lagomt sliten tjej .

Vilken helg! Fredagen bara flöt på hur skönt som helst efter jobbet. Och kvällen blev så jäkla trevlig, alla är ju så gulliga och snälla där borta i Ljusdal. Vi gick ut och dansade lite, men tiden gick så otroligt fort och vips så låg vi och svettades i en liten etta. På morgonen väcker Marlene mig och säger att hon är blind och att vi måste gå hem. Fast vi hamnade på en parkbänk med en varsin cola och ett paket alvedon istället, kunde inte vara skönare. Fast ja, det såg nog inte vackert ut...

Lördagen fortsatte att vara en jävla seg dag. Sov några timmar, åt lite gurka och tog en kall dusch innan man var på g igen. Det blev järnvägs igen, hur hett som helst. Vi dansade hela natten och svetten bara rann av oss. Så när det började regna in på dansgolvet vart det lyckat, om man sägerrrrr. Himla skön kväll var det!

Idag vaknade jag upp i ettan igen av att Marlene plingar på dörren och säger att hennes mamma är där och ska hämta oss. Panik! Fyfan vad sliten jag var. Men en skagenbaguette och en cola piggade upp. Och nu är jag hemma. Ska slänga mig i duschen och sen sova sova sova. Jag är ju ingen partysessa av mig direkt, haha.

Imorgon börjar verkligheten, och jag ska fan flytta hem till lägenheten igen. Bra!



Kommentarer
Anonym

aldrig mer sova med linser är en sak som är säker. Men tack för helgen puppa <3

2010-07-18 @ 22:26:37
URL: http://maarlenepersson.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0