Just like every other morning before

Ibland känns allt så annorlunda, andra dagar känns allt så uttjatat lika. Och just nu känns det mesta bara konstigt. Jag har ingen aning om vad det är, det är nåt som inte känns helt hundra som ligger och gnager i mig. Jag hoppas att det har med studenten och allt att göra, och att det ljusnar. Sen. Efter. När jag inte vet vad jag ska göra med mitt liv och måste fatta jobbiga, viktiga och livsavgörande beslut. Ja då.

Men nu ska jag forsätta att lyssna på underbara Joshua Radin, samtidigt ska jag städa och tänka. Inte på något speciellt, utan på det som kommer upp bara. Jag tror jag vet vad jag kommer fundera på. Hoppas även på en kvällspromenad ikväll med solnedgång.

Man kan störa sig på vem som helst, bli besviken på allt och alla, fundera på hur vissa tänker och man kan bli ledsen för något som kan komma ur någon annans mun. Det jobbiga är att man aldrig kan ändra på någon annan människa, allt är upp till dig själv. Vill du? Orkar du? Tänker du ändra på dig för att få det bättre? Men akta så att du blundar för dina egna fel och brister bara, för tro mig, ingen människa är perfekt med ett leende på läpparna varje dag. Och innan man öppnar käften kan man tänka på det.

Heeey, nothing is like it was before


Ikväll har det varit Mary Kay för fulla muggar hemma hos oss. Jag hade ordnat en "klass" bestående av mamma och några av hennes kompisar plus brorsans tjej. Så Marlenes mamma Karin kom med alla hudvårdsprodukter, även smink och parfymer. Det var hur trevligt som helst och jag fick en gåva för att jag ordnat klassen, det blev en mascara och en strawberry cream rough. Måste erkänna att Mary Kay är det överlägset bästa jag någonsin testat och hela min sminkväska består av Mary Kay just nu, det på bilden. Det lilla tragiska för min del är att det kostar fett med pengar också. Jagärinterik.

Annars händer det inte mycket just nu. Skolan rullar på, och jag har redan tröttnat. Nej då, men det var rätt bra med praktik när jag tänker efter. Men snart är det bara en månad kvar av skiten, sen är det över. Undra om jag tänker så då, knappast. Men nu ska jag försöka sova utan min älskling, kan bli ensamt. Fast jag är ju rätt trött, hejåhå.

Och nu börjar nedräkningen på allvar

Fredag, underbara bästa dag. Min sista dag på praktiken även, kommer nog att kännas konstigt med skola nu igen. Och som jag tjatade om att jag ville tillbaka till den precis när praktiken börjat... Nu kanske jag ångrar mig lite? Jag har verkligen trivts hur bra som helst, och jag är supernöjd med dessa veckorna. Helt ärligt så kommer jag att sakna Näckrosen och den övriga särskolan. Jag kommer sakna vissa mer än andra!

Men nu kan man iallafall säga att nedräkningen börjar. Om bara fem veckor åker vi till Bulgarien, sen vankas det student som bara den. Härligt, hoppas bara att skolan inte tar död på en tills dess. Om jag tänker efter är det rätt mycket att göra, men det fixar sig.

Hansen och jag är i Via för tillfället, och vi blir nog här hela helgen. Imorgon hade jag tänkt sola och vara ute så mycket som möjligt eftersom det har lovats fint väder, och på eftermiddagen och framåt natten ska jag hjälpa älsklingen att jobba. På söndag åker vi hem till Forsa för att fira min lillebror som blir hela 17 år så grattis till honom :)

Men nu ska jag borsta tänderna och krypa ner bredvid baby, jag är trött som vanligt ja.

En blandning av känslor och händelser

De senaste dagarna har varit väldigt olik de gråa trista vinterdagarna som varit nu den sista tiden. Istället har jag och älsklingen varit ute sjukt mycket, och som jag älskar det. Vi har spelat massor av fotboll, både hos honom och här hemma med mina små gulliga grannungar. Vi har även provat fiskelyckan två gånger utan framgång. Men fler gånger blir det, och jädrar om jag inte drar upp storgäddan. Jag hatar gäddor som fan.

Och det som hände i helgen är fortfarande helt ofattbart... Även fast jag inte kände Sandra så har jag liksom varit tom sedan det hände. Och hur ofta har inte jag tänkt själv när jag stått och kollat ut från just den lägenheten att "fan om man skulle ramla eller hoppa ner här". Tänker på hennes familj och vänner, alla som var på festen och speciellt på Trepp som bor där. Jag blir så ledsen när jag tänker på det, och på dom som verkligen stod henne nära. Händelsen når inte in, det känns overkligt. Vila i frid.

Annars är det sista veckan av praktiken nu, sen blir det skola i några veckor innan studenten. Jag längtar. Men nu ska jag gå upp till mannen i mitt liv och myspysa lite.

Yes, all that I dreamt had been true

Jag bara chillar här hos Östergård-Hansen's mest hela dagarna. Sover länge, grillar korv på taket, spelar sims och äter ganska onyttigt. Så som det ska vara när det är lov, vårt sista lov dessutom. Det låter otroligt hemsk, men det kan nog bli rätt bra i framtiden om man har turen och orken på sin sida. Fast jag vet inte om jag är redo riktigt än, är jag?

Nu är jag ensam i detta stora hus. Tog nyss en dusch och sen städade jag i Mattias rum, snäll jag är. Men nu hoppas jag att de kommer hem snart. Tills dess ska jag simsa igen.

Arbetslösa sommaren är ganska räddad

Nu var det ett tag sedan jag skrev, men jag och Hansen "bor" hos min moster nu i veckan. Vi sköter om deras katt och sover där, fast imorgon kommer dom hem igen.

Igår kom några från klassen och hälsade på, vi hade det lite trevligt med pizza och olika spel. Annars har det inte hänt speciellt mycket, mest bara chill. Det har blivit mycket sims 2 måste jag säga, men är det lov så är det. Fast vi har varit ute och cyklat också.

Idag har jag, älsklingen och pappa städat bilen. Och sen åkte vi ut hit till Via, det var fotboll på någon kanal som vi inte hade i Forsa. Så nu sitter jag här och väntar till matchen är slut då vi åker tillbaka. Sitter hellre här än ser på Manchester United, haha.

Och idag blev min sommar räddad. De ringde från förra årets sommarjobb och ville att jag skulle jobba alla dagar i Juli och kanske halva Augusti. Visst, det kanske inte låter så lockande att jobba alla dagar i sommarens bästa månad... Men som en fattig arbetslös flicka tackar jag och tar emot. Så i sommar jobbar jag på pappas jobb i Juni (hudiksvalls bostäder) och på Ystergården i Hillsta resten av sommaren. Det blir bra, det var så himla mysigt förra året att vara på en gammal hälsingegård och servera/jobba i handelsboden. Och 5 timmar/dag är kanske inte så slitsamt heller, jag överlever detta!

Men nuru ska jag spela lite sims innan andra halvleken är slut och vi åker tillbaka, ciao!

Just say you will stay forever mine


Helgen är slut och imorgon börjar påsklovet. Jag som redan tycker att vi varit lediga sjukt länge, ingen vet varför. Kan vara för att fredagen var så lång, det var fan
en jävligt lång dag det här året mot för hur det brukar vara. Och denna långfredag avslutade jag och älsklingen uppe på deras tak där vi grillade korv. Förjäkla mysigt.

Idag var det påskmidag hemma hos farmor och farfar, synd att älsklingen jobbade och inte kunde följa med. För gott och trevligt var det. Sen skjutsade jag lillebrorsan till stället där han har haft sin moppe över vintern så han kunde hämta hem den, nu är det vår på riktig gott folk! Annars har jag inte gjort dierkt mycket idag, tvättat lite och solat.

Nu ska jag gå upp till mamma, pappa, Mattias och Frida och kolla vad dom har för sig. Det låter som dom spelar spel eller nått. Saknar älsklingen också, kommer bli tungt att sova själv. Men imorgon "flyttar vi in" i min mosters hus i några dagar medan dom är i fjälls, det blir nog kanon. Nu är jag inte 15 år och ställer till med fest där, skäms fan än.

Maybe you've been through this before

Vilket underbart påskväder vi har, och här sitter jag vid datorn. Men nyss var jag och Hansen ute och cyklade lite här i Via och sen ringde mamma som var på väg hit.
Då cyklade vi snabbt som satan hem hit igen där det bjöds på kaffe och tårta. Nyss åkte mamma hem och älsklingen min har redan somnat i sängen, trött kille. Fast då hör det faktiskt till saken att vi vaknade runt åtta tiden imorse, råkade somna runt 22:00 igår.

Nu ska jag försöka få lite liv i honom och höra om han möjligtvis kan tänka sig att gå ut igen, snälla gode gud? Och hoppas på fint väder hela påsken, har inget speciellt planerat så då blir det perfekt med lite sol så att man kan vara ute. Kanske grilla lite, ja det ska jag se till. En grilla-körv-utflykt vore ju trevligt. Tillbaka ut i solen nu (förhoppningsvis)!

Glad påsk och ett trevligt lov alla

 
              
Inleder min 10 dagars långa ledighet med mys hos älsklingen, resten är oplanerat. Eller vi ska nog bo hos min moster som är i fjällen några dagar, men annars blir det nog bara uppvilning som gäller. Idag när jag kom innan för dörren här bara kände jag hur fem veckors praktik-slit bara rann över mig, fan vad trött jag blev. Ska nog lägga mig bredvid Hansen i sängen nu och vila lite innan maten. Ha ett trevligt lov alla, sov länge!

Ja för imorgon händer det grejer du

Sitter just nu hemma hos min älskade älskling. Imorgon fyller han 19 år, herregud vad gamla vi börjar bli. Så på morgonen väcker jag honom med min ljuva sångröst och lite paket. Sen blir det praktik som vanligt till 14:00 då mamma hämtar mig. Dags att åka och testa "provklänningen" hos min sömerska innan hon syr den riktiga balklänningen. Runt 15:00 kommer älsklingen och hämtar mig där och vi åker upp på skolan för att hämta studentmössorna, det närmar sig med stormsteg. Efter det åker vi hem till Via där älsklingen ska firas med tacos och presenter. Ja för imorgon händer det grejer du!

You are the one I share my life with

Det är nu söndag och kväll, det säger väl allt? Man är sådär pirrigt förväntansfull och glad över att det snart är måndag morgon. Behöver nog inte skriva att jag bah skoja va.

Helgen har varit lugn och skön, rätt rolig också. Det är så jäkla skönt att få vakna utan pip pip pip:et runt klockan 06:00 och sen behöva störas i sin sköna sömn av snoozet. Dock sov jag bara till 09:00 imorse, men jag vaknade utav mig själv och det är viktigt.

Idag har jag hjälpt Hansen att jobba, alltså dela ut reklam. Helvete vad jobbigt det var att springa upp och ner i alla trapphus, helst när man kom högst upp och såg en lapp med "ingen reklam tack" Då kändes livet inte värt att levas, nej men det var rätt kul även om det var jobbigt. Ett jäkla motion- och konditionsgivande jobb iallafall.

Nu är Hansen och jobbar igen, denna gång med bil så jag har stannat hemma hos honom. Jag har överlevt med sims och musik, och snart ska jag nog hoppa i säng. En hundring på att jag somnar asskönt och sen inatt när älsklingen kommer hem så hoppar han på mig och kittlar mig. Mardrömmen number one är att han kittlar mig under hakan, det värsta som finns! Men nu ska jag på toaletten och göra mig klar för att höppa i säng.

Sjukstugan number one hela våren 09

Hansen och jag har fan inte haft det lätt denna våren. Sitter här just nu med min fjärde urinvägsinfektion när jag kom att tänka på allt; här kommer en tråkigt lång sjukhistoria.

Det började väl med att Hansen fick penicillin mot öroninflamation, i samma veva fick jag penicillin mot en körtel i halsen. Vi var typ sjuk i 2-3 veckor. Efter det drog jag på mig urinvägsinfektion som jag också åt penicillin mot, och den penicillinen gör att man kan få svamp vilket jag också fick. Efter att Hansen blivit frisk skulle han operera benen och allt gick bra, tills efter någon vecka då han måsta in på akuten för någon blödning i benet. Av tabletterna han fick efter operationen fick han världens klåda, stackarn. Jag trodde att mina problem med puppan (haha) var över, men då lyckades jag dra på mig urinvägsinfektion nummer 2. När jag trodde det var över så kom urinvägsinfektion nummer 3 på dirren men jag vägrade äta penicillin denna gång. För någon vecka sen blev jag dunderförkyld igen och fick ligga i sängen, och såklart smittade jag Hansen. Nu har den stackarn även åkt på svinkoppor och jag sitter här med urinvägsinfektion nummer 4. Har laddat med citronvatten och tranbärsjuice nu.

Nu har jag säkert förträngt någon sjukdom också, men vi har alltså käkat penicillin två gåner var denna våren. Och inte en enda gång har vi varit 100 % friska, det känns sjukt jobbigt. Borde kanske ta och fundera på om vi typ äter för lite vitaminer eller nått sånt.
Men nu ska jag krypa ner brevid min älskade svinkoppa och försöka somna om ett tag.

You know my heart is by your side

Godmorgon, typiskt mig att vakna tidigt en söndagsmorgon. Igår sov jag till 12:30
och det är inte det minsta likt mig, antar att jag var helt slut efter en intensiv vecka.

Men satan vad fint väder det var igår, jag och älsklingen tog oss en härlig promenad i solen. Runt klockan 16:30 åkte vi in till Glysis och kollade på brorsans fotbollsmatch med mamma och hans flickvän. I pausen drog vi på donken, fan längesen vi åt där nu.

Efter matchen var det dags för bowling.
Mårten och Malin kom till Glysis och vi promenerade till bowlinghallen. Mina förväntningar på mig själv var inte direkt höga, även Hansen suckade när vi bestämde oss för att räkna ihop poängen parvis efteråt.

Taadaa: 1. Malin Wallin 2. Sara Persson 3. Mårten Gräntz 4. Mattias Östergård-Hansen


Det var resultaten det, men mer ska jag inte säga nu eftersom älsklingen är världens sämsta förlorare. Tröstande försökte jag påminna honom att det bara var på lek, men jag fick till svar att i lekar räknar man minsann inga poäng... Men det var en himla trevlig kväll, och resultaten tog jag och Malin såklart med oss hem för att kunna plocka fram och pojkarna blir stöddiga någon gång i framtiden. Undra om man ska rama in? ;)

Resten av kvällen bestod av dusch, godis, sims och tv innan vi somnade. Och nu sitter jag här pigg vid älsklingens dator medan han sover. Kryper nog ner i sängen snart igen!

You never know what the future brings


Fredag underbara fredag, äntligen helg igen. Jag sitter just nu hemma hos älsklingen medan han är och spelar innebandy. Och gissa vad jag gibbar? The sims, men inte vilket sims som helst utan det gamla hederliga sims 1. Ja det suger något så otroligt mycket, men vad gör man när man är sims-sugen och inte har sims 2? Dumt att jag tog bort det.

Om ett tag vill jag nog kolla på Berg flyttar in, kvinnan är ju så sjukt härlig och vacker. Och resten av kvällen spenderas nog också framför teven. En hel hundring på att jag somnar mitt i ett program och vaknar när Hansen ska gå och lägga sig, brukar vara så.

Imorgon så ska jag och Hansen bowla med Mårten och Malin, det blir jävligt spännande. Sist jag bowlade råkade jag kasta bowlingklotet över på en annans bana, det var ganska pinsamt att gå och hämta klotet sen... Men jag känner mig i form nu så jag funderar på att ta hem vinsten imorgon, en rapport om resultatet kommer väl antar jag.

Annars är livet rätt bra, men jag oroar mig för framtiden bara. Vad kommer hända? Hur länge kommer jag tvingas bo i Forsa med mamma och pappa? Kommer jag komma på vad jag vill jobba med? Ska jag läsa vidare? Det är väl en sisådär tjugofemtusen frågor som irrar runt i skallen nu, men kära gode Gud va på min sida. Jag önskar mig ett jobb.

Nej, tillbaka till simsspelandet. Funderar på att dra på mig pyjamas för softare stämning!

It's you, whether it’s wrong or right

Idag har jag varit på strålande humör, mycket berodde nog på att jag hade tillgång till bilen ett helt dygn och att jag lyckades parkera utan att en enda bil skadades. På praktiken har jag haft sjukt roligt, spelat innebandy med gymnasiesärskolan och några fler. Och efter praktiken hämtade jag Carolin uppe på gymnasiet, tog en fika på jambo och gjorde några fynd. Hårfärg, hårspray, örhängen och ännu en present till älsklingen.

Jag, Hansen och Carolin åkte hem till forsa sen och sedan dess har jag och älsklingen bara legat i soffan och degat. Nyss åkte han iväg på innebandy, så jag ska duscha och dona lite nu tänkte jag. Om jag har tur har jag en snäll svärfar som skjutsar hit pojken sen igen, jag kan ju hoppas! Det finns ingen underbarare människa att somna med <3

Alla har tydligen fått sina studentmössor också, tråkigt att vi är på praktik. Och på tal om studenten så går jag bara och väntar på att min balsömmerska ska ringa. Min klänning ska vara klar innan sista april så det närmar sig, spännande. För er som inte vet är den i en väldigt mörk marinblå färg, nästan svart men liksom blå. Fan jag är nog lite nervös inför det hela känner jag, det är ju ungefär bara 70 dagar kvar av allt slit...

Bla bla bla bla du fattar ingenting

Idag har jag inte haft en lugn stund. Jag jobbade till 17:00 idag för att jobba in några timmar, sen fick jag skjuts hem av världens goaste handledare Sofia. När jag kom hem har jag jobbat med hundra praktikuppgifter känns det som, men det var värt allt slit för nu när det är gjort känns det underbart. Tur att det fina vädret får en på toppenhumör.

Egentligen har jag inte tid att sitta här. Strax ska jag skjutsa mamma till jobbet, efter det ska jag åka till mormor som är i fjällen och vattna hennes blommor, och till sist ska jag hämta svärmor min på hennes jobb. Slutligen hamnar vi ute i Via och jag ska somna gott hos älsklingen min. En på miljonen att man lyckas pussla ihop så att man kan ha familjens enda bil i ett helt dygn... Men nu jäklar lyckades jag, himla skönt.

Men nu måsta jag packa väskan och göra mig klar. En sjujävla hicka har jag också fått.

RSS 2.0