vilken underbar daaag

Vilken kanondag! Jag har jobbat förmiddag och skött butiken hela passet. Det har gått jättebra, och på fredag så blir jag the big boss på Dackås, som Sussa så fint kallade det. Känns jättekul att dom anförtror det till mig. Det känns också kul att dom vill ha kvar mig efter sommaren. Men jag har ställt lite krav på fler timmar, jag måste ju kunna leva också. Vi får se hur vi lägger upp det eller om det blir något annat :-)

När jag kom hem åkte jag till mamma. Älskade mamma som tvättade en maskin till mig samt hängde den, puss. Skurade rent en barnmatstol till Elias med, sen åkte jag och mamma till RK där jag köpte ett nytt köksbord. Ett vitt, runt bord för 1OO kronor! Det blir kanon till vår stora fina kökssoffa som jag ska måla vit snart. Längtar till flytt.

Nu ska jag ta en dusch efter en timmes solning. Sen kommer pojkarna hem och då får vi se vadvi hittar på. Igår blev det en härlig kvällspromenad. Faaaaast när vi kom hem insåg vi att vi var utelåsta, faktiskt Mattias fel. Tur man har en pappa på HB !!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0