Imorgon tar jag studentet vilket jag ännu inte riktigt förstått

Nu är allt verkligen klart. Klart för morgondagen då jag tar studenten. Jag åkte förbi Bromangymnasiet idag, det kändes som att det var igår jag började där. Det är sjukt svårt att smälta att man gått klart där för evigt, det kommer nog att ta sin lilla tid.

Idag har jag haft fullt upp från klockan 08:30 då jag vaknade. Var till stan med mormor, fixade lite småfix sedan lunchade vi på Bangkokkajen. Mamma kom också och gjorde oss sällskap. Sedan åkte jag och mamma och handlade det allra sista inför studentfesten imorgon.

Efter det solade jag lite solarium, vilket inte var så smart. Jag har blivit sjukt förkyld under natten (hur det nu kan komma sig) så jag blev verkligen dålig efter solningen. Käkar ibumetin och sprayar näsan så ofta jag kan nu. Ska gurgla lite whiskey ikväll med. Tänk om febern kommer inatt? Skitsamma, inget kan ju stoppa en på självaste studentdagen....

Följde med pappa till skogen sen och hämtade björkar och björkris, kvällen har ägnats till att björka hela tomten typ. Okej inte riktigt, men en jäkla tid tog det. Vi avslutade jobbandet med en varsin kall öl på baksidan, lillgrabbigt kändes det. Nu ska jag gå och lägga mig, lika bra att börja tidigt eftersom jag vet att jag inte kommer kunna somna på ett tag. Sen imogron är det dagen med stort D. Dagen då jag tar studenten och ska vara lyckligast och sorgsnast på samma gång! Och jag ber till alla vädergudar just nu.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0