januarivardag 💭

(null)

Dagarna gÄr och vi hÀnger pÄ, försöker iallafall. Det kÀnns alltid lite ovant sÄhÀr efter alla lediga helger, barnen Àr lite extra trötta och Àven vi förÀldrar. Men det gÄr...

I mĂ„ndags var det dags att Ă„tergĂ„ till jobb, dagis och skola efter en kalashelg. GympavĂ€skan packad, frukt, ytterklĂ€der och sĂ„ ivĂ€g... PĂ„ jobbet hade vi en bra dag som avslutades med möte. Sedan kunde jag flexa ut lite tidigare och Ă„ka och byta en present till Elias som var trasig. MĂ„sta Ă€ven panikköpa kalsonger till honom dĂ„ lĂ„dan nĂ€stan ekade tomt. Lite mer smĂ„tt och gott blev det med. 

Innan jag Ă„kte hem hĂ€mtade jag Ă€ven ett stort klĂ€dpaket som jag köpt till Elsa pĂ„ Facebook. Huuuur mycket klĂ€der som helst. Och fina! Vissa klĂ€der var knappt anvĂ€nda... RĂ€knade till ca 90 plagg, i storlek 98/104 som hon snart börjar med. Allt ifrĂ„n sommarklĂ€nningar och byxor till tröjor och pyjamaser. Allt. Typ en Ă„rsförbrukning av klĂ€der för bara 500 kronor. Snacka om kap! DĂ„ blir man lycklig. Det blev Elsa med som sa "Ă„h wow" hundra gĂ„nger ungefĂ€r.

(null)

(null)

IgÄr var det Tisdag, och Elsa vaknade upp dunderförkyld. Det började redan pÄ natten nÀr hon kom in till oss. Snorig, rosslig och varm. SÄ hon blev sjukanmÀld resten av veckan och vi tackar vÀrldens bÀsta mormor och gammelmormor för all hjÀlp. OvÀrderligt.

Men grabbarna kĂ€mpade pĂ„ i skolan och jag pĂ„ jobbet. Sedan var det bara hem och Ă€ta mat innan Elias och Mattias skulle pĂ„ varsin trĂ€ning. Fotboll för Elias och hockeybockey för Mattias. Guld vĂ€rt att Elias fĂ„r Ă„ka med en kompis dessa dagar, för jag hinner knappt hem frĂ„n jobbet innan trĂ€ningen börjar...

Trots att jag var sjĂ€lv med alla barnen igĂ„rkvĂ€ll hade vi en toppenkvĂ€ll. Jag hann tvĂ€tta, packa morgondagens ryggsĂ€ckar, duscha barnen, lĂ€sa lĂ€xor och Ă€ndĂ„ var alla i sĂ€ng före 20-tiden. Älskar nĂ€r vardagslivet gĂ„r smidigt! 

(null)

(null)

Sedan hamnade en ny-fyndad matta pÄ plats i hallen. Blev himla mysigt och ombonat. Nu lÀngtar jag bara tills trappan till övervÄningen ska mÄlas....

Idag Ă€r det onsdag och grabbarna kĂ€mpar pĂ„ i skolan. Elsa Ă€r hemma med gammelmormor. Jag Ă€r pĂ„ jobbet nu men fick en lugn stund. Hoppas pĂ„ en fortsatt lugn och skön eftermiddag hemma. Mattias donar pĂ„ med renoveringen av Elias rum och jag ska vĂ€l tvĂ€tta lite. Men that’s it... Nu siktar vi pĂ„ helgen! 
(null)

(null)




Kommentarer


Kommentera inlÀgget hÀr:


Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0