helt slut, men skitnöjd

Nu är jag totalt slut som människa. Vi har ju haft loppis idag, och jag får väl ta tillbaka allt jag sagt innan och istället tacka Mattias för att det blev av. Vi blev av med väldigt mycket "skit" och tjände ca 33OO kronor! Perfekt med andra ord. Och fisken han rökte och sålde blev väldigt populär, så just det får vi nog göra om! :-)

Nu ska jag hoppa in i duschen efter en golfrunda och sen ska vi sova. Vi båda jobbar imorgon. Sen är det lite grejer jag har att fixa med innan vi ska fira Fridis.

äntligen lite helg här ...

Vilken dag. Kom till jobbet vid O7:45 och gjorde det som ska göras, halvklart iallafall. Klockan O8:3O (en halvtimme innan öppning) kom vi på att en saknades, självaste chefen hade sovit över. Haha så kan det gå! Så jag fick klona mig och öppna både serveringen och butiken. Jag sprang som en tok, och jag hann faktiskt fixa allting. Men är jag nå trött efter den här monsterdagen eller? Stress, stress. Avliiiiiiiiiiider...

Är riktigt nöjd över att dagen är över iallafall. Nu är det tänkt att jag ska laga mat. Men jag orkar fan inte. Jag tänker vägra :-) Mattias kommer hem lite senare och då får han välja; laga mat eller beställa pizza! Hehehehe. Jag tänker ta en dusch nu, hälla upp ett glas vin och vika massor av tvätt innan jag sätter mig ute i kvällsolen och bara är nöjd. Nu vet jag ju att nästa helg är en ledig-helg! (tapetserar-helg)

Imorgon ska vi ha loppis. Eller ja, Mattias ska ha loppis. Jag är medtvingad. Det kommer bli sjukt pinsamt, men visst... Kom till Allting i Forsa klockan 1O:OO och fynda. Ho ho roligt roligt. Nej men det är väl klart att det ska bli skönt att göra sig av med massa saker. Men en egen loppis känns lite... sådär. Mattias är taggad iallafall.

mår som en prinsessa

Ja nu mår jag som en prinsessa. Sitter ute på uteplatsen med en kopp kaffe, väntar på att en tvätt ska gå klart. Vi köpte nämligen en TVÄTTMASKIN igår. Vad lycklig jag är! En jättefin frontmatad maskin för 6 kg som går jättetyst och fint. Nersatt från 499O:- till 34OO:- just denna vecka. Så vi slog till på 5 års garanti och en ny micro också. Så igår rök det tusenlappar... Men gud så värt det. Få tvätta när man vill :)

Tvättade igårkväll med så ska snart vika lite ren tvätt. Superskönt när Elias är här, det blir ju lätt lite bajs och kräk och dreggel om man säger så! Har kännts dumt att bara slänga ner hans skitiga kläder i en liten påse och skickat med honom till sin mamma. Men nu blir det lättare när man kan tvätta när man vill och när det behövs.

Nu låter det som Mattias gör frukost, mmm. Sen ska vi ringa Bostäderna så dom kan slutbesikta vår gamla lägenhet innan jag åker på eftermiddagsjobb. Vill inte idag...

jag har sovit i en säng

Ja herregud, jag har sovit i en säng inatt. Ingen "säng" och ingen bäddsoffa. Jag har sovit i våran nya säng. Oooj så skönt det var! Efter två år i bäddsoffa är det ren lyx.

Nog för att sängen står mitt i vardagsrummet för tillfället, men det får man leva med. Snart är det tapetseringsdags iallafall. Nu längtar jag till imorgon med, för klockan 13:OO när jag slutar ska jag och älsklingen åka och köpa tvättmaskin. Då är mitt liv fullbordat, med en tvättmaskin! Soooom det ska tvättas. En micro kanske vi också köper. Har fått lön och betalat alla räkningar, så nu har man lite att röra sig med :-)

Idag har jag jobbat eftermiddag, himla lugnt hade vi det. Men det är ändå lika skönt varje gång när dörrarna har låsts! Men nu ska jag börja mitt ensammys. Mattias är på Manis ikväll med några kompisar så jag ska ta mig ett bad, dricka ETT glas vin (börjar ju O5:OO imorgon), sitta ute i kvällssolen och bara dona på lite. Hoppas att jag orkar/hinner dammsuga. Ska ha en superskön Sara-kväll iallafall. Njuuuuuuter!

hej och hå vilken dag !

Vilken dag vi har haft på jobbet. Jag har aldrig varit med om att det varit så mycket en vardag på sommaren. Det var riktigt skönt att stänga iallafall. Phew. När jag kom hem så fick jag vääärldens spya på mig av Elias, och eftersom vi inte har någon tvättmaskin ännu har jag handtvättat en hel del. Haha, skitunge :-) Mysigt att ha honom här iallafall. Han ligger i sin nya säng och pratar för fullt. Mattias åkte iväg och spelade golf med Niklas, så vi ska snart försöka sova. För jag är iallafall trött.

Ja vi köpte alltså en säng till Elias idag, en resesäng eftersom han inte är här så mycket. Sen köpte vi säng till oss själva med. Riktigt lycka för mig som sovit i bäddsoffa de senaste två åren! Vi kom superbilligt undan, ääälskar rea. Drygt 34OO:- för våran säng plus Elias säng med bäddtillbehör. Kanon! Känner mig nöjd.

Nu väntar jag bara på min lön (alla får idag utom Sara). Då blir det tvättmaskin kan jag lova! Blir spännande att se hur mycket jag får, finns mycket jag vill köpa nu ju...

Nej nu ska jag hänga lite mer kläder på tork och ta tag i ett diskberg. Klockan ringer O4:OO imorgon. Känns som att jag kommer vara världens tröttaste då. Men men!

hur svårt kan det vara?

Jag bara njuter av allt just nu, allt det nya. Springer ut och in, runt mellan hallen-köket-vardagsrummet. Jag är inte van dessa ytor! Hade vi haft lite vin kvar hade jag hällt upp ett glas nu i min ensamhet, men det drack vi upp igår när vi premiärbadade i badkaret :-) Det var verkligen mysigt efter allt flyttande. Hä kömmer badas mycket!

Killarna (Mattias, Tom och Niklas) är på Nansta och spelar golf medan jag håller på att skruva ihop grillen som Mattias fick av mig när han fyllde år. Hur svårt kan det vara!? Jag har hållt på i minst en timme, och nu har jag fastnat rejält. Blir sjukt arg. Måste säga åt mig själv att andas... Men nu ska jag snart gå ut igen och göra ett sista försök, ett sista försök som måste bli bra. Vi ska ju förfasen grilla när boysen kommer! Tusen skruvar och muttrar, har kommit en bit iallafall. Kör på igen bara...

nu har vi hittat hem !!!

Jösses vad skönt att flytten är gjord. Dem gamla lägenheten står tom, och vårt nya hem blir mer och mer hemtrevligt. Underbart. Köket, hallen, toaletten och mitt rum (walk-in-closet, hihihihi) är helt klart. Vardagsrummet, sovrummet och uteplatsen är däremot långt ifrån färdigt. Vi väntar på tapeter, och att pappa ska fixa staket och grind där ute. Tackar Tom och Niklas för underbar hjälp, utan dom hade detta tagit dubbelt så lång tid. Men vi göder dom så dom ska orka, med tårta, pizza och grillat.

Jag älskar köket, min vita dröm... Sen är jag supernöjd över vårt stora förråd som ligger en meter utanför dörren. Superbra för saker man inte använder så ofta! En ny säng och en tvättmaskin på det här så :-) Kan bjuda på lite bilder från just nu...






nu beger vi oss hemåt

Färdigjobbad för denna vecka, känns skönt med en ledig helg! Det var rätt körigt ett tag idag, så det var riktigt härligt att skutta ut (även fast det regnade) och åka hem. Väl hemma började jag packa som en tok. Har fått ner riktigt mycket nu, och snart beger vi oss till vårt nya hem. Är såå glad att det blir av denna helgen :-) Guld värt.

Niklas och Tom hjälper oss med flytten. Mamma och pappa blir nog överlyckliga när dom läser detta, dom har just hjälpt lillebror och Frida med utflyttning så jag tror dom är nöjd på sånt, haha. Men istället kan du få hjälpa mig med flyttutstädningen här mamsen!?!? Tänk vad skönt när det är gjort också. Då börjar det nya på riktigt.

Men nu ska jag väcka en sovandes pojkvän (som inte packat en enda pryl än!!!) och få lite fart på honom. Jag vill att det ska gå fort, helst vara klart nyss. Hihihihihi.

nycklarna i händerna !

Yes, nu har vi nycklarna i våra händer. Mattias ringde och fixade med H-bostäder och killen som bodde där innan och det var helt okej att vi fick dom idag. Vi har även hämtat hem en katalog med tapeter, men killen som lämnar ut tapeterna där har semeter? Okej? Så vi får vänta till 4 Augusti eftersom det bara var han som kunde göra det, tydligen. Tur att mosters gubbe/kille (haha) är målare och tapetserare där och kanske skulle försöka fixa det imorgon. Hoppas :) Vill bara få det klart nu. Yaa!

Idag har jag och Elin jobbat eftermiddag, rätt mycket folk faktiskt... Skönt att vara hemma igen. Och om ett litet tag ska jag till lägenheten och mäta och planera lite, mysigt! Känns bra att vi kan börja ta dit grejer också, blir körigt i veckan. Mattias har sin sista semestervecka också har vi Elias här. Vi får jobba på så mycket som möjligt till helgen. Vi hade tänkt åka på järvzoo eller hitta på nått annat kul, men nu får det bli flytt om vi ska hinna med oss... Nej, dags att byta om lite och invänta Mattias :-)

känner mig lite nöjd ...

Nu känner jag mig lite nöjd. Tvätten är klar, maten är klar, jag är nyduschad och sådär mysigt trött. Väntar på att Mattias ska komma hem nu så vi kan äta. Sen kan det hända att det blir golf, ovanligt va? Men jag älskar verkligen det, så himla kul :-)

Det enda jag önskar nu är att jag ska bli bra i halsen. Jag orkar fan inte mera nu...

äntligen är flytten igång

Klockan ringde O4:OO imorse, jag hade ju gärna legat kvar bredvid Mattias, men det gick faktiskt bra att kliva upp. På jobbet hade vi en sjukt lugn förmiddag. Jag kunde sitta ner, vila och dricka kaffe hela 3 gånger. En gång med mormor, en gång med Mia och en gång nere i bageriet. Otroligt skönt :-) Skönt att sluta 13:OO med.

När jag kom hem hoppades jag på en tvättid så fort som möjligt, och turligt nog så fanns det en direkt (!) Så nu på eftermiddagen har jag tvättat, packat ihop hela förrådet i flyttlådor och tagit en skön dusch. Jag känner mig energisk! Ska snart blåsa håret, hämta upp mer tvätt, laga mat, hoppa i myskläderna och fortsätta med flyttpackningen. 6 stycken lådor är fullpackade redan, men syns det? Hahaha nej...

Men ja, det känns skönt att vi är igång iallafall. Och man kan ju inte packa allt för mycket än heller, vissa saker behöver man ju enda till flyttdagen. Snart snart snart!

PS; slog nytt personligt rekord på golfen igår! 2 slag efter Mattias bara, snart är vi jämnlika, hehehe! Och halsen blir bara värre och värre, tusentals blåsor överallt...

min hals sväller ihop!?!

Helt allvarligt så tror jag att min hals håller på att svälla ihop. Jag har så sjukt ont i halsen, till och med när jag inte ens sväljer!?!? Jag har inga halsmandlar heller, så jag får så konstigt ont. Har verkligen inte tid att bli sjuk nu. Nej nej nej. Snälla någon.

Nu har jag iallafall dammsugit, dammat och bakat en snabb sockerkaka. Det gick så fort att jag glömde smöra formen. Hoppas det gick ändå! Annars grinar jag nog lite.

Nu så ska vi åka till stan innan vi börjar med maten. Köpa flyttlådor och något annat.

perfekt väder för mig !!!

Det grå vädret är perfekt för mig idag! Jag är totalt slut i både kropp och knopp efter 9 timmars golf igår med Niklas, Mattias och Tom. Sen bara 4 timmars sömn på det, och upp klockan O4:OO för att jobba. Det ska bli så skönt att känna nu att jag inte måste ut och göra något. Det är heeeeelt OK att vara inne idag. Däremot orkar jag nog (eller jag måste...) dammsuga och städa toaletten. Men med bra musik och mysiga kläder går det undan. Minns inte sist jag städade, inte likt mig det, heheheh.

Mattias var snäll och diskade undan vårt berg av disk igårkväll, så det slipper jag iallafall. Senare ikväll kommer Niklas och äter mat och tårta med oss. Han är ju ett födelsedagsbarn idag, HURRA! Sen kommer nog Sara somna tidigt. Sjuuukt tidigt.

är nå jävulskt trött nu ...

Äntligen är den här, lördagskvällen. Det är så skönt när man jobbat sex dagar i rad och få komma hem och veta att man är ledig helgen där på. Idag när jag kom hem blev det vitt vin, grillning och kubb hemma hos mamma och pappa. Så härligt! Sen promenerade vi hemåt. Snart blir det en dusch innan sängen. Är nå jävulskt trött ...

Imorgon ska vi sova uuuuut. Sen är det loppis, golf, lunch och fiske inplanerat. Hade tänkt köpa flyttlådor idag med så vi kunde börja packa imorgon, men vi kom fem minuter för sent så dom hade hunnit stänga. Vi får ta det imrogon eller på måndag kanske. Nej nu blir det dusch, så jag kan få somna nån gång :-) Och vakna utvilad.

femton dagar kvar nu !

Fredag, en otroligt körig dag på jobbet. Så känslan när jag kom hem och möttes av tända ljus, fläskfilé, klyftpotatis och en fin kille var underbar! Han hade till och med kommit ihåg att hämta upp tvätten som låg i torktumlaren som inte jag hann imorse.

Efter maten vek jag all torr tvätt, och sen så åkte vi upp till mamma och pappa en sväng. Drack kaffe och provåkte deras nya bil, en superfin Citroën C5. Jag vill ha!!!

Nu är vi hemma igen, första kvällen på länge som Elias inte är är med oss. Lite tomt och tyst är det. Jag tänkte ta en dusch nu innan vi poppar popcorn och drar igång en film. Mysigt när det regnar :-) Imorgon väntar ett O8:OO till 16:3O-pass innan jag får en dags ledighet. Då ska det sovas, mysas och packas lite inför flytt. 15 dagar ...

jobb, golf, lunch & golf

Vilken härlig dag... Förmiddagspasset gick otroligt bra, lugnt och skönt. Men kan det bli annat än bra när det är jag och Linnsan som jobbar? Att åka hem klockan 13:OO när solen lyste var helt underbart. Hann bara hem och byta om, sen ut på äventyr!

Spelade en runda golf med Niklas och Mattias, sen åt vi mat där innan vi gick en runda till. Det gick rätt bra idag faktiskt, slog par igen på en bana! Jag har bytt håll igen till det gamla vanliga hållet. Så nu ska jag köpa rätt klubbor. Himla mysig dag.

Hämtade lillen i bobygda hos sin farmor och farfar sen, och nu är vi hemma och ska sova. Imorgon så blir det sovmorgon, men inte allt för länge eftersom vi har tvättid innan jag ska jobba. När jag slutat blir det fredagsmiddag och fredagsmys på det :-)

räkna kassan, jippiiiiiii

Så var den dagen över. Har varit boss på jobbet igen, och det gick lika bra som förra gången. Även fast det var stängning (INKLUSIVE KASSASTÄNGNING...) som gällde idag. Mycket folk var det i farten, så nu är det skönt att vara hemma igen :)

Tog hem räkfrallor och köpte spagetti och köttfärssås till Elias, så middagen är räddad, haha. Ikväll blir det promenad och fotboll för oss. Sen sova sova sova!

någon som har stolar ?

Det blev aldrig något riktigt oväder i Forsa igår, som jag hade hoppats på. Men det gjorde egentligen inget, för då kunde vi gå en sväng ner till strömmen och fiska lite. Dock utan framgång, haha. När vi kom hem stekte vi pannkakor, nattade Elias och spelade poker tills vi somnade. Det var så mysigt att sova inatt. Lagomt varmt och två kroppar ihopslingrade med varandra hela natten ♥ Så skönt med lite sval luft.

Nu på morgonen har vi tagit en promenad igen, tittade in på RK en sväng med. Vi är på jakt efter 2-3 köksstolar som är vita, eller går att måla ;-) Någon som har några?

Snart är det dags att åka och hämta Elin, innan vi rullar vidare mot jobbet. Hoppas på en skön eftermiddag! Och ikväll är det fotboll på schemat, med en massa mys...

håller alla mina tummar

Tisdag och oväder på G... Men det känns bara skönt och mysigt tycker jag, blir härligt med lite friskare luft. Sen är det ju skönare att jobba då det regnar också.

Det har varit en lugn dag på jobbet, sen blev det en rolig och lite annorlunda lunch med Mattias och Elias, heheh, innan vi åkte hemåt. Resten av eftermiddagen har spenderats uppe på norrvägen. Grabbarna har jobbat med taket, medan vi andra varit inne och myst bara. Passade på att koka lite nappar och flaskor, sen fick Elias bada med pappa. Nu är vi hemma och vilar lite. Alla är vi så sjukt trötta och sluta :P

Hatar flyttkaoset vi lever i just nu. Vi har inte börjat packa riktigt än, men det står massor av saker överallt och jag orkar verkligen inte anstränga mig. Men snart snart snart är det äntligen dags. Tänkte iallafall diska och plocka undan lite efter vilandet.

F.ö håller jag tummarna för en grej som låter mycket intressant. Hoppas vi vågar :-)

men jag har försökt ....




Lite nya sommarbilder ligger uppe på facebook nu. Annars mår jag bra. Har haft en skön dag idag faktiskt. Frukost ute, tankade, åkte och handlade, gick en sväng på stan, lunchade med hjärtat och jobbade sedan en lugn eftermidda' Härlig måndag.

När jag kom hem från jobbet var maten klar och två glada killar var hemma. Nu på kvällen har vi gått en promenad och tagit det lugnt. Snart sovdax för oss vuxna :-)

Annars då... Jag trivs med allt, även fast jag inte har semester och även fast jag har dåligt samvete. Det är jobbigt när något man vill och något som borde fundera inte gör det. Det sägs att tiden läker alla sår, så man får ju hoppas att saker och ting utvecklas framåt igen snart. Försöker ligga så lågt som möjligt... Jag har försökt.

en riktigt härlig helg ...

Vilken fin helg jag har haft. Bilder kommer upp lite senare. Det har blivit golf, grillat, tårta, kubb, vin, båttur, bad, fiske och bara en massa härligheter. Nu har jag precis duschat, är supertrött så jag ska krypa ner bakom Mattias i en minut eller två. Sen hoppas vi på golfväder ikväll. Att hemmet ser ut som helvete skiter jag fan i eftersom jag intalar mig själv att strunta i det tills flytten blir av! Lägger all energi på annat nu!

hahaha skäms på mig !

Nyss var jag nere i tvättstugan och väntade på att en av maskinerna skulle gå klart. Jag satt på en stol och tittade mig runt på alla högar med ren lämnad tvätt där nere. Tänkte för mig själv "hur kan folk vara så lata? Hur kan man bara glömma? Hur kan man låta annat folk ta reda på ens tvätt? Herregud" Sedan tittade jag lite närmare...

"Oj... Hehehe. Nej men så pinsamt" Det var våra sängkläder som visst hade hängt där sedan förra veckan. Fast det var ju den gången som Mattias tvättat, så lite hans ansvar måste det ha varit? Ellerhur?!?! Jag vägrar ta på mig att jag lämnat tvätt i tvättstugan. Hahahah ;-) Nu ska jag hänga min tvätt som jag faktiskt tagit upp!!

en ovanlig, ledig lördag

Lördagförmiddag, känns ovanligt att inte vara på jobbet. Men ack så skönt. Mattias har åkt iväg på dopet och jag har precis slängt i två maskiner tvätt. Jag har mycket att göra idag. Ska hinna duscha, hänga tvätt, diska, baka tårta och gå en golfrunda med Tom innan kvällen är här. För då är det nämligen kalas förälsklingen som fyller år idag. HiPp HuRrA! Nu ska jag sätta fart, och se till att dagen inte blir så jobbig ...

äntligen en ledig helg !

Förmiddagspasset idag gick kanonbra. Lagomt mycket folk och tiden bara rann iväg. Det var så skönt att skutta på helg klockan 13:OO så oj oj oj. Sjukt härligt.

När jag kom hem hjälpte jag Mattias lite med smörgåstårtan till dopet imorgon. Skar upp en stor bit och smakade... mmh-mmh-mmh gött. Hahaha nejdå. Men som sagt, det känns ledsamt att inte få komma på lillens dop. Jag hoppas att dom får en fin dag iallafall. Sen på kvällen är det kalas här hemma för Mattias som blir hela 22 år.

Nu ska jag ta en dusch, dona lite i kaoset här, vänta på Mattias och bara njuta utav att veta att jag har två dagars ledighet framför mig. Som jag behöver det just nu ...

jag ska bara njuuuuuta

Godkväll... Sitter utanför lägenheten nu och bara njuter av den fina sommarkvällen. Vi har varit hos mamma och firat henne ikväll. I kvällssolen med långklänning, hur somrigt och skönt!?!? Men innan dess har jag avverkat ett eftermiddagspass också.

En timme innan stängning går diskmaskinen sönder. Hurra, översvämning i hela köket och massor med disk att diska för hand. Efter ett tag insåg vi att det bara var att strunta i disken och göra det i bageriet imorgon, man har ju en del annnat att stå i när det är stängning också. Det var skönt att komma hem iallafall kan jag säga.

Imorgon är det förmiddag i butiken som gäller, skönt med omväxling. Klockan 13:OO går jag på helg. Min första lediga helg på evigheter. Underbart. Jag ska bara njuta!

vilken underbar daaag

Vilken kanondag! Jag har jobbat förmiddag och skött butiken hela passet. Det har gått jättebra, och på fredag så blir jag the big boss på Dackås, som Sussa så fint kallade det. Känns jättekul att dom anförtror det till mig. Det känns också kul att dom vill ha kvar mig efter sommaren. Men jag har ställt lite krav på fler timmar, jag måste ju kunna leva också. Vi får se hur vi lägger upp det eller om det blir något annat :-)

När jag kom hem åkte jag till mamma. Älskade mamma som tvättade en maskin till mig samt hängde den, puss. Skurade rent en barnmatstol till Elias med, sen åkte jag och mamma till RK där jag köpte ett nytt köksbord. Ett vitt, runt bord för 1OO kronor! Det blir kanon till vår stora fina kökssoffa som jag ska måla vit snart. Längtar till flytt.

Nu ska jag ta en dusch efter en timmes solning. Sen kommer pojkarna hem och då får vi se vadvi hittar på. Igår blev det en härlig kvällspromenad. Faaaaast när vi kom hem insåg vi att vi var utelåsta, faktiskt Mattias fel. Tur man har en pappa på HB !!!

man får se först efteråt

Godmorgon! Tisdag idag, vilket innebär eftermiddagspass nu den här veckan. I söndags kom Mattias hem, känns skönt... Igår när jag kom hem från jobbet hade han tvättat. What!? Dock på 95 grader strykfritt, men det var ju bara en liten detalj. Haha, sen skrev vi på alla papper för lägenheten så nu ska det packas och donas hela månaden. När vi kom hem igen gjorde han god fläskfilé innan vi tog två rundor golf med Niklas! Härlig och rolig kväll. Synd att jag inte har nån semester i sommar.

Annars då? Tänker och funderar. Blir galen, men orkar inte bry mig. Det känns så jävla onödigt allting. Det är bara att skratta och vara glad. Det här funkar för mig...

allt som du gjort & sagt

1O timmars sömn var nog precis det jag behövde. Känner mig riktigt utvilad i både huvudet och kroppen. Men jag borde fan äta något känner jag, ett wienerbröd till middag igår vid 21-tiden håller inte länge. Nu när jag inte jobbar borde jag ta mig tid att fylla på... Men hur roligt är det då? Laga mat till sig själv är det värsta som finns.

Får tvinga i mig lite "god" gröt eftersom jag måste hitta orken till att dammsuga och diska. Det blev inte så mycket gjort av det igår, heheheh, men det vi gjorde var så himla mycket bättre. Vädret är så tråkigt så jag gör det gärna idag. Så blir det, yes!

Men innan jag gör något så är det jag och spikmattan en halvtimma. Och musiken!

en riktigt kanonkul kväll





Satan i gatan vilken trevlig kväll jag har haft ikväll med mina hjärtan + Hannes. Vin, prat, skratt, wii och dans. Vad mer kan man begära en lördagskväll? Emilia har haft roligt med min blogg också. Men jag väntar fortfarande på parodibloggen dom ska starta. Jag lägger ju förfan upp bollen på straffpunkten åt er, dag efter dag! Haha.

Nu är jag trött och glad, denna kvällen har gjort gott. Tänkte krypa ner under täcket nu snart, prata lite i telefon och sedan somna. Imorgon är det min lediga dag, och Mattias kommer hem. Jag hoppas det blir en bra dag, hoppas på att det blir något bra utav allt detta elände. Hur det nu ska gå till. Det är mycket som är riktigt fel nu.

HEJ BLOGGEN

HEJ BLOGGEN EMSI&CARO HÄR!

Gud vad trevlig sara är när hon väl tar emot besök, det är inte ofta det inte.
Ni vet ju hur hon är dammsuga, diska, och tvätta går före allt annat.
men det är ju en del av hennes charm därför gillar vi henne så mycket!
det finns inte så mycket att säga mer att jag (vi) älskar oss!

och privat till sara:
stå på dig, bli lycklig och vi kommer alltid och lättar stämningen! :D
PUSS HEJ


kvällen blir bara bättre !


Det blir bara bättre... Vinflaskan är öppnad, jag är nyduschad, myyyystrött och så kommer mina fina vänner Emilia och Carolin snart hit. Förutom någon promenad hit och dit var det längesedan vi tre umgicks. Som jag har saknat det. Och det kunde inte ske någon bättre tidpunkt. Åh, mina kloka vackra tjejer. Superhärliga lördag :-)

varvar ner med rosévin

Äntligen hemma. Även om vår jobblördag varit tråkigt lugn är det skönt att komma hem efter sex dagars arbete och veta att man har en ledig dag imorgon. Som det behövs. Och som jag ska vara ledig!!! Jag ska så absolut inte ställa någon klocka...

Nu tänkte jag ta en dusch, sen ska jag springa omkring i underkläder och smutta på en flaska rosévin hela kväll. Om jag får tråkigt tänker jag dammsuga och diska så jag slipper tänka på det imorgon. Det låter som en underbar kväll :) Jag laddar om.

for the first time - oooh

Jag ser verkligen fram emot när klockan är 16:3O då vi förhoppningsvis har slutat jobba och är påväg hemåt. Jag behöver vila och ladda om. En ledig dag är inte mycket, men imorgon är den otroligt viktig. Och hur det än är känns det viktigt att Mattias kommer hem imorgon också. Så nu hoppas vi på att den här dagen går fort och inte är allt för jobbig. Nu är det dags att hoppa i jobbkläderna... Hörs mer ikväll.

länge leve längesedan

Kontraket för den nya lägenheten kom idag. Om allt vore som det skulle, hade jag hoppat av lycka, ringt upp till mamma och genast skrivit under. Men lyckan som jag kände igår efter samtalet med Bostäderna, är som bortblåst. Jag har inte ens läst igenom pappren, dom ligger i en hög och får vänta. För när jag skriver under ska jag inte stå på darriga ben, jag ska inte ha ont i magen, jag ska veta vad som gäller och jag ska känna mig trygg. Det går snabbt att gå från lycklig till osäker. Tydligt.

Ligger i sängen nu redan. Tänker och tänker. Spolar tiden tillbaka ett år och inser hur enkelt allt var, hur bra jag mådde då. Hur jag hade hittat mig själv, hur nöjd jag faktiskt kunde känna mig. Ingen sårade mig gång på gång. Ingen fick mig att känna mig oviktig och liten. Jag behövde inte offra delar av mig, för att nå framåt. Jag var aldrig orolig för något, och jag hade inga ovänner som blev sårad av mig, tyckte illa om mig och tvärtom. Jag blir fan galen när jag tänker såhär. Det blir så uppenbart, men ändå försöker jag slå bort det. Någonstans finns det en vilja som är stark. Och jag intalar mig själv att jag orkar lite lite mer... "En gång till bara, sen så". Jo visst.

Önskar att jag inte hade min jobb-lördag imorgon. Det hade inte skadat att ha den nästa lördag faktiskt. Men nu är klockan ställd på O7:OO och det är bara att köra!

river en vacker dröm ?

Idag har det varit körigt på jobbet, och luften har stått still. Men det har varit bra att det har hänt saker hela tiden, jag har inte hunnit funderar på så mycket. Kaoset i mitt huvud har fått vila. Och värken i magen har glömts bort. Jag har en förmåga att kunna koppla bort saker för att fokusera på annat, och ibland är det faktiskt skönt...

Det som är jobbigast just nu är att höra saker från andra om allting. Det finns en person som jag vill ska vara ärlig mot mig och berätta hur det ligger till, en person. 

Men det är skönt att ha så många man kan prata med, så många fina människor som bryr sig! Men det skrämmer mig att dom har behövt vara orolig så pass många gånger som dom faktiskt har. Det är något att tänka på, för hur än det är, är inte en andra chans lika som åtta chanser. Och någon gång får det fan vara nog. Jag lovar.

men det finns inte sen .

Jag har haft bättre Fredagar om man säger så. Jag har mått bättre, det vet jag. Man tycker att man vet så mycket, man tycker att det funkar bra och man ger en person chans efter chans för att man tror på något. Men ändå vet man så lite. Man är borta.

Det är nu det gäller. Att avgöra vad som är viktigt och vad som får en att må bra. Jag kan ju säga att jag struntar i om någon avskyr mig eller hatar mig för hur jag känner, vad jag blir sårad för och hur jag tycker. Det är mitt minsta problem just nu. Det finns viktigare saker för mig, och det ska det jobbas på. Det fanns då, det finns nu, men det finns inte sen om du vill. Nu ska jag fokusera och ta mig själv på allvar.

nej snälla, bry dig inte .

Jag hatar när människor försöker förstå sig på andras liv och andras situation. Jag hatar när människor ljuger. Jag hatar när männiksor hittar på, och vill förstöra. Jag hatar att "komma på" innan man får veta. Egentligen hatar jag väl det här jag har hamnat i också. Och jag hatar att jag vet att jag borde ha gått iväg för längesedan.

Nu sitter jag här med något som jag inte har känt förut. Jag känner mig arg, mest sårad kanske, men arg också. Jag vet inte hur jag kommer att tackla det här, men det visar sig. Kanske någon får som den vill? Kanske en annan? Kanske att jag kommer att få som jag vill, kanske kommer jag att få må bra efter allt? Jag vet inte.

Det enda jag vet är att jag ska försöka ta mig igenom ett eftermiddagspass snart, på darriga knän. Sen måste jag prata med någon som förstår. Någon som kan... hjälpa.
RSS 2.0