No one laughs at God when their airplane starts to uncontrollably shake

                                  

Njuter av sommarhettan med en pensel i handen


Det är hur soligt som helst. Det är hur varmt som helst. Och det är hur jobbigt som helst att inte kunna ligga på stranden och steka/svalka sig i vattnet. Istället är man iklädd ett par långa arbetsbyxor med en pensel i handen. Dag ut och dag in ligger/sitter/står vi ute i hettan och oljar in alla jävla staket, trappor, ingångar och gud vet vad. Liksom samma lika every day. Upp och ner. Dopp. Dopp. Upp och ner.

Tur att Mattias och Carl är lika lata som mig och helst vill maska... Och tur att vi faktiskt har roligt, alla roliga historier och sånt ger fan energi. Men nu har vi bara en vecka kvar, sen kommer jag nog aldrig mer olja in något mer. Har gjort det för 56 år framåt känns det som! Tråkigt att jag inte får semester efter det här jobbet bara, hade varit grymt skönt i detta underbara svenska väder må jag säga. Men jobb = lön.

Nu är jag och älsklingen hemma i Forsa en snabbis, vi bor ju i mormors lägenhet nu annars. Det går över förväntan bra, till och med gubben min diskar! Mormor är kvar i fjällen en vecka till så vi stannar också.

I helgen blir det nog fiske och bad med älsklingen. Hörs mer nästa helg, nu ska jag på fotboll i finvädret.

I allt jag ser så ser jag dig, dig, dig

Tänkte bara meddela att jag och älsklingen flyttar in hos mormor för en vecka. Hon är i fjällen och jag har ju egna nycklar till hennes tvåa på vallvägen. Det blir bra träning med matlagning, mathandling och städning. Och som pricken över i:et har vi båda ett jobb att sköta. Så vi fixar matlådor, planerar, bäddar dubbelsängen, kokar kaffe, ses efter jobbet och allt det där. Det kommer säkert bli myspys. Ja okej... Som ni säkert förstår så drömmer jag om att flytta hemifrån! Det enda som fattas är ju ett jobb.

Trött, sliten och pizzasugen

Jäklar i helvete vad jag är sliten nu. Men så går det om man ska ligga på topp. Jag hade det iallafall väldans trevligt hemma hos Kristoffer med god grillmat och härligt folk igår på midsommar. Dock slutade det rätt tidigt i sängen med spyhink för min del, men jag var ju inte ensam om den saken hahahohohihi.

Imorse var jag otroligt trött och det var sjukt svårt att ta sig upp. När vi kom hem till älsklingen idag så la jag mig och sov några timmar till. Är fortfarande döslut och fett sugen på pizza! Tur för mig att jag och Hansen alldeles strax ska iväg och käka det. Ja annars vettefan hur jag ska lyckas kunna återställa mig.

Resten av dagen spenderas garanterat i sängen med några filmer och säkert lite mer flöt. Och vilken lycka det var då jag insåg att det faktiskt inte är söndag idag, utan bara lördag. Men nu vankas det pizza!

Allt blir ljusare när du finns här, du är den som bygger upp min värld.

Midsommarafton

Phew, det är fredag och jag har jobbat första veckan av alla mina veckor jag ska jobba. Det vill säga hela sommaren... Dock ska jag vara glad att jag har denna helg och nästa helg på mig att vila, för sen är det alla dagar i veckan som gäller.

Jag jobbar på Hudiksvalls Bostäder nu, det är faktiskt riktigt kul. Jag, min lillebror, min kusin Frida och en kille som heter Carl har en egen firmabil och åker runt och oljar in massa grejer. Typ staket, uteplatser och trappor med mera. Det roliga är inte att olja kanske, men vi har så sjukt kul. Massor av skratt, haha.

Luncherna är också roliga, ibland åker vi alla fyra till mormor. Ibland äter vi ute och ibland spelar vi bara pingis. Turligt nog känns det som att dessa tre veckor på Hudiksvalls bostäder inte kommer att vara speciellt jobbiga, tack och lov!

Nu är det midsommar och jag sitter hemma hos älsklingen. Jag tänkte snart ta en dusch och sen fixa iordning en grillsås. Det är fest ikväll vettu. Vi ska till Kristoffer och Petra och ha det myselimyskul.

Även att jag fått tummen ur arslet och köpt mig en ny mp3 och en volumemaster. Det var behövligt eftersom jag kommer att måsta cykla 1,6 mil varje dag då jag börjar jobba på Ystergårn, då måste man ha en fungerande mp3 kan jag lova. Men nu lära jag pysa och det ska bli något gjort. Trevlig dag!

Studenten och studentbalen




Och nu är allt liksom över. Jag har miljontals känslor inom mig, och jag kommer inte att kunna förklara hur det känns på ett bra tag. Just nu är jag bara oförstående, glad och sjukt trött. Även att jag började jobba på Hudiksvalls Bostäder idag, 07:00 till 16:00 varje dag är jag icke van vid. Kommer bli utbränd ju.

Så nu tänkte jag och min kära kusin Frida ta bussen till mormor och chilla järnet. Bada och bara mysa, kan också lova att jag sover innan 22:00 ikväll. Imorgon är en ny arbetsdag. Har känslan av att det inte blir så mycket dator för min del framöver. Det är bra, bara det att man missar så mycket. Hahaha lol.

Bilder från studenten och balen finns på facebook just nu, titta gärna : http://www.facebook.com/album.php?aid=83831&id=575899502&l=8cc75b9878

Imorgon tar jag studentet vilket jag ännu inte riktigt förstått

Nu är allt verkligen klart. Klart för morgondagen då jag tar studenten. Jag åkte förbi Bromangymnasiet idag, det kändes som att det var igår jag började där. Det är sjukt svårt att smälta att man gått klart där för evigt, det kommer nog att ta sin lilla tid.

Idag har jag haft fullt upp från klockan 08:30 då jag vaknade. Var till stan med mormor, fixade lite småfix sedan lunchade vi på Bangkokkajen. Mamma kom också och gjorde oss sällskap. Sedan åkte jag och mamma och handlade det allra sista inför studentfesten imorgon.

Efter det solade jag lite solarium, vilket inte var så smart. Jag har blivit sjukt förkyld under natten (hur det nu kan komma sig) så jag blev verkligen dålig efter solningen. Käkar ibumetin och sprayar näsan så ofta jag kan nu. Ska gurgla lite whiskey ikväll med. Tänk om febern kommer inatt? Skitsamma, inget kan ju stoppa en på självaste studentdagen....

Följde med pappa till skogen sen och hämtade björkar och björkris, kvällen har ägnats till att björka hela tomten typ. Okej inte riktigt, men en jäkla tid tog det. Vi avslutade jobbandet med en varsin kall öl på baksidan, lillgrabbigt kändes det. Nu ska jag gå och lägga mig, lika bra att börja tidigt eftersom jag vet att jag inte kommer kunna somna på ett tag. Sen imogron är det dagen med stort D. Dagen då jag tar studenten och ska vara lyckligast och sorgsnast på samma gång! Och jag ber till alla vädergudar just nu.

För vi har bara festen kvar, efter tre års slit på bromangymnasiet



Idag kom mina studentkort med posten, skapligt trött jag ser ut hela tiden. Även att det känns kuligt att det är Hansen som delar ut vår post här i Forsa. Tror jag ska sätta ut den där lappen att man vill snacka med postbilen, så kan han komma in och fika lite. Nej men skämt å sido, fan vad jag kommer att sakna den här klassen. Tårarna kommer på fredag och lördag kan jag tänka mig, då är allt over. Finito. Slutt.

No one can get in the way of what I feel for you, no one no one no one

Inbjuden till en Mary Kay ansiktsbehandling


Just nu halvligger jag i sängen med mina balskor på. Jag var tvungen att ta en pause i gåendet, det är fan lite svårt att gå med klackar när man inte är direkt van. Men snart måste jag upp och öva igen! Go go go.

Resten av dagen ska jag ägna åt städning och en massa småplock. Det är mycket att tänkta på såhär i studentens glada dar, och fan vad med pengar det går alltså. Inte bara till balklänning med tillbehör, utan alla de där smådetaljerna man inte räknar med från början liksom. På tal om balklänningen så måste jag verkligen prova den idag, tänk om jag inte får igen den. Då har jag iallafall två dagar på mig att sy ut...

Ikväll är jag bjuden på en Mary Kay ansiktsbehandling. Min kära moster är så snälll och tar med mig. Denna inbjudan kunde ju inte komma mer lägligt än nu några dagar innan studenten och balen. Vad härligt att få en behandling, jag har ju bara varit på "självbehandlingar" innan. Och det bästaste av det bästa är att det inte kostar ett endaste öre. Dock blir det ingenting handlat för min del tror jag, hela min sminkväska är fortfarande proppad av Mary Kay smink och ansiktsprodukter. Dessutom är jag ju fattig.

Och vi kan sjunka i virvlande vatten


Okej jag kanske saknar att lägga mig i den vita nybäddade sängen på Park Hotel Odessos. Och jag kanske saknar att vara ute på kvällarna nästan utan kläder i den halvkvava luften. Kanske saknar jag också känslan av solen som riktigt steker på min kropp, även fast jag vet att det är farligt. Och frukosten, den jäkligt onyttiga frukosten innan vi drog ut till poolen saknar jag. Men nu är jag hemma igen, framför datorn då jag egentligen borde sova. Jag har massor att fixa och dona med. Så jag läre lägga mig nu, i min obäddade säng i mitt ostädade rum. Och som vanligt drömmer jag väl mardrömmar om studenten, haha.

You don't know how lovely you are


Nyss var jag ute och hjälpte mamma och pappa att sätta upp ett partytält tills på fredag, det pratas ju om regn. Men det ska fan inte få förstöra dagen då jag avslutsfirar mina 12 år som skolelev. Allt blir perfekt.

Idag har jag känt på lite svensk försommar




Inte för att solen och värmen nu kan mäta sig med hur det var i Bulgarien, men ändå. Jag måste ju utnyttja varenda solsekund innan min jobbsommar drar igång. Jag undrar hur många tårar som kommer rinna ner för mina kinder de riktigt heta underbara svenska sommardagarna då jag jobbar...

FASEN OCKSÅ. Insåg just att jag inleder min jobbperiod redan på måndag! Nästa gång jag får ledigt är alltså i slutet av augusti? Vad tänkte jag när jag tackade ja till jobbet egentligen? Antaglingen på pengar, men vadfan. Inte ens en sketen liten helg får jag vila. Men nu ska jag sluta wajna och vara tacksam istället.

Idag har jag och mamma planterat blommor och rensat ogräs. Sen råkade jag fastna framför datorn precis när Hansen kom hem från jobbet. Typiskt, han tror att jag sitter här hela dagarna. Men det gör jag inte. Så det så. Inte alltid iallafall. Hehehehe lite bah.

Jag har även plockat lite och städat, och snart ska jag städa lite mer. Dammråttorna dansar i mitt rum. Lite måste jag väl anstränga mig jag också och hjälpa mamma och pappa tills det kommer 30 pers på fredag.

30 bra människor. Som ska fira. Fira mig. På min student. Jag tar studenten.  Nu på fredag. Liksom fyra dagar kvar. Det är sjukt. Så jäkla sjukt som det kan bli nästan. Underbart och sorgligt på samma gång. Ja nästan lite hemskt.

Studentresa @ golden sands 2009


Fan vad tiden rinner iväg har jag märkt, nu är vi inne på studentveckan. Det börjar brännas rejält nu! Det känns som att det var igår jag satte mig bredvid Petra första dagen i gymnasiet. Nej hua vad jag känner mig gammal när jag pratar sådär, berättar lite om vad som hänt istället.

Bulgarien, golden sands 2009. Orkar inte brätta något i detalj och jag orkar inte slänga upp direkt många bilder här. Men jag kan säga som så att jag har haft en grymt skön vecka med underbart folk. Vädret var helt okej, dock kändes det i vattnet och sådär att det inte var högsäsong. Vi chillade mestadels och badade, solade och klunkade drinkar (vissa betydligt fler än andra, haha). Ingen oväntad incident inträffade och hela resan flöt på som bara den. och att hotellet var grymt fräsch och att vår lägenhet var KUNG gjorde inte saker värre!

Kika gärna på bilderna om nu länkarna fungerar. Annars får ni inte se, hähähä. Men tack alla som gjorde resan till ett sjukt bra minne. Detta glömmer man då inte i första taget.

Facebook
http://www.facebook.com/album.php?aid=83392&id=575899502&l=b05c9ee66c
Bilddagboken
http://sara-sahara.bilddagboken.se/p/dayview.html?directlink=1&t=1244498401&id=377496525

RSS 2.0