äntligen är det lördag !

Så var det äntligen Lördag! Inte för att gårdagen inte var mysig, nej tvärtom. Jag, Mattias och Elias gick en golfrunda på nansta i kvällssolen. Det var superkul och verkligen längesedan. Har en känsla av att det blir mycket golf i sommar. Hoppas!

Idag har jag jobbat. Det gick superfort och var hur lungt som helst mest hela dagen. När jag hade slutat åkte jag till bobygda och fick mat. Gött och härligt. Just nu har vi Elias här igen, vi ska nog åka ut och titta på någon brasa senare ikväll. Blir mysigt.

två trööötta snyggingar


Idag har jag jobbat från O5:OO till 13:OO, har verkligen haft en kanon dag och har ingenting att klaga över, sen när jag kom hem hittade jag dessa godingar sovandes i sängen! Jag är på jättebra humör. Allt i kombination av en bra arbetsdag där jag mest kollat på prins Williams bröllop, fint väder, underbar och klok pojkvän samt bra människor runt omkring. Annars har jag inte så mycket att säga om annat... Bäst så.

Senare så ska vi åka till stan och äta mjukglass innan vi ska spela golf, ingen jäkla range utan på riktigt för första gången i år. Ska bli så roligt! Får se om Elias också vill följa med. Sen blir det fredagsmys! Har en skön jobblördag imorgon med mina bästa, dessutom börjar jag 11:OO vilket känns så jävla lyxigt nuförtiden. Skönt ♥♥♥

nu är jag nästan rastlös

Vilken bra dag jag haft hittills. Trots att det hela började med att jag glömde det viktigaste pappret hemma och fick vända halvvgäs till stan... Men sen har det bara rullat på. Tänkte hitta lite sommarfint till mig, men jag hittade bara saker till killarna.

Nu så är jag hemma och ser att jag har gott om tid på mig tills maten ska vara klar. Funderar på att köpa våtservetter på ica, något gott att dricka och sedan åka upp till norrvägen och chilla utomhus. Kanske dona med något på gården så mamma och pappa blir glad. Har ju ett eget litet land att ta hand om där uppe med, och där blir det nog med örter och kryddor i år. Så får det bli. Tar Håkan Hellström med mig!

vikommeralltidhaparis...

Godmorgon! Hela natten har vi fått sova, för jag är äntligen feberfri och rätt så pigg. Kramperna i magen består, men än sålänge kan jag leva med det. Nomore alvedon.

Nu ska jag äta en macka som redan var färdiggjord sedan imorse (?) Mattias sa att han gjort den till mig, men jag tror att han gjorde den för att ta med sig och glömde den. Hahahah. Sedan blir det en dusch innan jag ska in till stan och fixa en massa saker. Tanka bilen full, ärende på systemet, lämna papper till FK, springa ett varv på stan och sedan köpa våtservetter till lillen som ska sova här inatt. Blir så mysigt.

Men nu är det dags att sätta fart och se till att detta blir en bra dag, so long farewell.

l i l j e k o n v a l j e r (!)


Ikväll kände jag att jag måste ta mig ut och få lite frisk luft efter allt sängliggande, så jag och hjärtat tog en liten promenad i kvällssolen. När vi hade gått klart och nästan var hemma utbrister Mattias "det där är fanimig liljekonvaljer det". Och mycket riktigt, där fanns massor av halvt utslagna liljekonvaljer! Jag som nyss var överlycklig över vitsipporna. Hur ofta kan man plocka liljekonvaljer i april liksom? Det brukade vi alltid göra till skolavslutningen minns jag :) Men nu har jag några stycken här inne. I april.

Innan vi gick in satte vi oss utanför kiosken och drack lite kaffe och njöt bara, härligt. Nu har vi bäddat upp och ska mysa vidare denna kväll. Båda är rejält trötta, och jag har nå djävulska kramper i magen så jag vet snart inte vart jag ska ta vägen.... Hua!

down on my head - YC

Jag undrar om jag börjar bli frisk? Tror inte att jag har haft feber sedan i natt/morse faktiskt. Och idag har jag orkat bädda iordning här, småplockat och varit på ica och handla tre fulla kassar med mat mm. Jag har även betalat alla räkningar och sedan duschat av mig all febersvett. Så nu hoppas jag att det vänder mot det bra! Hoppas.

Fast visst känner jag mig lite seg, inte helt 1OO. Så jag tänkte slå mig ner i soffan och koppla av med lite wii innan det är dags att börja med maten till Mattias kommer hem. Han jobbar i Bollnäs nu så han kommer hem senare. Det blir enkel mat idag, köttfärssås som vi hade i frysen och spagetti. Så det enda jag behöver göra är lite vitlökssås och sedan diska. Yaa! Vad som händer resten av kvällen återstår att se :)

lite bilder från veckan !







Här är lite bilder från de senaste dagarna då vi varit ute mycket, spelat fotboll med Emilia, promenerat, firat lillebror och haft lilla Elias hos oss! Riktigt sköööna dagar. Jag har skickat efter rätt många bilder också, äntligen. Från ett helt år tillbaka och enda fram tills nu. Beställde några större bilder på Elias så Mattias kan göra tavlor på sin fina son också. Sen ville jag ju såklart ha en liten på mig och honom med :)




ge mig ork och energi !

Här ligger jag, fortfarande nerbäddad. Jag orkade iallafall åka upp till norrvägen och gratta lillebror igår medan jag gick på alvedon. Men då och då fick jag lägga mig ner en sväng. Tack till mamma som bjöd på mat, hade aldrig orkat göra något hemma...

När vi kom hem bäddade vi ner oss ganska så snart. Och jag lyckades somna rätt tidigt. Men runt 2-tiden inatt vaknade jag igen med 39 graders feber. Det är ju så otroligt jobbigt och man vet ju fan knappt vart man ska ta vägen när varenda led i kroppen värker och gör ont. Tur att jag har Mattias som är så snäll och tar hand om mig. Nu har han åkt och jobbat och jag ligger här ensam, men liiiiite bättre mår jag.

Jag skulle vilja ha lite ork och energi till att göra något, men som det känns nu blir jag nog liggandes här ett tag till. Kanske ska gå igenom lite bilder och filmer från i veckan när Elias och Emilia varit med oss! Jag läre få lite ordning på allt detdär :)

vad ynklig man kan bli

Just nu är jag sååå glad att jag tvättade, diskade, dammsög och torkade av golven igår. För om jag hade skjutit upp det tills idag så hade det aldrig blivit av. För jag vaknade nämligen inatt klockan O2:OO av att jag låg och grät och skakade. Jag var alldeles kokhet och kände mig som världens ynkligaste. Jag frös och allt gjorde ont.

Hej feber... Var tvungen att ringa chefen mitt i natten eftersom jag skulle ha börjat jobba O5:OO imorse. Och sedan dess har jag legat nerbäddad och knappt orkat röra mig. Min finfina pojkvän kom hem med alvedon och dricka, sen kom han även hem på lunchen och kramade om mig och såg till att jag fick något i mig. Mamma var också här en sväng. Herregud vad liten man känner sig när man är sjuk. Hugaligen.

Nu ska jag proppa i mig mer alvedon och försöka få några kläder på mig. Min fina lillebror fyller 19 år idag så mormor ska snart hämta mig så jag kan åka upp dit och lägga mig. Hoppas jag är lite tårtasugen då. Men huvudsaken jag kan gratta han!

ligger ute i solen, mys

Men nu har vi det bra! Ligger ute på en filt i solen med Emilia och Mattias. Myser, spelar ýatzy, fotboll och bara är. Just nu har Mattias hittat två 8-åriga uppkäftiga kompisar som han spelar fotboll med. Herregud, hur uppfostras ungar nuförtiden? Hora, kuk, fitta, knulla och allt liknande är med i var och varannan mening. Oj oj :P

Men nu så börjar det bli lite disigt, passar utmärkt eftersom vi snart har tvättstugan!

så himla sjuuukt väder

Vilket väder! Det känns ju som att vi är inne i mitten av maj månad. Och gud vad skönt det har varit med ledighet dessa dagar. Igår hade vi en kanondag ute på en filt med yatzy och fotboll med. Kvällen spenderades i bobygda med supergod mat som vi åt ute, som vilken sommarkväll som helst. Underbart. Blev en liten prom med.

På kvällen blev det bingolotto med Emilia. Elias var jättegnällig och trött, men kunde inte somna, så han och Mattias var ute och gick under hela bingolotto typ. Tror lillen börjar bli förkyld, stackarn! Men sen somna både jag och Elias och sov hela natten lång, (han sov i 8 timmar!) medan Mattias var vaken till och från och spelade poker.

Nu har lillen åkt hem, jag ska ut och sätta mig i solen en sväng. På eftermiddagen är det storstädning på forsavägen. Allt ska tvättas! Mattor, filtar, kläder, sängkläder. Allt ska dammas. Allt ska dammsugas. Golven ska torkas. För när Mattias säger att "idag måste vi fan städa" - då är det riktigt illa! Det är nå jävulskt äckligt här nu, men jag har jobbat hela veckan och vi har haft Elias här så det har liksom inte funnits tid. Jag beundrar alla som får vardagen med jobb/skola/barn/mat att gå ihop!

äntligen är det ledighet

Söndagmorgon! Och jag har väl varit piggare om man säger så. Gårdagen innehöll O7:OO till 15:3O-jobb, påskmiddag hos farmor och farfar och sedan "klassfest" hos Kristoffer. Det var riktigt roligt att träffa killarna igen. Sen blev det kanske lite mer än planerat, men vad gör det om 1OO år. Senare på kvällen kom även Mattias dit en sväng, och sedan åkte vi hem. En underbar eftermiddag och kväll, det behövde jag!

Nu mår vi lite sisådär båda två. Jag börjar piggna till lite iallafall, men Mattias som spelade poker hela halva natten ligger och småsover lite än. Men snart ska vi äta frukost och bege oss ut i solen iallafall. Yaa! Sen är det full fart; hälsa på Micke på sjukhuset, handla lite, hämta Elias, åka till bobygda på middag och sen ska vi enligt traditionerna spela bingolotto. Heheheheh. Elias ska även sova här med oss inatt :)

Annars är det helt okej. Jag tänker rätt mycket, och jag vet att det finns något bra i allt som händer. Jag vet även att man vinner på att vara ärlig, trevlig och tacksam som person. Men det är tydligt att motsatsen finns nära, och att många prioritera sig och sitt allra högst. Det är så svårt att förstå hur vissa tänker. Men alla är vi ju olika.

Nu ska det iallafall bli skönt med påsklov. Något måste hända. Och det ska ske nu.

vilken underbaran dag!






Bilderna får tala för sig själva denna underbara dag. Massor av sol och vi har varit ute hela dagen lång. Nu ska jag och hjärtat packa picknickkorgen och bege oss ut och grilla! Gott ska det bli, och mysigt. Det enda negativa är att jag jobbar imorgon.

är jag ett mattegeni tro

Pheeew, äntligen sitter jag i soffan och pustar ut efter min 12-timmars dag. Skolan imorse gick suveränt bra, har kommit en bra bit på den nya kapitlet som verkar var mycket lättare än det vi gjorde nyss. Men det bästa: jag fick veta att jag skrivit VG på provet jag skrev i tisdags. IGEN! Dock ett VG- eftersom jag bara gjorde två sånna uppgifter, men det är ändå ett VG, det sa faktiskt fröööken. Fan vad bra.

Jag är nog ett litet mattegeni innerst inne. Ja så måste det vara! Hehehe. Hur som helst, jobbade som sagt eftermiddag idag med. Väldigt lugnt var det. När jag slutat blev det ICA maxi en sväng och sedan tanka bilen. Ps, tack mamma för god lunch.

Nu har vi precis kommit in efter en ganska lång promenad med lilla Elias. Han ska vara här till sent ikväll och mysa med oss. Och imorgon är det ledighet som gäller! Fyfan vad ledig jag ska vara. Mattias har fixat mat och grill också så det blir rejält med mys. Men det blir det även ikväll, med godis och lite wii kanske. Glad påsk :)

.....................................

Jag trodde aldrig att jag skulle få längta till ett påsklov igen, men faktum är att jag har ett litet lov att se fram emot till veckan! Inga mattelektioner och inga jobbdagar vad jag vet ännu, förutom förmiddagspass på fredagen. Det ska bli så skönt. Det är och har varit mycket den här veckan med ja, allt. Skola, ett matteprov, jobb och allt däremellan... Imorgon blir jag borta i 12 timmar, först skola och sen jobb. Hurraaa!!


Annars är det som vanligt. Man försöker ta sig framåt. Just nu spelar vi wii och ska snart lägga oss. Elias är här men han sa snart åka hem, kommer tillbaka imorgon igen! Jag längtar till nästa vecka nu, då är det verkligen dags att ta tag i mig själv. Nosce te ipsum var det ju. Ellerhur då? Tänk om man visste då hur det skulle bli ...

när man inte vet något

Försöker och försöker. Tänker och tänker. Andas in och andas ut. Fokuserar. Men det är svårt. Så fruktansvärt svårt att vara den som jag är just nu. Hur fan gör jag?

fin vitsipps/grillpremiär!



Äntligen har jag hittat vitsippor jag med, under en behövlig promenad. Härligt! Men nu ska jag skynda mig och stryka lite innan jag ska bli bjuden på grillat. Premiär för mig i år. Det ska bli sjukt gott. Vad som händer ikväll återstår att se. Lugnt iallafall :)

att lyssna på MIG själv

... är jag väldigt dålig på. Det är precis som att jag tycker det är förbjudet att må dåligt. Som att jag inte har rätt till att vara svag. Som att jag alltid måste vara på topp och finnas till för andra. Men lilla Sara, så funkar det inte. Ingen fungerar så.

Just nu mår jag otroligt dåligt. Huvudet värker, magen värker, jag mår illa, det kryper i hela kroppen, jag känner mig yr, jag vill gråta, jag vill sova, jag vill ingenting men samtidigt så mycket. Hur ska man veta vad som är rätt och det bästa för en själv? Kan man verkligen må bra av något som man även mår fruktansvärt dåligt av? Det enda jag vet nu är att jag ska ta en dusch, stryka lite nytvättat och bara vara Sara. Är sjukt trött efter ett O5:OO till 12:OO-pass, så lite sömn kanske skulle göra sitt...?

nu är det då riktigt vår !

Vad härligt det är med våren. Det är ju så himla varmt och fint, på söndag skulle det bli upp emot 19 grader om det nu kommer stämma! Men det kan vi ju hoppas på då.

Idag har jag varit i skolan hela förmiddagen, vi har visst prov nästa vecka... Och den här gången är jag betydligt mer nervös. Området vi håller på med nu är inte riiktigt min starka sida. Men det får gå som det går, bättre kan det ju inte bli. Åkte hem och tog en promenad med Mattias sen. En glass i solen blev det också! Härliga väääder.

Köpte två golfklubbor åt Mattias som han hittade på secondhand sen, och det blev självklart en tur till rangen i Nansta. Himla roligt var det. Men jag var tvungen att använda felvända klubbor. Kanske lika bra att vänja om sig? Alla anser ju att jag står åt fel håll :p Nu längtar vi till sommaren, då blir det mycket golfa av. Åkte sedan till stan, och när vi kom hem har det blivit ytterligare en promenad, mat, yatzy, dusch och nyss fick jag en skön fotmassage. Någon som har dåligt samvete? Well well, nu ska vi titta på hockey och sen ska det sovas. Imorgon ringer min klocka O3:45... Skönt att jag slutar 12:OO iallafall. Det blir en mysfredag, sen en skön jobblördag :)

den fina spegeln är klar




Titta vad fint det blev. Från ett trasigt, halvvitt fönster helt utan glasrutor till en finan spegel. Vilken handyman jag har! Nu är bara frågan vart verket ska stå nånstans? Det får vi klura på ett tag. Men den får stå där så länge så den syns, det är så roligt, för Mattias är så nöjd. Och det ska han verkligen vara! Jag är så glad, och tacksam.

Nu på kvällen har jag, Frida, Mattias, Anette och Tom varit hos morfar och städat. Eller ja, vi tjejer städade medan killarna kollade på hockey. När vi kom hem hade vi såhär mysigt med lite frukter och yatzy. Och nu ska vi ta en dusch innan vi kryper ner under täcket. Lite poker kanske? Känner mig otroligt trött, men det är bara bra!

en mycket skön tisdag

Imorse sov vi rätt länge, vilket var skönt. Sen kom pappa en sväng och hämtade bilbatteriladdaren som han var tvungen att komma hit med igår. Att spela radio i bilen när den är avstängd var inte så smart av mig. Men jag kompenserade ju det hela med att fixa hit en laddare och att göra mat som Mattias sa var "sjukt goood" tusen gånger. Och sånt känns ju alltid roligt. Hur som helst så funkar bilen nu igen.

Åkte till stan och hämtade spegelglasen Mattias hade beställt sen. Vi tänkte bowla också, men eftersom det var 1OOO pensionärer där så blev det biljard på pappas jobb idag igen. Men den här gången tyckte nog inte Mattias att det var så kul, när slutresultatet blev 4-O i matcher till mig! Hahahahah. Sen blev det handlig på maxi.

Nu sitter jag och tittar när handyman gör färdigt spegeln. Det blir så jäklajäkla fint. Lägger nog upp en bild senare. Har hängt ut mattorna med och ska dammsuga så fort han är klar. Sen blir det kyckling i ugnen, ris, egengjord vitlökssås och stekta champinjoner. Mmhmmhmmh. Jag är redan hungrig trots att vi åt lunch på 49:an...

Och till kvällen blir det massa frukter och hockey. Fint! Men nu ska jag hjälpa till :)

världens bästa pojkvän

Den här dagen började både bra och dåligt. För det första så har jag världens, och då menar jag världens, största och ondaste finne på hakan. Inte vackert eller skönt alls. Hur som helst började jag och Mattias dagen med en frukost på Dackås. Mmm!

Fick skjuts till skolan. Då kommer jag på att jag åkt i från matteboken. Bra jobbat. Tur att jag har en sådan bra mattekompis som lånade ut allt möjligt till mig så jag klarade lektionen. Som tack förstörde jag hennes pennvässare. Hahaha tacksamt...

Efter skolan blev det sallad på donken, innan jag och herrn åkte på pappas jobb och spelade biljard. 3-2 i matcher till honom, skulle jag tycka var pinsamt om jag hette Mattias! Han avslöjade att han hade beställt speglar till fönstret vi hittade i helgen. Underbart! Blev verkligen överraskad eftersom jag inte ens tjatat om det, haha. Han hade också förbrett inför målning. Dock hände en olycka. Min fina vas med kaffebönor och ett blockljus i gick i tusen bitar... Men vad gör det om 1OO år?

Så nu har vi fått färg och grejer från pappa, ut i solen och måla blir det resten av dagen. Heeelt okej mysigt. Vad som händer ikväll däremot vet jag inte. Det märks!

så bortskämd med mat


Titta vad mysigt vi hade igår. Riktigt roligt var det med wii, yatzy och nattpromenad. En nattpromenad som resulterade i att det stod ett gammalt, stort, vitt, slitet fönster i hallen imorse. Utan glasrutor och så himla fin, tackar min älskling för det! Borde fixa speglar till den. Så får ni se sedan! Jag älskar ju gamla saker så, ja, lyckan blandat med bakfyllan imorse var extrem. Erkänner att vi låg i sängen till 15:4O, haha uscha.

Idag har jag återigen blivit bortskämd med mat. Som hela veckan! Mattias har lagat mat, vi har fått mat från bobygda och idag var vi bjudna dit på god fläskfilemiddag. Supergott. Också fick jag en bukett tulpaner av Mattias pappa bara sådär. Så gör man en tjej glad minsann! Så gulligt så. Nu är vi hemma igen. Skönt att vi gjorde ett ryck innan vi lämnade lägenheten med disk, alla flaskor och allt sull. Skönare att komma hem. Niklas är också här, vi spelar bingolotto för fullt. Mattias har redan fått bingo, två sverigelotter, så Niklas och jag vinner väl en varsin fin bil i nästa bingo tänker jag! Sen blir det poker innan läggdags. Jag är tamigfaen lika slut som igår ;P

vin, ost, kex och myyys

Jäklar vilken körig dag vi haft på jobbet idag. Men vad grym vi har varit alltså. Jag, Mia och Linnsan bah. Nu är jag nöjd, efter en veckas arbete. Har precis duschat och satt mig till rätta i soffan. Emilia kom just, och Mattias håller på att duka fram allt gott.

Känner mig så himla avslappnad just nu. Såå skönt. Men nu ska jag inte spendera mer tid här, nu tar vi en liten fördrink alá Mattias innan vi hugger in på vinet. Mysigt.

inge kult att sova själve


Ligger och pratar med herrn nu, vill fan inte sova själv längre. Det är ju så förbannat tyst och tråkigt. Men jag får vara tacksam över att mina ögonlock är blytunga, så det kommer förmodligen att gå fort. Och vips så är klockan O5:3O och det älskade (??!) alarmet går igång. Så godnatt. Hoppas jag drömmer något fint om min fina älskling ♥

med mitt hopplösa hår !


Jag är så jäkla less på mitt hår så, fyfan... När Marlene läser detta kommer hon säga "ja men kom ner till stockholm så kan jag klippa dig, du MÅSTE KLIPPA dig om det ska kunna bli bra" Men tänk för att jag inte lyssnar på dig gumman! Nej ikke. Istället använder jag dessa superprodukter varje gång jag tvättar håret i hopp om att det ska bli rakt och lite fint. Aussie shampoo och balsam. Sen lite Matrix sleeklook och BedHeads dumb blond. Allt är ju sjukt dyrt så det ska ju bara funka? Och det känns ju faktiskt himla bra, liksom nyttigt som bara den, men inte fasen blir det bättre för det inte. Dumma jäkla permanent... Tänkt om mitt hår är förstört forever and ever?!!

Ja ja ja, nu ska jag platta håret och slita på det ännu mer innan jag ska lägga mig...

fredagsmys on my own

Hallådär. Så var det Fredagkväll igen, och jag är nog världens tröttaste. Det är inte bara att jobba varje dag när man inte är van. Men bra går det, och mysigt har vi det på eftermiddagarna. Så mysigt att jag kokade ägg i en timme idag. Men Tillslut kände jag att det luktade bränt enda ut i butiken, och när jag springer in till köket så exploderar ett ägg och allt vatten var bortkokat. Då vet man att det är klart iallafall ;)

När jag kom hem blev det hockey/yatzymys med Mattias. Elias hade hunnit åka hem, så jag missade precis världens finaste bebis. Men fick se några leenden på kort ju!  

Nu sitter jag här, nyduschad och bara myser med bra musik och tända ljus. Mattias sover hemma i Bobygda inatt eftersom han ska på angeltävling imorgonbitti.... Det kommer förmodligen bli jättetomt att sova själv, men det ska nog gå bra. Jag ska ju upp tidigt imorgon jag med och jobba. Sen när jag kommer hem blire chillmode on! Vin, ost, kex, wii och tevligt sällskap. Sååå bra. Jag längtar nå jävulskt efter ledighet.

Men nu ska jag mysa vidare. Jag tror jag ska krypa ner under täcket redan nu med datorn och läsa igenom lite bloggar och sånt som jag missar när man lever vuxenliv.

.....................................

Hej och hå, här bara jobbas och slits det hela dagarna. Men det är skönt att komma bort ifrån allt och bara fokusera på jobbet, det är det faktiskt. Och som jag behöver det. Samtidigt är det alltid ett plus med mer pengar. Längtar till sommarn, rutiiiiiiiner!

Jag längtar till Lördagkväll med. Då när jag kommer hem från jobbet blir det vin, ost, kex och bara massor av mys. Då har jag jobbat en vecka i sträck, vilket var väldigt längesen, så jag kommer förmodligen att vara dödstrött. Men det blir bara mysigare.

Nu ska jag ta en dusch och sedan krypa ner under täcket. Jag antar att det blir vårt vanliga kvällsnöje: poker. Imorgon väntas eftermiddagsjobb igen. Det blir så skönt...

Jaaa, jag får nog tacka jobbet och matteplugget för att jag fortfarande håller mig på banan. Att fokusera på annat kan lätt få en att blunda och svälja. Sen om det är bra eller dåligt vet jag inte, det visar sig med tiden. Som med så mycket annat. Fortsätt...

påskeli påsk påsk påsk




Jomen självklart har ju påskriset och dom få kycklingar och tuppar jag har åkt fram. Men jag är nog sen om man jämför med förra året. Jag och högtider... Men man vill ju njuta så länge som möjligt av dom. Dock är väl inte påsken någon wiihoo-högtid, men lite påskigt vill jag ha det. Och nu kan jag ju njuta nån vecka av dethär, hahah.

På bilden längst ner ser ni fårfällen jag hämta hem från mamma. Så mysigt så, &fin.

har du valt en väg nu ?

Godtisdag... Imorse var vi trötta kan jag lova. Men vi tog oss upp och drack kaffe ändå, sedan åkte jag och Emilia till skolan i sällskap av Mattias (!!!) Vi hade en trevlig liten pluggstund medan Mattias tog med sig min dator och spelade poker, haha beroende kanske? Belönade oss med kaffe och glass på donken efter det.

Ja det blir mycket gott nowadays. Igår gjorde Mattias supergod fläskfile som vi faktiskt åt utomhus i det fina vädret! Och på det blev det tårta. Men snart ska vi börja simma så det är lugnt. Hahahahah. Vi har inte sett att vi har kommit igång än, men han är fan envis. Det är bara det att... ja, jag kan inte simma sådär jättebra. Självklart kan jag, men det är inte 1OO-procentigt korrekt. Jag får väl lära mig derå.

Nu ska jag passa på att dammsuga medan Mattias är i stan. När han kommer hem blir det gårdagens middag till lunch innan vi tar en promenad med Millan. Skön dag!

Imorgon börjas det... Onsdag jobb (13:OO-18:3O) Torsdag skola (O8:OO-11:3O) och jobb (13:OO-18:3O) Fredag jobb (13:OO-18:3O) Lördag jobb (O7:OO-15:3O)

uppåt, lite ner, sen upp

Goddagens. Idag har jag varit på skolan igen, blev ju hemma förra lektionen i hopp om att ljudupptagningen i klassrummet skulle fungera. Det skulle bli så himla mycket lättare att följa med under genomgången hemifrån på datorn om jag fick höra min mattelärares ljuva stämma. Men än så länge fungerar inte ljudet... Därför var det skönt att höra Fia berätta att läraren inte gått igenom något nytt förra gången, och att inte hon heller hade pluggat särskilt mycket. Hurra! Plus att det gick rätt bra idag.

Lunchade sen med Mattias och två av hans arbetskamrater på 49:an när jag hade slutat. Gött serru. Sen tog vi tummen ur röven och besökte Hudiksvallsbostäder för att fixa en parkeringsplats. Det kan vi tacka gårdagens p-bot för. We're safe now ;p

Håller på att tvätta för fullt nu. Vi missade tvättiden, men som tur var fanns det tider från & med nu till sena kvällen. Passar på att tvätta mattor, gardiner och nån jacka.

Men nu är det nog dags att väcka en sovandes gubbe, vi ska snart göra fläskfile också. Sen blir det bara måndagsmys. Hoppas det blir lika mysigt och fint som igår :)

trött, efter en kort helg

Lika fort som det blev Fredag, blev det Söndag. Och jag kan väl inte säga att jag känner mig direkt utvilad efter den här helgen. Igår var det full fart på jobbet, tack och lov jobbade jag med mina bästa! Kvällen spenderades här hemma med min "pojkvän", en flaska vin och en hel del baileys. Det är så roligt att han själv säger att han känner sig som en kärring! Woho gött! Han dricker vin, baileys, diskar, handlar, lagar mat, luktar på doftljus i varenda affär och han torkar till och med av bordet. Så mysigt så. Men sen kommer det moments då jag verkligen blir påmind om att det är en kille jag har här. Jag skulle behöva tvätta mattan i köket varje dag efter att han varit där! Och snusar finner jag här och där i lägenheten. Tur att jag gillar att tvätta!

Imorse ringde klockan O5:3O, då var man ju lagomt sugen på att kliva upp efter ha druckit vin och somnat sent. Mattias spelade ju poker-dm igår också, gick dock inte som vi vela. Men vi tog oss upp och hela vägen till Färila för att pimpla med Mattias pappa. Jag blev fiskfitta som alltid, men man vill ju inte ta ifrån killarna deras "grej" heller ju. Heheheh. Skulle nog bli ett helvete om man råkade dra upp ett monster ;)

Blev bjuden på mat i Bobygda efter det, och nu har vi precis kommit hem. Jag är nå jävulskt trött, men en dusch kanske gör susen. Ska försöka få min vilja igenom att spela bingolotto ikväll med. Det är ju fan på tiden att casha in storvinsten nu snart!

lite fredag hela veckan

Så var det Fredag igen. Fast ja, den här veckan har vi haft lite Fredag hela veckan. Vi har varit lediga båda två och bara njutit. Igår delade vi till och med på en flaska vin framför teven, så mysigt. Väldigt avslappnande för lilla pms-Sara också, hahaha.

Just nu har vi Elias här, han är ju för söt. Får se vad vi hittar på idag, skapligt tråkigt väder! Men senare är det iallafall Fredagsmys som gäller. Det skulle ju nästan vara gott med en till flaska vin till. Men på Lördag blir det jobb så man måste väl skötasä!

RSS 2.0