Just like every other morning before

Ibland känns allt så annorlunda, andra dagar känns allt så uttjatat lika. Och just nu känns det mesta bara konstigt. Jag har ingen aning om vad det är, det är nåt som inte känns helt hundra som ligger och gnager i mig. Jag hoppas att det har med studenten och allt att göra, och att det ljusnar. Sen. Efter. När jag inte vet vad jag ska göra med mitt liv och måste fatta jobbiga, viktiga och livsavgörande beslut. Ja då.

Men nu ska jag forsätta att lyssna på underbara Joshua Radin, samtidigt ska jag städa och tänka. Inte på något speciellt, utan på det som kommer upp bara. Jag tror jag vet vad jag kommer fundera på. Hoppas även på en kvällspromenad ikväll med solnedgång.

Man kan störa sig på vem som helst, bli besviken på allt och alla, fundera på hur vissa tänker och man kan bli ledsen för något som kan komma ur någon annans mun. Det jobbiga är att man aldrig kan ändra på någon annan människa, allt är upp till dig själv. Vill du? Orkar du? Tänker du ändra på dig för att få det bättre? Men akta så att du blundar för dina egna fel och brister bara, för tro mig, ingen människa är perfekt med ett leende på läpparna varje dag. Och innan man öppnar käften kan man tänka på det.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0