november, novent ✨

(null)

November är här. Och snart förbi till och med. Gråa, trista och mörka dagar. Livet går på repeat, vardagen tar aldrig slut. Och det är väl då vi behöver mysa till det som allra mest?! Göra lite adventsmysigt när det är som allra mörkast. Novent. Världens bästa uppfinning! 
 
Så här hemma har julen börjat smyga sig fram. Det är nu man vill njuta! Granar, mysbelysning, stjärnor och hyacinter. Det gör iallafall mig på lite bättre humör i novembermörkret...

(null)

(null)

(null)

Annars då? Just nu är det söndag. Jag lyckades få till en snabb städning på förmiddagen, sedan blev det ett besök på båda julmarknaderna här i byn. Fick med mig både Elias och Edwin. Myspys! 

Det blev gofika, lotteri där både grabbarna vann ett hemligt paket och så köpte jag mig en fin granriskrans och en tomte. Bara lite snö som saknas nu, sen är jag i rätt stämning! 

På eftermiddagen blev det ett premiärdopp i vårt nya utebadkar. Väldigt varmt och mysigt! Tänker mig att det kommer att bli ännu mysigare i vinter när det är kallare och snöigt. Det var nog ingen dum idé från Mattias det där...

(null)

(null)

Nu har Elias åkt hem till sin mamma och vi andra har gjort oss redo för söndagsmys. Elsa har redan somnat så vi får en lugn och lång kväll. Behövligt innan en ny vecka drar igång! 

Ska nog lägga mig tidigt ändå och klura på lite julklappar. OCH sortera färdigt leveransen av jultidningarna. Elias och Edwin sålde för första gången i höst och lyckades nå upp till en dator och en surfplatta. Nöjda kids! Men nu blir det en del jobb med att lämna ut allt till alla.... 

Längtar tills det är klart så jag kan börja fokusera helt på julklapparna. Har inte ens börjat med det än vilket är SÅ olikt mig. Brukar nog vara hyfsat klar den här tiden annars. Har dock ett litet hum om vad barnen ska få, och i år är året då det inte ska svämma över med klappar under granen. Nu ska jag skärpa mig! 

(null)

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0