ser fram emot en ganska braig vecka .

Måndag och en ny vecka igen, en vecka som ser ut att kunna bli rätt bra faktiskt. Morgondagens planer är att åka till Sundsvall, om allt går som det ska. Men det vore roligt att komma iväg en sväng med bra människor och förhoppningsvis hitta en och annan julklapp. Det vore skönt att bli någorlunda klar i någorlunda tid...

Men nu tänkte jag uppdatera min spotifylista lite och sedan ta en dusch. Frida och jag åker till vallvägen sedan och myser med glögg och annat bra. Teskedsgumman?

första advent, julmarknad i stan och glögg .

Den här söndagen ska minsann inte bli lika seg och tråkig som alla andra söndagar brukar vara. Det är första advent och vi ska snart åka på julmarknaden inne i stan. Och senare blir det middag och glögg hos mormor. Men nu är det dags att leta fram bilnycklarna som jag... tror att jag har längst ner i någon väska. Eller i någon ficka.

inväntar första advent med sunes jul .

Mina nya arbetsskor var verkigen till stor nytta idag, för jäklar vad körigt det har varit. Pajer och sallader hit och dit till stående fikagäster ungefär. Lycka är faktiskt när man får börja plocka undan och städa toaletterna. Kanske överdrev en aning...

I Via bjöds det på tacos och nu kollar vi på hockey. Och resten av kvällen kommer att bli förjävla mysig har jag en känsla av. Vi ska se "flickan som lekte med elden" (skam att jag inte sett den än) och sedan fortsätter vi med Sunes jul. Kanske en och annan klunk julmust också. Ja fyfan vad det är härligt med helg. Och advent.

Morgondagen blir banne mig perfekt, julmarknad och middag + glögg hos mormor.

jag vill jag vill jag vill jag viiiiiiill .

Fan vad det är jobbigt när man vill men inte kan. Eller visst skulle jag kunna, men frågan är om det är värt att ta konsekvenserna. Åh jag blir galen. Men lite ljus i mörkret tack vare fredagsmyset dock, annars så känns det mesta rätt tungt nu. Imorgon ska jag iallafall inviga mina nyinköpta arbetsskor på Dackås, då slipper jag oroa mig för att halka med tacotallrikar eller tio kaffemuggar i handen. Duschdags!

i love you so i love you so i love you so .


Jag bara älskar oss. Du och jag, dig och mig. Och jag vill bara att livet ska komma igång, att framtiden ska börja nu. För det är inte speciellt lätt att inte veta något om hur allt kommer att bli. Men bara en liten knuff i rätt riktning och jag lovar att jag ska ge allt för det jag älskar och tycker om. Jag skulle kämpa ännu lite hårdare.

jag ska flytta till hudiksvall imorgon .

Jag ska flytta till stan imorgon. Dessvärre är det åt min bror jag ska flytta.
Jag ska hjälpa min 1,5 år yngre broder att flytta ihop med sin flickvän. Trots mitt avundsjuka jag-vill-också-flytta-hemifrån-nu-humör ska det nog bli ganska roligt.

Jag menar, för några år sedan trodde jag aldrig att min bror ens skulle komma till skott och skaffa en flickvän... Och nu ska han flytta ihop med världens bästa Frida Flodin, kan det bli bättre? Och som storasyster ska jag göra allt för att stötta dom och hjälpa till (och såklart försöka bortse från att lillebror flyttar före mig och att dom flyttar in i just den lägenheten som jag hade planer på att flytta till...)

Snart ska jag till morfar och julstäda med två underbara flickor/damer som råkar vara min moster och min kusin. Lyckos mig. Det kommer att bli lite mysroligt sådär.

en liten bok om allt som gör mig lycklig .


Då och då kommer jag att tänka på saker som gör mig riktigt jäkla tacksam, glad och lycklig, saker som gör mig till jag. Men sen finns det alltid dagar när allt känns meningslöst, då jag inte kommer på en enda grej som är bra. Man kanske skulle ta och skriva ner allt i en bok som man kan ta fram och läsa när man känner sig down.

Jag skulle skriva om alla mina nära och kära, och om Brynäs. Jag skulle också skriva och be mig själv att lyssna på Laleh och bara smittas av hennes fina personlighet. Tillexempel. Men nu är jag helt slut i kropp och huvud efter ett core-pass så det blir soffan med mamma och pappa resten av kvällen. Morgondagen blir jobbig och kul.

mamma vinner över mig, corepass nästa .

Det är en sak att sitta med alla planer framför sig och veta exakt hur man vill att det ska vara, men att ta tag i sakerna är ju faktiskt en annan sak. Det måste bli en del ändringar och allt ska börja nu på en gång. Jag ska äta lite mat strax och sedan följa med mamma på core-passet som hon hela tiden tjatar om. Undra om det är så pass roligt och givande som hon påstår? Kvällen får bli en kväll med Småstadsliv...

känslan av att inte vara där just då .

Det börjar kännas mer och mer, och bli allt konstigare och jobbigare. Jag vet såklart att det är mitt fel från början, men det hjälper inte. Det gör fortfarande ont att inte vara där just då och uppleva allt, utan att i efterhand försöka klura ut och förstå...

Svart på vitt, allt har konsekvenser. Men nu ska jag kolla på teve och sen åka till vallvägen för övernattning. Jag börjar även bli sugen på att fixa håret igen, slinga lite ljusare. Utväxten har gjort sig synlig och den är betydligt ljusare än det bruna hår jag har nu. Så det kan hända att morgondagen blir en pyssla-om-sig-själv-dag.

feber och värk efter influensavaccinet .

Natten har varit fruktansvärt jobbig, även morgonen. Mattias berättade hur jag hade feberyrat och pratat en massa skit inatt. Och klockan 06:15 vaknade jag med feber, ont i hela kroppen och med illamående. Men efter ett tag kunde jag somna.

Nu känner jag mig lite bättre, men fortfarande inte helt okej. Det känns som att alvedonen börjar försvinna ur kroppen. Dock har jag inte den där onda smärtan i armen som alla pratar om, men det förvånar mig inte om den också dyker upp sen.

Men i eftermiddag ska jag bara vara pigg nog för att ta fram julsakerna, myyysigt.

världens kanske mysigaste helg väntar .


Helgen kommer att bli perfekt. Fredagsmys, julpyntning, åka till Gävle och kolla på Brynäs, gå och se filmen 2012 på bio samt efter det gå och äta sjukligt god mat på Medelhavskällarn. Hur bra låter inte det? Jag och Mattias firar ett år tillsammans <3

Jag är i Via just nu, älsklingen är ute i garaget med pappa sin och fixar med något. Bara jag visste vad vi ska äta idag så kunde jag ju faktiskt börja lite med maten eftersom Karin jobbar eftermiddag. Men vem vet, dom kanske är klara snart också.

Ikväll blir det mys, torsdagsmys till Mysteriet på Greveholm. Kan det bli mysigare liksom? Det var hur längesen som helst jag såg det nu och det börjar bli dags att komma i julstämning nu snart tysche'ja. Och då gör nog favoritjulkalendern susen.

nu har jag trotsat min rädsla för vaccinet .

Nu har jag vaccinerat mig mot svininfluensan, trots att jag är väldigt skeptisk till vad det är som sprutas in. Men jag tog faktiskt inte sprutan för min egen skull, jag tog den för människorna i min omgivnings skull som inte får ta vaccinet och ingår i en massa riskgrupper. Det skulle ju inte direkt vara kul att smitta någon, ellerhur?

Så nu väntar jag på biverkningarna som de flesta verkar ha fått, men än så länge känner jag mig helt okej. Det känns iallafall bra att jag är ledig i helgen och slipper riskera att inte kunna jobba. Men jag ber till Gud att jag slipper få feber och sånt.

so many stories of where I have been .

Vilken dag, vad otroligt mycket jag har hunnit med. Allt förutom att ha ätit känns det som. Eller jag åt en jävligt god lunch på Hot Chili, men det är tio timmar sedan.

Just nu sitter jag här och spelar lite gitarr medan jag väntar på att min käre pojkvän ska dyka upp. Det är så jäkla roligt att bara sitta och spela lite (även om man inte kan sjunga så fint) och försöka komma på något nytt. Lite musikalisk är jag ju faktiskt. Vem är jag likt?

Men min bror tar alla rekord, ingen vet vem han är likt...

Han är lång som fan, rätt smal, ett musilkaliskt jävla geni (stoppar man ett instrument i handen eller munnen på honom så kan han spela), grym på fotboll och dessutom ganska snygg. Det matchar typ inte någon annan av oss. Så orättvist.

möte med arbetsförmedlingen och lunch .

Alldeles strax ska jag och mina kära Mattias åka in till stan för varsitt möte med arbetsförmedlingen. Efter det så ska vi käka lite lunch på Hot Chili och handla lite julklappar. Ikväll ska jag på Bromangymnasiet, nostalgi or what? Hahahahahaha.

brynäs möter mats zuccarello aasen nu .


Självklart hejar jag på Brynäs nu när dom möter Modo, men det är bara det att Modos Mats Zuccarello Aasen är så sjukt het... Men vad är en snygging mot ett helt Brynäsgäng liksom? Just det, ingenting. Men nu har matchen börjat, sängposition!

så sjukt många tankar om allt och alla .


Hjälp vad jag har börjat tänka mycket den senaste tiden. På alla jag älskar, på alla jag saknar, på alla runt omkring mig, på alla jag känner och på alla jag vill hjälpa.

Mmmm, jag önskar att jag verkligen kunde hjälpa.

För hur än det är så blir man orolig när människor i sin närhet, som till och med har samma blod som en själv i sina ådror, inte verkar må bra. Och när man får veta att personer som man redan har en bild av, som till och med har samma blod som en själv i sina ådror, verkligen har stora problem och hemligheter blir det helt plötsligt en annan sak. Det ena förklarar det andra, och jävlar vad konstigt det kan kännas.

Nu vet jag i och för sig att jag har världens bästa människor runt om mig och att vi tillsammans fixar allt, men det värsta är om någon jag älskar kommer till skada och får ärr för livet. Men ibland räcker det inte att hoppas och be, man måste kämpa...

världens bästa dotter i tre hela dagar .

De senaste dagarna har varit både bra och dåliga. Jag har iallafall hunnit städa mitt rum någorlunda. Och jag har varit världens bästa dotter i tre dagar. 3 hela dagar!

Tre. Hela. Fullånga. 12timmars. Dagar.

För vem vill inte vakna upp efter att ha jobbat natt till nykokt kaffe, tända ljus i hela huset, färdiglagad mat, urplockad diskmaskin med bästa julmusiken på? I TRE DAGAR I RAD LIKSOM, mamma bara älskar mig nu. Och utan att skryta eller så... jag kan faktiskt laga mat, det trodde jag inte riktigt. Heeeey, nu vill jag flytta.

Sitter i just nu helt ensam ute i Via, jag väntar på att Brynäs-Modo ska dra igång på teven. Pojkarna spelar innebandy och mamman i familjen jobbar. I'm not scared.

jag antog och klarade av köksutmaningen .


Kycklingspett, ris, jordnötssås och smörstekta champinjoner i lite soja och hackad vitlök. Det var visserligen inte skitsvårt att laga men asgott blev det. Så vi säger att jag klarade av utmaningen. Mattias åt faktiskt också av kycklingen, men mest ris...

Nu ska jag ta mig en varm dusch och sen blir det soffan all night long. Sweeeeeet.

som om en söndag inte vore en seg dag .

Klockan har passerat tolv, jag väntar på karln som står i duschen och sen ska vi rulla iväg hem till mig. Jag kommer att få vänta länge. Mattias Östergård Hansen skulle kunna duscha i 5 timmar om han fick chansen.

Oh, innan jag glömmer... Australia kan vara en av de bästa filmerna jag sett.

Vad gör man en dag som denna? Okej, allt säger sig självt eftersom det är söndag. Men jag funderar faktiskt på att utmana mig själv i köket, laga något asgott som är skitsvårt. Jag är äckligt sugen på kyckling. Det tråkiga är att karln min inte äter det.

svininfluensavaccineras nästa vecka ?


Nästa vecka ser helt okej ut faktiskt. Det jag oroar mig mest inför är vaccineringen mot svininfluensan. Men jag har nästan bestämt mig för att låta mig sprutas. Jag är inte rädd för själva sticket, men för biverkningarna. Min kusin tog sprutan förra veckan och fick åka med ambulans in till sjukhuset efteråt. Och dessutom har jag ingen lust att åka på hög feber till helgen. Men det går nog bra, får man hoppas...

färdigjobbad nyäten nyduschad och trött .

Jag hade egentligen inte behövt skriva så mycket mer än rubriken, men Mattias sover och om jag lägger mig bredvid så kommer jag att sova tills imorgon. Not najs.

Så... Jobbet gick bra och det var inte lika kaosartat som det brukar vara en Lördag, antar att folk är för fattiga för en utefika såhär mitt i månaden. Men vi har haft det roligt ändå, jag tror inte att jag har skrattat så mycket samtidigt som jag jobbat.

Hahahah HAHAHAH ahahaHAHAha HAHAHA haha.

Väl hemma i Via blev det tacos och en varm dusch, förjävla härligt. Snart ska jag och Mattias kolla på en film med Karin, och efter den ska vi kolla på ytterligare en film och bara mysa. PS, nu känns livet på topp igen. Så mycket att se fram emot DS.

fredag den trettonde med mycket myspys .


Mina två senaste dagar har spenderats i stan, och lite nya fynd har faktiskt fått följa med hem trots att jag lovar mig själv every day att spara pengar till julklappar.

Konstigt hur det kan bli va.

Kvällen kommer att bli hur mysig som helst, vi har hyrt tre filmer och laddat upp med en massa onyttigt. Det kanske är lite läskigt att det är Fredag den 13:e och att vi är ensamma hemma hos mig hela natten, men annars så.

Imorgon ska jag jobba, sen blir det tacos och film i Via hörde jag någon prata om!

En bra helg. Men nästa helg blir nog snäppet bättre: Ledighelg, jag och älsklingen ska åka och kolla på Brynäs, på söndagen firar vi 1 år tillsammans och ska ut och äta på Medelhavskällarn. Har även lite funderingar på att plocka fram mina julsaker och komma i stämning, hihihihihi. Men jävlar vad det kurrar i magen nu, mat snart?

bilderna från lofsdalen finns på facebook .


Nu finns det lite bilder på facebook från helgen i Lofsdalen. Den här bilden är tagen klockan 16:00 på torsdagen då vi just kommit fram. Och jag tror vi gick ut lite för hårt den eftermiddagen faktiskt, så det slutade som det slutade för vissa! Men det var roligt, och jag skulle inte tveka på att åka upp dit igen. Fast billys pizza... nehej.

så vid arton blev jag en utav domdär .

Nu är jag hemma, för första gången på väldigt länge känns det som. Och det skönt på många sätt, även om jag är en person som trivs väldigt bra borta också.

Hur som helst är det dusch, scrub, soffan och kycklingspett med feta ost som står på schemat nu. OCH DET LÅTER SÅ JÄVLA BRA TYCKER JAG. Sen kommer mormor och hämtar mig och jag följer med henne hem och myser. Baka och lyssna på julmusik!

Ja, så länge blev jag hemma.

Men hos mormor är jag hemma. Hon är bland det bästa som finns, minminmin Anny.

på pensionat liljevahls sommarterass .

För tillfället låter jag mitt hår självtorka medan jag tittar på en massa two and a half men avsnitt, utan svensk text. Mattias har åkt iväg och spelat lite innebandy. Snart börjar plastikkirurgerna och sen blir det bara mer myspys... Kall saft med is.


Denna härliga låt får mig konstigt nog att vilja svepa några glas vin och ha galet kul?

snow snow snow snow snow snow snow snow .

Tittar ut genom fönstret och ser stora snöflingor som faller ner. Eller inte faller... Dom julaftons-singlar ner sådär sagolikt fint. Jiiises vad jag längtar efter julen nu.

Julmusik på spotify spelas självklart.


Gårdagen blev supermysig. Först tränade jag lite i "gymmet" hos Mattias, och ja jag fick träna utan honom även denna gång. Efter en dusch och lite mat åkte vi till stan och hyrde en film och köpte lite chilinötter. Vi hyrde Änglar och demoner, och den var verkligen så bra som jag hade tänkt mig. Efter filmen somnade vi göttigt.

MEN JÄVLAR VAD FINT DET SNÖAR NU ALLTSÅ, WOW!

Nyss dammsög jag Mattias rum som vi tidigare idag städade och gjorde myspysigt. Resten av dagen och kvällen blir nog lugn som vanligt, tisdagsmys kanske? Ehehe.

har ätit billys pizza för några år framåt .

Efter en mycket trång och lång minibussfärd kom vi hem från Lofsdalen igår. Och tro mig, det var gott att äta något annat än billys pizza. Det dröjer tills nästa gång nu.

Men det har varit riktigt roligt där uppe, och bilder kommer in någon dag framöver.

Idag blir det en lugn mysdag. Fast jag ska försöka tvinga Mattias att gymma lite med mig också i deras lilla gym, då behöver man ju inte ens göra sig i ordning och åka iväg så det kan han inte tacka nej till va? Men känner jag honom rätt så, haha.

woho jag ser det snöar jag ser det snöar .

Lördag, klockan är mitt på dagen och här i Lofsdalen öser snön ner. Det är sjukt vitt här och nästan lite julstämning. Ja julkänsla fick man iallafall på vägen upp hit när vi dunkade julmusik i bilen, mysigt värre. Snart kan man smacka upp julsaker!

Nu ligger dom flesta i sofforna och slöar järnet, det blir lätt så efter några dagar.

Ferre ikväll igen? Men först och främst måste jag försöka ta mig till det lilla ica som ligger några kilometer bort och skaffa mig lite käk. DET VORE JU GOTT MED PIZZA...

vi drar till fjällen, fest hela kvällen .

Nu är vi äntligen framme i Lofsdalen i Jimpas fina stuga, och jävlar vad med snö det är här. Klockan är typ sex och vi är i full rulle redan, men inte klagar jag inte. Nänä!

Jag har nyss bäddat. Petra skrev ett bra inlägg på petrahh.blogg.se alldeles nyss som ni kan läsa tycker jag. Men nu ska vi fortsätta att supa och ha det bra här i fjällvärlden. Snacka om att det kommer att bli en grym helg, and I like. Hörs later...

Men vad ska du bli, vad ska det bli av mig .


Jag har inte haft tid att sitta vid datorn de senaste dagarna. Inte för att jag har haft fullt upp, men för att jag har umgåtts med min älskling. Så mycket mysigare.

Imorse skulle jag ställa mig i duschen och tvätta håret eftersom jag skulle till frisören imorse, det tråkiga var bara att vi hade en vattenläcka... Hur som helst är jag nytoppad nu, och lite lättad eftersom hon tyckte att jag verkligen lyckats med färgningen från svart till brunt hår. PHEEW. Jag var rädd att hon skulle mörda mig.

Nu är jag och Mattias i Via, han ska packa inför morgondagen och sedan ska vi hämta pappa på jobbet. Kvällen kommer jag att måsta spendera på min packning jag också, jag har ju en tendens att överpacka lite. Tycker mamma alltså, inte jag.

Låten där uppe är en annan favorit från Laleh, som förövrigt har blivit sjukt smal?

har nyss sett ullareds premiär på kanal 5 .


Hur sjukt och roligt som helst, är människor sådär galna? Jag har faktiskt varit på Ullared jag också, och visst, det är enormt stort and so on. Men inte handlar man väl för 50.000 på en och samma gång? Men det där blir ett program att följa, haha.

Nu blev jag glad, det blir nog en helt okej avslutning på den här dagen ändå. Jimmy kommer och hämtar mig snart så drar vi till Kristoffer och Petra och myser lite. Bra!

was looking for a place to hide away .


Was looking for a place to hide away, instead I lost the heart I gave away. Tell me how could love stand a chance again? I must admit that I been feeling so alone. It's what I am, it's what I’ve been. What I’ve become...

do not tell me I'll make it on my own now .


Planerna för dagen blev något ändrade, det enda som blev som det skulle var
crosstrainingen. Sedan dess har jag varit en liten prick i ett stort svart hål ungefär.

Jag mår fruktansvärt konstigt just nu. Jag vet att det beror på allt som snurrar i mitt huvud nu och min dåliga magkänsla, men jag kan inte riktigt sätta fingret på det. Ena stunden känns allt så självklart, sekunden efter känner jag inte alls att jag passar in ett dugg där jag är just nu. Och en dålig magkänsla är alltid en dålig magkänsla liksom, men jag har ju mina anledningar... Det är det som är det värsta.

ny vecka med nya händelser och nya tag .

Natten till idag har varit fruktansvärd. Hur kan drömmar påverka en så mycket? Det tog ett tag att vakna till liv och inse en del saker, men jag känner mig fortfarande helt omtumlad. Well well, nu börjar en ny vecka som ser ut att kunna bli riktigt bra.

Det ska bli riktigt roligt att komma bort ett tag med underbara människor, och det ska även bli skönt att fräscha till håret lite. Jag hoppas verkligen att veckan blir grym, men nu är det dags att svettas lite. Tur att mp3:n är laddad med bäst musik.

and every morning I look at you and smile .

Något jag aldrig skulle ha lyssnat på förut spelas just nu för fullt. Keri Hilson feat. Ne-Yo & Kanye West. Vad är det som händer? Och vart ifrån kommer alla känslorna som helt plötsligt infinner sig? Jag fattar ingenting, känner mig helt jävligt konstig.


två riktigt tunga förluster på en söndag .

Söndag, en riktig seg sådan. Jag har inte gjort något vettigt alls förutom klockan 15:00 då vi åkte ner till Gävle. Där skulle vi se Brynäs vinna mot Färjestad, och på vägen ner skulle vi lyssna på radion när IFK Göteborg skulle vinna mot AIK. Skulle.

MEN VAD HÄNDER?!

Två förluster på en söndag, det känns inte helt okej nu. Jag ska försöka bli på bättre humör nu med lite Ensam mamma söker, eftersom jag ju missade det ikväll.

RSS 2.0