snart blir vi av med soffan...

Jag fick med mig Mattias på en promenad! Helt otroligt. Fast först fick han slumra till på soffan, sen serverade jag en kopp kaffe. Efter det var det bara att gå, superskönt :-)

Mellanlandade upp hos mamma, pappa och broder. Kikade även in hos farmor och farfar på hemvägen.

Nu ligger vi i sofforna och myser. Fast jag avskyr soffan i hörnet som fångar min uppmärksamhet... Vill bara bli av med den. Tack och lov är den såld och redan betald. Den här gången för "bara" 850 kronor. MEN den blir iallafall hämtad :-) Och det blev ju bättre än att slänga den. I slutet på veckan tror jag dom skulle komma - längtar efter att få bort den!

Nu ska jag mysa vidare och fundera på vad jag ska hitta på imorgon. Det finns massor med tråksaker som borde tas tag i här...

idag blir det go-middag här...

Det blev inte köttbullar idag. Fick lite matinspiration från ingenstans och gjorde vitlöksbiffar med champinjoner, klyftpotatis, grönsaker och äpple :-) Det luktar förbannat gott i köket nu och jag är vrålhungrig! Arbetskarln kommer snart hem så då jävlar ska det ätas.

Vad som händer efter middagen vet jag inte. Kanske ska försöka dra med mig Mattias på en promenad? Värt ett försök iallafall :-)

mår som en prinsessa nu...

Aaah, nu mår man skapligt gött. Har precis kommit upp ur badet, varm och gosig. Kroppen är skrubbad, insmörjd och jag känner mig alldeles mysig. Och fräsch!

Sitter i soffan och slappar nu framför Äntligen hemma. Mys! Men om ett tag är det dags att ta tag i verkligheten igen. Fixa håret, laga middag och diska. Idag blir det hemmagjorda köttbullar av älgfärs och potatis eller pasta. Men först ska jag njuta ett tag till :-)

en lugn och skön tisdag här

Idag tog jag mig en lång och skön sovmorgon - utan att få varken huvudvärk eller dåligt samvete! Efter frukosten kom Carro hit, sen gick vi på RK en sväng. Där hittade vi nästan ingenting att fynda, så vi gick hem hit och drack te istället :-)

Nu väntar jag på att en maskin tvätt ska bli klar, sen ska jag faktiskt ta ett varmt och härligt skumbad. Det är dags för tråkgörat igen (tvätta håret) så för att göra det mindre tråkigt lyxar jag till det med ett bad. Det kanske är lite alkisvarning att ta ett glas vin och hoppa ner i badet, men ack så gött det skulle vara ;-)

myser framför tv och brasa...

Nu sitter jag uppe på norrvägen framför brasan och bara myser med båda Mattiasarna! Mamma och pappa är nämligen nere i Gävle och kikar på Brynäs. Men vi nöjer oss med teven, brasan och kaffet här :-) Heja Brynäs!

Hemma har allt blivit rent fint, skön känsla. Imorgon ska jag fortsätta dona lite, och dra på RK med Carro!

mysig förmiddag med mormor

Imorse kom mormor hit och drack kaffe med mig. Sen åkte vi på en liten shoppingrunda. Två nya pärmar, två dagisbyxor och en fleecetröja till Elias, en tunika och två toppar till mig. Tack världens bästa och finaste mormor :-)

Nu har jag landat här hemma igen och ska genast sätta igång och städa. Två maskiner tvätt ska tvättas, golven ska dammsugas och skuras, sängkläder ska bytas och dammtrasan ska fram! Jag ska gärna hinna ha maten klar till 16:00 med. Så här blire inge chilla minsann ;-)

cult design för 10 kronor...

Ja, eftersom jag är loppis/secondhand-galen springer jag ofta på fynd. Denna skönhet från Cult Design kostade mig bara 10 kronor på en loppis i somras! Jag har bara sneglat på priserna på dessa som finns på Ombonat. Men jag vet att de är betydligt dyrare än 10 kronor ;-)

Jag längtar till sommaren och massa loppisturer! Men så länge får jag nöja mig med secondhand-affärerna. Tror banne mig att det blir en prommis till RK imorgon :-)

ett sovrum utan barnsäng...

Ja, vi har ju ett lite rymligare sovrum nu när Elias har ett eget rum. Lite tomt känns det allt. Och mina funderingar kring vad som kan tänkas flytta in i rummet snurrar för fullt i huvudet! Kanske skrivbordet och datorn? Eller något helt nytt? Tiden får väl utvisa hur det blir :-)

skjuter upp allt till imorgon...

Ja så får det bli, men det känns bättre. Elias, Tom och jag somnade som stockar i vår säng efter middagen. Eller ja, efter att Elias hade haft en skrattattack. Tom låg och blundade, jag sjöng och Elias bara tokskrattade! Sötunge :-)

Nu har killarna åkt till Strömsbruk, och när Mattias kommer hem igen blir det söndagasmys. Funderar på att göra varma mackor lite senare eftersom vi åt en ganska tidig middag.

Men först ska jag ligga här, nyduschad och bara njuta.

Imorgon tar jag tag i hemmet - en riktig städdag och jag ser faktiskt fram emot det. Bättre att göra det då, än att snabbstäda under stress ikväll. Trevlig kväll alla!

söndagar är mysdagar...

Förut gillade jag aldrig söndagar, klart sämsta dagen. Kunde det bero på att jag var skoltrött tro? ;-) Nu är söndagarna riktiga mysdagar här hemma!

Mattias och Tom är ute på isen och anglar idag. Elias och jag har hunnit äta frukost, badat, lekt och tagit en skön promenad medans. Så nu sover han ute i vagnen medan jag laddar batterierna i soffan framför skidorna. Mys!

Resten av dagen innehåller bara mer mys. Elias ska hem till sin mamma sen. Så jag kanske klämmer in lite städning mot kvällen. Golven ser förfärliga ut... Men klockan 19:00 är det i vanlig ordning BINGOLOTTO! Gud vad jag blir mobbad på jobbet för att vi är prenumeranter ;-)

ligger och döar i soffan bara

Lördagkvällen är äntligen här! Imorse när klockan ringde 05:20 kändes det himla tungt att lämna sängen där två gosiga pojkar låg... Men väl på jobbet blir det alltid bra! Jag älskar verkligen mina arbetskamrater. Dom får mig alltid på bra humör, är så kloka, roliga och helt fantastiska! Som dom säger: det vi inte vet om varandra är inte värt att veta :-)

Efter jobbet gick jag in på HotChili och beställde mat som pappa skulle bjuda på. Meeeen så upptäckte jag efter att jag beställt att Mattias inte lagt tillbaka mitt bankomatkort efter gårdagens handling... PINSAMT!

Det fick bli pizza på pizzerian hemma i Forsa istället, hehehe.

Vi åt hemma hos mamma och pappa. Elias fick mumsa på fläskkorv och potatis. Efter bus och lek där uppe har vi nu landat hemma i vår soffa. Lillen sover och jag avnjuter ett glas vin - Lördagsmys!

en lugn skön fredagkväll...

Ja, det är precis vad jag har. Elias och jag tog ett bad med hårtvättning och nagelklippning innan nattning, och gud så skönt han somnade sen! Gospluppen. Och inte har han vaknat någonting ikväll heller.

Själv har jag legat i soffan och lyxat till det med apelsin, chips och citronvatten. Har en rejäl crush på citronvatten nu! Det står alltid en kanna redo med kallt vatten och citronskivor i kylen - mmm ;-)
Nästan bättre än cola, men bara nästan...

Snart ska jag krypa ner i sängen jag med. Det känns som att jag behöver all sömn jag kan få för att friskna till inför morgondagens jobb! Bara Mattias kommer hem från innebandyn så vi får mysas lite först :-)

lite bättre blev väl ändå...

Ja, nu känns det lite bättre. All värk är så gott som borta. Men om det är tack vare tabletterna återstår att se...

Nu har vi nyss kommit in från en promenad, alla tre. Elias har varit väldigt grinig och gnällig idag. Men vi har bara varit inne hela dagen så det var nog friskluft som saknades - för nu leker han med pappa och har roligt igen :-)

Mattias ska snart iväg och spela innebandy, så då får vi fredagsmysa på egen hand. Har inhandlat lite götta så kvällen är räddad.

det var en jäkla fredag...

Ja, usch och fy vad dåligt jag mår. Det börjades redan igår när vi kollade på hockey. Huvudvärk, illamående, ont i halsen, frusen...

Och inatt blev det värre, imorse var jag riktigt dålig. Men jag har knaprat tabletter och vilat lite nu, så jag hoppas all värk försvinner! Och imorgon måste jag bara vara pigg, för då är det jobb som gäller.

Som pricken över i:et blev det bara strul med soffan också. Det var en tjej som varken visste hur tradera fungerade, eller vad en bäddsoffa var som vann auktionen. Inte kunde hon svenska heller, och bodde nere i Göterborg. KUL! Så nu får vi väl lägga ut den igen...

Nää, ingen bra fredag här än så länge. Hoppas det bara går uppåt nu!

pulkapromenad och fika

Idag klev vi upp tidigt, pappa tog sovmorgon, men jag och lillen var uppe redan vid 7-tiden. Sedan dess har vi bara tagit det lugnt... Lekt, busat, myst, gått 4-5 meter helt själv(!), tagit en promenad och sovit i vagnen.

Nu på eftermiddagen har vi tagit en liten pulkautflykt och träffat Tom. Vi kom hem för ett tag sedan, har fikat och lekt ännumera.

Jag har även hunnit hänga en tvätt och gjort klyftpotatis som står i ugnen nu. Vi ska bjuda Tompa på älgsteken jag gjorde igår :-)

Ikväll är det hockey som gäller! Och ännu senare ikväll tar auktionen på gammelsoffan slut. Det är 13 bud på den och priset ligger nu på 860 kronor. Spännande :-)

stjärnor till en stjärna

Nu har de marinblåa och silvriga stjärnorna jag klickade hem från tradera kommit :-)

Det är ju så fint med stjärnor - speciellt till en liten stjärna!

är så glad för blommorna

Ja, jag går bara omkring och är lycklig för blommorna jag fick! Eller okej, jag ligger i soffan och är lycklig.

Det känns som en bra... investering! Jag menar, hur många murgrönor har man inte lagt ut pengar på under alla år?! Vågar inte ens räkna ut. Men nu står dom där, och dom kommer aldrig att vissna. Tack till Åsa som tipsade om att de fanns på Åhléns för 75 kronor styck :-) Annars hade en vill-ha-galen Sara köpt dom DYRA på Ombonat...

Så ett tips till er som vill ha murgrönor (som inte ser allt för plastiga ut) som håller länge länge - spring på Åhléns! Nu slipper jag vara ledsen över att mina dör efter en månad.

På bilden ser dom inte riktigt ut som i verkligheten. Och den ena ser jäkligt smal ut ser jag, det måste vara lampljuset som spökar :-)

en härlig produktiv onsdag

Idag har vi hunnit med många bra saker! På eftermiddagen fick Elias hälsa på min mamma och vara där medan jag och Mattias skulle hinna med så mycket som möjligt inne i stan. Och tur var väl det, för stadsbesöket tog ungefär 3 timmar!

Vi kör vårt vanliga upplägg när vi storhandlar ;-) Många olika affärer besöks för att få det så billigt som möjligt, hehe. Men likförbannat kommer man hem flera tusenlappar fattigare. Men det vägs upp när man packar upp alla kassar och skåpen fylls :-)

Dessutom fick jag mina tre efterlängtade murgrönor i plast av hjärtat <3

Vi hämtade Elias runt 5-tiden, han hade inte sovit någon eftermiddagslur för han vart så uppspelt och glad när brorsan, pappa och Tom kom hem! Och ändå har han varit vaken till 8 utan gnäll :-)

Storkillen hade gått 6 steg helt själv också! Han höll snuttisen över huvudet och trodde det var mammas händer ;-)

Nu ligger jag i soffan och trängs med Mattias och Tom. Niklas har visst paxat den andra! Jag har precis gjort en stek också tills imorgon så nu ska vi bara slappa!



fullt upp hela dagen lång

Yes, idag har vi haft fullt upp. Mattias åkte och fiskade tidigt imorse medan Elias och jag tog en skön sovmorgon till O8.3O! Efter det blev det lek, bus, mys, promenad, tupplur och lunch.

Sedan åkte vi och hälsade på Elias farfar och farbror Stefan :-) Mattias kom sen han också. Även farbror Janne! Bara en massa gubbar, men det gick bra ändå tyckte Elias! Och lite senare kom farmor hem med pizza - mmm... Så hela eftermiddagen och kvällen har vi spenderat i Bobygda, mysigt och roligt!

Nu sover lillen i sitt rum för första gången! Det tog 45 minuter att få honom att somna. Det blev en sen eftermiddags-nap så han var nog inte sådär jättetrött. Men jag gav mig inte ;-) Han somnade dock utan skrik och grin, så det var ju skönt.

Vi ska väl hoppa i säng vi också snart. Imorgon väntar en ny dag. Ett stadsbesök och lite annat pyssel står på schemat.

fina lillebror + fina svägerskan

Nu på kvällen har vi haft besök av Mattias och Frida. Roligt tyckte Elias! Han är minsann inte blyg för dom längre, han bara leker och har otroligt roligt :-)

Just nu tittar jag på Sofias änglar och fäller en tår. Så sorgligt men så fint...

vår sköna måndag i bilder

Lite bilder från vår sköna, slappa dag! Nu har vi precis ätit. Mamma hade med sig kött som blev över, så vi behövde bara göra klyftpotatis, sallad och lite mer sås. Ädelostsås - mums! Elias mumsade glatt i sig lax :-)

Nu sover lillen och vi vuxna slappar ännu en gång i soffan. Elias är i en period då han ska bli buren hela tiden, vill inte alls vara själv, så man får inte en lugn stund ;-)

så har en ny vecka startat

Måndag! Som det har snöat inatt... Vi vaknade klockan 7 och då trodde jag att det fortfarande var natt. Jag som var pigg och allt, dessutom hade Elias börjat vakna. Men turligt nog så var det morgon, faaaast vi låg och drog oss och myste till strax efter 8.

Sedan gick jag ut och skottade. Mattias fick ta över sen och borsta av/skotta fram bilarna. Nu väntar vi bara på att parkeringarna ska skottas.

Annars har vi bara myst denna förmiddag. Jag och Elias tog ett bad och tvättade håret. Som vanligt skönt att få det tråk-görat gjort, hatar att tvätta mitt hår :p

Nu sover pojken ute i vagnen efter en promenad, och vi vuxna laddar batterierna i varsin soffa. Känns som att det är läge för lunch när prinsen vaknar :-)

bingolotto-mys på frejavägen...

Ja, här myser vi till bingolotto minsann! Mamma och pappa var här tidigare ikväll och fikade och lekte med Elias i hans nya rum. Han verkligen älskar att vara där, vill dit hela tiden, och allra helst ner i sängen med alla leksaker :-) Roligt för Sara att uppoffrandet av walk-in-closet var uppskattat! Ångrar mig inte en sekund.

Nu varvar vi ner med välling framför bingolotto. Elias säng har fått flytta in i vardagsrummet ikväll. Mys!

Hoppas på storvinsten ikväll, skulle inte sitta fel ;-)

nybakade frallor & vita tulpaner

Söndag, mysiga söndag. Imorse fick jag för mig att baka frallor (alla bloggerskor jag följer bakar ju jämt bröd till frukost, och det låter så jääääkla mysigt). Så idag fick även vi varma, nybakade frallor till frukost och även två påsar att frysa in. Mums!

Sedan gjorde jag ett ryck och dammsög, torkade golven och dammade lite. Det borde jag gjort för längesen, men nu så! Mattias åkte och handlade medans, och kom hem med vita fina tulpaner :-)

Nu ligger jag och slappnar av i soffan till tvättmaskinens ljud, skidor på teven och Mattias pillande på datorn. Bra nog mysigt!

Senare ikväll kommer Elias så då blir det ännu mysigare. Det är pappavecka från söndag till söndag den här gången :-)

jag har offrat mitt rum...

Ja, det är sant. Jag har offrat min älskade walk-in-closet för att göra ett litet rum åt Elias! Det må vara ett litet, tråkigt rum, utan fönster. Men det är iallafall ett rum. Man får göra det bästa av situationen. Jag har rensat ut en hel sopsäck med kläder och flyttat in i Elias gamla garderob nu. Men som mormor alltid säger: "vad gör man inte för barnen!?"

Än så länge är det bara tillfälligt klart där inne. Man kan ju alltid måla en fondvägg och trolla lite med tyger för att mysa till det :-)

Hoppas pappa och Elias blir glatt överraskade, klart 1-åringen ska ha ett eget rum!

en jäkla sovmorgon hänne...

Men jäklar vad jag kan sova! Jag blir bara stöss... Inatt har jag sovit 12 timmar. För om inte jag ställer någon klocka eller har en morgonpigg Elias här, så sover jag tills jag inte har någe mer sömn att ge! Det är något som har kommit de senaste 2 åren, innan dess hade jag grymt svårt att slappna av.

Men jag vet inte om det är bra eller dåligt att ha den förmågan att kunna sova? Det första jag tänker är att det är dåligt och att jag avskyr att sova bort hela förmiddagen. Men å andra sidan vore det kanske värre om man inte kunde sova? Hur som helst tror jag att det kommer från jobbet. Att kliva upp 04:00 är inte alls skönt. Därför blir det världens lyx när man få sova ut. Jag får helt enkelt lära mig att inte "missbruka" sovmornarna, för jag vet att jag inte mår bra av att sova länge. Och jag vet att jag inte behöver 12 timmars sömn/natt.

Denna lediga Lördag ska jag ägna åt att dona på här hemma bara. Fast det blir lite mer grov-dona idag. Ugnen ska städas, garderoberna, skåp, lådor osv. Allt för att stilla mitt dåliga sov-samvete!

Men med skidor på teven ska det nog gå fint :-)

exklusivt fredagsmys här...

Ja, här har vi ett väldigt exklusivt fredagsmys med popcorn, citronvatten och hockey på teven. Man tager vad man haver! Men det är bra mysigt ändå :-)

Åt en exklusiv fredagsmiddag också, spagetti och köttfärssås med kantareller... Haha, ibland orkar man verkligen inte anstränga sig. Och då duger faktiskt det enkla!

Imorgon väntar en ledig dag, vi får se vad som händer helt enkelt. Har några saker jag borde göra. TREVLIG HELG :-)

en riktigt fin fredag...

Idag är det Elias och jag för hela slanten. Jag har struntat i allt vad hemmasysslor är. Kul för Elias som får 100 % uppmärksamhet (det bästa han vet) och nyttigt för mig att låta disken vara odiskad, låta tvätten få hänga kvar fast den är torr osv osv osv.

Igår hände något fantastiskt! Jag fick Elias att somna i sin egna säng för första gången. Han har alltid sovit med oss innan och fått panik av sin säng. Men igår kl. 2O:3O satt jag i en halvtimme med honom och sjöng, smekte på ryggen och vaggade honom medan han drack välling - och han somnade! Utan grin och panik. Och det var bra, för vi hade ingen babysitter-walkietalkie. Hade varit farligt att lämna honom i vår säng då..

Han vaknade inte för ens halv ett, då somnade han om direkt igen. Men vid O4:OO tog Mattias upp honom i våran säng för han var sååå Elias-sjuk :-) Där sov han sött vidare till O8:1O. Underbara sov-barn!

Nu har han sovit 1,5 timme i vagnen efter en härlig promenad. Så han vaknar nog snart. Och då är det lunch på schemat innan mamman kommer och hämtar.

Ps, soffan ligger på 800 kronor nu :-) Tur att jag inte slängde den...

de andra två lådorna...

Dom kom visst inte med i det förra inlägget... Iphonen är smartare än mig än så länge ;-)

älska att organisera...

Idag har jag haft mycket mer energi, och gud så härligt det är! Jag kom upp i bra tid, och började dagen med en dusch och hårtvättning så jag blev pigg. Skönt att få hårtvättning gjord med ;-)

Sedan dess har jag donat på bara. Varit ute ett bra tag och skottat, hämtat grus, grusat gången, borstat av bilen och letat fram lite lådor osv i förrådet. För finns det något bättre än lådor/korgar?! Haha.

Jag har korgar och lådor preciiiiiis överallt. Men ja - jag älskar att organisera och dölja lite mindre fina grejer i dem.

Så nu på förmiddagen har jag rensat ur skrivbordet, slängt en massa, satt upp en ny datorskärm och gjort det lite mer organiserar på det tidigare röriga skrivbordet... Sånt känns alltid skönt!

Ikväll kommer Elias och sover här, för det krisade med barnvakt och det är klart jag ställer upp imorgon då Mattias jobbar. Blir mysigt :-)

Tre nya korgar/lådor in:

samma lika idag igen...

Ja, det har inte hänt mycket idag heller. Jag är fortfarande seg och slut i hela kroppen, men någon riktig förkylning har inte brutit ut än iallafall.

Men jag har iallafall tvättat alla överdrag till den förra soffan, låtit dem torka och satt tillbaka allihopa. Vi har nämligen en hel del köpare på soffan så då måste den ju fräschas upp. Jag som tänkte köra den till soptippen... Jag får väl tacka min käre sambo som var så envis och ville få den såld. Jag trodde ju inte att någon ville köpa den för 5OO, men nu ligger budet på 51O till och med ;-) Och vem vet, det kanske bara blir mer och mer!

När Mattias kommer hem blir det middag, ska improvisera och hitta på något nytt idag - spännande. Senare ikväll blir det hockey på Norrvägen. Jag ska föreslå en promenix upp dit, men jag tvivlar på att en viss herre går med på det. Meeeen man kan alltid försöka! Det skadar ju inte med lite luft och motion.

Imorgon tar vi nya tag, jag hoppas att jag är piggare och får någonting gjort. En dag utan sysslor är skönt, men inte mer än så! Jag hoppas på mer jobb, personalmötet igår blev verkligen en chock. Men det var kanske tråkigt nog det som behövdes och nu blir det bara bättre. Ingenting blev sämre för mig iallafall, väldigt tacksam :-)

idag har ingenting gjorts...

Nej idag har det inte gjorts ett skit nästan. Jag är på väg att bli sjuk känns det som, helt orkeslös... Så det har faktiskt varit rätt skönt att göra just ingenting.

Otroligt passande kom min Sköna hem-tidning idag. Jag fick ju en prenumeration av brorsan's underbara Frida i julklapp :-)

Så medan fisken är i ugnen och potatisen kokar ska jag bläddra lite i den och samla ork och energi inför p-mötet ikväll.

en trevlig bowlingkväll...

Tänk att man aldrig ska bli bra på att bowla... Men kul och trevligt är det alltid. Roligast var dock när Mattias ramlade och gjorde "övertramp" :-)

Nu har vi haft en chillkväll i soffan. Det är väl snart dags att hoppa i säng! Imorgon är jag ledig och har inte ett dugg inplanerat, förutom ett personalmöte på kvällen. Undra om det bjuds på go-fika?! Annars vore väl konstigt ;-)

iphonen kräver all tid ...

Ja det blir inte så mycket datorsittande för min del längre, min kära lilla vita iphone kräver mycket tid den! Men nu tar jag mig tid i fem minuter, kom precis hem från jobbet och ska pusta ut lite innan jag börjar med eftermiddagens sysslor. Eller pustar ut gör jag väl inte direkt... Dagen på jobbet var sjukt lugn, så jag är inte det minsta trött. Det enda jag har gjort idag är tamigtusan att dricka kaffe :-)

Så jag tänker köra på lite här hemma medan jag har energin. Det ska tvättas, lagas mat, diskas osv osv osv. Dessutom kom alla kort jag beställde med posten idag. Det blev 2OO st istället för 1OO, jag hade tydligen två gratiserbjudanden. Och tur var väl det. Brukar alltid beställa två/tre av varje kort så jag kan klistra in i Elias bok och ge en bunt till hans farmor och farfar! Så jag har lite att dona med om man säger så.

Klockan 19:OO ikväll ska vi bowla med Micke och Åsa - det ser jag fram emot. Det är något man inte behöver vara bra på men det är förjävla roligt ändå. Förutom den gången då jag kastade över mitt klot på en annan bana...

Jag är glad att jag kom helskinnad till jobbet imorse iallafall - FY SATAN VAD HALT DET VAR! Och vid 04:3O då jag åkte var det ju ingen som varit ute och saltat heller. Jag höll på att snurra ett varv med bilen men jag klarade mig. Tack och lov :-)

en mycket skön söndag...

Oj vad länge jag sov imorse, men skönt var det ju! Sedan blev det skid-kik, tvättning, hårtvättning och en långprommis med Carolin - och Emilia i telefonen. Mycket skönt :-)

Jag blev bjuden på mat hemma hos mammi och pappi sen. Gött och trevligt! För ett tag sedan hämtade Mattias mig och nu är det bingolottomys som gäller! Hoppas på storvinsten idag...

Imorgon är det jobb som gäller! Kanon. Och på kvällen ska det bowlas med Micke och Åsa :-)

en mycket skön kväll

Åh! Vilken skön kväll jag har haft. Jag har ätit god tacos, kollat på två filmer, ätit ost & kex, skrattat och bara spenderat fin kvalitetstid med mamma och pappa :-)

Nu har jag bytt soffa, är hemma i lägenheten. Tur jag kan roa mig med wordfeud när jag är ensam. Har vunnit flera matcher faktiskt, till och med mot brorsans svärmor ;-) Nyss slog jag rekord också - 76 poäng för ett ord!!! Vad nördig jag är... Hehehe.

Bjuder på en söt kaninbild av mammas lilla Ragge!

slappar i soffan på norrvägen

Sedärja, då har jag också tagit helg! Dagen på jobbet har varit alldeles lagom - trots att jag höll på att sova över imorse... Men jag kom i tid och bra blev dagen ändå :-)

Nu ligger jag i soffan hemma hos mammi och pappi. Vi har nyss ätit tacos och ska snart kika på en film. Tänker ligga här och mysa resten av kvällen eftersom herrn är i bobygda och fiskar/röker fisk.

Ha en fortsatt fin helg alla ni :-)

snart dags att jobba lite

Ja då var det snart dags att åka och jobba ett pass. Jag är hos mormor just nu och hämtar en massa sängkläder som hon tvättat åt oss :-)

Imorse innan jag åkte hann jag iallafall göra min fredagssyssla - dammsuga! Och det behövdes då verkligen...

Även om det ska bli kul att jobba nu så längtar jag efter fredagsmyset ikväll. Och imorgon väntar jobb hela dagen!

jag hade det på känn ...

Nu har jag satt upp de nya, mörkgråa gardinerna i vardagsrummet. Nu vill jag bara ha nya blommor dit. Helst murgrönor, runda - i plast. Ja det är sant... Jag är så fruktansvärt dålig på att hålla mina murgrönor levande. Och jag har sett fina i plast, som inte ser "plastig" ut, på Ombonat. Men då kostar dom en slant också! Vi får se om jag unnar mig en vacker dag. Synd att man inte fyller år än på ett tag! Vill ju ha!

Jag får iallafall glädja mig åt att jag ska få jobba imorgon och på Lördag. Det var verkligen på tiden, känner mig så lat av att vara hemma ju! Jag hade ett missat samtal från chefen idag, jag hade lite på känn att det handlade om att jobba ett eftermiddagspass imorgon. Och precis så var det ju, när jag ringde upp na sen :-)

Nu är det skidskytte! Fortsätter att mysa-plocka-dona med teven i bakgrunden...

från kalaset hos mamma







Lite bilder från gårdagens kalas i det nya fina huset! Mycket trevligt, gott fika, fina paket - och ett 1-årigt charmtroll. Ja, tänk när detta charmtroll blir en tonåring ;-)

och så var det torsdag då

Just nu sitter jag och pustar ut i soffan för första gången på väldigt länge. Två kvällar i rad har det varit kalas för Elias, först hemma hos oss och igårkväll hemma hos mamman. Två trevliga och mysiga kalaskvällar! Men man blir ganska så trött - både barn som vuxen :-)

Nu på morgonen har jag och Mattias varit på ett möte med Folksam. Mycket givande och nu vet vi vad vi ska jobba vidare med. Handlade lite smått på vägen hem, och nu sitter jag här och bara är. Har inga måsten nu på eftermiddagen så det känns otroligt skönt. Ska kanske sätta upp nya gardiner i vardagsrummet... Annars tänkte jag bara dona på lite. Tvätta, städa och mysa omvartannat.

Fast allra först ska jag skicka efter 1OO gratis bilder. Det gäller att passa på! :-)

kvällens kula 1-årskalas







Några få - av alla 99 bilder och filmer - från Elias första kalas hos pappa! Det var så roligt och mysigt så. Tårtan vad god tyckte Elias, och alla paket var så fina! Roligast var nog polis-gå-bilen som han fick av min pappa. Oj vad han har sprungit runt runt med den, och blivit skjutsad fram och tillbaka. Det gick nästan lättare för honom att gå med den än med lära-gå-vagnen. Polisbilen snurrar han och vänder med hur enkelt som helst, dessutom låter den aningens högre (och roligare!) än vagnen ;-)

Vi får se när han har tid att upptäcka och leka med de andra fina paketen han fick! När alla hade åkt hem var han fortfarande uppe i varv - men ändå så trött. Det tog ett tag att somna, men nu så. Själv ligger jag i soffan efter att ha plockat ihop och diskat undan allt. Är bra nog trött jag med.

Det blir nog sängen snart, för imorgon är det full rulle. Kalas på eftermiddagen igen! Fast först ska jag dona lite med iphonen. Det är ju så sjukt kul. Fattar inte hur jag har överlevt utan förut, hehehe ;-)

Testar blogga med iphonen

Ja jag måste ju prova hur det går att blogga från mobilen :-) Bjuder på en fin bild dagen till ära!!!

smygfirar 1-åringen idag




Idag på förmiddagen har Elias och Mattias varit ute på en liten pulka-utflykt. Så mysigt och roligt så! Medans bakade jag lite kolakakor och slängde ihop en egen liten tårta till 1-åringen. Vi ska ju ha ett kalas här ikväll för min familj + släktingar, storkillen fyller 1 år imorgon :-)

Mattias ska göra en tårta till honom imorgon också, då vi ska fira hemma hos hans mamma och Anders mfl. Så jag gjorde bara en liten lätt "tårta" med ytterst lite sockerkaka och grädde, mest mosad banan och barnmatssylt. Men är det kalas så är det - klart det ska vara en egen tårta då! Och ballonger, serpentiner och paket!

Killarna sover just nu så jag ska lägga mig på soffan och utforska min iphone. Mycket att lära sig! Jag har ju förberett allt och diskat, så nog kan jag slappa liiiiiite iallafall. Efter det blir det en dusch och lunch.

en mycket trevlig dag ....





Trevliga Måndag! Har varit full fart från början till slut. Jag var själv med Elias på förmiddagen, vi lekte lite med Carolin och tog sedan en skön men kall promenad. När Mattias kom hem åt vi middag, lekte lite mer och sedan kom Micke och Åsa hit.

Vi åt ost och kex och hade det lugnt och skönt bara. Eller så lugnt som det gick, med ett bustroll i full fart blir det mycket spring och bus :-)

Med sig hade dom en fin kivi iittalaljuslykta och goda doftljus - vad dom skämmer bort oss! Men gud så glad jag blev. Nu är det som sagt bara att börja samla! Vet inte hur många gånger jag kikat på dessa lyktor men ballat ur i sista stund pga snålhet och istället bara drömt vidare ;-)

Min iphone 4s kom idag också :-) Så kvällen har jag ägnat åt att försöka förstå mig på den. Jag vet inte riktigt hur det går. Men den är igång iallafall. Och mitt nya nummer är 072-5215048. Men nu är jag så trött att jag nästan ser dubbelt. Ska krypa ner bredvid grabbarna och sova några timmar nu innan det blir full fart imorgon igen. Ett kalas för storkillen väntar! Tack för en bra dag alla inblandade ♥

och så börjar en ny vecka

Måndagmorgon och en ny vecka är här! Jag klev upp med Mattias imorse, han skulle åka och pimpla igen. Själv har jag hunnit tvätta, diska och vakna till ordentligt. Och tur är väl det, för om ett litet tag kommer Elias hit. Så vi får se vad vi ska hitta på med pappa är och fiskar upp mat till oss ;-)

Vi ska iallafall passa in en promenad med Carolin då det är dags att sova tupplur för lilleman. Och senare ikväll får vi besök av Micke och Åsa! Vi ska äntligen äta upp alla ostar och kexer vi hade med oss till dom på nyårsafton. Mums. För efter den brakmiddagen vi fick där orkade vi inte! Så det blir trevligt med lite främmande. Men vad som händer däremellan vet jag inte. Vi tar dagen som den kommer. Om Mattias kommer hem någorlunda tidigt hinner jag kanske baka lite kakor tills det lilla kalaset vi ska ha här imorgon :-)

hipp hurra för m.hellner


Jag hade en tomte framme iår, inne på toaletten, och självklart glömde jag att ta bort den när julen åkte ut. Men nu är stjärnan och tomten ute från badrummet och nu är det istället lite mer ljust och vårfint där. Jag skulle så gärna vilja göra om där inne, och tapetsera om i kök och vardagsrum. Men jag tror inte att vi kommer lägga ner den energin i denna lägenhet. För vi överlever faktiskt ändå :-)
 
Jag har legat i soffan och kikat på skidor idag - och oj vad Marcus Hellner är grym! Att se honom klättra förbi Northug var fan det skönaste jag sett på länge!

Snart kommer Mattias också hem, han och hans bror har varit i Sandviken fram och tillbaka idag. Men snart kommer han hem - med mat som bästa svärmor skickar med. Passande en lat dag som denna! Kanske att vi åker in till Maxi och handlar lite senare. Skulle behöva lite grejer faktiskt. Vi ska ju ha ett extra-kalas för Elias här på tisdagen, dagen innan storkillen fyller 1 år. Hela min familj, och alla andra av mina släktingar tycker ju så otroligt mycket om honom och vill självklart fira med kalas och paket. Blir varm i hjärtat av att tänka på hur alla tycker så mycket om Mattias son ♥ Och för egen del blir jag bara mer och mer tagen av rollen som plastmamma. Det är inte alltid lätt, men samtidigt är det helt fantastiskt och något som gör mig lycklig :-)

en riktig inne-tv-dag här

Söndag! Jag ligger nyduschad i soffan och ska ligga här hela dagen. En underbar tv-dag med skidor. Så otroligt mysigt. Kanske gör ett ryck för att diska och laga middag, men annars så fiiiiiiiinns det ju en pizzeria också. Vi får se hur denna lata, sköna och behövliga dag slutar. Vi hoppas på lite svenska framgångar iallafall :-)

en kall dag ute på isen...



Mina planer om en lång sovmorgon och skid-mys på teven blev det inget av. Istället följde jag med Mattias, Tompa och Johan ut på isen och pimplade. Vi var ute hela dagen och jag frös från första början ungefär. Ingen fisk fick jag heller. Det var bara Mattias som fick fisk av alla oss, 5 stycken. För är det nånting han kan, karl min, så är det att fiska ;-)

Vi åkte och kollade på hockey med mamma sen. Jag frös så oerhört mycket. Så att sätta sig framför brasan med en värmande whiskey var ju inte helt fel. Dessutom krossade Brynäs ett bortvirrat Färjestad så jag glömde totalt bort hur frusen jag var!

Nu är vi äntligen hemma igen. Har duschat, slängt in alla eldluktande fiskekläder i tvättmaskiken och ätit gårdagens tacos. Ligger helt utslagen i soffan nu, sådär härligt trött efter en hel dag utomhus. Men imorgon ska jag banne mig sov ut. Och sedan mysa inne framför teven och skidorna hela dagen lång. Längtar oerhört :-)

bilder från tidigare idag





fixar med bilder & filmer

Ja, denna Fredagkväll när jag är rätt trött och seg så håller jag på att fixa med lite bilder och filmer. Eller lite och lite, det är några hundratals filer som jag lägger över på min externa hårddisk. Det känns som att det är dags att göra det eftersom min dator fick en hel kopp kaffe över sig och kanske inte pallar trycket aaallt för länge. Skulle vara aningens tråkigt om alla minnen försvann...

Det är snart dags att framkalla 1OO gratis bilder också, men jag väntar nog tills lillpuppen har fyllt 1 år. Skulle ha behövt köpa nya fotoalbum också, tre fiiiiiina!

Ska försöka hålla mig vaken ett tag till, somnade faktiskt på soffan innan skidskyttet - och oj så behövligt och skönt det var! Känner att jag kommer att sova gött inatt :-)

kan int slappna av jag-e

Nej det kan jag inte. Jag la mig i soffan mitt på dagen och försökte sova, men då visades såklart en konsert med Plura och underbara gäster på teven. Sen blev jag alldeles för trött för att kunna sova. Ni vet när det kryper i hela kroppen och man är så övertrött att man inte kan slappna av.

Då drog jag fram dammsugaren. Skurade golven. Gick ett varv med dammtrasan. Lagade Fredagstacos. Åt så jag sprack. Tog en varm dusch. Men nu ligger jag äntligen här i soffan igen, tror och hoppas att jag kan slappna av. Känns bra att ha städat och gjort ifrån mig allt. Skulle kunna tänka mig att sova tills skidskyttet börjar faktiskt. Har en stor cola och lite godis som ska tas fram då - Fredagsmys!

trött som ett jävla aaaas

Jag är så jävulskt trött. Så trött, så trött, så trött. Jag somnade till och från under hockeymatchen igår. Men jag såg en bra bit på slutet - och därmed guldmålet. vad glad och stolt man kan bli över grabbarna! Även fast det var en djurgårdare som avgjorde... Men äntligen fick vi vinna!

Vi har nog sovit runt 3-4 timmar inatt. Så ni kan gissa om man var trött när Elias satte sig upp i sängen och ville leka! Men vi tog oss upp, åt frukost, drack kaffe, lekte och gjorde lite nytta faktiskt. Tvätta en maskin tvätt, diska undan diskberget, gå ut och slänga ett ton sopor, dessutom hann jag leka med Elias i snön ett tag :-) Det blev en innetupplur för honom idag, men lite luft fick vi iallafall.

Är glad att jag gjorde ett ryck även fast jag helst skulle vilja sova. Nu kan vi istället lägga oss och vila med gott samvete ett tag när Elias ska till mamman. Jag skulle egentligen ha behövt dammsuga, vi får se hur det blir på eftermiddagen. Annars är det ju en dag imorgon också. En ledig dag då jag ska sova ut och titta på skidorna!

blev på bättre humör nu




Jag gick ut och kikade i postlådan tidigare ikväll - och blev genast på ett bättre humör! Mina kakeldekorer hade kommit, snacka om snabb leverans! Tummen upp.

Och det lyfte faktiskt vårt tråkiga kök en aning. Nu finns dessutom inte längre några ursäkter för mig att baka och laga mat ;-) Jag har inte sett någon som har sånahär dekorer heller, så det känns ju kul att komma på något själv. Jag inspireras ofta av andra och tar efter, det erkänner jag! :-)

Lillen sover, storkillen i soffan likaså. Stackarn är nog lite sjuk ändå... Själv sitter jag i den andra soffan och försöker hålla mig vaken. Men jag funderar på att sova i två timmar tills hockeyn börjar. Kan bli tufft att hålla sig vaken hela matchen annars ju.

snacka om stressig dag

Jag som trodde detta skulle bli en lugn dag... Det började imorse när Mattias vaknade, då måsta han iväg på apoteket innan jag skulle jobba. Där fick han en p-bot på 1.OOO kronor. Kommer hem - blir dålig i magen/illamående. Då var det bara att packa Elias skötväska, bubba ut alla grejer till bilen och skjutsa upp honom till min mamma alldeles innan jag skulle åka till jobbet. Och mitt i all stress glömmer jag jobbnycklarna, jag som skulle låsa idag. Fick tack och lov låna Karins!

Tur det var lugnt på jobbet, gott kaffe och att jag jobbade med Sarah idag :-)

Jag hämtade Elias efter jobbet. Han hade varit som en igel på min bror. Båda Mattiasarna är rätt likt varandra så ha trodde nog det var hans pappa som kom när brorsan kom hem från jobbet. Sträckte armarna efter honom som han inte gör till främlingar direkt :p Allt hade gått jättebra, inga ledsna miner!

Hem och packa upp, bada Elias, plocka undan massa saker, göra välling, lägga honom och NU först kan jag slappna av i soffan. Karlar när dom är sjuk(?) alltså... Men att sitta och spela datorspel går bra det. Tur att jag tog med en räkfralla från jobbet som jag precis tryckt i mig, har inte ätit på hela dagen så jag mår inte direkt prima om man säger så.

Tror inte att jag orkar vara vaken till hockeyn, men jag skulle vilja. Efter att ha jobbat och iprincip varit ensam vuxen här hemma är jag nå jävulskt trött. Ja, jiiises vilken skillnad det är när man hjälps åt med barn, mat, disk, plock osv, tur detta är en dag med undantag :-) Diskberget tänker jag banne mig få vänta tills imorgon!

Nu vart det mycket klagande, men jag är trött och slut. Ska dricka lite cola och hoppas på att jag piggnar till och får tillbaka bra-humöret som saknas just nu :-)

godmorgon kalla torsdag

Vi har kallt inomhus! Det händer aldrig? Så vi har suttit i soffan och värmt oss med täcket ett tag nu, morgonmys! Mattias har sovmorgon idag, såg otroligt skönt ut att ligga kvar i den varma vaaarma sängen...

Men jag jobbar eftermiddag så jag vill ha lite tid här hemma innan jag ska iväg. Håller på att tvätta och lite sånt. Men nu är det dags att byta bajsblöja känner jag, innan vi äter frukost :-) Efter det kan vi nog gå in och väcka/hoppa på pappsen :-)

Sen blir det som sagt jobb för min del, ska bli roligt faktiskt! Ha en bra dag hörenini.

har det förbannat bra ...


Titta så gött vi har det här då! Riktigt onsdagsmys kostar vi på oss. Men jag firar att jag sagt upp mitt 3-abonemang, beställt en iphone 4s, ringt ett viktigt och bra samtal till Folksam osv osv osv. Det finns alltid något att fira, ellerhur? :-)

ett bustroll har anlänt...






Elias har två pappadagar såhär mitt i veckan, då blir det full fart - men även myspys. Han blir här  tills på Fredag. Jag är passande nog ledig så jag ställer mer än gärna upp och är med honom medan pappan är och fiskar och mamman flyttar för fullt :-)

Vi har haft främmande här hela eftermiddagen/kvällen. Elias är jämt väldigt skeptisk till min mamma och pappa i början, allra helst pappa - haha. Men efter ett tag går det bra. Men sen när det kom folk han aldrig hade träffat förr så kostade han till och med på sig några leenden och blev inte alls sådär ledsen-blyg. Det har med andra ord varit full rulle här!

Vi varvade ner med ett kvällsbad och sedan blev han en trött liten mysig bebis innan han somnade. Jag ligger fortfarande i soffan och slötittar på teve. Har planerat att ligga här resten av kvällen och bara slöa faktiskt ;-)

en iphone 4s är på väg...

hur tänkte jag där då?

Ja, hur tänkte jag egentligen när jag var vaken till O2:OO och ställde klockan rätt tidigt imorse? Självklart sov jag över. Inte för att jag har någon tid att passa idag, men ni vet ju hur glad jag blir och hur bra jag mår när jag sover länge... Nåväl, ska man titta på hockey på nätterna får man ta smällen! Konsekvenser :-)

Nu ska jag vakna till liv med en sen kopp morgonkaffe. Sen blir det en dusch, hårtvättning och lite plock här hemma. Inget speciellt inplanerat idag. Än så länge!

Det är lite skidor och skidskytte utspritt under dagen med, så det blir bra. Mysigt :-)

reashopping på internet :


Har roat mig med lite shopping såhär på Tisdagskvällen. Sverige ligger under så jag var tvungen att höja humöret litegranna... Härligt det är med rea! Allt detta för drygt 3OO kronor. Som hittat. En griffeltavla och kakeldekorer har jag varit på jakt efter, så det var ju en lyckträff. Kakeldekorer med små roliga recept blev det, snyggt  :-)

Nu ska jag fortsätta att titta innan jag går och lägger mig. Gör mål nuu dåå Sverige!

bilder från nyår av Åsa







Några av det finare bilderna från nyårsafton hemma hos Micke och Åsa! Det finns tusen miljoner andra bilder också, meeen jag tror ingen av oss vill visa dem för allmänheten ;-) Fast det skulle vara kul att se alla, det var rätt galet där ett tag!!!

Ikväll har jag varit hos mor, far och bror och tittat på hockey. Älskar min lilla familj. Nu är jag hemma igen och väntar på att kvällens andra hockeymatch ska börja - småkronorna! Kikar i min ensamhet efter som min andra hälft är i Bobygda och röker fisk idag/imorgon.

Men jag har det rätt bra endå. Ett glas Tisdags-vin, tända ljus och småpyssel med ditt och datt. Hoppas jag orkar hålla mig vaken hela matchen bara, är som sagt galet trött idag. Och soffan är rätt sovduglig märkte vi igår... :-)

inget rött förens december


Går runt i lägenheten och njuter av att det röda är borta. Mina sinnen störs inte längre ;-) Men det är långt till december så då har nog längtan efter det röda växt fram igen! Även om jag inte tror det just nu...

det nya vardagsrummet


Ja här är ju vår gamla soffa som jag inte saknar ett dugg nu. Visst, den blev våran räddning ett tag då vi bodde i den förra lägenheten och behövde en bra bäddsoffa. Då älskade vi den. Men med tiden har den blivit utsliten, och jag tröttnade på att tyget rörde sig hela tiden (den är lite skrynklig på bilden) säääkert en såndär grej som bara jag stör mig på, men det är skönt att slippa det nu och den blå färgen :-)

Nu har vi två sprillans nya soffor, och en helt annan möblering. Så mycket skönare att ligga i soffan nu. Så mycket bättre att umgås här inne - sitta och fika, spela spel m.m. Dessutom kom det in lite mer grått och beiget bland allt det vita. Skönt & fint.




Nu ska jag hänga en tvätt och sedan bege mig upp till Norrvägen där de blir kaffe och hockey. Känner att jag behöver en en eller två koppar! Jag är så seg. Men ja, jag blev ju utan mitt kaffe imorse eftersom jag tyckte det var bättre (?) att tömma ut det över datorn... Sen ska jag hem och mysa/sova bara. Det är en dag imorgon också! En ledig sådan dessutom.

pallarna före och efter...



Pallarna står på plats och det röda är borta - bra bra! Jag har även utmanat min otur och målat lite mer idag, en stor hög pall på tre ben, som jag fyndade för 3O kronor. Det är så roligt att hitta "fula" billiga saker och förvandla dem till sina egna!

Pallarna på bilden har ju endast kostat mig 2O kronor, och vitfärgen fick jag gratis.

Nu väntar ett diskberg och sedan ska det dammsugas. Jag erkänner att jag skjutit extremt länge på det, men det är ju roligare att måla! Funderar på att ta en dusch först och äta mat, annars brister nog mitt tålamod vilket oftast resulterar i att jag slarvar - gör illa mig - blir less - gör sönder något - blir ännu mer less...

Allt för att undvika ännu mer otur. Dessutom börjar det alpint nu, så då kan jag äta och titta samtidig innan allvaret! Att det ska vara så jobbigt att köra igång då  ;-)

nu har julen gjort sitt...

Julen är nedpackad i lådor, det röda är borta, pallarna är vitmålade - men ändå önskar jag att jag hade väntat till idag. Allt har gått emot mig. Igår välte jag en tavla på hyllan i min garderob, alla fönsterlampor som stått där över julen ramlade ner, en av dom gick sönder. En kruka med jord ramlade ner, och gick sönder. En vas med "vatten/gummikulor" ramlade ner = vatten och kulor överallt. AAAAH!

Jag gjorde illa mig när jag bytte gardiner. När jag målade blev hela jag vit. Och som att inte det vore nog har jag spillt en hel kopp kaffe över min bärbara dator + hela vår vita vägg i vardagsrummet. Tur att vi har två andra datorer, ska se om min funkar lite senare. Men åh, vad arg man blir. Totalt jävla galen.

Nu ska jag lugna ner mig. Sitta och andas ett tag. Jag är hur seg som helst. Hjärtat och jag somnade på soffan inatt (i samma soffa!) och vaknade runt O4:3O, kröp vidare till sängen... Nu är han i Bobygda och jag ska hålla mig här hemma idag. Det blir nog bäst, med min otur. Men innan jag gör något här hemma ska jag ut och ta lite luft. Kolla lite på RK och piggna till. Det är ju skidor/alpint/hockey hela dagen och enda in på natta sen. Mys!! Men nu måste jag ut känner jag... Ha en bra dag höreni.

idag ska det innemysas

Hemkommen från jobbet, en satans lugn dag. Tur vi hållt på med inventering så att man har haft något att syssla med iallafall. Dessutom fick jag vara i butiken idag :-)

När jag kom hem stod det två färgburkar i hallen! Vilket lyx. Pappa hade varit här och lagat handtaget på ytterdörren, tackilitack. Så snart ska jag sätta igång att måla pallarna som jag fyndade häromdagen. Kanske hittar något mer som får sig en omgång? Om jag har mer ork efter målning ska jag städa bort julen. Tror man blir less på den fortare nu tack vare vårt "vintriga" väder...

Men jag är ledig i två dagar nu så jag har lite tid på mig! NU: fram med penseln.

dags att krypa till sängs




Lägger upp någon bild, orkar inte skriva någonting. Är sjukt trött. Så nu ska vi krypa till sängs efter en snöig promenad. Längtar tills 13:OO då jag slutar imorgon...  :-)

vi hoppas på ett bra år

År 2O12 - ett mycket välkomnat år med nya dagar, ny energi, nya mål, möjligheter och många nya drömmar. Nytt nytt  & nytt. Det ska bli ett spännande år! År 2O12.

Vårt nyårsfirande och avslut på år 2O11 kunde inte ha blivit någe bättre! Trevligt sällskap, gudomligt god mat, spel, skratt, dans, tomtebloss, eldtunna, champagne, raketer och nyårskyss. Det var så otroligt roligt. Jag och Mattias stannade kvar och sov på den stoooora soffan. Allt var liksom perfekt, vi somnade skönt, vaknade och tittade på natt-hockey, somnade igen, gick upp och åt frukost och fick en god latte macchiato. Vi var inte ens bakis trots att det blev ett  X antal shottar/halsande ur flaskan igår ;-) Men på nyår får man köra all in!!! Ut med allt det gamla och in med det nya och fräscha. En bild från igår, men det kommer mer hoppas jag ;-)



Nu är vi hemma igen efter att mamma hämtat oss. Vi har legat i en varsin soffa och tittat på tv ett tag. Men snart blir det en dusch, för vi är uppbjuden på middag hos mor och far. Älgstek. Det ska inte bli helt fel. Men jag tror inte det klår gårdagens nyårsmiddag!

Sen blir det bara lugnt, jag ska upp klockan O4 inatt och jobba. Men jag tror och hoppas att det går lätt att somna ikväll. Ska försöka hålla mig vaken hela dagen bara! Längtar till veckan. Ska sätta igång och ta ut julen. Nu går vi mot ljusa tider!
RSS 2.0