Because we all got different reasons

Dagarna flyter på som dom ska, jag trivs på min praktikplats men längtar samtidigt något så förfärligt efter skolan. Visst låter det sjukt att längta tillbaka till skolan? I know, men jag bara gör det. Kan hända att det beror på att alla mina hat-kurser är avslutade och för att jag saknar klassen, låter mycket möjligt. Tur att det vankas påsklov nu snart.

Idag tog jag en sväng på stan efter praktiken, köpte hörlurar (äntligen) och en present till min älskling. Den andra presenten får jag hämta på torsdag, sen är jag klar vilket känns skönt. Jag älskar att ge bort saker och göra andra glada, men jag tycker det är sjukt jobbigt att komma på VAD man ska ge bort för något. Även att jag är den dära personen som inte blir nöjd heller, jag vill bara ge mer mer mer och köpa det det det. Och jag har liksom inte den smarta ekonomiska insikten i det hela om man säger så. Tur att man är rik utan helvete, annars hade jag haft ett litet problem...

Nu ska jag städa upp i mitt rum och sen fika lite med mor och bror. Det är inte allt för ofta jag träffar lillebror min längre, och inte känner jag igen honom heller. Hål i näsan, har bytt från påse till lössnus, han har blivit lång utav helvete och har skaffat en basröst utan dess like. Just ja, han fyller fasen 17 nu i april. Ännu flera presenter att planera in.

Kvällen ska jag spendera i soffan med TV4 anytime, kanske bakar något finurligt också.

Vill vila mitt huvud mot ditt bröst

FREDAG
Hansen var och spelade innebandy en sväng. Mamma och jag låg i soffan och avverkade tv-program efter tv-program. Spårlöst, rent hus, bygglov och det okända. Jag älskar verkligen TV4 anytime, hur bra som helst för mig som alltid glömmer programmens dagar och tider. Senare på kvällen kom Hansen och vi åkte ner till Marlene och Emilia en sväng och chillade bara, sen hem till mig för att somna snabbt.

LÖRDAG
Vi vaknade rätt tidigt men låg kvar och myste till Pistvakt i någon timme. Sen blev det frukost och en sväng på stan, utan att köpa ett piss. Efter ett tag åkte vi hem till Hansen, och sen tillbaka till stan och åt pizza. Kvällen spenderades framför teven. Jag lyckades sova exakt från att man blåste igång Sverige - Portugal matchen till att man blåste av den, ganska taskig tajming av mig där. Och resten av natten var jag pigg och låg och löste korsord... Men nu är en tidning helt avklarad, hoppas vi vinner skiten.

SÖNDAG
Vi vaknade rätt sent eftersom klockan ställdes fram en timme. Sen gjorde vi verkligen ingenting, eller vi gjorde några försök att ladda hem ett fungerande Sims 2 spel men vi failade. Så vi spelade lite sällskapsspel istället och kikade lite tv bara, sen åkte jag till Glysis med mamma och moster. Forsa spelade och vi stod i kiosken och skrattade åt allt och alla, och frös som bara den. När vi kom hem blev det soffan, låg och kollade på Mia och Klara. Det är ju det bästa humorprogrammet genom tiderna tillsammans med Hjälp!

Snart kommer min älskling som just nu är och jobbar, medan jag väntar borde jag städa upp på rummet mitt. Hur kan det komma sig att jag alltid lyckas fixa till ett sjuhelvetes kaos på bara några dagar? Måste klura på det där nu, och cleana upp.

De sångerna som ingen har hört förr

Men äntligen är det helg, jag riktigt känner hur lugnet sakta kryper fram. Hur roligt det än är på praktiken just nu så blir man väldigt trött, dock är det bara tre veckor plus ett lov kvar nu innan det blir lite skola igen. Och på lovet händer något halvhistoriskt typ, jag ska gå till en frisör och klippa mig! Ja är det inte sjukt så säg. Jag kan inte minnas att jag varit hos en riktig frisör på 3-4 år, bara hos min käre vän Marlene som klippte av mig allt hår sist jag klippte mig. Det blir bara toppning så att håret växer lite fortare tills balen, jag känner mig även skyldig att gå dit innan hon ska fixa balfrisyren.

Men nu ska jag fortsätta att känna in fredagen, ska hoppa in i duschen nu. Även att min bikini från nelly.com anlände idag, den passade perfekt. Ikväll blir det mys med baby :)

Yes overall I think we did a good job


Idag kom våra biljetter, det är ett bevis på att tiden verkligen rinner iväg och att vi närmar oss slutet. Om två månader ungefär sitter alltså jag, Petra, Peder, Hansen, Jimmy, Kristoffer och Mårten på ett flygplan på väg ner till Bulgarien. Det ska bli grymt kul, men samtidigt lite sorgligt eftersom det kanske är sista gången man riktigt umgås med några. Fast så hoppas jag inte att det blir. Om ni läser resekamrater; it's paytime!

Men nu ska jag till mormor och fika lite gött, sen åker jag till älsklingen och sussar sött.

Och jag kunde ha gjort vad som helst


Dom här skorna vill jag ha, och det är mycket annat jag vill också. Förutom att lära mig spela munspel vill jag kunna teckenspråk. Jag är sjukt taggad på att lära mig och ska fasen göra allt jag kan (orkar) för att lyckas. Jag vet redan hur man tecknar badboll, barn, många, jag vill inte och gubbe. Men jag ska ge mig fan på att lyckas, spännande.

Senare idag ska jag nog åka och hälsa på mormor medan mamma och pappa ska på bio. Egentligen hade jag väl kunnat följa med dom eftersom jag gärna vill se "män som hatar kvinnor", men jag orkar bara inte. Det tär på krafterna att praktisera och jag är helt slut efter bara en dag. Så då passar det bra att åka till mormor och chilla lite. Men nu ska jag bädda sängen och äta middag innan jag börjar teckenplugga lite, hahahaha.

När jag föll och flög på samma gång


Idag är det våffeldagen och på praktiken fick vi våfflor till fika. Dock tappade jag suget och tackade nej. Jag kanske är lite fjantig, men jag kunde bara inte äta efter att ha sett hur alla barnen bara dregglade sönder i sin "våffelsoppa" eller vad man nu brukar kalla blöta dreggliga våfflor med utspottad grädde. Fan hoppas att ingen blir äcklad nu.

Men nu efter att jag kommit hem är jag såklart hur sugen som helst på en våffla, med grädde och sylt. Tråkigt nog blir det annan mat till middag idag, men framåt kvällen är det mycket möjligt att jag fixar lite våfflor. Hoppas att älsklingen kommer och hjälper!

Annars har jag inte mycket att komma med, njuter bara av det fina vädret och önskar att det inte kommer mer snö. Jag vill ha vår vår vår nu, och en ny jacka och nya skor. Sen skulle jag vilja att min balklänning blir klar så jag kan slappna av, man går fan på halvspänn hela tiden känns det som. Men jag längtar sjukt mycket till maj och juni, allt ska bli så underbart kul. Och ganska skönt när det då äntligen är över liksom, tror jag. 

Fraktfritt på nelly.com hela veckan


Fraktfritt på nelly.com hela veckan ja, det tyckte jag var bra och klickade hem denna bikinin. Eller det var nog mamma som tyckte det var bra eftersom hon bjussade mig, den kostade ju bara 159 ynka kronor också. Hoppas den blir bra, jag tycker ju inte om bikinisar med band så den här läre nog funka. Nu ska jag bara försöka fjäska till mig två par skor från ellos men jag kanske väntar för att inte verka allt för oförskämd, hah.

Please play the harmonica to me baby


Idag har jag verkligen fått massor av saker gjorda, gud så skönt. Jag började med att ta en promenad efter att jag piggnat till lite, sen slängde jag in en tvätt i tvättmaskiken, slängde och sparade gamla grejer, packade även ner lite flytta-hemifrån-saker i några kartonger, hängde tvätten, dammade ur alla lådor jag har, bytte sängkläder, dammade resten av rummet som såg riktigt jävla jävligt ut, dammsög och hittade mitt munspel.

Nu gör jag allt för att försöka lära mig spela. Det är ju ett så sjukt charmigt instrument så det finns inte! Men ack så svårt är det, hoppas bara att jag lär mig. Piano lärde jag mig någorlunda bra efter lite övning, så det kanske inte är omöjligt... Någon som kan?

Tillbaka till spelandet, senare kommer älsklingen hit också. Och imorgon blir det praktik.

Baby io darei la vita, la mia vita

Här sitter jag, klockan är snart 07:50 och jag är helt påklädd och sminkad. Det var meningen att jag skulle på praktiken imorse, men jag kan bara inte. Jag är inte frisk, och det gick inte att spela märkte jag. Snoret bara rinner ännu och halsen/rösten vill inte hänga med, jag får vara hemma och friskna till tills imorgon. Jag får jobba ikapp.

Vad gör jag nu då, såhär tidigt på morgonen då jag är påklädd och allt? Det får nog bli soffan en sväng och piggna till lite, sen har jag ju ett rum som borde få sig en omgång eftersom det inte blev någe städ igårkväll. Hoppas att jag orkar dona lite sen, för det behövs verkligen kan jag lova. Annars vet jag inte vad jag tar mig till, har mest bara legat i 4 dagar nu känns det som. Ikväll kommer iallafall min älskling hit och sover, som jag har längtat efter honom nu dom här två dagarna. Men ibland behövs nog det med...

Men nu blir det soffan ett litet tag, sen ska jag riktigt tvinga mig själv att göra lite nytta!

Skyll dig själv, inget händer här ändå

Jag vaknade klockan 12:24 imorse, men tog mig inte upp ur sängen för ens klockan var runt 15:00 tror jag. Och jag som nästan lovade mig själv att göra lite nytta här hemma idag, ser lite lurt ut på den fronten du. Men är man sjuk så är man faktiskt sjuk, that's it.

Senare idag ska jag iallafall träffa Carolin, det var typ hundra år sedan så det ska bli roligt. Och kvällen får jag väl ägna åt allt det tråkiga jag tänkte göra idag... Typ städa, rensa, byta sängkläder, sortera gamla saker och så vidare. Men det måste ju göras, och med spotify kan det kanske bli lite mysigt till och med. Eller det var kanske att ta i lite.

Hörs mer ikväll, nu ska jag faktiskt klä på mig. Jäklar ja, klockan är ju bara 15:50 nuru.

Bara blandar ut sin tid med lite te

Så var helgen slut och jag är inte ett dugg piggare eller friskare. Eller visst är jag på bättringsvägen, men jag är fortfarande inte helt hundra. Får se hur jag mår imorgon.

Idag fyllde som sagt svärmor år så det blev massa godsaker och chill hela dagen. Och nu är jag hemma utan min älskling, gissa om jag kommer ha svårt att somna sen. Fast efter att ha sovit några nätter i hans otroligt trånga säng kanske det känns lyxigt med en 140's för sig själv. Har även Hansens gamla snygga långkallingar på mig, blir brare!

Men nu tänkte jag krypa ner i sängen, kanske letar fram en klassisk film att somna till eller dyker ner i korsordstidningen. Hahahaha jag har då verkligen gått och blivit ett korsordsfreak, gubben min också. Men man blir faktiskt sjukt allmänbildad samtidigt som det är roligt, hur bra som helst ju. Men nu lockar sängen, hoppas jag sover gott...

Om vi inte gått i några vattenpölar

Lördagen börjar lida mot sitt slut och jag längtar faktiskt efter lite sömn. Jag är så sjukt förkyld så natten som var bjussade inte på någon djup sömn precis, snora snyta nysa snora snyta nysa... Och samma visa har det varit hela dagen i stort sett, jäkligt jobbigt. När man är riktigt sjuk så inser man då verkligen värdet i att vara helt frisk!

Idag har vi varit i stan och fikat, hämtat Hansens nya brillor och uträttat lite annat bra. Hansen köpte en jacka inne på Carlings och Meli som jobbade där tvingade honom att köpa 4 par strumpor till mig, där gjorde vi en bra affär tycker jag. Vilken tur man har ibland du. Sedan när vi kom hem satte jag mig ute på altanen och löste korsord medan Hansen och hans pappa kikade fotboll (tittar ju inte gärna på Manchester United, haha).

Kvällen har varit lugn med tv och popcorn, och nu sitter jag och nöter bloons. Känner för att varva det igen efter något års uppehåll, måååste. Imorgon fyller svärmor år, grattis!

För övrigt har jag en period då korsord styr mitt liv nästan, men det är ju jäkligt kewl.

Som en fet smäll på käften för allt

Vad less och ledsen man kan bli. Just nu känner jag mig bara helt tom och väldigt fundersam. Det är som att allt jag gjorde inte längre är värt något, och som att det förflutna inte spelar någon roll. Jag skulle vilja spola tillbaka tiden. Sen skulle jag frysa bilden en stund och få dig att förstå att det du ser som omöjligt för dig idag verkligen var möjligt för mig förra året. Men det känns långt borta nu, det är närmare till gråten...

Och du log som om ingenting hade hänt

Äntligen helg, ja äntligen får man sova ut. Och vad passar inte bättre till helgen än att dra på sig en dunderförkylning? Så jäkla typiskt att jag ska bli sjuk igen, jag som nyss åt penicillin... Det har verkligen inte varit ett bra år på sjuksidan för min del, nej uscha. Urinvägsinfektion har jag lite titt som tätt också, så jag har då inte kännt mig speciellt hundra på länge. Ska sova som fan i helgen, bara mysa med min älskling. I need it now.

Jag funderar på hur vissa människor tänker ibland.
Är det svårt att ta en titt på sig själv som person och tänka igenom hur man själv beter sig eller har betett sig? Är det så jobbigt med vissa förändringar att man hellre bara skiter i allt än att ta det som erbjuds? Kan man verkligen må bra av att vara så trångsynt att man inte ens kan se möjligheter? Vissa saker förstår jag, men fan inte allt. Och visst, det är inte som det var förr nu längre.

Och nu ska jag säga en sak som är jävligt sann... Jag anpassade mig. Jag accepterade hur allt blev. Och jag fanns kvar där och fångade upp dig när du blev ensam och inte längre mådde bra.
Har du tänkt på det? Det har jag gjort.

Och man vill bara komma härifrån nu

Ja bort från snön iallafall. Men vilket väder vi har haft idag, man blir ju alldeles lycklig. Första vårkänslan liksom, snön börjar smälta på vägarna och mmm... underbart. Nu hoppas vi bara att all slask försvinner fortare än kvickt också. Tänk vad mys med gräs.

Dagarna på praktiken börjar kännas roligare och bättre, antar att man får mer och mer erfarenheter som gör allt lite enklare. Men jag vill fortfarande att skolan ska börja igen.

Idag har jag varit hos min sömmerska, det blir spännande att se hur det blir. Men tyget var kanonbra och fint tycker jag, och vi kom överrens om ett bra mönster. Efter det åkte jag, mamma och Hansen på Dackås och fikade. Svärmor var så gullig och bjöd oss på allting. Så där satt vi och fikade och pratade en lång stund innan vi åkte hem till Forsa och tog en härlig promenad i solen. Invigde solglasögonen för iår med, galet najs.

Ikväll bär det av till Via där vi sover inatt, imorgon ska gubben min ta stygnen i benen. Hoppas det går bra, sen får han förhoppningsvis också börja praktisera. Men nu ska jag krypa ner här i soffan bredvid min älskling och vila lite efter maten. Börjar få magont...

Härligt väder med vägar utan snö, det är lika härligt varje år! Nu vill jag ha riktig vår :)

Snälla snälla, stanna kvar hos mig

Helgen börjar nu lida mot sitt slut och imorgon är det jag som kliver upp 06:30 igen som vanligt. Det känns aningen tungt, men man tjänar ju knappast något på att hänga läpp över det. Det är bara att gilla läget liksom, och hoppas på att saker och ting blir bättre.

Jag har varit hos älsklingen hela helgen. Vi har promenerat, ätit massor av popcorn och kollat på filmer/melodifestivalen. Jag tycker nog att låten som vann är en bra låt att skicka till Moskva eller vart årets eurovision ska hålla hus. Jag tycker att Caroline af Ugglas låt är väldigt fin sådär, men ingen låt att försöka vinna eurovision med. Äsch jag bryr mig egentligen inte så värst mycket, hela tillställningen blir sämre och sämre för varje år börjar jag tycka. Är det inte så? Det är inte direkt mycket schlager i låtarna :P

Nyss åt vi god fläskfilé och snart beger vi oss hem till mig. Hansen får fortfarande inte praktisera (pga operationen) så han får turen att ligga kvar på mornarna när jag kliver upp. Men nu hoppas jag på en vecka med plusgrader och massor av sol, jag vill ha vår!

Sen en tid tillbaka har jag varit tom

En grå lördageftermiddag och jag sitter här ute i Via och kikar på Manchester United mot Liverpool. Eller egentligen är det väl Hansen och hans pappa som kollar, jag sneglar bara över axeln då och då... Efter matchen ska jag försöka få med mig älsklingen ut på en promenad, som doktorn sa. Gud vilken himla bra läkare - som vill det jag vill, haha.

Men ni får ha en fortsatt trevlig helg alla, har inte så mycket mer att komma med nuru.

Och så kom den efterlängtade helgen

Ja men gud vad skönt, jag känner mig helt slut efter första veckan av praktiken. Visst
är det skönt att komma hem läxfri, men jag tror faktiskt att jag passar bättre i skolan
än att jobba med autistiska barn. Fast så ska jag inte skriva egentligen, efter sex veckor kanske jag har upptäckt att det är det här som jag ska jobba med resten av livet. Så nej, jag tar tillbaka det jag skrev innan så länge. Det är ju lite dumt att ge upp innan va?

Det var guld värt att få sluta 45 minuter tidigare idag och dessutom få skjuts hem till Forsa av min handledare Sofia. Hon är förövrigt en grymt trevlig tjej som verkligen inspirerar mig. Det är så himla skönt att ha en glad (och snygg) 28-årig tjej som sin handledare än en haltande gammal hagga som har hängt sig fast i allt för många år.

Helgen blir förjäkla lugn kan jag iallafall lova. Jag har absolut inga planer, men jag tror och hoppas att det blir myspys med älskling som fick komma hem från sjukhuset idag.

Men nu ska jag skära upp lite melon till mig själv och kolla om det är något bra på TV. Jag hatar att komma hem och inte veta vart resten av familjen håller hus. Jag vet att pappa jobbar, lillebror och hans flickvän är väl på skolan kanske men mamma borde ju vara hemma? Haha gud vad jag känner mig liten. Men ha en trevlig helg, njut sönt!

All you got to do is smile that smile

Nu har jag så fruktansvärt tråkigt att jag inte vet vad fan jag ska ta mig till. Men jag funderar starkt på att tvätta av mig allt smink och krypa ner i sängen och kolla på Twilight en gång till, kanske att den blir bättre efter andra gången? Annars byter jag bara till Patrik 1,5 och ser den ännu en gång. Sen får jag väl somna när jag somnar, imorgon lär jag komma upp lätt eftersom det är fredag. Ser fram emot en lugnan helg.

Och jag saknar min Mattias Östergård-Hansen nå fruktansvärt mycket nu <3

Alla bilder som jag ser framför mig


Min älskling åkte in på akuten igår, han har ju opererat någoning i vaderna förra veckan och nu hade det svällt upp och han fick ont och feber. Men himla tur att svärmor min har uppdaterat mig med sms hela dagen. Och efter att jag slutade praktiken klockan 14:00 ringde jag till svärdaddy som mötte mig och vi gick till sjukhuset och hälsade på honom.

Så min eftermiddag har jag spenderat på akuten, synd att Hansen måste stanna där inatt med. Det är så ensamt att somna utan honom... Men jag får fan tänka positivt, imorgon är det helg och jag har avklarat en vecka av den sex veckor långa praktiken.

Min kväll blir lugn, kanske att jag tar en promenad. Sen ska jag sova tidigt, jävla skönt.
Annars har jag inget att skriva, bara att jag känner mig så himla otillräcklig och... dålig.

Och mitt i allt så ska man räcka till


Har hört mycket bra om Twilight, och igår fick jag äntligen chansen att se den med min älskling. Det var en bra film, men inget mer liksom. Kanske att jag ska kolla på den ikväll igen för att se om den blir bättre, det brukar funka för mig ibland. Dock är både Kristen Stewart och Robert Pattinson riktiga snygga och sköna att bara kolla på liksom.

Praktiken tycker jag känns jobbig, fast det har ju bara gått tre dagar. Men endå, allt är så främmande och svårt och jag föredrar hellre en jobbig skoldag med mina underbara klasskompisar. Det trodde jag aldrig att jag skulle tycka, aldrig någonsin. Ge mig skola.

Hansen åkte nyss hem och jag tog en promenad ute i snön, vart är våren? Nu nöter jag Perssons pack nya album på spotify, fyfan som jag har längtat efter att få höra det. Snart ska jag ta en dusch för att sedan joina mamma i soffan. Jag hatar att sova ensam.

I will never let you down, never ever

Första dagen på praktiken är nu avklarad, phew vad många nya intryck. Men min handledare Sofia var grymt trevlig och jag slår vad om att jag kommer trivas kanon. Bara jag får lite mer erfarenhet om hur man jobbar bäst med autistiska barn. Mina dagar blir iallafall mellan 08:00 och 14:00 så jag går nog inte in i väggen precis. Men skönt att första dagen är gjord nu, de här 6 veckorna kommer att bli nyttiga men svåra.

Nu har jag fem kartonger i hallen som jag bad mormor fixa till mig. Jag ska nämligen sortera gamla saker jag vill spara och ha med när jag flyttar. Allt ligger slängt i påsar nere i källaren nu... Men det ska bli kul att kolla igenom gamla brev, dagböcker, foton och allt möjligt. Och det skulle vara tråkigt att slarva bort allt sånt, dags för ordning nu!

Snart kommer även min älskling hit, och då får jag kanske äntligen äntligen se Twilight.

Imorgon börjar praktiken i 6 veckor

Jag är ganska nervös, men jag hoppas att det kommer gå bra. Berättar imorgon!

And you are the only only one for me

Natten är nu över och jag lyckades bara lägga mitt ben på älsklingens nyopererade ben en endaste gång, det var väl ganska tur det. Men inom en snar framtid kan jag tänka mig att jag glömmer att han nyss har opererats och gör något väldigt opassande, typ knuffar på honom i trappen när jag tycker att han går för sakta eller något i den stilen. Men jag ska göra mitt allra skitabästa för att inte skada dig baby, hahaha var inte rädd.

Snart ska vi åka till stan för Hansen ska göra en synundersökning, sen ska vi åka hem till mig och hämta våran bil för att sedan åka och titta lite på innebandy sm här i hudik.

Kvällen blir lugn med film och mys kan jag tänka. Skulle inte tro att vi går ut på en promenad eller tar en springtur, hahaha. Jag får väl passa upp på min kryckman nu och njuta av att ta det lugnt (även om jag gjort det hela lovet). Och snart är det över, mitt sista sportlov är slut och jag börjar min praktik i 6 veckor framåt. Kan bli skönt, kan bli jobbigt. Jag har ju inte direkt någon erfarenhet av autisktiska barn, men jag får väl nu :)

Och kom ihåg: saker och ting förändras hela tiden, man måste bara vänja sig.

I was born to tell you I love you


Algot skickar bra musik till mig, och jag är nu helt såld. Secondhand serenade,
vilken jävla fin musik och vilka underbara texter. Väldigt värt att kolla in om ni inte redan diggar sönder honom. För mig räckte det att bara lyssna på två låtar för att sen bara vill ha mera. Vad kan man säga? Akustisk rock, ja bara det säger jävligt mycket.

Nu längtar jag tills jag ska till min älskling som jag verkligen älskar av hela mitt hjärta!

Och så som klippan bryter den vågen

Nämen sedärja, nu har jag städat hela mitt rum. Dammat hela rummet, dammsugit,
bytt sängkläder, rensat garderoben lite lätt och röjt undan allt som verkligen låg på fel ställen. Jag lyckades även hinna slänga in en tvätt i tvättmaskinen och hänga den sen, gud vad skönt allt känns nu efteråt. Nu ska jag verkligen hålla ordning på allt framöver.

Men nu rinner tiden iväg och jag längtar tills min älskade älskling kommer hem från sjukhuset. Jag hoppas att allt har gått bra och att han orkar med mig idag som planerat. Vill ju ta hand om min lillbubbis ju, haha. Men nu ska jag fan gå och fräscha upp mig lite.

Allt är inte som det var, ingeting blir som man tror och kanske inte heller som man vill.

Don't keep your broken heart too long


Dagen har spenderats med Marlene och Hansen i stan. Jag lyckades hitta min marinblå kofta jag var på jakt efter, även en sjal. Hansen köpte en snygg klocka och Marlene hittade örhängen, det hela avslutades på donken. Nyttigt och bra va, men det är ju lov.

Ikväll har vi legat i soffan och sett Brynäs förlora första slutspelsmatchen, samt ätit massa onyttigt. Herregud vart ska detta sluta? Jag har inte ätit något nyttigt alls detta lov, men jag skyller på att det är mitt sista sportlov och att det inte har varit speciellt inspirerande väder dessa dagar. Dålig ursäkt, men efter lovet får det fasen bli ordning.

Nyss åkte Hansen hem och jag får sova ensam inatt, det kommer bli tungt. Klockan 08:00 imorgon ungefär ska han operera nånting i benen, håller alla mina tummar att det går bra älskling. Själv ska jag ställa klockan på 09:00 och röja upp på mitt stökiga rum. Det ser verkligen inte bra ut, och för varje dag som går mår jag bara sämre av att vistas här. Efter städningen vill jag umgås med tjejerna, det var fan riktigt längesen...

Ja och så ändrar vi våra planer igen


Vi blev helt slut efter vår 7 kilometers långa skidtur igår med Marlene att vi bestämde oss för att ställa in sundsvallstrippen idag med. Eller ja det kanske mest beror på att vi har så dålig ekonomi att själva resan skulle kosta mer än vad vi skulle kunnat shoppa där, fast skidåkningen var ingen lek den heller precis. Och ps, nu snackar jag självklart om min och Marlenes trassliga inget jobb-ekonomi. Den där Hansen är i en klass för sig!

Istället åker vi med Marlene till stan och försöker fynda något där. Bilden är på hennes mammas bil efter att Marlene hade haft den i ljusdal, så jag hoppas nu att vi kommer lindrigt undan till hudik. Hahaha nej då gumman du är duktig, fast lite rädd är jag nog.

Se upp Kalla för här kommer vi

Det blev ingen sundsvallstripp för oss idag, vi tar den imorgon istället. Men nu ska vi ut och åka skidor med Marlene, det kan ju bli en upplevelse det med. Vi får hoppas att vi kommer tillbaka, och att vi då också är hela. Och vad fult väder det har varit på lovet.

You filled the darkest room with light


En bild säger mer än tusen ord, och bilden är pretty much like my life just nu. Mattias Hansen hela dagen och hela natten, vi är lediga och det är inte sommarväder ute. Så allt är bra och jag trivs, men lite underbarare kunde det nog vara om vi hoppade fram till juni. Eller iallfall till slutet av maj då vi flyger iväg till Bulgarien en liten sväng.

Hur som helst har jag inte mycket att skriva om nu, har just chillat film med brorsan, hans Frida and guess who - Hansen. Vi kollade på the butterfly effect och den var bra. Imorgon ska vi nog till sundsvall och bränna lite pengar (som jag inte ens har) med Marlene. Nu blir det duschning och sängen, och jag längtar redan efter att få somna in.

Rubriken är från en mycket fin låt av Nomy, som förövrigt fan är det bästa efter Lars Winnerbäck imo, men kika in den på youtube om ni inte hört den förut. Hold your head up high heter den. Och när ni ändå är igång kan ni ju lyssna igenom alla grymma låtar.

Har väl knappast lärt mig nåt sen sist


Idag har jag varit en riktig jävla surpuppa som har varit nära till gråt flera gånger. Ni vet när allt känns hopplöst och man lika gärna kunde sova i hundra år. Tråkigt att jag aldrig är trött på mornarna nu bara, det tycker min älskling också skulle jag tippa på.

Men efter att vi kollat på vasaloppet kom vi på att vi skulle gå ner till Marlene, där blev det lite guitar hero och snack. Sen kom vi på att vi ska åka till hennes lägenhet i ljusdal senare ikväll och chilla bara. Förhoppningsvis blir det vi tre på bilden plus Marlene, så vi har just vare inne i stan och fläskat på med chips och dricka. Så det kommer nog att bli en trevlig kväll och natt, sen är det ju en dag imorgon också som gärna får bli jättebra.

Jag älskar att ha ledigt. Sitter hos Marlene nu och ska fortsätta gibba lite gh medan vi väntar på att Hansen ska jobba klart. Hoppas det blir ett förjävla bra lov, sunshiiiiiiiine.

RSS 2.0