och en sommarduk till bordet. Det kommer säkert att bli sommar mycket fortare om jag har den här duken! Säkert. Men nu ska jag lägga mig på soffan ett tag och läsa en ny tidning (i love it) innan Mattias kommer hem.

babyspenat .


Tisdagens arbete gick kalasbra och när jag hade slutat åkte jag till mormor som bjöd på sallad, min favvo helt klart. Babyspenat, morötter, fetaost, rödlök, matvete, solrosfrön, soltorkade tomater och vitbalsamvinäger. Det skulle jag kunna leva på...

Idag har jag varit på ett möte och sedan fixat lite inför morgondagen. Jag har en sambo som nämligen fyller 20 år imorgon = tårtkalas både imorgon och på lördag.

en mysmorgon .

Mattias har åkt på jobbet och jag sitter här med en kopp kaffe. Men snart måste jag sätta lite fart, klockan 11:52 hoppar jag på bussen in till stan för att fixa med lite grejer. Och klockan 13:00 börjar jag att jobba. Jag hoppas innerligt att det blir en lugn dag för nu har jag ingen Linn som hjälper (och snackar skit) med mig, ehe.

Klockan 19:00 bjuder mormor på sveriges godaste salllad och sen stannar jag där över natten eftersom jag har ett möte tidigt morgonen därpå. Hemma på onsdag!

bingolotto .

Gårdagen var helmysig med god middag hemma hos mamma och pappa. Klockan 19:30 slängde vi oss i soffan med en varsin bingolott och bara myste. Dock vann vi inget, men Mattias var nära på en resa till Italien och det är fasen roligt att spela...

Idag har vi ätit god middag hos farmor och farfar. Nu ska jag ta en dusch och ladda ordentligt inför veckan som innehåller jobb, möte och älskade Mattias tjugoårsdag.

hey hey heeeey .

Gårkvällen var mycket trevlig. Vilket himla mysigt hus, och vad mycket lera det fanns där. Det tyckte nog pappa som körde fast också. Tyvärr funkade inte jäger-tricket fullt ut. Kroppen värkte och jag var hur trött som helst, tur att Jessica var så snäll och lät mig åka hem med henne lite tidigare. Väl hemma blev det Sagan om de två tornen, iskallt vatten, tända ljus och choklad. LITE MYSIGT JU.

Idag mår jag prima, men jag undrar om killen som snart kommer hem mår lika fint? Det är två middagar som krockar för oss today, så lösningen blir att vi får äta med våra egna släktingar. Det får funka. Att slippa laga mat uppskattas ju alltid, hehe.

party-party .

Jävlar vilken arbetsdag. För lugnt i början och för jobbigt i slutet, så himla typiskt. Men nu laddar jag om till partyhumör, jag får muta den otroligt trötta kroppen med jäger. Jag tror att det funkar! Och att får träffa alla i det nya huset ska bli fett nice.

påskpresent .


Jag måste bara säga att jag har då de gulligaste svärföräldrarna i hela världen! När vi kom dit fick vi inte bara god mat och gott fika, utan även massor av godis och ett varsitt paket. Och mitt rosa fina presentkort kommer nog att förvandlas till en bikini så fort jag hittar den perfekta. Jag är lite sugen på en ljus och blommig faktiskt...

Nu blir det mys i soffan. Jag måste ladda upp med massor av energi, att börja jobba 07:00 på en lördag hör inte till vanligheterna för mig precis. Men jag gör det gärna!

en hektisk påsk .

Ja det blir en hektisk påsk. Och här sitter jag nyvaken, tre timmar senare än vad jag planerat. Jag kommer förmodligen inte att hinna med datorn för jag ska blada och dela ut reklam, jobba 07:00 - 16:00 på lördag, hinna med 3 middagar, festa hemma hos Kristoffer och Petra, springa på möten och jobba ytterligare en gång. Men det är trevligt att ha något att göra. Bara jag hinner med fredagsmyset ikväll.

Men nu måsta jag springa på ica och se vilka öppettider de har nu i påsk. Sen blir det en dusch och frukost. Naglarna måste också målas om i all stress. Jobbajobba!

the resultat .



Jag ber om ursäkt för alla dåliga mobilbilder jag bjussar på. Men nu är allt ganska klart här. Och vilka flashbacks från målarrummet i träslöjden jag fick. Skillnaden var bara att det var riktigt roligt att måla nu, och det blev till och med nästan kanonbra.

Hyllan ovanför soffan blev också rätt bra, men dock vet jag inte vad jag ska ha för grejer på den. Mattias fina tavlor passade iallafall perfekt ju. Men det löser sig med tiden. Jajaja, nu ska vi äta spagetti och köttfärssås framför Family Guy så bye bye.

just white .



Nu har jag grundat och målat tv-bänken en gång. Och mig själv. Jag tror att det får duga nu, för jag vill ju faktiskt inte att den ska vara perfekt vit. Nya hyllan ovanför soffan sitter också på plats. Vilken tur jag har som har bästaste Tole P till pappa. Och eftersom han är så snäll och fixar allt åt mig kände jag mig skyldig att skjutsa honom till anglingen imorgon... Innan det ens har blivit morgon. Hur ska detta gå?

skärtorsdagen .

Jag är uppe tidigt idag, och väntar på att pappa-snickare ska dyka upp med en ny hylla och förhoppningsvis lite vit målarfärg. Men jag känner mig otroligt jävla trött. Ja, jag får nog koka tre koppar kaffe till mig själv. Kanske till och med fyra tror jag.

Senare hoppas jag faktiskt att det dyker upp någon liten söt påskkärring. Lite för stämningens skull, men kanske allramest för att jag verkligen inte vill äta upp det äckliga godiset vi har. Nej, nu känner jag att jag behöver kaffe och barnprogram!
RSS 2.0