hipp hurra för m.hellner


Jag hade en tomte framme iår, inne på toaletten, och självklart glömde jag att ta bort den när julen åkte ut. Men nu är stjärnan och tomten ute från badrummet och nu är det istället lite mer ljust och vårfint där. Jag skulle så gärna vilja göra om där inne, och tapetsera om i kök och vardagsrum. Men jag tror inte att vi kommer lägga ner den energin i denna lägenhet. För vi överlever faktiskt ändå :-)
 
Jag har legat i soffan och kikat på skidor idag - och oj vad Marcus Hellner är grym! Att se honom klättra förbi Northug var fan det skönaste jag sett på länge!

Snart kommer Mattias också hem, han och hans bror har varit i Sandviken fram och tillbaka idag. Men snart kommer han hem - med mat som bästa svärmor skickar med. Passande en lat dag som denna! Kanske att vi åker in till Maxi och handlar lite senare. Skulle behöva lite grejer faktiskt. Vi ska ju ha ett extra-kalas för Elias här på tisdagen, dagen innan storkillen fyller 1 år. Hela min familj, och alla andra av mina släktingar tycker ju så otroligt mycket om honom och vill självklart fira med kalas och paket. Blir varm i hjärtat av att tänka på hur alla tycker så mycket om Mattias son ♥ Och för egen del blir jag bara mer och mer tagen av rollen som plastmamma. Det är inte alltid lätt, men samtidigt är det helt fantastiskt och något som gör mig lycklig :-)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0