Don't keep your broken heart too long


Dagen har spenderats med Marlene och Hansen i stan. Jag lyckades hitta min marinblå kofta jag var på jakt efter, även en sjal. Hansen köpte en snygg klocka och Marlene hittade örhängen, det hela avslutades på donken. Nyttigt och bra va, men det är ju lov.

Ikväll har vi legat i soffan och sett Brynäs förlora första slutspelsmatchen, samt ätit massa onyttigt. Herregud vart ska detta sluta? Jag har inte ätit något nyttigt alls detta lov, men jag skyller på att det är mitt sista sportlov och att det inte har varit speciellt inspirerande väder dessa dagar. Dålig ursäkt, men efter lovet får det fasen bli ordning.

Nyss åkte Hansen hem och jag får sova ensam inatt, det kommer bli tungt. Klockan 08:00 imorgon ungefär ska han operera nånting i benen, håller alla mina tummar att det går bra älskling. Själv ska jag ställa klockan på 09:00 och röja upp på mitt stökiga rum. Det ser verkligen inte bra ut, och för varje dag som går mår jag bara sämre av att vistas här. Efter städningen vill jag umgås med tjejerna, det var fan riktigt längesen...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0