nu är det då riktigt vår !

Vad härligt det är med våren. Det är ju så himla varmt och fint, på söndag skulle det bli upp emot 19 grader om det nu kommer stämma! Men det kan vi ju hoppas på då.

Idag har jag varit i skolan hela förmiddagen, vi har visst prov nästa vecka... Och den här gången är jag betydligt mer nervös. Området vi håller på med nu är inte riiktigt min starka sida. Men det får gå som det går, bättre kan det ju inte bli. Åkte hem och tog en promenad med Mattias sen. En glass i solen blev det också! Härliga väääder.

Köpte två golfklubbor åt Mattias som han hittade på secondhand sen, och det blev självklart en tur till rangen i Nansta. Himla roligt var det. Men jag var tvungen att använda felvända klubbor. Kanske lika bra att vänja om sig? Alla anser ju att jag står åt fel håll :p Nu längtar vi till sommaren, då blir det mycket golfa av. Åkte sedan till stan, och när vi kom hem har det blivit ytterligare en promenad, mat, yatzy, dusch och nyss fick jag en skön fotmassage. Någon som har dåligt samvete? Well well, nu ska vi titta på hockey och sen ska det sovas. Imorgon ringer min klocka O3:45... Skönt att jag slutar 12:OO iallafall. Det blir en mysfredag, sen en skön jobblördag :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0