sommarminnen đŸŒ»

(null)

Ja, sommaren Ă€r över och hösten Ă€r hĂ€r. Det gick fort, som vanligt. Och Ă€ven om det inte blev en lika varm och het sommar som förra Ă„ret sĂ„ har vi mĂ„nga fina minnen att bĂ€ra med oss! 

Vi gjorde inga större utsvĂ€vningar i Ă„r, utan semestrade pĂ„ hemmaplan. Det kĂ€ndes faktiskt lugnast sĂ„. Vissa somrar Ă€r man nöjd med att bara vara. Men vi sĂ„g till att komma ivĂ€g pĂ„ mĂ„nga dagsutflykter istĂ€llet. MĂ„nga och lĂ„nga dagar pĂ„ stranden, minigolf med grabbarna, nĂ„gon tur med bĂ„ten, lekparkshĂ€ng, mjukglass i mĂ€ngder och hĂ€ng med trevliga mĂ€nniskor! 

Dessutom fyllde ju Mattias 30 Ă„r sĂ„ det blev en liten trĂ€dgĂ„rdsfest hemma hos oss som uppskattades av bĂ„de stora och smĂ„. Mat, dryck och massa hĂ€rligt folk! 


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)   

(null)

(null)

Vi tog oss ivĂ€g till stranden i Ora ett par gĂ„nger, och dĂ€r Ă€r det ju sĂ„ hĂ€rligt! Elsa har verkligen Ă€lskat dagarna pĂ„ stranden. Trots att hon faktiskt Ă€r en liten badkruka... Elias Ă€r den som badat allra mest, han Ă€r ett riktigt vattendjur. Men nog har vi njutit allihopa, det Ă€r ju sĂ„ hĂ€rligt med dessa heldagar. Sol, bad, lek, lunch, fika och svalkande bad. SĂ„nna dĂ€r dagar som gör att man orkar med hösten och vintern med allt mörker! 

NĂ€r det var summer week i Hudik tog jag med mig grabbarna för en myskvĂ€ll i stan. Glass, kvĂ€llssol och hĂ€ftiga raggarbilar! Det var uppskattat. Och för min egen del har det blivit rĂ€tt mycket Marlene-tid. Äntligen Ă€r hon hemma igen! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag och Mattias delade upp semestern sÄ att barnen skulle fÄ ett lÄngt och ledigt sommarlov. Tror dom var lediga i 7 veckor i slÀng, det behöver dom! Men vi fick iallafall 3 veckor tillsammans. Mattias fick en övernattning med spa pÄ Södra berget av mig i 30-Ärspresent. SÄ det var mysigt att fÄ komma ivÀg bara vi tvÄ....

Shopping, god mat, spa, spel pĂ„ Strike club och en god natts sömn. Alltid behövligt att fĂ„ rĂ„ om varandra sĂ„dĂ€r! 

Sen har det varit fotboll, grillkvĂ€llar, kompislek, min födelsedag, kvĂ€llsdopp (lyxen med att bo nĂ€ra sjön!) och bara lata lediga dagar. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vad har vi mer hunnit med? Jo vi hĂ€ngde i Trolska skogen en dag, det var mysigt och spĂ€nnande! Sedan fick jag och Edwin en hĂ€rlig dag i GĂ€vle med mamma och pappa. Mat, hockey och trĂ€ffa alla BrynĂ€sspelar. VĂ€dligt hĂ€ftigt tyckte Edwin! 

Jag började jobba dagen efter att skolan började. Ja tÀnk att vi har tvÄ skolbarn nu! Och det har gÄtt sÄ bra för alla tre barnen att komma in i rutinerna igen. Edwin Àlskar skolan, vilket jag ocksÄ trodde. VÀldigt skönt.

Nu Ă€r hösten hĂ€r och allt snurrar runt som vanligt. DĂ„ och dĂ„ tĂ€nker jag tillbaka pĂ„ sommaren som nyss var hĂ€r, men nog Ă€r vi redo för höstrusk och mys Ă€ndĂ„. Tack sommaren och vĂ€lkommen hösten! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


prinsessan 2 Ă„r 🎀

(null)

Tiden rusar ivĂ€g och hela sommaren har passerat. Vi Ă€r nu inne i september mĂ„nad ocg vĂ„r lilla busiga lillasyster har precis fyllt 2 Ă„r. Är det inte galet? Det kĂ€nns som det var nyss jag fick upp den dĂ€r lilla mörka trollungen pĂ„ bröstet... 

Elsas kalasdag blev fantastiskt fin och mysig! Vi firade henne en dag i förskott eftersom hon egentligen fyllde pĂ„ en mĂ„ndag. Ingen vidare kalasdag det inte. 

SĂ„ pĂ„ söndagen fick hon skönsĂ„ng och morgonpaket av oss hĂ€r hemma. Vilken lycka! Hon hade lĂ€nge gĂ„tt och övat sig inför sitt "kalasch" genom att sjunga ja mĂ„ hon leva för sig sjĂ€lv. Varje gĂ„ng jag har tĂ€nt ljus hĂ€r hemma sĂ„ har hon sjungit en trudelutt pĂ„ den sĂ„ngen. Men nu var det Ă€ntligen vĂ„r tur att sjunga för henne! 

(null)

(null)

(null)

Av oss fick hon en SkrÄllan docka, en SkrÄlla dockvagn, en bok och en mÄlarbok med favoriten Pippi. Hipp hurra vilken succé med dockvagnen! SÄ roligt att se hennes lycka i ögonen nÀr hon sÄg den.

Mitt pĂ„ dagen började alla gĂ€ster att droppa in. Och vilken tur att morfar kom, den enda som hon pratat om som skulle komma pĂ„ hennes "kalasch". 

Som vanligt blev det fullt hus och barnen Ă€lskar dessa tillfĂ€llen dĂ„ alla Ă€r samlade. Vi sjöng för Elsa (det bĂ€sta pĂ„ hela dagen enligt henne) och mumsade i oss 2-Ă„rstĂ„rtan som bĂ€sta mormorn gjort till Elsa. Sedan var det dags att hugga in pĂ„ presenthögen! 

(null)

(null)

(null)

Hon fick sĂ„ mycket fint och bra! Fina klĂ€der, en egen stol med sitt namn lika som bröderna har, docksĂ€ng, lego, massor av böcker som hon Ă€lskar, pengar och mycket mer. En helnöjd tjej som hade fullt upp med allt nytt resten av dagen! 

Efter att gĂ€sterna Ă„kt hem pustade vi ut en snabbis innan nĂ€sta gĂ€ng kom. Peter, Elin, Linnea och Ă€ven Johanna kom med presenter! Greta Gris tröja, Greta-böcker, en fin tröja och mĂ„labok/pennor som gick hem hos 2-Ă„ringen. Vilken dag! TĂ€nk att hon Ă€r sĂ„ stor nu, vĂ„r Ă€lskade lilla Elsa. 

(null)

(null)

RSS 2.0