p-p-p-p-p-p-p-party .

Underbara jävla dag. Det gjorde detsamma att klockan ringde 04:00 och att det var mycket beställningar imorse, för allt har verkligen flytit på. Favoritlåtar på radion hela dagen och många härliga informationsuppdateringar från min vän. Och att göra helg klockan 13:00 är fan inte så tokigt. JAG ÄLSKAR MINA LEDIGA HELGER.

Nu sitter jag ute i idenor och väntar på en seg människa som verkligen kan vara den drygaste som finns. Fast bara ibland. Ikväll blir det mysfest med bra folk. Och vart kvällen slutar vet vi icke. En härlig känsla. Kommer ut ur dimman på måndag.

10:00 på måndag blir förresten en tid jag alltid kommer minnas. Tatueringsdags!

är på banan igen .

Ja då är man på banan igen. Jobbade ett eftermiddagspass idag och sen blev det kvällsmys med Marlene. God mat lyckades jag sno ihop också. Eller god och god, het var den. Riktigt jävla het. Eftersom min dator inte har kommit ännu sitter jag uppe hos mamma och pappa nu och lugnar ner facebookabstinensen innan det är dags att åka hem och hoppa i säng. Tur jag har en tv att somna tillsammans med.

05:00 ska jag vara på plats nere i bageriet och dona och bära upp brödet. Känner redan hur trött jag kommer att vara! Men mitt på dagen går jag hem, och då jävlar har jag en ledig helg. En helg som ska spenderas med mitt hjärta, varenda lite minut och sekund. Sova kan man göra någon annan gång när man har tid. Ellerhur.

some pictures .

mycket har hänt .

Ja, nu har det hänt mycket sedan sist. Jag har jobbat, varit med de blonda fina flickorna från Ljusdal, festat, skedat med Marlene i en kall trappuppgång en hel natt, blivit sjuk, sovit i hundra år, fått en härligan lön och shoppat loss. Jag har äntligen köpt en ny tv. Jag ville ha en liten vit, men jag smaskade på med en svart 40" istället. En dator är också på väg till mig! Vad bra allt känns. Living the dream.

Imorgon ska jag börja jobba igen. Och till helgen blir det partyparty. Jag börjar bli van nu. Men nu ska jag vandra ner till lägenheten (där jag äntligen numera bor) och kolla på lite nya filmer som jag köpte idag. Jag tror till och med jag ska slå på stort och laga middag! Det som saknas nu  är min bästa vän M och mycket prat...

skapligt fullt upp .

Men nu jävlar är det fullt upp. På jobbet och överallt. Men samtidigt mår jag så sjukt bra så det finns inte! Ett stort minus dock är att jag jobbar 08:00 - 16:30 imorgon, men efter det får jag umgås med min älskling så det är lugnt. Eller lugnt och lugnt, fest blir det förfan! På måndag kan det hända att jag skaffar en tattoo, om inte, blir det nästa måndag. Ja jag säger då det... fullt upp. Nu ska jag dunka fet musik, hej.

grattis lilla broder .

Skön dag på jobbet. Mysig eftermiddag med Marlene. God mat. Lillebror tog körkort. Tatueringsplaner. Nu fattas det bara att frisörskolan ringer och säger att de gått i konkurs och att de blonda fina flickorna blir kvar i ljusdal. Det skulle vara bra härligt.

mitt i allt elände .

Det slog mig just att jag blir 20 år om knappt en månad. Och om två månader går prövotiden på körkortet ut. Några saker att längta till mitt i allt elände. Eller elände och elände? Egentligen leker livet bara det att jag är för skittrött för att inse det...

Jag är inte van att jobba heltid, jag är inte van att festa loss, jag är inte van att vara själv och jag är inte van att vara utan dator. Men jag trivs. Jag måste bara inse det själv, för jävlar vad jag mår bra. Och som bäst mår jag tillsammans med min bästis som jag aldrig får nog av. Fast lite eländigt blir det igen när jag kommer på att hon ska flytta ifrån mig. Jag får nog ta och flytta med och leva loppan i där.

Jobbig dag på jobbet idag. Tvättar uppe hos mamma och pappa nu, sen söva.

feber i magen .

Idag har jag haft det tufft på jobbet, hugaligen. Tur att min kära vän kom och hämtade mig sen och fick mig på gott humör. Tråkigt nog börjar jag få feber i magen. Ni vet när det värker i hela kroppen? Eller så är det jag som är knäpp. Nu ska vi brumma vidare till min ännu obebodda lägenhet. Vi ska spela gitarr och bara njuta, min bästis och jag. Kanske smida en och annan plan för helgen med, hihihiiii.

fången på balkongen .


Fia med knuff är en förjävla rolig sport det. Och att vara fången på balkongen är inte heller så illa i solnedgången... Men nu har jag dragit på mig mitt otroligt fina nattlinne och ska hoppa i säng. Jag flyttade aldrig hem idag, så jag sover lillebrors säng inatt. Klockan ringer och sex timmar, tröttsamt. Men efter jobbet blir det mys!

dricka rivigt kaffe .

Idag var det så varmt på jobbet att jag nästan svimmade. Jag är så dålig på att äta och dricka! Mamma och pappa kom och överraskade mig, direkt från arlanda. Och nu när jag kom hem har jag tagit emot fina gåvor (sprit) och kollat på semesterpics.

Men nu ska jag gå ner till Emilia och dricka rivigt kaffe med henne och grabbarna grus. Möte om Forsabyggden. Såklart. Vad annars? Finns ju massor att diskutera.

Senare ska jag nog ta mitt pick och pack och dra iväg till my own place. Jag har vaktat färdigt huset nu på ett tag känner jag. Plus att mamma och pappa ska beställa en nyan dator till mig idag. Eftersom jag tänker tacka nej till utbildningen (finns många anledningar) så har jag sänkt kraven på den blivande datorn. Brahej.

morgonpromenader mmm .

Morgonpromenader i mitt hjärta. Satan så skönt. Och har man världens bästaste sällskap så blir det bara ännu mer king. Men nu ska jag förvandla mig till jobbsaran och glida iväg till jobbet. Jag kan inte påstå att jag är taggad, men jag får skjuts av min bäztiz så det är lungt. Mamma och pappa har kommit hem från utlandet också, så ikväll får jag träffa som innan jag flyttar hemover. Dags att fischa duttan nu, hej!

me without you .

Fan vad skönt det är att bara få göra det man känner för. Att bara få skita fan i konsekvenserna. Bara lyssna på sig själv. Längta. Drömma. Hoppas. Och ha hur roligt som helst. Men man får inte glömma att sova lite ibland också, så godnatt.

lagomt sliten tjej .

Vilken helg! Fredagen bara flöt på hur skönt som helst efter jobbet. Och kvällen blev så jäkla trevlig, alla är ju så gulliga och snälla där borta i Ljusdal. Vi gick ut och dansade lite, men tiden gick så otroligt fort och vips så låg vi och svettades i en liten etta. På morgonen väcker Marlene mig och säger att hon är blind och att vi måste gå hem. Fast vi hamnade på en parkbänk med en varsin cola och ett paket alvedon istället, kunde inte vara skönare. Fast ja, det såg nog inte vackert ut...

Lördagen fortsatte att vara en jävla seg dag. Sov några timmar, åt lite gurka och tog en kall dusch innan man var på g igen. Det blev järnvägs igen, hur hett som helst. Vi dansade hela natten och svetten bara rann av oss. Så när det började regna in på dansgolvet vart det lyckat, om man sägerrrrr. Himla skön kväll var det!

Idag vaknade jag upp i ettan igen av att Marlene plingar på dörren och säger att hennes mamma är där och ska hämta oss. Panik! Fyfan vad sliten jag var. Men en skagenbaguette och en cola piggade upp. Och nu är jag hemma. Ska slänga mig i duschen och sen sova sova sova. Jag är ju ingen partysessa av mig direkt, haha.

Imorgon börjar verkligheten, och jag ska fan flytta hem till lägenheten igen. Bra!

jag vill inte inte .

Sådära ja. Nu har jag fått min dagliga dos av Marleninen. Vad ska hända när hon flyttar till huvudstaden? Jag vill inte inte inte. Men det ska vi inte tänka på nu, nu när allt är grymt. Imorgon efter jobbet drar vi till Ljusdal och lever goa livet igen!

Nu ska jag duscha och hoppa i säng, det kan bli lite svårt att kliva 04:50 annars.

webbutveckling ?

Vad glad man blir när det ramlar in sex matbeställningar när man ska stänga köket om några minuter. Hur kul som helst, verkligen. Jag trodde fan aldrig att vi skulle komma därifrån någon gång, men nu så sitter jag tack och lov här hemma. Slutkörd.

Just ja, jag kom in på utbildningen jag sökte. Men nu vet jag inte hur jag ska göra, man kan ju säga att saker och ting har förändrats de senaste veckorna... Ja? Nej?

Nu ska jag vattna mammas blommor ute, sen blir det en till skönan långpromenad.

never come back .

Jag vaknade innan klockan ringde imorse, drack kaffe ute i solstolen och tog sedan en lång promenad. Så visst är jag lite lite gladare idag. Däremot känns det inte tipptopp att jag ska åka och jobba om en timme. Det var för tusan inte ett moln på himlen nyss när jag var ute. Men vad göra. Jag får hoppas på finväder till helgen.

Ikväll blir det antingen en till promenad, bra umgänge eller småstadsliv på august?

bara nikola funkar .

Trots en skön dag på jobbet, chill på stranden i någon timme och en otroligt bra kväll med forsa-roligt folk känner jag mig nere av någon anledning. Jag blir inte klok på mig själv. Vart tog gnistan vägen? Det känns som om det är något som gått sjukt galet snett? Nej jag säger som Nikola, jag tappa tempo. Han är förövrigt det enda som får mig på sköna tankar nu... Fast imorgon ska jag vakna upp glad igen.

sex shoppingkassar .


Idag innan jobbet shoppade jag ihjäl mig. Bland annat denna fina kofta som jag velat ha enda sen Emilia visade sig i sin. Och underkläder... Fasen vad jag har handlat fina underkläder. Jag som aldrig förut har brytt mig har blivit trostokig!

För övrigt är jag tacksam över att det är kallt här nere i mamma och pappas källare där de har datorn, och för att vi har nå jävulskt goda räkor på jobbet. Slipper svälta ihjäl idag med. Skönt. Däremot var jag jävligt skitsmart och glömde dricka mycket vatten idag, så nu sitter jag här med huvudvärk och äckligt illamående. Otacksamt.

Men nu ska jag starta tvättmaskinen och ta en dusch. Sen ska jag gå igenom alla kassar och prova och testa och smaka och gud vet vad. En farligt underbar känsla.

Jag har hittat en svensk snygg vampyr, lite för ung (!!!!!) dock. Hahaha too bad for me.

att ligga på topp .

Nu är det jag + massor av vatten + tranbärsjuice + toaletten som gäller. Det är inte det allra minsta mysigt. Det kostar att ligga på topp, som alltid. Däremot har kvällen varit mysig ändå. Jag och Emilia åkte ut till skogen och hängde med forsakillarna framför en brasa. Trevligt, och nu ska jag hoppa in i duschen innan det är sovdags.

delen av mig .

Att kliva upp klockan kvart i fem imorse var ingen enkel match. Men så fort jag får kaffe och gör iordning min specialmacka på jobbet blir det bra. Och dagen gick fort.

Nu vill jag hem. Till mitt liksom. Jag hatar att bo i en väska med saker överallt. Men mamma och pappa har blivit resgalna så jag är tvungen att bo hos dem med katten en vecka till. Men sen, då ska jag flytta till lägenheten igen och börja leva på riktigt.

Den delen av mig jag trodde du skulle ta med dig finns kvar. Jag har det. Jag kan och jag vill och jag gör det. Men det bästa av allt är att det inte känns fel. Nu börjar det.

svettig skön helg .

Vilken jäkla helg! Finns det något bättre än att vara i/på/vid vatten? Jag älskar det. Och jag älskar också att umgås med Marleninen. Vi har för tusan hunnit med tusen grejer i helgen även fast vi inte hade planerat ett skit. Tur man blivit lite spontan.

Igår lånade vi en liten bil och åkte till Ljusdal på kvällen. Fast vi fick vända halvvägs eftersom Marlene hade glömt nycklarna till lägenheten... Men väl där hade vi det grymt mysigt på balkongen med vin, popcorn och lite annat gott. Mitt i natten gick vi till järnvägs och hade det väldigt trevligt! Natten blev sjukt svettig och otroligt lång, det riktigt rann svett av alla, men vad gör det! Haha, snacka om att det var grymt att inta balkongen och babbla jääärnet med Marlene vid 5-tiden imorse. Sjukt roligt.

Cola, strips och en promenad satt inte heller fel idag. Men nu är jag så jävla sliten. Dusch, fotboll och sängen inom kort. 04:45 ringer klockan och det är inte mycket man kan göra åt det. Jobbigt att mom and dad TAR BILEN till arlanda inatt också...

äntligen helg .

Yes nu går jag på helg! Vad skönt, vad sjukt jävla skönt. Det skall minsann firas med några kalla cider och trevligt sällskap. Och morgondagen är också fullspäckad med skoj, så vi hörs efter en grym helg! Hoppas bara att vädergudarna är med oss.

kanske gud finns .

Kanske det finns en Gud trots allt. Eller, det finns iallafall en otroligt gullig tjej vid namn Linn! Det kan hända att jag blir ledig i helgen tack vare henne, och det skulle vara så guld värt. Nu ska jag bara hålla tummarna att inte några hinder dyker upp.

Tog nyss en lång promenad i skogen med min kära vän Marlene. Hon som är HON, alltid liksom. Det spelar ingen roll när vi sågs senast eller vad vi gör, det känns aldrig fel. Tacksam. Dock slutade vår promenad i en joggingtur eftersom vi hörde (helt säkert) en älg som tjöt bakom oss. Men det var bara bra, eftersom det slank ner en tårtbit idag... Men nu ska jag duscha av mig svetten och hoppa i säng, ett eftermiddagspass väntar imorgon vilket betyder sovmorgon! Sen kanske ledighelg.

Evighet som kändes som en evighet på riktigt. Du kan låna mig igen. Du kan förbruka mig igen. Dom himlarna har lämnat mig för länge sen. Nu vet jag hur det känns, jag hatar att bli liten. Och vintern är så satans lång igen. Två små delar av något stort...

lite sommarkänsla .


Trots allt jobbande så smyger sig några sommarkänslor in lite då och då. Att sola på morgonen och mysa i kvällssolen duger fint då man inte kan ligga på stranden hela dagarna. Men den dagen kommer den också, någon helg när jag är ledig och det är strålande sol och allt är på topp. Nästa helg kanske? Stor sol och inga moln?

Nu känner jag bara att jag vill ha en ny dator. Varför ska jag vänta med att köpa en? Hur tänker jag! Jag ska fasen köpa en så snart som möjligt så jag kan flytta hem igen. För utan dator är det faktiskt värdelöst att vara i lägenheten! Ja jävlar.

Nu ska jag umgås med mamma och pappa som kommit hem, sen kvällspromenad.

walk on water .

Jag skulle vilja jobba förmiddag varje dag! Att skutta iväg till bussen eller bilen klockan 13:00 och bege sig hemåt är så jäklarns skönt. Att man behöver kliva upp mitt i natta för att åka iväg på jobbet skiter man väl i liksom. Sommarmorgon...mm.

Nu ska jag knalla iväg till farmor och farfar eftersom dom ska mata mig, sen ska jag vidare på en promenad. Ja jag säger då det jag, tur att jag jobbar där jag jobbar, annars hade jag svält ihjäl. Men nu blir det grymma räksallader eller massor av glass på dagarna. Och där gick tvättmaskinen klart, perfekt. Ps, jag + hus = sant.

hus katt och bil .

Just nu är jag husägare och allt vad det innebär. Dvs blommor, sopor, katt, post och allt sådant som inte alltid är så jävlarns roligt. Det bästa är tillgången till en hästenssäng för sig själv och bilen. Men lite vardagslyx är man väl ändå värd när dagarna bara består av jobb och promenader. Jag hinner inte ens med datorn (!)

Imorgon ska jag banne mig ta med mig en stor golvfläkt på jobbet. Så hädan efter kommer det att vara fräschare (eller iallafall mindre svettiga) flickor på Dackås! Det ser jag fram emot, ja verkligen. Så nu ska jag duscha bort dagens svett och sova.

Och om du nu ville veta så är detta min tralllåt just nu: Billy Joel – Piano Man.

lite för kul kanske .

Varmaste dagen igår, grymma tillställningar runt om Hudik och jag var på jobbet och svettades ihjäl. Men jag försökte spendera så mycket tid som möjligt nere i bageriet, för i kylrummet är det underbara 6 grader. När jag hade slutat blev det en syskonutgång med Mattias, Frida och Anna. Trevligt värre! Och bekväm skjuts hem.

Mindre trevligt att vakna upp med världens baksmälla, enda lediga dagen liksom. Fyfan. Jag måste verkligen ha en stor coca cola nu. Skönt att börja 13:00 imorgon!

motivationen .

Vad härligt det är när motivationen är på topp. Allt blir så mycket lättare. Synd att jag jobbar på tok för mycket för att göra allt jag skulle vilja göra, men det funkar bra nu också. Jag känner mig glad och det är huvudsaken. Vill man så kan man.

Vart finns alla vampyrer i Sverige? Skulle bra gärna vilja ha en. Livet kallar, hejdå.
RSS 2.0